Lista de Wikipedias

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Esta é unha táboa con todas as Wikipedias, presentables en orde decrecente de páxinas de contido ou outros ordenamentos.[1] Os datos actualízanse de xeito automático a diario.

Lingua lingua (local) Cód.[2] P. de cont.[1] Páxinas Edicións Admins. Usuarios U. activos[3] Ficheiros Prof.[4]
1 Inglés English en 5 911 737 48 372 582 906 891 851 1149 36 955 234 121 443 880 422 967
2 Cebuano Sinugboanong ceb 5 345 463 9 450 350 28 394 405 6 60 322 182 0 1
3 Sueco Svenska sv 3 748 697 7 736 955 46 128 452 59 685 459 2220 0 6
4 Alemán Deutsch de 2 333 946 6 529 870 190 161 570 190 3 256 996 18 532 130 562 94
5 Francés Français fr 2 132 589 10 291 561 161 493 513 161 3 526 210 15 987 58 692 229
6 Neerlandés Nederlands nl 1 975 944 4 111 643 54 247 423 42 1 014 363 3773 21 15
7 Ruso Русский ru 1 563 248 5 970 244 101 402 172 88 2 578 056 10 575 220 438 134
8 Italiano Italiano it 1 547 728 6 334 724 106 932 401 108 1 859 208 7814 139 908 161
9 Castelán Español es 1 538 216 6 761 193 117 911 843 72 5 521 411 15 001 0 201
10 Polaco Polski pl 1 351 442 3 079 495 57 103 510 101 976 281 4036 274 30
11 Waray-waray Winaray war 1 263 691 2 877 526 6 202 578 3 42 304 90 42 3
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 231 961 15 039 492 54 910 376 21 687 668 1956 32 155 458
13 Xaponés 日本語 ja 1 164 369 3 450 691 73 710 564 40 1 517 413 13 578 85 612 82
14 Chinés 中文 zh 1 070 375 5 878 844 55 427 793 82 2 790 523 8623 52 013 190
15 Portugués Português pt 1 012 517 4 879 467 55 854 085 76 2 287 746 5494 53 168 166
16 Ucraíno Українська uk 928 520 2 815 915 25 854 674 45 466 820 2621 101 197 37
17 Árabe العربية ar 918 333 5 467 554 37 563 373 26 1 700 545 4558 32 756 168
18 Persa فارسی fa 687 845 4 402 689 26 756 528 30 847 278 5062 58 340 177
19 Serbio Српски / Srpski sr 623 184 3 803 767 22 058 356 16 248 553 764 31 871 151
20 Catalán Català ca 620 015 1 527 007 21 704 072 21 330 876 1059 11 587 30
21 Noruegués Norsk (Bokmål) no 516 926 1 409 281 19 645 293 43 469 455 1113 4 41
22 Indonesio Bahasa Indonesia id 500 390 2 593 855 15 435 130 36 1 081 213 2535 60 109 104
23 Finés Suomi fi 466 663 1 251 571 18 297 918 35 425 641 1609 57 307 41
24 Coreano 한국어 ko 466 094 2 144 093 24 688 364 24 578 783 2042 14 945 149
25 Húngaro Magyar hu 455 644 1 315 686 21 560 364 31 421 553 1629 14 732 58
26 Serbocroata Srpskohrvatski sh 449 876 4 618 389 40 894 844 11 138 212 192 9975 760
27 Checo Čeština cs 433 399 1 204 873 17 539 046 32 463 484 2020 1 46
28 Romanés Română ro 400 047 2 139 429 12 983 977 18 487 602 856 37 203 114
29 Éuscaro Euskara eu 337 504 680 979 7 023 050 12 102 864 206 0 10
30 Turco Türkçe tr 332 191 1 663 783 20 833 258 23 1 040 631 707 32 533 201
31 Malaio Bahasa Melayu ms 328 757 908 989 4 611 929 16 240 819 496 21 630 15
32 Esperanto Esperanto eo 263 016 586 310 6 663 771 19 161 691 361 6221 17
33 Armenio Հայերեն hy 256 837 852 834 6 491 873 11 88 291 624 7762 40
34 Búlgaro Български bg 254 766 565 865 9 556 136 26 256 147 689 593 25
35 Dinamarqués Dansk da 251 815 834 094 10 005 979 24 360 416 883 0 64
36 Hebreo עברית he 248 580 1 053 692 26 049 609 38 545 890 3006 58 693 259
37 Eslovaco Slovenčina sk 230 831 507 988 6 859 520 9 176 729 506 0 19
38 Min nam Bân-lâm-gú zh-min-nan 228 308 742 150 1 931 564 5 39 421 71 362 13
39 Casaco Қазақша kk 224 828 538 009 2 703 122 17 89 016 142 9672 9
40 Minangkabau Minangkabau min 222 913 322 982 1 645 513 5 9340 54 110 1
41 Checheno Нохчийн ce 220 813 248 077 3 012 824 3 20 621 44 322 0
42 Croata Hrvatski hr 208 540 520 432 5 292 635 16 223 029 503 17 214 22
43 Estoniano Eesti et 200 475 484 839 5 422 136 35 130 053 426 1529 22
44 Lituano Lietuvių lt 196 194 465 289 5 591 613 13 135 034 318 22 308 22
45 Belaruso Беларуская be 174 661 549 015 3 416 219 10 88 314 275 2936 28
46 Grego Ελληνικά el 166 870 497 750 7 661 906 21 281 297 960 17 233 60
47 Esloveno Slovenščina sl 165 156 395 121 5 164 887 22 182 012 270 8237 25
48 Galego Galego gl 158 267 421 028 5 218 230 9 100 426 257 9313 34
49 Azarí do sur تۆرکجه azb 151 966 414 856 1 028 945 4 19 105 111 0 7
50 Noruegués (Nynorsk) Nynorsk nn 149 732 346 098 3 152 683 20 98 543 133 16 15
51 Azarí Azərbaycan az 149 077 387 474 4 830 082 16 179 104 531 22 687 31
52 Inglés simple Simple English simple 148 488 513 956 6 616 949 17 870 858 780 36 77
53 Urdú اردو ur 148 095 829 308 3 947 393 12 98 627 244 9993 100
54 Tailandés ไทย th 132 790 805 217 8 438 885 14 361 765 1249 35 197 268
55 Hindi हिन्दी hi 132 628 902 298 4 274 900 11 475 103 1344 4047 159
56 Xeorxiano ქართული ka 131 383 381 326 3 707 450 4 113 015 212 14 206 35
57 Uzbeco O‘zbek uz 131 351 626 769 2 047 341 9 46 184 104 1032 46
58 Latín Latina la 131 052 257 565 3 461 686 18 122 071 139 0 12
59 Támil தமிழ் ta 123 023 374 729 2 784 950 42 158 561 368 7637 31
60 Volapük Volapük vo 123 004 252 943 3 201 029 3 26 617 35 0 14
61 Galés Cymraeg cy 105 811 231 581 8 861 340 13 56 396 127 17 561 54
62 Macedonio Македонски mk 101 967 458 243 3 860 699 17 83 266 180 7868 102
63 Asturiano Asturianu ast 99 720 154 459 2 424 478 9 58 589 155 0 4
64 Taxico Тоҷикӣ tg 98 200 184 021 1 040 868 6 26 466 49 419 4
65 Letón Latviešu lv 97 743 395 441 3 093 466 11 85 325 253 23 277 72
66 Malgaxe Malagasy mg 91 866 235 492 971 983 3 20 784 41 3 10
67 Tártaro Tatarça (Татарча) tt 86 756 206 946 2 387 590 3 30 997 69 4578 22
68 Occitano Occitan oc 86 091 144 579 2 123 019 5 38 743 99 900 6
69 Afrikaans Afrikaans af 83 879 254 333 2 025 050 14 113 645 162 8968 32
70 Bosníaco Bosanski bs 80 513 371 167 2 997 776 9 116 780 151 24 246 105
71 Kirguiz Кыргызча (Kyrgyzça) ky 79 517 105 136 350 591 3 23 340 55 2679 0
72 Albanés Shqip sq 77 468 222 653 1 981 861 13 115 897 202 11 391 31
73 Tagalo Tagalog tl 75 627 232 605 1 708 658 12 101 304 119 1908 31
74 Cantonés 粵語 zh-yue 73 764 188 385 1 318 025 11 182 017 238 1642 16
75 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 230 196 437 845 094 2 20 586 19 0 12
76 Bengalí বাংলা bn 72 130 686 742 3 609 798 11 241 042 1734 6320 381
77 Telugu తెలుగు te 71 010 256 872 2 699 820 15 88 117 205 12 501 72
78 Belaruso (Taraškievica) Беларуская (тарашкевіца) be-tarask 67 878 188 711 2 077 752 4 60 568 129 1457 34
79 Bretón Brezhoneg br 67 071 131 038 1 838 760 5 55 139 80 5401 12
80 Malaialam മലയാളം ml 64 799 403 010 3 140 651 21 126 282 316 6016 212
81 Piemontés Piemontèis pms 64 505 99 007 843 087 10 20 620 34 2078 2
82 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 57 038 122 804 2 191 301 5 44 398 83 2590 23
83 Xavanés Basa Jawa jv 56 420 151 885 1 488 494 8 40 648 119 5446 28
84 Haitiano Krèyol ayisyen ht 56 357 69 037 730 313 2 21 570 32 0 0
85 Scots Scots sco 54 622 198 565 709 493 5 60 959 107 1557 24
86 Marathi मराठी mr 54 074 224 316 1 693 622 9 109 448 253 19 186 74
87 Suahili Kiswahili sw 53 436 110 831 1 075 950 11 37 613 126 2219 11
88 Baixo saxón Plattdüütsch nds 53 323 112 442 878 833 4 36 683 51 0 9
89 Sundanés Basa Sunda su 53 022 85 733 579 194 7 22 399 51 546 2
90 Irlándes Gaeilge ga 51 457 83 728 934 746 8 39 786 95 1169 4
91 Bashkir Башҡорт ba 49 517 140 398 902 571 8 25 616 61 1358 21
92 Islandés Íslenska is 48 061 127 837 1 641 123 28 68 786 124 3051 35
93 Punjabi occidental شاہ مکھی پنجابی pnb 47 983 76 372 529 996 3 23 712 32 238 2
94 Birmano မ္ရန္‌မာစာ my 44 688 102 290 470 454 5 61 183 142 2846 7
95 Frisón occidental Frysk fy 42 618 129 274 970 533 9 34 192 59 6882 31
96 Chuvaxo Чăваш cv 42 078 74 915 657 588 3 24 912 39 536 5
97 Lombardo Lumbaart lmo 38 825 100 452 987 687 7 26 719 47 4437 24
98 Aragonés Aragonés an 35 712 110 786 1 635 967 6 53 550 72 1263 65
99 Nepalés नेपाली ne 32 310 91 464 738 692 8 43 417 106 835 27
100 Yoruba Yorùbá yo 31 910 54 905 519 529 3 19 076 47 172 4
101 Punjabí ਪੰਜਾਬੀ pa 31 626 110 665 484 352 7 29 256 98 1385 27
102 Ido Ido io 28 615 43 049 948 896 5 27 014 47 1 5
103 Gujaratí ગુજરાતી gu 28 578 92 988 669 034 4 51 064 78 0 36
104 Bávaro Boarisch bar 28 572 104 832 718 209 7 48 150 75 1338 48
105 Kurdo Kurdî / كوردی ku 26 246 64 562 735 264 4 38 373 61 580 24
106 Alemánico Alemannisch als 26 168 60 944 914 814 9 71 570 85 489 26
107 Siciliano Sicilianu scn 26 059 55 233 725 711 8 32 993 45 1408 16
108 Bishnupriya Manipuri ইমার ঠার/বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 089 58 356 781 733 2 19 542 21 49 23
109 Canarés ಕನ್ನಡ kn 24 928 106 918 926 575 4 56 730 221 3382 93
110 Kurdo central Soranî ckb 24 385 129 117 635 506 8 36 283 91 933 90
111 Interlingua Interlingua ia 21 863 34 815 613 471 7 35 184 36 4 6
112 Quechua Runa Simi qu 21 443 53 337 636 936 3 21 861 29 0 26
113 Wu 吴语 wuu 21 085 33 072 253 780 4 60 791 49 238 2
114 Árabe exipcio مصرى (Maṣrī) arz 20 811 179 357 883 375 6 114 311 137 1457 285
115 Mongol Монгол mn 18 852 73 359 586 487 5 59 752 85 1450 66
116 Samoxiciano Žemaitėška bat-smg 16 761 28 217 347 672 5 19 970 24 109 5
117 Valón Walon wa 15 311 39 422 349 065 2 17 367 24 2141 21
118 Cingalés සිංහල si 15 278 70 619 439 399 3 41 704 79 4553 81
119 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 047 64 338 372 259 6 22 144 65 126 62
120 Escocés Gàidhlig gd 14 832 30 793 549 341 4 20 762 31 347 20
121 Amhárico አማርኛ am 14 811 45 277 355 810 3 29 562 62 1717 33
122 Yiddish ייִדיש yi 14 798 41 206 543 866 3 34 731 52 1062 42
123 Min oriental Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 14 616 28 797 78 932 4 14 951 20 4 2
124 Napolitano Nnapulitano nap 14 544 23 292 658 257 4 21 670 27 286 10
125 Bugi Basa Ugi bug 14 129 18 696 192 289 1 9925 9 0 1
126 Alto sorabo Hornjoserbsce hsb 13 431 34 255 365 516 4 18 882 28 138 25
127 Maithili मैथिली mai 13 403 33 486 193 595 6 7599 39 101 12
128 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 363 28 959 208 209 1 11 629 20 484 9
129 Feroés Føroyskt fo 13 168 38 934 355 233 4 21 408 41 0 34
130 Mazanderani مَزِروني mzn 13 117 28 714 148 857 4 20 664 32 263 7
131 Mingreliano მარგალურ ნინა (Margalur nina) xmf 13 112 28 757 138 616 3 12 679 34 0 6
132 Ilocano Ilokano ilo 13 019 51 020 341 059 2 13 220 21 0 56
133 Limburgués Limburgs li 12 440 61 319 434 844 6 20 670 26 624 109
134 Véneto Vèneto vec 12 426 36 647 603 386 3 23 994 38 723 62
135 Emiliano-romañolo Emiliàn e rumagnòl eml 12 094 31 852 131 687 3 17 134 22 2181 11
136 Iacut Саха тыла sah 12 038 41 648 347 223 4 17 284 21 1766 50
137 Sindhi سنڌي، سندھی ، सिन्ध sd 12 013 35 339 150 926 3 10 694 32 66 16
138 Oseto Иронау os 11 659 44 700 474 502 3 18 586 28 179 85
139 Sánscrito संस्कृतम् sa 11 400 58 655 445 108 5 26 728 28 437 130
140 Zazaki Zazaki diq 11 122 29 664 390 044 6 18 556 27 215 36
141 Paxto پښتو ps 10 529 38 702 240 875 3 19 765 30 1496 44
142 Mari das montañas Кырык Мары (Kyryk Mary) mrj 10 268 16 327 94 996 1 8140 13 0 2
143 Mari das pradeiras Олык Марий (Olyk Marij) mhr 10 047 24 046 176 664 1 10 524 15 0 14
144 Chinés clásico 古文 / 文言文 zh-classical 9877 80 604 337 745 6 78 814 66 0 214
145 Hindi de Fidxi Fiji Hindi hif 9768 33 869 250 989 2 22 514 31 193 45
146 Tarentino Tarandíne roa-tara 9246 17 376 135 689 2 8894 11 290 6
147 Bikol central Bikol bcl 9161 16 513 183 207 2 14 382 24 880 7
148 Navajo Diné bizaad nv 9151 20 547 222 342 4 11 770 11 542 16
149 Frisón setentrional Frasch frr 9136 26 094 169 175 5 12 935 17 971 22
150 Aceh Bahsa Acèh ace 9067 16 259 114 785 1 18 593 32 0 4
151 Hakka Hak-kâ-fa / 客家話 hak 8978 17 292 115 457 1 24 754 24 0 5
152 Kapampangan Kapampangan pam 8629 18 615 281 664 2 16 035 20 412 20
153 Silesiano Ślůnski szl 8525 19 575 235 917 2 16 289 32 0 20
154 Sotho do norte Sesotho sa leboa nso 8172 10 065 39 189 1 4230 8 0 0
155 Saami setentrional Sámegiella se 7536 18 408 289 905 5 20 577 20 0 32
156 Khmer ភាសាខ្មែរ km 7471 28 638 233 802 5 27 516 51 1196 65
157 [[]] արեւմտահայերէն hyw 7448 14 415 137 619 2 1646 43 0 8
158 Ruteno Русинська (Rusins'ka) rue 7197 14 573 113 746 1 18 083 21 0 8
159 Maorí Māori mi 7150 12 795 148 536 2 10 910 16 0 7
160 Náhuatl Nāhuatl nah 6954 18 354 446 465 3 17 201 20 175 65
161 Flamengo occidental West-Vlams vls 6904 19 538 300 406 5 18 882 23 500 51
162 Bihari भोजपुरी bh 6890 53 764 659 132 3 18 800 34 56 567
163 Baixo saxón neerlandés Nedersaksisch nds-nl 6840 17 045 302 315 6 19 457 25 611 39
164 Tártaro de Crimea Qırımtatarca crh 6599 22 035 141 378 2 13 287 24 0 35
165 Gan 贛語 gan 6423 33 314 392 081 4 32 518 14 146 206
166 Vepsio Vepsän kel' vep 6074 22 411 117 855 1 11 013 34 0 38
167 Sardo Sardu sc 6023 13 408 159 791 4 15 932 28 132 17
168 Abkhazo Аҧсуа ab 5948 16 955 83 473 2 13 660 26 19 16
169 Tibetano བོད་སྐད bo 5861 16 949 136 634 1 20 081 29 0 28
170 Assamés অসমীয়া as 5826 45 235 202 138 5 23 423 68 1151 204
171 Erzya Эрзянь (Erzjanj Kelj) myv 5695 16 188 113 968 3 9154 15 0 23
172 Gilaki گیلکی glk 5680 11 979 52 469 3 11 354 13 807 5
173 Corso Corsu co 5677 12 905 362 555 2 15 416 30 0 45
174 Turcomán تركمن / Туркмен tk 5558 13 148 209 620 3 17 874 23 307 29
175 Somalí Soomaali so 5556 19 934 193 734 1 23 391 76 1 65
176 Võro Võro fiu-vro 5509 10 375 168 828 3 10 434 17 211 12
177 Luri لۊری شومالی lrc 5364 9410 116 031 2 3947 17 0 7
178 Komi Коми kv 5320 14 266 132 958 1 10 576 16 0 26
179 Caxubio Kaszëbsczi csb 5312 8494 182 275 3 12 421 16 0 7
180 Shan လိၵ်ႈတႆး shn 5124 9033 28 865 3 894 13 14 1
181 Manx Gaelg gv 4984 16 879 298 000 3 14 876 26 181 100
182 Shona chiShona sn 4745 11 574 68 185 1 9916 17 0 12
183 Udmurto Удмурт кыл udm 4699 14 079 112 674 5 10 919 18 9 31
184 Zelandés Zeêuws zea 4676 8833 109 537 5 9375 15 1 9
185 Aimará Aymar aru ay 4625 8150 90 256 1 12 455 20 0 6
186 Occidental Interlingue ie 4588 7435 122 382 1 12 741 23 0 6
187 Picardo Picard pcd 4546 9365 63 160 2 11 061 26 52 7
188 Normando Nouormand/Normaund nrm 4235 9405 211 006 1 10 100 14 0 33
189 Uigur Oyghurque ug 4151 12 186 145 757 1 15 187 18 295 44
190 Cabilo Taqbaylit kab 4118 11 164 85 290 2 8930 22 0 22
191 Frisón oriental Seeltersk stq 4009 10 418 118 138 4 10 234 10 442 28
192 Lezguio Лезги чІал (Lezgi č’al) lez 3987 10 763 78 356 5 7307 17 10 21
193 Córnico Kernewek/Karnuack kw 3896 8024 174 781 1 10 730 18 0 24
194 Xudeoespañol Dzhudezmo lad 3873 13 039 203 813 5 15 840 26 23 87
195 Mirandés Mirandés mwl 3764 9926 95 481 3 9848 20 0 25
196 Hausa هَوُسَ ha 3751 8374 50 984 2 9225 32 0 9
197 Konkani कोंकणी gom 3722 8252 180 829 3 5208 16 0 32
198 Guaraní Avañe'ẽ gn 3700 8818 108 926 2 12 704 22 0 23
199 Hawaiano Hawai'i haw 3696 6429 87 580 1 11 310 17 0 7
200 Romanche Rumantsch rm 3616 8638 156 540 3 14 586 23 49 34
201 Lígur Lìgure lij 3578 15 250 163 055 3 10 456 30 0 113
202 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3532 5535 30 331 3 3445 25 0 1
203 Komi permiano Перем Коми (Perem Komi) koi 3450 8771 55 610 1 6349 9 0 15
204 Laosiano ລາວ lo 3448 10 416 79 124 1 11 527 24 0 31
205 Maltés Malti mt 3411 15 411 252 876 4 15 911 30 1149 203
206 Francoprovenzal Arpitan frp 3356 8667 189 311 2 11 405 23 0 54
207 Friulano Furlan fur 3334 7813 166 285 2 10 681 17 318 38
208 Baixo sorabo Dolnoserbski (dolnoserbšćina) dsb 3243 10 863 137 004 1 14 238 21 0 69
209 Estremeño Estremeñu ext 3143 7139 110 255 1 13 018 24 0 24
210 Lingala Lingala ln 3124 8198 119 201 3 9206 14 29 38
211 Anglosaxón Englisc ang 3121 14 669 195 283 2 100 849 40 300 182
212 Doteli डोटेली dty 3092 14 569 190 714 3 3219 28 3 180
213 Carelio Livvinкarjala olo 3076 7334 25 511 2 3846 16 0 6
214 Chavacano Chavacano cbk-zam 3011 5512 99 813 2 11 208 13 1 12
215 Maldiviano ދިވެހިބަސް dv 2996 10 541 121 116 2 19 645 13 933 72
216 Fráncico ripuario Ripoarisch ksh 2856 10 339 1 600 479 3 17 774 10 0 1062
217 Gagauzo Gagauz gag 2720 6253 63 554 2 9087 9 0 17
218 Banjarí Bahasa Banjar bjn 2702 15 611 63 562 2 9369 35 1 92
219 Pali पाऴि pi 2541 4466 96 374 1 5163 11 0 12
220 Pangasinés Pangasinan pag 2527 7689 66 269 1 5857 10 0 35
221 Alemán do Palatinado Pfälzisch pfl 2526 6551 83 736 4 7904 12 0 32
222 Avaro Авар av 2315 9560 68 822 1 10 447 21 0 70
223 Buriato Буряад bxr 2160 7880 54 138 1 10 768 13 0 48
224 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 2104 4295 22 620 3 998 11 0 5
225 Calmuco Kaлмук (Kalmuk) xal 2082 10 821 80 745 1 7591 9 0 131
226 Karachai-balkar къарачай-малкъар (qaraçay-malqar) krc 2029 13 504 104 268 2 7661 8 0 246
227 Zhuang Cuengh za 1929 4061 38 541 1 7665 15 0 11
228 Papiamento Papiamentu pap 1913 4648 71 929 2 9227 14 0 31
229 Karakalpak Qaraqalpaqsha kaa 1873 4775 42 580 2 8140 12 0 21
230 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1870 5651 102 927 1 24 749 20 0 74
231 Tuva Тыва дыл tyv 1828 7149 29 628 1 5645 15 0 35
232 Kinyarwanda Kinyarwanda rw 1822 5153 71 626 1 8152 15 0 46
233 Tongano faka Tonga to 1698 4980 39 473 2 6353 12 11 29
234 Groenlandés Kalaallisut kl 1671 3990 72 014 2 9870 12 0 34
235 Novial Novial nov 1663 4509 174 710 2 8460 13 0 113
236 Neoarameo asirio ܐܪܡܝܐ arc 1637 5979 93 054 2 15 329 16 0 109
236 Patois xamaicano Patois jam 1637 2876 19 635 1 4501 16 0 3
238 Kabye Kabɩyɛ kbp 1597 3110 14 363 2 2113 9 0 4
239 Kabardino адыгэбзэ kbd 1583 6635 42 186 1 7187 11 0 64
240 Tok pisin Tok Pisin tpi 1505 5699 84 566 1 9386 16 0 115
241 Tetum Tetun tet 1467 3753 62 845 2 7046 14 0 40
242 Ibo Igbo ig 1421 5694 63 956 2 9617 33 0 101
243 Kikuyu Gĩkũyũ ki 1360 2877 19 510 1 5389 7 0 8
244 Zulú isiZulu zu 1319 5410 53 557 1 12 146 31 0 95
245 Nauruano dorerin Naoero na 1307 4114 80 927 1 8522 13 0 90
246 Wolof Wolof wo 1298 4881 101 207 2 11 281 18 0 157
247 Lojban Lojban jbo 1246 5587 108 971 3 11 937 14 0 236
248 Arumanés Armãneashce roa-rup 1226 3874 198 488 1 10 894 16 0 239
249 Lak Лакку lbe 1219 12 122 45 072 1 6439 8 0 297
250 Bislama Bislama bi 1213 2924 37 915 1 8305 16 0 25
251 Tahitiano Reo Mā`ohi ty 1203 2873 52 082 1 5638 9 0 34
252 Congo KiKongo kg 1197 2798 42 649 2 7592 9 0 27
253 Moksha Мокшень (Mokshanj Kälj) mdf 1189 6251 50 428 2 6813 12 0 146
254 Luganda Luganda lg 1177 4306 24 362 1 5130 11 0 39
255 Tulu ತುಳು ಬಾಸೆ / tūlū tcy 1093 4361 58 909 2 2842 29 0 120
256 Santali Santhali sat 1092 4263 25 415 3 1561 29 0 50
257 Sranan tongo Sranantongo srn 1074 2651 37 993 1 5629 9 0 30
258 Inguxo ГӀалгӀай inh 1041 4077 30 392 2 1199 8 0 63
259 Xosa isiXhosa xh 1021 3557 30 936 1 8393 16 0 53
260 Atikamekw Atikamekw atj 1007 1901 10 990 4 1901 7 0 4
261 Latgalio Latgaļu ltg 866 3002 33 570 1 5127 11 0 68
262 Cherokee ᏣᎳᎩ chr 827 3645 43 781 2 14 940 11 0 139
263 Samoano Gagana Samoa sm 809 2895 39 120 1 6482 11 0 89
264 Pitcairnés Norfuk pih 789 3055 41 026 2 7857 16 0 110
265 Oromo Oromoo om 787 3263 31 461 1 6469 22 0 95
266 Tswana Setswana tn 699 2783 22 323 1 6624 7 0 71
267 Antigo eslavo eclesiástico ѩзъікъ словѣньскъіи cu 680 4718 76 320 2 18 313 12 0 570
267 Akan Akana ak 680 2551 21 062 1 8432 15 0 62
269 Twi Twi tw 670 2180 19 745 1 8664 9 0 46
270 Romaní romani - रोमानी rmy 665 2564 47 750 2 13 370 13 0 151
271 Bambara Bamanankan bm 654 2529 38 131 1 7860 9 0 123
272 Tsonga Xitsonga ts 646 3447 34 170 2 6523 17 0 186
273 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 617 2176 23 306 1 8212 10 0 68
274 Kirundi Kirundi rn 614 2329 20 284 1 5834 10 0 67
275 Sotho Sesotho st 612 2288 23 417 1 6986 11 0 76
276 Gótico 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 597 3229 39 639 2 13 779 15 0 238
277 Tumbuka chiTumbuka tum 575 1895 21 617 1 5533 12 0 60
278 Chichewa Chi-Chewa ny 542 2862 21 017 2 5930 14 0 134
279 Chamorro Chamoru ch 475 2348 20 589 1 11 414 11 0 136
280 Suazi SiSwati ss 469 2212 36 508 3 5931 12 0 227
281 Póntico Ποντιακά pnt 465 1978 34 147 1 7451 7 0 182
282 Fidxiano Na Vosa Vaka-Viti fj 432 1993 31 017 1 6145 6 0 203
283 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ iu 420 2897 42 270 2 12 993 11 0 507
284 Adigueo адыгабзэ ady 410 1821 8171 2 3526 11 0 53
285 Venda Tshivenda ve 369 1757 17 077 1 4867 9 0 137
286 Ewe Eʋegbe ee 355 2659 48 095 2 10 432 10 0 761
287 Caxemir कश्मीरी / كشميري ks 325 1644 32 697 1 6929 11 0 327
288 Inupiak Iñupiak ik 270 2289 35 255 1 6001 6 0 861
289 Sango Sängö sg 260 1624 19 450 1 4686 9 0 329
290 Fula Fulfulde ff 229 1813 21 274 1 5944 15 0 561
291 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 218 2021 27 787 1 7029 9 0 940
292 Tigriña ትግርኛ ti 168 1632 19 467 1 6259 12 0 905
293 Dinka Thuɔŋjäŋ din 110 712 4790 1 4032 15 0 201
294 Cree Nehiyaw cr 104 2025 33 961 2 11 278 14 0 5721
295 Ndonga Ndonga ng[5] 8 441 5920 1 1755 0 0 39 325
296 Choctaw Choctaw cho[5] 6 200 4217 1 1411 0 0 22 043
297 Marshalés Kajin M̧ajeļ (Ebon) mh[5] 4 205 4211 1 1743 0 0 51 868
297 Kuanyama Kuanyama kj[5] 4 113 3547 1 1140 0 0 23 308
299 Yi ꆇꉙ ii[5] 3 188 11 652 1 1546 0 0 235 691
299 Hiri motu Hiri motu ho[5] 3 128 3785 1 1278 0 0 51 337
301 Afar Qafara aa[5] 1 509 4680 1 3247 0 0 2 372 769
301 Muscogee Mvskoke mus[5] 1 114 3600 1 1630 0 0 403 231
303 Herero Otjiherero hz[5] 0 175 4480 1 3081 0 0 0
303 Canuri Kanuri kr[5] 0 161 4640 1 4404 0 0 0
Total 50 834 203 205 622 033 2 621 010 698 3905[6] 83 701 158[6] 282 283[6] 2 632 550 118

Fonte: Wikistats 2.0 - Wikipedias

Notas[editar | editar a fonte]

  1. 1,0 1,1 As páxinas de contido son as páxinas pertencentes ós espazos de nomes que cada comunidade considera que constitúen a propia enciclopedia —a máis do principal ou de artigos, nalgunhas edicións engádense outros complementarios, como os anexos da Wikipedia en español—, e que a máis non son redireccións e conteñen ao menos unha ligazón interna.
  2. A dirección (URL) de cada Wikipedia ten a estrutura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx é a identificación da lingua desa Wikipedia, segundo o código de letras da norma ISO 639-1. Para as linguas que non teñen representación nese código, úsase un de tres letras, de ISO 639-2. En casos excepcionais non cubertos polo ISO, adóptase un código propio.
  3. Considéranse activos ós usuarios que realizaron algunha acción no proxecto nos últimos 30 días.
  4. A profundidade é unha estima da actividade nunha Wikipedia que amosa con que frecuencia se poñen ó día as páxinas de contido. Profundidades meirandes que 200 ou menores que 10 poden descartarse por irrelevantes.
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 5,7 5,8 5,9 Este proxecto atópase cerrado, e unha copia foi importada pola incubadora de proxectos Wikimedia á espera da súa posible reactivación.
  6. 6,0 6,1 6,2 Esta suma non corresponde co total de persoas, pois o mesmo usuario (con ou sen conta global nos proxectos) cóntase tantas veces como apareza en distintas Wikipedias para esa estatística.

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outras páxinas[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]