Lista de Wikipedias

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Esta é unha táboa con todas as Wikipedias, presentables en orde decrecente de páxinas de contido ou outros ordenamentos.[1] Os datos actualízanse de xeito automático a diario.

Lingua lingua (local) Cód.[2] P. de cont.[1] Páxinas Edicións Admins. Usuarios U. activos[3] Ficheiros Prof.[4]
1 Inglés English en 6 137 792 51 025 314 967 353 816 1136 39 668 847 127 379 888 268 1013
2 Cebuano Sinugboanong ceb 5 378 467 9 745 573 29 577 649 6 70 791 163 0 2
3 Sueco Svenska sv 3 690 125 7 740 617 48 006 353 59 739 103 2078 0 7
4 Alemán Deutsch de 2 466 975 6 886 389 201 242 477 191 3 521 765 18 572 128 808 93
5 Francés Français fr 2 241 284 10 891 723 173 230 360 155 3 860 187 17 189 62 020 236
6 Neerlandés Nederlands nl 2 028 726 4 247 576 56 731 946 36 1 088 482 3748 21 15
7 Ruso Русский ru 1 650 985 6 289 714 108 346 641 83 2 810 673 10 563 226 943 135
8 Italiano Italiano it 1 627 548 6 765 432 114 492 519 111 2 011 995 7644 141 787 168
9 Castelán Español es 1 617 625 7 138 044 127 909 226 67 5 928 197 15 613 0 208
10 Polaco Polski pl 1 423 115 3 254 659 60 378 970 101 1 049 896 4252 256 30
11 Waray-waray Winaray war 1 264 365 2 878 932 6 215 943 3 45 706 75 42 3
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 252 214 19 182 485 63 162 834 21 756 151 2165 26 435 675
13 Xaponés 日本語 ja 1 222 142 3 620 156 78 704 867 41 1 674 274 14 629 83 883 83
14 Chinés 中文 zh 1 136 163 6 293 592 60 780 621 80 2 980 951 8386 53 942 198
15 Árabe العربية ar 1 059 089 6 822 024 49 575 101 25 1 909 570 5974 36 157 215
16 Portugués Português pt 1 041 734 5 047 021 58 818 443 75 2 447 087 5887 56 348 172
17 Árabe exipcio مصرى (Maṣrī) arz 1 038 357 1 232 792 3 239 815 6 134 713 173 1454 0
18 Ucraíno Українська uk 1 036 098 3 441 698 29 079 708 48 519 227 2807 105 796 45
19 Persa فارسی fa 740 694 4 693 542 29 634 786 34 944 952 5339 64 994 179
20 Catalán Català ca 654 093 1 609 593 24 405 888 22 362 849 1023 12 936 32
21 Serbio Српски / Srpski sr 637 133 3 910 798 23 258 177 19 269 732 796 33 857 157
22 Indonesio Bahasa Indonesia id 540 882 2 807 038 17 255 058 34 1 184 607 2915 58 462 107
23 Noruegués Norsk (Bokmål) no 539 118 1 474 499 20 623 013 40 500 896 1077 1 42
24 Coreano 한국어 ko 517 282 2 374 757 27 213 028 23 639 199 2328 11 150 147
25 Finés Suomi fi 490 139 1 303 687 19 032 888 35 457 149 1548 59 857 40
26 Húngaro Magyar hu 474 651 1 366 049 22 877 152 30 452 723 1611 11 021 59
27 Checo Čeština cs 460 296 1 266 056 18 873 622 35 506 052 2036 1 45
28 Serbocroata Srpskohrvatski sh 452 246 4 631 442 40 989 617 11 151 609 187 10 264 755
29 Romanés Română ro 411 311 2 225 219 13 513 358 19 529 181 818 37 955 118
30 Min nam Bân-lâm-gú zh-min-nan 405 661 1 005 437 2 853 463 6 44 108 79 362 6
31 Éuscaro Euskara eu 363 447 747 861 7 988 240 12 114 344 262 0 11
32 Turco Türkçe tr 361 161 1 921 967 22 939 595 26 1 209 325 2550 35 587 222
33 Malaio Bahasa Melayu ms 342 757 956 696 4 857 507 14 259 891 546 20 889 16
34 Esperanto Esperanto eo 283 644 628 821 6 983 053 17 174 253 338 6917 16
35 Checheno Нохчийн ce 276 778 547 325 5 085 714 3 23 307 36 340 8
36 Armenio Հայերեն hy 273 723 906 277 7 278 363 12 100 700 865 8968 42
37 Hebreo עברית he 272 717 1 148 376 28 831 210 36 667 986 3099 65 042 258
38 Búlgaro Български bg 264 977 588 778 10 405 584 27 275 068 676 559 26
39 Dinamarqués Dansk da 260 706 859 753 10 400 444 24 385 688 797 0 63
40 Azarí do sur تۆرکجه azb 239 408 551 422 1 432 396 5 25 452 120 37 4
41 Eslovaco Slovenčina sk 234 196 522 371 7 048 618 9 191 846 501 0 20
42 Casaco Қазақша kk 226 716 552 647 2 778 657 18 99 829 170 9928 10
43 Minangkabau Minangkabau min 224 034 334 710 2 039 501 6 11 962 48 115 1
44 Croata Hrvatski hr 220 711 547 322 5 581 665 17 241 880 563 19 217 22
45 Estoniano Eesti et 211 197 504 856 5 684 546 34 142 651 433 916 21
46 Lituano Lietuvių lt 200 406 476 559 5 823 657 13 145 447 310 22 927 23
47 Belaruso Беларуская be 194 283 587 641 3 671 270 10 98 331 277 3162 25
48 Grego Ελληνικά el 180 504 547 697 8 364 859 22 309 484 935 18 145 63
49 Azarí Azərbaycan az 172 319 443 923 5 305 132 16 202 753 684 22 474 29
50 Inglés simple Simple English simple 169 747 570 226 7 038 026 18 1 016 302 944 36 68
51 Esloveno Slovenščina sl 169 038 408 012 5 344 237 22 192 669 301 7758 26
52 Galego Galego gl 166 002 450 887 5 549 406 8 109 641 253 9027 36
53 Urdú اردو ur 156 411 878 883 4 200 447 12 117 940 307 10 602 101
54 Noruegués (Nynorsk) Nynorsk nn 153 853 355 140 3 250 137 17 106 305 142 16 15
55 Hindi हिन्दी hi 140 783 1 028 086 4 886 796 8 575 961 1602 3557 188
56 Xeorxiano ქართული ka 139 324 407 984 3 916 452 4 123 096 243 14 483 35
57 Tailandés ไทย th 139 278 857 490 8 991 579 15 387 299 1108 32 105 278
58 Uzbeco O‘zbek uz 136 089 637 552 2 110 622 10 54 904 169 1377 44
59 Latín Latina la 133 365 264 759 3 542 274 21 134 475 115 0 12
60 Galés Cymraeg cy 131 499 270 204 10 694 948 14 62 402 126 17 842 44
61 Támil தமிழ் ta 130 231 412 308 3 008 198 40 179 123 355 7758 34
62 Volapük Volapük vo 124 909 256 430 3 217 052 3 28 364 36 0 13
63 Tártaro Tatarça (Татарча) tt 114 312 241 994 2 506 282 8 34 486 83 4897 12
64 Asturiano Asturianu ast 107 307 167 158 3 012 955 10 76 794 138 0 5
65 Macedonio Македонски mk 107 126 473 499 4 288 733 12 89 775 202 7975 105
66 Letón Latviešu lv 102 720 417 966 3 279 875 13 92 822 233 24 238 73
67 Taxico Тоҷикӣ tg 101 389 243 289 1 132 172 6 29 395 58 442 9
68 Cantonés 粵語 zh-yue 96 252 221 783 1 466 176 11 204 882 296 1780 11
69 Malgaxe Malagasy mg 93 093 242 041 995 246 3 23 912 50 3 10
70 Afrikaans Afrikaans af 92 852 292 760 2 244 527 18 126 471 196 9394 35
71 Bengalí বাংলা bn 92 294 828 330 4 445 720 12 294 264 1078 10 318 341
72 Occitano Occitan oc 86 161 151 388 2 214 732 5 42 052 95 903 8
73 Bosníaco Bosanski bs 83 829 349 611 3 204 267 10 126 476 167 6212 92
74 Albanés Shqip sq 80 928 245 830 2 137 909 14 125 571 227 11 389 36
75 Kirguiz Кыргызча (Kyrgyzça) ky 80 005 106 171 360 682 3 26 369 62 2681 0
76 Baixo saxón Plattdüütsch nds 73 852 141 360 948 123 4 40 980 43 0 5
77 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 213 196 472 845 744 2 22 084 18 0 12
78 Tagalo Tagalog tl 70 921 234 329 1 772 947 12 107 389 134 1897 40
79 Belaruso (Taraškievica) Беларуская (тарашкевіца) be-tarask 70 920 202 603 2 144 378 4 65 399 135 1777 36
80 Malaialam മലയാളം ml 70 066 436 403 3 350 492 17 141 257 383 6403 209
81 Telugu తెలుగు te 69 750 272 310 2 998 244 14 99 364 181 13 241 92
82 Bretón Brezhoneg br 68 530 133 795 1 877 853 4 60 086 89 5401 12
83 Piemontés Piemontèis pms 64 804 99 631 848 154 10 22 305 30 2078 2
84 Sundanés Basa Sunda su 60 532 94 479 602 236 8 24 445 45 545 2
85 Suahili Kiswahili sw 59 778 122 130 1 121 596 11 43 483 131 2240 9
86 Haitiano Krèyol ayisyen ht 59 627 72 864 769 986 2 23 776 42 0 0
87 Marathi मराठी mr 58 801 237 233 1 806 897 9 125 125 255 19 143 70
88 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 58 637 126 220 2 294 716 5 48 105 85 2252 24
89 Véneto Vèneto vec 57 839 120 366 865 531 4 26 975 48 721 8
90 Scots Scots sco 57 805 209 689 769 770 5 73 726 124 1689 25
90 Xavanés Basa Jawa jv 57 805 159 693 1 524 831 6 44 817 98 5445 29
92 Punjabi occidental شاہ مکھی پنجابی pnb 53 613 87 514 553 955 3 26 369 44 238 2
93 Irlándes Gaeilge ga 53 329 87 341 968 108 8 44 123 92 1167 4
94 Bashkir Башҡорт ba 52 486 148 211 961 317 6 28 708 79 1393 21
95 Silesiano Ślůnski szl 52 354 64 149 330 976 2 18 019 27 0 0
96 Islandés Íslenska is 50 292 132 301 1 675 594 28 74 720 114 3073 33
97 Birmano မ္ရန္‌မာစာ my 46 329 127 954 529 037 5 82 944 234 2866 12
98 Frisón occidental Frysk fy 44 322 135 884 1 004 539 9 37 376 66 7095 31
99 Chuvaxo Чăваш cv 43 222 79 196 677 538 3 26 774 39 536 5
100 Lombardo Lumbaart lmo 40 905 103 974 1 007 393 6 30 460 46 4437 23
101 Aragonés Aragonés an 37 843 115 623 1 663 624 6 58 522 71 1302 60
102 Wu 吴语 wuu 37 565 50 221 276 969 4 67 396 81 207 0
103 Punjabí ਪੰਜਾਬੀ pa 34 649 120 402 520 643 8 34 103 107 1472 26
104 Nepalés नेपाली ne 34 482 98 632 855 047 4 49 352 97 1219 30
105 Yoruba Yorùbá yo 32 685 56 872 533 804 3 20 882 44 172 5
106 Bávaro Boarisch bar 31 373 113 395 752 709 7 53 593 54 1307 45
107 Kurdo Kurdî / كوردی ku 30 350 71 003 780 045 4 42 895 96 571 19
108 Ido Ido io 29 708 44 363 959 447 5 29 119 42 0 5
109 Gujaratí ગુજરાતી gu 29 053 103 301 718 319 3 58 691 68 0 45
110 Zazaki Zazaki diq 28 617 48 252 439 647 6 20 262 32 215 4
111 Alemánico Alemannisch als 27 269 66 299 969 513 9 78 702 80 520 29
112 Kurdo central Soranî ckb 26 583 139 373 704 786 7 41 390 128 1026 91
113 Canarés ಕನ್ನಡ kn 26 471 119 285 1 000 895 5 64 820 153 3522 103
114 Siciliano Sicilianu scn 26 049 55 410 728 207 7 36 035 38 1408 16
115 Bishnupriya Manipuri ইমার ঠার/বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 089 58 680 783 446 2 20 869 17 49 23
116 Interlingua Interlingua ia 22 492 36 007 627 886 7 38 434 33 4 6
117 Quechua Runa Simi qu 22 422 54 808 641 767 2 23 597 39 0 24
118 Mongol Монгол mn 19 396 82 904 626 833 5 65 769 81 1455 81
119 Samoxiciano Žemaitėška bat-smg 16 886 28 534 350 406 5 21 514 19 109 5
120 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 874 68 171 400 294 6 26 072 52 126 63
121 Cingalés සිංහල si 15 806 73 463 455 615 3 47 603 89 4447 82
122 Navajo Diné bizaad nv 15 805 28 842 264 008 3 12 860 19 624 6
123 Min oriental Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 462 30 965 86 681 4 16 329 14 4 2
124 Ilocano Ilokano ilo 15 246 62 628 362 450 2 14 179 24 0 55
125 Yiddish ייִדיש yi 15 180 42 475 556 573 3 38 243 64 1062 42
126 Escocés Gàidhlig gd 15 121 31 271 555 770 3 22 281 27 347 20
127 Amhárico አማርኛ am 14 874 45 519 360 532 3 32 370 32 1761 33
128 Napolitano Nnapulitano nap 14 605 23 453 660 902 3 23 944 28 285 10
129 Bugi Basa Ugi bug 14 141 18 807 192 996 1 10 719 9 0 1
130 Mingreliano მარგალურ ნინა (Margalur nina) xmf 13 949 30 322 143 522 3 14 107 17 0 6
131 Valón Walon wa 13 947 34 463 365 516 3 18 953 27 1307 22
132 Sindhi سنڌي، سندھی ، सिन्ध sd 13 596 44 947 197 599 4 12 453 39 97 23
133 Alto sorabo Hornjoserbsce hsb 13 584 34 660 369 925 4 20 351 23 133 25
134 Maithili मैथिली mai 13 576 35 692 207 441 6 9153 26 110 15
135 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 379 29 351 209 734 1 13 334 15 483 10
136 Feroés Føroyskt fo 13 361 39 399 359 486 4 23 263 45 0 34
137 Mazanderani مَزِروني mzn 13 153 28 788 151 225 3 23 475 32 246 7
138 Limburgués Limburgs li 13 049 63 641 443 747 7 22 821 26 623 104
139 Iacut Саха тыла sah 12 729 43 817 357 492 3 18 782 36 1767 48
140 Emiliano-romañolo Emiliàn e rumagnòl eml 12 493 33 107 139 769 3 19 343 25 2437 11
141 Oseto Иронау os 12 432 47 195 479 768 3 19 768 28 180 79
142 Paxto پښتو ps 11 486 43 429 252 962 1 22 397 47 1544 45
143 Sánscrito संस्कृतम् sa 11 458 62 573 453 375 5 29 770 48 437 144
144 Frisón setentrional Frasch frr 11 039 29 895 188 408 5 14 530 26 1199 18
145 Bikol central Bikol bcl 10 515 18 897 192 540 3 15 855 29 871 6
146 Chinés clásico 古文 / 文言文 zh-classical 10 391 85 329 353 348 7 84 815 74 0 215
147 Aceh Bahsa Acèh ace 10 357 17 731 120 740 2 20 394 30 0 3
148 Mari das montañas Кырык Мары (Kyryk Mary) mrj 10 272 17 174 97 193 1 8729 17 0 2
149 Mari das pradeiras Олык Марий (Olyk Marij) mhr 10 175 25 224 180 418 1 11 387 16 0 15
150 Hindi de Fidxi Fiji Hindi hif 9794 36 915 256 957 2 25 244 26 193 53
151 Hakka Hak-kâ-fa / 客家話 hak 9366 17 974 119 380 1 26 815 20 0 5
152 Tarentino Tarandíne roa-tara 9301 17 530 137 271 2 9526 11 290 6
153 [[]] Kotava avk 8724 10 818 48 836 0 257 32 0 0
154 Kapampangan Kapampangan pam 8695 18 733 282 691 2 17 163 19 412 20
155 [[]] արեւմտահայերէն hyw 8323 17 450 170 514 2 3427 41 0 11
156 Khmer ភាសាខ្មែរ km 8237 29 626 249 609 4 30 373 56 1196 56
157 Sotho do norte Sesotho sa leboa nso 8199 10 110 39 661 1 4739 12 0 0
158 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 8085 11 875 37 677 3 1810 9 0 0
159 Ruteno Русинська (Rusins'ka) rue 7738 15 896 120 069 1 20 406 26 0 8
160 Saami setentrional Sámegiella se 7692 20 355 296 252 6 22 520 27 0 39
161 Tártaro de Crimea Qırımtatarca crh 7469 24 004 148 250 2 14 558 22 0 30
162 Bihari भोजपुरी bh 7292 59 949 676 061 2 23 502 39 53 588
163 Shan လိၵ်ႈတႆး shn 7276 18 165 39 808 2 1777 12 29 4
164 Flamengo occidental West-Vlams vls 7203 20 255 304 409 5 21 006 17 488 49
165 Maorí Māori mi 7159 12 919 149 383 2 12 900 21 0 7
166 Assamés অসমীয়া as 7119 54 027 243 007 5 27 215 89 1327 195
167 Baixo saxón neerlandés Nedersaksisch nds-nl 7068 17 933 309 304 7 21 648 20 581 40
168 Náhuatl Nāhuatl nah 7003 18 448 453 414 3 18 309 18 175 65
169 Sardo Sardu sc 6670 14 750 167 357 4 17 989 31 144 16
170 Vepsio Vepsän kel' vep 6566 25 149 128 282 1 12 169 27 0 40
171 Gan 贛語 gan 6435 33 380 392 632 4 34 640 14 146 206
172 Erzya Эрзянь (Erzjanj Kelj) myv 6181 19 576 124 223 3 9997 23 0 29
173 Abkhazo Аҧсуа ab 6069 17 616 99 312 2 14 898 22 9 20
174 Gilaki گیلکی glk 6034 12 557 54 705 3 12 333 10 807 5
175 Tibetano བོད་སྐད bo 5921 17 172 137 679 1 22 191 16 0 28
176 Corso Corsu co 5814 14 017 367 771 3 16 809 23 0 52
177 Shona chiShona sn 5768 13 069 76 727 1 12 000 14 0 9
178 Somalí Soomaali so 5764 21 254 204 802 3 26 343 95 0 69
179 Turcomán تركمن / Туркмен tk 5756 13 757 213 026 1 19 962 45 308 29
180 Võro Võro fiu-vro 5585 10 618 169 871 2 11 327 15 211 12
181 Luri لۊری شومالی lrc 5420 9815 132 908 2 4655 14 0 8
182 Caxubio Kaszëbsczi csb 5350 8558 183 347 3 13 383 13 0 7
183 Komi Коми kv 5347 15 048 134 239 1 11 416 14 0 29
184 Hausa هَوُسَ ha 5160 11 004 63 793 3 11 462 49 0 7
185 Manx Gaelg gv 5009 16 953 298 753 3 15 912 19 181 100
186 Occidental Interlingue ie 4986 8047 126 029 1 13 954 30 0 5
187 Udmurto Удмурт кыл udm 4942 15 328 115 053 4 11 832 22 9 33
188 Aimará Aymar aru ay 4848 8442 91 373 1 13 391 21 0 5
189 Picardo Picard pcd 4835 9790 65 134 2 12 654 25 49 6
190 Zelandés Zeêuws zea 4738 8969 110 520 4 10 250 21 1 9
191 Cabilo Taqbaylit kab 4718 13 171 97 057 2 9957 19 0 23
192 Normando Nouormand/Normaund nrm 4515 9877 216 460 1 10 878 17 0 30
193 Uigur Oyghurque ug 4356 12 998 147 343 1 16 658 22 290 44
194 Santali Santhali sat 4299 11 884 58 295 3 2733 43 0 15
195 Córnico Kernewek/Karnuack kw 4147 8892 179 424 1 11 671 22 0 26
196 Lígur Lìgure lij 4140 16 697 180 390 5 11 678 24 2 99
197 Lezguio Лезги чІал (Lezgi č’al) lez 4090 11 561 81 465 5 8063 16 10 23
198 Frisón oriental Seeltersk stq 4025 10 507 118 817 4 11 005 15 438 29
199 Hawaiano Hawai'i haw 4009 7149 93 180 1 12 609 17 0 7
200 Francoprovenzal Arpitan frp 4000 10 220 195 384 2 12 402 13 0 46
201 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3943 6108 34 794 2 5465 22 0 1
202 Mirandés Mirandés mwl 3820 10 083 96 467 1 10 655 22 0 25
203 Guaraní Avañe'ẽ gn 3769 8978 110 142 2 13 839 21 0 23
204 Konkani कोंकणी gom 3719 8763 186 705 3 6571 11 0 39
205 Romanche Rumantsch rm 3680 8986 158 428 3 15 800 19 51 36
206 Maltés Malti mt 3603 16 065 257 492 5 17 232 38 1149 191
207 Laosiano ລາວ lo 3560 11 162 86 541 1 12 784 30 0 35
208 Xudeoespañol Dzhudezmo lad 3553 12 780 205 649 5 17 192 23 23 108
209 [[]] Bhāṣa Bali ban 3508 7717 35 299 1 1601 23 0 6
210 Zulú isiZulu zu 3490 8289 64 147 1 13 839 24 0 14
211 Komi permiano Перем Коми (Perem Komi) koi 3452 9500 56 694 1 6813 11 0 18
212 Friulano Furlan fur 3406 7972 167 550 2 11 511 18 318 37
213 Carelio Livvinкarjala olo 3370 8571 28 435 2 4554 13 0 7
214 Doteli डोटेली dty 3289 17 491 234 100 3 3998 13 3 249
215 Anglosaxón Englisc ang 3280 15 164 197 669 2 108 188 33 300 171
216 Baixo sorabo Dolnoserbski (dolnoserbšćina) dsb 3273 10 945 139 244 1 15 282 20 0 69
217 Banjarí Bahasa Banjar bjn 3238 17 508 67 022 2 10 459 28 1 74
218 Estremeño Estremeñu ext 3197 7242 112 441 1 14 066 12 0 24
219 Lingala Lingala ln 3173 8281 119 969 3 10 081 16 31 37
220 Chavacano Chavacano cbk-zam 3086 5691 100 660 2 11 924 17 0 12
221 Maldiviano ދިވެހިބަސް dv 2962 10 691 122 943 3 20 866 18 933 78
222 Fráncico ripuario Ripoarisch ksh 2874 10 398 1 601 096 3 19 106 13 0 1055
223 Gagauzo Gagauz gag 2726 6335 64 398 1 10 135 9 0 17
224 Alemán do Palatinado Pfälzisch pfl 2671 6793 87 830 4 8834 6 0 30
225 Tuva Тыва дыл tyv 2604 9183 37 792 2 6421 17 0 26
226 Pangasinés Pangasinan pag 2544 7783 66 793 1 6468 9 0 36
227 Pali पाऴि pi 2542 4493 96 529 1 5619 5 0 12
228 Avaro Авар av 2447 10 923 72 735 1 11 308 13 0 79
229 [[]] अवधी awa 2313 5185 23 433 0 555 17 0 6
230 Buriato Буряад bxr 2171 7931 54 572 2 11 672 17 0 48
231 Calmuco Kaлмук (Kalmuk) xal 2085 10 959 81 067 1 8056 9 0 133
232 Karachai-balkar къарачай-малкъар (qaraçay-malqar) krc 2048 14 307 105 453 2 8275 10 0 264
233 Papiamento Papiamentu pap 1990 4788 73 653 2 10 912 16 0 30
234 Zhuang Cuengh za 1952 4109 38 744 1 8293 11 0 11
235 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1892 5734 103 745 1 26 632 17 0 74
236 Karakalpak Qaraqalpaqsha kaa 1865 4884 43 570 3 8807 10 2 23
237 Kinyarwanda Kinyarwanda rw 1850 5254 72 754 1 9058 18 0 46
238 Sakizaya Sakizaya szy 1799 4193 92 145 0 1163 26 0 38
239 Neoarameo asirio ܐܪܡܝܐ arc 1764 6265 94 239 2 16 390 13 0 97
240 Tongano faka Tonga to 1739 5070 39 839 2 7263 10 11 28
241 Novial Novial nov 1675 4540 174 961 2 9324 13 0 112
242 Patois xamaicano Patois jam 1654 2928 20 008 1 5373 10 0 4
243 Tok pisin Tok Pisin tpi 1621 5847 85 154 1 10 379 10 0 98
244 Kabye Kabɩyɛ kbp 1612 3140 14 661 1 2698 5 0 4
245 Kabardino адыгэбзэ kbd 1586 6665 42 708 1 7819 13 0 65
246 Ibo Igbo ig 1502 6171 66 243 2 10 713 29 0 103
247 Nauruano dorerin Naoero na 1482 4318 81 660 1 9385 12 0 69
248 Tetum Tetun tet 1479 3812 63 648 2 7654 11 0 41
249 Inguxo ГӀалгӀай inh 1451 6474 36 868 2 1856 13 17 68
250 Wolof Wolof wo 1400 5234 102 821 2 12 129 17 0 147
251 Tulu ತುಳು ಬಾಸೆ / tūlū tcy 1384 6406 84 947 2 3784 37 0 174
252 Kikuyu Gĩkũyũ ki 1366 2901 19 677 1 6208 6 0 8
253 Lojban Lojban jbo 1255 5613 109 778 3 12 964 9 0 235
254 Atikamekw Atikamekw atj 1246 2219 12 123 5 2458 9 0 3
255 Arumanés Armãneashce roa-rup 1231 3941 202 603 1 11 578 10 0 249
256 Bislama Bislama bi 1230 2963 38 274 1 9789 14 0 25
257 [[]] اللهجة المغربية ary 1228 2473 10 182 2 441 51 0 4
258 Lak Лакку lbe 1221 12 871 46 047 1 6837 9 0 325
259 Congo KiKongo kg 1210 2833 43 001 2 8354 5 0 27
260 Tahitiano Reo Mā`ohi ty 1205 2894 52 230 1 6036 9 0 35
261 Moksha Мокшень (Mokshanj Kälj) mdf 1196 7019 51 540 2 7310 11 0 174
262 Luganda Luganda lg 1194 4450 25 296 1 5810 9 0 42
263 Sranan tongo Sranantongo srn 1068 2670 38 265 1 6038 4 0 32
264 Xosa isiXhosa xh 1055 3691 31 672 1 9506 15 0 53
265 Crioulo de Güiana Francesa Kriyòl gwiyannen gcr 1032 2522 15 780 0 943 12 0 13
266 Latgalio Latgaļu ltg 988 3188 34 833 1 5659 14 0 54
266 Fidxiano Na Vosa Vaka-Viti fj 988 2954 33 358 1 6878 9 0 44
268 Cherokee ᏣᎳᎩ chr 915 3725 44 978 1 17 530 18 0 113
269 Akan Akana ak 844 3091 23 155 1 9539 18 0 53
269 Samoano Gagana Samoa sm 844 3031 40 768 1 7970 8 0 90
271 Gótico 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 829 3698 44 077 2 14 992 16 0 142
272 Groenlandés Kalaallisut kl 821 2846 72 830 3 10 639 10 0 155
273 Pitcairnés Norfuk pih 801 3104 41 886 2 8693 11 0 111
274 Oromo Oromoo om 793 3324 32 735 1 7482 17 0 100
275 Antigo eslavo eclesiástico ѩзъікъ словѣньскъіи cu 740 5050 77 909 2 19 747 16 0 523
276 Chichewa Chi-Chewa ny 720 3184 22 478 3 6806 19 0 82
277 Tswana Setswana tn 713 2859 23 712 1 7553 13 0 75
278 Twi Twi tw 708 2277 20 831 1 9652 13 0 44
279 Sotho Sesotho st 696 2465 24 302 1 7846 15 0 63
280 Tsonga Xitsonga ts 687 3646 35 288 2 7370 12 0 179
281 [[]] ߒߞߏ nqo 680 1338 5942 0 1099 13 0 4
282 Romaní romani - रोमानी rmy 676 2591 48 092 1 14 299 17 0 148
283 Bambara Bamanankan bm 667 2608 38 463 1 8455 6 0 124
284 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 619 2198 23 580 1 9001 9 0 69
285 [[]] ဘာသာ မန် (pPʰesa mɑn) mnw 617 2449 19 307 2 1015 15 0 69
286 Kirundi Kirundi rn 616 2359 20 588 1 6727 18 0 69
287 Tumbuka chiTumbuka tum 588 1991 22 436 1 6090 7 0 64
288 Suazi SiSwati ss 517 2301 37 138 3 6484 6 0 192
289 Chamorro Chamoru ch 512 2433 21 109 1 12 299 8 0 122
290 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ iu 472 2982 42 717 2 14 175 12 0 405
291 Póntico Ποντιακά pnt 469 2004 34 484 1 8055 7 0 184
292 Adigueo адыгабзэ ady 421 2235 9003 1 4357 16 0 74
293 Caxemir कश्मीरी / كشميري ks 382 1717 33 102 1 7633 10 0 235
294 Venda Tshivenda ve 369 1780 17 491 1 5496 9 0 143
295 Ewe Eʋegbe ee 358 2701 48 396 2 11 313 17 0 767
296 Inupiak Iñupiak ik 280 2324 35 467 1 6693 14 0 813
297 Fula Fulfulde ff 268 1916 21 734 1 6508 23 0 428
298 Sango Sängö sg 262 1641 19 618 1 5065 6 0 331
299 Tigriña ትግርኛ ti 228 1960 20 850 2 6942 10 0 613
300 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 219 2051 28 210 1 7699 6 0 962
301 Cree Nehiyaw cr 117 2073 35 355 2 13 276 21 0 4766
302 Dinka Thuɔŋjäŋ din 115 790 5762 1 4590 7 0 251
303 Ndonga Ndonga ng[5] 8 442 5921 1 2357 2 0 39 425
304 Choctaw Choctaw cho[5] 6 201 4220 1 1791 0 0 22 175
305 Marshalés Kajin M̧ajeļ (Ebon) mh[5] 4 206 4212 1 2126 0 0 52 143
305 Kuanyama Kuanyama kj[5] 4 114 3548 1 1362 0 0 23 536
307 Yi ꆇꉙ ii[5] 3 189 11 653 1 2012 2 0 237 005
307 Hiri motu Hiri motu ho[5] 3 129 3786 1 1564 0 0 51 771
309 Afar Qafara aa[5] 1 510 4685 1 4032 2 0 2 379 989
309 Muscogee Mvskoke mus[5] 1 115 3601 1 2318 2 0 406 944
311 Herero Otjiherero hz[5] 0 176 4483 1 3729 1 0 0
311 Canuri Kanuri kr[5] 0 162 4641 1 5426 6 0 0
Total 54 460 199 223 242 438 2 819 284 340 3881[6] 90 931 486[6] 296 486[6] 2 661 509 121

Fonte: Wikistats 2.0 - Wikipedias

Notas[editar | editar a fonte]

  1. 1,0 1,1 As páxinas de contido son as páxinas pertencentes ós espazos de nomes que cada comunidade considera que constitúen a propia enciclopedia —a máis do principal ou de artigos, nalgunhas edicións engádense outros complementarios, como os anexos da Wikipedia en español—, e que a máis non son redireccións e conteñen ao menos unha ligazón interna.
  2. A dirección (URL) de cada Wikipedia ten a estrutura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx é a identificación da lingua desa Wikipedia, segundo o código de letras da norma ISO 639-1. Para as linguas que non teñen representación nese código, úsase un de tres letras, de ISO 639-2. En casos excepcionais non cubertos polo ISO, adóptase un código propio.
  3. Considéranse activos ós usuarios que realizaron algunha acción no proxecto nos últimos 30 días.
  4. A profundidade é unha estima da actividade nunha Wikipedia que amosa con que frecuencia se poñen ó día as páxinas de contido. Profundidades meirandes que 200 ou menores que 10 poden descartarse por irrelevantes.
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 5,7 5,8 5,9 Este proxecto atópase cerrado, e unha copia foi importada pola incubadora de proxectos Wikimedia á espera da súa posible reactivación.
  6. 6,0 6,1 6,2 Esta suma non corresponde co total de persoas, pois o mesmo usuario (con ou sen conta global nos proxectos) cóntase tantas veces como apareza en distintas Wikipedias para esa estatística.

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outras páxinas[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]