Lista de Wikipedias

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Esta é unha táboa con todas as Wikipedias, presentables en orde decrecente de páxinas de contido ou outros ordenamentos.[1] Os datos actualízanse de xeito automático a diario.

Lingua lingua (local) Cód.[2] P. de cont.[1] Páxinas Edicións Admins. Usuarios U. activos[3] Ficheiros Prof.[4]
1 Inglés English en 5 845 573 47 587 056 888 822 168 1179 36 170 999 138 543 883 787 952
2 Cebuano Sinugboanong ceb 5 368 299 9 208 536 26 470 988 6 57 203 136 0 1
3 Sueco Svenska sv 3 748 919 7 705 920 45 345 385 66 667 892 2667 0 6
4 Alemán Deutsch de 2 294 781 6 425 339 186 515 562 188 3 172 994 19 261 130 184 94
5 Francés Français fr 2 100 054 10 120 664 158 176 331 160 3 424 252 20 051 57 685 227
6 Neerlandés Nederlands nl 1 964 379 4 076 797 53 511 804 44 990 685 4260 23 15
7 Ruso Русский ru 1 540 315 5 875 456 99 055 773 85 2 512 443 11 461 217 265 133
8 Italiano Italiano it 1 523 641 6 171 835 103 879 225 110 1 811 590 8430 139 735 156
9 Castelán Español es 1 518 124 6 630 798 114 971 152 73 5 396 631 16 680 0 196
10 Polaco Polski pl 1 333 692 3 014 692 56 290 643 102 953 636 4503 262 29
11 Waray-waray Winaray war 1 263 549 2 877 214 6 198 948 3 39 924 69 42 3
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 206 045 14 594 806 52 184 486 21 664 357 1884 30 502 440
13 Xaponés 日本語 ja 1 148 469 3 401 933 72 267 040 42 1 470 055 13 938 85 341 81
14 Chinés 中文 zh 1 054 070 5 753 971 53 815 579 81 2 720 279 8365 51 179 185
15 Portugués Português pt 1 003 399 4 816 006 54 721 702 80 2 239 061 5812 52 278 164
16 Ucraíno Українська uk 900 315 2 719 297 24 882 048 44 451 499 3222 99 516 37
17 Árabe العربية ar 777 822 4 836 010 34 392 894 28 1 651 527 4438 32 144 193
18 Persa فارسی fa 673 196 4 320 935 25 868 604 33 818 030 5042 56 054 175
19 Serbio Српски / Srpski sr 618 945 3 779 985 21 791 278 17 242 334 1411 31 196 150
20 Catalán Català ca 611 565 1 505 274 20 950 544 21 321 279 1547 11 089 29
21 Noruegués Norsk (Bokmål) no 507 610 1 372 739 19 336 812 45 459 523 1412 3 40
22 Indonesio Bahasa Indonesia id 459 737 2 510 044 14 985 529 36 1 051 980 2593 59 958 118
23 Finés Suomi fi 457 358 1 233 160 18 041 313 37 415 481 1942 56 175 42
24 Coreano 한국어 ko 454 403 2 096 790 24 009 544 25 562 365 2015 14 589 149
25 Húngaro Magyar hu 449 087 1 299 097 21 148 619 33 411 617 1784 15 279 58
26 Serbocroata Srpskohrvatski sh 448 917 4 611 879 40 868 033 11 134 089 194 9637 762
27 Checo Čeština cs 426 999 1 184 885 17 127 718 32 450 986 2295 1 45
28 Romanés Română ro 393 946 2 109 646 12 679 291 18 473 545 1141 36 857 113
29 Éuscaro Euskara eu 333 604 668 318 6 807 974 11 99 604 631 0 10
30 Turco Türkçe tr 326 349 1 609 647 20 499 679 25 1 030 080 852 31 952 196
31 Malaio Bahasa Melayu ms 326 185 899 347 4 554 010 16 234 210 515 21 630 15
32 Esperanto Esperanto eo 257 526 573 793 6 560 521 19 157 491 383 5122 17
33 Búlgaro Български bg 251 488 559 371 9 416 251 26 250 614 732 617 25
34 Dinamarqués Dansk da 248 680 825 279 9 878 446 24 351 406 982 0 64
35 Armenio Հայերեն hy 247 791 839 321 6 290 652 12 85 038 745 7810 42
36 Hebreo עברית he 241 894 1 021 293 25 264 606 38 513 721 2933 56 682 256
37 Eslovaco Slovenčina sk 229 352 503 152 6 801 490 9 172 062 553 0 19
38 Min nam Bân-lâm-gú zh-min-nan 228 130 741 712 1 928 089 6 38 121 67 362 13
39 Casaco Қазақша kk 223 993 533 954 2 682 503 17 86 551 240 9648 9
40 Minangkabau Minangkabau min 222 660 322 039 1 631 333 5 8692 53 103 1
41 Checheno Нохчийн ce 213 119 242 273 2 949 337 5 19 849 48 311 0
42 Croata Hrvatski hr 204 779 512 829 5 230 092 16 217 157 596 16 569 23
43 Lituano Lietuvių lt 194 849 461 895 5 528 233 13 131 662 358 22 029 22
44 Estoniano Eesti et 191 191 468 568 5 281 418 35 126 480 733 1964 23
45 Belaruso Беларуская be 168 213 536 507 3 350 530 10 85 472 265 2833 29
46 Esloveno Slovenščina sl 164 197 391 692 5 112 909 22 178 624 417 8200 25
47 Grego Ελληνικά el 161 244 485 382 7 485 744 22 272 651 1101 17 103 62
48 Galego Galego gl 156 081 412 682 5 116 681 9 97 170 455 9318 33
49 Azarí Azərbaycan az 145 716 378 318 4 669 616 18 173 211 661 22 218 31
50 Urdú اردو ur 145 439 807 093 3 859 202 11 94 170 254 9824 98
51 Inglés simple Simple English simple 144 916 500 678 6 485 511 17 830 443 843 36 78
52 Noruegués (Nynorsk) Nynorsk nn 143 100 337 948 3 124 088 21 96 356 146 16 17
53 Azarí do sur تۆرکجه azb 137 686 349 179 910 889 3 17 142 90 0 6
54 Uzbeco O‘zbek uz 131 224 625 900 2 038 749 9 44 538 95 943 46
55 Tailandés ไทย th 130 881 785 923 8 220 562 16 351 360 1332 35 634 262
56 Hindi हिन्दी hi 130 629 866 570 4 161 670 11 448 072 1330 3987 152
57 Latín Latina la 130 391 255 020 3 398 585 18 117 837 159 0 12
58 Xeorxiano ქართული ka 128 417 373 885 3 651 220 4 110 178 342 14 130 35
59 Volapük Volapük vo 122 765 252 693 3 199 928 3 26 124 33 0 14
60 Támil தமிழ் ta 121 900 367 542 2 695 392 45 152 829 324 7712 29
61 Galés Cymraeg cy 104 436 227 068 8 024 392 13 54 588 117 17 357 48
62 Macedonio Македонски mk 99 867 451 262 3 827 606 17 81 308 219 7842 105
63 Asturiano Asturianu ast 99 522 153 103 2 259 609 9 53 296 139 0 4
64 Taxico Тоҷикӣ tg 97 091 181 782 1 032 191 6 25 503 53 416 4
65 Letón Latviešu lv 92 619 383 681 3 044 788 11 83 016 276 22 902 78
66 Malgaxe Malagasy mg 91 645 235 078 969 279 3 19 941 41 3 10
67 Occitano Occitan oc 85 530 143 383 2 106 708 5 37 827 81 900 6
68 Tártaro Tatarça (Татарча) tt 84 675 201 374 2 365 252 4 29 887 219 4383 22
69 Bosníaco Bosanski bs 79 747 369 718 2 980 802 9 114 124 184 24 220 106
70 Kirguiz Кыргызча (Kyrgyzça) ky 79 406 104 853 348 964 4 22 540 59 2679 0
71 Afrikaans Afrikaans af 77 963 235 944 1 971 506 13 110 059 163 8868 34
72 Albanés Shqip sq 76 344 220 234 1 958 276 11 113 173 305 11 397 31
73 Tagalo Tagalog tl 75 167 230 158 1 687 940 12 99 272 116 1925 31
74 Cantonés 粵語 zh-yue 72 372 184 842 1 287 859 11 171 836 262 1684 16
75 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 222 196 385 844 839 2 20 106 23 0 12
76 Telugu తెలుగు te 70 712 249 531 2 635 498 15 84 585 170 12 373 67
77 Belaruso (Taraškievica) Беларуская (тарашкевіца) be-tarask 66 681 181 763 2 046 806 3 59 197 113 1441 33
78 Bretón Brezhoneg br 66 570 130 260 1 829 200 5 53 656 93 5401 12
79 Bengalí বাংলা bn 66 362 653 249 3 421 656 11 224 643 886 5529 409
80 Piemontés Piemontèis pms 64 449 98 834 842 006 10 20 225 27 2078 2
81 Malaialam മലയാളം ml 63 290 393 728 3 065 685 21 122 320 294 5920 212
82 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 56 404 121 502 2 170 785 5 43 162 76 2570 23
83 Xavanés Basa Jawa jv 55 393 149 601 1 475 774 8 39 429 184 5446 28
84 Haitiano Krèyol ayisyen ht 55 313 67 904 725 816 2 21 038 42 0 0
85 Scots Scots sco 53 887 195 873 698 420 5 57 794 99 1536 24
86 Marathi मराठी mr 53 257 221 258 1 676 102 9 105 334 210 19 187 75
87 Irlándes Gaeilge ga 50 716 82 570 924 289 8 38 609 102 1173 4
88 Suahili Kiswahili sw 49 592 105 650 1 057 911 11 36 100 122 2214 12
89 Bashkir Башҡорт ba 48 127 136 822 882 208 8 24 698 99 1337 21
90 Punjabi occidental شاہ مکھی پنجابی pnb 47 799 76 038 527 859 3 23 041 33 238 2
91 Islandés Íslenska is 46 972 125 183 1 627 926 27 67 102 156 3046 36
92 Baixo saxón Plattdüütsch nds 46 760 103 839 861 667 4 35 385 62 0 12
93 Birmano မ္ရန္‌မာစာ my 44 067 98 010 458 113 5 58 405 106 2819 7
94 Frisón occidental Frysk fy 41 981 126 574 955 919 9 33 233 70 6754 30
95 Chuvaxo Чăваш cv 41 941 74 210 654 869 3 24 346 50 536 5
96 Sundanés Basa Sunda su 41 106 71 137 557 225 7 21 720 47 541 4
97 Lombardo Lumbaart lmo 38 490 99 806 984 130 7 25 521 47 4437 25
98 Aragonés Aragonés an 35 049 109 176 1 627 825 6 52 040 84 1249 66
99 Nepalés नेपाली ne 32 033 89 642 720 536 9 41 868 97 820 25
100 Yoruba Yorùbá yo 31 879 54 811 518 719 3 18 620 38 172 4
101 Punjabí ਪੰਜਾਬੀ pa 31 187 108 137 460 127 8 27 946 107 1379 25
102 Gujaratí ગુજરાતી gu 28 398 90 221 658 463 4 48 760 79 1 34
103 Ido Ido io 28 375 42 637 944 478 5 26 298 52 1 5
104 Bávaro Boarisch bar 27 996 103 526 710 867 6 45 912 61 1336 49
105 Siciliano Sicilianu scn 26 064 55 251 725 137 8 32 046 37 1408 16
106 Kurdo Kurdî / كوردی ku 25 677 62 486 719 044 4 37 597 64 578 23
107 Alemánico Alemannisch als 25 623 59 530 897 106 9 69 519 93 487 26
108 Bishnupriya Manipuri ইমার ঠার/বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 085 58 301 781 458 2 19 170 21 49 23
109 Canarés ಕನ್ನಡ kn 24 577 103 331 909 844 4 54 350 126 3375 90
110 Kurdo central Soranî ckb 23 431 125 711 614 757 8 35 145 102 894 93
111 Interlingua Interlingua ia 21 554 34 280 607 743 7 34 301 39 4 6
112 Quechua Runa Simi qu 21 102 52 912 636 002 3 21 401 36 0 27
113 Árabe exipcio مصرى (Maṣrī) arz 20 252 172 951 859 874 6 110 388 113 1459 282
114 Wu 吴语 wuu 18 928 30 700 249 746 4 59 002 51 243 3
115 Mongol Монгол mn 18 629 69 815 574 549 6 58 009 131 1445 62
116 Samoxiciano Žemaitėška bat-smg 16 717 28 127 347 000 5 19 564 31 109 5
117 Cingalés සිංහල si 15 062 69 346 433 404 3 40 146 65 4568 81
118 Valón Walon wa 14 879 38 745 345 140 2 16 963 26 2141 22
119 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 14 844 63 590 364 853 6 21 166 59 126 61
120 Escocés Gàidhlig gd 14 799 30 716 545 127 4 20 349 29 347 20
121 Yiddish ייִדיש yi 14 674 40 491 539 663 3 33 661 57 1063 41
122 Amhárico አማርኛ am 14 597 45 116 353 552 3 28 727 51 1691 34
123 Napolitano Nnapulitano nap 14 557 23 285 659 684 4 20 995 22 336 10
124 Min oriental Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 14 382 28 090 76 509 4 14 599 17 4 2
125 Bugi Basa Ugi bug 14 123 18 683 192 161 1 9718 20 0 1
126 Alto sorabo Hornjoserbsce hsb 13 403 34 176 364 913 4 18 467 29 138 25
127 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 348 28 900 207 988 1 11 126 19 484 9
128 Maithili मैथिली mai 13 326 32 727 189 898 6 7110 32 92 12
129 Mingreliano მარგალურ ნინა (Margalur nina) xmf 12 976 28 499 137 370 3 12 277 26 0 6
130 Feroés Føroyskt fo 12 926 38 566 351 105 4 20 876 42 0 35
131 Mazanderani مَزِروني mzn 12 901 28 401 147 724 4 19 667 31 257 7
132 Limburgués Limburgs li 12 385 61 040 432 927 6 19 989 36 624 109
133 Ilocano Ilokano ilo 12 115 49 732 336 371 2 12 931 20 0 65
134 Iacut Саха тыла sah 12 000 41 201 345 735 4 16 859 34 1766 49
135 Emiliano-romañolo Emiliàn e rumagnòl eml 11 979 31 609 129 928 3 16 480 25 2140 11
136 Véneto Vèneto vec 11 675 35 417 598 372 3 23 145 43 720 69
137 Oseto Иронау os 11 502 44 076 472 695 3 18 232 28 179 86
138 Sánscrito संस्कृतम् sa 11 386 57 597 443 183 6 25 945 44 437 126
139 Sindhi سنڌي، سندھی ، सिन्ध sd 11 184 33 606 142 904 3 10 296 28 65 17
140 Mari das montañas Кырык Мары (Kyryk Mary) mrj 10 269 16 090 94 700 1 7990 16 0 1
141 Mari das pradeiras Олык Марий (Olyk Marij) mhr 10 040 23 762 175 938 1 10 293 30 0 13
142 Paxto پښتو ps 9783 36 720 234 375 3 19 082 43 1488 48
143 Hindi de Fidxi Fiji Hindi hif 9759 32 989 249 566 2 21 711 29 193 42
144 Zazaki Zazaki diq 9442 27 336 381 064 4 18 157 28 215 50
145 Tarentino Tarandíne roa-tara 9245 17 370 135 270 2 8682 14 290 6
146 Chinés clásico 古文 / 文言文 zh-classical 9101 78 530 329 360 5 76 989 79 0 244
147 Bikol central Bikol bcl 9056 16 218 181 508 2 13 821 31 880 6
148 Hakka Hak-kâ-fa / 客家話 hak 8908 17 023 114 342 2 24 173 26 0 5
149 Aceh Bahsa Acèh ace 8865 15 964 113 911 2 18 065 35 0 4
150 Frisón setentrional Frasch frr 8711 25 369 165 630 5 12 467 24 925 23
151 Kapampangan Kapampangan pam 8617 18 563 281 363 2 15 666 23 413 20
152 Silesiano Ślůnski szl 8165 19 077 234 784 2 15 802 26 0 21
153 Sotho do norte Sesotho sa leboa nso 8019 9883 38 626 1 4077 13 0 0
154 Saami setentrional Sámegiella se 7495 18 235 287 929 5 20 034 25 0 32
155 Khmer ភាសាខ្មែរ km 7397 27 905 225 868 5 26 653 75 1196 62
156 Navajo Diné bizaad nv 7217 18 339 213 711 4 11 473 12 539 27
157 Maorí Māori mi 7147 12 777 148 389 2 10 469 17 0 7
158 Ruteno Русинська (Rusins'ka) rue 7041 14 146 111 845 1 17 483 22 0 8
159 Náhuatl Nāhuatl nah 6931 18 313 443 950 3 16 863 22 175 65
160 Baixo saxón neerlandés Nedersaksisch nds-nl 6829 17 003 301 393 7 18 776 26 611 39
161 Flamengo occidental West-Vlams vls 6813 19 368 299 577 5 18 262 32 500 52
162 Bihari भोजपुरी bh 6785 52 117 654 340 3 17 557 39 56 560
163 Gan 贛語 gan 6420 33 294 391 952 4 31 962 23 146 206
164 Tártaro de Crimea Qırımtatarca crh 6387 21 433 138 413 2 12 947 24 0 35
165 Sardo Sardu sc 5981 13 183 157 999 4 15 276 31 127 17
166 Vepsio Vepsän kel' vep 5956 21 250 113 715 1 10 701 24 0 35
167 Tibetano བོད་སྐད bo 5851 16 889 136 341 1 19 393 36 0 28
168 Gilaki گیلکی glk 5674 11 939 52 312 3 11 044 22 807 5
169 Corso Corsu co 5620 12 797 361 379 2 15 042 26 0 46
170 Turcomán تركمن / Туркмен tk 5530 13 040 208 374 2 17 366 32 307 29
171 Erzya Эрзянь (Erzjanj Kelj) myv 5519 14 297 109 543 3 8923 23 0 19
172 Võro Võro fiu-vro 5478 10 319 168 541 3 10 217 18 211 12
173 Somalí Soomaali so 5455 19 747 191 438 1 22 546 58 1 66
174 Assamés অসমীয়া as 5429 43 724 193 922 4 22 465 70 1381 220
175 Luri لۊری شومالی lrc 5349 9133 108 290 2 3731 16 0 5
176 Komi Коми kv 5315 14 011 132 641 1 10 327 23 0 25
177 Caxubio Kaszëbsczi csb 5273 8430 181 320 3 12 119 27 0 7
178 Manx Gaelg gv 4972 16 843 297 646 3 14 159 24 181 100
179 Shan လိၵ်ႈတႆး shn 4843 8337 27 006 3 646 13 14 1
180 Zelandés Zeêuws zea 4618 8758 108 720 5 9110 30 1 9
181 Udmurto Удмурт кыл udm 4585 13 633 111 930 5 10 664 18 9 31
182 Picardo Picard pcd 4440 9172 62 448 2 9882 29 52 7
183 Occidental Interlingue ie 4425 7247 121 680 1 12 401 36 0 6
184 Aimará Aymar aru ay 4424 7864 89 758 1 12 203 20 0 6
185 Shona chiShona sn 4290 10 716 63 208 1 9452 11 0 13
186 Uigur Oyghurque ug 4112 12 117 145 316 1 14 826 21 295 45
187 Normando Nouormand/Normaund nrm 4051 9101 209 240 1 9858 22 0 35
188 Frisón oriental Seeltersk stq 4000 10 386 117 846 4 10 009 15 442 28
189 Lezguio Лезги чІал (Lezgi č’al) lez 3968 10 578 77 847 5 7093 22 10 20
190 Xudeoespañol Dzhudezmo lad 3856 12 992 203 208 5 15 426 35 23 87
191 Córnico Kernewek/Karnuack kw 3852 7738 173 986 1 10 479 23 0 22
192 Mirandés Mirandés mwl 3757 9779 94 798 3 9640 15 0 24
193 Konkani कोंकणी gom 3718 8207 180 659 3 4977 53 0 32
194 Guaraní Avañe'ẽ gn 3648 8723 108 527 2 12 345 21 0 24
195 Hawaiano Hawai'i haw 3586 6137 84 316 1 10 970 23 0 6
196 Romanche Rumantsch rm 3582 8544 156 086 3 14 087 21 49 35
197 Lígur Lìgure lij 3511 15 127 162 074 3 10 103 23 0 117
198 Hausa هَوُسَ ha 3473 7877 48 953 3 8666 24 0 9
199 Komi permiano Перем Коми (Perem Komi) koi 3450 8526 55 333 1 6198 16 0 14
200 Maltés Malti mt 3383 15 358 252 136 4 15 526 31 1150 205
201 Abkhazo Аҧсуа ab 3343 13 858 74 778 2 13 321 16 10 53
202 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3339 5225 27 885 3 2879 23 0 1
203 Friulano Furlan fur 3325 7788 165 974 2 10 443 17 318 38
204 Francoprovenzal Arpitan frp 3271 8457 188 711 2 11 137 20 0 56
205 Laosiano ລາວ lo 3262 10 334 76 610 1 11 153 33 0 34
206 Baixo sorabo Dolnoserbski (dolnoserbšćina) dsb 3223 10 799 136 417 1 13 946 28 0 69
207 Lingala Lingala ln 3115 8176 119 026 3 8995 20 28 38
208 Anglosaxón Englisc ang 3082 14 496 194 253 2 98 692 44 300 183
209 Cabilo Taqbaylit kab 3038 11 459 78 768 2 8672 24 0 52
210 Estremeño Estremeñu ext 3034 7005 109 559 1 12 729 20 0 26
211 Carelio Livvinкarjala olo 3011 6843 24 727 2 3663 27 0 5
212 Doteli डोटेली dty 3001 12 000 168 993 2 2957 16 3 126
213 Chavacano Chavacano cbk-zam 2999 5472 99 678 2 11 031 18 1 12
214 Maldiviano ދިވެހިބަސް dv 2991 10 494 120 927 2 19 328 17 933 72
215 Fráncico ripuario Ripoarisch ksh 2845 10 316 1 600 267 3 17 406 21 0 1069
216 Gagauzo Gagauz gag 2785 6302 63 331 2 8823 24 0 16
217 Pali पाऴि pi 2536 4445 96 226 1 5032 6 0 12
218 Alemán do Palatinado Pfälzisch pfl 2511 6521 82 296 5 7642 19 0 32
219 Pangasinés Pangasinan pag 2506 7638 66 074 2 5723 14 0 36
220 Avaro Авар av 2293 9399 68 247 1 10 180 14 0 69
221 Banjarí Bahasa Banjar bjn 2207 14 548 61 283 2 9037 20 1 131
222 Buriato Буряад bxr 2154 7862 54 032 2 10 507 21 0 48
223 Calmuco Kaлмук (Kalmuk) xal 2082 10 685 80 578 1 7461 11 0 128
224 Karachai-balkar къарачай-малкъар (qaraçay-malqar) krc 2030 13 495 103 726 2 7500 14 0 245
224 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 2030 4111 22 166 2 835 17 0 5
226 Papiamento Papiamentu pap 1959 4666 71 679 2 8928 13 0 29
227 Zhuang Cuengh za 1927 4033 38 420 1 7471 13 0 11
228 Karakalpak Qaraqalpaqsha kaa 1911 4791 42 451 2 7990 19 0 20
229 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1862 5630 102 754 1 24 197 24 0 74
230 Kinyarwanda Kinyarwanda rw 1821 5138 71 502 1 7938 14 0 46
231 Tuva Тыва дыл tyv 1804 6816 28 789 1 5462 16 0 32
232 Tongano faka Tonga to 1693 4965 39 380 2 6162 8 11 29
233 Groenlandés Kalaallisut kl 1667 3980 71 920 2 9646 15 0 34
234 Novial Novial nov 1661 4499 174 601 2 8132 11 0 113
235 Patois xamaicano Patois jam 1634 2865 19 542 2 4228 9 0 3
236 Neoarameo asirio ܐܪܡܝܐ arc 1631 5959 92 921 2 15 056 14 0 109
237 Kabye Kabɩyɛ kbp 1590 3076 14 148 2 1944 10 0 4
238 Kabardino адыгэбзэ kbd 1582 6622 42 087 1 7001 14 0 64
239 Tok pisin Tok Pisin tpi 1495 5674 84 312 1 9080 13 0 116
240 Tetum Tetun tet 1453 3706 62 555 2 6894 16 0 40
241 Ibo Igbo ig 1394 5624 63 456 2 9279 28 0 103
242 Kikuyu Gĩkũyũ ki 1358 2885 19 411 1 5263 10 0 8
243 Nauruano dorerin Naoero na 1307 4109 80 719 2 7561 8 0 90
244 Lojban Lojban jbo 1233 5559 108 803 3 11 649 11 0 240
245 Lak Лакку lbe 1219 11 870 44 793 1 6336 11 0 288
246 Arumanés Armãneashce roa-rup 1218 3856 198 352 1 10 725 18 0 241
247 Tahitiano Reo Mā`ohi ty 1201 2857 52 019 1 5529 9 0 34
248 Bislama Bislama bi 1194 2890 37 771 1 7949 17 0 26
249 Congo KiKongo kg 1193 2783 42 592 2 7373 10 0 27
250 Moksha Мокшень (Mokshanj Kälj) mdf 1189 5884 50 015 2 6695 16 0 132
251 Wolof Wolof wo 1187 4538 99 816 2 11 013 19 0 175
252 Luganda Luganda lg 1170 4287 24 252 1 4978 9 0 40
253 Zulú isiZulu zu 1071 5092 52 147 1 11 716 25 0 144
254 Sranan tongo Sranantongo srn 1064 2636 37 902 1 5492 8 0 31
255 Tulu ತುಳು ಬಾಸೆ / tūlū tcy 1020 4056 57 323 2 2665 10 0 125
256 Atikamekw Atikamekw atj 1005 1895 10 912 4 1733 28 0 4
257 Inguxo ГӀалгӀай inh 1000 3833 29 863 2 1003 21 0 62
258 Cherokee ᏣᎳᎩ chr 837 3598 43 175 2 14 348 23 0 130
259 Latgalio Latgaļu ltg 823 2897 32 972 1 4994 16 0 72
260 Samoano Gagana Samoa sm 805 2878 38 912 1 5807 14 0 89
261 Xosa isiXhosa xh 790 3271 30 382 1 8063 18 0 91
262 Oromo Oromoo om 776 3219 31 201 1 6145 10 0 96
263 Pitcairnés Norfuk pih 744 2946 40 338 2 7647 19 0 119
264 Santali Santhali sat 719 3089 19 826 3 1260 28 0 69
265 Antigo eslavo eclesiástico ѩзъікъ словѣньскъіи cu 675 4687 76 174 2 17 919 26 0 574
266 Romaní romani - रोमानी rmy 663 2545 47 221 1 13 106 16 0 149
267 Twi Twi tw 655 2127 19 558 1 8405 24 0 46
268 Bambara Bamanankan bm 652 2516 38 065 1 7692 9 0 123
269 Tswana Setswana tn 645 2711 22 123 1 6418 21 0 83
270 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 612 2162 23 252 1 8032 6 0 68
271 Kirundi Kirundi rn 609 2310 20 208 1 5684 6 0 68
272 Gótico 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 593 3208 39 535 2 13 444 15 0 239
273 Tsonga Xitsonga ts 586 3422 33 481 2 6275 17 0 229
274 Tumbuka chiTumbuka tum 572 1883 21 450 1 4615 6 0 59
275 Akan Akana ak 560 2397 20 772 1 8151 16 0 93
276 Sotho Sesotho st 547 2207 23 251 1 6816 14 0 97
277 Chichewa Chi-Chewa ny 535 2826 20 860 3 5711 13 0 135
278 Chamorro Chamoru ch 472 2333 20 515 1 11 136 11 0 136
279 Suazi SiSwati ss 467 2190 36 427 3 5786 13 0 226
280 Póntico Ποντιακά pnt 464 1969 34 068 1 7245 9 0 182
281 Fidxiano Na Vosa Vaka-Viti fj 426 1977 30 955 1 5976 10 0 207
282 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ iu 414 2880 42 195 2 12 654 15 0 519
283 Adigueo адыгабзэ ady 409 1689 7997 2 3302 16 0 46
284 Ewe Eʋegbe ee 350 2645 48 047 2 10 160 12 0 781
285 Caxemir कश्मीरी / كشميري ks 325 1630 32 647 1 6729 8 0 322
286 Venda Tshivenda ve 265 1637 16 884 1 4742 9 0 276
287 Inupiak Iñupiak ik 263 2277 35 198 1 5849 16 0 906
288 Sango Sängö sg 255 1607 19 397 1 4591 8 0 339
289 Fula Fulfulde ff 227 1787 21 142 1 5792 9 0 558
290 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 218 2005 27 727 1 6840 13 0 929
291 Tigriña ትግርኛ ti 169 1623 19 385 1 6079 9 0 884
292 Cree Nehiyaw cr 103 2011 33 854 2 10 869 17 0 5776
293 Dinka Thuɔŋjäŋ din 84 655 4063 1 3519 13 0 286
294 Ndonga Ndonga ng[5] 8 442 5920 1 1755 0 0 39 418
295 Choctaw Choctaw cho[5] 6 200 4217 1 1411 0 0 22 043
296 Marshalés Kajin M̧ajeļ (Ebon) mh[5] 4 205 4211 1 1743 0 0 51 868
296 Kuanyama Kuanyama kj[5] 4 113 3547 1 1140 0 0 23 308
298 Yi ꆇꉙ ii[5] 3 188 11 652 1 1546 0 0 235 691
298 Hiri motu Hiri motu ho[5] 3 128 3785 1 1278 0 0 51 337
300 Afar Qafara aa[5] 1 509 4680 1 3247 0 0 2 372 769
300 Muscogee Mvskoke mus[5] 1 114 3600 1 1630 0 0 403 231
302 Herero Otjiherero hz[5] 0 175 4480 1 3081 0 0 0
302 Canuri Kanuri kr[5] 0 161 4640 1 4404 0 0 0
Total 50 047 133 201 303 122 2 561 251 347 3971[6] 81 609 390[6] 314 016[6] 2 613 165 116

Fonte: Wikistats 2.0 - Wikipedias

Notas[editar | editar a fonte]

  1. 1,0 1,1 As páxinas de contido son as páxinas pertencentes ós espazos de nomes que cada comunidade considera que constitúen a propia enciclopedia —a máis do principal ou de artigos, nalgunhas edicións engádense outros complementarios, como os anexos da Wikipedia en español—, e que a máis non son redireccións e conteñen ao menos unha ligazón interna.
  2. A dirección (URL) de cada Wikipedia ten a estrutura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx é a identificación da lingua desa Wikipedia, segundo o código de letras da norma ISO 639-1. Para as linguas que non teñen representación nese código, úsase un de tres letras, de ISO 639-2. En casos excepcionais non cubertos polo ISO, adóptase un código propio.
  3. Considéranse activos ós usuarios que realizaron algunha acción no proxecto nos últimos 30 días.
  4. A profundidade é unha estima da actividade nunha Wikipedia que amosa con que frecuencia se poñen ó día as páxinas de contido. Profundidades meirandes que 200 ou menores que 10 poden descartarse por irrelevantes.
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 5,7 5,8 5,9 Este proxecto atópase cerrado, e unha copia foi importada pola incubadora de proxectos Wikimedia á espera da súa posible reactivación.
  6. 6,0 6,1 6,2 Esta suma non corresponde co total de persoas, pois o mesmo usuario (con ou sen conta global nos proxectos) cóntase tantas veces como apareza en distintas Wikipedias para esa estatística.

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outras páxinas[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]