Lista de filmes con versión en galego/Q

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Q[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Quarteto[1] Quartet 1981 James Ivory
¿Que?[2] Che? 1972 Roman Polanski
¿Que fago eu aquí casando mañá?[3] Staggered 1992 Martin Clunes
Que fermoso é vivir It's a Wonderful Life 1946 Frank Capra Subtitulada
¿Que fixeches na guerra, papi?[4] What Did Your Do in the War, Daddy? 1966 Blake Edwards
¿Que hai de novo Pussycat?[5] What’s New Pussycat 1965 Clive Donner, Richard Talmadge
¡Que home de sorte![6] O Lucky Man! 1973 Lindsay Anderson
¿Que lle pasa a Helen?[7] What’s the Matter with Helen? 1971 Curtis Harrington
¿Que lle sucedeu a Baby Jane?[8] What Ever Happened to Baby Jane? 1962 Robert Aldrich
Os que non perdoan[9] The Unforgiven 1956 John Huston
Que o ceo a xulgue[10] Leave Her to Heaven 1945 John M. Stahl Subtitulado
Os que saben morrer[11] The McKenzie Break 1970 Lamont Johnson
Que veñen os rusos[12] The Russians Are Coming the Russians Are Coming! 1966 Norman Jewison
Que verde era o meu val[13] How Green Was My Valley 1941 John Ford
Quen enganou a Roger Rabbit? Who Framed Roger Rabbit 1988 Robert Zemeckis Dobrada
Quen sabe[14] / Eu son a revolución[15] Quién sabe? 1966 Damiano Damiani
¿Quen teme a Virginia Woolf?[16] Who’s Afraid of Virginia Woolf? 1966 Mike Nichols
Quero a cabeza de Alfredo García[17] Bring Me the Head of Alfredo Garcia 1974 Sam Peckinpah Subtitulada
Quero ser un Thunder[18] Thunderstruck 2012 John Whitesell
Quero vivir[19] I Want to Live! 1958 Robert Wise Subtitulado
Quérote, Nova Iorque[20][21] Mean Streets 1973 Martin Scorsese
O quimono carmesí[22] The Crimson Kimono 1959 Samuel Fuller
Quinteto[23] Quintet 1979 Robert Altman
Quintin Durward[24] Quentin Durward 1955 Richard Thorpe
Quo Vadis Quo Vadis 1951 Mervyn LeRoy Dobrada

Notas

  1. La Voz de Galicia, 7 de xullo de 1989. Páx. 79
  2. La Voz de Galicia, 17 de outubro de 1992. Páx. 71
  3. [1]
  4. La Voz de Galicia, 11 de abril de 1987. Páx. 63
  5. [2]
  6. [3]
  7. [4]
  8. La Voz de Galicia, 8 de febreiro de 1986. Páx. 55
  9. [5]
  10. La Voz de Galicia, 23 de marzo de 1996. Páx. 75
  11. [6]
  12. [7]
  13. [8]
  14. [9]
  15. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 22 de novembro de 2016. 
  16. La Voz de Galicia, 17 de maio de 1986. Páx. 63
  17. O cine en versión orixinal cumpre vinte anos con «Butaca especial»
  18. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 22 de novembro de 2016. 
  19. La Voz de Galicia, 13 de setembro de 1997. Páx. 79
  20. [10]
  21. La Voz de Galicia, 10 de novembro de 1990. Páx. 78
  22. [11]
  23. [12]
  24. [13]