Lista de filmes con versión en galego/C

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

C[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
O cabaleiro enmascarado The Lone Ranger 2003 Jack Bender Dobrada
O cabaleiro escuro The Dark Knight 2008 Christopher Nolan Dobrada
O cabaleiro escuro: a lenda renace[1] The Dark Knight Rises 2012 Christopher Nolan
O cabaleiro negro[2] The Black Knight 1954 Tay Garnett
Cabaleiros da morte[3] Steel Frontier 1995 Paul G. Volk, Joe Hart
Os cabaleiros da táboa redonda[4] / Os cabaleiros do rei Artur[5] Knights of the Round Table 1953 Richard Thorpe Dobrada
Os cabaleiros prefírenas loiras[6] Gentlemen Prefer Blondes 1953 Howard Hawks
A cabalgada dos malditos A Time for Killing 1967 Phil Karlson Dobrada
Cabalgar en solitario Ride Lonesome 1959 Budd Boetticher Dobrada
O cabalo salvaxe The Wild Stallion 2009 Craig Clyde Dobrada
Cabeza de diamante[7] Diamond Head 1962 Guy Green
O cabezazo[8] Coup de tête 1979 Jean-Jacques Annaud
Cacería salvaxe[9] Running Wild 1998 Timothy Bond
Cada un busca o seu gato[10] Chacun cherche son chat 1996 Cédric Klapisch
A cadea invisible Lassie Come Home 1943 Fred M. Wilcox Dobrada
A caída da casa Usher[11] House of Usher 1960 Roger Corman
A caída do Imperio Romano[12] The Fall of the Roman Empire 1964 Anthony Mann
Caído do ceo[13] Out of the Blue 1980 Dennis Hopper Subtitulado
Caídos nunha árbore[14] Sur un arbre perché 1971 Serge Korber
Cairo Branco White Fang 1991 Randal Kleiser Dobrada
A caixa[15] La caja 2007 Juan Carlos Falcón Dobrada
A caixa das sorpresas[16] The Wrong Box 1966 Bryan Forbes
Calafrío Frailty 2001 Bill Paxton Dobrada
Calamidade Jane[17] Calamity Jane 1953 David Butler
Un caldeiro de sangue[18] A Bucket of Blood 1959 Roger Corman Subtitulada
Calexón sanguento Blood Alley 1955 William A. Wellman, John Wayne Dobrada
Un cálido decembro[19] A Warm December 1973 Sidney Poitier
Callas Forever Callas Forever 2002 Franco Zeffirelli Dobrada
Calma total[20] Dead Calm 1989 Phillip Noyce Dobrado
Calor entre reixas[21] Caged Heat 1974 Jonathan Demme Subtitulado
A calumnia[22] The Children’s Hour 1961 William Wyler Subtitulado
A cámara do terror[23] Fear Chamber 1968 Jack Hill, Juan Ibáñez
Camarote de luxo[24] Camarote de lujo 1959 Rafael Gil
O camiño The Way 2010 Emilio Estevez Dobrada
Camiño da gloria The Road to Glory 1936 Howard Hawks
Camiño da gloria[25] When Saturday Comes 1996 Maria Giese
Camiño da vinganza The Scalphunters 1968 Sydney Pollack Dobrada
Camiño de Bali[26] Road to Bali 1952 Hal Walker
Camiño de Sagebrush[27] Sagebrush Trail 1933 Armand Schaeffer
O camiño de Santa Fe Santa Fe Trail 1940 Michael Curtiz Dobrada
O camiño do alén[28] Kid Courageous 1935 Robert N. Bradbury
Camiños enfrontados[29] Bad for Each Other 1953 Irving Rapper
O campión[30] The Champ 1979 Franco Zeffirelli
Can branco[31] White Dog 1982 Samuel Fuller
O can celestial[32] Oh, Heavenly Dog 1980 Joe Camp
O can doente[33] Nora inu 1949 Akira Kurosawa
A canción do verdugo[34] The Executioner’s Song 1982 Lawrence Schiller
Canción triste de Pete Kelly[35] Pete Kelly's Blues 1955 Jack Webb
O candidato[36] The Candidate 1972 Michael Ritchie
Cando chegue setembro[37] Come September 1961 Robert Mulligan
Cando ferve o sangue[4] Never So Few 1959 John Sturges
Cando Harry atopou a Sally When Harry Met Sally... 1989 Rob Reiner Dobrada
Cando menos o esperas[38] Something’s Gotta Give 2003 Nancy Meyers
Cando o amor se acaba[39] Falling from Grace 1992 John Mellencamp
Cando o teu amor te deixa[40] When Your Love Leaves 1983 Jeff Bleckner
Cando os dinosauros gobernaban a Terra When Dinosaurs Ruled the Earth 1970 Val Guest Dobrada
Cando os revólveres mandan[41] Le pistole non discutono 1964 Mario Caiano
Cando sopra o vento[42] When the Wind Blows 1986 Jimmy T. Murakami
Cando te encontre The Lucky One 2012 Scott Hicks
Canguro Jack Kangaroo Jack 2003 David McNally Dobrada
Canguro último modelo[43] Un amour de banquier 1991 Ian Toynton
Canícula Canícula 2002 Álvaro García-Capelo Dobrada
O canón do paraíso[44] Paradise Canyon 1935 Carl Pierson
Os canóns de San Sebastián[45] La bataille de Saint Sebastian 1968 Henri Verneuil Dobrada
Os cans da guerra[46] The Dogs of War 1980 John Irvin
Cans de palla Straw Dogs 1971 Sam Peckinpah Dobrada
Cans millonarios Hot Dogs: Wau - wir sind reich! 1999 Michael Schoemann Dobrada
Canto me amas? Combien tu m'aimes? 2005 Bertrand Blier Dobrada
Capitán Blood[47] Captain Blood 1935 Michael Curtiz
Capitán Horacio Hornblower[48] / Capitán Horatio Hornblower[6] Captain Horatio Hornblower R.N. 1951 Raoul Walsh Dobrado
O capitán John Smith e Pocahontas Captain John Smith and Pocahontas 1953 Lew Landers Dobrada
O capitán Kidd Captain Kidd 1945 Rowland V. Lee Dobrada
Capricornio I[49] Capricorn One 1978 Peter Hyams
Cara a cara[50] Ansikte mot ansikte 1976 Ingmar Bergman Subtitulada
Cara de anxo[51] Angel Face 1953 Otto Preminger Subtitulado
Cara ó descoñecido[52] Toward the Unknown 1956 Mervyn LeRoy
Carapuchiña Vermella, a quen tes medo?[53] Red Riding Hood 2011 Catherine Hardwicke
Caravana de paz[54] Wagon Master 1950 John Ford Subtitulado
O cardenal (sic)[55] The Cardinal 1963 Otto Preminger
A carga da brigada lixeira[56] The Charge of the Light Brigade 1936 Michael Curtiz
Cargo Cargo 2006 Clive Gordon Dobrada
O carniceiro[57] Le boucher 1970 Claude Chabrol Subtitulado
Carolina Carolina 2003 Marleen Gorris Dobrada
A carreira da morte[58] Scream and Scream Again 1970 Gordon Hessler
A carreira do século The Great Race 1965 Blake Edwards Dobrada
Carreira espacial Race to Space 2001 Sean McNamara Dobrada
Carson City Carson City 1952 André De Toth Dobrada
Carta branca[59] Hall Pass 2011 Irmáns Farrelly
A carta do Kremlin[60] The Kremlin Letter 1970 John Huston
Carta dunha descoñecida[61] Letter from an Unknown Woman 1948 Max Ophüls Subtitulado
A carta final[62] 84 Charing Cross 1987 David Hugh Jones Dobrado
Cartas a Iris[63] Stanley & Iris 1990 Martin Ritt
Cartas de Iwo Jima[64] Letters from Iwo Jima 2006 Clint Eastwood Subtitulada
Carne viva Prime Cut 1972 Michael Ritchie Dobrada
A casa amarela[65] La maison jaune 2007 Amor Hakkar Subtitulado
A casa da alegría The House of Mirth 2000 Terence Davies Dobrada
A casa das dagas voadoras Shi mian mai fu 2004 Yimou Zhang Dobrada
A casa das sombras longas[66] The House of the Long Shadows 1983 Pete Walker
Casa de area e néboa House of Sand and Fog 2003 Vadim Perelman Dobrada
A casa de cera House of Wax 2005 Jaume Collet-Serra Dobrada
Casa de monecas[67] A Doll’s House 1973 Patrick Garland
A casa do lago[68] The Lake House 2006 Alejandro Agresti
A casa do outeiro[69] A House in the Hills 1993 Ken Wiederhorn
A casa dos anxos[70] Änglagård 1992 Colin Nutley
A casa en sombras[71] On Dangerous Ground 1951 Nicholas Ray, Ida Lupino Subtitulado
A casa sen fronteiras[72] La casa sin fronteras 1972 Pedro Olea
A casa vermella[73] The Red House 1947 Delmer Daves Dobrada
Casablanca Casablanca 1942 Michael Curtiz Dobrada
Casada con todos Married to the Mob 1988 Jonathan Demme Dobrada
Casado con todas[74] L’ambassade en folie 1992 Baz Taylor
O Casanova, de Federico Fellini[75] Il Casanova di Federico Fellini 1976 Federico Fellini
Casanova e Cía.[76] Casanova & Co. 1977 Franz Antel
O casarón das sombras[77][78] The Old Dark House 1963 William Castle
Casco azul[79] Casque bleu 1994 Gérard Jugnot
Casei cunha bruxa[80] I Married a Witch 1942 René Clair
O caso de Lucy Harbin[81] Strait-Jacket 1964 William Castle Subtitulado
O caso Thomas Crown The Thomas Crown Affair 1968 Norman Jewison Dobrada
O castelo de Fu-Manchú[82] The Castle of Fu Manchu 1969 Jesús Franco
Catalina Catalina 2006 Mario Iglesias Dobrada
O cativo The Kid 1921 Charles Chaplin Subtitulada
Os catro desertores[83] Cuatro desertores 1970 Pascual Cervera
Catro do apocalipse[84] I quattri dell’apocalisse 1975 Lugio Fulci
Os catro moinantes I Quattro dell'Ave Maria 1968 Giuseppe Colizzi Dobrada
Os catro mosqueteiros[85] The Four Musketeers 1974 Richard Lester
Catro tipos de Texas 4 for Texas 1963 Robert Aldrich Dobrada
Catro vodas e un funeral[86] Four Weddings and a Funeral 1994 Mike Newell Dobrada
Os catro xinetes da apocalipse[87] The Four Horsemen of the Apocalypse 1962 Vincente Minnelli Dobrado
Catwoman Catwoman 2004 Pitof Dobrada
Causa xusta[88] Just Cause 1995 Arne Glimcher Dobrado
A caverna maldita The Cave 2005 Bruce Hunt Dobrada
Cavernícola[89] Caveman 1981 Carl Gottlieb
Caza implacable The Hunting Party 1971 Don Medford Dobrada
Caza de rapiñeiros[90] Scavenger Hunt 1979 Michael Schultz
Caza legal Fair Game 1995 Andrew Sipes Dobrada
Caza ó terrorista The Assignment 1997 Christian Duguay Dobrada
O cazador[91] The Deer Hunter 1978 Michael Cimino
O cazador de soños Dreamcatcher 2003 Lawrence Kasdan Dobrada
O cazador do espacio[92] Spacehunter: Adventures on the Forbidden Zone 1983 Lamont Johnson
O cazarrecompensas[93] The Bounty Killer 1965 Spencer G. Bennett
Cea ás oito[94] Dinner at Eight 1933 George Cukor
Cela 211 Celda 211 2009 Daniel Monzón Dobrada
Centauros do deserto[95] The Searchers 1956 John Ford Dobrada
O ceo pode agardar[96] Heaven Can Wait 1978 Warren Beatty, Buck Henry
Cerco de lume[97] Fool’s Parade 1971 Andrew V. McLaglen
O cerebro dun billón de dólares[98] Billion Dollar Brain 1967 Ken Russell
Ceremonia secreta (sic)[99] Secret Ceremony 1961 Joseph Losey
As cervas[100] Les biches 1968 Claude Chabrol Subtitulado
Chacal The Day of the Jackal 1973 Fred Zinnemann Dobrada
Chamábanlle Calamidade[101] I bandoleros della dodicesima ora 1972 Alfonso Balcázar
Chamábanlle Trindade Lo chiamavano Trinità 1970 Enzo Barboni Dobrada
Chamada a un reporteiro[102] The Mean Season 1985 Phillip Borsos
Chamada para un morto[103] The Deadly Affair 1966 Sidney Lumet
Chamade a calquera porta[104] Knock on Any Door 1949 Nicholas Ray
Chámame Santa Claus Calle Me Claus 2001 Peter Werner Dobrada
Chámanme Radio[105] Radio 2003 Michael Tollin
Chantaxe contra unha muller[106] Experiment in Terror 1962 Blake Edwards
Charlie e a fábrica de chocolate[107] Charlie and the Chocolate Factory 2005 Tim Burton Dobrado
Charro Charro! 1969 Charles Marquis Warren Dobrada
A chave secreta[108] La chiave 1983 Tinto Brass Subtitulado
O chef namorado[25] Les mille et une recettes du cuisinier amoureux 1996 Nana Djordjadze
Chegaron a Cordura They Came to Cordura 1959 Robert Rossen Dobrada
Chepas[109] Hawmps! 1976 Joe Camp
Cherry 2000 Cherry 2000 1987 Steve De Jarnatt Dobrada
Cherry Falls Cherry Falls 2000 Geoffrey Wright Dobrada
Chino Valdez, il mezzosangue 1973 John Sturges, Duilio Coletti Dobrada
O chip prodixioso[110] Innerspace 1987 Joe Dante
Chisum Chisum 1970 Andrew V. McLaglen Dobrada
Chitty Chitty Bang Bang Chitty Chitty Bang Bang 1968 Ken Hughes Dobrada
Chocolate[111] Chocolat 1988 Claire Denis
Chuka Chuka 1967 Gordon Douglas Dobrada
Chuvia Rain 1932 Lewis Milestone Subtitulada
Cianuro espumoso[112] Sparkling Cyanide 1983 Robert Michael Lewis
Ciclón[113] Cyclone 1978 René Cardona, Jr.
O Cid El Cid 1961 Anthony Mann Dobrada
O Cid, a lenda El Cid, la leyenda 2003 José Pozo Dobrada
Un cidadán exemplar[114] Law Abiding Citizen 2009 F. Gary Gray
Cidadán Kane[20] Citizen Kane 1941 Orson Welles Subtitulado
A cidade das mulleres[115] La città delle donne 1980 Federico Fellini
Cidade de ladróns[116] The Town 2010 Ben Affleck
A cidade do crime[117] Top of the World 1997 Sidney J. Furie
A cidade espida[118] The Naked Town 1948 Jules Dassin
Cidade marcada[119] Scarred City 1998 Ken Sanzel Dobrado
A cidade máxica[120] Magic Town 1947 William A. Wellman Subtitulado
A cidade prisioneira[121] La città prigionera 1962 Joseph Anthony
Cidade sen lei[122] Barbary Coast 1935 Howard Hawks
Cidade sen lei A Lawless Street 1955 Joseph H. Lewis Dobrada
Cidade sen lei Edison 2005 David J Burke Dobrada
Cimarrón Cimarron 1960 Anthony Mann Dobrada
A Cincenta Cinderella 1977 Michael Pataki Dobrada
Unha cincenta moderna A Cinderella Story 2004 Mark Rosman Dobrada
Cinco pistolas en Tombstone[123] Gun Fight 1961 Edward L. Cahn
Cinema Paradiso Nuovo cinema Paradiso 1988 Giuseppe Tornatore Dobrada / Subtitulada
Cinemanía[124] Movie Crazy 1932 Clyde Bruckman Subtitulado
Cinto de lume Fire Belt 2004 Bahij Hojeij Subtitulada
O circo The Circus 1928 Charles Chaplin Subtitulada
O círculo bermello[125] Le cercle rouge 1970 Jean-Pierre Melville
Círculo de amigos[126] Circle of Friends 1995 Pat O’Connor
Círculo de dous[127] Circle of Two 1981 Jules Dassin
Círculo de enganos[128] Die Fälschung 1981 Volker Schlöndorff
Cita a cegas[129] Blind Date 1987 Blake Edwards
Cita en Honduras[130] Appointment in Honduras 1953 Jacques Tourneur
O clan dos marselleses[131] Le scoumoune 1972 José Giovanni
Claretta e Ben[132] Permettete signora che ami vostra figlia? 1974 Gian Luigi Polidoro
Clave Omega[133] The Osterman Weekend 1983 Sam Peckinpah
Cleaner Cleaner 2007 Renny Harlin Dobrada
Cleopatra Cleopatra 1963 Joseph L. Mankiewicz, Rouben Mamoulian, Darryl F. Zanuck Dobrada
Cleopatra Jones e o casino dourado[134] Cleopatra Jones and the Casino of Gold 1975 Charles Bail
Clint o solitario[135] Clint el solitario 1967 Alfonso Balcázar
Cloacas de ouro[136] The Great Riviera Bank Robbery 1979 Francis Megahy
Club de reencontros[137] Club de rencontres 1987 Michel Lang
O club social de Cheyenne The Cheyenne Social Club 1970 Gene Kelly Dobrada
Coa morte nos talóns[138] North by Northwest 1959 Alfred Hitchcock Dobrada
Coa poli nos talóns[50] Quick Change 1990 Howard Franklin, Bill Murray
A cociña do inferno[139] Paradise Alley 1978 Sylvester Stallone
Coco, da rebeldía á lenda de Chanel[140] Coco avant Chanel 2009 Anne Fontaine
Código de silencio[141] Code of Silence 1985 Andrew Davis Dobrado
O cogombro The Pickle 1993 Paul Mazursky Dobrada
Coidado coa familia Blue[142] Undercover Blues 1993 Herbert Ross
Coidado coa tripulación[143] Carry on Cruising 1962 Gerald Thomas
Coidado cos monstros[144] Carry on Screaming! 1966 Gerald Thomas
A coleccionista[145] La collectionneuse 1967 Éric Rohmer Subtitulado
O coleccionista[146] The Collector 1965 William Wyler
O coleccionista de ósos[147] The Bone Collector 1999 Phillip Noyce Dobrado
O colexial[148] College 1927 James W. Horne, Buster Keaton Subtitulada
Colgadas do teléfono[119] Hanging Up 2000 Diane Keaton Dobrada
A color púrpura The Color Purple 1985 Steven Spielberg Dobrada
O coloso en chamas The Towering Inferno 1974 John Guillermin, Irwin Allen Dobrada
Coma cans e gatos[149] Cats & Dogs 2001 Lawrence Guterman
Coma cans e gatos 2: A viganza de Kitty Galore Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore 2010 Brad Peyton Dobrada
Coma o vento[150] Brother John 1971 James Goldstone
Coma peixe na auga[151] Shooting Fish 1997 Stefan Schwartz
Coma tolos polo ouro Fool's Gold 2008 Andy Tennant Dobrada
Comanche Branco[152] Comanche Blanco 1968 José Briz Méndez
Comanche Creek Gunfight at Comanche Creek 1963 Frank McDonald Dobrada
Os comancheiros The Comancheros 1961 Michael Curtiz, John Wayne Dobrada
Combate contra cen millóns de poderosos guerreiros Doragon Bōru Zetto Gekitotsu!! Hyaku-Oku Pawā no Senshi-tachi 1992 Daisuke Nishio Dobrada
A comedia dos terrores The Comedy of Terrors 1964 Jacques Tourneur Subtitulada
Cometeron dous erros Hang 'Em High 1968 Ted Post Dobrada
Como acabar co teu xefe Horrible Bosses 2011 Seth Gordon Dobrado
Como lebre acosada[153] La course du lièvre á travers les champs 1972 René Clément
Como mata-la túa muller[154] How to Murder Your Wife 1965 Richard Quine
Como me fixen axente da CIA[155] Mrs. Pollifax-Spy 1971 Leslie H. Martinson
Como nun espello[156] Såsom i en spegel 1961 Ingmar Bergman Subtitulado
Como praga de langosta[157] The Day of the Locust 1975 John Schlesinger Subtitulado
Os compañeiros do barrio[158] Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood 1996 Paris Barclay
Compañeiros mortais The Deadly Companions 1961 Sam Peckinpah Dobrada
O compromiso[159] The Arrangement 1969 Elia Kazan
Compromiso fatal Terror im Namen der Liebe 1997 Bodo Fürneisen Dobrada
Con el veu o escándalo[160] Home from the Hill 1960 Vincente Minnelli
Con furia no sangue The Deadly Trackers 1973 Barry Shear, Samuel Fuller Dobrada
Con saias e a rachar Some Like It Hot 1959 Billy Wilder Subtitulada
Conan o bárbaro Conan the Barbarian 1982 John Milius Dobrada
Conan o destrutor Conan the Destroyer 1984 Richard Fleischer Dobrada
Concepción Arenal, a visitadora de cárceres Concepción Arenal, la visitadora de cárceles 2012 Laura Mañá Dobrada
Concursante Concursante 2007 Rodrigo Cortés Dobrada
O concurso[161] The Competition 1980 Joel Oliansky
O condado de Raintree[162] Raintree County 1957 Edward Dmytryk
O conde Max[163] Il conte Max 1957 Giorgio Bianchi
Conde Yorga, vampiro[164] Count Yorga, Vampire 1970 Bob Kelljan Subtitulado
Condenado a vivir Condenado a vivir 2001 Roberto Bodegas Dobrada
Condesa de Hong Kong[165] A Countess from Hong Kong 1967 Charles Chaplin
A condesa descalza The Barefoot Contessa 1954 Joseph L. Mankiewicz Subtitulada
A condesa rusa[166] The White Countess 2005 James Ivory Subtitulada
O cóndor[167][168] El Cóndor 1970 John Guillermin
Confesións verdadeiras[169] True Confessions 1981 Ulu Grosbard
Confidencias[170] Gruppo di famiglia in un interno 1974 Luchino Visconti
O confidente[171] Le doulos 1963 Jean-Pierre Melville
Conflicto íntimo[172] The Man Inside 1958 John Gilling
Connie e Carla[173] Connie and Carla 2004 Michael Lembeck Subtitulado
A conquista do Oeste How the West Was Won 1962 John Ford, Henry Hathaway, George Marshall, Richard Thorpe Dobrada
O conquistador[174] The Conqueror 1956 Dick Powell
Consello de familia[175] Conseil de famille 1986 Costa-Gavras
Consigna matar ó comandante en xefe[176] Consigna: matar al comandante en jefe 1970 José Luis Merino
Consigue ese soño[177] Follow That Dream 1962 Gordon Douglas
Conspiración Conspiracy Theory 1997 Richard Donner Dobrada
A conspiración do silencio[178] Bad Day at Black Rock 1955 John Sturges
A conspiración do silencio[179] Conspiracy 2008 Adam Marcus Dobrada
A conspiración suíza[180] The Swiss Conspiracy 1976 Jack Arnold
Constantine Constantine 2005 Francis Lawrence Dobrada
Conta comigo Stand by Me 1986 Rob Reiner Dobrada
Contact Contact 1997 Robert Zemeckis Dobrada
Contacto sanguento[181] Bloodsport 1988 Newt Arnold Dobrado
Contaxio[182] Contagion 2011 Steven Soderbergh
Contaxio[183] Contagious 1997 Joe Napolitano Dobrado
Continental Continental 1990 Xavier Villaverde Dobrada
Conto de inverno[184] Winter's Tale 2014 Akiva Goldsman
Conto de Nadal Conte de Nadal@.cat 2010 Ferran Llagostera Dobrada
Un conto de Nadal A Christmas Carol: Scrooge's Ghostly Tale 2006 Ric Machin Dobrada
Contos de Toquio[185] / Viaxe a Toquio[186] Tokyo Monogatari 1953 Yasujirō Ozu Subtitulada
Contra toda lei[187] Physical Evidence 1989 Michael Crichton
Contra todo risco[188] Against All Odds 1984 Taylor Hackford
Os contrabandistas de Moonfleet Moonfleet 1955 Fritz Lang Dobrada
Contratempo dobre Double Whammy 2001 Tom DiCillo Dobrada
O contrato de Marsella[189] The Marseille Contract 1974 Robert Parrish
A conversación[190] The Conversation 1974 Francis Ford Coppola
Coñecendo a Julia[191] Being Julia 2004 István Szabó
Copito de Nieve Floquet de Neu 2011 Andrés G. Schaer Dobrada
Corazón de medianoite[126] Heart of Midnight 1988 Matthew Chapman
O corazón do anxo[121] Angel Heart 1987 Alan Parker
Corazón indomable[192] Untamed Heart 1993 Tony Bill
Corazonada[193] One from the Heart 1981 Francis Ford Coppola
Corazóns de ferro Casualties of War 1989 Brian De Palma Dobrada
Corazóns na Atlántida[194] Hearts in Atlantis 2001 Scott Hicks
O corcel negro[195] The Black Stallion 1979 Carroll Ballard
O corcel prateado[196] The Silver Brumby 1992 John Tatoulis
O corcovado de Notre-Dame The Hunchback 1997 Peter Medak Dobrada
Corenta camaradas[197] C’era un castello con 40 cani 1990 Duccio Tessari
Corina, Corina[198] Corrina, Corrina 1994 Jessie Nelson
Corpo dobre[199] Body Double 1984 Brian De Palma
Corpo e alma[200] Body and Soul 1947 Robert Rossen
Corpos celestiais[91] Heavenly Bodies! 1963 Russ Meyer
Corpos de seguridade[201] Observe and Report 2009 Jody Hill
O corredor da morte[202] Killer: A Journal of Murder 1995 Tim Metcalfe
Corre cara o sol[203] Run for the Sun 1956 Roy Boulting
Corre o rumor... Rumor Has It... 2005 Rob Reiner Subtitulada
O corredor espido[204] The Naked Runner 1967 Sidney J. Furie
Corredores de sangue[205] Corridors of Blood 1958 Robert Day
Os corrompidos[206] The Corrupt Ones 1967 James Hill
Corrupción ao límite[207] Direct Action 2004 Sidney J. Furie Dobrado
O corruptor The Corruptor 1999 James Foley Dobrada
O corsario negro Il corsaro nero 1971 Lorenzo Gicca Palli Dobrada
Cortina esgazada Torn Curtain 1966 Alfred Hitchcock Dobrada
O corvo[208][209] The Raven 1963 Roger Corman
O corvo, cidade de anxos[210] The Crow: City of Angels 1996 Tim Pope
A costa dos mosquitos[211] The Mosquito Coast 1986 Peter Weir
A cousa do pantano Swamp Thing 1982 Wes Craven Dobrada
A cousa máis doce The Sweetest Thing 2002 Roger Kumble Dobrada
Cousas que facer antes dos 30[212] Things to Do Before You’re 30 2005 Simon Shore Dobrado
Cousas que facer en Denver… cando estás morto[213] Things to Do in Denver When You’re Dead 1995 Gary Fleder
As cousas que nunca morren[214] Blue Sky 1994 Tony Richardson
Cowboy de medianoite[215] Midnight Cowboy 1969 John Schlesinger
O creador de ídolos The Idolmaker 1980 Taylor Hackford Dobrada
Creep Creep 2004 Christopher Smith Dobrada
Os crentes The Believers 1987 John Schlesinger Dobrada
A criatura perfecta Perfect Creature 2007 Glenn Standring Dobrada
Os crimes da Rúa Morgue The Murders in the Rue Morgue 1986 Jeannot Szwarc Dobrada
Os crimes do doutor Mabuse Die 1000 Augen des Dr. Mabuse 1960 Fritz Lang Dobrada
Crime perfecto Dial M for Murder 1954 Alfred Hitchcock Dobrada
Un crime perfecto A Perfect Murder 1998 Andrew Davis Dobrada
A crise carnívora La crisis carnívora 2007 Pedro Rivero Dobrada
Cristovo Molón Cristóbal Molón 2006 Aitor Arregi Dobrada
As crónicas de Spiderwick[216] The Spiderwick Chronicles 2008 Mark Waters Dobrado
Cruzando a escuridade[208] The Crossing Guard 1995 Sean Penn
O cuarto de Marvin[217] Marvin’s Room 1996 Jerry Zaks
O cuarto protocolo The Fourth Protocol 1987 John Mackenzie Dobrada
O cuarto verde[218] La chambre verte 1978 François Truffaut Subtitulado
Cumes borrascosos[219] Wuthering Heights 1939 William Wyler
O curioso caso de Benjamin Button The Curious Case of Benjamin Button 2008 David Fincher Dobrada
Curtocircuíto/Cortocircuíto[220] Short Circuit 1986 John Badham Dobrada
A curva da felicidade Les femmes... ou les enfants d'abord... 2002 Manuel Poirier Dobrada
A cúspide[221] Highpoint 1982 Peter Carter
Cyborg Soldier Cyborg Soldier 2008 John Stead Dobrada

Notas

  1. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 20 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  2. La Voz de Galicia, 29 de decembro de 1999. Páx. 86
  3. [1]
  4. 4,0 4,1 [2]
  5. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  6. 6,0 6,1 [3]
  7. [4]
  8. La Voz de Galicia, 7 de decembro de 1991. Páx. 55
  9. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  10. [5]
  11. La Voz de Galicia, 5 de outubro de 1996. Páx. 71
  12. La Voz de Galicia, 17 de abril de 1992. Páx. 39
  13. La Voz de Galicia, 7 de maio de 1994. Páx. 83
  14. [6]
  15. "Copia arquivada o 05 de amrzo de 2016". Arquivado dende o orixinal o 05 de marzo de 2016. Consultado o 05 de marzo de 2016. 
  16. [7]
  17. La Voz de Galicia, 7 de febreiro de 1987. Páx. 55
  18. [8]
  19. [9]
  20. 20,0 20,1 [10]
  21. "Programación TVG". CRTVG. Consultado o 14 de novembro de 2015. 
  22. La Voz de Galicia, 23 de novembro de 1994. Páx. 71
  23. La Voz de Galicia, 8 de abril de 1991. Páx. 70
  24. La Voz de Galicia, 21 de febreiro de 1986. Páx. 63
  25. 25,0 25,1 [11]
  26. [12]
  27. La Voz de Galicia, 1 de abril de 1992. Páx. 71
  28. La Voz de Galicia, 5 de agosto de 1991. Páx. 47
  29. La Voz de Galicia, 18 de xaneiro de 1992. Páx. 63
  30. [13][Ligazón morta]
  31. La Voz de Galicia, 28 de xuño de 1997. Páx. 87
  32. [14]
  33. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de marzo de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  34. La Voz de Galicia, 28 de setembro de 1991. Páx. 71
  35. La Voz de Galicia, 11 de outubro de 1988. Páx. 71
  36. [15]
  37. La Voz de Galicia, 8 de marzo de 1986. Páx. 63
  38. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 20 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  39. [16]
  40. La Voz de Galicia, 18 de xaneiro de 1986. Páx. 55
  41. La Voz de Galicia, 30 de xuño de 1989. Páx. 79
  42. [17]
  43. [18]
  44. La Voz de Galicia, 9 de setembro de 1991. Páx. 71
  45. [19]
  46. La Voz de Galicia, 25 de novembro de 1993. Páx. 79
  47. La Voz de Galicia, 24 de setembro de 1988. Páx. 71
  48. La Voz de Galicia, 2 de maio de 1987. Páx. 55
  49. [20]
  50. 50,0 50,1 [21]
  51. La Voz de Galicia, 9 de setembro de 2017. Páx. 50
  52. [22]
  53. [23]
  54. Caravana de paz
  55. La Voz de Galicia, 24 de decembro de 1989. Páx. 143
  56. La Voz de Galicia, 31 de decembro de 1987. Páx. 79
  57. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 01 de decembro de 2017. Consultado o 24 de novembro de 2017. 
  58. [24]
  59. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 07 de marzo de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  60. [25]
  61. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 20 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  62. La Voz de Galicia, 25 de outubro de 1991. Páx. 71
  63. La Voz de Galicia, 24 de xaneiro de 1992. Páx. 71
  64. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  65. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  66. [26]
  67. La Voz de Galicia, 26 de marzo de 1990. Páx. 71
  68. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 20 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  69. [27]
  70. La Voz de Galicia, 7 de setembro de 1995. Páx. 79
  71. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 20 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  72. La Voz de Galicia, 24 de novembro de 1986. Páx. 55
  73. [28]
  74. [29]
  75. La Voz de Galicia, 2 de marzo de 1991. Páx. 62
  76. [30]
  77. [31]
  78. La Voz de Galicia, 3 de setembro de 1994. Páx. 67
  79. [32]
  80. [33]
  81. La Voz de Galicia, 10 de setembro de 1994. Páx. 75
  82. La Voz de Galicia, 29 de decembro de 1991. Páx. 79
  83. [34]
  84. [35]
  85. [36]
  86. "Cine de estrea na TVG para toda a familia nesta ponte festiva". Arquivado dende o orixinal o 10 de xuño de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  87. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  88. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  89. [37]
  90. [38]
  91. 91,0 91,1 [39]
  92. [40]
  93. [41]
  94. [42]
  95. [43]
  96. [44]
  97. La Voz de Galicia, 24 de xaneiro de 2001. Páx. 70
  98. [45]
  99. La Voz de Galicia, 22 de febreiro de 1986. Páx. 63
  100. As cervas
  101. [46]
  102. [47]
  103. [48]
  104. [49]
  105. [50][Ligazón morta]
  106. La Voz de Galicia, 21 de abril de 1992. Páx. 71
  107. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  108. A chave secreta
  109. [51]
  110. [52]
  111. [53]
  112. La Voz de Galicia, 2 de febreiro de 1986. Páx. 71
  113. [54]
  114. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 20 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  115. La Voz de Galicia, 18 de setembro de 1993. Páx. 83
  116. [55]
  117. [56]
  118. La Voz de Galicia, 28 de marzo de 1992. Páx. 63
  119. 119,0 119,1 "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  120. Programación TVG. Consultado o 4 de xaneiro de 2020
  121. 121,0 121,1 [57]
  122. La Voz de Galicia, 13 de xullo de 1996. Páx. 87
  123. La Voz de Galicia, 15 de maio de 1992. Páx. 79
  124. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  125. [58]
  126. 126,0 126,1 [59]
  127. La Voz de Galicia, 6 de abril de 1990. Páx. 79
  128. La Voz de Galicia, 13 de xuño de 1992. Páx. 71
  129. La Voz de Galicia, 26 de maio de 1993. Páx. 83
  130. [60]
  131. [61]
  132. La Voz de Galicia, 5 de febreiro de 1990. Páx. 71
  133. [62]
  134. [63]
  135. [64]
  136. La Voz de Galicia, 29 de novembro de 1987. Páx. 79
  137. La Voz de Galicia, 26 de febreiro de 1990. Páx. 71
  138. La Voz de Galicia, 21 de xaneiro de 2007. Páx. 71
  139. La Voz de Galicia, 10 de outubro de 1988. Páx. 63
  140. [65]
  141. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  142. [66]
  143. La Voz de Galicia, 20 de maio de 1992. Páx. 71
  144. La Voz de Galicia, 22 de setembro de 1992. Páx. 70
  145. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2013. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  146. [67]
  147. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  148. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  149. La Voz de Galicia, 26 de maio de 2005. Páx. 63
  150. [68]
  151. [69]
  152. [70]
  153. La Voz de Galicia, 3 de abril de 1992. Páx. 71
  154. La Voz de Galicia, 14 de novembro de 1992. Páx. 71
  155. [71]
  156. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 13 de agosto de 2014. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  157. La Voz de Galicia, 25 de abril de 1998. Páx. 79
  158. [72]
  159. [73]
  160. [74]
  161. [75]
  162. [76]
  163. La Voz de Galicia, 13 de decembro de 1991. Páx. 71
  164. [77]
  165. [78]
  166. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  167. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  168. La Voz de Galicia, 4 de xaneiro de 1986. Páx. 55
  169. La Voz de Galicia, 17 de maio de 1997. Páx. 87
  170. La Voz de Galicia, 24 de xuño de 1989. Páx. 79
  171. La Voz de Galicia, 25 de xullo de 1992. Páx. 71
  172. [79]
  173. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  174. La Voz de Galicia, 25 de xaneiro de 1986. Páx. 47
  175. La Voz de Galicia, 22 de xuño de 1991. Páx. 71
  176. [80]
  177. [81]
  178. La Voz de Galicia, 3 de setembro de 1991. Páx. 47
  179. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 05 de marzo de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  180. La Voz de Galicia, 6 de agosto de 1990. Páx. 47
  181. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  182. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 02 de abril de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  183. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  184. Conto de inverno
  185. "TVG dedica su ciclo “Butaca Especial” al director Yasujiro Ozu". 20 de febreiro de 2004. Arquivado dende o orixinal o 07 de abril de 2014. Consultado o 4 de abril de 2014. 
  186. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  187. [82]
  188. La Voz de Galicia, 31 de outubro de 1992. Páx. 22
  189. La Voz de Galicia, 24 de agosto de 1991. Páx. 62
  190. La Voz de Galicia, 9 de marzo de 1991. Páx. 70
  191. [83][Ligazón morta]
  192. [84]
  193. La Voz de Galicia, 19 de decembro de 1992. Páx. 79
  194. La Voz de Galicia, 9 de outubro de 2005. Páx. 79
  195. [85]
  196. La Voz de Galicia, 22 de decembro de 1999. Páx. 94
  197. [86]
  198. [87]
  199. La Voz de Galicia, 7 de decembro de 1995. Páx. 63
  200. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 20 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  201. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 20 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  202. [88]
  203. [89]
  204. [90]
  205. [91]
  206. La Voz de Galicia, 13 de setembro de 1990. Páx. 51
  207. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  208. 208,0 208,1 [92]
  209. La Voz de Galicia, 2 de novembro de 1996. Páx. 71
  210. [93]
  211. [94]
  212. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  213. [95]
  214. [96]
  215. La Voz de Galicia, 4 de abril de 1992. Páx. 71
  216. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  217. [97]
  218. La Voz de Galicia, 4 de novembro de 1995. Páx. 83
  219. [98]
  220. La Voz de Galicia, 4 de xaneiro de 1993. Páx. 71
  221. La Voz de Galicia, 29 de novembro de 1991. Páx. 79