Lista de Wikipedias

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Esta é unha táboa con todas as Wikipedias, presentables en orde decrecente de páxinas de contido ou outros ordenamentos.[1] Os datos actualízanse de xeito automático a diario.

Lingua lingua (local) Cód.[2] P. de cont.[1] Páxinas Edicións Admins. Usuarios U. activos[3] Ficheiros Prof.[4]
1 Inglés English en 5 956 077 48 827 709 917 701 554 1154 37 428 750 133 222 883 209 973
2 Cebuano Sinugboanong ceb 5 378 855 9 743 877 29 548 855 6 61 993 167 0 1
3 Sueco Svenska sv 3 747 996 7 759 711 46 372 745 58 695 307 2590 0 6
4 Alemán Deutsch de 2 356 450 6 586 347 191 983 977 188 3 301 470 18 449 131 242 93
5 Francés Français fr 2 148 345 10 385 009 163 267 138 163 3 584 525 18 752 59 118 231
6 Neerlandés Nederlands nl 1 981 761 4 128 240 54 662 187 38 1 026 393 3919 20 15
7 Ruso Русский ru 1 574 975 6 020 052 102 563 510 89 2 615 199 10 918 220 695 135
8 Italiano Italiano it 1 559 686 6 407 182 108 099 106 108 1 885 464 8282 140 341 162
9 Castelán Español es 1 552 068 6 822 231 120 170 859 69 5 592 220 17 368 0 203
10 Polaco Polski pl 1 366 102 3 107 042 57 577 446 102 988 170 4118 271 30
11 Waray-waray Winaray war 1 263 776 2 877 753 6 204 447 3 42 826 68 42 3
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 237 445 15 352 451 55 867 051 21 700 337 1920 31 883 473
13 Xaponés 日本語 ja 1 173 671 3 478 628 74 510 256 39 1 545 716 13 895 85 732 82
14 Chinés 中文 zh 1 078 172 5 948 212 56 262 186 84 2 828 593 8172 52 241 192
15 Portugués Português pt 1 015 032 4 912 395 56 343 101 75 2 315 038 5782 53 696 169
16 Árabe العربية ar 965 891 5 759 867 39 070 733 25 1 735 557 5086 33 211 167
17 Ucraíno Українська uk 942 625 2 874 838 26 262 209 45 475 460 2644 101 853 38
18 Persa فارسی fa 696 164 4 459 879 27 366 749 31 863 378 5012 59 177 179
19 Catalán Català ca 626 011 1 541 756 22 108 399 21 336 334 1407 11 780 30
20 Serbio Српски / Srpski sr 625 527 3 818 725 22 216 859 18 251 754 875 32 324 151
21 Noruegués Norsk (Bokmål) no 521 231 1 421 147 19 819 953 45 475 077 1371 4 41
22 Indonesio Bahasa Indonesia id 506 402 2 652 470 16 041 324 36 1 099 888 3032 60 370 108
23 Coreano 한국어 ko 472 800 2 168 276 25 016 263 24 588 977 2067 15 072 148
24 Finés Suomi fi 470 537 1 260 282 18 431 128 35 431 152 1746 57 841 41
25 Húngaro Magyar hu 458 708 1 324 959 21 779 962 31 426 762 1841 14 388 58
26 Serbocroata Srpskohrvatski sh 450 176 4 619 965 40 902 570 11 140 307 186 10 051 759
27 Checo Čeština cs 437 229 1 216 785 17 712 374 32 470 412 2255 1 46
28 Romanés Română ro 401 604 2 157 306 13 072 113 18 494 608 943 37 801 115
29 Éuscaro Euskara eu 341 603 687 166 7 106 692 12 104 722 330 0 10
30 Turco Türkçe tr 334 944 1 672 624 21 018 879 23 1 046 600 687 32 726 200
31 Malaio Bahasa Melayu ms 330 609 912 800 4 643 769 13 244 483 488 21 628 15
32 Esperanto Esperanto eo 269 786 596 705 6 742 584 19 163 816 353 6221 16
33 Armenio Հայերեն hy 259 288 860 576 6 579 568 11 90 351 698 7879 41
34 Búlgaro Български bg 256 757 569 951 9 625 073 27 258 974 688 590 25
35 Checheno Нохчийн ce 254 133 483 306 3 732 424 3 21 061 48 324 6
36 Dinamarqués Dansk da 253 945 839 584 10 069 774 24 364 785 888 0 63
37 Hebreo עברית he 252 189 1 067 587 26 485 497 37 567 046 2706 60 008 259
38 Eslovaco Slovenčina sk 231 381 511 249 6 903 551 9 179 198 536 0 19
39 Min nam Bân-lâm-gú zh-min-nan 228 395 742 391 1 933 250 5 40 117 73 362 13
40 Casaco Қазақша kk 225 432 540 951 2 715 940 18 90 898 226 9685 9
41 Minangkabau Minangkabau min 223 221 324 398 1 919 590 5 9872 128 111 1
42 Croata Hrvatski hr 210 740 524 979 5 330 921 16 225 957 518 17 746 22
43 Estoniano Eesti et 202 238 487 759 5 464 315 35 132 181 618 1126 22
44 Lituano Lietuvių lt 196 937 467 485 5 640 671 13 136 748 334 22 613 22
45 Belaruso Беларуская be 178 844 556 609 3 461 260 10 89 832 251 2949 27
46 Grego Ελληνικά el 169 408 506 102 7 825 324 21 285 863 976 17 469 61
47 Esloveno Slovenščina sl 165 739 397 565 5 199 143 22 183 781 348 8436 25
48 Galego Galego gl 159 362 427 293 5 271 850 9 101 984 257 9311 34
49 Azarí do sur تۆرکجه azb 152 166 443 952 1 144 633 4 20 173 98 0 9
50 Azarí Azərbaycan az 150 593 392 292 4 891 115 16 182 549 600 22 719 32
51 Inglés simple Simple English simple 150 530 520 834 6 672 578 17 894 823 804 36 77
52 Noruegués (Nynorsk) Nynorsk nn 150 425 347 386 3 163 918 20 99 820 165 16 15
53 Urdú اردو ur 149 357 834 102 3 976 816 11 101 945 276 10 066 100
54 Hindi हिन्दी hi 133 701 927 553 4 346 172 9 496 276 1569 4127 165
55 Tailandés ไทย th 133 649 814 378 8 533 033 14 367 157 1252 34 794 271
56 Uzbeco O‘zbek uz 132 337 628 584 2 060 165 10 47 534 167 1092 46
57 Xeorxiano ქართული ka 132 256 384 465 3 733 848 4 114 688 248 14 270 35
58 Latín Latina la 131 365 258 494 3 473 016 18 124 344 149 0 12
59 Támil தமிழ் ta 123 829 380 039 2 814 234 41 162 390 415 7694 31
60 Volapük Volapük vo 123 487 253 807 3 204 237 3 26 874 39 0 14
61 Galés Cymraeg cy 106 268 233 263 9 098 927 13 57 566 135 17 625 55
62 Macedonio Македонски mk 102 591 460 286 3 874 431 17 84 281 246 7890 102
63 Asturiano Asturianu ast 99 682 155 144 2 544 258 9 61 640 145 0 5
64 Taxico Тоҷикӣ tg 98 735 184 911 1 044 523 6 26 913 57 419 4
65 Letón Latviešu lv 98 576 399 465 3 118 333 12 86 579 246 23 811 72
66 Malgaxe Malagasy mg 92 132 236 039 974 991 3 21 332 37 3 10
67 Tártaro Tatarça (Татарча) tt 87 470 208 809 2 395 398 3 31 485 61 4631 22
68 Occitano Occitan oc 86 430 145 124 2 133 806 5 39 300 87 900 6
69 Afrikaans Afrikaans af 85 963 261 981 2 053 689 14 115 729 197 9051 32
70 Bosníaco Bosanski bs 80 894 372 418 3 037 890 9 118 269 199 24 272 105
71 Kirguiz Кыргызча (Kyrgyzça) ky 79 735 105 422 351 529 3 23 788 59 2679 0
72 Albanés Shqip sq 77 905 229 545 2 042 871 14 117 364 228 11 389 33
73 Tagalo Tagalog tl 75 881 233 977 1 718 535 12 102 484 113 1908 31
74 Bengalí বাংলা bn 75 298 707 378 3 750 051 12 251 253 1194 6744 373
75 Cantonés 粵語 zh-yue 74 606 190 693 1 336 369 11 187 031 264 1655 16
76 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 232 196 458 845 198 2 20 797 16 0 12
77 Telugu తెలుగు te 71 365 260 770 2 750 833 15 90 581 191 12 536 74
78 Belaruso (Taraškievica) Беларуская (тарашкевіца) be-tarask 68 155 188 760 2 087 056 4 61 273 117 1460 34
79 Bretón Brezhoneg br 67 267 131 395 1 847 362 5 55 973 84 5401 12
80 Malaialam മലയാളം ml 66 084 409 790 3 179 311 21 128 825 331 6101 209
81 Piemontés Piemontèis pms 64 523 99 069 844 540 10 20 937 28 2078 2
82 Sundanés Basa Sunda su 59 571 92 441 592 097 8 22 779 66 547 1
83 Baixo saxón Plattdüütsch nds 57 911 118 359 890 427 4 37 378 51 0 8
84 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 57 314 123 365 2 212 263 5 45 050 81 2596 23
85 Haitiano Krèyol ayisyen ht 56 671 69 392 732 646 1 21 917 27 0 0
86 Xavanés Basa Jawa jv 56 669 152 592 1 494 180 8 41 447 159 5446 28
87 Marathi मराठी mr 55 186 226 831 1 706 865 9 112 617 240 19 186 72
88 Scots Scots sco 55 149 200 089 717 438 6 62 921 109 1569 24
89 Suahili Kiswahili sw 54 255 112 629 1 086 416 11 38 559 103 2225 11
90 Silesiano Ślůnski szl 51 648 63 226 330 690 3 16 555 38 0 0
91 Irlándes Gaeilge ga 51 625 84 068 942 706 8 40 743 101 1169 4
92 Bashkir Башҡорт ba 49 932 141 375 913 136 9 26 104 79 1364 21
93 Punjabi occidental شاہ مکھی پنجابی pnb 49 004 78 197 534 257 3 24 109 32 238 2
94 Islandés Íslenska is 48 464 128 757 1 648 373 28 69 813 156 3060 35
95 Birmano မ္ရန္‌မာစာ my 45 045 111 592 487 927 5 69 412 365 2859 9
96 Frisón occidental Frysk fy 42 900 130 117 974 832 9 34 707 74 6913 30
97 Chuvaxo Чăваш cv 42 190 75 396 660 271 3 25 225 45 536 5
98 Lombardo Lumbaart lmo 39 051 100 911 990 847 7 27 397 41 4437 24
99 Aragonés Aragonés an 36 085 111 465 1 640 390 6 54 377 74 1282 64
100 Nepalés नेपाली ne 33 299 92 399 749 106 8 44 350 101 889 25
101 Punjabí ਪੰਜਾਬੀ pa 31 996 112 360 491 550 9 30 132 121 1399 27
102 Yoruba Yorùbá yo 31 949 54 991 520 284 3 19 331 53 172 4
103 Bávaro Boarisch bar 30 194 108 776 728 363 7 49 076 76 1342 45
104 Ido Ido io 28 865 43 317 951 134 5 27 373 40 1 5
105 Gujaratí ગુજરાતી gu 28 645 95 061 678 108 4 52 826 98 0 38
106 Alemánico Alemannisch als 26 603 62 389 927 973 9 72 680 88 495 26
107 Kurdo Kurdî / كوردی ku 26 304 64 754 738 598 4 38 824 50 580 24
108 Siciliano Sicilianu scn 26 061 55 243 726 120 8 33 488 36 1408 16
109 Canarés ಕನ್ನಡ kn 25 152 109 395 944 319 5 58 661 228 3455 96
110 Bishnupriya Manipuri ইমার ঠার/বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 085 58 433 782 013 2 19 810 23 49 23
111 Kurdo central Soranî ckb 24 823 130 555 643 517 7 37 005 90 954 89
112 Wu 吴语 wuu 22 185 34 237 255 870 4 61 721 39 238 2
113 Interlingua Interlingua ia 21 902 34 888 614 939 7 35 683 39 4 6
114 Árabe exipcio مصرى (Maṣrī) arz 21 740 184 998 903 050 6 116 836 102 1457 275
115 Quechua Runa Simi qu 21 490 53 469 637 970 3 22 154 36 0 26
116 Mongol Монгол mn 18 930 74 578 592 794 5 60 836 95 1450 68
117 Samoxiciano Žemaitėška bat-smg 16 804 28 334 348 702 5 20 231 26 109 5
118 Cingalés සිංහල si 15 407 71 105 441 714 3 42 638 74 4556 81
119 Valón Walon wa 15 374 39 561 350 012 2 17 637 17 2143 21
120 Min oriental Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 287 30 356 84 265 4 15 173 18 4 2
121 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 151 64 746 375 496 6 22 981 72 126 62
122 Yiddish ייִדיש yi 14 881 41 428 545 571 3 35 260 45 1062 41
123 Amhárico አማርኛ am 14 851 45 382 357 248 3 29 967 40 1756 33
124 Escocés Gàidhlig gd 14 834 30 795 550 026 4 20 996 35 347 20
125 Napolitano Nnapulitano nap 14 554 23 321 659 662 3 22 078 29 286 10
126 Bugi Basa Ugi bug 14 125 18 697 192 345 1 10 044 13 0 1
127 Ilocano Ilokano ilo 13 550 51 898 343 028 2 13 371 21 0 52
128 Maithili मैथिली mai 13 456 33 955 199 831 5 7881 37 104 13
129 Alto sorabo Hornjoserbsce hsb 13 435 34 269 366 079 4 19 095 31 138 25
130 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 327 28 928 208 313 1 11 953 18 483 9
131 Feroés Føroyskt fo 13 209 39 006 356 244 4 21 748 32 0 34
132 Mingreliano მარგალურ ნინა (Margalur nina) xmf 13 188 28 874 139 042 3 12 912 22 0 6
133 Mazanderani مَزِروني mzn 13 122 28 730 149 438 4 21 130 29 266 7
134 Limburgués Limburgs li 12 624 62 323 437 480 7 21 006 38 624 108
135 Véneto Vèneto vec 12 435 36 766 604 246 3 24 466 40 723 62
136 Sindhi سنڌي، سندھی ، सिन्ध sd 12 267 35 948 155 832 3 10 993 36 66 16
137 Emiliano-romañolo Emiliàn e rumagnòl eml 12 149 31 990 132 454 3 17 488 21 2225 11
138 Iacut Саха тыла sah 12 056 41 814 347 661 4 17 495 29 1766 50
139 Zazaki Zazaki diq 11 763 30 547 397 022 6 18 817 65 215 33
140 Oseto Иронау os 11 714 44 939 474 964 3 18 791 23 179 85
141 Sánscrito संस्कृतम् sa 11 419 59 307 446 746 5 27 237 38 437 132
142 Paxto پښتو ps 10 836 39 496 244 017 3 20 149 41 1500 43
143 Mari das montañas Кырык Мары (Kyryk Mary) mrj 10 268 16 584 95 422 1 8231 17 0 2
144 Mari das pradeiras Олык Марий (Olyk Marij) mhr 10 054 24 321 177 187 1 10 668 25 0 14
145 Chinés clásico 古文 / 文言文 zh-classical 9988 80 946 340 462 6 79 870 66 0 212
146 Hindi de Fidxi Fiji Hindi hif 9773 34 430 251 744 2 23 036 37 193 46
147 Navajo Diné bizaad nv 9588 21 066 223 998 4 11 952 12 541 15
148 Tarentino Tarandíne roa-tara 9248 17 380 135 744 2 9018 11 290 6
149 Bikol central Bikol bcl 9247 17 076 184 960 2 14 612 30 880 7
150 Aceh Bahsa Acèh ace 9235 16 467 115 291 2 18 903 32 0 4
151 Hakka Hak-kâ-fa / 客家話 hak 9232 17 729 116 738 1 25 113 22 0 5
152 Frisón setentrional Frasch frr 9216 26 215 172 138 5 13 190 23 974 22
153 Kapampangan Kapampangan pam 8631 18 630 281 751 2 16 233 21 412 20
154 Sotho do norte Sesotho sa leboa nso 8173 10 073 39 222 1 4325 14 0 0
155 Khmer ភាសាខ្មែរ km 7729 28 996 236 438 5 27 992 55 1196 61
156 [[]] արեւմտահայերէն hyw 7556 14 791 147 937 1 1991 39 0 9
157 Saami setentrional Sámegiella se 7553 18 908 291 537 5 20 910 33 0 34
158 Ruteno Русинська (Rusins'ka) rue 7278 14 795 114 720 1 18 472 16 0 8
159 Maorí Māori mi 7153 12 803 148 591 2 11 233 16 0 7
160 Flamengo occidental West-Vlams vls 6976 19 687 302 096 5 19 255 28 500 50
161 Náhuatl Nāhuatl nah 6963 18 365 447 711 3 17 384 18 175 65
162 Bihari भोजपुरी bh 6928 54 789 661 578 2 19 694 26 56 576
163 Baixo saxón neerlandés Nedersaksisch nds-nl 6844 17 108 303 076 6 19 852 22 611 39
164 Tártaro de Crimea Qırımtatarca crh 6707 22 315 142 318 2 13 440 39 0 34
165 Gan 贛語 gan 6426 33 323 392 144 4 32 853 22 146 206
166 Vepsio Vepsän kel' vep 6193 22 989 119 691 1 11 214 23 0 38
167 Sardo Sardu sc 6073 13 576 160 815 4 16 284 33 132 18
168 Assamés অসমীয়া as 5990 46 514 207 375 5 24 046 82 1166 204
169 Abkhazo Аҧсуа ab 5976 17 183 85 140 2 13 874 27 20 17
170 Gilaki گیلکی glk 5909 12 261 53 360 3 11 524 20 807 5
171 Tibetano བོད་སྐད bo 5860 16 958 136 752 1 20 440 24 0 28
172 Erzya Эрзянь (Erzjanj Kelj) myv 5762 16 631 115 314 3 9311 25 0 24
173 Corso Corsu co 5689 12 930 363 936 2 15 648 27 0 45
174 Somalí Soomaali so 5664 20 158 196 049 1 23 914 82 0 63
175 Turcomán تركمن / Туркмен tk 5563 13 173 209 908 3 18 152 30 308 29
176 Võro Võro fiu-vro 5515 10 427 169 059 3 10 598 18 211 12
177 Luri لۊری شومالی lrc 5452 9407 119 795 2 4076 14 0 6
178 Shan လိၵ်ႈတႆး shn 5327 9826 30 406 1 1138 12 14 2
179 Komi Коми kv 5322 14 398 133 135 1 10 705 16 0 26
180 Caxubio Kaszëbsczi csb 5321 8509 182 454 3 12 571 17 0 7
181 Manx Gaelg gv 4985 16 882 298 083 3 15 048 18 181 100
182 Shona chiShona sn 4827 11 717 69 061 1 10 313 25 0 12
183 Udmurto Удмурт кыл udm 4715 14 334 113 135 5 11 085 22 9 32
184 Zelandés Zeêuws zea 4680 8841 109 704 5 9521 19 1 9
185 Aimará Aymar aru ay 4641 8210 90 692 1 12 611 24 0 6
186 Occidental Interlingue ie 4610 7459 122 537 1 12 910 23 0 6
187 Picardo Picard pcd 4574 9424 63 774 2 11 313 25 52 7
188 Normando Nouormand/Normaund nrm 4303 9502 211 446 1 10 236 16 0 32
189 Cabilo Taqbaylit kab 4256 11 726 92 127 2 9103 22 0 24
190 Uigur Oyghurque ug 4161 12 210 145 843 1 15 384 17 291 44
191 Lezguio Лезги чІал (Lezgi č’al) lez 4010 10 910 79 010 6 7446 26 10 21
192 Frisón oriental Seeltersk stq 4009 10 421 118 201 4 10 359 14 442 29
193 Hausa هَوُسَ ha 3940 8917 52 954 2 9597 37 0 9
194 Córnico Kernewek/Karnuack kw 3900 8033 174 857 1 10 869 17 0 24
195 Mirandés Mirandés mwl 3767 9940 95 634 3 9997 20 0 25
196 Konkani कोंकणी gom 3719 8292 181 112 3 5367 10 0 33
197 Guaraní Avañe'ẽ gn 3710 8840 109 142 2 12 908 23 0 23
198 Hawaiano Hawai'i haw 3708 6476 89 165 1 11 505 17 0 7
199 Romanche Rumantsch rm 3630 8722 156 828 3 14 797 26 50 35
200 Lígur Lìgure lij 3606 15 325 164 010 3 10 636 26 0 113
201 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3580 5598 31 387 2 3786 21 0 1
202 Xudeoespañol Dzhudezmo lad 3535 12 702 204 787 5 16 064 27 23 108
203 Laosiano ລາວ lo 3500 10 782 82 973 1 11 762 25 0 33
204 Komi permiano Перем Коми (Perem Komi) koi 3452 8904 55 764 1 6425 10 0 15
205 Maltés Malti mt 3424 15 440 253 203 4 16 132 31 1149 201
206 Francoprovenzal Arpitan frp 3370 8699 189 838 2 11 543 21 0 54
207 Friulano Furlan fur 3336 7817 166 470 2 10 820 19 318 38
208 Baixo sorabo Dolnoserbski (dolnoserbšćina) dsb 3245 10 874 137 183 1 14 382 22 0 69
209 Doteli डोटेली dty 3216 15 396 197 394 3 3351 28 3 183
210 Estremeño Estremeñu ext 3152 7155 110 609 1 13 197 19 0 24
211 Anglosaxón Englisc ang 3142 14 875 196 179 2 102 111 37 300 183
212 Lingala Lingala ln 3127 8208 119 319 3 9342 13 31 38
212 Carelio Livvinкarjala olo 3127 7605 25 973 2 3998 21 0 7
214 Chavacano Chavacano cbk-zam 3007 5517 99 900 2 11 323 13 0 12
215 Maldiviano ދިވެހިބަސް dv 3000 10 582 121 234 2 19 838 16 933 73
216 Banjarí Bahasa Banjar bjn 2867 16 003 64 258 2 9569 15 1 84
217 Fráncico ripuario Ripoarisch ksh 2858 10 347 1 600 667 3 17 984 19 0 1062
218 Gagauzo Gagauz gag 2721 6257 63 684 1 9242 13 0 17
219 Alemán do Palatinado Pfälzisch pfl 2543 6599 84 045 4 8064 17 0 32
220 Pali पाऴि pi 2540 4468 96 391 1 5233 6 0 12
221 Pangasinés Pangasinan pag 2528 7693 66 355 1 5952 12 0 36
222 Avaro Авар av 2340 9848 69 664 1 10 588 20 0 72
223 Buriato Буряад bxr 2162 7888 54 208 2 10 914 21 0 48
224 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 2149 4385 22 955 3 1123 10 0 5
225 Calmuco Kaлмук (Kalmuk) xal 2082 10 864 80 816 1 7666 14 0 132
226 Karachai-balkar къарачай-малкъар (qaraçay-malqar) krc 2031 14 104 104 983 2 7763 11 0 263
227 Zhuang Cuengh za 1932 4067 38 562 1 7760 8 0 11
228 Papiamento Papiamentu pap 1916 4658 72 028 2 9552 17 0 31
229 Karakalpak Qaraqalpaqsha kaa 1877 4785 42 827 2 8234 11 0 21
230 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1871 5655 102 991 1 25 052 17 0 74
231 Tuva Тыва дыл tyv 1830 7282 29 927 1 5744 16 0 36
232 Kinyarwanda Kinyarwanda rw 1824 5164 71 679 1 8294 11 0 46
233 Tongano faka Tonga to 1702 4986 39 504 2 6514 11 11 29
234 Groenlandés Kalaallisut kl 1671 3992 72 051 2 10 019 16 0 34
235 Novial Novial nov 1666 4517 174 738 2 8609 7 0 113
236 Patois xamaicano Patois jam 1643 2889 19 704 1 4661 18 0 3
237 Neoarameo asirio ܐܪܡܝܐ arc 1637 5984 93 082 2 15 501 20 0 109
238 Kabye Kabɩyɛ kbp 1599 3113 14 409 1 2216 9 0 4
239 Kabardino адыгэбзэ kbd 1583 6639 42 202 1 7301 6 0 64
240 Tok pisin Tok Pisin tpi 1506 5701 84 620 1 9571 15 0 115
241 Santali Santhali sat 1473 5668 30 222 3 1752 32 0 43
241 Tetum Tetun tet 1473 3779 62 992 2 7160 10 0 40
243 Ibo Igbo ig 1431 5952 64 649 2 9825 41 0 108
244 Kikuyu Gĩkũyũ ki 1362 2885 19 533 1 5521 13 0 8
245 Zulú isiZulu zu 1350 5469 54 169 1 12 439 73 0 92
246 Wolof Wolof wo 1333 4935 101 554 2 11 420 20 0 150
247 Nauruano dorerin Naoero na 1307 4116 81 030 1 8653 13 0 90
248 Lojban Lojban jbo 1246 5591 109 016 3 12 113 15 0 237
249 Arumanés Armãneashce roa-rup 1226 3871 198 515 1 11 023 10 0 238
250 Bislama Bislama bi 1220 2934 37 979 1 8568 13 0 25
251 Lak Лакку lbe 1219 12 253 45 226 1 6506 9 0 302
252 Tahitiano Reo Mā`ohi ty 1203 2874 52 098 1 5719 9 0 34
253 Moksha Мокшень (Mokshanj Kälj) mdf 1198 6447 50 763 2 6912 15 0 151
253 Congo KiKongo kg 1198 2801 42 725 2 7719 13 0 27
255 Luganda Luganda lg 1178 4410 25 045 1 5257 15 0 42
256 Tulu ತುಳು ಬಾಸೆ / tūlū tcy 1176 4782 68 263 2 2979 40 0 134
257 Sranan tongo Sranantongo srn 1075 2654 38 044 1 5694 11 0 30
258 Inguxo ГӀалгӀай inh 1048 4125 30 517 2 1312 6 0 63
259 Xosa isiXhosa xh 1029 3591 31 074 1 8599 35 0 53
260 Atikamekw Atikamekw atj 1013 1924 11 157 5 1996 21 0 4
261 Latgalio Latgaļu ltg 921 3090 33 877 1 5208 13 0 60
262 Cherokee ᏣᎳᎩ chr 826 3644 43 811 1 15 389 15 0 139
263 Samoano Gagana Samoa sm 812 2905 39 274 1 6825 13 0 89
264 Pitcairnés Norfuk pih 792 3062 41 101 2 8001 13 0 110
265 Oromo Oromoo om 786 3267 31 713 1 6614 17 0 96
266 [[]] ban 754 1950 16 646 0 328 45 0 21
267 Akan Akana ak 727 2622 21 307 1 8602 25 0 55
268 Tswana Setswana tn 699 2814 22 620 1 6796 8 0 73
269 Antigo eslavo eclesiástico ѩзъікъ словѣньскъіи cu 689 4906 76 805 2 18 518 19 0 586
270 Tsonga Xitsonga ts 673 3531 34 514 2 6697 22 0 176
271 Twi Twi tw 671 2185 19 774 1 8838 12 0 46
272 Romaní romani - रोमानी rmy 666 2561 47 765 2 13 529 12 0 150
273 Bambara Bamanankan bm 654 2534 38 160 1 7959 14 0 124
274 Sotho Sesotho st 629 2336 23 527 1 7127 25 0 74
275 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 618 2181 23 345 1 8334 19 0 68
276 Kirundi Kirundi rn 615 2331 20 313 1 5946 14 0 67
277 Gótico 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 600 3252 39 741 3 13 983 17 0 238
278 Tumbuka chiTumbuka tum 576 1898 21 639 1 5627 9 0 60
279 Chichewa Chi-Chewa ny 552 2919 21 458 4 6066 15 0 135
280 Suazi SiSwati ss 492 2236 36 741 3 6024 16 0 206
281 Chamorro Chamoru ch 481 2373 20 745 1 11 554 15 0 135
282 Póntico Ποντιακά pnt 466 1982 34 221 1 7544 12 0 182
283 Fidxiano Na Vosa Vaka-Viti fj 432 1994 31 030 1 6247 9 0 203
284 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ iu 420 2898 42 279 2 13 183 11 0 507
285 Adigueo адыгабзэ ady 415 1889 8300 2 3669 10 0 55
286 Venda Tshivenda ve 368 1759 17 088 1 4973 8 0 138
287 Ewe Eʋegbe ee 354 2663 48 128 2 10 578 14 0 768
288 Caxemir कश्मीरी / كشميري ks 325 1645 32 718 1 7048 8 0 328
289 Inupiak Iñupiak ik 278 2301 35 305 1 6115 10 0 812
290 Sango Sängö sg 261 1628 19 468 1 4752 11 0 328
291 [[]] ߒߞߏ nqo 257 424 3165 0 278 17 0 3
292 Fula Fulfulde ff 229 1822 21 378 1 6043 13 0 567
293 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 218 2031 27 835 1 7128 12 0 947
294 Tigriña ትግርኛ ti 168 1635 19 479 1 6367 10 0 908
295 Dinka Thuɔŋjäŋ din 106 716 4834 1 4128 8 0 223
296 Cree Nehiyaw cr 104 2028 33 995 2 11 621 13 0 5737
297 Ndonga Ndonga ng[5] 8 441 5920 1 1755 1 0 39 325
298 Choctaw Choctaw cho[5] 6 200 4217 1 1411 0 0 22 043
299 Marshalés Kajin M̧ajeļ (Ebon) mh[5] 4 205 4211 1 1743 0 0 51 868
299 Kuanyama Kuanyama kj[5] 4 113 3547 1 1140 0 0 23 308
301 Yi ꆇꉙ ii[5] 3 188 11 652 1 1546 0 0 235 691
301 Hiri motu Hiri motu ho[5] 3 128 3785 1 1278 0 0 51 337
303 Afar Qafara aa[5] 1 509 4680 1 3249 1 0 2 372 769
303 Muscogee Mvskoke mus[5] 1 114 3600 1 1630 0 0 403 231
305 Herero Otjiherero hz[5] 0 175 4480 1 3081 1 0 0
305 Canuri Kanuri kr[5] 0 161 4640 1 4404 0 0 0
Total 51 315 311 208 425 184 2 654 598 974 3909[6] 84 935 312[6] 304 206[6] 2 645 786 119

Fonte: Wikistats 2.0 - Wikipedias

Notas[editar | editar a fonte]

  1. 1,0 1,1 As páxinas de contido son as páxinas pertencentes ós espazos de nomes que cada comunidade considera que constitúen a propia enciclopedia —a máis do principal ou de artigos, nalgunhas edicións engádense outros complementarios, como os anexos da Wikipedia en español—, e que a máis non son redireccións e conteñen ao menos unha ligazón interna.
  2. A dirección (URL) de cada Wikipedia ten a estrutura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx é a identificación da lingua desa Wikipedia, segundo o código de letras da norma ISO 639-1. Para as linguas que non teñen representación nese código, úsase un de tres letras, de ISO 639-2. En casos excepcionais non cubertos polo ISO, adóptase un código propio.
  3. Considéranse activos ós usuarios que realizaron algunha acción no proxecto nos últimos 30 días.
  4. A profundidade é unha estima da actividade nunha Wikipedia que amosa con que frecuencia se poñen ó día as páxinas de contido. Profundidades meirandes que 200 ou menores que 10 poden descartarse por irrelevantes.
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 5,7 5,8 5,9 Este proxecto atópase cerrado, e unha copia foi importada pola incubadora de proxectos Wikimedia á espera da súa posible reactivación.
  6. 6,0 6,1 6,2 Esta suma non corresponde co total de persoas, pois o mesmo usuario (con ou sen conta global nos proxectos) cóntase tantas veces como apareza en distintas Wikipedias para esa estatística.

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outras páxinas[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]