Lista de filmes con versión en galego/S

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

S[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Sabata, ouro sanguento[1] Ehi amico… c’è Sabata.Hai chiuso! 1969 Gianfranco Parolini
O sabor do sake[2] Sanma no aji 1962 Yasujirō Ozu Subtitulada
Sabotaxe Sabotage 1936 Alfred Hitchcock Dobrada
Saias de aceiro The Iron Petticoat 1956 Ralph Thomas Dobrada
Saídos de contas[3] Due Date 2010 Todd Phillips
Saír de Brooklyn[4] Straight Out of Brooklyn 1991 Matty Rich
A salamántiga[5] The Salamander 1981 Peter Zinner
O salario da violencia Gunman's Walk 1958 Phil Karlson Dobrada
Salario para matar[6][7] Il mercenario 1968 Sergio Corbucci
Salomé[8] Salome 1953 William Dieterle
Salomón Solomon 1997 Roger Young Dobrada
Salomón e a raíña de Saba[9] Solomon and Sheba 1959 King Vidor
Salomón e Saba[10] Solomon & Sheba 1995 Robert M. Young
Saltar polo aire[11] Blown Away 1994 Stephen Hopkins
Salvando as distancias[12] Going the Distance 2010 Nanette Burstein
Salvaxe In Hell 2003 Ringo Lam Dobrada
Salvaxe Salvaje 2002 Joaquín Llamas Dobrada
O salvaxe[13] Le sauvage 1975 Jean-Paul Rappeneau
Salvaxe e maravilloso (sic)[14] Wild and Wonderful 1964 Michael Anderson
San Francisco, cidade espida[15] The Laughing Policeman 1973 Stuart Rosenberg
As sandalias do pescador[16] The Shoes of the Fisherman 1968 Michael Anderson
Sangue e viño[17] Blood and Wine 1996 Bob Rafelson
Sangue fácil[18] Blood Simple 1984 Joel Coen
Sangue novo[19] Youngblood Hawke 1964 Delmer Daves
Sangue sobre o sol Blood on the Sun 1945 Frank Lloyd Dobrada
Sansón e Dalila Samson and Delilah 1996 Nicolas Roeg Dobrada
O sarxento de ferro Heartbreak Ridge 1986 Clint Eastwood Dobrada
O sarxento negro Sergeant Rutledge 1960 John Ford Dobrada
O satiricón[20] Satyricon 1969 Federico Fellini
Scooby-Doo 2. Desatado[21] Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed 2004 Raja Gosnell Dobrado
Scream, vixía quen chama[22] Scream 1996 Wes Craven Dobrada
Se o zapato axusta[23] If the Shoe Fits 1990 Tom Clegg
Se tivese un millón[24] If I Had a Million 1932 Ernst Lubitsch e outros
Secuestrados en Xeorxia Secuestrados en Georgia 2003 Gustavo Balza Dobrada
Secuestro baixo o sol[25] Par un beau matin d’été 1965 Jacques Deray
Sede de vinganza[26] Hawk’s Vengeance 1995 Marc F. Voizard
Seducción perigosa[27] Blue Ice 1992 Russell Mulcahy
Un segredo de muller[28] A Woman's Secret 1949 Nicholas Ray Subtitulado
O segredo do meu veciño[29] Rear Birds 2001 Sturla Gunnarsson Dobrado
Seguíanlle chamando Trindade Trinity Is Still My Name 1971 Enzo Barboni Dobrada
Un segundo para morrer Second to Die 2002 Brad Marlowe Dobrada
Sei quen es Sé quién eres 2000 Patricia Ferreira Dobrada
Seis xendarmes en fuga Le gendarme en balade 1970 Jean Girault Dobrada
Selas ardentes[30] Blazing Saddles 1974 Mel Brooks
O sementador de estrelas[31] The Star Packer 1934 Robert N. Bradbury
O semental branco[32] Lightning, the White Stallion 1986 William A. Levey
Sempre Xonxa Sempre Xonxa 1989 Chano Piñeiro Orixinal
Sen identidade[33] Unknown 2011 Jaume Collet-Serra
Os sen nome Los sin nombre 1999 Jaume Balagueró Dobrada
Sen perdón Unforgiven 1992 Clint Eastwood Dobrada
Sen reservas No Reservation 2007 Scott Hicks Dobrada
Sen volta atrás No Way Home 1996 Buddy Giovinazzo Dobrada
O sendeiro da traizón[34] Betrayed 1988 Costa-Gavras
O sendeiro do deserto[35] The Desert Trail 1935 Lewis D. Collins
Sendeiros de gloria[36] Paths of Glory 1957 Stanley Kubrick Subtitulado
Sentencia para un dandi[37] A Dandy in Aspic 1968 Anthony Mann
A sentenza The Statement 2003 Norman Jewison Dobrada
O señor da guerra Lord of War 2005 Andrew Niccol Dobrada
O señor das moscas[38] Lord of the Flies 1990 Harry Hook
O señor de Ballantry[39] The Master of Ballantrae 1972 William Keighley
O señor Klein[40] Mr. Klein 1976 Joseph Losey
O señor sardónico[41] Mr. Sardonicus 1961 Willliam Castle
A señora Parker e o círculo vicioso[42] Mrs. Parker and the Vicous Circle 1994 Alan Rudolph
Os señores de aceiro[43] Flesh+Blood 1985 Paul Verhoeven Dobrado
Os señores do tempo[44] Les maîtres du temps 1982 René Laloux
Un señorito de Nova York[45] Stars and Bars 1988 Pat O’Connor
Ser acróbata, maravilloso[46] Akrobat Schöööön! 1943 Wolfgang Staudte
Ser ou non ser[47] To Be or Not to Be 1942 Ernst Lubitsch
Serán xigantes[48] They Might Be Giants 1971 Anthony Harvey
A serea e o golfiño[49] Boy on a Dolphin 1957 Jean Negulesco Dobrada
Sereas Sirens 1994 John Duigan Dobrada
Unha serie de sucesos desafortunados, de Lemony Snicket Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events 2004 Brad Silberling Dobrada
A serpe do Nilo[50] Serpent of the Nile 1953 William Castle
No servizo secreto da súa maxestade[51] On Her Majesty's Secret Service 1969 Peter R. Hunt Dobrada
Sete espadas Qi Jian 2005 Hark Tsui Dobrada
Os sete magníficos The Magnificent Seven 1960 John Sturges Dobrada
Sete mesas de billar francés Siete mesas de billar francés 2007 Gracia Querejeta Dobrada
Sete mulleres[52] 7 Women 1966 John Ford
Sete noivas para sete irmáns Seven Brides for Seven Brothers 1954 Stanley Donen Dobrada
Os sete samurais[53] Shichinin no samurai 1954 Akira Kurosawa
Setembro[54] September 1987 Woody Allen Subtitulado
O sétimo de cabalería[55] 7th Cavalry 1956 Joseph H. Lewis
O sétimo selo[56] Det sjunde inseglet 1957 Ingmar Bergman Subtitulado
O seu xogo favorito[57] Man’s Favorite Sport? 1964 Howard Hawks
O seu xoguete favorito The Toy 1982 Richard Donner Dobrada
Seven Se7en 1995 David Fincher Dobrada
Sexo en Nova York 2[58] Sex and the City 2 2010 Michael Patrick King Dobrado
O sheriff terrible[59] Due contro tutti 1962 Alberto De Martino, Antonio Momplet
Sherlock Holmes Sherlock Holmes 2009 Guy Ritchie Dobrada
Sherlock Holmes. O signo dos catro[60] The Sign of Four 1977 Peter Hammond
Shevernatze, unha epopea marcha atrás[61] Shevernatze 2007 Pablo Palazón
Shin Chan: Na procura das bólas perdidas Crayon Shin-chan: Ankoku Tamatama Daitsuiseki 1997 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: A invasión Crayon Shin-chan: Action Kamen vs Haigure Maô 1993 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: Na illa do tesouro Crayon Shin-chan: Buriburi Ôkoku no hihô 1994 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: A ambición do Kakafede Crayon Shin-chan: Unkokusai no yabô 1995 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: Aventuras en Henderland Crayon Shin chan: Henderland no Daibôken 1996 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: Operación rescate Crayon Shin chan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen 1998 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: A guerra dos balnearios Crayon Shin chan: Bakuhatsu! Onsen wakuwaku kessen 1999 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: O imperio dos carrozas Crayon Shin chan: Arashi wo yobu - Môretsu! Otona Teikoku no Gyakushû 2001 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: O pequeno samurai Crayon Shin chan: Arashi wo yobu - Appare! Sengoku Daikassen 2002 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: E a costelada imposible Crayon Shin chan: Arashi wo yobu - Eikô no yakiniku rôdo 2003 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: Chamábanlle Shin Chan Crayon Shin chan: Arashi wo yobu - Yûhi no Kasukabe Boys 2004 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: Salvar o mundo en tres minutos Crayon Shin chan: Densetsu o Yobu - Buri Buri Sanpun Pokkiri Daishingeki 2005 Tsutomu Mizushima Dobrada
Shorts: A pedra máxica Shorts 2009 Robert Rodríguez Dobrada
Showgirls Showgirls 1995 Paul Verhoeven Dobrada
Showtime Showtime 2002 Tom Dey Dobrada
Shrek Shrek 2001 Andrew Adamson e Vicky Jenson Dobrada
O sicario[62] Il sicario 1961 Damiano Damiani
Sigfrido[63] Siegfried 2005 Sven Unterwaldt Jr. Subtitulado
¿Significa que estamos casados?[64] Les époux ripoux 1991 Carol Wiseman
Os silenciadores[65] The Silencers 1966 Phil Karlson
O silencio dos cordeiros The Silence of the Lambs 1991 Jonathan Demme Dobrada
Simbad e a princesa The 7th Voyage of Sinbad 1958 Nathan Juran Dobrada
Simbad e o ollo do tigre[66] Sinbad and the Eye of the Tiger 1977 Sam Wanamaker
Sinais de fume[67] Smoke Signal 1955 Jerry Hopper
O sinal 2 The Ring Two 2005 Hideo Nakata Dobrada
Sinal de alarma[68] Warning Sing 1985 Hal Barwood
Sinfonía da vida Our Town 1940 Sam Wood Subtitulada
Síntome rexuvenecer[69] Monkey Business 1952 Howard Hawks
Sissi emperatriz[70] Sissi – Die junge Kaiserin 1956 Ernst Marischka
Slumdog Millionaire Slumdog Millionaire 2008 Danny Boyle Dobrada
Smoochy Death to Smoochy 2002 Danny DeVito Dobrada
Snatch, cochos e diamantes Snatch. 2000 Guy Ritchie Dobrada
So Close Chik yeung tin si 2002 Corey Yuen Dobrada
Só ante o perigo High Noon 1952 Fred Zinnemann Subtitulada
Só na casa[71] Home Alone 1990 Chris Columbus Dobrada
Só o ceo o sabe[72] All That Heaven Allows 1955 Douglas Sirk
Só os anxos teñen ás[73] Only Angels Have Wings 1939 Howard Hawks
Só para os teus ollos For Your Eyes Only 1981 John Glen Dobrada
Só se vive dúas veces You Only Live Twice 1967 Lewis Gilbert Dobrada
Só se vive unha vez[74] You Only Live Once 1937 Fritz Lang Subtitulado
Só ti[75] Only You 1994 Norman Jewison Dobrado
Sobre o outeiro[76] Over the Hill 1992 George Miller
Sobre o outeiro negro[77] On the Black Hill 1988 Andrew Grieve
Sobrevivindo[78] Staying Alive 1983 Sylvester Stallone
O socio de Tennessee[79] Tennessee’s Partner 1955 Allan Dwan
A soidade do corredor de fondo[80] The Loneliness of the Long Distance Runner 1962 Tony Richardson Subtitulado
A soga da forca Cahill U.S. Marshal 1973 Andrew V. McLaglen Dobrada
O sol de noite[81] Il sole anche di notte 1990 Irmáns Taviani
O soldadiño[82] Le petit soldat 1963 Jean-Luc Godard
Soldados da heroína[83] Who’ll Stop the Rain 1978 Karel Reisz
O solteiro The Bachelor 1999 Gary Sinyor Dobrada
A sombra da corrupción[84] City Hall 1996 Harold Becker Dobrado
A sombra da testemuña Someone to Watch Over Me 1987 Ridley Scott Dobrada
A sombra do actor[85] The Dresser 1983 Peter Yates
A sombra do gato[86] The Shadow of the Cat 1961 John Gilling
Sombras e néboas[87] Shadows and Fogs 1991 Woody Allen Subtitulado
Sombras tenebrosas[88] Dark Shadows 2012 Tim Burton
Son Goku superguerreiro Doragon Bōru Zetto Sūpā Saiyajin da Son Gokū 1991 Mitsuo Hashimoto Dobrada
Son lenda I Am Legend 2007 Francis Lawrence Dobrada
Son unha cámara[89] I Am a Camera 1955 Henry Cornelius Subtitulado
Sonatine Sonatine 1993 Takeshi Kitano Subtitulada
O sono eterno[90] / O soño eterno[91] The Big Sleep 1978 Michael Winner
Soño de reises (sic)[92] A Dream of Kings 1969 Daniel Mann
O soño de Valentín Valentín 2002 Alejandro Agresti Dobrada
Soño mortal[93] White Light 1991 Al Waxman
Un soño para ela[94] What a Girl Wants 2003 Dennie Gordon Dobrado
Un soño posible The Blind Side 2009 John Lee Hancock Dobrada
Soños de adolescente Skipped Parts 2000 Tamra Davis Dobrada
Soños de xornalista[95] Kit Kittredge: An American Girl 2008 Patricia Rozema
O sorriso de Mona Lisa Mona Lisa Smile 2003 Mike Newell Dobrada
Sorrisos e lágrimas The Sound of Music 1965 Robert Wise Dobrada
Sospeitosos habituais[96] The Usual Suspects 1995 Bryan Singer
Space Cowboys Space Cowboys 2000 Clint Eastwood Dobrada
Space Jam Space Jam 1996 Joe Pytka Dobrada
Spawn Spawn 1997 Mark A.Z. Dippé Dobrada
Species. Especies asasinas Species 1995 Roger Donaldson Dobrada
Speed Speed 1994 Jan de Bont Dobrada
Speed Racer Speed Racer 2008 The Wachowski Brothers Dobrada
Spiderman ataca de novo Spider-Man Strikes Back 1978 Ron Satlof
Starman Starman 1984 John Carpenter Dobrada
Steel, un heroe de aceiro[97] Steel 1997 Kenneth Johnson Dobrado
Stuart Little 2 Stuart Little 2 2002 Rob Minkoff Dobrada
A súa maxestade dos mares do sur[98] His Majesty O’Keefe 1954 Byron Haskin
A súa obsesión, voar[99] La conquête du ciel 1990 Marcel Camus
Suave é a noite[100] Tender Is the Night 1962 Henry King
O submarino Das Boot 1981 Wolfgang Petersen Dobrada
Os subornados[101] The Big Heat 1953 Fritz Lang
O substituto[102] The Substitute 1996 Robert Mandel Dobrada
O substituto II[103] The Substitute 2. School’s Out 1998 Steven Pearl
Sucede nas mellores familias[104] It Runs in the Family 1994 Bob Clark
Sucedeu en Manhattan Maid in Manhattan 2002 Wayne Wang Dobrada
A sucia historia de Joe Dirt Joe Dirt 2001 Dennie Gordon Dobrada
Suicide Kings Suicide Kings 1997 Peter O'Fallon Dobrada
Súper roubo en Milán[105]/O gran atraco en Milán[106] Super rapina a Milano 1964 Adriano Celentano
Super Mario Bros. Super Mario Bros. 1993 Rocky Morton e Annabel Jankel Dobrada
Superaxente 86 Get Smart 2008 Peter Segal Dobrada
Superaxente Cody Banks[107] Agent Cody Banks 2003 Harald Zwart Dobrado
Superbatalla na Terra Doragon bôru Z 3: Chikyû marugoto chô kessen 1990 Daisuke Nishio Dobrada
O superchef Yat goh ho yan 1997 Sammo Hung Kam-Bo Dobrada
Superdetective en Hollywood II[108] Beverly Hills Cop II 1987 Tony Scott
Supergolpe en Manhattan[109] The Anderson Tapes 1971 Sidney Lumet
O superheroe da galaxia Doragon Bōru Zetto: Ginga Giri-Giri!! Butchigiri no Sugoi Yatsu 1993 Yoshihiro Ueda Dobrada
Superman Superman 1978 Richard Donner Dobrada
Superman II Superman II 1980 Richard Lester, Richard Donner Dobrada
Superman III Superman III 1983 Richard Lester Dobrada
Superman, o regreso[110] Superman Returns 2006 Bryan Singer Dobrada
As Supernenas: A película The Powerpuff Girls 2002 Craig McCracken Dobrada
Suspense[111] The Innocents 1961 Jack Clayton
Superstición[112] Superstition 1982 James W. Roberson
Suzanne[113] Suzanne 1980 Robin Spry
Sweeney Todd, o barbeiro diabólico de Fleet Street[114] Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street 2007 Tim Burton Subtitulado
Swimming Pool Swimming Pool 2003 François Ozon Subtitulada

Notas

  1. [1]
  2. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  3. [2]
  4. [3]
  5. La Voz de Galicia, 19 de setembro de 1987. Páx. 63
  6. [4]
  7. La Voz de Galicia, 28 de setembro de 1995. Páx. 87
  8. [5]
  9. La Voz de Galicia, 7 de abril de 1993. Páx. 71
  10. [6]
  11. [7]
  12. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 02 de abril de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  13. [8]
  14. La Voz de Galicia, 18 de xaneiro de 1986. Páx. 55
  15. [9]
  16. [10]
  17. [11]
  18. La Voz de Galicia, 1 de maio de 1993. Páx. 87
  19. La Voz de Galicia, 31 de agosto de 1987. Páx. 47
  20. La Voz de Galicia, 12 de decembro de 1992. Páx. 71
  21. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  22. [12]
  23. [13]
  24. [14]
  25. [15]
  26. [16]
  27. [17]
  28. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  29. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  30. [18]
  31. La Voz de Galicia, 29 de xullo de 1991. Páx. 47
  32. La Voz de Galicia, 25 de marzo de 1992. Páx. 71
  33. [19]
  34. [20]
  35. La Voz de Galicia, 26 de agosto de 1991. Páx. 71
  36. [21]
  37. [22]
  38. [23]
  39. [24]
  40. La Voz de Galicia, 12 de xuño de 1993. Páx. 79
  41. La Voz de Galicia, 8 de febreiro de 1992. Páx. 71
  42. [25]
  43. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  44. [26]
  45. La Voz de Galicia, 5 de xullo de 1997. Páx. 95
  46. La Voz de Galicia, 11 de abril de 1990. Páx. 71
  47. [27]
  48. La Voz de Galicia, 1 de maio de 1989. Páx. 79
  49. [28]
  50. La Voz de Galicia, 7 de marzo de 1991. Páx. 71
  51. 27 de abril de 2004
  52. La Voz de Galicia, 19 de xaneiro de 1987. Páx. 47
  53. [29]
  54. La Voz de Galicia, 18 de decembro de 1999. Páx. 94
  55. [30]
  56. [31][Ligazón morta]
  57. La Voz de Galicia, 15 de agosto de 1986. Páx. 55
  58. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  59. [32]
  60. [33]
  61. [34]
  62. [35]
  63. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  64. [36]
  65. [37]
  66. La Voz de Galicia, 3 de xaneiro de 1992. Páx. 63
  67. [38]
  68. [39]
  69. [40]
  70. [41]
  71. [42]
  72. [43]
  73. La Voz de Galicia, 31 de xullo de 1993. Páx. 71
  74. [44][Ligazón morta]
  75. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  76. [45]
  77. [46]
  78. La Voz de Galicia, 22 de febreiro de 1991. Páx. 70
  79. [47]
  80. La Voz de Galicia, 11 de novembro de 1995. Páx. 83
  81. La Voz de Galicia, 19 de xullo de 1997. Páx. 71
  82. La Voz de Galicia, 30 de xaneiro de 1993. Páx. 71
  83. La Voz de Galicia, 9 de decembro de 1993. Páx. 70
  84. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 07 de marzo de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  85. La Voz de Galicia, 23 de febreiro de 1991. Páx. 70
  86. La Voz de Galicia, 28 de marzo de 1987. Páx. 63
  87. La Voz de Galicia, 9 de setembro de 1995. Páx. 75
  88. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  89. La Voz de Galicia, 9 de xullo de 1994. Páx. 83
  90. [48]
  91. La Voz de Galicia, 9 de marzo de 1990. Páx. 79
  92. La Voz de Galicia, 17 de xullo de 1990. Páx. 63
  93. [49]
  94. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  95. "Soños de xornalista". Arquivado dende o orixinal o 10 de febreiro de 2018. Consultado o 09 de febreiro de 2018. 
  96. [50]
  97. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 02 de abril de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  98. [51]
  99. La Voz de Galicia, 15 de abril de 1989. Páx. 63
  100. [52]
  101. La Voz de Galicia, 16 de novembro de 1991. Páx. 79
  102. [53]
  103. [54]
  104. [55]
  105. [56]
  106. La Voz de Galicia, 27 de outubro de 1989. Páx. 78
  107. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  108. [57]
  109. [58]
  110. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  111. [59]
  112. La Voz de Galicia, 15 de xullo de 1991. Páx. 47
  113. [60]
  114. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016.