Lista de series de televisión con versión en galego

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

A lista de series de televisión con versión en galego está ordenada alfabeticamente segundo os títulos galegos das obras relacionadas. Para esta orde non se teñen en conta, por defecto, os artigos (morfemas) ao inicio dos títulos en galego.

Inclúense series e miniseries das que hai versión oficial en galego, ben sexa dobrada ou subtitulada, considerando os seus títulos galegos tal e como se impuxo cada un deles, independentemente de que sexan correctos segundo diferentes criterios ou variantes da lingua galega.

A[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
A abella Maia Mitsubachi Māya no Bōken 1979-1980 Masahiro Endō e Hiroshi Saitō Dobrada
'Allo 'Allo! 'Allo 'Allo! 1982-1992 Jeremy Lloyd e David Croft Dobrada
O Álamo: Trece días cara á Gloria[1] The Alamo: 13 Days to Glory' 1987
O amigo Ed Best Ed 2008-2009 Rick Marshall Dobrada
Anatomía dun escándalo Anatomy of a Scandal 2022 David E. Kelley, Melissa James Gibson Subtitulada
Angela Anaconda Angela Anaconda 1999-2002 Joanna Ferrone e Sue Rose Dobrada
Anxo Rebelde Ángel Rebelde 2004 Arquímedes Rivero Dobrada
Aqueles marabillosos anos The Wonder Years 1988-1993 Neal Marlens e Carol Black Dobrada
Arriba e abaixo Upstairs, Downstairs 1971-1975 Jean Marsh e Eileen Atkins Dobrada
As aventuras de Fly[2] Doragon kuesuto: Dai no daibouken 1989-1991 Dobrada
As aventuras de Tintín Les Aventures de Tintin 1991-1992 Stéphane Bernasconi Dobrada

B[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Batman The Adventures of Batman 1968-1969 Hal Sutherland Dobrada
Benson[3] Benson 1979-1986 Susan Harris
Beverly Ricos The Beverly Hillbillies 1962-1971 Paul Henning Dobrada
Blue Dragon Blue Dragon 2007-2009 Yukihiro Matsushita Dobrada
As bólas máxicas Doragon Bōru 1986-1989 Minoru Okazaki e Daisuke Nishio Dobrada
Bonanza Bonanza 1959-1973 David Dortort Dobrada
Breaking Bad Breaking Bad 2008-2013 Vince Gilligan Dobrada
Buck Rogers no século XXV Buck Rogers in the 25th Century 1979-1981 Glen A. Larson Dobrada

C[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Cabaleiros con aquel The League of Gentlemen 1999-2002 Jeremy Dyson, Mark Gatiss, Steve Pemberton e Reece Shearsmith Dobrada
Cadeas e dragóns Dungeons & Dragons 1983-1985 Kevin Paul Coates, Dennis Marks e Takashi Dobrada
Cagney e Lacey[4] Cagney & Lacey 1982-1988 Barbara Avedon e Barbara Corday
Candy Candy Kyandi Kyandi 1976-1979 Hiroshi Shidara e Tetsuo Imazawa Dobrada
O capitán Planeta[5] Captain Planet and the Planeteers 1990-1996 Ted Turner, Barbara Pyle e Robert Larkin III
O carteiro Pat Postman Pat 1981-2017 John Cunliffe Dobrada
Os cazapantasmas The Real Ghostbusters 1986-1991 Joe Medjuck e Michael C. Gross Dobrada
Cazatesouros Relic Hunter 1999-2002 Gil Grant Dobrada
Chelmsford Chelmsford 123 1988-1990 Rory McGrath e Jimmy Mulville Dobrada
Chuck Chuck 2007-2012 Josh Schwartz e Chris Fedak Dobrada
Código Lyoko Code Lyoko 2003-2007 Tania Palumbo e Thomas Romain Dobrada
Colombo Columbo 1968-2003 Richard Levinson e William Link Dobrada
O cordeiro Shaun Shaun the Sheep 2007-presente Richard Goleszowski, Alison Snowden e David Fine Dobrada
Cousas de tolos Osomatsu-kun 1988-1989 Akira Shigino Dobrada
Crónicas vampíricas The Vampire Diaries 2009-2017 Kevin Williamson e Julie Plec Dobrada

D[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Dallas Dallas 1978-1991 David Jacobs Dobrada
Dándose o pote[6] Keeping Up Appearances 1990-1995 Roy Clarke
Daniel o fedello[7] Dennis the Mennace 1986-1989
Denver, o derradeiro dinousaurio[8] 'Denver, the Last Dinosaur 1988 Peter Keefe
O detective cantante[9] The Singing Detective 1986 Dennis Potter
O detective Conan Meitantei Konan 1996-presente Kenji Kodama e Yasuichiro Yamamoto Dobrada
Diagnóstico asasinato Diagnosis: Murder 1993-2001 Joyce Burditt Dobrada
Dick Spanner, P.I. Dick Spanner, P.I. 1987 Terry Adlam Dobrada
Dinosaucers Dinosaucers 1987 Michael E. Uslan Dobrada
Os dominios de Brittas[10] The Brittas Empire 1991-1997 Andrew Norriss e Richard Fegen
Don Drácula Don Dorakyura 1982 Osamu Tezuka Dobrada
Don Gato Top Cat 1961-1962 Kin Platt Dobrada
Donkey Kong[11] Saturday Supercade: Donkey Kong 1983
Doraemon Doraemon 1979-2005 Fujiko F. Fujio Dobrada
Doutor Cándido Pérez, médico de señoras[12] Dr. Cándido Pérez 1987-1993 Abel Santa Cruz e Jorge Ortiz de Pinedo
O doutor Slump e Arale Dokutā Suranpu 1981-1986 Minoru Okazaki Dobrada
Doutor Who Doctor Who 1963-presente Sydney Newman, C. E. Webber e Donald Wilson Dobrada
A doutora Quinn Dr. Quinn, Medicine Woman 1993-1998 Beth Sullivan Dobrada
Dragon Ball GT Doragon Bōru Jī Tī 1996-1997 Daisuke Nishio e Osamu Kasai Dobrada
Dragon Ball Z Doragon Bōru Zetto 1989-1996 Daisuke Nishio Dobrada
Dragon Ball Z Kai Doragon Bōru Kai 2009-2011 Akira Toriyama Dobrada
A Duquesa da rúa do Duque The Duchess of Duke Street 1976-1977 John Hawkesworth Dobrada

E[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Emily en París Emily in Paris 2020-presente Darren Star Subtitulada
Entre lusco e fusco[13] The Edge of Night 1956-1984 Irving Vendig
A escrava Isaura Escrava Isaura 1976-1977 Bernardo Guimarães Dobrada
Escola de surf Blue Water High 2005-2008 Marcus Cole, Ralph Strasser, Ian Watson e Chris Martin-Jones Dobrada
Esencia pura[14] Bare Essence 1983
Espantallo e a señora King Scarecrow and Mrs. King 1983-1987 Brad Buckner e Eugenie Ross-Leming Dobrada
Os ewoks[15] Ewoks 1985-1986

F[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Falcóns do espacio Terrahawks 1983-1986 Gerry Anderson e Christopher Burr Dobrada
A familia Robinson Kazoku Robinson Hyōryūki Fushigi na Shima no Furōne 1981 Yoshio Kuroda Dobrada
Farrington, de Asuntos Exteriores[9] Farrington of the F.O. 1986-1987 Dick Sharples
Félix o gato[7] Felix the Cat 1958-1960 Joe Oriolo
Fiscal Chase Close to Home 2005-2007 Jim Leonard Dobrada
A formiga atómica Atom Ant 1965-1968 William Hanna Dobrada
A frecha negra[16] The Black Arrow 1972-1975
Fringe Fringe 2008-2013 J. J. Abrams, Alex Kurtzman e Roberto Orci Dobrada

G[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Garfield e mailos seus amigos Garfield and Friends 1988-1994 Jim Davis Dobrada
Gargalladas de horror[17] Groovie Goolies 1970-1972
Gatocán CatDog 1998-2005 Peter Hannan Dobrada
George e Martha George and Martha 1999-2000 James Marshall Dobrada
George e Mildred George and Mildred 1976-1979 Brian Cooke e Johnnie Mortimer Dobrada
Ginger, a princesa do judo Yawara! 1989-1992 Hiroko Tokita Dobrada
O gordo e o fraco[18] Laurel and Hardy 1966-1967
Os gozos e as sombras Los gozos y las sombras 1982 Dobrada
O Gran Suxi Misutā Ajikko 1987-1989 Daisuke Terasawa Dobrada
O gran val[19] The Big Valley 1965-1969 A.I. Bezzerides e Louis F. Edelman
Granxeiro último modelo Green Acres 1965-1971 Jay Sommers Dobrada
Grisu, o dragonciño[20] Draghetto Grisù 1975
A guerra de Tom Grattan[21] Tom Grattan's War 1968-1970
Guillelme Tell[22] Crossbow 1987-1989 Anthony Horowitz

H[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Hattori o ninja Ninja Hattori-kun 1981-1987 Fumio Ikeno e Hiroshi Sasagawa Dobrada
Heidi Arupusu no Shōjo Haiji 1974 Isao Takahata Dobrada
Helene e os mozos[23] Hélène et les garçons 1992-1994
Os Herculoides The Herculoids 1967-1968 Alex Toth Dobrada
Heroes Heroes 2006-2010 Tim Kring Dobrada
Historia dun crime Crime Story 1986-1988 Chuck Adamson e Gustave Reininger Dobrada
Historias de hospital[24] St. Elsewhere 1982-1988 Dobrada
O home de goma[25] The Plastic Man Comedy/Adventure Show 1979-1981

I[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
O inspector Gadget Inspector Gadget 1982-1986 Bruno Bianchi, Andy Heyward e Jean Chalopin Dobrada
Invasión Invasion 2005-2006 Shaun Cassidy Dobrada
As irmás McLeod McLeod's Daughters 2001-2009 Posie Graeme-Evans e Caroline Stanton Dobrada

K[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Katts e o can[26] Katts and Dog 1988-1993
King Kong Kingu Kongu 001⁄7 Oyayubi Tomu 1966-1969 Arthur Rankin Jr. e Jules Bass Dobrada
Kiteretsu, o primo listo de Nobita Kiteretsu Daihyakka 1988-1996 Fujiko F. Fujio Dobrada
Knots Landing[19] Knots Landing 1979-1993 David Jacobs

L[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Lei e desorde[27] The Thin Blue Line 1995-1996 Ben Elton
A lexión dos superheroes Legion of Super Heroes 2006-2008 Amy Wolfram Dobrada
Looney Tunes Looney Tunes 1985-1986 Warner Bros. Dobrada
O lord vagabundo[28] Lord Tramp 1977

M[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Magnum Magnum, P.I. 1980-1988 Donald P. Bellisario e Glen A. Larson Dobrada
Unha manchea de contos Una mà de contes 2009 Manuel Barrios Dobrada
Mandril e donicela I Am Weasel 1997-1999 David Feiss Dobrada
Marco Haha wo tazunete sanzenri 1976 Isao Takahata Dobrada
Marian e Robin[29] Maid Marian and Her Merry Men 1989-1994
Martin Mystery Martin Mystère 2003-2006 Vincent Chalvon-Demersay e David Michel Dobrada
A máscara The Mask: Animated Series 1995-1997 Duane Capizzi Dobrada
Matt Houston[30] Matt Houston 1982-1985 Lawrence Gordon
Maude[31] Maude 1972-1978 Dobrada
Medicopters Medicopter 117 – Jedes Leben zählt 1998-2008 Thomas Nickel Dobrada
O mel e as abellas[32] Le Miel et les Abeilles 1995-1995 Jean-François Porry
Meus dous pais[33] My Two Dads 1987-1990 Dobrada
Mighty Max Mighty Max 1993-1995 Mark Zaslove Dobrada
Mike Hammer[34] Mike Hammer 1984-1989
Mister Ed Mister Ed 1961-1966 Walter R. Brooks Dobrada
Míster T[35] Mister T 1983-1985 Steve Gerber e Martin Pasko
Moby Dick[36] Moby Dick and Mighty Mightor 1967-1968
Momias viventes Mummies Alive! 1997-1998 Seth Kearsley Dobrada
Monk Monk 2002-2009 Andy Breckman Dobrada
Mononautas Rocket Monkeys 2013-2016 Dan Abdo e Jason Patterson Dobrada
Montana Jones Montana Jōnzu 1994-1995 Tetsuo Imazawa Dobrada
A muller biónica The Bionic Woman 1976-1978 Kenneth Johnson Dobrada
O mundo de Beakman Beakman's World 1992-1997 Jok Church Dobrada
O mundo perdido The Lost World 1999-2002 Darryl Sheen Dobrada

N[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Nacido para o vento[37] Born to the Wind 1982
A Nanny The Lost World 1993-1999 Peter Marc Jacobson e Fran Drescher Dobrada
Nena bonita[38] Niña bonita 1988
O neno Dominic[39] Boy Dominic 1974-1976
Neon Genesis Evangelion Shin Seiki Evangerion 1995-1996 Hideaki Anno Dobrada
Nome clave Icarus[40] Codename Icarus 1981
Os novos The Young Ones 1982-1984 Paul Jackson, Geoff Posner e Ed Bye Dobrada

O[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
One Piece Wanpīsu 1999-presente Eiichiro Oda Dobrada

P[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
O padre Dowling[41] Father Dowling Mysteries 1992
Paixón de gabiáns Pasión de gavilanes 2003-2004 Julio Jiménez Dobrada
O pallaso Der Clown 1998-2001 Sven Martinek Dobrada
Os Pallisers[42] The Pallisers 1974
A Pantera Rosa The Pink Panther Show 1969-2011 David H. DePatie e Friz Freleng Dobrada
O papanotas musical[22] Le croc-note show 1986-1990 Gilles Gay e Jean-Louis Pujol
Parker Lewis Parker Lewis Can't Lose 1990-1993 Clyde Phillips e Lon Diamond]] Dobrada
A patrulla X X-Men 1992-1997 Eric Lewald, Sidney Iwanter e Mark Edens Dobrada
O pequeno Conan[43] Mirai Shōnen Konan 1978
Os Picapedra The Flintstones 1960-1966 William Hanna e Joseph Barbera Dobrada
Pinocho[44] Pikorîo no bôken 1976-1977
Pippi Mediaslongas Pippi Långstrump 1969 Nord Art e Sveriges Radio Dobrada
Os Pitufos The Smurfs 1981-1990 Pierre "Peyo" Culliford Dobrada
Pobre millonaria Pobre millonaria 2008 Vivel Nouel Dobrada
Primeiros bicos Premiers Baisers 1991-1995 Jean-François Porry e Bénédicte Laplace Dobrada
Princesa Sherezade Princesse Shéhérazade 1996-2000 Marie-France Brière Dobrada
O príncipe de Bel-Air The Fresh Prince of Bel-Air 1990-1996 Andy Borowitz e Susan Borowitz Dobrada
Os profesionais[45] The Professionals 1977-1983 Brian Clemens

Q[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Quita e pon Nip/Tuck 2003-2010 Ryan Murphy Dobrada

R[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Rántaro, o ninja pequeno Nintama Rantaro 1993-presente Amako Soube Dobrada
ReBoot ReBoot 1994-2001 Gavin Blair, Ian Pearson, Phil Mitchell e John Grace Dobrada
Rex, un policía diferente Kommissar Rex 1994-2004 Peter Hajek e Peter Moser Dobrada
Roseanne Roseanne 1988-1997 Matt Williams Dobrada
A rúa das pombas Pigeon Street 1981 Dobrada

S[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Sailor Moon Bishōjo Senshi Sērā Mūn 1992-1997 Naoko Takeuchi Dobrada
Salto no tempo[15] Quantum Leap 1989-1993 Donald P. Bellisario
Samurai Champloo Samurai Chanpurū 2004-2005 Shinichirō Watanabe Dobrada
Sarxento Keroro Keroro Gunsō 2004-2011 Junichi Sato Dobrada
Seabert[46] Bibifoc 1985
O señor Bean Mr. Bean 1990-1995 Rowan Atkinson e Richard Curtis Dobrada
Os sete magníficos[47] The Magnificent Seven 1998-2000 Dobrada
Sherlock Holmes Meitantei Hōmuzu 1984-1985 Hayao Miyazaki e Kyosuke Mikuriya Dobrada
Shetland Shetland 2013-presente Ann Cleeves Dobrada
Shin-chan Kureyon Shinchan 1997-presente Mitsuru Hongo, Keiichi Hara e Yuji Mu Dobrada
O show de Gary Coleman[48] [hhttps://www.imdb.com/title/tt0287217/ The Gary Coleman Show] 1982
Simbad[49] Shindobatto no Bōken 1975-1976
Simon e Simon Simon & Simon 1981-1989 Philip DeGuere Dobrada
Simplemente María[50] Simplemente María 1989-1990 Celia Alcántara Dobrada
O sol sae para todos[51] El sol sale para todos 1986
Star Trek[22] Le croc-note show 1987-1994 Gene Roddenberry Dobrada
Stingray Stingray 1985-1989 Stephen J. Cannell Dobrada
A sucesora[52] A Sucessora 1978
Os Supersónicos The Jetsons 1962-1963 William Hanna e Joseph Barbera Dobrada

T[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
As tartarugas mutantes[8] Teenage Mutant Ninja Turtles 1987-1996 Dobrada
Tarzán, o rei da xungla Tarzan, Lord of the Jungle 1976-1978 Edgar Rice Burroughs Dobrada
Os Teletubbies Teletubbies 1997-2001 Anne Wood e Andrew Davenport Dobrada
Tenko[53] Tenko 1981-1985 Lavinia Warner
Terminator: As crónicas de Sarah Connor[54] Terminator: The Sarah Connor Chronicles 2008-2009 Josh Friedman Dobrada
A terra que esperta[55] The Awakening Land 1978
Ti ou ninguén[56] Tú o nadie 1985 María Zarattini
Tolo por ti[57] Mad About You 1992-1999 Paul Reiser e Danny Jacobson
Os tolos do volante Wacky Races 1968-1970 William Hanna e Joseph Barbera Dobrada
Tom e Jerry Tom and Jerry 1963-1967 William Hanna e Joseph Barbera Dobrada
Totally Spies! Totally Spies! 2001-2014 Vincent Chalvon-Demersay e David Michel Dobrada
As tres xemelgas Les tres bessones 1995-2003 Roser Capdevila Dobrada

U[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Ulises 31 Uchū Densetsu Yurishīzu Sātīwan 1981-1982 Nina Wolmark e Jean Chalopin Dobrada

V[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
V, os visitantes V 2009-2011 Kenneth Johnson Dobrada
Vaca e polo Cow and Chicken 1997-1999 David Feiss Dobrada
Veciños Neighbours 1985-presente Reg Watson Dobrada
A víbora negra Blackadder 1983-1989 Richard Curtis e Rowan Atkinson Dobrada
Vicky, o viquingo Chiisana Viking Bikke 1974-1976 Hiroshi Saito Dobrada
O Virxiniano The Virginian 1962-1971 Owen Wister Dobrada
Vivan os nenos! ¡Vivan los niños! 2002-2003 Nicandro Díaz Dobrada

W[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
Walker, ranger de Texas Walker, Texas Ranger 1993-2001 Albert S. Ruddy, Leslie Greif, Paul Haggis e Christopher Canaan Dobrada

X[editar | editar a fonte]

Título galego Título orixinal Ano(s) Creador(es) Versión
X-Men Evolution X-Men Evolution 2000-2003 Marty Isenberg, Robert N. Skir e David Wise Dobrada
Xente marabillosa Whiz Kids 1983-1984 Philip DeGuere e Bob Shayne Dobrada
O xove Ramsay[49] Young Ramsay 1977-1980
A xuíza Amy Judging Amy 1999-2005 Amy Brenneman, Bill D'Elia, John Tinker e Connie Tavel Dobrada

Notas[editar | editar a fonte]

  1. Anuncio TVG 1993
  2. La Voz de Galicia 1993/04/24, páx. 79
  3. La Voz de Galicia 1992/07/07, páx. 70
  4. La Voz de Galicia 1989/09/10, páx. 119
  5. La Voz de Galicia 1994/07/22, páx. 87
  6. La Voz de Galicia 1993/06/01, páx. 79
  7. 7,0 7,1 La Voz de Galicia 1996/02/19, páx. 79
  8. 8,0 8,1 La Voz de Galicia 1999/09/26, páx. 94
  9. 9,0 9,1 La Voz de Galicia 1989/07/30, páx. 54
  10. La Voz de Galicia 1992/09/27, páx. 86
  11. La Voz de Galicia 1986/04/19, páx. 63
  12. La Voz de Galicia 1988/02/28, páx. 79
  13. La Voz de Galicia 1986/12/12, páx. 71
  14. La Voz de Galicia 1986/12/14, páx. 79
  15. 15,0 15,1 La Voz de Galicia 1991/09/22, páx. 70
  16. La Voz de Galicia 1986/07/15, páx. 63
  17. La Voz de Galicia 1987/09/07, páx. 47
  18. La Voz de Galicia 1989/12/23, páx. 77
  19. 19,0 19,1 La Voz de Galicia 1989/08/07, páx. 46
  20. La Voz de Galicia 1993/07/17, páx. 71
  21. La Voz de Galicia 1986/07/16, páx. 55
  22. 22,0 22,1 22,2 La Voz de Galicia 1991/04/21, páx. 78
  23. La Voz de Galicia 1993/12/27, páx. 55
  24. La Voz de Galicia 1987/09/20 páx. 79
  25. La Voz de Galicia 1986/04/13 páx. 71
  26. La Voz de Galicia 1993/09/03, páx. 71
  27. La Voz de Galicia 2006/06/18 páx. 78
  28. La Voz de Galicia 1986/06/04, páx. 63
  29. La Voz de Galicia 1991/11/30, páx. 71
  30. La Voz de Galicia 1989/10/31, páx. 79
  31. La Voz de Galicia 1990/08/09, páx. 54
  32. La Voz de Galicia 1994/07/27 páx. 69
  33. La Voz de Galicia 1994/08/18 páx. 69
  34. La Voz de Galicia 1992/07/03 páx. 78
  35. La Voz de Galicia 1986/09/01 páx. 47
  36. La Voz de Galicia 1986/09/16 páx. 63
  37. La Voz de Galicia 1986/12/20, páx. 71
  38. La Voz de Galicia 1993/02/10, páx. 79
  39. La Voz de Galicia 1986/08/25, páx. 39
  40. La Voz de Galicia 1986/12/30, páx. 63
  41. La Voz de Galicia 1992/08/23, páx. 71
  42. La Voz de Galicia 1986/05/28, páx. 71
  43. La Voz de Galicia 1993/03/28, páx. 87
  44. La Voz de Galicia 1988/10/01, páx. 71
  45. La Voz de Galicia 1986/10/10, páx. 63
  46. La Voz de Galicia 1994/02/15, páx. 79
  47. Os sete magníficos, a partir do 06/07 na Galega
  48. La Voz de Galicia 1986/05/25, páx. 79
  49. 49,0 49,1 La Voz de Galicia 1986/08/31, páx. 63
  50. José Antonio de la Fuente, director de producción de CTV
  51. La Voz de Galicia 1989/08/21, páx. 47
  52. La Voz de Galicia 1986/06/02, páx. 55
  53. La Voz de Galicia 1986/05/18, páx. 79
  54. Terminator: As crónicas de Sarah Connor (08/09)
  55. La Voz de Galicia 1986/08/20, páx. 39
  56. La Voz de Galicia 1986/04/16, páx. 63
  57. La Voz de Galicia 1995/01/17, páx. 71

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]