Lista de títulos con versión en galego nas plataformas de streaming

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

A lista de títulos con versión en galego que foron estreados nas plataformas de streaming inclúe os filmes, series e miniseries das que hai versión en galego, ben sexa orixinal, dobrada ou subtitulada.

Netflix[editar | editar a fonte]

Netflix 2015 logo

Filmes[editar | editar a fonte]

Data da estrea Título Xénero Duración Versión
17 de outubro de 2021 Ons Drama 86 minutos Orixinal en galego[1]
8 de abril de 2022 Metal Lords Comedia e drama 98 minutos Subtitulado[2]
8 de abril de 2022 The In Between Ciencia ficción e romance 115 minutos Subtitulado[3][4]
15 de abril de 2022 Choose or Die Terror e thriller 84 minutos Subtitulado[5]
6 de maio de 2022 Déixate levar Drama romántico 106 minutos Subtitulado[6]
6 de maio de 2022 Incompatibles 2 Acción e comedia 119 minutos Subtitulado[7]
6 de maio de 2022 365 días Thriller erótico 114 minutos Subtitulado[8]
13 de maio de 2022 Senior Year Comedia 111 minutos Subtitulado[9]
19 de maio de 2022 365 días: Aquel día Thriller erótico 109 minutos Subtitulado[10]
3 de xuño de 2022 Interceptor Acción 92 minutos Subtitulado[11]
8 de xuño de 2022 Hustle Deportivo 117 minutos Subtitulado[12]
17 de xuño de 2022 Spiderhead Thriller e ciencia ficción 107 minutos Subtitulado[13]
22 de xuño de 2022 Amor e xeado Comedia e romance 110 minutos Subtitulado[14]
15 de xullo de 2022 Persuasión Drama 109 minutos Subtitulado[15]
22 de xullo de 2022 O axente invisible Thriller e acción 129 minutos Subtitulado[16]
24 de xullo de 2022 O monstro mariño Aventuras 119 minutos Dobrado e subtitulado[17][18]
29 de xullo de 2022 Corazóns malferidos Romance 122 minutos Subtitulado[19]
5 de agosto de 2022 O ascenso das Tartarugas Ninja: A película Acción 85 minutos Dobrado e subtitulado[20]
12 de agosto de 2022 13 Musical 124 minutos Subtitulado[21]
12 de agosto de 2022 Day Shift Comedia e acción 114 minutos Subtitulado[22]
19 de agosto de 2022 365 días máis Thriller erótico 113 minutos Subtitulado[23]
26 de agosto de 2022 Me Time Comedia 101 minutos Subtitulado[24]
31 de agosto de 2022 I Came By Thriller 110 minutos Subtitulado[25]
2 de setembro de 2022 Eva e Beba Infantil 57 minutos Subtitulado[26]
2 de setembro de 2022 Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go Infantil 61 minutos Subtitulado[27]
2 de setembro de 2022 Ivy + Bean: Doomed to Dance Infantil 53 minutos Subtitulado[28]
9 de setembro de 2022 End of the Road Thriller 89 minutos Subtitulado[29]
23 de setembro de 2022 Athena Acción e traxedia 99 minutos Subtitulado[30]
5 de outubro de 2022 O teléfono do señor Harrigan Thriller e terror 106 minutos Subtitulado[31]
8 de outubro de 2022 Luckiest Girl Alive Thriller e misterio 113 minutos Subtitulado[32]
8 de outubro de 2022 After Yang Ciencia ficción 96 minutos Subtitulado[33]
12 de outubro de 2022 Dagon, a seita do mar Terror 119 minutos Dobrado[34]
14 de outubro de 2022 Blonde Biográfico 166 minutos Subtitulado[35]
14 de outubro de 2022 The Curse of Bridge Hollow Comedia familiar 89 minutos Subtitulado[36]
31 de outubro de 2022 Enola Holmes Misterio 123 minutos Subtitulado[37]
4 de novembro de 2022 Enola Holmes 2 Misterio 129 minutos Subtitulado[38]
9 de novembro de 2022 A peli do fútbol Infantil 73 minutos Dobrado[39]
10 de novembro de 2022 Rapiniamo il duce Comedia e drama 90 minutos Subtitulado[40]
10 de novembro de 2022 Falling for Christmas Comedia e romance 93 minutos Subtitulado[41]
11 de novembro de 2022 O dragón do meu pai Infantil 99 minutos Dobrado[42]
16 de novembro de 2022 O prodixio Drama 103 minutos Subtitulado[43]
17 de novembro de 2022 Christmas With You Familiar e romántico 99 minutos Subtitulado[44]
18 de novembro de 2022 O país dos soños Aventuras e fantasía 117 minutos Subtitulado[45]
24 de novembro de 2022 O diario de Noel Comedia e romance 99 minutos Subtitulado[46]
24 de novembro de 2022 Royalteen Romance 107 minutos Subtitulado[47]
29 de novembro de 2022 Loving Adults Romance 104 minutos Subtitulado[48]
30 de novembro de 2022 Il mio nome è vendetta Thriller 90 minutos Subtitulado[49]
30 de novembro de 2022 Broad Peack Drama 100 minutos Subtitulado[50]
1 de decembro de 2022 Troll Monstros 101 minutos Subtitulado[51]
2 de decembro de 2022 Lady Chatterley's Lover Romance 127 minutos Subtitulado[52]

Series de televisión[editar | editar a fonte]

Data da estrea Título Xénero Episodios Versión
29 de marzo de 2019 O sabor das margaridas Thriller 12 episodios Orixinal en galego.[53]
15 de abril de 2022 Anatomía dun escándalo Drama legal e thriller 6 episodios Subtitulado[54]
9 de maio de 2022 Emily en París Drama e comedia 20 episodios Subtitulado
10 de xuño de 2022 First Kill Sobrenatural e adolescente 8 episodios Subtitulado[55]
8 de xullo de 2022 Boo, Bitch Comedia 8 episodios Subtitulado[56]
14 de xullo de 2022 Resident Evil Terror e acción 8 episodios Subtitulado[57]
28 de xullo de 2022 Segue respirando Supervivencia 6 episodios Subtitulado[58]
5 de agosto de 2022 Irmáns Robot Superxigantes Animación e acción 10 episodios Dobrado e subtitulado[59]
24 de agosto de 2022 Ollie está perdido Aventuras 4 episodios Dobrado e subtitulado[60]
31 de agosto de 2022 The Lincoln Lawyer Drama legal 10 episodios Subtitulado[61]
8 de setembro de 2022 Os imperfectos Ciencia ficción 10 episodios Subtitulado[62]
10 de setembro de 2022 The Witcher Ciencia ficción 16 episodios Subtitulado[63]
21 de setembro de 2022 Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story Crime e drama 10 episodios Subtitulado[64]
7 de outubro de 2022 Oddballs Animación e comedia 12 episodios Dobrado e subtitulado[65]
11 de outubro de 2022 The Sandman Fantasía e drama 11 episodios Subtitulado[66]
21 de outubro de 2022 From Scratch Drama 8 episodios Subtitulado[67]
3 de novembro de 2022 Blockbuster Comedia 10 episodios Subtitulado[68]
23 de novembro de 2022 Mércores Comedia e terror 8 episodios Subtitulado[69]

Amazon Prime Video[editar | editar a fonte]

Filmes[editar | editar a fonte]

Data da estrea Título Xénero Duración Versión
26 de setembro de 2014 O noso último verán en Escocia Comedia 91 minutos Dobrado e subtitulado[70]
24 de xaneiro de 2020 O espía inglés Histórico 111 minutos Subtitulado[71]
28 de agosto de 2020 Fatima Relixioso 113 minutos Subtitulado[72]
19 de maio de 2021 Envole-moi Romántico 91 minutos Subtitulado[73]
1 de setembro de 2021 After We Fell Drama romántico 99 minutos Subtitulado[74]
3 de setembro de 2021 Spencer Ficción histórica 117 minutos Subtitulado[75]
10 de setembro de 2021 Queenpins Comedia 110 minutos Subtitulado[76]
22 de setembro de 2021 La abuela Terror 99 minutos Subtitulado[77]
31 de xaneiro de 2022 Moonfall Drama e comedia 130 minutos Dobrado e subtitulado[78]
18 de febreiro de 2022 Dog: Unha viaxe salvaxe Drama e comedia 101 minutos Subtitulado[79]
13 de maio de 2022 Axentes 355 Acción 124 minutos Dobrado e subtitulado[80][81]
13 de maio de 2022 Lola Índigo. La niña Documental 80 minutos Subtitulado[82]
12 de xullo de 2022 O home perfecto Romance e ciencia ficción 105 minutos Subtitulado[83]
22 de xullo de 2022 Todo é posible Comedia romántica 98 minutos Subtitulado[84]
18 de agosto de 2022 Xogo de asasinos Acción 107 minutos Dobrado e subtitulado[85]
11 de novembro de 2022 O contratista Acción e thriller 103 minutos Dobrado e subtitulado[86]
24 de novembro de 2022 Christmas Is Cancelled Comedia romántica 97 minutos Subtitulado[87]
25 de novembro de 2022 Memory Acción e thriller 114 minutos Subtitulado[88]
2 de decembro de 2022 La Belle Époque Comedia e drama 115 minutos Subtitulado[89]

Series de televisión[editar | editar a fonte]

Data da estrea Título Xénero Episodios Versión
23 de febreiro de 2022 El desafío: 11M Documental 4 episodios Subtitulado[90]
15 de abril de 2022 En la corte del principito Programa 4 episodios Subtitulado[91]
1 de xullo de 2022 A lista terminal Acción e thriller 8 episodios Subtitulado[92]
2 de setembro de 2022 O Señor dos Aneis: Os aneis de poder Fantasía, acción e drama 8 episodios Dobrada e subtitulada[93]
16 de setembro de 2022 Un asunto privado Drama, misterio e acción 8 episodios Dobrada e subtitulada[94]
21 de outubro de 2022 The Peripheral Ciencia ficción 8 episodios Subtitulada[95]

HBO Max[editar | editar a fonte]

HBO Max logo

Filmes[editar | editar a fonte]

Data da estrea Título Xénero Duración Versión
17 de outubro de 2021 Ons Drama 86 minutos Orixinal en galego[96]

Notas[editar | editar a fonte]

  1. "'Ons', primera película gallega disponible en versión original en Netflix". El Español. Consultado o 14 de agosto de 2022. 
  2. Manuel Arca Castro (ed.). "Metal Lords en galego en Netflix". Consultado o 22 de abril de 2021. 
  3. @somosculturagal (ed.). "The In Between subtitulado en galego". Consultado o 27 de abril de 2021. 
  4. @manuelarcatrad (ed.). "Tradución de @abrahamdilo. #quentraduce". Consultado o 27 de abril de 2021. 
  5. Manuel Arca Castro (ed.). "Choose or Die en galego en Netflix". Consultado o 22 de abril de 2021. 
  6. Manuel Arca Castro (ed.). "Déixate levar en galego en Netflix". Consultado o 7 de maio de 2022. 
  7. Manuel Arca Castro (ed.). "Incompatibles 2 en galego en Netflix". Consultado o 7 de maio de 2022. 
  8. Manuel Arca Castro (ed.). "365 días en galego en Netflix". Consultado o 7 de maio de 2022. 
  9. @Fansubgalego (ed.). "Senior Year con subtítulos en galego". Consultado o 18 de maio de 2022. 
  10. @Fansubgalego (ed.). "365 dni: Ten dzień en galego en Netflix". Consultado o 19 de maio de 2022. 
  11. @Fansubgalego (ed.). "Interceptor en galego en Netflix". Consultado o 3 de xuño de 2022. 
  12. @Fansubgalego (ed.). "Hustle en galego en Netflix". Consultado o 10 de xuño de 2022. 
  13. @Fansubgalego (ed.). "Spiderhead subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 17 de xuño de 2022. 
  14. @Fansubgalego (ed.). "Amor e xeado en galego a través de Netflix". Consultado o 23 de xuño de 2022. 
  15. @Fansubgalego, ed. (15 de xullo de 2022). "Persuasión subtitulado en galego". Consultado o 18 de xullo de 2022. 
  16. Fansubgalego, ed. (22 de xullo de 2022). "O axente invisible subtitulado en galego". Consultado o 25 de xullo de 2022. 
  17. @Fansubgalego, ed. (5 de xullo de 2022). ""O monstro mariño" en Netflix". Consultado o 7 de xullo de 2022. 
  18. "'O monstro mariño', primeira produción animada de Netflix en galego, estréase o 8 de xullo". Nós Diario. 6 de xullo de 2022. Consultado o 11 de xullo de 2022. 
  19. Fansubgalego, ed. (29 de xullo de 2022). "Corazóns malferidos con subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 1 de agosto de 2022. 
  20. @manuelarcatrad (ed.). "O ascenso das Tartarugas Ninja: A película en galego". Consultado o 6 de agosto de 2022. 
  21. Fansubgalego, ed. (12 de agosto de 2022). "13: The Musical subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 17 de agosto de 2022. 
  22. Fansubgalego, ed. (12 de agosto de 2022). "Day Shift subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 17 de agosto de 2022. 
  23. Fansubgalego, ed. (20 de agosto de 2022). "365 días máis subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 30 de agosto de 2022. 
  24. Desdelsofa_cat (ed.). "Me Time subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 30 de agosto de 2022. 
  25. Fansubgalego (ed.). "I Came By subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 31 de agosto de 2022. 
  26. Fansubgalego (ed.). "Eva e Beba subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 2 de setembro de 2022. 
  27. Fansubgalego (ed.). "Eva e Beba subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 2 de setembro de 2022. 
  28. Fansubgalego (ed.). "Eva e Beba subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 2 de setembro de 2022. 
  29. Fansubgalego (ed.). "End of the Road subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 9 de setembro de 2022. 
  30. Fansubgalego (ed.). "Athena subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 3 de outubro de 2022. 
  31. Fansubgalego (ed.). "O teléfono do señor Harrigan subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 6 de outubro de 2022. 
  32. Fansubgalego (ed.). "Luckiest Girl Alive subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 17 de outubro de 2022. 
  33. Fansubgalego (ed.). "After Yang subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 17 de outubro de 2022. 
  34. @Fansubgalego, ed. (12 de outubro de 2022). ""Dagon, a seita do mar" en Netflix". Consultado o 17 de outubro de 2022. 
  35. Fansubgalego (ed.). "Blonde subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 17 de outubro de 2022. 
  36. Fansubgalego (ed.). "The Curse of Bridge Hollow subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 17 de outubro de 2022. 
  37. Fansubgalego (ed.). "Enola Holmes subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 8 de novembro de 2022. 
  38. Fansubgalego (ed.). "Enola Holmes 2 subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 8 de novembro de 2022. 
  39. @amesanl, ed. (9 de novembro de 2022). ""A peli do fútbol" en galego en Netflix". Consultado o 9 de novembro de 2022. 
  40. Fansubgalego (ed.). "Rapiniamo il duce subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 10 de novembro de 2022. 
  41. Fansubgalego (ed.). "Falling for Christmas subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 10 de novembro de 2022. 
  42. Fansubgalego, ed. (11 de novembro de 2022). ""O dragón de papá" en galego en Netflix". Consultado o 11 de novembro de 2022. 
  43. Fansubgalego (ed.). "O prodixio subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 17 de novembro de 2022. 
  44. Fansubgalego (ed.). "Christmas With You subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 25 de novembro de 2022. 
  45. Fansubgalego (ed.). "O país dos soños subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 25 de novembro de 2022. 
  46. Fansubgalego (ed.). "O diario de Noel subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 25 de novembro de 2022. 
  47. Fansubgalego (ed.). "Royalteen subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 25 de novembro de 2022. 
  48. Fansubgalego (ed.). "Loving Adults subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 25 de novembro de 2022. 
  49. Fansubgalego (ed.). "Il mio nome è vendetta subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 2 de decembro de 2022. 
  50. Fansubgalego (ed.). "Broad Peack subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 2 de decembro de 2022. 
  51. Fansubgalego (ed.). "Troll subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 2 de decembro de 2022. 
  52. Fansubgalego (ed.). "Lady Chatterley's Lover subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 2 de decembro de 2022. 
  53. El Progreso, ed. (29 de marzo de 2019). "Netflix estrea 'O sabor das margaridas', a primeira serie en galego da plataforma". Consultado o 30 de marzo de 2019. 
  54. @Fansubgalego (ed.). "Anatomía dun escándalo en Netflix". Consultado o 7 de maio de 2022. 
  55. @Fansubgalego (ed.). "First Kill en galego en Netflix". Consultado o 10 de xuño de 2022. 
  56. @Fansubgalego (ed.). "Boo, Bitch subtitulada en galego". Consultado o 12 de xullo de 2022. 
  57. @laura_feis, ed. (14 de xullo de 2022). "Resident Evil subtitulado en galego". Consultado o 18 de xullo de 2022. 
  58. @Fansubgalego (ed.). "Segue respirando en galego en Netflix". Consultado o 29 de xullo de 2022. 
  59. @Fansubgalego (ed.). "Irmáns Robot Superxigantes en galego en Netflix". Consultado o 6 de agosto de 2022. 
  60. @Fansubgalego (ed.). "Ollie está perdido outra serie de animación dobrada ó galego". Consultado o 27 de agosto de 2022. 
  61. @brunompita (ed.). "The Lincoln Lawyer en galego en Netflix". Consultado o 1 de setembro de 2022. 
  62. @Fansubgalego (ed.). "Os imperfectos en galego en Netflix". Consultado o 13 de setembro de 2022. 
  63. @Fansubgalego (ed.). "The Witcher subtitulado en galego en Netflix". Consultado o 13 de setembro de 2022. 
  64. @Fansubgalego (ed.). "Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story subtitulado en galego". Consultado o 23 de setembro de 2022. 
  65. A Mesa pola Normalización Lingüística (ed.). "Oddballs en galego en Netflix". Consultado o 17 de outubro de 2022. 
  66. @Fansubgalego (ed.). "The Sandman subtitulado en galego". Consultado o 17 de outubro de 2022. 
  67. @Fansubgalego (ed.). "From Scratch subtitulado en galego". Consultado o 22 de outubro de 2022. 
  68. @Fansubgalego (ed.). "Blockbuster subtitulado en galego". Consultado o 8 de novembro de 2022. 
  69. @Fansubgalego (ed.). "Mércores subtitulado en galego". Consultado o 25 de novembro de 2022. 
  70. @Fansubgalego (ed.). "O noso último verán en Escocia subtitulado en galego". Consultado o 18 de maio de 2021. 
  71. "The-Courier en Prime Video". primevideo.com. Consultado o 14 de setembro de 2022. 
  72. @Fansubgalego (ed.). "Fatima subtitulado en galego". Consultado o 18 de maio de 2021. 
  73. @Fansubgalego (ed.). "Envole-moi subtitulado en galego". Consultado o 27 de xuño de 2021. 
  74. @Fansubgalego (ed.). "After We Fell subtitulado en galego". Consultado o 18 de maio de 2021. 
  75. @Fansubgalego (ed.). "Spencer subtitulado en galego". Consultado o 18 de maio de 2021. 
  76. @Fansubgalego (ed.). "After We Fell subtitulado en galego". Consultado o 18 de maio de 2021. 
  77. @Fansubgalego (ed.). "La abuela subtitulado en galego". Consultado o 18 de maio de 2021. 
  78. @Fansubgalego (ed.). "Moonfall en galego en Netflix". Consultado o 27 de xuño de 2022. 
  79. Fansubgalego, ed. (22 de xullo de 2022). "Dog: Unha viaxe salvaxe subtitulado en galego en Amazon Prime Video". Consultado o 25 de xullo de 2022. 
  80. @amesanl (ed.). "Axentes 355 en galego en Amazon Prime Video". Consultado o 9 de xuño de 2022. 
  81. @Fansubgalego (ed.). "Créditos de Axentes 355 en Amazon Prime Video". Consultado o 9 de xuño de 2022. 
  82. "'Lola Índigo. La niña', el documental que estrena Amazon Prime Video sobre la vida de la artista". 20 minutos. 12 de maio de 2022. Consultado o 3 de xuño de 2022. 
  83. @Fansubgalego (ed.). "O home perfecto en galego en Amazon Prime Video". Consultado o 12 de xullo de 2022. 
  84. Fansubgalego, ed. (22 de xullo de 2022). "Todo é posible subtitulado en galego en Amazon Prime Video". Consultado o 25 de xullo de 2022. 
  85. @Fansubgalego (ed.). "Xogo de asasinos en galego en Amazon Prime Video". Consultado o 30 de agosto de 2022. 
  86. @Fansubgalego (ed.). "O contratista en galego en Amazon Prime Video". Consultado o 11 de novembro de 2022. 
  87. Fansubgalego, ed. (24 de novembro de 2022). "Christmas Is Cancelled subtitulado en galego en Amazon Prime Video". Consultado o 25 de novembro de 2022. 
  88. Fansubgalego, ed. (24 de novembro de 2022). "Memory subtitulado en galego en Amazon Prime Video". Consultado o 25 de novembro de 2022. 
  89. Fansubgalego, ed. (2 de decembro de 2022). "La Belle Époque subtitulado en galego en Amazon Prime Video". Consultado o 2 de decembro de 2022. 
  90. @Fansubgalego (ed.). "En la corte del principito subtitulado en galego". Consultado o 18 de maio de 2021. 
  91. @Fansubgalego (ed.). "En la corte del principito subtitulado en galego". Consultado o 18 de maio de 2021. 
  92. @abrahamdilo (ed.). "A lista terminal subtitulado en galego". Consultado o 2 de setembro de 2022. 
  93. A Mesa pola Normalización Lingüística (ed.). "O Señor dos Aneis: Os aneis de poder dobrada e subtitulada en galego". Consultado o 31 de agosto de 2022. 
  94. @Fansubgalego (ed.). "Un asunto privado dobrada e subtitulada en galego". Consultado o 19 de setembro de 2022. 
  95. @Fansubgalego (ed.). "The Peripheral subtitulada en galego". Consultado o 22 de outubro de 2022. 
  96. "'Ons', primera película gallega disponible en versión original en Netflix". El Español. Consultado o 14 de agosto de 2022. 

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]