Lista de Wikipedias

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Esta é unha táboa con todas as Wikipedias, presentables en orde decrecente de páxinas de contido ou outros ordenamentos.[1] Os datos actualízanse de xeito automático a diario.

Lingua lingua (local) Cód.[2] P. de cont.[1] Páxinas Edicións Admins. Usuarios U. activos[3] Ficheiros Prof.[4]
1 Inglés English en 5 809 147 47 166 356 879 463 410 1186 35 711 072 140 448 880 974 945
2 Cebuano Sinugboanong ceb 5 367 665 9 077 132 25 538 152 6 55 573 193 0 1
3 Sueco Svenska sv 3 754 080 7 702 071 44 976 008 66 657 655 2909 0 6
4 Alemán Deutsch de 2 274 033 6 379 241 184 639 315 191 3 125 965 20 922 129 214 94
5 Francés Français fr 2 083 073 10 021 660 156 420 090 157 3 364 487 20 033 57 141 226
6 Neerlandés Nederlands nl 1 958 479 4 054 867 53 083 621 44 977 286 4359 21 14
7 Ruso Русский ru 1 530 007 5 823 174 97 916 410 84 2 473 391 12 240 215 660 132
8 Italiano Italiano it 1 506 462 6 102 164 102 563 847 111 1 784 485 9037 140 197 156
9 Castelán Español es 1 506 036 6 586 852 113 616 216 73 5 325 439 17 057 0 196
10 Polaco Polski pl 1 320 870 2 976 315 55 755 438 103 940 758 4754 261 29
11 Waray-waray Winaray war 1 263 516 2 877 076 6 197 485 3 39 340 89 42 3
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 202 867 14 446 768 49 467 672 21 649 382 1676 30 067 415
13 Xaponés 日本語 ja 1 139 961 3 377 034 71 518 302 42 1 444 801 13 810 85 335 81
14 Chinés 中文 zh 1 045 872 5 683 844 52 962 677 80 2 681 363 7923 51 017 183
15 Portugués Português pt 1 017 100 4 786 206 54 149 496 80 2 212 683 5849 51 471 155
16 Ucraíno Українська uk 888 207 2 678 890 24 439 977 45 442 163 3785 98 550 37
17 Árabe العربية ar 670 323 4 468 057 33 129 379 27 1 625 120 4598 32 402 237
18 Persa فارسی fa 666 826 4 281 149 25 485 897 32 803 203 5341 54 673 174
19 Serbio Српски / Srpski sr 615 658 3 766 687 21 369 657 16 238 137 896 30 884 148
20 Catalán Català ca 605 252 1 492 330 20 738 411 21 315 829 1647 10 864 29
21 Noruegués Norsk (Bokmål) no 503 069 1 350 923 19 143 563 45 453 598 1596 3 40
22 Indonesio Bahasa Indonesia id 454 087 2 478 469 14 795 311 38 1 035 618 2646 60 402 118
23 Finés Suomi fi 452 178 1 221 771 17 897 059 37 409 507 1917 55 775 42
24 Serbocroata Srpskohrvatski sh 448 235 4 609 577 40 859 447 11 131 846 254 9380 763
25 Coreano 한국어 ko 445 866 2 062 923 23 662 828 25 553 479 2077 14 211 150
26 Húngaro Magyar hu 444 843 1 289 224 20 944 936 32 406 252 1912 16 320 58
27 Checo Čeština cs 422 814 1 169 191 16 929 989 31 443 769 2348 1 45
28 Romanés Română ro 392 096 2 092 590 12 593 890 19 464 829 1140 36 736 113
29 Éuscaro Euskara eu 327 668 659 159 6 642 035 12 97 501 481 0 10
30 Malaio Bahasa Melayu ms 324 510 892 841 4 523 130 16 230 723 517 21 634 15
31 Turco Türkçe tr 323 574 1 599 722 20 349 720 25 1 024 147 829 31 911 197
32 Esperanto Esperanto eo 254 925 567 504 6 514 489 19 155 293 368 4481 17
33 Armenio Հայերեն hy 252 117 838 458 6 169 360 12 83 211 829 7711 39
34 Búlgaro Български bg 249 568 555 138 9 146 013 28 247 533 804 689 24
35 Dinamarqués Dansk da 243 259 816 501 9 806 506 24 345 876 1036 0 66
36 Hebreo עברית he 238 587 1 004 026 24 877 399 38 494 485 3273 56 065 255
37 Eslovaco Slovenčina sk 228 691 500 677 6 770 530 9 169 339 576 0 19
38 Min nam Bân-lâm-gú zh-min-nan 227 792 741 208 1 926 209 6 37 492 77 362 13
39 Casaco Қазақша kk 223 795 531 827 2 670 807 17 84 753 231 9632 9
40 Minangkabau Minangkabau min 222 572 321 502 1 624 396 5 8447 61 103 0
41 Checheno Нохчийн ce 207 571 234 901 2 852 205 5 19 429 37 307 0
42 Croata Hrvatski hr 203 046 509 377 5 199 982 20 213 920 581 16 324 23
43 Lituano Lietuvių lt 193 952 459 772 5 506 798 14 129 880 386 21 900 22
44 Estoniano Eesti et 187 003 461 271 5 212 239 35 124 173 723 2161 24
45 Belaruso Беларуская be 164 176 529 071 3 318 690 10 83 950 256 2759 30
46 Esloveno Slovenščina sl 163 702 390 462 5 091 144 21 176 760 443 8164 25
47 Grego Ελληνικά el 158 885 479 873 7 407 728 22 267 772 1046 16 893 63
48 Galego Galego gl 154 619 406 162 5 059 857 9 95 486 378 9318 32
49 Azarí Azərbaycan az 143 628 372 606 4 603 584 17 169 801 704 21 838 31
50 Urdú اردو ur 143 565 794 779 3 802 584 11 91 586 302 9643 98
51 Inglés simple Simple English simple 142 985 493 542 6 426 545 17 809 109 917 36 78
52 Noruegués (Nynorsk) Nynorsk nn 142 193 336 475 3 109 219 21 95 096 171 16 17
53 Azarí do sur تۆرکجه azb 134 584 327 431 858 225 4 16 154 115 0 5
54 Uzbeco O‘zbek uz 130 531 624 717 2 033 675 9 43 550 148 875 46
55 Latín Latina la 130 075 254 194 3 388 641 18 115 721 178 0 12
56 Tailandés ไทย th 129 775 775 628 8 109 923 16 346 075 1385 35 940 258
57 Hindi हिन्दी hi 129 609 848 247 4 109 035 11 433 433 1897 3897 148
58 Xeorxiano ქართული ka 127 110 369 066 3 621 371 4 108 262 326 14 091 35
59 Volapük Volapük vo 122 584 252 461 3 199 174 3 25 882 35 0 14
60 Támil தமிழ் ta 120 391 362 005 2 655 367 41 149 788 479 7794 29
61 Galés Cymraeg cy 102 740 223 039 7 498 251 13 53 634 162 17 326 46
62 Asturiano Asturianu ast 99 594 152 262 2 207 991 9 51 216 135 0 4
63 Macedonio Македонски mk 99 102 447 807 3 809 775 17 80 209 276 7778 105
64 Taxico Тоҷикӣ tg 96 628 180 760 1 026 651 5 24 835 70 403 4
65 Letón Latviešu lv 91 002 377 474 3 011 001 11 81 837 298 22 357 79
66 Malgaxe Malagasy mg 90 813 233 773 965 166 3 19 539 40 3 10
67 Occitano Occitan oc 85 387 142 955 2 099 612 5 37 363 90 900 6
68 Tártaro Tatarça (Татарча) tt 83 264 197 406 2 348 315 4 29 087 77 4311 22
69 Bosníaco Bosanski bs 79 437 368 525 2 970 226 9 112 642 173 24 184 106
70 Kirguiz Кыргызча (Kyrgyzça) ky 79 403 104 807 348 105 4 22 052 55 2679 0
71 Tagalo Tagalog tl 76 852 231 128 1 678 955 12 98 310 155 1925 29
72 Albanés Shqip sq 75 768 218 164 1 936 142 11 111 450 314 11 397 31
73 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 217 196 355 844 642 2 19 865 26 0 12
74 Afrikaans Afrikaans af 71 965 223 136 1 931 678 13 108 288 175 8866 38
75 Cantonés 粵語 zh-yue 71 190 181 906 1 269 333 11 167 034 214 1693 16
76 Telugu తెలుగు te 70 401 246 157 2 589 380 15 82 828 189 12 316 65
77 Bretón Brezhoneg br 66 263 129 780 1 824 278 8 52 860 113 5401 12
78 Belaruso (Taraškievica) Беларуская (тарашкевіца) be-tarask 66 050 178 574 2 034 399 3 58 526 123 1438 33
79 Bengalí বাংলা bn 64 659 642 983 3 349 276 16 218 083 1007 5454 416
80 Piemontés Piemontèis pms 64 426 98 775 841 594 10 20 018 34 2078 2
81 Malaialam മലയാളം ml 62 058 387 606 3 029 966 21 120 232 454 5859 215
82 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 55 811 120 260 2 159 890 5 42 600 93 2566 23
83 Xavanés Basa Jawa jv 55 198 148 162 1 469 796 9 38 716 87 5446 28
84 Haitiano Krèyol ayisyen ht 54 715 67 131 722 446 2 20 729 35 0 0
85 Scots Scots sco 53 534 194 748 692 948 5 56 126 138 1515 24
86 Marathi मराठी mr 52 872 219 190 1 661 820 9 102 823 367 19 189 75
87 Irlándes Gaeilge ga 50 424 82 121 919 424 8 37 924 114 1175 4
88 Suahili Kiswahili sw 48 334 103 967 1 052 879 11 35 325 110 2206 13
89 Punjabi occidental شاہ مکھی پنجابی pnb 47 377 68 088 513 494 3 22 715 45 238 1
90 Bashkir Башҡорт ba 46 677 133 856 866 725 8 24 212 80 1337 22
91 Islandés Íslenska is 46 411 123 773 1 620 397 27 66 047 134 3042 36
92 Birmano မ္ရန္‌မာစာ my 43 270 95 531 450 509 5 57 199 117 2969 6
93 Baixo saxón Plattdüütsch nds 43 263 99 389 854 646 4 34 814 69 0 14
94 Chuvaxo Чăваш cv 41 802 73 821 651 243 3 24 029 61 536 5
95 Frisón occidental Frysk fy 41 487 123 942 945 792 9 32 696 83 6525 30
96 Sundanés Basa Sunda su 39 965 69 898 554 116 7 21 423 103 541 4
97 Lombardo Lumbaart lmo 38 185 99 305 977 422 7 24 890 35 4437 25
98 Aragonés Aragonés an 34 409 108 191 1 623 846 6 51 355 70 1244 69
99 Nepalés नेपाली ne 32 115 89 033 708 739 9 41 110 92 749 25
100 Yoruba Yorùbá yo 31 810 54 716 518 314 3 18 391 42 172 4
101 Punjabí ਪੰਜਾਬੀ pa 30 983 106 535 455 451 9 27 183 107 1373 25
102 Gujaratí ગુજરાતી gu 28 339 88 919 651 927 4 47 664 74 1 33
103 Ido Ido io 28 234 42 421 942 905 5 25 947 56 1 5
104 Bávaro Boarisch bar 27 694 102 745 707 594 6 45 064 74 1336 50
105 Siciliano Sicilianu scn 26 064 55 235 724 869 8 31 562 42 1408 16
106 Alemánico Alemannisch als 25 463 59 210 882 961 9 68 353 92 484 26
107 Bishnupriya Manipuri ইমার ঠার/বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 080 58 289 781 127 2 18 994 30 49 23
108 Kurdo Kurdî / كوردی ku 24 537 61 014 713 669 4 37 165 61 577 25
109 Canarés ಕನ್ನಡ kn 24 297 101 625 900 799 4 53 297 747 3372 89
110 Kurdo central Soranî ckb 23 029 123 740 603 781 8 34 491 86 889 93
111 Interlingua Interlingua ia 21 312 33 954 604 917 8 33 797 45 4 6
112 Quechua Runa Simi qu 21 030 52 799 634 994 3 21 175 34 0 27
113 Árabe exipcio مصرى (Maṣrī) arz 20 284 170 472 848 349 6 108 430 105 1460 272
114 Mongol Монгол mn 18 455 68 709 569 897 6 56 855 111 1445 61
115 Wu 吴语 wuu 17 388 29 067 247 266 4 58 079 48 242 3
116 Samoxiciano Žemaitėška bat-smg 16 683 28 073 346 402 5 19 369 32 109 5
117 Cingalés සිංහල si 15 018 68 863 431 101 3 39 406 94 4560 80
118 Valón Walon wa 14 852 38 634 344 026 2 16 745 22 2141 22
119 Escocés Gàidhlig gd 14 788 30 680 544 500 4 20 113 34 347 20
120 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 14 657 62 964 361 072 6 20 664 67 125 62
121 Yiddish ייִדיש yi 14 630 40 329 538 387 3 33 106 45 1063 41
122 Napolitano Nnapulitano nap 14 582 26 726 652 036 3 20 642 24 362 16
123 Amhárico አማርኛ am 14 515 44 921 352 120 3 28 275 47 1675 34
124 Min oriental Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 14 235 27 829 75 801 4 14 398 21 4 2
125 Bugi Basa Ugi bug 14 121 18 664 191 969 1 9611 14 0 1
126 Alto sorabo Hornjoserbsce hsb 13 385 34 102 364 331 4 18 254 26 138 25
127 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 338 28 808 207 111 2 10 922 16 487 9
128 Maithili मैथिली mai 13 214 32 255 187 713 5 6907 34 85 12
129 Feroés Føroyskt fo 12 909 38 529 350 601 4 20 579 25 0 35
130 Mazanderani مَزِروني mzn 12 823 28 259 147 124 4 19 074 27 249 7
131 Mingreliano მარგალურ ნინა (Margalur nina) xmf 12 741 28 139 135 907 3 12 058 29 0 7
132 Limburgués Limburgs li 12 362 60 985 431 623 6 19 704 44 624 109
133 Iacut Саха тыла sah 11 954 41 005 344 991 4 16 636 33 1766 49
134 Emiliano-romañolo Emiliàn e rumagnòl eml 11 899 31 766 128 630 3 16 194 30 2076 11
135 Ilocano Ilokano ilo 11 720 48 369 332 659 2 12 786 22 0 67
136 Sánscrito संस्कृतम् sa 11 361 56 730 441 607 6 25 404 212 433 124
137 Véneto Vèneto vec 11 357 35 010 596 541 3 22 733 37 720 73
138 Oseto Иронау os 11 355 43 499 471 192 3 18 057 22 179 86
139 Sindhi سنڌي، سندھی ، सिन्ध sd 11 147 33 255 141 357 3 10 057 31 64 16
140 Mari das montañas Кырык Мары (Kyryk Mary) mrj 10 269 15 929 94 507 1 7906 11 0 1
141 Mari das pradeiras Олык Марий (Olyk Marij) mhr 10 036 23 583 175 522 1 10 160 25 0 13
142 Hindi de Fidxi Fiji Hindi hif 9757 32 560 248 959 2 21 309 36 193 41
143 Paxto پښتو ps 9729 36 124 231 450 3 18 733 53 1480 47
144 Tarentino Tarandíne roa-tara 9243 17 361 135 142 2 8588 12 290 6
145 Zazaki Zazaki diq 9142 26 941 379 686 4 17 966 28 215 53
146 Hakka Hak-kâ-fa / 客家話 hak 8898 16 995 114 165 1 23 838 25 0 5
147 Bikol central Bikol bcl 8813 15 655 178 374 2 13 390 38 880 6
148 Chinés clásico 古文 / 文言文 zh-classical 8785 77 742 324 674 4 75 875 80 0 257
149 Kapampangan Kapampangan pam 8629 18 532 281 046 2 15 467 21 413 19
150 Frisón setentrional Frasch frr 8625 25 105 164 077 5 12 224 21 888 23
151 Sotho do norte Sesotho sa leboa nso 8018 9875 38 589 1 4002 12 0 0
152 Silesiano Ślůnski szl 7949 18 779 234 207 2 15 596 33 0 23
153 Aceh Bahsa Acèh ace 7919 14 978 110 012 2 17 770 36 0 5
154 Saami setentrional Sámegiella se 7479 18 043 286 776 5 19 714 24 0 31
155 Khmer ភាសាខ្មែរ km 7224 27 617 223 151 5 26 206 59 1196 64
156 Navajo Diné bizaad nv 7170 18 287 213 548 4 11 336 10 539 28
157 Maorí Māori mi 7146 12 768 148 237 2 10 232 15 0 7
158 Ruteno Русинська (Rusins'ka) rue 6975 13 925 111 013 1 17 174 20 0 7
159 Náhuatl Nāhuatl nah 6928 18 302 442 720 3 16 681 23 175 65
160 Baixo saxón neerlandés Nedersaksisch nds-nl 6820 16 958 300 884 7 18 442 31 611 39
161 Flamengo occidental West-Vlams vls 6752 19 250 299 043 4 17 962 35 500 53
162 Bihari भोजपुरी bh 6722 51 273 651 427 4 16 903 35 56 558
163 Gan 贛語 gan 6420 33 291 391 660 4 31 581 23 147 206
164 Tártaro de Crimea Qırımtatarca crh 6269 21 186 137 935 2 12 804 21 0 36
165 Sardo Sardu sc 5957 13 038 157 246 4 14 968 33 121 17
166 Vepsio Vepsän kel' vep 5901 20 646 111 294 1 10 546 26 0 33
167 Tibetano བོད་སྐད bo 5817 16 699 135 666 1 18 991 29 0 28
168 Gilaki گیلکی glk 5666 11 908 52 113 3 10 865 6 807 5
169 Corso Corsu co 5657 12 766 361 056 2 14 831 31 0 44
170 Turcomán تركمن / Туркмен tk 5521 13 010 208 080 2 17 125 31 307 29
171 Somalí Soomaali so 5483 19 744 190 676 2 22 100 77 1 65
172 Võro Võro fiu-vro 5473 10 291 168 375 3 10 087 14 211 12
173 Erzya Эрзянь (Erzjanj Kelj) myv 5440 13 803 108 422 3 8786 17 0 18
174 Luri لۊری شومالی lrc 5325 9120 104 748 2 3616 13 0 5
175 Komi Коми kv 5310 13 878 132 404 1 10 205 23 0 24
176 Assamés অসমীয়া as 5273 43 049 190 986 4 22 053 74 1376 227
177 Caxubio Kaszëbsczi csb 5260 8413 181 108 3 11 961 18 0 7
178 Manx Gaelg gv 4967 16 825 297 511 3 13 984 19 181 100
179 Zelandés Zeêuws zea 4612 8741 108 410 5 8974 13 1 9
180 Udmurto Удмурт кыл udm 4570 13 462 111 560 5 10 521 18 9 31
181 Aimará Aymar aru ay 4408 7841 89 574 1 12 067 19 0 6
182 Occidental Interlingue ie 4361 7164 121 053 1 12 209 27 0 6
183 Picardo Picard pcd 4320 8997 61 324 2 9676 23 52 7
184 Shona chiShona sn 4265 10 678 62 954 1 9244 14 0 13
185 Uigur Oyghurque ug 4105 11 993 145 061 1 14 642 19 295 44
186 Normando Nouormand/Normaund nrm 4033 9050 208 940 1 9717 10 0 35
187 Frisón oriental Seeltersk stq 3998 10 376 117 475 4 9894 15 442 28
188 Lezguio Лезги чІал (Lezgi č’al) lez 3965 10 499 77 584 5 7004 23 10 20
189 Xudeoespañol Dzhudezmo lad 3846 12 958 203 002 5 15 205 28 23 87
190 Córnico Kernewek/Karnuack kw 3844 7725 173 876 1 10 334 18 0 22
191 Mirandés Mirandés mwl 3727 9730 94 357 3 9521 16 0 25
192 Guaraní Avañe'ẽ gn 3641 8706 108 311 2 12 183 21 0 24
193 Konkani कोंकणी gom 3610 8028 178 436 3 4753 24 0 33
194 Romanche Rumantsch rm 3573 8498 155 456 3 13 872 14 49 34
195 Lígur Lìgure lij 3473 15 040 161 415 3 9919 25 0 119
196 Abkhazo Аҧсуа ab 3457 13 631 72 730 2 13 139 21 5 46
197 Komi permiano Перем Коми (Perem Komi) koi 3451 8406 55 168 1 6127 6 0 13
198 Hawaiano Hawai'i haw 3429 5914 82 857 1 10 752 15 0 7
199 Shan လိၵ်ႈတႆး shn 3427 6333 23 811 3 509 6 14 2
200 Maltés Malti mt 3337 15 043 251 321 4 15 325 28 1150 205
201 Hausa هَوُسَ ha 3323 7509 46 695 2 8434 25 0 9
202 Friulano Furlan fur 3295 7759 165 662 2 10 336 11 319 39
203 Francoprovenzal Arpitan frp 3266 8390 188 369 3 11 012 17 0 55
204 Baixo sorabo Dolnoserbski (dolnoserbšćina) dsb 3208 10 686 135 846 2 13 795 27 0 69
205 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3201 5018 26 764 3 2534 22 0 1
206 Laosiano ລາວ lo 3127 9378 72 225 1 10 985 27 0 30
207 Anglosaxón Englisc ang 3074 14 452 193 969 2 97 067 49 300 183
208 Lingala Lingala ln 3061 8068 118 687 3 8870 24 28 39
209 Estremeño Estremeñu ext 3022 6986 109 299 1 12 570 26 0 26
210 Chavacano Chavacano cbk-zam 3011 5449 99 546 2 10 914 22 1 11
211 Maldiviano ދިވެހިބަސް dv 2991 10 483 120 836 2 19 155 18 933 72
212 Doteli डोटेली dty 2971 11 493 160 374 3 2828 20 3 114
213 Cabilo Taqbaylit kab 2866 11 110 74 350 1 8541 16 0 55
214 Carelio Livvinкarjala olo 2849 5684 22 919 2 3554 20 0 3
215 Fráncico ripuario Ripoarisch ksh 2843 10 307 1 600 182 3 17 195 13 0 1070
216 Gagauzo Gagauz gag 2762 6254 62 992 1 8683 15 0 16
217 Pali पाऴि pi 2535 4441 96 194 1 4976 7 0 12
218 Pangasinés Pangasinan pag 2522 7600 65 464 2 5648 7 0 34
219 Alemán do Palatinado Pfälzisch pfl 2505 6506 82 067 5 7515 13 0 32
220 Avaro Авар av 2309 9327 68 132 1 10 055 19 0 67
221 Buriato Буряад bxr 2124 7766 53 658 2 10 355 20 0 48
222 Banjarí Bahasa Banjar bjn 2085 14 290 60 894 2 8924 11 1 146
223 Calmuco Kaлмук (Kalmuk) xal 2081 10 618 80 484 1 7383 8 0 127
224 Karachai-balkar къарачай-малкъар (qaraçay-malqar) krc 2028 13 487 103 689 2 7430 14 0 245
225 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 2017 4033 21 780 2 754 7 0 5
226 Papiamento Papiamentu pap 1953 4654 71 615 2 8779 11 0 29
227 Karakalpak Qaraqalpaqsha kaa 1908 4783 42 410 2 7903 9 0 20
228 Zhuang Cuengh za 1869 3967 38 311 1 7367 11 0 12
229 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1859 5610 102 646 1 23 924 13 0 74
230 Kinyarwanda Kinyarwanda rw 1822 5139 71 454 1 7819 12 0 46
231 Tuva Тыва дыл tyv 1801 6694 28 584 1 5365 16 0 31
232 Tongano faka Tonga to 1693 4960 39 343 2 6068 5 11 29
233 Groenlandés Kalaallisut kl 1664 3975 71 838 3 9534 14 0 34
234 Novial Novial nov 1662 4496 174 551 2 8008 11 0 112
235 Patois xamaicano Patois jam 1632 2856 19 464 2 4090 13 0 3
236 Neoarameo asirio ܐܪܡܝܐ arc 1631 5939 92 854 2 14 907 14 0 109
237 Kabardino адыгэбзэ kbd 1582 6619 42 044 1 6903 11 0 64
238 Tok pisin Tok Pisin tpi 1494 5667 84 072 1 8949 12 0 115
239 Kabye Kabɩyɛ kbp 1480 2947 13 339 2 1874 11 0 4
240 Tetum Tetun tet 1440 3668 62 395 2 6801 14 0 40
241 Ibo Igbo ig 1380 5588 63 221 2 9127 18 0 105
242 Kikuyu Gĩkũyũ ki 1358 2874 19 371 1 5183 8 0 8
243 Nauruano dorerin Naoero na 1306 4106 80 679 2 7457 11 0 90
244 Lojban Lojban jbo 1233 5556 108 742 3 11 487 17 0 240
245 Lak Лакку lbe 1216 11 733 44 604 1 6280 7 0 284
245 Arumanés Armãneashce roa-rup 1216 3851 198 308 1 10 638 7 0 241
247 Tahitiano Reo Mā`ohi ty 1199 2847 51 984 1 5477 7 0 34
248 Congo KiKongo kg 1194 2787 42 572 2 7248 10 0 27
249 Moksha Мокшень (Mokshanj Kälj) mdf 1188 5678 49 791 2 6613 11 0 125
250 Bislama Bislama bi 1179 2869 37 678 1 7777 14 0 26
251 Wolof Wolof wo 1178 4501 99 562 2 10 881 10 0 176
252 Luganda Luganda lg 1169 4288 24 210 1 4916 11 0 40
253 Sranan tongo Sranantongo srn 1062 2631 37 876 1 5429 6 0 31
254 Zulú isiZulu zu 1059 5063 51 683 1 11 519 20 0 145
255 Atikamekw Atikamekw atj 1004 1891 10 778 4 1658 26 0 4
256 Tulu ತುಳು ಬಾಸೆ / tūlū tcy 1002 3932 56 752 2 2577 25 0 123
257 Cherokee ᏣᎳᎩ chr 854 3593 43 025 1 14 011 21 0 123
258 Latgalio Latgaļu ltg 819 2888 32 870 1 4932 7 0 72
259 Inguxo ГӀалгӀай inh 815 2837 27 698 2 909 10 0 60
260 Samoano Gagana Samoa sm 805 2872 38 858 1 5697 13 0 89
261 Oromo Oromoo om 775 3214 31 092 1 6021 13 0 95
262 Xosa isiXhosa xh 755 3171 30 034 1 7861 24 0 96
263 Pitcairnés Norfuk pih 711 2824 39 733 1 7524 13 0 124
264 Antigo eslavo eclesiástico ѩзъікъ словѣньскъіи cu 674 4666 76 048 2 17 664 19 0 571
265 Romaní romani - रोमानी rmy 661 2543 47 178 1 12 943 14 0 150
266 Twi Twi tw 656 2115 18 741 1 8245 17 0 43
267 Bambara Bamanankan bm 651 2510 38 019 1 7614 6 0 123
268 Tswana Setswana tn 641 2695 22 027 1 6318 6 0 83
269 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 611 2159 23 227 1 7928 9 0 69
270 Kirundi Kirundi rn 609 2307 20 181 1 5600 6 0 68
271 Gótico 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 587 3193 39 462 2 13 248 12 0 243
272 Tsonga Xitsonga ts 582 3412 33 375 2 6094 13 0 231
273 Santali Santhali sat 572 2572 16 934 3 1088 44 0 80
273 Tumbuka chiTumbuka tum 572 1881 21 435 1 4552 6 0 59
275 Akan Akana ak 568 2400 20 091 1 8020 17 0 87
276 Sotho Sesotho st 545 2199 23 211 1 6708 8 0 97
277 Chichewa Chi-Chewa ny 502 2638 20 167 3 5584 12 0 138
278 Chamorro Chamoru ch 472 2328 20 482 1 10 966 9 0 136
279 Suazi SiSwati ss 463 2175 36 322 3 5692 9 0 228
280 Póntico Ποντιακά pnt 462 1963 34 038 1 7144 12 0 183
281 Fidxiano Na Vosa Vaka-Viti fj 426 1975 30 926 1 5870 9 0 207
282 Adigueo адыгабзэ ady 409 1624 7903 2 3190 10 0 42
283 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ iu 400 2863 42 119 2 12 468 10 0 557
284 Ewe Eʋegbe ee 350 2643 48 025 2 10 028 7 0 779
285 Caxemir कश्मीरी / كشميري ks 324 1629 32 629 1 6627 14 0 324
286 Venda Tshivenda ve 265 1632 16 859 1 4667 4 0 274
287 Inupiak Iñupiak ik 261 2270 35 137 1 5762 8 0 917
288 Sango Sängö sg 255 1603 19 378 1 4536 5 0 337
289 Fula Fulfulde ff 227 1783 21 116 1 5728 4 0 556
290 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 219 1996 27 428 1 6745 19 0 904
291 Tigriña ትግርኛ ti 168 1619 19 353 1 5996 8 0 891
292 Cree Nehiyaw cr 102 2007 33 817 2 10 695 12 0 5877
293 Dinka Thuɔŋjäŋ din 82 636 3944 1 3302 20 0 283
294 Ndonga Ndonga ng[5] 8 441 5918 1 1755 0 0 39 312
295 Choctaw Choctaw cho[5] 6 200 4217 1 1411 0 0 22 043
296 Marshalés Kajin M̧ajeļ (Ebon) mh[5] 4 205 4211 1 1743 0 0 51 868
296 Kuanyama Kuanyama kj[5] 4 113 3547 1 1140 0 0 23 308
298 Yi ꆇꉙ ii[5] 3 188 11 652 1 1546 0 0 235 691
298 Hiri motu Hiri motu ho[5] 3 128 3785 1 1278 0 0 51 337
300 Afar Qafara aa[5] 1 509 4680 1 3247 0 0 2 372 769
300 Muscogee Mvskoke mus[5] 1 114 3600 1 1630 0 0 403 231
302 Herero Otjiherero hz[5] 0 175 4480 1 3081 0 0 0
302 Canuri Kanuri kr[5] 0 161 4640 1 4404 0 0 0
Total 49 640 985 199 148 760 2 529 702 136 3987[6] 80 423 286[6] 322 634[6] 2 600 481 115

Fonte: Wikistats 2.0 - Wikipedias

Notas[editar | editar a fonte]

  1. 1,0 1,1 As páxinas de contido son as páxinas pertencentes ós espazos de nomes que cada comunidade considera que constitúen a propia enciclopedia —a máis do principal ou de artigos, nalgunhas edicións engádense outros complementarios, como os anexos da Wikipedia en español—, e que a máis non son redireccións e conteñen ao menos unha ligazón interna.
  2. A dirección (URL) de cada Wikipedia ten a estrutura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx é a identificación da lingua desa Wikipedia, segundo o código de letras da norma ISO 639-1. Para as linguas que non teñen representación nese código, úsase un de tres letras, de ISO 639-2. En casos excepcionais non cubertos polo ISO, adóptase un código propio.
  3. Considéranse activos ós usuarios que realizaron algunha acción no proxecto nos últimos 30 días.
  4. A profundidade é unha estima da actividade nunha Wikipedia que amosa con que frecuencia se poñen ó día as páxinas de contido. Profundidades meirandes que 200 ou menores que 10 poden descartarse por irrelevantes.
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 5,7 5,8 5,9 Este proxecto atópase cerrado, e unha copia foi importada pola incubadora de proxectos Wikimedia á espera da súa posible reactivación.
  6. 6,0 6,1 6,2 Esta suma non corresponde co total de persoas, pois o mesmo usuario (con ou sen conta global nos proxectos) cóntase tantas veces como apareza en distintas Wikipedias para esa estatística.

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outras páxinas[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]