Lista de programas de Televisión Española

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Esta lista inclúe os programas emitidos pola Televisión Española, desde a súa creación en 1956.

Título Anos Xénero Presentadores / Actores
003 y medio[1] 1979-1980 Infantil Torrebruno.
10 líneas de 'El Quijote'[2] 2005 Divulgativo
14 de abril. La República[3] 2011- Serie dramática Verónica Sánchez e Félix Gómez.
2 en el teatro, La[4] 1997 Cultural Juanjo Artero.
2 noticias, La[5] 1994- Informativo Lorenzo Milá, Fran Llorente, Beatriz Ariño,
Cristina Villanueva e Mara Torres.
24 horas[6] 1970-1973 Informativo Manuel Martín Ferrand, Jesús Hermida e José María García.
24 imágenes por segundo 1977 Magazine Isabel Tenaille.
3, 2, 1... contacto[7] 1982-1983/1990-1991 Infantil Sonia Martínez.
30 grados a la sombra 1964 Comedia Antonio Garisa.
300 millones 1977-1983 Entretemento Pepe Domingo Castaño.
35 millones de españoles 1975 Magazine José Antonio Plaza e Alfredo Amestoy.
360 grados en torno a... 1972 Musical Valerio Lazarov.
3x4[8] 1988-1990 Concurso Julia Otero, Isabel Gemio e Jordi González.
48 horas[9] 1987-1989 Informativo Pedro Erquicia, Andrés Aberasturi e Antonio San José.
59 segundos 2004-2012 Debate Mamen Mendizábal, Ana Pastor e María Casado.
625 líneas 1976-1981 Magazine José Antonio Plaza, Mayra Gómez Kemp e Marisa Medina.
7 cantos de España[10] 1977 Divulgativo
9 de cada 10 2008 Concurso Toni Clapès.
A debate 1991 Debate Josep María Balcells.
A Electra le sienta bien el luto 1986 Teatro María del Puy e Manuel Galiana.
A fondo[11] 1976-1981 Entrevistas Joaquín Soler Serrano.
A la caza del tesoro[7] 1984 Concurso Miguel de la Quadra Salcedo e Isabel Tenaille.
A las diez en casa 1995 Concurso Elisenda Roca.
A las diez en mi barrio 1956 Comedia José Luis Ozores.
A las ocho con Raffaella[12] 1993-1994 Concurso Raffaella Carrà.
A las once en casa[13] 1998-1999 Comedia Antonio Resines, Carmen Maura e Ana Obregón.
A media tarde 1985-1988 Infantil Enrique Simón.
A media voz 1964 Musical María del Carmen Goñi.
A media voz[14] 1987-1989 Musical Rosa León e Óscar Ladoire.
A mi manera 1989-1990 Magazine Jesús Hermida e María Teresa Campos.
A pie de página 1991-1992 Divulgativo Salvador Valdés.
A pie, en bici o en moto 1982 Divulgativo Victoria Abril.
A simple vista 1975 Cultural Leo Anchóriz.
A su aire 1974 Musical
A su servicio 1993 Comedia Pilar Bardem.
A toda plana[15] 1965-1967 Reportaxes Jesús Álvarez, Tico Medina e Miguel de la Quadra Salcedo.
A todo ritmo 1971-1972 Musical Pepe Domingo Castaño.
A tope[7] 1987-1988 Musical Eva Mosquera.
A través de la tiniebla[15] 1971 Serie dramática José Luis Pellicena.
A través del espejo[7] 1988-1990 Divulgativo Cristina García Ramos.
A vista de pájaro 1986 Documental
Abierto por vacaciones[16] 1993 Humor Cruz y Raya.
Abuela de verano 2005 Comedia Rosa María Sardà.
Academia de baile Gloria 2001 Comedia Lina Morgan.
Acompáñame 1992 Magazine Isabel Gemio.
Actor y sus personajes, El 1981 Cultural
Acuda al doctor 1960 Comedia Carlos Larrañaga
Adelante el inventor 1965 Concurso Enrique Rubio.
Adivina quién miente esta noche 1994 Concurso Elena Markínez.
Adivine su vida[15] 1960 Concurso Federico Gallo.
Aeropuerto Telefunken 1958-1959 Entretemento Mariano Ozores e Blanca Álvarez.
Agenda informativa 1986-1989 Informativo Joaquín Arozamena.
Agente 700 2001 Humor Josema Yuste.
Agrosfera[17] 1997- Informativo Lourdes Zuriaga, María San Juan e Sandra Sutherland.
Águila Roja[18] 2009- Serie dramática David Janer.
Ahora o nunca 1992 Concurso Ramón García.
Ahí te quiero ver[7] 1984-1987 Entretemento Rosa María Sardà.
Al compás de las estrellas[6] 1971 Deportes Raúl Matas.
Al filo de la Ley 2005 Serie dramática Leonardo Sbaraglia.
Al filo de imposible 1970 Serie dramática Antonio Ferrandis, Agustín González, Juanjo Menéndez
Al filo de lo imposible 1982- Documental Sebastián Álvaro.
Al galope[7] 1984-1986 Deportes Daniel Vindel e Marisa Abad.
Al habla 1998-2004 Informativo Susana Hernández.
Al mil por mil 1983-1986 Deportes Javier Vázquez.
¡Ala... Dina! 2000-2002 Comedia Paz Padilla e Miriam Díaz Aroca.
Alcores 1981-1983 Divulgativo Manuel Toharia.
Alquibla 1988 Divulgativo
Amar en tiempos revueltos 2005-2012 Telenovela Ana Otero.
Amigos del martes[6] 1961-1964 Entretemento Franz Johan e Gustavo Re.
Ana y los siete 2002-2005 Comedia Ana Obregón.
Analía Gadé nos cuenta 1961-1962 Magazine Analía Gadé.
Andante[19] 1977 Musical Marisa Medina.
Angelino Pastor 1967 Comedia Juanjo Menéndez.
Anillos de oro[13] 1983 Serie dramática Ana Diosdado e Imanol Arias.
Animales racionales 1972-1973 Comedia Antonio Casal e Manolo Gómez Bur.
Animalia 1970 Divulgativo Félix Rodríguez de la Fuente.
Ankawa 2005-2006 Concurso Bertín Osborne.
Antena infantil[6] 1965-1971 Infantil María del Carmen Goñi.
Antología de la Zarzuela 1979 Musical Fernando García de la Vega.
Anuncios de tu vida, Los[20] 2011 Vídeos Manuel Campo Vidal.
Años vividos, Los 1992 Documental
Apaga la luz 2007 Comedia Mariví Bilbao, Janfri Topera, Aurora Sánchez e Verónica Mengod.
Aplauso[21] 1978-1983 Musical José Luis Fradejas.
Aquí el segundo programa 1965-1966 Informativo Joaquín Soler Serrano.
Aquí España 1966 Informativo Santiago Vázquez e Marisol González.
Aquí hay negocio 1995 Comedia María Luisa Merlo e Miguel Rellán.
Aquí hay trabajo 2003- Servizio Juan José Pardo e María José Molina.
Aquí jugamos todos 1995-1996 Concurso Miriam Díaz Aroca e Ramón García.
Aquí y ahora 1975-1976 Magazine José Luis Uribarri.
Arco de triunfo 1991 Talent Show Isabel Gemio e José Manuel Parada.
Arte de vivir, El 1982-1987 Divulgativo Victoria Prego.
Arte y artistas 1965-1966 Divulgativo Manuel Sánchez Camargo.
Así como suena[7] 1982-1983 Entrevistas Mari Cruz Soriano.
Así es la vida 1999 Entrevistas Carlos Herrera.
Así fue, así lo cuentan 1987 Divulgativo Paco Costas.
Así son las cosas[22] 1997 Sucesos Manuel Giménez.
Así terminó 1960 Comedia Mary Carrillo.
¡Atención obras![23] 2013- Magazine Cayetana Guillén Cuervo.
Atlantia 2004 Divulgativo Manuel Toharia.
Atrévete a soñar 1998 Humor Julio Sabala.
Auambabuluba balambambú[7] 1985-1986 Musical Carlos Tena.
Audacia 2000-2001 Concurso Jordi Estadella.
Audiencia abierta[24] 2012- Informativo Ángeles Bravo.
Aurones, Los 1987-1988 Infantil
Autores invitados 1966-1967 Divulgativo
Autorretrato[7] 1984-1985 Entrevistas Pablo Lizcano.
Aventura 1969 Documental Miguel de la Quadra Salcedo.
Aventura 92 1989-1991 Divulgativo Miguel de la Quadra Salcedo.
Aventura de la música, La 1963-1964 Musical Adela Cantalapiedra.
Aventura del saber, La 1992- Divulgativo María San Juan e Salvador Valdés.
Aventura humana, La 1985 Divulgativo Alberto Oliveras.
Aventuras del Hada Rebeca, Las 1976 Infantil Conchita Goyanes.
Aventuras y desventuras de Mateo 1972 Comedia Jesús Puente.
Ay Lola, Lolita, Lola 1995 Magazine Lola Flores e Lolita Flores.
Ay, vida mía 1992-1993 Magazine Mary Carmen.
Ayer domingo 1965-1971 Deportes Matías Prats Cañete e Miguel Ors.
Ayer noticia, hoy dinero[15] 1961 Concurso Mario Beut.
Ayer, hoy y mañana 1968 Sucesos Enrique Rubio.
Azotea de Wyoming, La 2005 Late Night El Gran Wyoming.
Baile, El 1985 Teatro Marisa Paredes.
Bailes de salón[25] 2006 Musical Javier Castillo.
Bajo el mismo techo 1970 Comedia Antonio Ferrandis e Julia Gutiérrez Caba.
Balas de plata 2008 Entrevistas Lorena Berdún.
Banda de Pérez, La[13] 1997 Comedia Antonio Resines.
Barcelona: Juegos de sociedad 1992 Magazine Inka Martí.
Barquito de papel, El 1963-1964 Infantil Marisa Porcel.
Barraca, La[11] 1979 Serie dramática Álvaro de Luna.
Barrio Sésamo 1979-2000 Infantil Emma Cohen e Chelo Vivares.
Bazar 1963 Magazine Mario Cabré.
Biblioteca juvenil[6] 1966-1968 Infantil María Luisa Seco.
Biblioteca Nacional 1982-1983 Divulgativo Fernando Sánchez Dragó.
Bigote de Babel, El[26] 1987 Infantil
Biografía del ayer 1964 Divulgativo Luis Pruneda.
Bit a Bit[27] 1993-1995 Divulgativo Luis Miguel Torrecillas yGuillem Caballé.
Bla, bla, bla[7] 1981-1983 Corazón Jesús María Amilibia e Marisa Abad.
Blanco y negro 1981-1982 Magazine Mari Cruz Soriano.
Blog de Cayetana, El[28] 2007 Entretemento Cayetana Guillén Cuervo.
Bodega jerezana[15] 1957 Entretemento Jesús Álvarez.
Bola de cristal, La[7] 1984 Infantil Olvido Gara.
Bolsa y la vida, La 1981 Divulgativo Isabel Tenaille.
Bosque protector, El 2002 Divulgativo
Botica de la abuela, La 1997-2006 Magazine Txumari Alfaro.
Botones sacarino, El 2000-2001 Comedia Jorge Roelas.
Bricomanía 2000-2004 Divulgativo Kristian Pielhoff.
Brigada Central[13] 1989-1993 Serie dramática Imanol Arias.
Buenas noches[7] 1982-1984 Entrevistas Mercedes Milá.
Buenas noches, amigos[15] 1957 Entretemento Jesús Álvarez.
Buenas noches, señores 1972 Serie dramática Julia Gutiérrez Caba.
Buenas noticias, Las 1978 Informativo Tico Medina.
Buenas tardes[6] 1970-1974 Magazine Tico Medina, Raúl Matas e Santiago Vázquez.
Buenas tardes con música 1963 Musical Torrebruno.
Buenos días[7] 1986-1990 Informativo José Antonio Martínez Soler.
Burladero, El 2000 Humor Josema Yuste.
Búscate la vida 1986 Divulgativo Montserrat Roig.
Cada mañana 1991 Magazine Secundino González e María San Juan.
Cada semana una historia 1963 Magazine Federico Gallo e Enrique Rubio.
Café con leche 1998 Comedia Santiago Ramos.
Caja de ritmos[7] 1983 Musical Carlos Tena.
Cajón desastre[7] 1988-1991 Infantil Miriam Díaz Aroca.
Caliente 1991 Entretemento Ana Obregón.
Calle nueva 1997-2000 Telenovela Remedios Cervantes.
Cámara abierta 2.0[29] 2007 Divulgativo Daniel Seseña.
Cambie su suerte[11] 1974 Concurso Joaquín Prat e José Luis Pécker.
Cambio de Clase 2006 Divulgativo Andrea Guasch.
Camino del récord[6] 1973-1974 Deportes Daniel Vindel.
Caminos y canciones 1967 Musical Jesús Álvarez.
Camioneros, Los[13] 1973-1974 Serie dramática Sancho Gracia.
Campanadas de Televisión Española 1962- Informativo
Campeones 1963-1964 Deportes Miguel Ors.
Campo, El 1975-1976 Informativo María Luisa Clemente e Eugenio Martín Rubio.
Canciones de la mar 1967 Musical Enrique Rubio e Paca Gabaldón.
Canciones de una vida 1979-1989 Musical José Luis Barcelona e Aurora Claramunt.
Canciones del desván 1975-1976 Musical María del Carmen Goñi.
Canciones infantiles 1963 Musical Alberto Closas.
Canciones para su recuerdo[6] 1962-1963 Musical Jorge Arandes.
Canción 71[6] 1971 Musical Joaquín Prat e Laura Valenzuela
Canta! Singstar 2008 Musical Carlos Sobera.
Cántame cómo pasó[30] 2010 Musical Anne Igartiburu.
Cantando se hace camino 1977 Musical Antoñita Moreno.
Cantar y reir 1974-1976 Infantil Los payasos de la tele.
Cantares[11] 1978 Musical Lauren Postigo.
Canto de un duro, El 1978-1981 Divulgativo Mari Carmen García Vela.
Cañas y barro[21] 1978 Serie dramática Manuel Tejada, José Bódalo e Victoria Vera.
Caras nuevas[15] 1957-1958 Talent Show Blanca Álvarez y Adriano Rimoldi.
Carmen y familia 1996 Comedia Beatriz Carvajal.
Carretera es de todos, La 1967 Divulgativo Enrique Rubio.
Carro de la farsa, El 1980-1983 Teatro Rosana Torres.
Carrusel[15] 1960 Magazine Joaquín Soler Serrano e Isabel Bauzá.
Carrusel del domingo 1970 Magazine Manuel Dicenta e José Luis Barcelona.
Carta blanca[31] 2006 Entrevistas Varios
Carta de ajuste 2004 Magazine José María Íñigo e Minerva Piquero.
Cartel 1965 Touros Manuel Lozano Sevilla e Matías Prats Cañete.
Cartelera 1994-2009 Magazine José Toledo.
Casa de los Martínez, La[13] 1967-1971 Comedia Carlos Muñoz e Julia Martínez.
Casa del reloj, La[11] 1971-1974 Infantil Miguel Vila, Pedro Meyer e Paula Gardoqui.
Casa por la ventana, La[7] 1989-1990 Humor Alfonso Arús.
Celestina, La 1983 Serie dramática Nuria Torray.
Celia[21] 1992 Serie dramática Cristina Cruz Mínguez.
Centros de poder 1994-1995 Entrevistas Pilar Cernuda e Julia Navarro.
Cerca de las estrellas 1989 Deportes Ramón Trecet, José Ángel de la Casa e Jesús Álvarez .
Cerca de ti 2002-2004 Talk Show Óscar Martínez.
Cerezas, Las 2004-2005 Entrevistas Julia Otero.
Cervantes[11] 1981 Serie dramática Julián Mateos.
Cesta de la compra, La 1986-1987 Divulgativo Emilio Linder.
Cesta y puntos 1966-1971 Concurso Daniel Vindel.
Cesto lleno de libros, Un 1989 Divulgativo Enrique Simón.
Chicas de hoy en día, Las[13] 1991-1992 Comedia Carmen Conesa e Diana Peñalver.
Chicas de oro, Las[32] 2010 Comedia Concha Velasco, Lola Herrera, Carmen Maura e Alicia Hermida.
Chicas en la ciudad[15] 1961 Comedia Amparo Baró e Alicia Hermida.
Chiripitifláuticos, Los[21] 1966-1976 Infantil María del Carmen Goñi, Félix Casas e Miguel Armario.
Cifras y Letras 1991-1996 Concurso Elisenda Roca.
Cine de barrio[21] 1995- Cine José Manuel Parada, Carmen Sevilla e Concha Velasco.
Circo pop 1988-1989 Infantil Raquel Vega.
Cita a las siete 1967 Entrevistas Joaquín Soler Serrano.
Cita con el humor 1963 Humor Ángel de Andrés, José Luis Coll e Manuel Summers.
Cita con el humor 1971 Humor Cassen e Franz Johan.
Cita con la música[15] 1957-1958 Musical Blanca Álvarez.
Cita con Tony Leblanc 1969-1970 Humor Tony Leblanc.
Clan familiar 1968 Magazine Joaquín Soler Serrano e Mario Beut.
Clarín 1968 Magazine Charo Tijero.
Clase media 1987 Serie dramática Charo López e Antonio Ferrandis.
Clave, La[11] 1976-1983 Debate José Luis Balbín.
Climas extremos[33] 2012 Documental Mario Picazo.
Clip, clap, video 1991-1995 Musical Tinet Rubira e Guillem Caballé.
Club de fútbol[34] 2007-2008 Deportes Josep Pedrerol.
Club de la comedia, El 2003-2004 Humor Emilio Aragón.
Club del martes 1960-1961 Entretemento José Luis Barcelona.
Club del sábado[15] 1958-1959 Entretemento Jesús Álvarez.
Club Disney 1990-1996 Infantil Juan José Pardo e Luis Miguel Torrecilla.
Club mediodía[15] 1967-1972 Magazine Mario Beut, Marisol González e Bobby Deglané.
Club Miramar 1959-1960 Entretemento Federico Gallo e Mario Cabré.
Cocina 1957-1958 Cociña Rosita Valero y Adriano Rimoldi.
Cocina con Sergio 2012- Cociña Sergio Fernández e María José Molina.
Cocina de Arguiñano, La 1995-1998 Cociña Karlos Arguiñano.
Código Emprende 2013- Reality Show Juan Ramón Lucas.
Código uno[35] 1993-1994 Sucesos Arturo Pérez-Reverte e Julio César Iglesias.
Coleccionismo y los coleccionistas, El 1979 Divulgativo Carmen Maura.
Comando actualidad 2008- Actualidade
Comedia, La 1983-1984 Teatro
Comedia dramática española, La 1986 Teatro
Comedia musical española, La 1985 Musical Fernando García de la Vega.
Cometa blanca, La[7] 1981-1983 Infantil Rosa León e Jaime Blanch.
Cometa naranja, La 1974 Infantil Pedro Meyer e Luis Varela.
Cómicos 1987 Cultural
Como el perro y el gato 2007 Comedia Arturo Fernández e Quique Camoiras.
¿Cómo lo hacen? 1994 Concurso Jordi Hurtado e Almudena Ariza.
Como Pedro por su casa[7] 1985 Entretemento Pedro Ruiz.
Compañera te doy 1973 Comedia Carlos Larrañaga e María Luisa Merlo.
Con acento 1968 Divulgativo Manuel Martín Ferrand.
Con dos tacones 2006 Comedia Lorena Berdún e Rosario Pardo.
Con las manos en la masa[7] 1984-1991 Cociña Elena Santonja.
Con otro acento 1976-1977 Divulgativo Miguel de los Santos.
Con todos los acentos 2005-2009 Informativo Sanaá Harraki.
Con un par... de bromas 2008 Humor Javier Capitán.
Con vosotros 1970-1972 Infantil María Luisa Seco.
Concertino 1963-1964 Musical Torrebruno.
Conciertazo, El 2000-2009 Musical Fernando Argenta.
Conde de Monte Cristo, El 1969 Serie dramática Pepe Martín.
Confidencias[15] 1963-1965 Serie dramática Antonio Ferrandis.
Conocemos España 1978 Concurso Mario Beut.
¿Conoces España?[36] 2012 Concurso Ramón García.
Conozca usted España 1968-1969 Divulgativo Natalia Figueroa.
Consulte a su médico 1968 Divulgativo Blanca Álvarez e Elisa Montés.
Consultorio 1961 Humor Álvaro de Laiglesia e Luis Sánchez Polack.
Consumo 1981-1987 Divulgativo Rafael Romero.
Contamos contigo 1968 Magazine Laura Valenzuela.
Contigo pan y cebolla 1996-1997 Comedia Anabel Alonso e Ángel de Andrés López.
Contigo[7] 1988 Entretemento Norma Duval.
Contra-reloj 1972 Deportes Julio César Fernández.
Copa, La 1963 Deportes Matías Prats Cañete.
Corazón[37] 1997- Corazón Anne Igartiburu
Corazón 1989-1990 Entrevistas Fernando García Tola.
Corazón, Corazón[38] 1993-2010 Corazón Cristina García Ramos, Jose Toledo y Carolina Casado.
Coro de la cárcel, El[39] 2006-2008 Talent Show Muntsa Rius.
Corona mágica, La[7] 1989-1990 Infantil
Cortes de España, Las 1983-1985 Informativo Rosa María Artal e Florencio Solchaga.
Cosas de dos 1984 Comedia Nicolás Dueñas y Covadonga Cadenas.
Cosas 1980-1981 Magazine Joaquín Prat, Marisa Abad e Mónica Randall.
Cotilleo al aire libre[15] 1957-1958 Corazón Jesús Álvarez e Blanca Álvarez.
Cremallera[7] 1984-1985 Xuvenil Juanjo Guerenabarrena.
Cristina y los hombres 1969 Comedia Elena María Tejeiro.
Cristóbal Colón 1968 Serie dramática Francisco Rabal.
Crónica joven 1988 Xuvenil Francisco García Novell.
Crónicas 2004-2006 Actualidade Elena Sánchez.
Crónicas de un pueblo[11] 1971-1974 Comedia Emilio Rodríguez, Fernando Cebrián, Francisco Vidal, Jesús Guzmán.
Crónicas del mal 1992 Serie dramática Antonio Resines.
Crónicas urbanas 1990 Serie dramática Nuria González.
Cruz y raya.com 2000-2004 Humor Cruz y Raya.
¿Cuál es tu final? 1966-1967 Comedia Jaime Blanch.
Cuarta dimensión[15] 1960-1961 Divulgativo Tico Medina.
Cuarto de estar[15] 1963 Comedia Valeriano Andrés e Margot Cottens.
Cuarto y mitad 1976 Divulgativo Isabel Bauzá.
Cuatro tiempos 1974-1975 Deportes Paco Costas.
Cuéntame cómo pasó[11] 2001- Serie dramática Imanol Arias e Ana Duato.
Cuentopos[11] 1974-1976 Infantil Tina Sáinz, Juan Diego e Manuel Galiana.
Cuentos imposibles 1984 Serie dramática Francisco Rabal e Amparo Baró.
Cuentos y leyendas[13] 1968-1976 Serie dramática
Cueva de los cerrojos, La 1984 Serie dramática
Cultura 2 1975 Divulgativo Elena Escobar e Paloma Chamorro.
Cultural informativo 1975 Divulgativo Clara Isabel Francia.
Curro Jiménez[21] 1976-1978 Serie dramática Sancho Gracia.
D-Calle[40] 2006-2007 Magazine Cayetana Guillén Cuervo.
Danzas de España[15] 1966 Musical Jesús Álvarez.
Dársena de poniente, La 2006 Serie dramática Sancho Gracia.
David el gnomo[7] 1985 Infantil
De 500 a 500.000 1962-1963 Concurso José Luis Pécker.
De ahora en adelante 1981-1982 Musical Miguel de los Santos.
De carne y hueso 1991 Entrevistas Vicky Larraz.
De cerca 1980-1981 Entrevistas Jesús Hermida.
De cerca 2004-2007 Entrevistas Baltasar Magro.
De jueves a jueves[7] 1986 Entrevistas Mercedes Milá.
De la A a la Z 1972 Divulgativo Manuel Criado de Val e Clara Isabel Francia.
De la mano de 1985 Magazine
De par en par 1991-1992 Magazine Javier Vázquez.
¿De parte de quién? 1993-1994 Humor Miguel Gila e Chus Lampreave.
De película[7] 1982-1991 Cine Isabel Mestres e Emilio Linder.
¿De qué parte estás? 1994-1995 Debate José María Íñigo.
De siete en siete 1985-1987 Magazine Cristina Higueras e Nina Ferrer.
De tal palo 1992 Concurso Ramoncín.
De toros 1989 Touros José María Íñigo.
Debate de la 1, El[41] 2012- Debate María Casado e Pilar G. Muñiz.
Debate de la 2, El 2002-2004 Debate Josep Puigbó, Luis Herrero e Alfredo Urdaci.
Debate[42] 1987 Debate Victoria Prego.
Decogarden 2000-2004 Magazine Yolanda Alzola.
Del dicho al hecho[6] 1971 Comedia Fernando Fernán Gómez.
Del hilo al ovillo 1965 Sucesos Federico Gallo e Enrique Rubio.
Del Miño al Bidasoa 1990 Divulgativo Nicolás Dueñas.
Delirios de amor 1989 Serie dramática Marisa Paredes.
Dentro de un orden 1983-1986 Divulgativo Cristina García Ramos.
Deporte para todos 1981 Deportes Narciso Ibáñez Serrador.
Derecho a discrepar 1988 Debate Miguel Ángel Gozalo.
Desaparecida 2007-2008 Serie dramática Carlos Hipólito e Luisa Martín.
Desastres de la guerra, Los[13] 1983 Serie dramática Sancho Gracia.
Desayunos de TVE, Los 1994 Entrevistas Julio César Iglesias, Luis Mariñas e Pepa Bueno.
Desde mi butaca[15] 1956-1957 Magazine Jesús Álvarez.
Desde mi butaca 1970 Magazine Álvaro de la Iglesia.
Destino Argentina 1978 Concurso Joaquín Prat.
Destino en sus manos, El 1995 Magazine Gemma Nierga.
Destino Plutón 1980 Infantil Maria Jesús Lleonard y Blanca Martorell.
Destino TV 1964 Magazine Antolín García.
Detrás de la noticia 1990-1991 Informativo José Antonio Martínez Soler.
Detrás del telón 1968 Teatro Fernando Guillén e Gemma Cuervo.
Devórame otra vez 1991 Magazine Guillermo Summers e Susana Hernández.
Día a día 1963 Comedia Amparo Baró e Mari Carmen Prendes.
Día de fiesta[21] 1966-1969 Magazine Juan Viñas e Herta Frankel.
Día es un día, Un 1990-1993 Entrevistas Àngel Casas.
Día por delante, El[7] 1989-1990 Magazine Pepe Navarro.
Día por delante, El 2008 Magazine Inés Ballester.
Día que me quieras, El 1995 Entretemento José María Íñigo.
Diálogos de un matrimonio[13] 1982 Comedia Jesús Puente e María Luisa San José.
Diana en negro 1970 Serie dramática José Bódalo.
Diario de sesiones 1985-1986 Informativo María Teresa Campos.
Días de cine[21] 1991- Cine Antonio Gasset e Cayetana Guillén Cuervo.
Días de vino 2000-2001 Divulgativo
Diccionario de la salud[7] 1988-1989 Divulgativo Ramón Sánchez Ocaña.
Dichoso mundo 1966-1967 Comedia Conchita Montes.
Diego Acevedo 1966 Serie dramática Paco Valladares.
Diego Valor[13] 1958 Serie dramática Ignacio de Paúl.
Diez de últimas, Las 1969-1970 Concurso José Luis Pecker.
Diez en Ibiza 2004 Serie dramática Ángel de Andrés López e Emma Ozores.
Digan lo que digan[43] 1997-1999 Talk show Jaime Bores.
Dinamo 1985-1986 Xuvenil Marta Barroso.
Ding-Dong[7] 1980 Concurso Andrés Pajares e Mayra Gómez Kemp.
Directísimo[11] 1975-1976 Entretemento José María Íñigo.
Directo en la noche[7] 1986 Entretemento Jair Pont.
Discorama[6] 1964-1965 Musical Pepe Palau e José Luis Barcelona.
Discoteca joven 1968 Musical María Luisa Seco.
Divertido siglo 1972-1973 Comedia Alfonso del Real.
Doce caras de Eva, Las 1971-1972 Comedia Juan Diego.
Doce caras de Juan, Las 1967 Comedia Alberto Closas.
Doce cuentos y una pesadilla 1967 Serie dramática
Doce en punta, Las 1989 Magazine Joaquín Arozamena.
Doce lecciones de felicidad conyugal 1969 Comedia Pedro Osinaga e María José Alfonso.
Documentos TV 1986- Documental Pedro Erquicia.
Domin... gol, El[44] 1997 Deportes Pedro Ruiz.
Domingo cualquiera, Un 2003-2004 Magazine Ramón García.
Domingo es nuestro, El 1986-1987 Magazine Natalia Millán.
Domingueros 1989 Deportes Joaquín Arozamena.
Don Baldomero y su gente[13] 1982 Comedia Luis Escobar.
Don José, Pepe y Pepito 1965 Comedia José Bódalo.
Don Quijote de la Mancha 1980 Infantil Fernando Fernán Gómez.
Dos cadenas para ti 1990 Magazine Guillermo Summers e Susana Hernández.
Dos en la ciudad 1965 Comedia
Dos en uno 1959 Magazine Miguel de los Santos.
Dos por dos 1978 Entrevistas Mercedes Milá e Isabel Tenaille.
Dos rombos 2004-2005 Divulgativo Lorena Berdún.
Dossier 1978 Documental Javier Basilio, Jesús González Green e Luis Pancorbo.
Edad de oro, La[7] 1983-1985 Musical Paloma Chamorro.
Edén, El[45] 1987 Musical Miguel Ángel Jenner.
Edición especial 1963-1969 Sucesos Federico Gallo e Enrique Rubio .
El que dice ser y llamarse 1965-1966 Humor Tony Leblanc.
Electroduendes, Los 1986-1988 Infantil Miguel Ángel Jenner.
Empléate a fondo 1996-2000 Servizio Público Yolanda Vázquez.
Emprendedores 2005-2008 Servizio Público
En antena 1963-1965 Magazine Pedro Macía, Marisa Medina e Isabel Bauzá.
En broma 1961 Humor Cassen.
En buena hora 1990-1991 Magazine Joaquín Arozamena.
En equipo[6] 1970-1971 Magazine José Luis Uribarri e Alfredo Amestoy.
En este país 1981-1982 Informativo Ladislao Azcona.
En familia[46] 1987-1988 Debate Iñaki Gabilondo.
En la cuerda floja 1985 Magazine El Gran Wyoming.
En La 2 2010- Informativo Mara Torres.
En la naturaleza 1987 Divulgativo Sonia Martínez.
En lengua de signos 2008- Informativo Paloma Soroa.
En marcha 1985-1986 Deportes Eva Nasarre.
En noches como ésta 2008-2010 Entrevistas Juan Ramón Lucas.
En órbita 1967 Humor Tony Leblanc.
En otras palabras[47] 1997-2008 Informativo María José Aristizabal.
En paralelo 1982-1984 Magazine Ignacio Salas e Elena Markínez.
En portada 2001- Documental
En verde 2003-2004 Divulgativo Santiago López Castillo e Adela Cantalapiedra.
Encuentros con las letras[11] 1976-1981 Divulgativo Elena Escobar y Roberto Llamas.
Encuentros en libertad 1982-1984 Divulgativo Sibely Valle.
Encuentros, Los 1966-1967 Divulgativo
Enfermeras, Las 1963 Serie dramática Nuria Torray e María Massip.
Enfoque 2004-2007 Actualidade Pedro Piqueras e Elena Sánchez.
Enigma 1963-1964 Serie dramática Arturo López.
Entre amigos 1985-1989 Entretemento José Luis Moreno.
Entre líneas 1988-1990 Divulgativo Carmen Posadas.
Entre Morancos y Omaitas 1997-1998 Humor Los Morancos.
Entre naranjos 1998 Serie dramática Toni Cantó e Nina.
Entre nosotras 1957-1958 Magazine Elena Santonja e Chus Lampreave.
Entre todos[48] 2013- Servizios Toñi Moreno.
Entre tú y yo 1997 Magazine Laura Valenzuela.
Entrevista a la carta[49] 2012 Entrevistas Julia Otero.
Episodios, Los 1979 Infantil Francisco Merino.
Equipo de vuelo 1964 Serie dramática Alfredo Mayo.
Érase una vez la tele[50] 1996 Vídeos Guillermo Summers e Susana Hernández.
¿Es usted el asesino? 1968 Serie dramática Narciso Ibáñez Menta.
Escala en hi-fi 1961-1967 Musical Fernando García de la Vega.
Escala internacional 1978 Magazine
Escalera interior, escalera exterior 1986 Comedia Agustín González.
Escalera mecánica, La 2000 Magazine Jordi González.
Escarabajo verde, El [51] 1997 Divulgativo Pere Ortín.
Escrito en América[11] 1979 Serie dramática
Escritores en televisión 1968-1969 Serie dramática Alfredo Mayo.
Escuela de maridos 1963-1965 Comedia Elvira Quintillá.
Escuela de matrimonios 1967 Comedia Elvira Quintillá.
Escuela de salud[11] 1975 Divulgativo Manuel Torreiglesias.
Escuela del deporte 1999-2005 Deportes Carlos Beltrán, Estela Giménez e Sandra Daviú.
Escuela TV 1962 Divulgativo Adela Cantalapiedra, Marisa Medina e Clara Isabel Francia.
Espacio XX 1981 Divulgativo Carmen Tomás.
España de los Botejara, La[11] 1978 Docudrama Alfredo Amestoy.
España directo 2005-2011 Informativo Pilar García Muñiz.
España en comunidad 2000- Informativo Patricia Betancort.
España en directo 1971-1972 Informativo Tico Medina.
España.es 2005 Divulgativo Mon Santiso.
España Innova 2005-2006 Divulgativo Sandra Sutherland, Mónica Aragón y Tania Herreras.
España salvaje, La[52] 1996 Divulgativo Felipe de Borbón.
Español y los siete pecados capitales, El[13] 1980 Comedia Jesús Puente e Juanjo Menéndez.
Españoles en el mundo 2005 Documental Miguel Ángel Tobías.
Españoles en el mundo[53] 2009- Dcoumental
Españoles en el Pacífico 1980 Documental Miguel de la Quadra Salcedo.
Españoles 1983 Entrevistas Victoria Prego.
Especial pop 1969-1970 Musical Miguel de los Santos, Elsa Baeza e Manuel Galiana.
Espectador y el lenguaje, El 1969-1970 Divulgativo Manuel Criado de Val.
Espectáculos, Los 1978-1979 Magazine Clara Isabel Francia, Isabel Bauzá e José María Comesaña.
Espejo mágico, El 1985-1986 Magazine Isabel Bauzá.
Espejo secreto[54] 1997-1998 Humor Norma Duval.
Esta es mi historia 2001-2004 Talk Show Ana García Lozano.
Esta es mi tierra 1983 Documental
Esta es su casa 1990-1991 Magazine María Teresa Campos.
Ésta es su vida 1962-1968/1993 Entretemento Federico Gallo e Ricardo Fernández Deu.
Esta mañana 2008-2009 Magazine Pepa Bueno e Inmaculada Galván.
Esta noche 1981-1982 Entrevistas Carmen Maura.
Esta noche con... 1969-1970 Musical Conchita Bautista.
Esta noche...fiesta[11] 1976 Entretemento José María Íñigo.
Esta noche Pedro 1986 Humor Pedro Ruiz.
Esta semana 1982-1983 Magazine Cristina García Ramos e Florencio Solchaga.
Estación de Perpignán, La[55] 1987 Cultural Paloma Chamorro.
Estadio 2 1984-2007 Deportes Olga Viza.
Estamos de vuelta 1995-1997 Humor Cruz y Raya.
Estamos en directo 1999 Humor Cruz y Raya.
Este no es el programa de los viernes 1998 Humor Cruz y Raya.
Este planeta 1970 Divulgativo Jaime de Foxá.
Este señor de negro[13] 1975-1976 Comedia José Luis López Vázquez.
Estilo 1962 Magazine Marisol González.
Esto es espectáculo 1994-1996 Entretemento Bárbara Rey.
Esto es lo que hay 1985 Magazine El Gran Wyoming.
Esto es lo que hay 1995-1996 Entrevistas Àngel Casas.
Esto es vida 2004-2005 Magazine Juan Ramón Lucas.
Estravagario 2004-2007 Divulgativo Javier Rioyo.
Estrellas en 625 líneas 1963 Magazine Joaquín Soler Serrano.
Estress 1991 Magazine Bibiana Fernández, Rossy de Palma e Loles León.
Estudio 1[21] 1965-1985 Teatro
Estudio 3 1963-1965 Teatro
Estudio abierto[6] 1970-1985 Entrevistas José María Íñigo.
Estudio Estadio 1972-2005 Deportes Matías Prats Luque, Pedro Ruiz e Juan Carlos Rivero.
Estudio galerías 1960 Magazine Daniel Vindel.
Etcétera[56] 1977 Cultural Jana Escribano, Eva Gloria e Lola Martínez.
Eurocanción 2000-2001 Musical Carlos Lozano.
Eurofestival 1964-1965 Musical José Luis Barcelona.
Eurojunior 2003 Musical Carlos Lozano.
Europa, Europa[57] 1987 Divulgativo Pedro Erquicia.
Eva a las diez 1977 Musical Fernando García de la Vega.
Eva frente al espejo 1970 Serie dramática Mary Carrillo.
Eva y Adán, agencia matrimonial 1990 Comedia Verónica Forqué e Antonio Resines.
Evocación 1982-1983 Vídeos Blanca Aguete.
Excluidos, Los 2000 Documental Carmen Sarmiento.
Exterior día 1981 Magazine Olga Viza.
Extra[58] 2006 Humor Tonino.
Fábrica de ideas 2008 Magazine Sandra Barneda.
Fábulas 1968-1970 Comedia Jaime de Armiñán.
Fago 2008 Serie dramática Jordi Rebellón.
Familia Colón, La 1967 Serie dramática Nuria Carresi.
Familia por dentro, La 1960 Divulgativo Adriano del Valle.
Famosos y familia 1999 Comedia Carmen Maura.
Fantástico 1978-1981 Entretemento José María Íñigo.
Fauna[15] 1968-1970 Divulgativo Félix Rodríguez de la Fuente.
Felices 80, Los 1990 Comedia Xabier Elorriaga.
Fernández, punto y coma[15] 1963-1964 Comedia Adolfo Marsillach e María Massip.
Festival Marconi 1957-1958 Entretemento Pedro Terol e Victoriano Fernández de Asís.
Festival 1970-1974 Entretemento José Antonio Rosa.
Festival de la Canción Infantil de TVE 1967-1973 Musical
Fetiche 1996 Comedia Lola Baldrich.
Ficciones 1971-1981 Teatro Sergi Schaaff.
Fiesta brava 1959-1964 Touros Manuel Lozano Sevilla.
Fiesta 1974-1975 Infantil Luis Barbero e Judy Stephen.
Fiesta con nosotros[21] 1962 Infantil Juan Viñas e Herta Frankel.
Fila 7 1983-1984 Cine Rosa María Mateo.
Fila cero[15] 1958-1962 Teatro
Fin de semana[15] 1963-1970 Magazine José Luis Uribarri, Marisa Medina e Federico Gallo.
Fin de siglo[7] 1985-1987 Entrevistas Pablo Lizcano.
Firmado Pérez 1963 Comedia Agustín González.
Flechazo, El[59] 1997-1998 Concurso Anabel Alonso e Asunción Embuena.
FM 2 1988-1989 Musical Christina Rosenvinge.
Follow Through[7] 1986-1987 Divulgativo Juan Antonio Ollero e Izaskun Azurmendi.
Forja de un rebelde, La 1990 Serie dramática Antonio Valero.
Foro TV 1963-1965 Entrevistas Victoriano Fernández de Asís.
Fortunata y Jacinta[13] 1980 Serie dramática Ana Belén e Maribel Martín.
Fragmentos de interior[7] 1984 Serie dramática Emma Suárez.
Fronteras de la ciencia, Las 1966 Divulgativo Luis Miravitlles.
Fuera de control 2006 Comedia Loles León.
Fuera de lugar 2008 Comedia Natalia Dicenta.
Función de noche 1996-1997 Teatro
Gaceta cultural 1979-1981 Cultural Julio César Fernández e Jana Escribano.
Gafapastas[60] 2011 Concurso Juanra Bonet.
Galas del sábado 1969-1970 Musical Joaquín Prat e Laura Valenzuela.
Galería[6] 1973-1974 Cultural Paloma Chamorro.
Galería de esposas[15] 1960 Comedia Margot Cottens.
Galería de maridos[15] 1959 Comedia Adolfo Marsillach e Amparo Baró.
Gama 1966-1970 Magazine
Gane su viaje[15] 1961-1962 Concurso Jorge Arandes.
Gatos en el tejado[13] 1988 Serie dramática José Sacristán e Emma Cohen.
Géminis, venganza de amor 2002-2003 Telenovela Ana Turpin e Isabel Serrano.
Generación 800 1985 Divulgativo Isabel Borondo.
Gente 1995-2011 Magazine Pepa Bueno e Sonia Ferrer.
+Gente 2011-2013 Magazine Pilar García Muñiz e Anne igartiburu.
Gente de primera[61] 1993 Informativo Iñaki Gabilondo.
Gente de primera 2005 Concurso Esther Arroyo e Jorge Fernández.
Gente del sábado[62] 1977 Magazine Tico Medina.
Gente hoy 1976-1981 Magazine Isabel Tenaille, Mari Cruz Soriano e Javier Vázquez.
Gente joven 1974-1987 Talent Show Jesús Villarino, Marisa Abad e Mercedes Rodríguez.
Gente quiere saber, La 1973 Entrevistas José María Íñigo.
Gladiador, El 2002 Concurso Ramón García.
Globo, dos globos, tres globos, Un 1974-1979 Infantil María Luisa Seco.
Gol... y al mundial 82[7] 1981-1982 Concurso Miguel Vila.
Goleta, La 1958 Humor Tony Leblanc e José Luis Ozores.
Gomas, Las[15] 1956 Humor Tony Leblanc.
Gong show, El[63] 2007 Concurso Paz Padilla.
Goya 1985 Serie dramática Enric Majó.
Os gozos e as sombras (serie)[21] 1982 Serie dramática Eusebio Poncela, Amparo Rivelles e Charo López.
Gracias por todo[64] 1997 Reality show Ana Obregón.
Graderío 1963-1964 Deportes Manuel Lozano Sevilla, Matías Prats e Miguel Ors.
Gran circo de TVE, El[21] 1973-1991 Infantil Los payasos de la tele.
Gran circo 1961 Infantil Fernando García de la Vega.
Gran ocasión, La 1972-1974 Concurso Miguel de los Santos.
Gran parada[6] 1959-1964 Entretemento Ana María Solsona, Carmina Alonso e Isabel Bauzá.
Gran premio 1966-1967 Concurso Federico Gallo, Antolín García e Miguel Ors.
Gran Reserva[65] 2010- Serie dramática Emilio Gutiérrez Caba e Ángela Molina.
Gran Reserva. El origen[66] 2013- Serie dramática Víctor Clavijo e Verónica Sánchez
Gran Splash 2000 Concurso David Meca.
Gran teatro[15] 1960-1964 Teatro
Grand Prix 1995-2005 Concurso Ramón García.
Guagua, La 1975-1977 Infantil Torrebruno e Paula Gardoqui.
Guante blanco 2008-2009 Serie dramática Carlos Hipólito.
Guerra de los mandos, La 2008 Vídeos Inma del Moral.
Habitación 503 1993-1994 Comedia Francisco Cecilio e María Luisa San José.
Habitación 508[11] 1966 Comedia Adolfo Marsillach.
Hablando claro[67] 1987-1992 Concurso Salvador Valdés, Inka Martí e Ana García Siñeriz.
Hablamos 1977-1982 Informativo Marisol González.
Hablemos de sexo 1990 Divulgativo Elena Ochoa.
Hacia la fama[15] 1958-1959 Talent Show Blanca Álvarez.
Hasta luego cocodrilo 1991 Comedia Amparo Baró.
Hasta que la tele nos separe[68] 2006 Humor Paz Padilla.
Hay que vivir[69] 2007 Reality show Almudena Ariza e Mariola Ruiz.
Hazañas de Marianín y Teresita, Las 1957 Infantil Alberto Muñiz e María José Valero.
Herederos 2007-2009 Serie dramática Concha Velasco.
Hermenegildo Pérez, para servirle 1966 Comedia Carlos Larrañaga.
Hija más, Una 1991 Comedia Miguel Rellán e Mercedes Sampietro.
Hijos de Babel 2008 Concurso Antonio Garrido.
Hijos del frío, Los 1991 Divulgativo Ramón Sánchez Ocaña.
Hilo directo[6] 1968-1969 Informativo Federico Gallo.
Hispanovisión 1970 Magazine José Luis Uribarri.
Historia de San Michele, La 1964 Serie dramática Narciso Ibáñez Serrador e Narciso Ibáñez Menta.
Historias de hoy 1967 Serie dramática
Historias de Juan Español 1972-1973 Comedia Juanjo Menéndez.
Historias del otro lado 1991 Serie dramática José Luis Garci.
Historias de mi barrio 1964 Comedia Félix Navarro e Luchy Soto.
Historias naturales 1967-1968 Comedia
Historias para no dormir[21] 1965-1970/1982 Serie dramática Narciso Ibáñez Serrador.
Hogar, dulce hogar 1959-1960 Comedia Ángel de Andrés.
Hola chicos[7] 1984-1987 Infantil María Luisa Seco.
Hola, ola[70] 1996 Musical Miguel Ortiz e María Adánez.
¡Hola Raffaella! 1992-1994 Concurso Raffaella Carrà.
Hombre y la tierra, El[21] 1974-1980 Documental Félix Rodríguez de la Fuente.
Hombre, ese desconocido, El 1963-1964 Divulgativo José María Prada.
Hombres que dejan huella[6] 1966 Divulgativo Federico Gallo.
Hombres saben, los pueblos marchan, Los[6] 1969-1970 Concurso Joaquín Soler Serrano.
Hora 15 1977-1979 Cultural Manuel Martín Ferrand e Jana Escribano.
Hora de..., La 1975-1976 Musical Fernando García de la Vega.
Hora de José Mota, La[71] 2009-2012 Humor José Mota.
Hora del lector, La[72] 1987-1988 Divulgativo Luis Carandell.
Hora del TPT, La[8] 1988-1989 Concurso José Luis Coll, Andrés Caparrós e Ignacio Salas.
Hora once 1969-1974 Teatro
Hora Philips, La[6] 1957 Entretemento Jesús Álvarez y María José Valero.
Hora punta 1969 Divulgativo Victoriano Fernández de Asís.
Horas doradas[7] 1980 Musical
Horizontes[73] 1977-1981 Divulgativo Ramón Sánchez Ocaña e Marisa Naranjo.
Hostal Royal Manzanares[13] 1996-1998 Comedia Lina Morgan.
Hotel de las mil y una estrellas, El[13] 1978-1979 Humor Luis Aguilé.
Hoy 14,15[6] 1974-1975 Magazine José María Íñigo.
Hoy de 6 a 7 1990 Magazine Concha Galán e Goyo González.
Hoy dirige[11] 1961 Comedia Gustavo Pérez Puig
Hoy es fiesta 1959 Magazine María Mahor.
Hoy es posible[74] 1997 Reality show Nieves Herrero.
Hoy llegó la primavera 1963 Comedia Carlos Larrañaga e María Luisa Merlo.
Hoy por hoy 1976 Magazine Tico Medina e Jana Escribano.
Hoy también es fiesta 1970-1974 Infantil Torrebruno, Kiko Ledgard e Luis Barbero.
Huella del crimen, La 1985 Serie dramática
Huella del hombre, La 1969-1970 Divulgativo Rafael de Penagos.
Humanos y divinos 2010 Entrevistas Boris Izaguirre.
Humor de tu vida, El 2004 Humor Las Veneno e Bermúdez.
Identity[75] 2007-2008 Concurso Antonio Garrido.
Imagen de tu vida, La 2006 Vídeos Jesús Hermida.
Imagen de una vida 1956-1957 Divulgativo Victoriano Fernández de Asís.
Imágenes[11] 1978-1981 Cultural Paloma Chamorro.
Imágenes para saber 1966-1967 Divulgativo Manuel Martín Ferrand.
Imágenes prohibidas 1994 Divulgativo
Imperdible, El 1997-1998 Magazine Anne Igartiburu.
In fraganti 2000-2001 Humor Paz Padilla.
Informativo juvenil[7] 1980-1982 Xuvenil Francisco García Novell.
Informe del día, El 1992 Informativo José Antonio Martínez Soler e Inka Martí.
Informe semanal[11] 1973- Informativo Rosa María Mateo, Mari Carmen García Vela e Baltasar Magro.
Instituciones, Las 1974-1975 Divulgativo Alberto Delgado.
Investigación en marcha 1970 Sucesos Enrique Rubio e Pedro Macía.
Isabel 2012 Serie dramática Michelle Jenner.
Jacinto Durante, representante 2000 Comedia Javier Manrique.
Jardilín 1966-1968 Infantil Charo Tijero.
Jardín de Venus, El 1983-1984 Serie dramática Fernando Fernán Gómez e Verónica Forqué.
Jazz entre amigos[7] 1984-1991 Musical Juan Claudio Cifuentes.
Jimanji kanana 2003 Concurso Rosa García Caro.
Jinetes del alba, Los 1990 Serie dramática Victoria Abril, Jorge Sanz e Maribel Verdú.
Juan y José show 2004-2006 Humor Cruz y Raya.
Juan y Manuela[13] 1974 Comedia Jaime Blanch e Ana Diosdado.
Juanita, la larga 1982 Serie dramática Violeta Cela e Conrado San Martín.
Juega con nosotros 1991 Concurso Jordi Hurtado.
Juego de la foca, El 1972-1974 Concurso Félix Acaso e José Miguel Flores.
Juego de la oca, El 1966-1967 Concurso Joaquín Soler Serrano.
Juego de letras 1972-1973 Concurso Joaquín Soler Serrano.
Juego de los errores, El[7] 1982-1983 Concurso Joaquín Calvo Sotelo e Isabel Borondo.
Juego de niños[7] 1989-1991 Concurso Amparo Soler Leal, Ignacio Salas, Tina Sáinz e Javier Sardá.
Juegos para mayores 1971 Serie dramática
Juegos sin fronteras 1988-1992 Concurso Ignacio Salas, Guillermo Summers e Isabel Gemio.
Juglar y la reina, El 1978-1979 Serie dramática
Juguemos al trivial 1992 Concurso Pepe Navarro.
Juicio Sumarísimo[15] 1958-1959 Divulgativo Tico Medina e Yale.
Juncal 1987 Serie dramática Francisco Rabal.
Juntas, pero no revueltas[13] 1995-1996 Comedia Mercedes Sampietro, Mónica Randall e Kiti Manver.
Juvenil cultural[7] 1982 Xuvenil Daniel Vindel.
Kilómetro lanzado 1966 Concurso Federico Gallo e José Luis Barcelona.
Kiosco, El[7] 1984-1987 Infantil Verónica Mengod.
Langostino 1987 Humor Jordi Estadella.
Lápiz y papel[7] 1981 Concurso Ángel Quesada e José Carabias.
¿Le conoce usted? 1974-1975 Concurso Pedro Ruiz.
Lecciones de tocador[13] 1983 Comedia Rafael Alonso e Luis Varela.
Lección de ocio 1964-1965 Magazine José Luis Barcelona.
Lector, El 1994-1996 Divulgativo Agustín Remesal.
Lengua viva 1977-1978 Divulgativo Manuel Criado de Val.
Leo contra todos[7] 1983-1984 Concurso Rita Irasema.
Leonart 2006-2009 Concurso Ivan Labanda y Jordi Soriano.
Letra pequeña 1984-1986 Divulgativo Isabel Tenaille.
Letris 2013- Concurso Carlos Latre.
Ley y la vida, La 2000 Serie dramática Toni Cantó.
Libro gordo de Petete, El[7] 1981-1983 Infantil María del Carmen Goñi.
Libros, Los[6] 1974-1977 Serie dramática
Línea 900 1991-2007 Divulgativo
Lingo 1993-1996 Concurso Ramoncín.
Lista, La 2008-2010 Concurso Daniel Domenjó e Carlos Sobera.
Llamada al corazón[15] 1964 Reality Show Federico Gallo e Enrique Rubio.
Llamada al diálogo 1966 Debate Victoriano Fernández de Asís.
Llamada de la suerte, La 1998 Concurso Ramón García e Concha Galán.
Llamada de los gnomos, La[7] 1987 Infantil
Llave en mano 1991 Concurso Marisa Medina.
Llegada internacional 1973-1974 Humor Luis Aguilé e Paloma Hurtado.
Lluvia de estrellas 2007 Talent Show Sonia Ferrer.
Lo de Tip y Coll 1974-1975 Humor Tip y Coll.
Lo que en tiempos se llevó 1995 Vídeos Guillermo Summers e Susana Hernández.
Lo que hay que tener 1995 Magazine Leticia Sabater.
Lo tuyo es puro teatro 1998-2000 Teatro Natalia Dicenta.
Loco de la colina, El 2006 Entrevistas Jesús Quintero.
Locomotora, La 1979 Infantil Torrebruno.
Locos por la tele 1990-1991 Concurso Ferran Rañé.
Lorca, muerte de un poeta[11] 1987 Serie dramática Nickolas Grace.
Luces en la noche 1966-1974 Magazine
Luna, La 1989-1990 Entrevistas Julia Otero.
Luna negra 2003-2004 Telenovela Lorena Bernal.
Lunes con Ángel, Los 1964-1965 Humor Ángel de Andrés.
Lunnis, Los 2003-2010 Infantil Lucrecia.
Luz verde 1966-1968 Divulgativo Natalia Figueroa.
Made in China 2005 Divulgativo Óscar Terol.
Magia potagia 1988 Maxia Juan Tamariz.
Makinavaja[13] 1995-1997 Comedia Pepe Rubianes.
Mandrágora, La 1997-2009 Divulgativo Rocío Muñoz.
Maniáticos, Los[6] 1974 Comedia José Sazatornil.
Mano a mano 1981 Entrevistas Joaquim Maria Puyal.
Manos al volante 1968-1970 Divulgativo Enrique Rubio e Marisa Medina.
Mansión de los Plaff, La 1979-1981 Infantil María Fernanda D'Ocón.
Mañana es sábado 1966-1967 Magazine Elvira Quintillá.
Mañana puede ser verdad 1964-1965 Serie dramática Narciso Ibáñez Serrador.
Mañana de La 1, La 2009- Magazine Mariló Montero.
Mañanas de primera 1996 Magazine Laura Valenzuela.
Mar, ese mundo maravilloso, La 1968-1969 Divulgativo Mario Beut.
Marginados, Los 1982-1991 Documental Carmen Sarmiento.
Maridos y mujeres 1997 Concurso Alonso Caparrós e Anne Igartiburu.
Martes que viene, El 1990 Entrevistas Mercedes Milá.
Más allá[11] 1976-1981 Divulgativo Fernando Jiménez del Oso.
Más estrellas que en el cielo[7] 1988-1989 Entrevistas Terenci Moix.
Más lejos 1971-1973 Deportes Juan Antonio Fernández Abajo e José Félix Pons.
Más vale prevenir[11] 1979-1987 Divulgativo Ramón Sánchez Ocaña.
Máscara negra, La[7] 1982 Serie dramática Sancho Gracia.
MasterChef 2013- Talent Show Eva González.
Mayorazgo de Labraz, El[11] 1983 Serie dramática Joaquín Hinojosa e Virginia Mataix.
Media hora con... 1966 Entrevistas Raúl Matas.
Media naranja[13] 1986 Comedia Amparo Larrañaga e Iñaki Miramón.
Mejores años, Los 2009 Musical Carlos Sobera e Ángel Llàcer.
Memoria de España 2004 Documental
Memorias del cine español 1978 Documental Joaquim Maria Puyal.
Menos lobos 1992 Comedia Miguel Rellán.
Menú de cada día, El 1992-1993 Cociña Karlos Arguiñano.
Menú de Karlos Arguiñano, El 1994-1995 Cociña Karlos Arguiñano.
Metrópolis 1985- Cultural
Mi abuelo es el mejor 2006 Concurso Concha Velasco.
Mi hijo y yo[15] 1962-1963 Comedia María Fernanda Ladrón de Guevara e Juan Diego.
Mi no comprender 1977 Magazine Alfredo Amestoy.
Mi planeta 2003 Divulgativo Óscar Martínez.
Mi teniente 2001 Comedia Juan Luis Galiardo.
Millón para el mejor, Un[21] 1968-1969 Concurso Joaquín Prat e José Luis Pécker.
Miguel Servet, la sangre y la ceniza 1989 Serie dramática Juanjo Puigcorbé.
Mira 2 1991 Magazine Concha García Campoy.
¡Mira quién baila! 2005-2007 Talent Show Anne Igartiburu.
Miradas 2 2004-2006 Cultural Georgina Cisquella.
Mirador de los deportes 1980 Deportes Miguel Ors.
Mis terrores favoritos[7] 1981 Cine Narciso Ibáñez Serrador e Luisa Armenteros.
Misión Eurovisión[76] 2007 Musical Paula Vázquez.
Misterios al descubierto 1966-1970 Divulgativo Luis Miravitlles.
Misterios de Laura, Los 2009-2011 Serie dramática María Pujalte.
Mito llamado, Un[11] 1979 Serie dramática Nuria Torray.
Mitad invisible, La 2010- Magazine Juan Carlos Ortega.
Mitomanía 1995-2001 Vídeos Guillermo Summers e Susana Hernández.
Mixto con... 1982 Magazine José María Fraguas.
Modelo para armar 1997 Magazine Clara Isabel Francia.
Mónica a medianoche 1973 Magazine Mónica Randall.
Monstruo de Sanchezstein, El 1977-1978 Infantil María Luisa Seco e José Carabias.
Morancos 007[77] 2007 Humor Los Morancos.
Mucha marcha 1996-1999 Infantil Leticia Sabater.
Muchachada Nui 2007-2010 Humor Joaquín Reyes.
Mujer de su casa, Una 1972 Comedia Elvira Quintillá.
Mujer de tu vida, La[13] 1990 Serie dramática Carmen Maura e Victoria Abril.
Mujeres 2006 Serie dramática Chiqui Fernández.
Mujeres insólitas[11] 1977 Serie dramática
Mujeres solas[15] 1960-1961 Comedia Amparo Baró e Alicia Hermida.
Mundo de Juan Lobón. El 1989 Serie dramática Luis Fernando Alvés e Maribel Verdú.
Mundo de la música, El 1976-1980 Musical Mari Ángeles Morales.
Mundo de la televisión, El 1975-1976 Magazine Santiago Vázquez.
Mundo en 24 horas, El 2000-2001 Informativo Felipe Sahagún.
Mundo en acción, El[11] 1973-1978 Documental Miguel de la Quadra Salcedo.
Mundo es nuestro, El 1986-1987 Xuvenil Francisco García Novell.
¿Mundo feliz, Un? 1981-1987 Divulgativo Felipe Mellizo.
Mundo noche 1978-1980 Musical Miguel de los Santos.
Mundo para ellos, Un 1979-1983 Divulgativo Santiago Vázquez.
Mundo pop[11] 1974 Musical Fernando Garciapelayo.
Mundos de Yupi, Los[7] 1987-1989 Infantil Consuelo Molina.
Música, La 1967 Musical María Mahor.
Música, maestro[7] 1981 Musical Carlos Tena.
Música sí 1997-2004 Musical Hugo de Campos.
Música uno 2004-2006 Musical Ainhoa Arbizu e Neil Solé.
Música y estrellas 1976 Musical Marujita Díaz.
Musical 1967 Musical José Luis Barcelona e Paca Gabaldón.
Musical 14,05 1965-1967 Musical Ángel de Andrés.
Musical express[7] 1980-1983 Musical Àngel Casas.
Musical pop 1974-1976 Musical Ramón Trecet.
Musical popular, cita con 1980 Musical Aurora Claramunt.
Musiqueando 1977 Musical Eva Gloria.
Musiquísimos 1987-1988 Musical Rafa Izurquiza.
Muy personal[7] 1987-1988 Entrevistas Pilar Trenas.
Negociador, El[78] 2007 Concurso Javier Capitán.
Negocios de mamá, Los[13] 1997 Comedia Rocío Dúrcal.
Negro sobre blanco 1997-2004 Cultural Fernando Sánchez Dragó.
Ni a tontas, ni a locas[7] 1989 Humor Las Virtudes.
Ni contigo ni sin ti[13] 1998 Comedia Pedro Osinaga, Fiorella Faltoyano e Cristina Brondo.
Ni en vivo ni en directo[7] 1983-1984 Humor Emilio Aragón.
Ninette y un señor de Murcia 1984 Comedia Juanjo Menéndez e Victoria Vera.
Nivel de vida 1968-1970 Divulgativo Blanca Álvarez, Maruja Callaved e Marisa Medina.
Niños no sois tan niños, Los 1976 Infantil Manolo Codeso.
No disparen al pianista[79] 2007-2009 Musical Ruth Jiménez.
No me cortes 1993 Xuvenil César Heinrych.
No me cortes 98 1998 Xuvenil Juanra Bonet.
No me lo puedo creer 1994 Concurso Ángeles Martín.
No se quede sin saberlo 1963 Divulgativo Antolín García.
No te lo pierdas 1990 Infantil Enrique Simón e Leticia Sabater.
No te rías, que es peor 1990-1995 Humor Jordi Estadella e Ramón García.
No veas 1997-1998 Entretemento Pepe Viyuela e Marlène Mourreau.
Noche, La 1989 Entrevistas Fernando Sánchez Dragó.
Noche abierta, La 1998-2004 Entrevistas Pedro Ruiz.
Noche al hablar, La 1964 Comedia Adolfo Marsillach.
Noche de estrellas 1964-1965 Entretemento Franz Johan e Gustavo Re.
Noche de fiesta 1999-2004 Entretemento Juncal Rivero e María José Suárez.
Noche de los castillos, La 1995-1996 Concurso Luis Fernando Alvés.
Noche de Quintero, La[80] 2007 Entrevistas Jesús Quintero.
Noche de teatro 1974 Teatro
Noche del cine español, La 1984-1986 Cine Fernando Méndez Leite.
Noche del sábado 1965-1968 Entretemento Franz Johan e Gustavo Re.
Noche temática, La 1995- Documental
Noches de Europa 1968-1969 Divulgativo
Noches de gala 1993-1994 Entretemento Joaquín Prat e Miriam Díaz Aroca.
Nosotras y ellos 1966-1967 Comedia Julia Martínez e Carlos Muñoz.
Nosotros[15] 1968 Magazine Manuel Martín Ferrand e Alfredo Amestoy.
Nosotros[7] 1982-1984 Xuvenil Francisco García Novell.
Noticiario femenino 1963 Informativo Ana María Solsona.
Novela[11] 1962-1979 Serie dramática
Nube, La 2012 Divulgativo Toni Garrido.
Nuestra Europa 1989-1990 Informativo Secundino González.
Nuestra semana 1986 Informativo Adela Cantalapiedra.
Nueva geografía, La 1963 Divulgativo Jesús Álvarez.
Nuevas gentes 1968-1969 Divulgativo Natalia Figueroa.
Nuevo espectador, El 1989-1990 Cultural Eduardo Sotillos.
Número 1 1987-1988 Musical Ángel Prieto y Raquel Aparicio.
Nunca es tarde 1984 Teatro Irene Gutiérrez Caba.
Nunca se sabe 1986 Magazine Joaquín Kremel.
Obispo leproso, El 1990 Serie dramática Mercedes Sampietro.
Objetivo indiscreto 1965 Vídeos Simón Cabido.
Objetivo indiscreto 1992 Vídeos Antonio Resines e Anabel Alonso.
Objetivo 1981-1982 Reportaxes Luis Pancorbo, Jesús González Green e Carmen Sarmiento.
Objetivo nosotros 1975 Divulgativo Doctor Rosado.
Obra completa 1971 Teatro Pedro Amalio López.
Obsesión 2005 Telenovela Diana Lázaro.
Odiosas 2006 Comedia Laura Manzanedo.
Odisea, La 1976 Serie dramática Ferrán Rañé.
Odiseas digitales 2003-2004 Divulgativo
Ojo público del ciudadano, El[81] 2007 Divulgativo Juan Ramón Lucas.
Ojos nuevos 1970-1972 Divulgativo Jana Escribano.
Olimpiada del saber, La 1964-1965 Deportes Daniel Vindel.
Olivar de Atocha, El 1988-1989 Serie dramática Enriqueta Carballeira.
Omaita en la primera 2001 Humor Los Morancos.
Operación torpedo 1974 Humor José Miguel Flores.
Operación Triunfo 2001-2004 Talent Show Carlos Lozano.
Opinión pública 1969 Informativo Federico Gallo.
Opinión pública 1978-1981 Informativo Alberto Delgado e Nieves Romero.
Orbe 1961 Magazine José Luis Barcelona.
Original 1974-1977 Serie dramática Sergi Schaaff.
Otoño romántico 1973 Serie dramática Vicente Parra.
Otra cara del espejo, La 1965 Serie dramática Manuel Dicenta.
Otras cosas[7] 1981-1982 Magazine Joaquín Prat.
Otros pueblos[15] 1983-2007 Documental Luis Pancorbo.
Pablo y Virginia 1968 Comedia Conchita Montes e Carlos Mendy.
Paco y Veva 2004 Comedia Hugo Silva e Elena Ballesteros.
Padres en apuros 2003-2006 Divulgativo Belinda Washington, Verónica Mengod e Gema Balbás.
Página 2[82] 2007-2009 Cultural Óscar López.
Página de sucesos[13] 1985-1986 Serie dramática Patxi Andión e Iñaki Miramón.
Página del domingo 1975-1976 Informativo José Luis Rodríguez Puértolas.
Páginas sueltas 1970 Serie dramática
País de sagitario, Un[7] 1985 Magazine Silvia Arlet.
País en la mochila, Un 1995-2000 Documental José Antonio Labordeta.
País para comérselo, Un 2010- Documental Imanol Arias e Juan Echanove.
Paisaje con figuras[11] 1976-1977 Serie dramática Mario Camus e Antonio Gala.
Pajareando 1970 Humor Andrés Pajares.
Palabra más larga, La 1966 Concurso Mario Beut.
Palabra por palabra 2005-2011 Concurso Francine Gálvez.
Paladines, Los 1972 Serie dramática Ricardo Palacios.
Palma y Don Jaime 1959-1960 Comedia José Luis López Vázquez e Pastor Serrador.
Palmarés 1976 Entretemento Bárbara Rey.
Palmera, La 1991 Entretemento Jordi González.
Palmo a palmo[15] 1970 Deportes Juan Antonio Fernández Abajo e Teresa Gimpera.
Panorama de actualidad 1963-1970 Informativo Santiago Vázquez e Pedro Erquicia.
Panorama[15] 1960-1963 Informativo Federico Gallo e Enrique Rubio.
Pantalla deportiva 1959-1963 Deportes Matías Prats Cañete.
Pantalla grande 1967-1968 Cine Luis Pruneda.
Para todos La 2 2010- Magazine Montse Tejera e Juanjo Pardo.
Para vosotras 1964 Magazine Montserrat Cierco.
Paraíso 2000-2003 Serie dramática Luis Fernando Alvés.
Paraísos cercanos 1997 Documental
Parlamento 1980-1990 Informativo Manuel Almendros, Alberto Delgado e Santiago López Castillo.
Pasa la vida 1991-1996 Magazine María Teresa Campos.
Pasaporte a Dublín[21] 1970 Musical Julio Iglesias e Massiel.
Paseo por el tiempo, Un 1995 Magazine Julia Otero.
Patos y ocas 1981 Humor Máximo.
Pazos de Ulloa, Los 1985 Serie dramática José Luis Gómez, Victoria Abril e Charo López.
PC adictos 1997 Divulgativo Sabin Egilior.
Peligrosamente juntas 1992 Entrevistas Inka Martí e Marisol Galdón.
Pelotas 2009-2010 Comedia Ángel de Andrés López.
Peor programa de la semana, El 1993-1994 Humor El Gran Wyoming.
Pepa y Pepe[13] 1995 Comedia Verónica Forqué e Fernando Valverde.
Peque Prix 1998-2000 Infantil Ramón García e Carlos Castel.
Pequeña comedia, La[6] 1966-1968 Teatro
Pequeño estudio 1968-1974 Teatro
Pequeños grandes genios 2001-2003 Infantil Carlos Larrañaga e Àngel Llàcer.
Perdóname 1994 Reality Show María Teresa Campos.
Perfiles 1979 Entrevistas Joaquín Soler Serrano.
Pero... ¿esto qué es?[7] 1989-1991 Humor Luis Merlo, Jacqueline de la Vega, Guillermo Montesinos, Marisa Naranjo.
Perro verde, El[7] 1988 Entrevistas Jesús Quintero.
Personajes a trasluz 1970 Serie dramática
Pícaras, Las[13] 1983 Serie dramática
Pícaro, El[13] 1974 Serie dramática Fernando Fernán Gómez.
Piel de España 1962-1963 Divulgativo Jesús Álvarez.
Pili, secretaria ideal[11] 1975 Comedia Elena María Tejeiro e José María Prada.
Pinnic 1992-1996 Xuvenil Pere Ponce.
Pintores del Prado, Los 1974 Divulgativo
Pista libre[7] 1982-1985 Xuvenil Sandra Sutherland e Izaskun Azurmendi.
Plan América 2008 Serie dramática José Sancho.
Planeta azul[6] 1970-1974 Documental Félix Rodríguez de la Fuente.
Planeta de los niños, El 2002-2003 Divulgativo Miriam de las Heras e Belinda Washington.
Planeta encantado 2003 Divulgativo Juan José Benítez.
Planeta imaginario[7] 1983-1986 Infantil Marta Angelat.
Planta baja[7] 1986 Comedia Enrique Simón.
Plàstic[7] 1989-1991 Musical Tinet Rubira, David Bagès e Marisol Galdón.
Platea 1963 Teatro
Platos rotos 1985-1986 Comedia María José Alfonso.
Plató vacío[7] 1986 Cultural Cristina Morató.
Plaza de España[15] 1962-1963 Magazine Alfredo Amestoy.
Plaza de España 2011 Comedia Gorka Otxoa.
Plinio[21] 1972 Serie dramática Antonio Casal e Alfonso del Real.
Plumier 1986-1987 Xuvenil Almudena Solana.
Plutón B.R.B. Nero 2008-2009 Comedia Manuel Tallafé.
Polideportivo 1973-1981 Deportes Juan Antonio Fernández Abajo, José Félix Pons e José Ángel de la Casa.
Ponte las pilas 1991-1992 Musical Benjamin Barrington, Arancha de Benito e Dani Martín.
Pop que[7] 1984 Musical Carlos Tena.
Popgrama[11] 1977-1981 Musical Carlos Tena e Diego A. Manrique.
Por arte de magia 1981-1982 Maxia Juan Tamariz.
Por fin has llegado[83] 2007 Humor Josema Yuste.
Por la mañana[7] 1987-1989 Magazine Jesús Hermida.
Por la mañana 2002-2008 Magazine Inés Ballester.
Por los caminos de España 1966 Divulgativo
Por los caminos del folklore 1976 Musical Antoñita Moreno.
Por tierra, mar y aire[21] 1968-1972 Informativo Ángel Losada e Pedro Macía.
Por tierras lejanas 1981-1982 Documental Alberto Oliveras.
Porvenir es largo, El 2009 Telenovela Silvia Marsó.
Positrón 1987 Xuvenil Carlos Ballesteros .
Precio justo, El[7] 1988-1993/1999-2001 Concurso Joaquín Prat e Carlos Lozano.
Preguntas al espacio 1958 Concurso Laura Valenzuela.
Prehistoria del futuro, La[6] 1974 Divulgativo Luis Miravitlles.
Premio al mejor 1971 Concurso Juan Antonio Fernández Abajo.
Premio, El 1968-1969 Serie dramática Narciso Ibáñez Serrador.
Primer aplauso 1959-1966 Talent Show José Luis Barcelona y Ángel Losada.
Primera fila 1962-1965 Teatro
Primera función 1989 Teatro
Primera hora 1974-1975 Divulgativo Félix Rodríguez de la Fuente.
Primero de la clase, El 2006 Divulgativo Antonio Hidalgo e Eduardo Punset.
Primero izquierda 1991-1992 Entrevistas Carlos Herrera.
Proceso a Mariana Pineda 1984 Serie dramática Pepa Flores.
Programa de Carlos Herrera, El 1997-1998 Entrevistas Carlos Herrera.
Protagonista, el hombre 1967-1968 Divulgativo Federico Gallo.
Protagonistas del recuerdo 2006 Divulgativo
Préstame tu vida 2005 Reality Show Ana García Lozano.
Prêt-à-porter 1993 Comedia Francisco Morán.
Próximamente[7] 1982-1983 Magazine Marisa Medina e Isabel Bauzá.
Pueblo para Europa, Un[6] 1970 Concurso Pedro Macía.
Puerta con puerta 1999 Comedia Juan Luis Galiardo e Sancho Gracia.
Puerta del misterio, La 1982-1984 Divulgativo Fernando Jiménez del Oso.
Puerta grande 1970 Magazine Alfredo Amestoy.
Puesta a punto[7] 1983-1985 Deportes Eva Nasarre.
Punto de encuentro[7] 1985-1987 Entretemento Pedro Macía.
Punto de vista 1963-1966 Informativo Manuel Calvo Hernando.
Punto y aparte[7] 1985-1991 Informativo Manuel Campo Vidal.
Pura coincidencia 1973 Humor Tip y Coll.
¿Qué apostamos? 1993-2000 Concurso Ramón García e Ana Obregón.
¡Qué grande es el cine! 1995-2005 Cine José Luis Garci.
¡Qué noche la de aquel año![7] 1987 Musical Miguel Ríos.
¿Qué pintamos aquí? 1985-1986 Serie dramática Francisco Rabal.
Qué sabe nadie 1990 Entrevistas Jesús Quintero.
Que usted lo mate bien[11] 1979 Teatro
Que viene Muzzy[7] 1987 Infantil Juan Antonio Ollero e Izaskun Azurmendi.
Querido cabaret 1990 Musical Guillermina Motta.
Querido Pirulí[7] 1988 Entrevistas Fernando García Tola.
Queridos cómicos 1992 Teatro
Quién con quién 1999 Concurso Jaime Bores.
¿Quién dice la verdad?[15] 1965-1966 Concurso Juan Antonio Fernández Abajo.
¿Quién es quién? 1963-1965 Federico Gallo e Juan Manuel Soriano.
¿Quién es?[11] 1976 Concurso Manuel Calvo Hernando.
Quién sabe dónde 1992-1998 Servizio Francisco Lobatón.
¿Quién tiene la palabra? 1963-1964 Divulgativo Juan Manuel Soriano.
¡Quiero bailar! 2008 Musical Josep Lobató.
Quijote de Miguel de Cervantes, El[21] 1991 Serie dramática Fernando Rey e Alfredo Landa.
Quiniela, La 1968-1970 Deportes Santiago Vázquez
Quinta esfera, La 2003 Concurso Jorge Fernández.
Quinto jinete, El 1975 Serie dramática
Ramón y Cajal[11] 1982 Serie dramática Adolfo Marsillach.
Raquel busca su sitio 2000 Serie dramática Cayetana Guillén Cuervo.
Rasgos[7] 1982 Entrevistas Mónica Randall.
Realidad inventada, La 1988 Cultural Paloma Chamorro.
Recreo, El 1977-1978 Infantil Torrebruno e Paula Gardoqui.
Recuerda cuándo 1987 Serie dramática Manuel Galiana.
Redacción noche 1976-1979 Informativo Joaquín Arozamena, José Antonio Silva e Santiago López Castillo.
Redes 1996- Divulgativo Eduardo Punset.
Refrito 1981 Humor José Luis Coll.
Regenta, La[21] 1995 Serie dramática Aitana Sánchez-Gijón.
Régimen abierto[13] 1986 Serie dramática Álvaro de Luna, Pilar Velázquez e Silvia Tortosa.
Reglas del juego, Las 1977-1978 Concurso José Antonio Jáuregui.
Reina por un día[6] 1964 Concurso José Luis Barcelona e Mario Cabré.
Remite: Maribel 1970 Comedia Tina Sáinz.
Repor 2007- Reportaxes
Reporteros, Los[6] 1974-1976 Reportaxes Javier Basilio, Diego Carcedo e Jesús González Green.
Réquiem por Granada 1991 Serie dramática Manuel Bandera.
Retorno de Omaita, El 2003 Humor Los Morancos.
Retrato en vivo 1979-1982 Entrevistas Miguel de los Santos.
Revista de cine[11] 1974-1981 Cine Alfonso Eduardo.
Revista de toros 1973-1983 Touros Mariví Romero.
Revista para la mujer[15] 1963-1967 Magazine Maruja Fernández, María del Carmen Goñi e Pedro Macía.
Revistero 1975-1976 Magazine Tico Medina, Isabel Tenaille e Jana Escribano.
Rey de la comedia, El[84] 2007 Humor Eduard Soto e Esther Arroyo.
Rimas populares 1969-1970 Magazine Antolín García.
Risa española, La 1969 Teatro
Risas y estrellas 1997-1999 Entretemento Paloma Lago, José Luis Moreno e Loreto Valverde.
Ritmo 70 1970 Musical José María Íñigo e Pepe Palau.
Ritmo 1962-1960 Musical Carmina Alonso.
Rival más débil, El 2002-2004 Concurso Nuria González y Karmele Aranburu.
Robles, investigador 2000 Serie dramática Antonio Resines.
Rockambole 1989 Musical El Gran Wyoming.
Rockopop 1988-1992 Musical Beatriz Pécker.
Rompecocos 1996-1997 Concurso Paco Vegara.
Ronda de España 1963-1964 Musical Antoñita Moreno.
Ronda, La 1991 Entrevistas Julia Otero.
Rondo, El 2005-2007 Deportes Juan Carlos Rivero, Quique Guash e Lourdes García Campos.
Rosi y los demás 1963 Comedia Félix Navarro.
RTVE responde 2008- Servizio Elena Sánchez.
Rueda de prensa 1965-1966 Entrevistas Victoriano Fernández de Asís.
Ruffus & Navarro Unplugged 2005-2006 Late Night Pepe Navarro.
Ruta Quetzal 1993- Xuvenil Miguel de la Quadra Salcedo.
Sabadabada 1981-1983 Infantil Torrebruno, Mayra Gómez Kemp e Sonia Martínez.
Sábado, El 2005 Entretemento Minerva Piquero.
Sábado 64 [6] 1964-1965 Magazine Clara Isabel Francia e Carmina Alonso.
Sábado cine 1977 Cine Manuel Martín Ferrand.
Sábado noche[7] 1987-1989 Entretemento Toni Cantó, Carlos Herrera e Bibiana Fernández.
Sábado noche 2006 Entretemento Josema Yuste e Nani Gaitán.
Sábado revista 1989-1990 Magazine Manuel Almendros e María San Juan.
Saber vivir 1997-2009 Divulgativo Manuel Torreiglesias.
Saber y Ganar 1997- Concurso Jordi Hurtado.
Sabios, Los[7] 1984-1986 Infantil Andrés Caparrós, Isabel Gemio e Miguel Ángel Jenner.
Sacalalengua 2009 Magazine Ana Solanes.
Saga de los Rius, La[11] 1976-1977 Serie dramática Fernando Guillén.
Salero, El 1990-1991 Musical José Manuel Parada y Trinidad Iglesias.
Salto a la fama 1963-1965 Talent Show José Luis Barcelona e José Luis Uribarri.
Sandino 1994 Serie dramática Joaquim de Almeida.
Sara y Punto 1990 Entretemento Sara Montiel.
¿Se puede? 2004 Comedia Lina Morgan.
Secreto, El 2001 Telenoveka Lorena Bernal.
Secreto de la porcelana, El 1999 Serie dramática Eusebio Poncela.
Secretos de familia 1994 Entretemento Ángeles Martín e Paula Vázquez.
Secuencia 1966 Divulgativo Luis Pruneda.
Segunda cadena informa, La 1968 Informativo Rosa María Mateo.
Segunda Enseñanza[13] 1986 Serie dramática Ana Diosdado.
Segunda oportunidad, La 1978-1979 Divulgativo Paco Costas.
Segundos fuera 1986 Humor Ignacio Salas e Guillermo Summers.
Semáforo, El[21] 1995-1999 Humor Jordi Estadella e Asunción Embuena.
Semana, La[11] 1974-1978 Xuvenil Francisco García Novell e Carmen Lázaro.
Semana que viene, La 1970-1971 Magazine José Luis Uribarri.
Seneca, El[15] 1967-1970 Serie dramática Antonio Martelo.
Señor Villanueva y su gente, El[11] 1979 Comedia Ismael Merlo e Lola Herrera.
Señora, La 2008 Serie dramática Rodolfo Sancho.
Señora García se confiesa, La[13] 1976-1977 Lucía Bosé e Adolfo Marsillach.
¡Señoras y señores! 1973-1976 Entretemento Valerio Lazarov, Norma Duval, Ángela Carrasco, Fiorella Faltoyano.
Séptimo cielo, El[13] 1989 Serie dramática Mónica Randall.
Séptimo de caballería, El 1998-1999 Musical Miguel Bosé.
Sexólogo, El 1994 Comedia Antonio Ozores.
Show de Flo, El 2002-2003 Humor Florentino Fernández.
Show de la una, El 1992-1993 Magazine Fernando Carrillo, Kim Manning e Concha Galán.
Si las piedras hablaran[15] 1972-1973 Divulgativo Natalia Figueroa.
Si lo sé no vengo[7] 1985-1988 Concurso Jordi Hurtado.
Sí o no 1961-1963 Concurso Joaquín Soler Serrano.
Si yo fuera presidente[7] 1983-1985 Entrevistas Fernando García Tola.
Si yo fuera rico[13] 1973-1974 Comedia Antonio Garisa.
Siempre en domingo 1971-1972 Magazine Joaquín Prat, José Luis Uribarri e Juan Antonio Fernández Abajo.
Sierra, mar...o nada 1958 Magazine Tico Medina.
Siete días 1974-1981 Informativo José Antonio Silva, Jesús Álvarez e Isabel Tenaille.
Siete piezas cortas 1972 Teatro
Siete y media musical, Las 1973 Musical Luis del Olmo.
Silencio, estrenamos[21] 1974 Comedia Adolfo Marsillach e Amparo Baró.
Silencio, se juega 1984 Concurso El Gran Wyoming e Paula Gardoqui
Silencio, vivimos 1962-1963 Comedia Adolfo Marsillach.
Silencio, se rueda[11] 1961-1962 Comedia Adolfo Marsillach.
Sin vergüenza 1992-1993 Concurso Ángeles Martín.
Sobre la marcha 1971-1972 Deportes Julio César Fernández.
Sólo goles 1994-1997 Deportes Matías Prats Luque.
Solo moda 2012- Magazine Nieves Álvarez.
Sólo para hombres 1963 Magazine Ana María Solsona.
Solución... mañana, La 1970 Magazine Alfredo Amestoy.
Sonatas 1983 Serie dramática Fernando Méndez-Leite.
Sonría, por favor 1963-1965 Humor Pepe Palau, José Luis Coll e Chumy Chúmez.
Sopa de gansos 1989-1991 Infantil Rosa León.
Sospecha 1963-1971 Serie dramática
Splunge 2005 Humor Florentino Fernández, Eva Hache e Patricia Conde.
Stamos okupa2 2012 Comedia Carmen Maura.
Stop 1972 Divulgativo Manuel Gil.
Su turno[7] 1981-1983 Debate Jesús Hermida.
Subasta de triunfos 1971-1974 Deportes Daniel Vindel e Antolín García.
Suena la copla 1996 Musical Francisco Valladares.
Sumarísimo[15] 1978-1979 Humor Manuel Codeso e Alfonso del Real.
Supersabias, Las 1972 Concurso Torrebruno.
Superstar[7] 1984 Entretemento Norma Duval.
Supertren, El 1991 Humor Elisa Matilla.
Suspiros de España[11] 1974-1975 Serie dramática Antonio Ferrandis e Irene Gutiérrez Caba.
Tablón de anuncios[7] 1984-1986 Cultural Sonia Grande.
Tal como éramos 1998 Magazine Jaime Bores.
Tal como somos 1996 Entrevistas Àngel Casas.
Tal cual[7] 1988-1989 Entrevistas Manuel Hidalgo.
Tal cual 1992-1996 Entrevistas Àngel Casas.
Tal para cual 1965 Humor Zori y Santos.
Taller Mecánico[13] 1991-1992 Comedia Antonio Ozores.
Tan a gustito 2005-2006 Humor Alfonso Arús.
Tango 1991 Serie dramática Javier Bardem.
Tarde de teatro 1986 Teatro
Tarde para todos 1972-1974 Magazine Juan Antonio Fernández Abajo, Clara Isabel Francia e Yolanda Ríos.
Tarde, La[7] 1983-1989 Magazine Pepe Navarro, María Casanova e Andrés Aberasturi.
Tardes de Primera 1996 Magazine Ramón García e Concha Galán.
Tariro, Tariro[7] 1988-1989 Humor La Trinca.
Tarjeta de visita[15] 1964-1965 Magazine Juan Manuel Soriano, Mario Beut e Federico Gallo.
Teatro, El 1974 Teatro
Teatro Apolo[15] 1958-1960 Teatro Fernando García de la Vega.
Teatro breve 1966-1981 Teatro
Teatro Club 1976-1978 Teatro
Teatro de familia 1959-1965 Teatro
Teatro de humor 1964-1965 Teatro
Teatro de la TVE 1957-1958 Teatro
Teatro de misterio 1970 Teatro
Teatro de siempre 1966-1972 Teatro
Teatro estudio 1977-1981 Teatro
Teatro para todos 1965 Teatro
Tele de tu vida, La[85] 2007 Vídeos Jesús Hermida.
Tele-club 1964-1966 Magazine Antolín García, Pilar Cañada.
Tele-club 1968-1970 Magazine Alfredo Amestoy.
Tele-Madrid[15] 1957 Magazine Tico Medina e Yale.
Tele-Revista[6] 1974-1975 Magazine Teresa Gimpera, Mónica Randall e Florencio Solchaga.
Tele-Rodríguez, Los 1957-1958 Comedia María Fernanda D'Ocón.
Telecomedia de humor 1966-1971 Teatro
Telecomedia 1974-1975 Teatro
Telediario[11] 1957- Informativo Jesús Álvarez, Ana Blanco, Luis Mariñas,
Rosa María Mateo, Lorenzo Milá.
Teledomingo 1963-1965 Magazine Joaquín Díaz-Palacios.
Telepasión española 1990-2003 Entretemento
Tema para el debate, Un 1965-1968 Debate Pilar Miró.
Temas 1974 Magazine Ricardo Fernández Deu.
Tendido 13 1966 Touros Manuel Lozano Sevilla.
Tendido cero 1986 Touros Fernando Fernández Román.
Tenemos que hablar 2013- Talk Show Ana García Lozano.
Tengo un libro en las manos 1959-1966 Divulgativo Luis de Sosa.
Tengo una pregunta para usted[86] 2007-2011 Entrevistas Lorenzo Milá e Ana Blanco.
Tentaciones, Las 1970-1971 Serie dramática
Tercer grado 1963 Entrevistas Tico Medina.
Tercer grado, El[21] 1997-2004 Entrevistas Isabel San Sebastián e Carlos Dávila.
Tercer rombo, El 1966 Serie dramática María Fernanda D'Ocón.
Tercera planta, inspección fiscal 1991 Comedia José Sazatornil.
Tercero izquierda 1963 Comedia Elvira Quintillá e José Luis López Vázquez.
Teresa de Jesús 1984 Serie dramática Concha Velasco.
Tertulia con[7] 1981 Debate Fernando Fernán Gómez.
Testigo directo 1994-1999 Informativo Ramón Pellicer.
Tía de Ambrosio, La 1971 Comedia Rafaela Aparicio e Luis Morris.
Tiempo al tiempo 2001-2002 Magazine Concha Velasco.
Tiempo de magia 1976 Maxia Julio Carabias.
Tiempo en que vivimos, El[7] 1989-1990 Magazine Inma de Santis.
Tiempo es oro, El[7] 1987-1992 Concurso Constantino Romero.
Tiempo libre 1978-1979 Magazine Aurora Claramunt.
Tiempo y hora[6] 1965 Comedia Antonio Ferrandis e Amparo Baró.
Tierra de las 1000 músicas, La 2005 Musical Joaquín Luqui.
Tío Willy[13] 1998-1999 Comedia Andrés Pajares.
Tocao del ala 1997 Comedia Ferran Rañé.
Tocata[7] 1983-1987 Musical José Antonio Abellán.
Todo en familia 1999-2001 Concurso Ramón García.
Todo es posible en domingo[11] 1974 Magazine Juan Antonio Fernández Abajo, Kiko Ledgard e Tico Medina.
Todo motor 1989 Deportes Jesús Álvarez Cervantes.
Todo queda en casa[7] 1986-1987 Concurso Pedro Osinaga.
Todo/Fórmula Todo[6] 1969-1972 Magazine Jesús Álvarez e Blanca Gala.
Todos los deportes 1962-1963 Deportes Miguel Ors.
Todos somos jóvenes 1968 Xuvenil Patricia Nigel.
Torneo 1976-1979 Deportes Daniel Vindel.
Tortuga perezosa, La[6] 1961-1968 Humor José Luis Coll e Pablo Sanz.
TPH Club 1999-2003 Infantil Paloma Lago.
Tragedias de la vida vulgar 1964-1965 Comedia José Luis Ozores e Antonio Ozores.
Transición, La 1995 Documental Victoria Prego.
Tranvía del humor, El 1957-1958 Humor Chumy Chúmez e Álvaro de la Iglesia.
Tras la puerta cerrada 1963-1965 Serie dramática
Trazos 1977 Cultural Paloma Chamorro.
Tren, El[7] 1982-1983 Entretemento Mary Carmen.
Tres eran tres[13] 1972-1973 Comedia Amparo Soler Leal, Julieta Serrano e Emma Cohen.
Tres mosqueteros, Los 1971 Serie dramática Sancho Gracia.
Tribuna internacional 1979-1980 Informativo Jesús Hermida.
Tribuna TV 1967-1968 Informativo Victoriano Fernández de Asís.
Tribunal popular[7] 1989-1991 Debate Xavier Foz, Javier Nart e Ricardo Fernández Deu.
Trilocos 1999 Infantil Miliki.
Tristeza de amor[13] 1986 Serie dramática Alfredo Landa e Concha Cuetos.
Triunfomanía 2002 Musical Carlos Lozano.
Tú tranquilo 1965 Comedia Antonio Garisa.
Turno de oficio[13] 1986-1987 Serie dramática Juan Luis Galiardo e Juan Echanove.
Turno de oficio: Diez años después 1996 Serie dramática Juan Luis Galiardo e Juan Echanove.
TVE es noticia[6] 1966 Magazine José Luis Uribarri e Pilar Cañada.
U.C.O. 2009 Serie dramática Miguel Ángel Solá.
Última frontera 1983-1984 Divulgativo Manuel Toharia.
Última hora 1977 Informativo Pedro Macía.
Última moda, La[6] 1969 Magazine Soledad Miranda.
Últimas preguntas 1989 Informativo María Casanova.
Último café, El 1970-1972 Comedia Antonio Garisa, Valeriano Andrés e Tip y Coll.
Último Grito 1968 Musical José María Íñigo e Judy Stephen.
Un encargo original 1983 Teatro
Un, dos, tres... responda otra vez 1972-2004 Concurso Narciso Ibáñez Serrador, Kiko Ledgard, Mayra Gómez-Kemp,
Jordi Estadella, Miriam Díaz-Aroca, Luis Roderas.
Una de dos 1998-1999 Comedia Lina Morgan.
Una de tres 1994 Comedia Luis Fernando Alvés.
Unión hace la fuerza, La[6] 1964-1966 Concurso Mario Beut e Alberto Oliveras.
Unos y los otros, Los 1994-1995 Entrevistas Àngel Casas.
Usted, por ejemplo[7] 1982-1984 Divulgativo Manuel Torreiglesias.
Vamos a la mesa 1967-1968 Cociña Maruja Callaved.
Vamos a ver[7] 1981-1982 Magazine Julio César Fernández, Marisa Medina e Isabel Borondo.
Vaya lío 1997 Magazine Concha Galán.
¡Vaya peña! 2001 Magazine Carlos Lozano.
Vaya tele 1994 Humor Cruz y Raya.
Veraneantes[13] 1984 Serie dramática María Luisa San José, Ana María Vidal, Elisa Ramírez.
Verano 8'30 pm magazine 1986 Magazine Ana María Molano.
Verano azul[13] 1981 Serie dramática Antonio Ferrandis e María Garralón.
Verano de tu vida, El 2005 Entretemento Jorge Fernández.
Verano ya llegó, El 2004 Entretemento Paloma Lago e Miguel Ángel Tobías.
Verbena 1965 Entretemento Mario Beut.
Verdad de las cosas, La 1965 Divulgativo César González Ruano.
Verdad de Laura, La 2002 Telenovela Mónica Estarreado.
Verdad de..., La 1979 Magazine Alfredo Amestoy.
Verdad o mentira[7] 1982-1983 Concurso Alberto Oliveras.
Versión española 1998- Cine Cayetana Guillén Cuervo.
Vértigo 1999 Humor Antonio Resines e Miriam Díaz Aroca.
Viaje al centro de la tele 2013- Vídeos Manu Martínez.
Viaje con nosotros[7] 1988 Entrevistas Javier Gurruchaga.
Viajes alrededor de una pareja 1970 Comedia María José Alfonso e Pedro Osinaga.
Vida, La 1967 Magazine Alfredo Amestoy.
Vida de Rita, La 2003 Comedia Verónica Forqué.
Vida en el aire, La 1998 Serie dramática Fiorella Faltoyano.
Vida es juego, La 1992-1993 Concurso Constantino Romero.
Vida salvaje 1970 Divulgativo Félix Rodríguez de la Fuente.
Vida según..., La 1995 Informativo Ana Cristina Navarro.
Vida sigue, La[7] 1988 Magazine Joaquín Arozamena.
Vídeos de primera 1990-1998 Vídeos Alfonso Arús, Bermúdez e Alonso Caparrós.
Viento, madera y barro 1984 Divulgativo Miguel de los Santos.
Villa Rosaura 1994 Comedia Rosa María Sardà.
Villarriba y Villabajo[13] 1994 Comedia Juanjo Puigcorbé e Ana Duato.
Virtud del asesino, La 1998 Serie dramática Sancho Gracia.
Visado para el futuro[15] 1963-1965 Divulgativo Luis Miravitlles.
Víspera de nuestro tiempo, La[7] 1981-1984 Divulgativo José Antonio Silva e Cristina García Ramos.
Vísperas 1987 Serie dramática Rafael Álvarez.
Visto para sentencia 1971 Serie dramática Javier Escrivá.
Visto y no visto[7] 1982 Magazine Alfredo Amestoy.
Visto y oído 1972 Magazine Mario Beut.
Viudas, Las[11] 1977 Serie dramática Lola Herrera.
Viva el espectáculo 1990-1991 Entretemento Concha Velasco.
Viva la ciencia 1990 Divulgativo Manuel Toharia.
Vive el verano 1999 Entretemento Pedro Rollán.
Vivir cada día[11] 1978-1988 Docudrama José Luis Rodríguez Puértolas.
Vivir es lo que importa 1971 Magazine Antonio Fraguas e Manuel Summers.
Vivir para ver 1969 Magazine
Vivir para ver 1977-1978 Magazine Alfredo Amestoy.
Voces a 45 1975-1976 Musical Pepe Domingo Castaño.
Voces de oro 1970-1971 Musical Miguel de los Santos.
Voces sin voz 1981-1982 Divulgativo Manuel Torreiglesias.
Voluntarios 2004 Servizio Francine Gálvez.
Voz humana, La 1986-1988 Musical
Vuelta al mundo de Willy Fog, La 1984 Infantil
Vuestro amigo Quique[21] 1972-1973 Infantil Herta Frankel.
Waku waku[7] 1989-1991, 1998-2000 Concurso Consuelo Berlanga e Nuria Roca.
X-O da dinero[6] 1959 Concurso Juan Viñas e Estanis González.
Xat.TV 2000 Divulgativo Leticia Dolera.
Y al final esperanza 1967 Teatro
¿Y ahora qué...? 2009-2010 Humor Josema Yuste e Florentino Fernández.
¿Y quién es él? 1994 Magazine Mari Pau Domínguez.
...Y siete 1971 Divulgativo Victoriano Fernández de Asís.
Y sin embargo, te quiero[7] 1983-1985 Magazine Ignacio Salas e Guillermo Summers.
Ya semos europeos[7] 1989 Humor Albert Boadella.
Ya sé que tienes novio 1985 Concurso Constantino Romero.
Ya te vale 2008 Infantil Gemma Nierga.
Yo canto 1977-1978 Musical
Yo de mayor quier ser español 2011 humor Gomaespuma.
Yo estuve allí 2008 Magazine Carolina Ferre.
Yo robo, tú chantajeas, ella estafa y además un muerto 1984 Comedia Emilio Gutiérrez Caba.
Zip zap 1997 Magazine Belén Rueda.
Zona de juego 1993 Concurso Miguel Ortiz.
Zona franca 1995-1996 Musical Arancha de Benito e Tony Aguilar.

Notas[editar | editar a fonte]

  1. "Torrebruno: Superagente 003 y medio". Diario ABC. 2 de novembro de 1979. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1979/11/02/094.html. 
  2. "El Príncipe de Asturias leerá mañana las 10 últimas líneas de El Quijote". Diario ABC. 30 de decembro de 2005. http://www.abc.es/hemeroteca/historico-30-12-2005/abc/Ultima/el-principe-de-asturias-leera-ma%C3%B1ana-las-ultimas-10-lineas-de-el-quijote_1013347267031.html. 
  3. "Verónica Sánchez y Felix Gómez estarán en 'La República' de TVE". FormulaTV. http://www.formulatv.com/noticias/16695/veronica-sanchez-felix-gomez-la-republica-tve/. Consultado o 7 de outubro de 2010. 
  4. "El éxito de "La 2 en el teatro" habrá que medirlo en la venta de entradas". Diario ABC. 25 de outubro de 1997. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1997/10/24/131.html. 
  5. "De Lorenzo a Mara: 15 años de presentadores en 'La 2 Noticias'". RTVE. 23 de outubro de 2009. http://www.rtve.es/television/20091023/lorenzo-mara-15-anos-presentadores-2-noticias/297545.shtml. 
  6. 6,00 6,01 6,02 6,03 6,04 6,05 6,06 6,07 6,08 6,09 6,10 6,11 6,12 6,13 6,14 6,15 6,16 6,17 6,18 6,19 6,20 6,21 6,22 6,23 6,24 6,25 6,26 6,27 6,28 6,29 6,30 6,31 6,32 6,33 6,34 6,35 6,36 Baget, 1975
  7. 7,000 7,001 7,002 7,003 7,004 7,005 7,006 7,007 7,008 7,009 7,010 7,011 7,012 7,013 7,014 7,015 7,016 7,017 7,018 7,019 7,020 7,021 7,022 7,023 7,024 7,025 7,026 7,027 7,028 7,029 7,030 7,031 7,032 7,033 7,034 7,035 7,036 7,037 7,038 7,039 7,040 7,041 7,042 7,043 7,044 7,045 7,046 7,047 7,048 7,049 7,050 7,051 7,052 7,053 7,054 7,055 7,056 7,057 7,058 7,059 7,060 7,061 7,062 7,063 7,064 7,065 7,066 7,067 7,068 7,069 7,070 7,071 7,072 7,073 7,074 7,075 7,076 7,077 7,078 7,079 7,080 7,081 7,082 7,083 7,084 7,085 7,086 7,087 7,088 7,089 7,090 7,091 7,092 7,093 7,094 7,095 7,096 7,097 7,098 7,099 7,100 7,101 7,102 Herrero, 2013
  8. 8,0 8,1 "Los concursos de TVE y TV-3 reparten semanalmente cerca de 16 millones". El País. 16 de febreriro de 1988. http://elpais.com/diario/1988/02/16/radiotv/571964405_850215.html. 
  9. "Pedro Erquicia estrena hoy los nuevos informativos del fin de semana". Diario ABC. 10 de outubro de 1987. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1987/10/10/110.html. 
  10. "7 cantos de España". Diario ABC. 6 de outubro de 1977. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1977/10/06/110.html. 
  11. 11,00 11,01 11,02 11,03 11,04 11,05 11,06 11,07 11,08 11,09 11,10 11,11 11,12 11,13 11,14 11,15 11,16 11,17 11,18 11,19 11,20 11,21 11,22 11,23 11,24 11,25 11,26 11,27 11,28 11,29 11,30 11,31 11,32 11,33 11,34 11,35 11,36 11,37 11,38 11,39 11,40 11,41 11,42 11,43 11,44 Palacio, 2012
  12. "A las ocho con Raffaella". El País. 25 de outubro de 1993. http://elpais.com/diario/1993/10/25/radiotv/751503633_850215.html. 
  13. 13,00 13,01 13,02 13,03 13,04 13,05 13,06 13,07 13,08 13,09 13,10 13,11 13,12 13,13 13,14 13,15 13,16 13,17 13,18 13,19 13,20 13,21 13,22 13,23 13,24 13,25 13,26 13,27 13,28 13,29 13,30 13,31 13,32 13,33 13,34 13,35 13,36 13,37 13,38 13,39 13,40 13,41 13,42 Capilla, 1999
  14. "Óscar Ladoire, 'conductor' de 'A media voz'". El País. 9 de abril de 1987. http://elpais.com/diario/1987/04/09/radiotv/544917605_850215.html. 
  15. 15,00 15,01 15,02 15,03 15,04 15,05 15,06 15,07 15,08 15,09 15,10 15,11 15,12 15,13 15,14 15,15 15,16 15,17 15,18 15,19 15,20 15,21 15,22 15,23 15,24 15,25 15,26 15,27 15,28 15,29 15,30 15,31 15,32 15,33 15,34 15,35 15,36 15,37 15,38 15,39 15,40 15,41 15,42 15,43 15,44 15,45 Díaz, 2008
  16. "Abierto por vacaciones". El País. 2 de agosto de 1993. http://elpais.com/diario/1993/08/02/radiotv/744242430_850215.html. 
  17. "TVE estrena Agrosfera, revista de pesca y agricultura". Diario ABC. 11 de outubro de 1997. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1997/10/11/138.html. 
  18. "La 1 estrena su serie de aventuras 'Águila Roja'". Europa Press. http://www.europapress.es/tv/noticia-estrena-aguila-roja-nueva-serie-ambientada-siglo-oro-espanol-20090218195036.html. Consultado o 30 de marzo de 2009. 
  19. "La sonrisa, alicaida, de nuestra pequeña pantalla". Diario ABC. 9 de marzo de 1977. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/blanco.y.negro/1977/03/09/061.html. 
  20. "Los anuncios de tu vida: 'Spots' que dejan huella". 20 minutos. http://www.20minutos.es/noticia/927194/0/anuncios/vida/. Consultado o 16 de xaneiro de 2011. 
  21. 21,00 21,01 21,02 21,03 21,04 21,05 21,06 21,07 21,08 21,09 21,10 21,11 21,12 21,13 21,14 21,15 21,16 21,17 21,18 21,19 21,20 21,21 21,22 21,23 España, 2001
  22. "TVE reestructura la programación de la franja matinal para recuperar la audiencia perdida". El Mundo. 6 de xaneiro de 1997. http://www.elmundo.es/1997/01/06/television/06N0132.html. 
  23. "Cayetana se asoma a otras artes". El País. 14 de marzo de 2013. http://cultura.elpais.com/cultura/2013/03/13/television/1363197295_032515.html. 
  24. "TVE estrenará este sábado 'Audiencia Abierta', el programa sobre el rey y el príncipe". 20minutos. 10 de outubro de 2012. http://www.20minutos.es/noticia/1614102/0/audiencia-abierta/tve/rey-juan-carlos/. 
  25. "TVE-1 insiste en la danza con el estreno de 'Bailes de salón'". El País. 14 de xullo de 2006. http://elpais.com/diario/2006/07/14/radiotv/1152828001_850215.html. 
  26. "TVE empieza a emitir hoy la serie juvenil 'El bigote de Babel'". El País. 19 de febreriro de 1987. http://elpais.com/diario/1987/02/19/radiotv/540687605_850215.html. 
  27. "Televisión Española crea un espacio dedicado a los videojuegos". El País. 10 de novembro de 1993. http://elpais.com/diario/1993/11/10/radiotv/752886002_850215.html. 
  28. "Con estos pelos". El País. 29 de setembro de 2007. http://elpais.com/diario/2007/09/29/radiotv/1191016804_850215.html. 
  29. "La 2 estrena 'Cámara abierta 2.0', un nuevo espacio dedicado a Internet". FormulaTV. 8 de novembro de 2007. http://www.formulatv.com/noticias/5957/la-2-estrena-camara-abierta-20-un-nuevo-espacio-dedicado-a-internet/. 
  30. "Cántame como pasó se estrena el viernes en TVE". DentroTele.com. http://www.dentrotele.com/2010/04/21/cantame-como-paso-se-estrena-el-viernes-en-tve/. Consultado o 21 de abril de 2010. 
  31. "La 2 estrena esta noche 'Carta Blanca'". FormulaTV. 24 de maio de 2006. http://www.formulatv.com/noticias/2237/la-2-estrena-esta-noche-carta-blanca/. 
  32. "Las chicas de oro a la española". El País. http://www.elpais.com/articulo/Pantallas/chicas/oro/espanola/elpepirtv/20100913elpepirtv_3/Tes. Consultado o 13 de setembro de 2010. 
  33. "Mario Picazo recorre el mundo en La 1 en busca de «Climas extremos»". La Razón. 28 de decembro de 2011. http://www.larazon.es/noticia/5982-mario-picazo-recorre-el-mundo-en-la-1-en-busca-de-climas-extremos. 
  34. "Club de Fútbol, estreno este domingo a las 23 horas en La 2". RTVE. 23 de agosto de 2007. http://www.rtve.es/FRONT_SALA_PRENSA/?go=eacaa4148f48af89730076a6669df2169fcb5b71e1aa29da9059aec6a85b8830804e095c5c8a8d5921c5a06244069687. 
  35. "”Código uno” entrevista a “El Arropiero”, el mayor criminal de España". La vanguardia. 29 de marzo de 1993. http://hemeroteca.lavanguardia.com/preview/1993/03/29/pagina-5/33717410/pdf.html. 
  36. "Ramón García presenta '¿Conoces España?', un "trivial ibérico" en La 1". La Vanguardia. 4 de maio de 2012. http://www.lavanguardia.com/television/20120504/54289141070/ramon-garcia-conoces-espana-la-1.html. 
  37. "Latidos de verano". El País. 7 de xullo de 1997. http://elpais.com/diario/1997/07/07/radiotv/868226402_850215.html. 
  38. "Cristina García Ramos estrena una revista 'del corazón' en TVE". El País. 4 de xullo de 1993. http://elpais.com/diario/1993/07/04/radiotv/741736802_850215.html. 
  39. "TVE afina las voces de El Dueso". El País. 18 de xuño de 2006. http://elpais.com/diario/2006/06/18/radiotv/1150581601_850215.html. 
  40. "TVE estrena 'D-Calle', magazín nocturno con Cayetana Guillén Cuervo". FormulaTV. 21 de novembro de 2006. http://www.formulatv.com/noticias/3189/tve-estrena-d-calle-magazin-nocturno-con-cayetana-guillen-cuervo/. 
  41. "'El debate de La 1' releva hoy a '59 segundos'". El Periódico de Catalunya. 11 de abril de 2012. http://www.elperiodico.com/es/noticias/tele/debate-releva-hoy-segundos-1647176. 
  42. "Hoy comienza Debate, espacio con el que Victoria Prego vuelve a TVE". Diario ABC. 8 de xaneiro de 1987. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1987/01/08/095.html. 
  43. "Jaime Bores presenta en TVE-1 el debate 'Digan lo que digan'". El País. 29 de setembro de 1997. http://elpais.com/diario/1997/09/29/radiotv/875484003_850215.html. 
  44. "TVE recurre a los clásicos". El Mundo. 8 de xaneiro de 1997. http://www.elmundo.es/1997/01/08/television/08N0127.html. 
  45. "'El Edén', espacio de variedades producido por TVE en Barcelona". El País. 17 de xuño de 1987. http://elpais.com/diario/1987/06/17/radiotv/550879202_850215.html. 
  46. "Iñaki Gabilondo estrena su espacio En familia". La Vanguardia. 10 de abril de 1987. http://hemeroteca.lavanguardia.com/preview/1987/12/25/pagina-68/32993976/pdf.html. 
  47. "La 2 estrena un informativo para sordos". El País. 18 de abril de 1997. http://elpais.com/diario/1997/04/18/radiotv/861314403_850215.html. 
  48. "El estreno de 'Entre todos' llega a La 1 el próximo lunes 26 de agosto". Fórmula TV. 14 de agosto de 2013. http://www.formulatv.com/noticias/32598/estreno-entre-todos-llega-la1-proximo-26-agosto/. Consultado o 29 de agosto de 2013. 
  49. "Julia Otero regresa a TVE". El Mundo. 3 de abril de 2012. http://www.elmundo.es/elmundo/2012/04/03/television/1333463360.html. 
  50. "Televisión Española se autoparodia en la serie 'Érase una vez la tele'". El País. 23 de novembro de 1996. http://elpais.com/diario/1996/11/23/radiotv/848703601_850215.html. 
  51. "Estreno de 'El escarabajo verde'". El País. 24 de maio de 1997. http://elpais.com/diario/1997/05/02/radiotv/862524020_850215.html. 
  52. "El Príncipe defiende los valores ecologistas en la serie documental 'La España salvaje'". El País. 1 de novembro de 1996. http://elpais.com/diario/1996/11/01/radiotv/846802801_850215.html. 
  53. "José 'Madrileños por el mundo: Shangai' frente a 'Españoles en el mundo: Shangai'". http://www.formulatv.com/1,20090303,10574,1.html. Consultado o 1 de xullo de 2009. 
  54. "TVE gasta bromas a los ciudadanos en el programa "Espejo secreto"". El País. 19 de xuño de 1997. http://elpais.com/diario/1997/06/19/radiotv/866671202_850215.html. 
  55. "Paloma Chamorro inicia un nuevo programa en un horario que considera inadecuado". El País. 7 de maio de 1987. http://elpais.com/diario/1987/04/30/radiotv/546732004_850215.html. 
  56. "Jana Escribano". Diario ABC. 17 de abril de 1977. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1977/04/17/117.html. 
  57. ""Europa, Europa", retrato sin tópicos de la Comunidad". Diario ABC. 10 de xullo de 1987. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1987/07/10/117.html. 
  58. "Tonino conducirá en TVE-1 'Extra', un informativo de humor". El Diario Montañés. 22 de febreriro de 2006. http://www.eldiariomontanes.es/pg060222/prensa/noticias/Television/200602/22/DMO-TEL-191.html. 
  59. "'El flechazo' llega hoy a TVE presentado por Anabel Alonso". El País. 9 de setembro de 1997. http://elpais.com/diario/1997/09/09/radiotv/873756001_850215.html. 
  60. "A la caza de cerebritos". El País. http://www.elpais.com/articulo/Pantallas/caza/cerebritos/elpepirtv/20110214elpepirtv_2/Tes. Consultado o 14 de febreriro de 2011. 
  61. "Almodóvar y López de Arriotúa, con Gabilondo en "Gente de Primera"". Diario ABC. 26 de outubro de 1993. http://hemeroteca.abcdesevilla.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/sevilla/abc.sevilla/1993/10/26/117.html. 
  62. "Marisa Abad". Diario ABC. 28 de agosto de 1977. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1977/08/28/069.html. 
  63. "TVE estrena El Gong Show el próximo miércoles". VayaTele. 3 de xuño de 2007. http://www.vayatele.com/tve-1/tve-estrena-el-gong-show-el-proximo-miercoles. 
  64. "Ana G. Obregón dará el sábado en TVE 'Gracias por todo'". El País. 30 de xaneiro de 1997. http://elpais.com/diario/1997/01/30/radiotv/854578815_850215.html. 
  65. "TVE estrena hoy la serie 'Gran Reserva'". La Rioja.com. http://www.larioja.com/v/20100415/sociedad/estrena-serie-gran-reserva-20100415.html. Consultado o 15 de abril de 2010. 
  66. "TVE estrena 'Gran Reserva. El origen': dos familias enfrentadas en una guerra de sentimientos y poder". RTVE. 10 de maio de 2013. http://www.rtve.es/rtve/20130510/tve-estrena-gran-reserva-origen-dos-familias-enfrentadas-guerra-sentimientos-poder/661101.shtml. Consultado o 13 de maio de 2013. 
  67. "'Hablando claro', un concurso sobre el uso del castellano". El País. 8 de outubro de 1987. http://elpais.com/diario/1987/10/08/radiotv/560646004_850215.html. 
  68. "TVE lanza el concurso de parejas "Hasta que la tele nos separe"". Vertele!. 3 de xullo de 2006. http://www.vertele.com/noticias/tve-lanza-el-concurso-de-parejas-hasta-que-la-tele-nos-separe/. 
  69. "Almudena Ariza presenta Hay que vivir, nueva apuesta de TVE para los miércoles". Vertele. 16 de xullo de 2007. http://www.vertele.com/noticias/almudena-ariza-presenta-hay-que-vivir-nueva-apuesta-de-tve-para-los-miercoles/. 
  70. "Carrera de relevos". Diario ABC. 6 de xullo de 1996. http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1996/07/06/123.html. 
  71. "José Mota estrena 'show' semanal en TVE-1". El País. http://www.elpais.com/articulo/Pantallas/Jose/Mota/estrena/show/semanal/TVE-1/elpepirtv/20090109elpepirtv_4/Tes. Consultado o 30 de marzo de 2009. 
  72. "'La hora del lector', un programa sobre el libro para las grandes audiencias". El País. 7 de abril de 1987. http://elpais.com/diario/1987/04/07/radiotv/544744804_850215.html. 
  73. ""Horizontes" y nueva revista de ciencias de RTVE". El País. 11 de outubro de 1977. http://elpais.com/diario/1977/10/11/cultura/245372404_850215.html. 
  74. "Televisión Española: Año de Nieves, año de...solidaridad". Diario ABC. 21 de xaneiro de 1997. http://hemeroteca.abcdesevilla.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/sevilla/abc.sevilla/1997/01/21/108.html. 
  75. "TVE estrena 'Identity', el nuevo concurso para la noche de los lunes en La Primera". FormulaTV. 14 de xullo de 2007. http://www.formulatv.com/noticias/4962/tve-estrena-identity-el-nuevo-concurso-para-la-noche-de-los-lunes-en-la-primera/. 
  76. "TVE envía 'Misión Eurovisión' al sábado por su pobre audiencia". Diario ABC. 25 de xaneiro de 2007. http://www.abc.es/hemeroteca/historico-25-01-2007/abc/TVyRadio/tve-envia-mision-eurovision-al-sabado-por-su-pobre-audiencia_1631096726845. 
  77. "Los Morancos: «No tenemos nada que demostrar, llevamos 27 años haciendo humor»". Hoy. 5 de xaneiro de 2007. http://www.hoy.es/prensa/20070105/television/morancos-tenemos-nada-demostrar_20070105. 
  78. "Javier Capitán será el 'negociador' en TVE". El Mundo. 11 de xullo de 2007. http://www.elmundo.es/elmundo/2007/07/11/television/1184173893. 
  79. "Juanes, primer invitado de 'No disparen al pianista'". El Mundo. 5 de decembro de 2007. http://www.elmundo.es/elmundo/2007/12/05/television/1196880591. 
  80. "TVE-1 traslada a los martes 'La noche de Quintero'". El País. 27 de febreriro de 2007. http://elpais.com/diario/2007/02/27/radiotv/1172530802_850215. 
  81. "Juan Ramón Lucas regresa a TVE-1 para denunciar los abusos a los consumidores". El País. 21 de xuño de 2007. http://elpais.com/diario/2007/06/21/radiotv/1182376802_850215. 
  82. "TVE estrena 'Página 2', un nuevo espacio dedicado a la literatura". FormulaTV. 30 de outubro de 2007. http://www.formulatv.com/noticias/5891/tve-estrena-pagina-2-un-nuevo-espacio-dedicado-a-la-literatura/. 
  83. "Carcajadas en TVE para la noche de los viernes". 20minutos. 13 de setembro de 2007. http://www.20minutos.es/noticia/275444/0/josema/fin/venido/. 
  84. "El Neng debuta en TVE-1 con ´El rey de la comedia´". El Periódico de Extremadura. 27 de outubro de 2007. http://www.elperiodicoextremadura.com/noticias/television/el-neng-debuta-en-tve-1-con-el-rey-de-comedia-_333697. 
  85. "TVE-1 Hermida sigue con 'La tele de tu vida'". Diario Sur. 11 de xaneiro de 2007. http://www.diariosur.es/prensa/20070111/gente/hermida-sigue-tele-vida_20070111. 
  86. "Zapatero atiende a 38 de los 100 ciudadanos reunidos para entrevistarle". El Mundo. 28 de marzo de 2007. http://www.elmundo.es/elmundo/2007/03/28/comunicacion/1175033618. 

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]

Bibliografía[editar | editar a fonte]