Lista de Wikipedias

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Esta é unha táboa con todas as Wikipedias, presentables en orde decrecente de páxinas de contido ou outros ordenamentos.[1] Os datos actualízanse de xeito automático a diario.

Lingua lingua (local) Cód.[2] P. de cont.[1] Páxinas Edicións Admins. Usuarios U. activos[3] Ficheiros Prof.[4]
1 Inglés English en 5 767 421 46 611 599 868 703 535 1193 35 184 680 136 015 881 945 934
2 Cebuano Sinugboanong ceb 5 379 618 8 965 127 24 492 160 5 53 470 154 0 1
3 Sueco Svenska sv 3 763 306 7 705 773 43 882 705 65 646 069 2698 0 6
4 Alemán Deutsch de 2 248 679 6 297 681 182 444 575 192 3 071 072 19 404 128 831 93
5 Francés Français fr 2 064 497 9 910 977 154 288 938 156 3 299 429 19 860 56 433 224
6 Neerlandés Nederlands nl 1 951 621 4 028 294 52 623 462 43 962 402 4069 23 14
7 Ruso Русский ru 1 514 899 5 757 757 96 523 246 85 2 425 909 11 447 214 075 131
8 Castelán Español es 1 493 395 6 537 519 112 174 936 72 5 252 363 17 368 0 195
9 Italiano Italiano it 1 484 202 6 027 957 101 215 804 110 1 754 062 8381 141 987 157
10 Polaco Polski pl 1 311 476 2 938 197 55 062 872 101 926 617 4482 232 28
11 Waray-waray Winaray war 1 263 452 2 876 925 6 195 865 2 38 670 83 42 3
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 197 055 14 117 079 45 761 512 24 637 126 1581 29 574 377
13 Xaponés 日本語 ja 1 131 799 3 351 809 70 731 662 41 1 416 468 13 080 85 334 81
14 Chinés 中文 zh 1 035 795 5 607 583 52 065 559 78 2 640 173 7998 51 027 180
15 Portugués Português pt 1 012 076 4 749 544 53 629 570 76 2 185 048 5993 50 713 153
16 Ucraíno Українська uk 873 444 2 631 384 23 880 979 45 431 906 3000 97 875 36
17 Persa فارسی fa 649 689 4 259 624 24 973 949 32 784 736 4749 53 810 181
18 Árabe العربية ar 639 316 4 284 663 31 930 741 27 1 593 688 4908 32 067 242
19 Serbio Српски / Srpski sr 613 157 3 688 139 21 082 592 15 234 434 1030 30 609 143
20 Catalán Català ca 597 628 1 476 122 20 529 546 21 309 848 1728 10 704 30
21 Noruegués Norsk (Bokmål) no 498 506 1 338 806 18 985 291 44 446 945 1558 2 40
22 Finés Suomi fi 448 289 1 212 067 17 716 938 36 402 956 1781 55 386 42
23 Serbocroata Srpskohrvatski sh 447 100 4 606 009 40 846 249 10 129 472 201 9234 767
24 Indonesio Bahasa Indonesia id 445 745 2 438 991 14 554 210 34 1 017 358 2437 60 554 119
25 Húngaro Magyar hu 441 055 1 279 277 20 718 704 31 399 609 1743 18 471 58
26 Coreano 한국어 ko 434 803 1 937 334 23 186 811 25 540 215 2418 14 116 142
27 Checo Čeština cs 418 019 1 154 642 16 736 396 31 435 521 2303 1 45
28 Romanés Română ro 390 391 2 074 990 12 467 883 18 457 795 1023 36 731 111
29 Malaio Bahasa Melayu ms 322 393 884 876 4 476 520 14 226 630 441 21 634 15
30 Turco Türkçe tr 320 225 1 587 182 20 144 249 25 1 017 552 730 31 723 198
31 Éuscaro Euskara eu 309 466 635 760 6 492 348 11 95 188 587 0 11
32 Esperanto Esperanto eo 252 476 561 481 6 466 417 18 152 959 324 4387 17
33 Armenio Հայերեն hy 248 962 830 124 6 063 515 11 80 982 716 7564 39
34 Búlgaro Български bg 247 774 550 245 8 996 984 27 244 121 821 715 24
35 Dinamarqués Dansk da 241 628 812 403 9 741 446 24 340 140 967 0 66
36 Hebreo עברית he 235 070 987 598 24 397 310 40 471 883 2916 54 718 253
37 Eslovaco Slovenčina sk 227 810 498 033 6 735 176 7 166 530 511 0 19
38 Min nam Bân-lâm-gú zh-min-nan 227 676 740 915 1 924 394 5 36 768 70 362 13
39 Casaco Қазақша kk 223 315 528 786 2 655 831 16 82 852 232 9627 9
40 Minangkabau Minangkabau min 222 453 319 003 1 580 763 4 8199 55 103 0
41 Checheno Нохчийн ce 208 856 234 383 2 835 416 4 18 948 29 304 0
42 Croata Hrvatski hr 200 924 505 266 5 164 276 19 210 382 573 16 218 23
43 Lituano Lietuvių lt 192 901 456 956 5 477 338 13 127 874 363 21 528 22
44 Estoniano Eesti et 184 276 455 791 5 160 740 33 121 808 815 2375 24
45 Esloveno Slovenščina sl 162 962 386 637 5 058 104 22 174 620 359 8107 24
46 Belaruso Беларуская be 159 554 520 789 3 250 626 9 82 261 243 2785 31
47 Grego Ελληνικά el 156 035 472 795 7 311 789 21 261 970 954 16 617 63
48 Galego Galego gl 153 133 400 299 5 002 304 8 93 637 271 9314 32
49 Urdú اردو ur 142 423 784 878 3 701 734 9 88 405 248 9464 95
50 Noruegués (Nynorsk) Nynorsk nn 141 443 335 093 3 092 782 20 93 520 159 16 17
51 Inglés simple Simple English simple 141 300 486 359 6 332 714 18 786 808 933 36 77
52 Azarí Azərbaycan az 140 521 365 592 4 495 402 16 165 729 699 21 420 31
53 Uzbeco O‘zbek uz 130 266 623 297 2 026 613 9 42 136 84 590 46
54 Latín Latina la 129 651 253 004 3 375 372 17 113 575 151 0 12
55 Tailandés ไทย th 128 477 762 218 7 988 521 15 339 475 1336 35 962 255
56 Hindi हिन्दी hi 128 392 825 168 4 040 961 10 414 572 1775 3810 144
57 Xeorxiano ქართული ka 125 771 364 954 3 585 100 3 106 342 247 13 991 35
58 Volapük Volapük vo 121 849 250 859 3 194 055 2 25 575 30 0 14
59 Támil தமிழ் ta 118 826 354 542 2 607 634 34 145 305 317 7677 28
60 Azarí do sur تۆرکجه azb 113 925 284 649 745 100 4 14 981 92 0 5
61 Galés Cymraeg cy 101 978 220 694 6 932 695 12 52 537 161 17 273 42
62 Asturiano Asturianu ast 99 557 151 051 2 122 918 9 49 457 146 0 3
63 Macedonio Македонски mk 97 726 443 351 3 788 043 16 78 857 253 7766 106
64 Taxico Тоҷикӣ tg 95 962 179 539 1 020 169 4 24 293 60 401 4
65 Letón Latviešu lv 89 788 372 176 2 974 316 10 80 481 301 21 844 79
66 Malgaxe Malagasy mg 89 502 232 199 958 089 2 19 027 42 4 10
67 Occitano Occitan oc 85 148 142 444 2 092 288 4 36 818 75 900 6
68 Tártaro Tatarça (Татарча) tt 82 088 194 856 2 325 670 3 28 520 76 4271 22
69 Kirguiz Кыргызча (Kyrgyzça) ky 79 359 102 898 340 357 2 21 470 62 2679 0
70 Bosníaco Bosanski bs 79 113 367 465 2 959 355 8 110 936 166 24 160 106
71 Tagalo Tagalog tl 78 882 230 654 1 665 153 11 96 976 127 1925 26
72 Albanés Shqip sq 75 299 215 781 1 915 893 9 109 424 295 11 401 30
73 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 213 196 324 844 376 1 19 559 16 0 12
74 Cantonés 粵語 zh-yue 69 994 177 694 1 244 549 10 163 623 203 1706 16
75 Telugu తెలుగు te 69 817 242 092 2 510 158 13 80 427 194 12 221 63
76 Afrikaans Afrikaans af 67 893 211 688 1 862 050 13 106 122 150 8822 39
77 Bretón Brezhoneg br 65 884 129 097 1 809 714 7 51 960 76 5401 12
78 Belaruso (Taraškievica) Беларуская (тарашкевіца) be-tarask 65 536 176 602 2 023 353 2 57 739 117 1425 32
79 Piemontés Piemontèis pms 64 392 98 704 841 207 9 19 731 23 2078 2
80 Bengalí বাংলা bn 63 007 627 841 3 257 354 15 210 207 993 5166 416
81 Malaialam മലയാളം ml 60 640 377 133 2 912 312 20 117 195 351 5797 210
82 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 55 223 118 770 2 141 651 4 41 905 75 2563 23
83 Xavanés Basa Jawa jv 55 032 146 963 1 466 235 8 37 934 156 5446 27
84 Haitiano Krèyol ayisyen ht 53 911 66 199 718 287 1 20 371 33 0 0
85 Scots Scots sco 53 275 193 918 689 337 4 54 139 99 1494 24
86 Marathi मराठी mr 52 385 215 786 1 643 041 8 98 794 257 19 189 74
87 Irlándes Gaeilge ga 48 960 80 149 906 845 7 37 195 107 1180 4
88 Suahili Kiswahili sw 47 598 102 643 1 048 028 10 34 453 127 2202 13
89 Punjabi occidental شاہ مکھی پنجابی pnb 46 863 66 687 506 949 2 22 295 44 238 1
90 Islandés Íslenska is 46 060 122 761 1 613 311 26 64 894 131 3039 36
91 Bashkir Башҡорт ba 45 801 131 789 853 255 7 23 651 78 1333 22
92 Chuvaxo Чăваш cv 41 568 73 211 644 133 2 23 692 37 536 5
93 Birmano မ္ရန္‌မာစာ my 41 238 91 495 440 887 4 55 646 112 2945 7
94 Frisón occidental Frysk fy 41 214 122 571 939 180 8 32 028 55 6463 29
95 Baixo saxón Plattdüütsch nds 40 000 95 066 842 914 3 34 209 49 0 16
96 Sundanés Basa Sunda su 39 812 68 670 547 101 6 20 992 79 541 4
97 Lombardo Lumbaart lmo 37 959 98 914 975 183 6 24 301 38 4437 25
98 Aragonés Aragonés an 33 962 107 434 1 619 480 5 50 561 56 1242 70
99 Yoruba Yorùbá yo 31 778 54 660 517 079 2 18 125 31 172 4
100 Nepalés नेपाली ne 31 568 87 930 691 200 8 40 180 124 705 25
101 Punjabí ਪੰਜਾਬੀ pa 30 812 105 194 451 256 8 26 303 185 1365 24
102 Gujaratí ગુજરાતી gu 28 266 87 110 644 501 3 46 184 88 1 32
103 Ido Ido io 28 072 42 168 940 882 4 25 503 37 1 5
104 Bávaro Boarisch bar 27 157 101 574 702 389 6 44 157 57 1335 51
105 Siciliano Sicilianu scn 26 058 55 223 724 517 7 31 052 29 1408 16
106 Alemánico Alemannisch als 25 297 58 724 860 791 8 67 015 74 475 25
107 Bishnupriya Manipuri ইমার ঠার/বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 082 58 279 780 980 1 18 778 25 49 23
108 Canarés ಕನ್ನಡ kn 23 990 98 631 882 658 4 51 582 622 3350 86
109 Kurdo Kurdî / كوردی ku 23 948 60 291 710 350 3 36 657 43 630 27
110 Kurdo central Soranî ckb 22 832 122 349 596 587 7 33 742 72 885 92
111 Interlingua Interlingua ia 21 186 33 719 601 941 7 33 236 27 4 6
112 Quechua Runa Simi qu 20 842 52 553 634 236 2 20 838 27 0 27
113 Árabe exipcio مصرى (Maṣrī) arz 20 055 166 808 839 439 5 106 122 86 1460 269
114 Mongol Монгол mn 18 408 67 253 562 579 5 55 777 92 1445 58
115 Samoxiciano Žemaitėška bat-smg 16 381 27 707 344 961 4 19 138 24 109 5
116 Wu 吴语 wuu 15 315 26 903 244 367 3 57 100 45 243 5
117 Cingalés සිංහල si 14 899 68 470 428 935 2 38 455 84 4552 80
118 Valón Walon wa 14 774 38 454 336 805 1 16 458 15 2142 22
119 Escocés Gàidhlig gd 14 769 30 584 543 458 3 19 829 31 347 20
120 Napolitano Nnapulitano nap 14 578 26 555 650 743 2 20 280 24 362 16
121 Yiddish ייִדיש yi 14 561 40 079 536 089 2 32 465 52 1063 41
122 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 14 469 62 031 347 582 5 19 937 63 125 60
123 Amhárico አማርኛ am 14 457 44 800 350 517 3 27 598 38 1668 34
124 Bugi Basa Ugi bug 14 121 18 661 191 827 0 9486 11 0 1
125 Min oriental Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 14 093 27 470 74 636 3 14 167 15 4 2
126 Alto sorabo Hornjoserbsce hsb 13 344 33 897 363 294 3 18 016 29 138 25
127 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 343 28 792 206 561 1 10 748 14 487 9
128 Maithili मैथिली mai 13 162 31 751 182 820 5 6640 35 79 11
129 Feroés Føroyskt fo 12 859 38 337 349 843 3 20 254 40 0 35
130 Mazanderani مَزِروني mzn 12 766 28 169 146 648 3 18 403 28 250 7
131 Mingreliano მარგალურ ნინა (Margalur nina) xmf 12 670 28 007 135 344 2 11 802 23 0 7
132 Limburgués Limburgs li 12 319 60 856 430 188 5 19 393 24 624 109
133 Iacut Саха тыла sah 11 827 40 357 342 475 3 16 189 32 1766 49
134 Ilocano Ilokano ilo 11 591 47 849 330 935 1 12 608 28 0 67
135 Emiliano-romañolo Emiliàn e rumagnòl eml 11 419 30 822 126 061 2 15 866 20 2015 11
136 Sánscrito संस्कृतम् sa 11 357 55 911 439 370 5 24 753 128 433 120
137 Véneto Vèneto vec 11 268 34 834 595 098 3 22 312 34 720 74
138 Oseto Иронау os 11 175 42 934 469 957 2 17 827 19 179 88
139 Sindhi سنڌي، سندھی ، सिन्ध sd 11 083 32 792 138 478 2 9780 35 64 16
140 Mari das montañas Кырык Мары (Kyryk Mary) mrj 10 269 15 792 94 340 0 7804 12 0 1
141 Mari das pradeiras Олык Марий (Olyk Marij) mhr 10 044 23 492 174 153 0 10 004 22 0 13
142 Hindi de Fidxi Fiji Hindi hif 9756 32 064 248 069 2 20 840 21 193 40
143 Paxto پښتو ps 9683 35 331 228 791 2 18 221 36 1462 45
144 Tarentino Tarandíne roa-tara 9242 17 359 134 839 1 8473 10 290 5
145 Zazaki Zazaki diq 9084 26 822 379 062 2 17 756 23 215 53
146 Hakka Hak-kâ-fa / 客家話 hak 8898 16 984 113 944 0 23 420 23 0 5
147 Kapampangan Kapampangan pam 8628 18 512 280 585 1 15 211 21 413 19
148 Bikol central Bikol bcl 8618 15 372 177 478 1 13 153 26 880 7
149 Chinés clásico 古文 / 文言文 zh-classical 8525 77 204 322 096 3 74 626 70 0 270
150 Frisón setentrional Frasch frr 8160 24 037 160 255 4 11 956 16 880 25
151 Sotho do norte Sesotho sa leboa nso 8090 9944 38 525 0 3893 6 0 0
152 Silesiano Ślůnski szl 7709 18 454 233 475 1 15 334 33 0 24
153 Saami setentrional Sámegiella se 7466 17 918 285 876 4 19 353 18 0 31
154 Aceh Bahsa Acèh ace 7432 14 306 108 566 1 17 405 20 0 6
155 Maorí Māori mi 7145 12 764 148 183 1 10 013 10 0 7
156 Khmer ភាសាខ្មែរ km 7033 27 295 220 587 3 25 608 50 1196 67
157 Náhuatl Nāhuatl nah 6922 18 296 441 847 2 16 390 19 175 65
158 Ruteno Русинська (Rusins'ka) rue 6833 13 521 109 647 0 16 809 18 0 7
159 Baixo saxón neerlandés Nedersaksisch nds-nl 6813 16 924 300 347 6 18 173 21 611 39
160 Navajo Diné bizaad nv 6788 17 833 211 268 2 11 125 9 538 31
161 Flamengo occidental West-Vlams vls 6657 19 063 298 018 3 17 653 21 500 54
162 Bihari भोजपुरी bh 6638 50 172 646 489 3 16 170 40 56 554
163 Gan 贛語 gan 6407 33 247 391 361 3 31 128 18 147 206
164 Tártaro de Crimea Qırımtatarca crh 6114 20 882 137 377 1 12 646 11 0 38
165 Sardo Sardu sc 5906 12 858 155 895 1 14 612 25 121 16
166 Vepsio Vepsän kel' vep 5853 20 165 109 595 0 10 365 20 0 32
167 Tibetano བོད་སྐད bo 5820 16 647 135 301 0 18 564 17 0 28
168 Gilaki گیلکی glk 5663 11 894 52 057 2 10 664 10 807 5
169 Corso Corsu co 5595 12 695 359 954 1 14 563 24 0 45
170 Somalí Soomaali so 5513 19 668 187 073 0 21 571 71 1 62
171 Turcomán تركمن / Туркмен tk 5503 12 946 207 697 1 16 823 24 307 29
172 Võro Võro fiu-vro 5460 10 260 168 256 2 9940 15 211 12
173 Erzya Эрзянь (Erzjanj Kelj) myv 5410 13 417 107 781 2 8638 18 0 17
174 Luri لۊری شومالی lrc 5369 9048 101 017 1 3481 16 0 5
175 Komi Коми kv 5308 13 733 132 175 0 10 076 17 0 24
176 Caxubio Kaszëbsczi csb 5256 8406 180 822 2 11 766 13 0 7
177 Assamés অসমীয়া as 5063 41 245 185 685 3 21 449 79 1370 229
178 Manx Gaelg gv 4967 16 826 297 454 2 13 782 14 181 100
179 Udmurto Удмурт кыл udm 4553 13 288 111 281 4 10 362 16 9 30
180 Zelandés Zeêuws zea 4500 8572 107 323 4 8838 13 1 10
181 Aimará Aymar aru ay 4401 7828 89 353 0 11 884 19 0 6
182 Occidental Interlingue ie 4220 6954 120 250 0 11 997 20 0 7
183 Picardo Picard pcd 4164 8719 60 075 1 9430 19 52 8
184 Shona chiShona sn 4121 10 453 61 570 0 9001 16 0 13
185 Uigur Oyghurque ug 4103 11 955 144 953 0 14 428 14 295 44
186 Normando Nouormand/Normaund nrm 4029 9043 208 876 0 9563 9 0 35
187 Frisón oriental Seeltersk stq 3985 10 320 117 351 3 9751 11 442 28
188 Lezguio Лезги чІал (Lezgi č’al) lez 3964 10 426 77 294 4 6860 12 10 19
189 Córnico Kernewek/Karnuack kw 3840 7719 173 702 1 10 095 12 0 22
190 Xudeoespañol Dzhudezmo lad 3811 12 931 202 590 4 14 927 24 23 89
191 Mirandés Mirandés mwl 3674 9664 94 207 2 9374 10 0 25
192 Guaraní Avañe'ẽ gn 3631 8676 108 075 1 11 977 18 0 24
193 Konkani कोंकणी gom 3583 7928 174 296 2 4590 17 0 32
194 Romanche Rumantsch rm 3556 8429 155 097 2 13 538 22 49 34
195 Lígur Lìgure lij 3455 14 913 160 298 2 9689 21 0 118
196 Abkhazo Аҧсуа ab 3452 13 392 70 731 1 12 921 11 2 43
197 Komi permiano Перем Коми (Perem Komi) koi 3451 8268 55 019 0 6039 11 0 12
198 Maltés Malti mt 3334 15 032 251 129 3 15 091 24 1150 205
199 Friulano Furlan fur 3289 7750 165 573 1 10 179 9 319 39
200 Francoprovenzal Arpitan frp 3251 8243 187 872 2 10 831 18 0 53
201 Baixo sorabo Dolnoserbski (dolnoserbšćina) dsb 3206 10 673 135 637 2 13 609 19 0 68
202 Hawaiano Hawai'i haw 3185 5616 81 358 0 10 487 19 0 8
203 Laosiano ລາວ lo 3081 8917 68 329 0 10 779 26 0 27
204 Anglosaxón Englisc ang 3058 14 426 193 557 1 95 216 33 300 185
205 Lingala Lingala ln 3048 8051 118 592 2 8712 9 28 39
206 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3045 4756 25 207 2 2113 14 0 1
207 Maldiviano ދިވެހިބަސް dv 3024 10 514 120 730 1 18 952 14 933 70
208 Estremeño Estremeñu ext 3021 6983 109 142 0 12 389 20 0 26
209 Chavacano Chavacano cbk-zam 2997 5413 99 419 1 10 771 14 1 11
210 Doteli डोटेली dty 2963 11 110 151 399 2 2664 10 3 103
211 Shan လိၵ်ႈတႆး shn 2962 5250 20 868 2 286 17 0 2
212 Cabilo Taqbaylit kab 2880 11 062 73 991 1 8395 16 0 53
213 Fráncico ripuario Ripoarisch ksh 2840 10 301 1 600 110 2 16 973 10 0 1072
214 Carelio Livvinкarjala olo 2808 5352 22 157 1 3390 12 0 3
215 Gagauzo Gagauz gag 2762 6245 62 941 0 8540 11 0 16
216 Pali पाऴि pi 2535 4446 96 173 0 4878 5 0 12
217 Pangasinés Pangasinan pag 2522 7590 64 154 1 5561 6 0 34
218 Alemán do Palatinado Pfälzisch pfl 2499 6487 80 307 4 7385 10 0 31
219 Avaro Авар av 2309 9257 68 009 0 9891 17 0 66
220 Hausa هَوُسَ ha 2256 6191 42 415 1 8060 18 0 20
221 Buriato Буряад bxr 2124 7763 53 602 1 10 190 14 0 48
222 Calmuco Kaлмук (Kalmuk) xal 2036 10 510 80 315 0 7296 6 0 132
223 Karachai-balkar къарачай-малкъар (qaraçay-malqar) krc 2028 13 487 103 654 1 7314 7 0 245
224 Papiamento Papiamentu pap 1951 4651 71 495 1 8612 18 0 29
225 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 1918 3887 21 192 1 643 13 0 5
226 Karakalpak Qaraqalpaqsha kaa 1915 4789 42 261 1 7781 9 0 19
227 Banjarí Bahasa Banjar bjn 1908 13 896 60 158 1 8771 15 1 170
228 Zhuang Cuengh za 1870 3963 38 268 0 7238 7 0 12
229 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1857 5596 102 427 0 23 545 13 0 74
230 Kinyarwanda Kinyarwanda rw 1822 5138 71 409 0 7670 10 0 46
231 Tuva Тыва дыл tyv 1733 6364 27 929 0 5246 12 0 31
232 Tongano faka Tonga to 1692 4960 39 323 1 5974 6 11 29
233 Groenlandés Kalaallisut kl 1662 3962 71 724 2 9400 10 0 34
234 Novial Novial nov 1660 4491 174 501 1 7857 10 0 113
235 Patois xamaicano Patois jam 1631 2851 19 422 1 3873 12 0 3
236 Neoarameo asirio ܐܪܡܝܐ arc 1628 5923 92 797 1 14 700 11 0 109
237 Kabardino адыгэбзэ kbd 1577 6604 41 978 0 6765 15 0 64
238 Tok pisin Tok Pisin tpi 1483 5642 83 954 0 8768 8 0 117
239 Kabye Kabɩyɛ kbp 1451 2890 13 095 1 1766 6 0 4
240 Tetum Tetun tet 1438 3661 62 302 1 6682 9 0 40
241 Ibo Igbo ig 1383 5596 63 070 1 8960 23 0 104
242 Kikuyu Gĩkũyũ ki 1358 2872 19 343 0 5089 8 0 8
243 Nauruano dorerin Naoero na 1304 4101 80 644 1 7329 6 0 90
244 Lojban Lojban jbo 1232 5550 108 655 2 11 306 8 0 240
245 Lak Лакку lbe 1216 11 593 44 450 0 6211 4 0 279
246 Arumanés Armãneashce roa-rup 1212 3831 198 191 1 10 512 10 0 241
247 Tahitiano Reo Mā`ohi ty 1199 2847 51 952 0 5402 4 0 34
248 Moksha Мокшень (Mokshanj Kälj) mdf 1188 5429 49 492 1 6524 8 0 116
249 Congo KiKongo kg 1184 2773 42 514 1 7106 5 0 27
250 Bislama Bislama bi 1180 2868 37 644 0 7649 11 0 26
251 Wolof Wolof wo 1178 4487 99 383 1 10 728 12 0 174
252 Luganda Luganda lg 1155 4271 24 147 0 4818 5 0 41
253 Sranan tongo Sranantongo srn 1061 2628 37 854 0 5351 7 0 31
254 Zulú isiZulu zu 1044 5004 51 042 0 11 289 17 0 146
255 Tulu ತುಳು ಬಾಸೆ / tūlū tcy 993 3384 52 917 1 2432 19 0 90
256 Cherokee ᏣᎳᎩ chr 855 3585 42 952 1 13 685 11 0 122
257 Latgalio Latgaļu ltg 810 2875 32 773 0 4842 13 0 74
258 Samoano Gagana Samoa sm 801 2859 38 718 0 5582 5 0 89
259 Inguxo ГӀалгӀай inh 784 2605 27 010 0 780 9 0 55
260 Oromo Oromoo om 772 3193 30 931 0 5864 14 0 95
261 Xosa isiXhosa xh 750 3153 29 938 0 7671 13 0 97
262 Pitcairnés Norfuk pih 672 2734 39 168 0 7403 5 0 134
263 Antigo eslavo eclesiástico ѩзъікъ словѣньскъіи cu 668 4656 75 977 1 17 421 11 0 581
264 Romaní romani - रोमानी rmy 660 2547 47 122 0 12 746 13 0 151
265 Twi Twi tw 655 2126 18 591 0 8096 10 0 44
266 Bambara Bamanankan bm 651 2509 38 007 0 7533 6 0 123
267 Tswana Setswana tn 641 2680 21 939 0 6188 6 0 82
268 Atikamekw Atikamekw atj 624 1481 10 057 1 1550 25 0 12
269 Kirundi Kirundi rn 611 2308 20 152 0 5518 6 0 67
270 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 610 2157 23 198 0 7807 7 0 69
271 Gótico 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 583 3187 39 420 1 13 031 12 0 246
272 Tsonga Xitsonga ts 581 3406 33 024 1 5976 10 0 229
273 Tumbuka chiTumbuka tum 572 1879 21 420 0 4468 3 0 59
274 Akan Akana ak 567 2407 20 048 0 7854 9 0 87
275 Sotho Sesotho st 543 2192 23 184 0 6583 5 0 97
276 Santali Santhali sat 507 2166 14 996 1 816 24 0 74
277 Chichewa Chi-Chewa ny 477 2473 19 082 2 5366 8 0 135
278 Chamorro Chamoru ch 472 2326 20 463 0 10 769 11 0 135
279 Póntico Ποντιακά pnt 463 1960 33 973 0 7008 5 0 181
280 Suazi SiSwati ss 449 2149 36 202 2 5568 7 0 241
281 Fidxiano Na Vosa Vaka-Viti fj 425 1972 30 886 0 5724 4 0 207
282 Adigueo адыгабзэ ady 411 1559 7814 1 3052 7 0 39
283 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ iu 403 2858 42 044 1 12 268 11 0 545
284 Ewe Eʋegbe ee 350 2641 48 008 1 9846 15 0 778
285 Caxemir कश्मीरी / كشميري ks 324 1632 32 597 0 6514 3 0 325
286 Venda Tshivenda ve 265 1633 16 851 0 4577 3 0 274
287 Inupiak Iñupiak ik 260 2267 35 113 0 5667 7 0 922
288 Sango Sängö sg 258 1606 19 370 0 4477 4 0 329
289 Fula Fulfulde ff 228 1754 21 037 0 5633 6 0 537
290 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 220 1985 27 249 0 6638 11 0 883
291 Tigriña ትግርኛ ti 168 1616 19 326 0 5881 6 0 888
292 Cree Nehiyaw cr 103 2010 33 791 1 10 508 9 0 5762
293 Dinka Thuɔŋjäŋ din 83 620 3741 0 2834 13 0 252
294 Ndonga Ndonga ng[5] 8 441 5918 0 1754 0 0 39 312
295 Choctaw Choctaw cho[5] 6 200 4217 0 1410 0 0 22 043
296 Marshalés Kajin M̧ajeļ (Ebon) mh[5] 4 205 4211 0 1742 0 0 51 868
296 Kuanyama Kuanyama kj[5] 4 113 3547 0 1139 0 0 23 308
298 Yi ꆇꉙ ii[5] 3 188 11 652 0 1545 0 0 235 691
298 Hiri motu Hiri motu ho[5] 3 128 3785 0 1277 0 0 51 337
300 Afar Qafara aa[5] 1 509 4680 0 3246 0 0 2 372 769
300 Muscogee Mvskoke mus[5] 1 114 3600 0 1629 0 0 403 231
302 Herero Otjiherero hz[5] 0 175 4480 0 3080 0 0 0
302 Canuri Kanuri kr[5] 0 161 4640 0 4403 0 0 0
Total 49 239 341 196 591 402 2 492 749 793 3699[6] 79 082 582[6] 309 758[6] 2 593 749 113

Fonte: Wikistats 2.0 - Wikipedias

Notas[editar | editar a fonte]

  1. 1,0 1,1 As páxinas de contido son as páxinas pertencentes ós espazos de nomes que cada comunidade considera que constitúen a propia enciclopedia —a máis do principal ou de artigos, nalgunhas edicións engádense outros complementarios, como os anexos da Wikipedia en español—, e que a máis non son redireccións e conteñen ao menos unha ligazón interna.
  2. A dirección (URL) de cada Wikipedia ten a estrutura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx é a identificación da lingua desa Wikipedia, segundo o código de letras da norma ISO 639-1. Para as linguas que non teñen representación nese código, úsase un de tres letras, de ISO 639-2. En casos excepcionais non cubertos polo ISO, adóptase un código propio.
  3. Considéranse activos ós usuarios que realizaron algunha acción no proxecto nos últimos 30 días.
  4. A profundidade é unha estima da actividade nunha Wikipedia que amosa con que frecuencia se poñen ó día as páxinas de contido. Profundidades meirandes que 200 ou menores que 10 poden descartarse por irrelevantes.
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 5,7 5,8 5,9 Este proxecto atópase cerrado, e unha copia foi importada pola incubadora de proxectos Wikimedia á espera da súa posible reactivación.
  6. 6,0 6,1 6,2 Esta suma non corresponde co total de persoas, pois o mesmo usuario (con ou sen conta global nos proxectos) cóntase tantas veces como apareza en distintas Wikipedias para esa estatística.

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outras páxinas[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]