Lista de Wikipedias

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Esta é unha táboa con todas as Wikipedias, presentables en orde decrecente de páxinas de contido ou outros ordenamentos.[1] Os datos actualízanse de xeito automático a diario.

Lingua lingua (local) Cód.[2] P. de cont.[1] Páxinas Edicións Admins. Usuarios U. activos[3] Ficheiros Prof.[4]
1 Inglés English en 5 877 850 48 052 960 898 783 306 1156 36 605 351 125 495 882 195 962
2 Cebuano Sinugboanong ceb 5 365 282 9 321 963 27 540 696 6 58 843 149 0 1
3 Sueco Svenska sv 3 748 036 7 719 536 45 922 064 62 677 791 2341 0 6
4 Alemán Deutsch de 2 316 252 6 480 463 188 557 381 187 3 220 363 19 072 130 293 94
5 Francés Français fr 2 118 490 10 221 128 159 960 572 160 3 482 415 18 340 58 474 228
6 Neerlandés Nederlands nl 1 970 179 4 098 318 53 928 770 44 1 004 476 4079 21 15
7 Ruso Русский ru 1 552 156 5 924 422 100 338 979 86 2 549 069 10 799 218 592 134
8 Italiano Italiano it 1 536 967 6 272 504 105 718 146 109 1 838 385 8545 139 839 159
9 Castelán Español es 1 529 097 6 701 086 116 496 589 73 5 468 219 17 007 0 198
10 Polaco Polski pl 1 342 724 3 051 941 56 750 562 102 966 291 4304 266 30
11 Waray-waray Winaray war 1 263 595 2 877 363 6 200 795 3 40 484 73 42 3
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 219 203 14 875 739 54 387 171 21 677 351 1860 31 265 458
13 Xaponés 日本語 ja 1 156 648 3 427 630 73 038 975 40 1 495 759 13 718 85 518 82
14 Chinés 中文 zh 1 063 008 5 819 819 54 660 160 82 2 757 517 8189 51 627 188
15 Portugués Português pt 1 008 585 4 851 845 55 395 742 78 2 266 716 5941 52 803 165
16 Ucraíno Українська uk 915 516 2 776 964 25 448 440 45 460 471 2922 100 728 37
17 Árabe العربية ar 839 953 5 163 449 36 070 280 27 1 677 943 4277 32 405 185
18 Persa فارسی fa 681 184 4 366 265 26 431 610 32 833 971 5297 57 056 177
19 Serbio Српски / Srpski sr 621 264 3 793 382 21 960 072 14 245 984 1121 31 467 150
20 Catalán Català ca 615 810 1 516 754 21 325 300 21 326 773 1489 11 374 30
21 Noruegués Norsk (Bokmål) no 510 785 1 387 467 19 503 788 43 465 250 1195 4 41
22 Indonesio Bahasa Indonesia id 483 214 2 557 592 15 247 655 36 1 067 015 2456 59 915 109
23 Finés Suomi fi 461 288 1 242 445 18 184 525 36 421 077 1775 56 815 41
24 Coreano 한국어 ko 459 798 2 122 289 24 410 392 25 571 299 2396 14 688 150
25 Húngaro Magyar hu 453 471 1 310 118 21 398 695 31 417 237 1715 15 037 58
26 Serbocroata Srpskohrvatski sh 449 416 4 613 824 40 875 887 11 136 500 178 9823 760
27 Checo Čeština cs 430 550 1 197 040 17 395 434 33 458 151 2172 1 46
28 Romanés Română ro 398 604 2 127 944 12 890 407 18 481 472 1040 36 983 114
29 Éuscaro Euskara eu 336 395 676 967 6 977 416 12 101 384 354 0 10
30 Turco Türkçe tr 329 956 1 642 022 20 675 655 25 1 035 749 716 32 236 199
31 Malaio Bahasa Melayu ms 327 352 904 898 4 585 442 16 237 575 464 21 630 15
32 Esperanto Esperanto eo 260 564 581 169 6 632 091 18 159 718 330 6170 17
33 Búlgaro Български bg 253 112 563 200 9 507 296 26 253 617 731 593 25
34 Armenio Հայերեն hy 252 103 844 723 6 387 516 11 86 729 634 7868 41
35 Dinamarqués Dansk da 250 442 829 976 9 952 029 24 356 577 914 0 64
36 Hebreo עברית he 245 464 1 040 987 25 717 408 38 531 502 3150 57 680 259
37 Eslovaco Slovenčina sk 230 126 505 783 6 834 611 9 174 745 525 0 19
38 Min nam Bân-lâm-gú zh-min-nan 228 225 741 868 1 929 581 6 38 810 65 362 13
39 Casaco Қазақша kk 224 506 536 674 2 695 573 17 88 147 197 9657 9
40 Minangkabau Minangkabau min 222 804 322 588 1 638 753 5 9009 29 103 1
41 Checheno Нохчийн ce 216 059 242 533 2 957 564 4 20 246 49 317 0
42 Croata Hrvatski hr 207 016 517 384 5 267 690 16 220 480 529 17 030 22
43 Estoniano Eesti et 196 165 476 839 5 359 543 35 128 423 490 1618 23
44 Lituano Lietuvių lt 195 771 464 018 5 557 219 13 133 553 339 22 191 22
45 Belaruso Беларуская be 171 863 543 896 3 385 430 10 87 040 246 2880 29
46 Esloveno Slovenščina sl 164 727 393 689 5 146 635 22 180 644 387 8228 25
47 Grego Ελληνικά el 164 110 492 198 7 577 187 21 277 348 1144 17 097 61
48 Galego Galego gl 157 256 416 955 5 172 587 9 98 900 334 9324 33
49 Azarí do sur تۆرکجه azb 151 876 373 617 956 872 3 18 167 100 0 5
50 Noruegués (Nynorsk) Nynorsk nn 148 988 344 691 3 142 192 21 97 607 133 16 15
51 Azarí Azərbaycan az 147 649 384 198 4 775 044 15 176 541 541 22 560 31
52 Urdú اردو ur 146 901 820 181 3 908 280 11 96 440 206 9889 100
53 Inglés simple Simple English simple 146 516 507 946 6 563 674 17 852 601 858 36 78
54 Tailandés ไทย th 131 859 796 330 8 348 888 15 357 030 1390 35 262 266
55 Hindi हिन्दी hi 131 655 884 623 4 222 649 11 461 231 1251 4041 156
56 Uzbeco O‘zbek uz 131 223 626 382 2 043 496 9 45 412 97 996 46
57 Latín Latina la 130 688 256 350 3 413 629 18 119 979 153 0 12
58 Xeorxiano ქართული ka 130 065 378 250 3 684 021 4 111 732 254 14 173 35
59 Volapük Volapük vo 122 714 252 611 3 200 281 3 26 407 27 0 14
60 Támil தமிழ் ta 122 684 370 250 2 761 413 43 155 537 315 7663 30
61 Galés Cymraeg cy 105 160 229 319 8 596 137 13 55 469 104 17 450 52
62 Macedonio Македонски mk 101 136 454 995 3 846 532 17 82 433 196 7863 103
63 Asturiano Asturianu ast 99 604 154 042 2 321 160 9 56 018 138 0 4
64 Taxico Тоҷикӣ tg 97 551 182 801 1 036 581 6 26 015 63 417 4
65 Letón Latviešu lv 97 200 392 369 3 075 657 11 84 332 263 23 168 72
66 Malgaxe Malagasy mg 91 765 235 301 970 576 3 20 392 40 3 10
67 Tártaro Tatarça (Татарча) tt 85 894 204 676 2 378 607 4 30 506 86 4462 22
68 Occitano Occitan oc 85 720 143 869 2 114 627 5 38 291 89 900 6
69 Afrikaans Afrikaans af 81 802 247 317 2 002 590 13 111 916 156 8953 33
70 Bosníaco Bosanski bs 80 112 370 549 2 989 302 9 115 652 168 24 228 106
71 Kirguiz Кыргызча (Kyrgyzça) ky 79 416 104 921 349 829 4 22 954 52 2679 0
72 Albanés Shqip sq 77 151 222 041 1 973 695 12 114 815 308 11 390 31
73 Tagalo Tagalog tl 75 433 231 394 1 699 780 12 100 238 128 1915 31
74 Cantonés 粵語 zh-yue 73 431 187 456 1 305 354 11 177 388 248 1656 16
75 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 230 196 421 844 985 2 20 348 13 0 12
76 Telugu తెలుగు te 70 851 253 655 2 673 818 15 86 142 171 12 438 70
77 Bengalí বাংলা bn 69 077 666 627 3 504 929 11 230 802 782 5993 393
78 Belaruso (Taraškievica) Беларуская (тарашкевіца) be-tarask 67 418 185 530 2 062 703 3 59 932 108 1460 34
79 Bretón Brezhoneg br 66 915 130 763 1 835 077 5 54 460 88 5401 12
80 Piemontés Piemontèis pms 64 467 98 912 842 414 10 20 445 25 2078 2
81 Malaialam മലയാളം ml 63 974 397 858 3 085 632 21 124 234 286 5976 211
82 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 56 722 122 161 2 183 879 5 43 805 107 2583 23
83 Xavanés Basa Jawa jv 56 309 151 656 1 483 387 8 40 065 70 5446 28
84 Haitiano Krèyol ayisyen ht 56 016 68 647 728 383 2 21 307 34 0 0
85 Scots Scots sco 54 136 196 668 703 293 5 59 342 108 1544 24
86 Marathi मराठी mr 53 547 222 686 1 684 320 9 107 145 200 19 187 75
87 Suahili Kiswahili sw 51 682 108 626 1 065 989 11 36 862 120 2217 11
88 Irlándes Gaeilge ga 51 160 83 297 930 921 8 39 231 89 1169 4
89 Baixo saxón Plattdüütsch nds 50 297 108 433 871 303 4 36 112 49 0 10
90 Sundanés Basa Sunda su 50 044 82 523 575 004 7 22 089 40 544 2
91 Bashkir Башҡорт ba 49 012 139 497 894 523 8 25 194 63 1349 21
92 Punjabi occidental شاہ مکھی پنجابی pnb 47 931 76 276 529 235 3 23 364 33 238 2
93 Islandés Íslenska is 47 410 126 587 1 635 975 27 68 006 112 3046 36
94 Birmano မ္ရန္‌မာစာ my 44 437 99 902 462 875 5 59 692 122 2826 7
95 Frisón occidental Frysk fy 42 374 128 031 964 967 9 33 765 61 6856 30
96 Chuvaxo Чăваш cv 42 002 74 470 655 817 3 24 657 40 536 5
97 Lombardo Lumbaart lmo 38 635 100 117 986 273 7 26 138 29 4437 24
98 Aragonés Aragonés an 35 218 110 177 1 632 820 6 52 778 66 1263 67
99 Nepalés नेपाली ne 33 030 90 859 732 956 9 42 629 88 823 24
100 Yoruba Yorùbá yo 31 881 54 842 519 086 3 18 858 24 172 4
101 Punjabí ਪੰਜਾਬੀ pa 31 390 109 350 478 950 7 28 604 99 1391 27
102 Ido Ido io 28 500 42 780 946 228 5 26 678 51 1 5
103 Gujaratí ગુજરાતી gu 28 488 91 397 663 562 4 49 719 79 0 35
104 Bávaro Boarisch bar 28 313 104 359 715 631 6 46 712 54 1338 49
105 Siciliano Sicilianu scn 26 053 55 215 725 544 8 32 568 36 1408 16
106 Kurdo Kurdî / كوردی ku 25 987 63 168 723 599 4 38 020 61 580 23
107 Alemánico Alemannisch als 25 855 60 463 910 754 9 70 644 74 487 26
108 Bishnupriya Manipuri ইমার ঠার/বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 085 58 323 781 577 2 19 323 14 49 23
109 Canarés ಕನ್ನಡ kn 24 771 104 594 916 565 4 55 234 106 3375 90
110 Kurdo central Soranî ckb 23 794 127 297 623 333 8 35 711 83 906 92
111 Interlingua Interlingua ia 21 805 34 707 611 877 7 34 781 35 4 6
112 Quechua Runa Simi qu 21 301 53 157 636 485 3 21 650 28 0 26
113 Árabe exipcio مصرى (Maṣrī) arz 20 451 176 380 869 354 6 112 450 133 1457 286
114 Wu 吴语 wuu 20 318 32 160 252 233 4 59 982 33 243 2
115 Mongol Монгол mn 18 673 71 882 580 806 5 58 990 82 1445 65
116 Samoxiciano Žemaitėška bat-smg 16 741 28 175 347 328 5 19 768 21 109 5
117 Cingalés සිංහල si 15 259 70 062 436 806 3 40 945 69 4566 80
118 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 14 975 64 013 369 148 6 21 626 49 126 61
119 Valón Walon wa 14 951 38 936 347 118 2 17 146 23 2138 22
120 Escocés Gàidhlig gd 14 828 30 776 548 985 4 20 570 25 347 20
121 Amhárico አማርኛ am 14 772 45 145 354 365 3 29 160 34 1695 33
122 Yiddish ייִדיש yi 14 737 40 966 542 412 3 34 240 49 1062 41
123 Min oriental Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 14 608 28 568 77 909 4 14 783 19 4 2
124 Napolitano Nnapulitano nap 14 530 23 264 657 974 4 21 346 20 289 10
125 Bugi Basa Ugi bug 14 124 18 688 192 252 1 9821 12 0 1
126 Alto sorabo Hornjoserbsce hsb 13 426 34 237 365 319 4 18 693 21 138 25
127 Maithili मैथिली mai 13 378 33 146 192 231 6 7358 33 97 12
128 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 354 28 934 208 119 1 11 382 20 484 9
129 Feroés Føroyskt fo 13 090 38 802 353 326 4 21 170 42 0 35
130 Mazanderani مَزِروني mzn 13 089 28 675 148 600 4 20 201 25 260 7
131 Mingreliano მარგალურ ნინა (Margalur nina) xmf 13 051 28 629 138 053 3 12 495 26 0 6
132 Limburgués Limburgs li 12 412 61 202 434 259 6 20 363 32 624 109
133 Ilocano Ilokano ilo 12 345 49 948 339 547 2 13 087 14 0 63
134 Véneto Vèneto vec 12 127 36 170 601 590 3 23 608 38 723 65
135 Emiliano-romañolo Emiliàn e rumagnòl eml 12 067 31 778 131 186 3 16 821 25 2162 11
136 Iacut Саха тыла sah 12 037 41 520 346 865 4 17 082 27 1766 50
137 Oseto Иронау os 11 615 44 508 474 050 3 18 436 26 179 85
138 Sindhi سنڌي، سندھی ، सिन्ध sd 11 503 34 642 147 047 3 10 478 31 66 17
139 Sánscrito संस्कृतम् sa 11 392 58 088 444 115 6 26 316 32 437 128
140 Zazaki Zazaki diq 10 764 29 071 385 863 4 18 355 28 215 38
141 Mari das montañas Кырык Мары (Kyryk Mary) mrj 10 269 16 210 94 848 1 8064 6 0 1
142 Paxto پښتو ps 10 241 37 947 238 594 3 19 435 42 1493 46
143 Mari das pradeiras Олык Марий (Olyk Marij) mhr 10 046 23 919 176 438 1 10 422 21 0 14
144 Hindi de Fidxi Fiji Hindi hif 9755 33 433 250 357 2 22 119 33 193 44
145 Chinés clásico 古文 / 文言文 zh-classical 9594 79 771 333 697 6 77 969 58 0 223
146 Tarentino Tarandíne roa-tara 9246 17 369 135 619 2 8786 11 290 6
147 Bikol central Bikol bcl 9131 16 398 182 601 2 14 137 26 880 7
148 Aceh Bahsa Acèh ace 9050 16 218 114 529 1 18 337 29 0 4
149 Frisón setentrional Frasch frr 8960 25 827 167 577 5 12 702 16 968 22
150 Hakka Hak-kâ-fa / 客家話 hak 8909 17 036 114 455 1 24 470 18 0 5
151 Kapampangan Kapampangan pam 8628 18 594 281 591 2 15 880 18 412 20
152 Silesiano Ślůnski szl 8369 19 359 235 481 2 16 069 29 0 20
153 Sotho do norte Sesotho sa leboa nso 8019 9884 38 653 1 4143 7 0 0
154 Navajo Diné bizaad nv 7715 18 899 215 879 4 11 631 7 540 24
155 Khmer ភាសាខ្មែរ km 7568 28 327 229 220 5 27 106 52 1196 60
156 Saami setentrional Sámegiella se 7533 18 386 289 757 5 20 318 22 0 32
157 [[]] արեւմտահայերէն hyw 7294 12 127 124 237 1 1355 37 0 4
158 Maorí Māori mi 7148 12 781 148 456 2 10 673 11 0 7
159 Ruteno Русинська (Rusins'ka) rue 7133 14 398 112 988 1 17 827 15 0 8
160 Náhuatl Nāhuatl nah 6941 18 333 445 313 3 17 052 18 175 65
161 Bihari भोजपुरी bh 6854 52 967 657 485 3 18 193 31 56 561
162 Flamengo occidental West-Vlams vls 6836 19 416 299 893 5 18 598 21 500 52
163 Baixo saxón neerlandés Nedersaksisch nds-nl 6830 17 019 301 915 7 19 148 23 611 39
164 Tártaro de Crimea Qırımtatarca crh 6562 21 809 139 745 2 13 124 24 0 34
165 Gan 贛語 gan 6422 33 307 392 033 3 32 257 17 146 206
166 Sardo Sardu sc 6010 13 287 158 764 4 15 658 29 132 17
167 Vepsio Vepsän kel' vep 5986 21 884 116 167 1 10 867 25 0 37
168 Tibetano བོད་སྐད bo 5853 16 913 136 480 1 19 784 19 0 28
169 Erzya Эрзянь (Erzjanj Kelj) myv 5685 15 248 111 966 3 9048 20 0 20
170 Gilaki گیلکی glk 5678 11 960 52 418 3 11 198 11 807 5
171 Corso Corsu co 5658 12 828 361 804 2 15 239 33 0 45
172 Assamés অসমীয়া as 5604 44 354 198 180 5 22 924 65 1392 213
173 Turcomán تركمن / Туркмен tk 5555 13 116 209 274 3 17 630 35 307 29
174 Somalí Soomaali so 5530 19 846 192 711 1 22 971 63 1 65
175 Võro Võro fiu-vro 5503 10 359 168 774 3 10 347 17 211 12
176 Komi Коми kv 5316 14 145 132 805 1 10 453 13 0 25
177 Caxubio Kaszëbsczi csb 5277 8440 181 794 3 12 270 20 0 7
178 Luri لۊری شومالی lrc 5262 9212 111 833 2 3834 11 0 6
179 Shan လိၵ်ႈတႆး shn 5029 8798 28 215 3 773 10 14 1
180 Manx Gaelg gv 4978 16 858 297 781 3 14 322 14 181 100
181 Udmurto Удмурт кыл udm 4684 13 925 112 445 5 10 798 18 9 31
182 Zelandés Zeêuws zea 4623 8754 108 920 5 9245 14 1 9
183 Aimará Aymar aru ay 4580 8069 90 064 1 12 318 16 0 6
184 Occidental Interlingue ie 4532 7365 122 152 1 12 581 24 0 6
185 Shona chiShona sn 4531 11 103 65 645 1 9653 16 0 12
186 Picardo Picard pcd 4486 9267 62 804 2 10 120 20 52 7
187 Normando Nouormand/Normaund nrm 4214 9379 210 795 1 9986 12 0 33
188 Uigur Oyghurque ug 4135 12 154 145 534 1 15 017 16 295 45
189 Frisón oriental Seeltersk stq 4002 10 393 117 941 4 10 129 8 442 28
190 Lezguio Лезги чІал (Lezgi č’al) lez 3971 10 659 78 055 5 7191 18 10 20
191 Córnico Kernewek/Karnuack kw 3883 7960 174 431 1 10 604 22 0 24
192 Xudeoespañol Dzhudezmo lad 3872 13 028 203 576 5 15 648 19 23 87
193 Abkhazo Аҧсуа ab 3778 14 769 78 582 2 13 483 17 12 45
194 Mirandés Mirandés mwl 3763 9900 95 329 3 9761 14 0 25
195 Konkani कोंकणी gom 3719 8233 180 723 3 5090 11 0 32
196 Guaraní Avañe'ẽ gn 3662 8758 108 700 2 12 549 19 0 24
197 Hawaiano Hawai'i haw 3655 6301 85 730 1 11 150 11 0 7
198 Hausa هَوُسَ ha 3610 8195 50 161 2 8931 27 0 9
199 Romanche Rumantsch rm 3597 8589 156 339 3 14 400 24 49 35
200 Cabilo Taqbaylit kab 3583 11 588 82 315 2 8800 18 0 35
201 Lígur Lìgure lij 3563 15 211 162 711 3 10 297 18 0 114
202 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3466 5405 29 203 3 3190 13 0 1
203 Komi permiano Перем Коми (Perem Komi) koi 3450 8657 55 478 1 6274 7 0 14
204 Laosiano ລາວ lo 3425 10 339 78 427 1 11 356 24 0 30
205 Maltés Malti mt 3408 15 395 252 652 4 15 751 29 1149 203
206 Friulano Furlan fur 3326 7801 166 186 2 10 576 16 318 38
207 Francoprovenzal Arpitan frp 3321 8568 189 018 2 11 267 16 0 55
208 Baixo sorabo Dolnoserbski (dolnoserbšćina) dsb 3231 10 832 136 736 1 14 105 13 0 69
209 Lingala Lingala ln 3121 8190 119 124 3 9108 15 28 38
210 Anglosaxón Englisc ang 3094 14 528 194 515 2 99 887 26 300 182
211 Estremeño Estremeñu ext 3068 7057 109 946 1 12 875 17 0 26
212 Carelio Livvinкarjala olo 3053 7100 25 202 2 3759 12 0 6
213 Doteli डोटेली dty 3051 13 229 180 614 2 3091 23 3 151
214 Chavacano Chavacano cbk-zam 3011 5499 99 770 2 11 122 9 1 12
215 Maldiviano ދިވެހިބަސް dv 2992 10 500 120 980 2 19 499 17 933 72
216 Fráncico ripuario Ripoarisch ksh 2854 10 330 1 600 428 3 17 610 11 0 1063
217 Gagauzo Gagauz gag 2726 6255 63 509 2 8961 11 0 17
218 Pali पाऴि pi 2536 4450 96 247 1 5090 8 0 12
219 Pangasinés Pangasinan pag 2524 7673 66 205 2 5790 5 0 35
220 Alemán do Palatinado Pfälzisch pfl 2518 6541 83 583 5 7776 14 0 32
221 Banjarí Bahasa Banjar bjn 2453 15 136 62 696 2 9209 15 1 110
222 Avaro Авар av 2293 9469 68 388 1 10 313 12 0 70
223 Buriato Буряад bxr 2159 7873 54 092 2 10 655 13 0 48
224 Calmuco Kaлмук (Kalmuk) xal 2083 10 756 80 666 1 7528 5 0 130
225 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 2044 4207 22 443 3 918 6 0 5
226 Karachai-balkar къарачай-малкъар (qaraçay-malqar) krc 2029 13 496 103 758 2 7590 11 0 245
227 Zhuang Cuengh za 1927 4039 38 478 1 7577 6 0 11
228 Papiamento Papiamentu pap 1910 4638 71 877 2 9112 19 0 31
229 Karakalpak Qaraqalpaqsha kaa 1871 4765 42 540 2 8074 10 0 21
230 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1869 5640 102 852 1 24 510 14 0 74
231 Kinyarwanda Kinyarwanda rw 1820 5145 71 581 1 8041 9 0 46
232 Tuva Тыва дыл tyv 1808 6952 28 990 1 5555 10 0 33
233 Tongano faka Tonga to 1696 4970 39 446 2 6278 7 11 29
234 Groenlandés Kalaallisut kl 1669 3984 71 970 2 9763 9 0 34
235 Novial Novial nov 1663 4505 174 670 2 8359 8 0 113
236 Patois xamaicano Patois jam 1635 2868 19 592 1 4351 13 0 3
237 Neoarameo asirio ܐܪܡܝܐ arc 1634 5969 93 002 2 15 195 11 0 109
238 Kabye Kabɩyɛ kbp 1597 3105 14 342 2 2037 14 0 4
239 Kabardino адыгэбзэ kbd 1583 6630 42 152 1 7109 12 0 64
240 Tok pisin Tok Pisin tpi 1499 5684 84 411 1 9283 12 0 115
241 Tetum Tetun tet 1453 3716 62 636 2 6976 11 0 40
242 Ibo Igbo ig 1409 5701 63 739 2 9452 34 0 103
243 Kikuyu Gĩkũyũ ki 1361 2905 19 449 1 5317 7 0 8
244 Nauruano dorerin Naoero na 1307 4109 80 777 2 7629 12 0 90
245 Lojban Lojban jbo 1244 5581 108 923 3 11 805 12 0 237
246 Wolof Wolof wo 1232 4617 100 410 2 11 143 17 0 164
247 Arumanés Armãneashce roa-rup 1220 3862 198 431 1 10 822 13 0 240
248 Lak Лакку lbe 1219 12 008 44 951 1 6390 8 0 293
249 Bislama Bislama bi 1210 2913 37 853 1 8147 11 0 25
250 Tahitiano Reo Mā`ohi ty 1200 2862 52 058 1 5585 9 0 34
251 Congo KiKongo kg 1193 2789 42 622 2 7484 6 0 27
252 Moksha Мокшень (Mokshanj Kälj) mdf 1188 6027 50 172 2 6751 5 0 138
253 Luganda Luganda lg 1171 4293 24 322 1 5044 12 0 40
254 Zulú isiZulu zu 1090 5134 52 606 1 11 908 26 0 141
255 Sranan tongo Sranantongo srn 1071 2645 37 972 1 5555 7 0 31
256 Tulu ತುಳು ಬಾಸೆ / tūlū tcy 1050 4179 57 835 2 2736 19 0 122
257 Inguxo ГӀалгӀай inh 1038 4073 30 366 2 1106 9 0 63
258 Atikamekw Atikamekw atj 1006 1897 10 979 4 1812 2 0 4
259 Santali Santhali sat 831 3459 22 022 3 1410 36 0 63
260 Latgalio Latgaļu ltg 824 2904 33 017 1 5051 7 0 72
261 Cherokee ᏣᎳᎩ chr 823 3626 43 649 2 14 655 17 0 139
262 Samoano Gagana Samoa sm 810 2888 38 963 1 5916 9 0 88
263 Xosa isiXhosa xh 801 3301 30 502 1 8219 15 0 90
264 Oromo Oromoo om 781 3234 31 328 1 6360 11 0 95
265 Pitcairnés Norfuk pih 766 3003 40 712 2 7747 7 0 115
266 Antigo eslavo eclesiástico ѩзъікъ словѣньскъіи cu 675 4694 76 245 2 18 130 13 0 575
267 Romaní romani - रोमानी rmy 665 2553 47 643 2 13 263 24 0 150
268 Twi Twi tw 659 2158 19 690 1 8532 22 0 47
269 Bambara Bamanankan bm 651 2521 38 101 1 7777 4 0 124
270 Tswana Setswana tn 647 2720 22 168 1 6521 8 0 83
271 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 614 2169 23 272 1 8131 8 0 68
272 Kirundi Kirundi rn 613 2325 20 265 1 5760 6 0 67
273 Gótico 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 596 3224 39 611 2 13 621 15 0 238
274 Tsonga Xitsonga ts 588 3429 33 578 2 6405 7 0 228
275 Akan Akana ak 576 2433 20 877 1 8282 16 0 89
276 Tumbuka chiTumbuka tum 573 1887 21 477 1 4705 4 0 59
277 Sotho Sesotho st 550 2216 23 282 1 6895 6 0 96
278 Chichewa Chi-Chewa ny 540 2845 20 979 2 5824 11 0 134
279 Chamorro Chamoru ch 474 2343 20 571 1 11 287 10 0 136
280 Suazi SiSwati ss 469 2199 36 454 3 5856 6 0 225
281 Póntico Ποντιακά pnt 466 1972 34 128 1 7358 7 0 180
282 Fidxiano Na Vosa Vaka-Viti fj 427 1983 30 994 1 6080 10 0 207
283 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ iu 419 2894 42 252 2 12 835 19 0 509
284 Adigueo адыгабзэ ady 409 1760 8097 2 3412 7 0 50
285 Ewe Eʋegbe ee 351 2653 48 071 2 10 296 5 0 779
286 Caxemir कश्मीरी / كشميري ks 325 1635 32 667 1 6823 8 0 324
287 Venda Tshivenda ve 267 1643 16 904 1 4797 5 0 273
288 Inupiak Iñupiak ik 266 2284 35 231 1 5927 7 0 887
289 Sango Sängö sg 257 1615 19 426 1 4639 7 0 335
290 Fula Fulfulde ff 228 1799 21 185 1 5865 10 0 559
291 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 218 2011 27 767 1 6940 10 0 934
292 Tigriña ትግርኛ ti 169 1630 19 421 1 6166 6 0 890
293 Cree Nehiyaw cr 104 2021 33 886 2 11 072 12 0 5696
294 Dinka Thuɔŋjäŋ din 91 677 4327 1 3911 13 0 265
295 Ndonga Ndonga ng[5] 8 442 5920 1 1755 0 0 39 418
296 Choctaw Choctaw cho[5] 6 200 4217 1 1411 0 0 22 043
297 Marshalés Kajin M̧ajeļ (Ebon) mh[5] 4 205 4211 1 1743 0 0 51 868
297 Kuanyama Kuanyama kj[5] 4 113 3547 1 1140 0 0 23 308
299 Yi ꆇꉙ ii[5] 3 188 11 652 1 1546 0 0 235 691
299 Hiri motu Hiri motu ho[5] 3 128 3785 1 1278 0 0 51 337
301 Afar Qafara aa[5] 1 509 4680 1 3247 0 0 2 372 769
301 Muscogee Mvskoke mus[5] 1 114 3600 1 1630 0 0 403 231
303 Herero Otjiherero hz[5] 0 175 4480 1 3081 0 0 0
303 Canuri Kanuri kr[5] 0 161 4640 1 4404 0 0 0
Total 50 477 920 203 714 508 2 595 406 657 3922[6] 82 757 983[6] 294 022[6] 2 623 830 117

Fonte: Wikistats 2.0 - Wikipedias

Notas[editar | editar a fonte]

  1. 1,0 1,1 As páxinas de contido son as páxinas pertencentes ós espazos de nomes que cada comunidade considera que constitúen a propia enciclopedia —a máis do principal ou de artigos, nalgunhas edicións engádense outros complementarios, como os anexos da Wikipedia en español—, e que a máis non son redireccións e conteñen ao menos unha ligazón interna.
  2. A dirección (URL) de cada Wikipedia ten a estrutura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx é a identificación da lingua desa Wikipedia, segundo o código de letras da norma ISO 639-1. Para as linguas que non teñen representación nese código, úsase un de tres letras, de ISO 639-2. En casos excepcionais non cubertos polo ISO, adóptase un código propio.
  3. Considéranse activos ós usuarios que realizaron algunha acción no proxecto nos últimos 30 días.
  4. A profundidade é unha estima da actividade nunha Wikipedia que amosa con que frecuencia se poñen ó día as páxinas de contido. Profundidades meirandes que 200 ou menores que 10 poden descartarse por irrelevantes.
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 5,7 5,8 5,9 Este proxecto atópase cerrado, e unha copia foi importada pola incubadora de proxectos Wikimedia á espera da súa posible reactivación.
  6. 6,0 6,1 6,2 Esta suma non corresponde co total de persoas, pois o mesmo usuario (con ou sen conta global nos proxectos) cóntase tantas veces como apareza en distintas Wikipedias para esa estatística.

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outras páxinas[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]