Lista de Wikipedias

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Esta é unha táboa con todas as Wikipedias, presentables en orde decrecente de páxinas de contido ou outros ordenamentos.[1] Os datos actualízanse de xeito automático a diario.

Lingua lingua (local) Cód.[2] P. de cont.[1] Páxinas Edicións Admins. Usuarios U. activos[3] Ficheiros Prof.[4]
1 Inglés English en 6 201 335 52 050 904 987 471 631 1118 40 443 039 130 345 891 847 1037
2 Cebuano Sinugboanong ceb 5 381 735 9 886 853 30 121 052 6 73 573 176 0 2
3 Sueco Svenska sv 3 512 927 7 552 988 48 425 225 61 752 676 2415 0 8
4 Alemán Deutsch de 2 507 157 6 986 419 204 798 008 191 3 589 263 19 021 129 487 93
5 Francés Français fr 2 274 313 11 051 578 176 786 487 158 3 948 848 20 910 62 851 238
6 Neerlandés Nederlands nl 2 041 694 4 283 330 57 519 357 36 1 107 565 4109 20 16
7 Ruso Русский ru 1 680 777 6 406 663 110 560 900 83 2 875 973 11 709 229 919 136
8 Italiano Italiano it 1 656 329 6 869 585 116 761 196 112 2 050 982 8919 140 859 168
9 Castelán Español es 1 644 797 7 253 725 130 974 172 67 6 050 939 17 646 0 209
10 Polaco Polski pl 1 441 970 3 311 795 61 369 792 102 1 069 126 4711 266 31
11 Waray-waray Winaray war 1 264 693 2 879 386 6 220 407 3 46 661 83 42 3
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 259 570 19 213 767 64 055 359 20 776 207 2166 22 669 677
13 Xaponés 日本語 ja 1 240 975 3 664 700 80 514 844 41 1 719 515 14 486 70 177 83
14 Árabe exipcio مصرى (Maṣrī) arz 1 171 533 1 378 337 3 929 118 6 141 205 149 1454 0
15 Chinés 中文 zh 1 161 015 6 418 039 62 732 986 80 3 023 016 7820 54 454 200
16 Árabe العربية ar 1 081 025 6 997 643 51 637 385 25 1 962 270 5066 37 981 221
17 Ucraíno Українська uk 1 058 890 3 636 813 30 127 365 47 534 080 3154 112 147 49
18 Portugués Português pt 1 048 303 5 100 593 59 749 501 71 2 500 113 10 117 57 023 175
19 Persa فارسی fa 755 968 4 779 962 30 440 191 34 979 747 6419 67 750 180
20 Catalán Català ca 664 180 1 638 325 25 530 053 22 371 762 1853 13 555 33
21 Serbio Српски / Srpski sr 640 611 3 931 720 23 436 968 20 275 051 874 33 890 157
22 Indonesio Bahasa Indonesia id 552 355 2 860 426 17 642 486 34 1 214 033 2886 58 942 107
23 Noruegués Norsk (Bokmål) no 545 952 1 493 782 20 921 459 37 508 808 1356 4 42
24 Coreano 한국어 ko 527 129 2 421 360 28 106 565 23 655 989 2309 11 459 149
25 Finés Suomi fi 497 895 1 321 513 19 328 045 34 465 340 1666 60 768 40
26 Húngaro Magyar hu 479 312 1 378 131 23 257 822 29 460 767 1886 10 842 59
27 Checo Čeština cs 467 791 1 286 139 19 191 998 34 517 083 2742 1 45
28 Serbocroata Srpskohrvatski sh 453 652 4 635 119 41 009 511 11 154 853 206 10 292 751
29 Min nam Bân-lâm-gú zh-min-nan 430 609 1 056 729 3 079 322 6 45 436 74 362 6
30 Romanés Română ro 413 983 2 245 354 13 680 429 19 538 053 995 38 345 119
31 Turco Türkçe tr 383 162 1 905 352 24 149 388 26 1 243 282 3061 35 492 200
32 Éuscaro Euskara eu 367 216 759 055 8 260 971 12 117 344 562 0 12
33 Checheno Нохчийн ce 346 995 632 016 5 423 396 3 24 227 37 345 5
34 Malaio Bahasa Melayu ms 345 136 963 182 4 940 382 14 265 852 530 20 887 16
35 Esperanto Esperanto eo 288 441 639 436 7 052 339 17 177 481 337 6901 16
36 Hebreo עברית he 282 397 1 184 907 29 943 967 36 706 662 3217 66 652 258
37 Armenio Հայերեն hy 278 548 941 671 7 540 940 11 104 449 732 9537 45
38 Búlgaro Български bg 267 459 594 623 10 549 780 27 279 874 759 574 26
39 Dinamarqués Dansk da 263 255 864 813 10 505 841 25 392 331 852 1 63
40 Azarí do sur تۆرکجه azb 239 631 552 160 1 437 314 5 27 305 105 57 4
41 Tártaro Tatarça (Татарча) tt 236 597 366 626 2 860 555 8 35 465 79 4956 2
42 Eslovaco Slovenčina sk 235 043 526 383 7 097 742 10 195 597 561 0 20
43 Casaco Қазақша kk 227 467 557 925 2 815 762 18 103 352 373 9962 10
44 Minangkabau Minangkabau min 224 203 335 115 2 047 669 6 12 525 42 115 1
45 Croata Hrvatski hr 224 073 554 806 5 670 721 17 246 444 610 19 702 22
46 Estoniano Eesti et 213 785 509 989 5 757 303 33 145 875 655 936 21
47 Lituano Lietuvių lt 200 934 479 508 5 984 483 13 148 276 399 23 249 23
48 Belaruso Беларуская be 199 022 598 496 3 733 258 10 101 461 273 3301 25
49 Grego Ελληνικά el 184 778 559 718 8 539 896 22 317 022 1019 17 840 62
50 Inglés simple Simple English simple 177 324 588 670 7 175 156 18 1 044 010 1043 36 65
51 Azarí Azərbaycan az 175 281 457 429 5 611 858 16 210 152 889 22 964 31
52 Esloveno Slovenščina sl 170 361 411 577 5 390 456 21 195 479 527 7798 26
53 Galego Galego gl 168 360 436 860 5 626 282 9 112 057 262 5446 32
54 Urdú اردو ur 158 604 891 196 4 283 242 11 122 562 281 10 744 102
55 Noruegués (Nynorsk) Nynorsk nn 156 044 359 356 3 276 367 18 108 270 161 16 15
56 Xeorxiano ქართული ka 145 366 421 048 4 035 485 4 126 020 287 14 613 34
57 Hindi हिन्दी hi 143 668 1 057 567 5 021 637 8 597 902 1109 3444 192
58 Tailandés ไทย th 140 601 869 828 9 139 706 16 393 221 986 30 399 282
59 Uzbeco O‘zbek uz 138 880 630 309 2 148 976 11 57 616 284 1492 42
60 Latín Latina la 134 405 267 522 3 575 401 21 137 513 146 0 13
61 Támil தமிழ் ta 132 563 420 196 3 058 074 38 183 635 345 7721 34
62 Galés Cymraeg cy 132 194 265 517 10 793 861 16 63 985 115 11 227 41
63 Volapük Volapük vo 125 489 257 252 3 220 232 3 28 876 35 0 13
64 Macedonio Македонски mk 110 407 479 114 4 353 839 12 91 541 227 8068 101
65 Asturiano Asturianu ast 107 677 184 003 3 174 176 10 80 693 137 0 8
66 Cantonés 粵語 zh-yue 104 525 234 512 1 519 316 12 209 645 253 1996 10
67 Letón Latviešu lv 104 309 424 212 3 324 142 13 94 809 319 24 464 73
68 Taxico Тоҷикӣ tg 101 834 248 049 1 220 452 6 30 291 66 445 10
69 Bengalí বাংলা bn 98 764 874 040 4 722 855 12 309 986 1151 11 389 332
70 Afrikaans Afrikaans af 95 118 346 468 2 345 410 18 129 859 201 9435 47
71 Malgaxe Malagasy mg 93 419 242 541 997 569 3 24 748 42 3 10
72 Occitano Occitan oc 86 147 152 325 2 228 438 5 42 934 89 905 8
73 Bosníaco Bosanski bs 84 621 351 288 3 225 575 10 128 687 182 6017 91
74 Albanés Shqip sq 81 759 242 912 2 168 591 13 127 840 267 4714 34
75 Baixo saxón Plattdüütsch nds 80 750 151 339 970 350 4 41 993 58 0 4
76 Kirguiz Кыргызча (Kyrgyzça) ky 80 730 106 645 364 897 3 27 372 88 2683 0
77 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 308 196 814 847 096 2 22 498 19 0 12
78 Belaruso (Taraškievica) Беларуская (тарашкевіца) be-tarask 71 887 205 051 2 158 781 4 66 947 122 1783 36
79 Malaialam മലയാളം ml 71 306 445 193 3 425 419 16 144 831 300 6452 211
80 Telugu తెలుగు te 70 057 277 003 3 052 228 13 101 898 164 13 451 96
81 Bretón Brezhoneg br 68 856 134 362 1 883 994 4 61 420 96 5399 12
82 Véneto Vèneto vec 67 077 130 955 957 353 5 27 609 47 721 6
83 Marathi मराठी mr 65 532 246 616 1 846 420 9 128 335 200 19 143 57
84 Piemontés Piemontèis pms 64 884 99 758 848 836 10 22 700 32 2070 2
85 Tagalo Tagalog tl 64 513 236 974 1 812 104 12 109 782 149 1897 54
86 Xavanés Basa Jawa jv 60 730 163 300 1 539 314 6 45 932 79 5439 26
87 Sundanés Basa Sunda su 60 557 94 582 603 715 8 25 046 51 545 2
88 Haitiano Krèyol ayisyen ht 60 484 73 856 774 613 3 24 465 44 0 0
89 Suahili Kiswahili sw 60 178 124 780 1 132 405 14 45 100 129 2249 10
90 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 59 110 127 159 2 309 021 5 49 001 74 2288 24
91 Punjabi occidental شاہ مکھی پنجابی pnb 57 858 95 322 567 934 3 27 201 65 238 2
92 Bashkir Башҡорт ba 54 925 154 180 990 925 6 29 687 96 1401 20
93 Irlándes Gaeilge ga 53 999 88 805 982 719 8 45 232 104 1158 4
94 Silesiano Ślůnski szl 52 541 64 444 331 915 3 18 442 28 0 0
95 Birmano မ္ရန္‌မာစာ my 51 795 138 766 565 004 5 87 106 204 2893 11
96 Islandés Íslenska is 51 162 134 056 1 688 332 29 76 293 149 3132 33
97 Frisón occidental Frysk fy 44 764 137 390 1 024 790 9 38 201 52 7116 31
98 Chuvaxo Чăваш cv 44 653 82 535 689 690 3 27 348 39 537 6
99 Lombardo Lumbaart lmo 44 521 109 395 1 026 377 8 31 285 60 4437 19
100 Scots Scots sco 42 558 148 210 808 555 8 79 006 136 1521 33
101 Wu 吴语 wuu 40 750 53 390 282 075 3 68 939 48 191 0
102 Zazaki Zazaki diq 38 970 59 133 465 932 5 20 927 29 215 2
103 Aragonés Aragonés an 38 617 117 314 1 687 305 6 59 811 73 1391 59
104 Punjabí ਪੰਜਾਬੀ pa 34 913 122 131 549 904 9 35 328 83 1510 28
105 Kurdo Kurdî / كوردی ku 34 285 76 748 813 838 3 44 168 98 571 16
106 Yoruba Yorùbá yo 33 297 57 676 537 992 3 21 443 61 172 5
107 Nepalés नेपाली ne 31 836 98 782 956 825 5 50 855 94 1271 42
108 Bávaro Boarisch bar 31 451 113 548 755 851 7 54 844 72 1307 45
109 Ido Ido io 29 925 44 659 963 371 5 29 735 41 0 5
110 Gujaratí ગુજરાતી gu 29 278 105 696 727 916 3 60 271 63 0 46
111 Kurdo central Soranî ckb 28 240 142 984 733 195 7 42 845 185 1092 84
112 Alemánico Alemannisch als 27 493 66 807 974 940 9 80 454 90 547 29
113 Canarés ಕನ್ನಡ kn 26 682 120 712 1 014 777 5 66 588 153 2469 104
114 Siciliano Sicilianu scn 26 095 55 439 728 770 7 36 689 33 1407 16
115 Bishnupriya Manipuri ইমার ঠার/বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 091 58 758 783 962 2 21 252 22 49 24
116 Interlingua Interlingua ia 22 829 36 496 631 526 7 39 241 33 4 6
117 Quechua Runa Simi qu 22 734 55 229 643 120 3 24 171 43 0 23
118 Mongol Монгол mn 19 953 85 558 637 650 5 67 615 97 1455 80
119 Samoxiciano Žemaitėška bat-smg 16 940 28 617 350 831 5 21 912 27 109 5
120 Cingalés සිංහල si 15 954 73 456 460 952 3 49 180 86 3584 81
121 Navajo Diné bizaad nv 15 929 28 985 264 487 3 13 140 13 625 6
122 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 605 69 052 415 501 6 26 993 50 124 70
123 Min oriental Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 498 31 031 87 044 4 16 718 23 4 2
124 Ilocano Ilokano ilo 15 390 64 291 368 567 2 14 460 24 0 57
125 Escocés Gàidhlig gd 15 168 31 346 556 625 6 22 823 39 347 20
126 Mingreliano მარგალურ ნინა (Margalur nina) xmf 15 073 31 619 145 949 3 14 559 25 0 5
127 Yiddish ייִדיש yi 15 044 43 356 564 329 3 39 264 57 1062 46
128 Amhárico አማርኛ am 14 902 45 640 361 518 3 33 323 41 1762 33
129 Napolitano Nnapulitano nap 14 637 23 500 661 388 3 24 390 24 283 10
130 Bugi Basa Ugi bug 14 136 18 810 193 209 1 10 935 14 0 1
131 Valón Walon wa 14 078 34 548 370 465 4 19 411 24 1285 22
132 Sindhi سنڌي، سندھی ، सिन्ध sd 13 877 47 083 208 787 4 12 973 43 103 25
133 Alto sorabo Hornjoserbsce hsb 13 667 34 954 372 032 4 20 718 30 133 25
134 Maithili मैथिली mai 13 613 36 241 210 106 6 9560 26 114 16
135 Feroés Føroyskt fo 13 438 39 585 361 064 4 23 735 33 0 34
136 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 374 29 367 209 991 1 13 587 15 483 10
137 Mazanderani مَزِروني mzn 13 220 28 956 152 571 3 24 169 28 259 7
138 Limburgués Limburgs li 13 160 64 054 445 673 7 23 316 22 623 104
139 Iacut Саха тыла sah 12 824 44 282 360 671 3 19 221 40 1765 49
140 Oseto Иронау os 12 667 48 147 482 580 3 20 123 27 186 78
141 Emiliano-romañolo Emiliàn e rumagnòl eml 12 555 33 265 141 294 3 19 887 17 2462 11
142 Frisón setentrional Frasch frr 11 980 31 637 194 383 5 15 013 18 1213 16
143 Paxto پښتو ps 11 694 44 545 258 302 2 23 091 51 1554 45
144 Sánscrito संस्कृतम् sa 11 478 63 673 456 084 5 30 656 45 441 148
145 Kotava Kotava avk 11 004 13 541 57 504 4 770 32 0 0
146 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 10 720 15 622 42 940 3 2026 24 0 0
147 Bikol central Bikol bcl 10 612 20 223 198 842 3 16 302 31 871 8
148 Chinés clásico 古文 / 文言文 zh-classical 10 508 86 984 356 685 6 86 216 55 0 217
149 Aceh Bahsa Acèh ace 10 363 17 861 122 615 2 20 904 32 0 3
150 Mari das montañas Кырык Мары (Kyryk Mary) mrj 10 278 17 388 97 692 1 8918 14 0 2
151 Mari das pradeiras Олык Марий (Olyk Marij) mhr 10 222 25 577 181 062 1 11 614 15 0 15
152 Hindi de Fidxi Fiji Hindi hif 9803 37 635 258 236 2 25 896 24 193 55
153 Hakka Hak-kâ-fa / 客家話 hak 9416 18 070 119 921 1 27 322 25 0 5
154 Tarentino Tarandíne roa-tara 9302 17 566 137 814 2 9708 7 290 6
155 Kapampangan Kapampangan pam 8704 20 091 287 655 2 17 482 18 412 24
156 Armenio occidental արեւմտահայերէն hyw 8569 18 174 175 327 3 4176 31 0 12
157 Khmer ភាសាខ្មែរ km 8327 29 784 252 183 4 31 215 52 1196 56
158 Sotho do norte Sesotho sa leboa nso 8227 10 143 40 037 1 4881 9 0 0
159 Tártaro de Crimea Qırımtatarca crh 8185 25 045 150 574 2 14 878 27 0 25
160 Ruteno Русинська (Rusins'ka) rue 7925 16 332 123 120 2 21 008 21 61 8
161 Shan လိၵ်ႈတႆး shn 7871 19 642 42 113 2 1993 16 39 4
162 Saami setentrional Sámegiella se 7716 20 426 296 890 6 23 035 28 0 39
163 Assamés অসমীয়া as 7521 56 330 252 365 5 28 236 67 1410 188
164 Bihari भोजपुरी bh 7389 61 158 681 363 2 24 445 32 53 589
165 Flamengo occidental West-Vlams vls 7286 20 371 304 952 5 21 497 18 488 48
166 Maorí Māori mi 7173 12 943 149 897 2 13 621 10 0 7
167 Baixo saxón neerlandés Nedersaksisch nds-nl 7123 18 070 310 654 7 22 150 25 580 40
168 Náhuatl Nāhuatl nah 7010 18 565 456 069 3 18 645 19 175 66
169 Sardo Sardu sc 6788 14 914 168 649 4 18 495 32 145 16
170 Hausa هَوُسَ ha 6638 13 163 70 752 4 12 242 42 0 5
171 Vepsio Vepsän kel' vep 6616 26 521 133 729 1 12 480 15 0 45
172 Luri لۊری شومالی lrc 6500 11 143 138 576 2 4923 17 0 6
173 Gan 贛語 gan 6437 33 394 392 827 4 35 177 16 146 206
174 Shona chiShona sn 6421 13 944 82 029 1 12 614 21 0 8
175 Erzya Эрзянь (Erzjanj Kelj) myv 6251 20 333 126 070 3 10 227 17 0 31
176 Abkhazo Аҧсуа ab 6088 17 675 100 831 2 15 287 17 9 20
177 Gilaki گیلکی glk 6045 12 602 55 168 3 12 608 13 807 5
178 Tibetano བོད་སྐད bo 5924 17 202 137 891 1 22 797 23 0 29
179 Somalí Soomaali so 5889 21 555 206 929 3 27 132 62 0 67
180 Corso Corsu co 5858 14 168 368 877 3 17 277 25 0 52
181 Turcomán تركمن / Туркмен tk 5844 13 979 214 387 1 20 570 37 319 29
182 Cabilo Taqbaylit kab 5666 14 639 101 357 3 10 235 18 0 17
183 Võro Võro fiu-vro 5644 10 768 170 632 4 11 573 23 201 13
184 Santali Santhali sat 5518 12 825 64 449 3 3121 32 0 8
185 Zulú isiZulu zu 5385 10 319 68 457 2 14 305 21 0 5
186 Caxubio Kaszëbsczi csb 5358 8571 183 631 3 13 653 17 0 7
187 Komi Коми kv 5356 15 302 134 792 1 11 647 15 0 30
188 Occidental Interlingue ie 5233 8554 130 713 2 14 299 31 0 6
189 Balinés Bhāṣa Bali ban 5200 12 404 50 203 2 2039 30 3 7
190 Manx Gaelg gv 5012 16 957 298 883 3 16 217 24 181 100
191 Picardo Picard pcd 4992 9969 66 114 3 13 074 31 49 6
192 Udmurto Удмурт кыл udm 4970 15 629 115 631 4 12 078 12 9 34
193 Aimará Aymar aru ay 4856 8457 91 692 1 13 673 20 0 5
194 Uigur Oyghurque ug 4769 13 934 149 595 1 17 051 26 290 39
195 Zelandés Zeêuws zea 4742 8986 110 733 4 10 508 11 1 9
196 Normando Nouormand/Normaund nrm 4522 9883 216 553 2 11 105 8 0 30
197 Lígur Lìgure lij 4429 17 173 184 724 6 12 008 24 2 89
198 Córnico Kernewek/Karnuack kw 4376 9559 183 117 1 11 942 38 0 26
199 Francoprovenzal Arpitan frp 4190 11 149 197 959 2 12 701 16 0 48
200 Lezguio Лезги чІал (Lezgi č’al) lez 4181 11 921 83 201 4 8342 18 10 23
201 Guaraní Avañe'ẽ gn 4089 9685 114 290 2 14 203 31 0 22
202 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 4045 6273 35 697 2 5967 22 0 1
203 Frisón oriental Seeltersk stq 4025 10 532 119 092 4 11 213 6 438 29
204 Mirandés Mirandés mwl 3835 10 105 96 688 1 10 886 13 0 25
205 Konkani कोंकणी gom 3735 8823 190 127 3 6817 14 0 39
206 Romanche Rumantsch rm 3702 9070 158 858 3 16 152 14 51 36
207 Maltés Malti mt 3643 16 189 258 828 5 17 600 41 1149 189
208 Laosiano ລາວ lo 3580 11 400 88 002 1 13 132 18 0 36
209 Xudeoespañol Dzhudezmo lad 3561 12 809 205 923 5 17 545 17 23 108
210 Carelio Livvinкarjala olo 3470 8920 28 983 2 4755 19 0 8
211 Komi permiano Перем Коми (Perem Komi) koi 3452 9733 56 964 1 6973 8 0 19
212 Friulano Furlan fur 3421 7996 167 746 2 11 720 12 318 37
213 Banjarí Bahasa Banjar bjn 3303 18 124 68 003 2 10 744 26 1 75
214 Anglosaxón Englisc ang 3297 15 733 200 571 2 109 698 39 300 181
215 Doteli डोटेली dty 3287 17 732 234 515 4 4219 11 3 255
216 Baixo sorabo Dolnoserbski (dolnoserbšćina) dsb 3286 11 020 140 007 1 15 561 21 0 70
217 Estremeño Estremeñu ext 3230 7278 112 687 1 14 362 20 0 24
218 Lingala Lingala ln 3179 8307 120 167 4 10 316 14 31 37
219 Chavacano Chavacano cbk-zam 3100 7947 107 113 2 12 164 12 0 32
220 Tuva Тыва дыл tyv 3033 9573 39 504 1 6682 15 0 19
221 Árabe marroquí اللهجة المغربية ary 3010 5791 32 640 4 1332 31 0 4
222 Maldiviano ދިވެހިބަސް dv 2962 10 684 123 132 3 21 250 13 933 78
223 Fráncico ripuario Ripoarisch ksh 2889 10 422 1 601 293 3 19 416 12 0 1044
224 Gagauzo Gagauz gag 2733 6350 64 526 1 10 426 12 0 17
225 Alemán do Palatinado Pfälzisch pfl 2692 6821 88 077 4 9077 16 0 30
226 Pali पाऴि pi 2545 4501 96 596 1 5742 7 0 12
227 Pangasinés Pangasinan pag 2541 8662 71 269 1 6638 9 0 47
228 Avaro Авар av 2468 11 127 73 536 2 11 606 17 0 81
229 Awadhi अवधी awa 2432 5318 23 728 1 767 5 0 6
230 Hawaiano Hawai'i haw 2310 5126 93 971 1 12 961 20 0 27
231 Buriato Буряад bxr 2174 7940 54 675 2 11 939 14 0 48
232 Calmuco Kaлмук (Kalmuk) xal 2090 11 079 81 474 1 8194 10 0 136
233 Ibo Igbo ig 2054 6798 67 742 2 11 066 32 0 53
234 Karachai-balkar къарачай-малкъар (qaraçay-malqar) krc 2049 14 309 105 505 2 8451 8 0 263
235 Papiamento Papiamentu pap 2021 4971 74 865 3 11 441 21 0 32
236 Zhuang Cuengh za 1963 4116 38 826 1 8514 12 0 11
237 Kinyarwanda Kinyarwanda rw 1956 5438 73 753 1 9332 24 0 42
238 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1909 5779 104 227 1 27 122 17 0 74
239 Karakalpak Qaraqalpaqsha kaa 1874 4941 44 033 3 8980 15 2 23
240 Saami de Inari Anarâškielâ smn 1869 4022 22 509 8 510 32 0 7
241 Sakizaya Sakizaya szy 1827 4252 96 444 3 1326 8 0 39
242 Neoarameo asirio ܐܪܡܝܐ arc 1764 6274 94 359 2 16 729 10 0 98
243 Tongano faka Tonga to 1741 5074 39 914 2 7679 5 11 28
244 Novial Novial nov 1681 4548 175 061 2 9572 11 0 111
245 Patois xamaicano Patois jam 1661 2939 20 064 1 5684 8 0 4
246 Wolof Wolof wo 1629 5291 103 339 3 12 401 20 0 98
247 Tok pisin Tok Pisin tpi 1627 5843 85 229 1 10 632 10 0 97
248 Kabye Kabɩyɛ kbp 1613 3254 14 827 2 2846 9 0 4
249 Kabardino адыгэбзэ kbd 1587 6671 42 806 2 7992 8 0 65
250 Inguxo ГӀалгӀай inh 1568 7338 39 475 2 2064 8 17 72
251 Nauruano dorerin Naoero na 1554 4397 81 880 1 9585 11 0 62
252 Tetum Tetun tet 1480 3816 64 210 2 7824 8 0 41
253 Tulu ತುಳು ಬಾಸೆ / tūlū tcy 1420 6691 89 191 2 3955 15 0 183
254 Atikamekw Atikamekw atj 1414 2419 12 831 5 2662 25 0 2
255 Kikuyu Gĩkũyũ ki 1366 2906 19 762 1 6621 8 0 8
256 Akan Akana ak 1339 3353 24 867 1 9942 26 0 16
257 Lojban Lojban jbo 1263 5645 110 488 3 13 223 12 0 235
258 Bislama Bislama bi 1240 2985 38 426 1 10 258 16 0 25
259 Arumanés Armãneashce roa-rup 1234 3946 202 688 1 11 770 10 0 248
260 Lak Лакку lbe 1223 13 108 46 334 1 6964 8 0 333
261 Congo KiKongo kg 1222 2852 43 140 2 8571 14 0 26
262 Luganda Luganda lg 1214 4512 25 491 1 5984 14 0 41
263 Tahitiano Reo Mā`ohi ty 1210 2899 52 273 2 6146 7 0 35
264 Moksha Мокшень (Mokshanj Kälj) mdf 1198 7257 52 130 3 7458 9 0 183
265 Xosa isiXhosa xh 1142 3712 32 045 1 9910 10 0 43
266 Fidxiano Na Vosa Vaka-Viti fj 1115 3201 33 936 1 7067 10 0 37
267 Ladino Ladin lld 1113 1538 15 145 2 602 12 0 1
268 Sranan tongo Sranantongo srn 1071 2672 38 284 1 6175 7 0 32
269 Crioulo de Güiana Francesa Kriyòl gwiyannen gcr 1034 2530 15 880 1 1180 9 0 13
270 Latgalio Latgaļu ltg 1003 3189 34 898 1 5803 7 0 51
271 Samoano Gagana Samoa sm 975 3063 41 010 1 8414 13 0 61
272 Cherokee ᏣᎳᎩ chr 916 3734 45 111 1 18 566 11 0 114
273 Oromo Oromoo om 861 3530 33 479 1 7914 11 0 91
274 Gótico 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 834 3708 44 266 2 15 378 18 0 141
275 Groenlandés Kalaallisut kl 810 2874 73 659 2 10 851 12 0 166
276 Pitcairnés Norfuk pih 807 3116 42 004 2 9039 5 0 110
277 Sotho Sesotho st 796 2594 25 091 1 8119 7 0 49
278 Mon ဘာသာ မန် (pPʰesa mɑn) mnw 775 3008 24 393 3 1313 33 0 67
279 Chichewa Chi-Chewa ny 765 3252 22 889 2 7334 13 0 74
280 N'ko ߒߞߏ nqo 757 1594 6623 1 1355 13 0 5
281 Antigo eslavo eclesiástico ѩзъікъ словѣньскъіи cu 750 5124 78 227 2 20 208 26 0 519
282 Twi Twi tw 731 2281 21 006 1 9911 9 0 41
283 Tswana Setswana tn 717 2869 23 891 1 7779 6 0 75
284 Tsonga Xitsonga ts 699 3677 35 440 2 7598 7 0 174
285 Romaní romani - रोमानी rmy 679 2598 48 268 1 14 599 9 0 148
286 Bambara Bamanankan bm 670 2613 38 538 2 8645 10 0 124
287 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 619 2199 23 640 1 9198 9 0 70
288 Kirundi Kirundi rn 616 2365 20 737 1 7171 3 0 70
289 Tumbuka chiTumbuka tum 589 1992 22 537 1 6233 9 0 64
290 Suazi SiSwati ss 520 2312 37 274 3 6636 9 0 191
291 Chamorro Chamoru ch 518 2440 21 170 1 12 557 11 0 119
292 Póntico Ποντιακά pnt 472 2012 34 581 1 8227 11 0 182
293 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ iu 471 2990 43 116 2 14 538 14 0 412
294 Caxemir कश्मीरी / كشميري ks 470 1855 33 891 1 7848 9 0 158
295 Adigueo адыгабзэ ady 424 2365 9412 1 4590 14 0 83
296 Venda Tshivenda ve 370 1794 17 548 1 5728 5 0 144
297 Ewe Eʋegbe ee 361 2704 48 453 2 11 619 14 0 754
298 Inupiak Iñupiak ik 281 2327 35 538 1 6859 9 0 809
299 Fula Fulfulde ff 274 1927 21 797 2 6674 7 0 411
300 Sango Sängö sg 266 1645 19 642 2 5168 5 0 320
301 Dinka Thuɔŋjäŋ din 263 815 6105 1 4776 10 0 32
302 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 219 2055 28 260 1 7906 5 0 966
303 Tigriña ትግርኛ ti 202 2079 21 412 2 7172 8 0 889
304 Cree Nehiyaw cr 118 2085 35 991 2 13 960 12 0 4796
305 Ndonga Ndonga ng[5] 8 442 5921 1 2381 0 0 39 425
306 Choctaw Choctaw cho[5] 6 201 4220 1 1805 0 0 22 175
307 Marshalés Kajin M̧ajeļ (Ebon) mh[5] 4 206 4212 1 2137 0 0 52 143
307 Kuanyama Kuanyama kj[5] 4 114 3548 1 1372 1 0 23 536
309 Yi ꆇꉙ ii[5] 3 189 11 653 1 2028 1 0 237 005
309 Hiri motu Hiri motu ho[5] 3 129 3786 1 1571 1 0 51 771
311 Afar Qafara aa[5] 1 510 4685 1 4059 1 0 2 379 989
311 Muscogee Mvskoke mus[5] 1 115 3603 1 2345 0 0 407 170
313 Herero Otjiherero hz[5] 0 176 4483 1 3759 0 0 0
313 Canuri Kanuri kr[5] 0 162 4641 1 5462 1 0 0
Total 55 285 356 226 801 369 2 879 331 547 3918[6] 92 915 429[6] 317 411[6] 2 651 191 122

Fonte: Wikistats 2.0 - Wikipedias

Notas[editar | editar a fonte]

  1. 1,0 1,1 As páxinas de contido son as páxinas pertencentes ós espazos de nomes que cada comunidade considera que constitúen a propia enciclopedia —a máis do principal ou de artigos, nalgunhas edicións engádense outros complementarios, como os anexos da Wikipedia en español—, e que a máis non son redireccións e conteñen ao menos unha ligazón interna.
  2. A dirección (URL) de cada Wikipedia ten a estrutura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx é a identificación da lingua desa Wikipedia, segundo o código de letras da norma ISO 639-1. Para as linguas que non teñen representación nese código, úsase un de tres letras, de ISO 639-2. En casos excepcionais non cubertos polo ISO, adóptase un código propio.
  3. Considéranse activos ós usuarios que realizaron algunha acción no proxecto nos últimos 30 días.
  4. A profundidade é unha estima da actividade nunha Wikipedia que amosa con que frecuencia se poñen ó día as páxinas de contido. Profundidades meirandes que 200 ou menores que 10 poden descartarse por irrelevantes.
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 5,7 5,8 5,9 Este proxecto atópase cerrado, e unha copia foi importada pola incubadora de proxectos Wikimedia á espera da súa posible reactivación.
  6. 6,0 6,1 6,2 Esta suma non corresponde co total de persoas, pois o mesmo usuario (con ou sen conta global nos proxectos) cóntase tantas veces como apareza en distintas Wikipedias para esa estatística.

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outras páxinas[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]