Lista de episodios de The Simpsons

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
En 2000, os Simpson foron galardoados cunha estrela no Paseo da Fama de Hollywood.

A seguinte é unha lista de episodios da serie de debuxos animados The Simpsons, da canle Fox. A serie estreouse o 17 de decembro de 1989[1], a cal deriva de The Tracey Ullman Show, programa no cal a familia Simpson aparecía nunhas curtametraxes animadas.

Arestora, a serie completou a súa vixésima temporada. Os episodios de The Simpsons gañaron múltiples premios, incluíndo nove Premios Emmy na categoría "Primetime Emmy Award for Outstanding Animated Program (For Programming less than One Hour)"[2]. Actualmente, as dez primeiras temporadas está dispoñibles en DVD. A película baseada na serie, The Simpsons Movie, foi estreada nos cines de todo o mundo o 27 de xullo do 2007 e tivo unha recadación mundial por riba dos 526 millóns de dólares[3].

Desde o 17 de decembro de 1989 emitíronse 491 episodios de The Simpsons.

Esta lista está ordenada segundo a data na que os episodios foron estreados orixinalmente. Esta non inclúe as curtametraxes de The Tracey Ullman Show nin The Simpsons Movie.

Temporadas[editar | editar a fonte]

Temporada Nº de
episodios
Data orixinal
da estrea
Código de
produción
1 13 1989 – 1990 7Gxx
2 22 1990 – 1991 7Fxx
3 24 1991 – 1992 8Fxx
4 22 1992 – 1993 9Fxx
5 22 1993 – 1994 1Fxx
6 25 1994 – 1995 2Fxx
7 25 1995 – 1996 3Fxx / 3Gxx
8 25 1996 – 1997 4Fxx
9 25 1997 – 1998 5Fxx
10 23 1998 – 1999 AABFxx
11 22 1999 – 2000 BABFxx
12 21 2000 – 2001 CABFxx
13 22 2001 – 2002 DABFxx
14 22 2002 – 2003 EABFxx
15 22 2003 – 2004 FABFxx
16 21 2004 – 2005 GABFxx
17 22 2005 – 2006 HABFxx
18 22 2006 – 2007 JABFxx
19 20 2007 – 2008 KABFxx
20 21 2008 – 2009 LABFxx
21 23 2009 - 2010 MABFxx
22 22 2011 - 2011 NABFxx
23 ? 2011 - 2012 PABFxx

Episodios[editar | editar a fonte]

Primeira temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
1 - 1.01 17 de decembro de 1989 7G08 "Simpsons Roasting on an Open Fire"
2 - 1.02 14 de xaneiro de 1990 7G02 "Bart the Genius"
3 - 1.03 21 de xaneiro de 1990 7G03 "Homer's Odyssey"
4 - 1.04 28 de xaneiro de 1990 7G04 "There's No Disgrace Like Home"
5 - 1.05 4 de febreiro de 1990 7G05 "Bart the General"
6 - 1.06 11 de febreiro de 1990 7G06 "Moaning Lisa"
7 - 1.07 18 de febreiro de 1990 7G09 "The Call of the Simpsons"
8 - 1.08 25 de febreiro de 1990 7G07 "The Telltale Head"
9 - 1.09 18 de marzo de 1990 7G11 "Life on the Fast Lane"
10 - 1.10 25 de marzo de 1990 7G10 "Homer's Night Out"
11 - 1.11 15 de abril de 1990 7G13 "The Crepes of Wrath"
12 - 1.12 29 de abril de 1990 7G12 "Krusty Gets Busted"
13 - 1.13 13 de maio de 1990 7G01 "Some Enchanted Evening"

Segunda temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
14 - 2.01 11 de outubro de 1990 7F03 "Bart Gets an F"
15 - 2.02 18 de outubro de 1990 7F02 "Simpson and Delilah"
16 - 2.03 25 de outubro de 1990 7F04 "Treehouse of Horror"
17 - 2.04 1 de novembro de 1990 7F01 "Two Cars in Every Garage and Three Eyes on Every Fish"
18 - 2.05 8 de novembro de 1990 7F05 "Dancin' Homer"
19 - 2.06 15 de novembro de 1990 7F08 "Dead Putting Society"
20 - 2.07 22 de novembro de 1990 7F07 "Bart vs. Thanksgiving"
21 - 2.08 6 de decembro de 1990 7F06 "Bart the Daredevil"
22 - 2.09 20 de decembro de 1990 7F09 "Itchy & Scratchy & Marge"
23 - 2.10 10 de xaneiro de 1991 7F10 "Bart Gets Hit by a Car"
24 - 2.11 24 de xaneiro de 1991 7F11 "One Fish, Two Fish, Blowfish, Blue Fish"
25 - 2.12 31 de xaneiro de 1991 7F12 "The Way We Was"
26 - 2.13 7 de febreiro de 1991 7F13 "Homer vs. Lisa and the 8th Commandment"
27 - 2.14 14 de febreiro de 1991 7F15 "Principal Charming"
28 - 2.15 21 de febreiro de 1991 7F16 "Oh Brother, Where Art Thou?"
29 - 2.16 7 de marzo de 1991 7F14 "Bart's Dog Gets an F"
30 - 2.17 28 de marzo de 1991 7F17 "Old Money"
31 - 2.18 11 de abril de 1991 7F18 "Brush with Greatness"
32 - 2.19 25 de abril de 1991 7F19 "Lisa's Substitute"
33 - 2.20 2 de maio de 1991 7F20 "The War of the Simpsons"
34 - 2.21 9 de maio de 1991 7F21 "Three Men and a Comic Book"
35 - 2.22 11 de xullo de 1991 7F22 "Blood Feud"

Terceira temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
36 - 3.01 19 de setembro de 1991 7F24 "Stark Raving Dad"
37 - 3.02 26 de setembro de 1991 8F01 "Mr. Lisa Goes to Washington"
38 - 3.03 3 de outubro de 1991 7F23 "When Flanders Failed"
39 - 3.04 10 de outubro de 1991 8F03 "Bart the Murderer"
40 - 3.05 17 de outubro de 1991 8F04 "Homer Defined"
41 - 3.06 24 de outubro de 1991 8F05 "Like Father, Like Clown"
42 - 3.07 31 de outubro de 1991 8F02 "Treehouse of Horror II"
43 - 3.08 7 de novembro de 1991 8F06 "Lisa's Pony"
44 - 3.09 14 de novembro de 1991 8F07 "Saturdays of Thunder"
45 - 3.10 21 de novembro de 1991 8F08 "Flaming Moe's"
46 - 3.11 5 de decembro de 1991 8F09 "Burns Verkaufen der Kraftwerk"
47 - 3.12 26 de decembro de 1991 8F10 "I Married Marge"
48 - 3.13 9 de xaneiro de 1992 8F11 "Radio Bart"
49 - 3.14 23 de xaneiro de 1992 8F12 "Lisa the Greek"
50 - 3.15 6 de febreiro de 1992 8F14 "Homer Alone"
51 - 3.16 13 de febreiro de 1992 8F16 "Bart the Lover"
52 - 3.17 20 de febreiro de 1992 8F13 "Homer at the Bat"
53 - 3.18 27 de febreiro de 1992 8F15 "Separate Vocations"
54 - 3.19 12 de marzo de 1992 8F17 "Dog of Death"
55 - 3.20 26 de marzo de 1992 8F19 "Colonel Homer"
56 - 3.21 9 de abril de 1992 8F20 "Black Widower"
57 - 3.22 23 de abril de 1992 8F21 "The Otto Show"
58 - 3.23 7 de maio de 1992 8F22 "Bart's Friend Falls in Love"
59 - 3.24 27 de agosto de 1992 8F23 "Brother, Can You Spare Two Dimes?"

Cuarta temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
60 - 4.01 24 de setembro de 1992 8F24 "Kamp Krusty"
61 - 4.02 1 de outubro de 1992 8F18 "A Streetcar Named Marge"
62 - 4.03 8 de outubro de 1992 9F01 "Homer the Heretic"
63 - 4.04 15 de outubro de 1992 9F02 "Lisa the Beauty Queen"
64 - 4.05 29 de outubro de 1992 9F04 "Treehouse of Horror III"
65 - 4.06 3 de novembro de 1992 9F03 "Itchy & Scratchy: The Movie"
66 - 4.07 5 de novembro de 1992 9F05 "Marge Gets a Job"
67 - 4.08 12 de novembro de 1992 9F06 "New Kid on the Block"
68 - 4.09 19 de novembro de 1992 9F07 "Mr. Plow"
69 - 4.10 3 de decembro de 1992 9F08 "Lisa's First Word"
70 - 4.11 17 de decembro de 1992 9F09 "Homer's Triple Bypass"
71 - 4.12 14 de xaneiro de 1993 9F10 "Marge vs. the Monorail"
72 - 4.13 21 de xaneiro de 1993 9F11 "Selma's Choice"
73 - 4.14 4 de febreiro de 1993 9F12 "Brother from the Same Planet"
74 - 4.15 11 de febreiro de 1993 9F13 "I Love Lisa"
75 - 4.16 18 de febreiro de 1993 9F14 "Duffless"
76 - 4.17 11 de marzo de 1993 9F15 "Last Exit to Springfield"
77 - 4.18 1 de abril de 1993 9F17 "So It's Come to This: A Simpsons Clip Show"
78 - 4.19 15 de abril de 1993 9F16 "The Front"
79 - 4.20 29 de abril de 1993 9F18 "Whacking Day"
80 - 4.21 6 de maio de 1993 9F20 "Marge in Chains"
81 - 4.22 13 de maio de 1993 9F19 "Krusty Gets Kancelled"

Quinta temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
82 - 5.01 30 de setembro de 1993 9F21 "Homer's Barbershop Quartet"
83 - 5.02 7 de outubro de 1993 9F22 "Cape Feare"
84 - 5.03 14 de outubro de 1993 1F02 "Homer Goes to College"
85 - 5.04 21 de outubro de 1993 1F01 "Rosebud"
86 - 5.05 28 de outubro de 1993 1F04 "Treehouse of Horror IV"
87 - 5.06 4 de novembro de 1993 1F03 "Marge on the Lam"
88 - 5.07 11 de novembro de 1993 1F05 "Bart's Inner Child"
89 - 5.08 18 de novembro de 1993 1F06 "Boy-Scoutz N the Hood"
90 - 5.09 9 de decembro de 1993 1F07 "The Last Temptation of Homer"
91 - 5.10 16 de decembro de 1993 1F08 "$pringfield (Or, How I Learned to Stop Worrying and Love Legalized Gambling)"
92 - 5.11 6 de xaneiro de 1994 1F09 "Homer the Vigilante"
93 - 5.12 3 de febreiro de 1994 1F11 "Bart Gets Famous"
94 - 5.13 10 de febreiro de 1994 1F10 "Homer and Apu"
95 - 5.14 17 de febreiro de 1994 1F12 "Lisa vs. Malibu Stacy"
96 - 5.15 24 de febreiro de 1994 1F13 "Deep Space Homer"
97 - 5.16 17 de marzo de 1994 1F14 "Homer Loves Flanders"
98 - 5.17 31 de marzo de 1994 1F15 "Bart Gets an Elephant"
99 - 5.18 14 de abril de 1994 1F16 "Burns' Heir"
100 - 5.19 28 de abril de 1994 1F18 "Sweet Seymour Skinner's Baadasssss Song"
101 - 5.20 5 de maio de 1994 1F19 "The Boy Who Knew Too Much"
102 - 5.21 12 de maio de 1994 1F21 "Lady Bouvier's Lover"
103 - 5.22 19 de maio de 1994 1F20 "Secrets of a Successful Marriage"

Sexta temporada[editar | editar a fonte]

Artigo principal: Sexta temporada de The Simpsons.
# Data da emisión orixinal Código de produción Título
104 - 6.01 4 de setembro de 1994 1F22 "Bart of Darkness"
105 - 6.02 11 de setembro de 1994 1F17 "Lisa's Rival"
106 - 6.03 25 de setembro de 1994 2F33 "Another Simpsons Clip Show"
107 - 6.04 2 de outubro de 1994 2F01 "Itchy & Scratchy Land"
108 - 6.05 9 de outubro de 1994 2F02 "Sideshow Bob Roberts"
109 - 6.06 30 de outubro de 1994 2F03 "Treehouse of Horror V"
110 - 6.07 6 de novembro de 1994 2F04 "Bart's Girlfriend"
111 - 6.08 13 de novembro de 1994 2F05 "Lisa on Ice"
112 - 6.09 27 de novembro de 1994 2F06 "Homer Badman"
113 - 6.10 4 de decembro de 1994 2F07 "Grampa vs. Sexual Inadequacy"
114 - 6.11 18 de decembro de 1994 2F08 "Fear of Flying"
115 - 6.12 8 de xaneiro de 1995 2F09 "Homer the Great"
116 - 6.13 22 de xaneiro de 1995 2F10 "And Maggie Makes Three"
117 - 6.14 5 de febreiro de 1995 2F11 "Bart's Comet"
118 - 6.15 12 de febreiro de 1995 2F12 "Homie the Clown"
119 - 6.16 19 de febreiro de 1995 2F13 "Bart vs. Australia"
120 - 6.17 26 de febreiro de 1995 2F14 "Homer vs. Patty & Selma"
121 - 6.18 5 de marzo de 1995 2F31 "A Star Is Burns"
122 - 6.19 19 de marzo de 1995 2F15 "Lisa's Wedding"
123 - 6.20 9 de abril de 1995 2F18 "Two Dozen and One Greyhounds"
124 - 6.21 16 de abril de 1995 2F19 "The PTA Disbands"
125 - 6.22 30 de abril de 1995 2F32 "'Round Springfield"
126 - 6.23 7 de maio de 1995 2F21 "The Springfield Connection"
127 - 6.24 14 de maio de 1995 2F22 "Lemon of Troy"
128 - 6.25 21 de maio de 1995 2F16 "Who Shot Mr. Burns? (1ª parte)"

Sétima temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
129 - 7.01 17 de setembro de 1995 2F20 "Who Shot Mr. Burns? (2ª parte)"
130 - 7.02 24 de setembro de 1995 2F17 "Radioactive Man"
131 - 7.03 1 de outubro de 1995 3F01 "Home Sweet Homediddly-Dum-Doodily"
132 - 7.04 8 de outubro de 1995 3F02 "Bart Sells His Soul"
133 - 7.05 15 de outubro de 1995 3F03 "Lisa the Vegetarian"
134 - 7.06 29 de outubro de 1995 3F04 "Treehouse of Horror VI"
135 - 7.07 5 de novembro de 1995 3F05 "King-Size Homer"
136 - 7.08 19 de novembro de 1995 3F06 "Mother Simpson"
137 - 7.09 26 de novembro de 1995 3F08 "Sideshow Bob's Last Gleaming"
138 - 7.10 3 de decembro de 1995 3F31 "The Simpsons 138th Episode Spectacular"
139 - 7.11 17 de decembro de 1995 3F07 "Marge Be Not Proud"
140 - 7.12 7 de xaneiro de 1996 3F10 "Team Homer"
141 - 7.13 14 de xaneiro de 1996 3F09 "Two Bad Neighbors"
142 - 7.14 4 de febreiro de 1996 3F11 "Scenes from the Class Struggle in Springfield"
143 - 7.15 11 de febreiro de 1996 3F12 "Bart the Fink"
144 - 7.16 18 de febreiro de 1996 3F13 "Lisa the Iconoclast"
145 - 7.17 25 de febreiro de 1996 3F14 "Homer the Smithers"
146 - 7.18 17 de marzo de 1996 3F16 "The Day the Violence Died"
147 - 7.19 24 de marzo de 1996 3F15 "A Fish Called Selma"
148 - 7.20 31 de marzo de 1996 3F17 "Bart on the Road"
149 - 7.21 14 de abril de 1996 3F18 "22 Short Films About Springfield"
150 - 7.22 28 de abril de 1996 3F19 "Raging Abe Simpson and His Grumbling Grandson in "The Curse of the Flying Hellfish""
151 - 7.23 5 de maio de 1996 3F20 "Much Apu About Nothing"
152 - 7.24 19 de maio de 1996 3F21 "Homerpalooza"
153 - 7.25 19 de maio de 1996 3F22 "Summer of 4 Ft. 2"

Oitava temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
154 - 8.01 27 de outubro de 1996 4F02 "Treehouse of Horror VII"
155 - 8.02 3 de novembro de 1996 3F23 "You Only Move Twice"
156 - 8.03 10 de novembro de 1996 4F03 "The Homer They Fall"
157 - 8.04 17 de novembro de 1996 4F05 "Burns, Baby Burns"
158 - 8.05 24 de novembro de 1996 4F06 "Bart After Dark"
159 - 8.06 1 de decembro de 1996 4F04 "A Milhouse Divided"
160 - 8.07 15 de decembro de 1996 4F01 "Lisa's Date with Density"
161 - 8.08 29 de decembro de 1996 4F07 "Hurricane Neddy"
162 - 8.09 5 de xaneiro de 1997 3F24 "El Viaje Misterioso de Nuestro Jomer (The Mysterious Voyage of Homer)"
163 - 8.10 12 de xaneiro de 1997 3G01 "The Springfield Files"
164 - 8.11 19 de xaneiro de 1997 4F08 "The Twisted World of Marge Simpson"
165 - 8.12 2 de febreiro de 1997 4F10 "Mountain of Madness"
166 - 8.13 7 de febreiro de 1997 3G03 "Simpsoncalifragilisticexpiala(Annoyed Grunt)cious"
167 - 8.14 9 de febreiro de 1997 4F12 "The Itchy & Scratchy & Poochie Show"
168 - 8.15 16 de febreiro de 1997 4F11 "Homer's Phobia"
169 - 8.16 23 de febreiro de 1997 4F14 "Brother from Another Series"
170 - 8.17 2 de marzo de 1997 4F13 "My Sister, My Sitter"
171 - 8.18 16 de marzo de 1997 4F15 "Homer vs. The Eighteenth Amendment"
172 - 8.19 6 de abril de 1997 4F09 "Grade School Confidential"
173 - 8.20 13 de abril de 1997 4F16 "The Canine Mutiny"
174 - 8.21 20 de abril de 1997 4F17 "The Old Man and the Lisa"
175 - 8.22 27 de abril de 1997 4F18 "In Marge We Trust"
176 - 8.23 4 de maio de 1997 4F19 "Homer's Enemy"
177 - 8.24 11 de maio de 1997 4F20 "The Simpsons Spin-Off Showcase"
178 - 8.25 18 de maio de 1997 4F21 "The Secret War of Lisa Simpson"

Novena temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
179 - 9.01 21 de setembro de 1997 4F22 "The City of New York vs. Homer Simpson"
180 - 9.02 28 de setembro de 1997 4F23 "The Principal and the Pauper"
181 - 9.03 19 de outubro de 1997 3G02 "Lisa's Sax"
182 - 9.04 26 de outubro de 1997 5F02 "Treehouse of Horror VIII"
183 - 9.05 2 de novembro de 1997 5F01 "The Cartridge Family"
184 - 9.06 9 de novembro de 1997 5F03 "Bart Star"
185 - 9.07 16 de novembro de 1997 5F04 "The Two Mrs. Nahasapeemapetilons"
186 - 9.08 23 de novembro de 1997 5F05 "Lisa the Skeptic"
187 - 9.09 7 de decembro de 1997 5F06 "Realty Bites"
188 - 9.10 21 de decembro de 1997 5F07 "Miracle on Evergreen Terrace"
189 - 9.11 4 de xaneiro de 1998 5F24 "All Singing, All Dancing"
190 - 9.12 11 de xaneiro de 1998 5F08 "Bart Carny"
191 - 9.13 8 de febreiro de 1998 5F23 "The Joy of Sect"
192 - 9.14 15 de febreiro de 1998 5F11 "Das Bus"
193 - 9.15 22 de febreiro de 1998 5F10 "The Last Temptation of Krust"
194 - 9.16 1 de marzo de 1998 5F12 "Dumbbell Indemnity"
195 - 9.17 8 de marzo de 1998 4F24 "Lisa the Simpson"
196 - 9.18 22 de marzo de 1998 5F13 "This Little Wiggy"
197 - 9.19 29 de marzo de 1998 3G04 "Simpson Tide"
198 - 9.20 5 de abril de 1998 5F14 "The Trouble with Trillions"
199 - 9.21 19 de abril de 1998 5F15 "Girly Edition"
200 - 9.22 26 de abril de 1998 5F09 "Trash of the Titans"
201 - 9.23 3 de maio de 1998 5F16 "King of the Hill"
202 - 9.24 10 de maio de 1998 5F17 "Lost Our Lisa"
203 - 9.25 17 de maio de 1998 5F18 "Natural Born Kissers"

Décima temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
204 - 10.01 23 de agosto de 1998 5F20 "Lard of the Dance"
205 - 10.02 20 de setembro de 1998 5F21 "The Wizard of Evergreen Terrace"
206 - 10.03 27 de setembro de 1998 5F22 "Bart the Mother"
207 - 10.04 25 de outubro de 1998 AABF01 "Treehouse of Horror IX"
208 - 10.05 8 de novembro de 1998 5F19 "When You Dish Upon a Star"
209 - 10.06 15 de novembro de 1998 AABF02 "D'oh-in in the Wind"
210 - 10.07 22 de novembro de 1998 AABF03 "Lisa Gets an "A""
211 - 10.08 6 de decembro de 1998 AABF04 "Homer Simpson in: "Kidney Trouble""
212 - 10.09 20 de decembro de 1998 AABF05 "Mayored to the Mob"
213 - 10.10 10 de xaneiro de 1999 AABF06 "Viva Ned Flanders"
214 - 10.11 17 de xaneiro de 1999 AABF07 "Wild Barts Can't Be Broken"
215 - 10.12 31 de xaneiro de 1999 AABF08 "Sunday, Cruddy Sunday"
216 - 10.13 7 de febreiro de 1999 AABF09 "Homer to the Max"
217 - 10.14 14 de febreiro de 1999 AABF11 "I'm With Cupid"
218 - 10.15 21 de febreiro de 1999 AABF10 "Marge Simpson in: "Screaming Yellow Honkers""
219 - 10.16 28 de febreiro de 1999 AABF12 "Make Room for Lisa"
220 - 10.17 28 de marzo de 1999 AABF13 "Maximum Homerdrive"
221 - 10.18 4 de abril de 1999 AABF14 "Simpsons Bible Stories"
222 - 10.19 11 de abril de 1999 AABF15 "Mom and Pop Art"
223 - 10.20 25 de abril de 1999 AABF16 "The Old Man and The "C" Student"
224 - 10.21 2 de maio de 1999 AABF17 "Monty Can't Buy Me Love"
225 - 10.22 9 de maio de 1999 AABF18 "They Saved Lisa's Brain"
226 - 10.23 16 de maio de 1999 AABF20 "Thirty Minutes Over Tokyo"

Undécima temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
227 - 11.01 26 de setembro de 1999 AABF23 "Beyond Blunderdome"
228 - 11.02 3 de outubro de 1999 AABF22 "Brother's Little Helper"
229 - 11.03 24 de outubro de 1999 AABF21 "Guess Who's Coming to Criticize Dinner?"
230 - 11.04 31 de outubro de 1999 BABF01 "Treehouse of Horror X"
231 - 11.05 7 de novembro de 1999 AABF19 "E-I-E-I-(Annoyed Grunt)"
232 - 11.06 14 de novembro de 1999 BABF02 "Hello Gutter, Hello Fadder"
233 - 11.07 21 de novembro de 1999 BABF03 "Eight Misbehavin'"
234 - 11.08 28 de novembro de 1999 BABF05 "Take My Wife, Sleaze"
235 - 11.09 19 de decembro de 1999 BABF07 "Grift of the Magi"
236 - 11.10 9 de xaneiro de 2000 BABF04 "Little Big Mom"
237 - 11.11 16 de xaneiro de 2000 BABF06 "Faith Off"
238 - 11.12 23 de xaneiro de 2000 BABF08 "The Mansion Family"
239 - 11.13 6 de febreiro de 2000 BABF09 "Saddlesore Galactica"
240 - 11.14 13 de febreiro de 2000 BABF10 "Alone Again, Natura-Diddily"
241 - 11.15 20 de febreiro de 2000 BABF11 "Missionary: Impossible"
242 - 11.16 27 de febreiro de 2000 BABF12 "Pygmoelian"
243 - 11.17 19 de marzo de 2000 BABF13 "Bart to the Future"
244 - 11.18 9 de abril de 2000 BABF14 "Days of Wine and D'oh'ses"
245 - 11.19 30 de abril de 2000 BABF16 "Kill the Alligator and Run"
246 - 11.20 7 de maio de 2000 BABF15 "Last Tap Dance in Springfield"
247 - 11.21 14 de maio de 2000 BABF18 "It's A Mad, Mad, Mad, Mad Marge"
248 - 11.22 21 de maio de 2000 BABF19 "Behind the Laughter"

Duodécima temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
249 - 12.01 1 de novembro de 2000 BABF21 "Treehouse of Horror XI"
250 - 12.02 5 de novembro de 2000 BABF20 "A Tale of Two Springfields"
251 - 12.03 12 de novembro de 2000 BABF17 "Insane Clown Poppy"
252 - 12.04 19 de novembro de 2000 CABF01 "Lisa the Tree Hugger"
253 - 12.05 26 de novembro de 2000 CABF04 "Homer vs. Dignity"
254 - 12.06 3 de decembro de 2000 CABF02 "The Computer Wore Menace Shoes"
255 - 12.07 10 de decembro de 2000 CABF03 "The Great Money Caper"
256 - 12.08 17 de decembro de 2000 CABF06 "Skinner's Sense of Snow"
257 - 12.09 7 de xaneiro de 2001 BABF22 "HOMR"
258 - 12.10 14 de xaneiro de 2001 CABF05 "Pokey Mom"
259 - 12.11 4 de febreiro de 2001 CABF08 "Worst Episode Ever"
260 - 12.12 11 de febreiro de 2001 CABF07 "Tennis the Menace"
261 - 12.13 18 de febreiro de 2001 CABF10 "Day of the Jackanapes"
262 - 12.14 25 de febreiro de 2001 CABF12 "New Kids on the Blecch"
263 - 12.15 4 de marzo de 2001 CABF09 "Hungry, Hungry Homer"
264 - 12.16 11 de marzo de 2001 CABF11 "Bye Bye Nerdie"
265 - 12.17 1 de abril de 2001 CABF13 "Simpson Safari"
266 - 12.18 29 de abril de 2001 CABF14 "Trilogy of Error"
267 - 12.19 6 de maio de 2001 CABF15 "I'm Goin' to Praiseland"
268 - 12.20 13 de maio de 2001 CABF16 "Children of a Lesser Clod"
269 - 12.21 20 de maio de 2001 CABF17 "Simpsons Tall Tales"

Décimo terceira temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
270 - 13.01 6 de novembro de 2001 CABF19 "Treehouse of Horror XII"
271 - 13.02 11 de novembro de 2001 CABF22 "The Parent Rap"
272 - 13.03 18 de novembro de 2001 CABF20 "Homer the Moe"
273 - 13.04 2 de decembro de 2001 CABF18 "A Hunka Hunka Burns in Love"
274 - 13.05 9 de decembro de 2001 CABF21 "The Blunder Years"
275 - 13.06 16 de decembro de 2001 DABF02 "She of Little Faith"
276 - 13.07 6 de xaneiro de 2002 DABF01 "Brawl in the Family"
277 - 13.08 20 de xaneiro de 2002 DABF03 "Sweets and Sour Marge"
278 - 13.09 27 de xaneiro de 2002 DABF05 "Jaws Wired Shut"
279 - 13.10 10 de febreiro de 2002 DABF04 "Half-Decent Proposal"
280 - 13.11 17 de febreiro de 2002 DABF06 "The Bart Wants What It Wants"
281 - 13.12 24 de febreiro de 2002 DABF07 "The Lastest Gun in the West"
282 - 13.13 10 de marzo de 2002 DABF09 "The Old Man and the Key"
283 - 13.14 17 de marzo de 2002 DABF08 "Tales from the Public Domain"
284 - 13.15 31 de marzo de 2002 DABF10 "Blame It on Lisa"
285 - 13.16 7 de abril de 2002 DABF11 "Weekend at Burnsie's"
286 - 13.17 21 de abril de 2002 DABF12 "Gump Roast"
287 - 13.18 28 de abril de 2002 DABF13 "I am Furious Yellow"
288 - 13.19 5 de maio de 2002 DABF14 "The Sweetest Apu"
289 - 13.20 12 de maio de 2002 DABF15 "Little Girl in the Big Ten"
290 - 13.21 19 de maio de 2002 DABF16 "The Frying Game"
291 - 13.22 22 de maio de 2002 DABF17 "Papa's Got a Brand New Badge"

Décimo cuarta temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
292 - 14.01 3 de novembro de 2002 DABF19 "Treehouse of Horror XIII"
293 - 14.02 10 de novembro de 2002 DABF22 "How I Spent My Strummer Vacation"
294 - 14.03 17 de novembro de 2002 DABF20 "Bart vs. Lisa vs. The Third Grade"
295 - 14.04 24 de novembro de 2002 DABF18 "Large Marge"
296 - 14.05 1 de decembro de 2002 DABF21 "Helter Shelter"
297 - 14.06 15 de decembro de 2002 EABF01 "The Great Louse Detective"
298 - 14.07 5 de xaneiro de 2003 EABF02 "Special Edna"
299 - 14.08 12 de xaneiro de 2003 EABF03 "The Dad Who Knew Too Little"
300 - 14.09 2 de febreiro de 2003 EABF04 "Strong Arms of The Ma"
301 - 14.10 9 de febreiro de 2003 EABF06 "Pray Anything"
302 - 14.11 16 de febreiro de 2003 EABF05 "Barting Over"
303 - 14.12 16 de febreiro de 2003 EABF07 "I'm Spelling as Fast as I Can"
304 - 14.13 2 de marzo de 2003 EABF08 "A Star Is Born-Again"
305 - 14.14 9 de marzo de 2003 EABF09 "Mr. Spritz Goes to Washington"
306 - 14.15 16 de marzo de 2003 EABF10 "C.E. D'oh"
307 - 14.16 30 de marzo de 2003 EABF11 "'Scuse Me While I Miss the Sky"
308 - 14.17 13 de abril de 2003 EABF12 "Three Gays of the Condo"
309 - 14.18 27 de abril de 2003 EABF13 "Dude, Where's My Ranch?"
310 - 14.19 4 de maio de 2003 EABF14 "Old Yeller Belly"
311 - 14.20 11 de maio de 2003 EABF15 "Brake My Wife, Please"
312 - 14.21 18 de maio de 2003 EABF16 "The Bart of War"
313 - 14.22 18 de maio de 2003 EABF17 "Moe Baby Blues"

Décimo quinta temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
314 - 15.01 2 de novembro de 2003 EABF21 "Treehouse of Horror XIV"
315 - 15.02 9 de novembro de 2003 EABF18 "My Mother the Carjacker"
316 - 15.03 16 de novembro de 2003 EABF20 "The President Wore Pearls"
317 - 15.04 23 de novembro de 2003 EABF22 "The Regina Monologues"
318 - 15.05 30 de novembro de 2003 EABF19 "The Fat and the Furriest"
319 - 15.06 7 de decembro de 2003 FABF01 "Today I Am a Clown"
320 - 15.07 14 de decembro de 2003 FABF02 "'Tis the Fifteenth Season"
321 - 15.08 4 de xaneiro de 2004 FABF03 "Marge vs. Singles, Seniors, Childless Couples and Teens, and Gays"
322 - 15.09 11 de xaneiro de 2004 FABF04 "I, (Annoyed Grunt)-Bot"
323 - 15.10 25 de xaneiro de 2004 FABF05 "Diatribe of a Mad Housewife"
324 - 15.11 8 de febreiro de 2004 FABF06 "Margical History Tour"
325 - 15.12 15 de febreiro de 2004 FABF07 "Milhouse Doesn't Live Here Anymore"
326 - 15.13 22 de febreiro de 2004 FABF09 "Smart and Smarter"
327 - 15.14 14 de marzo de 2004 FABF08 "The Ziff Who Came to Dinner"
328 - 15.15 21 de marzo de 2004 FABF10 "Co-Dependent's Day"
329 - 15.16 28 de marzo de 2004 FABF11 "The Wandering Juvie"
330 - 15.17 18 de abril de 2004 FABF12 "My Big Fat Geek Wedding"
331 - 15.18 25 de abril de 2004 FABF14 "Catch 'em If You Can"
332 - 15.19 2 de maio de 2004 FABF15 "Simple Simpson"
333 - 15.20 9 de maio de 2004 FABF13 "The Way We Weren't"
334 - 15.21 16 de maio de 2004 FABF17 "Bart-Mangled Banner"
335 - 15.22 23 de maio de 2004 FABF18 "Fraudcast News"

Décimo sexta temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
336 - 16.01 7 de novembro de 2004 FABF23 "Treehouse of Horror XV"
337 - 16.02 14 de novembro de 2004 FABF20 "All's Fair in Oven War"
338 - 16.03 21 de novembro de 2004 FABF19 "Sleeping with the Enemy"
339 - 16.04 5 de decembro de 2004 FABF22 "She Used to Be My Girl"
340 - 16.05 12 de decembro de 2004 FABF21 "Fat Man and Little Boy"
341 - 16.06 16 de xaneiro de 2005 FABF16 "Midnight Rx"
342 - 16.07 30 de xaneiro de 2005 GABF01 "Mommie Beerest"
343 - 16.08 6 de febreiro de 2005 GABF02 "Homer and Ned's Hail Mary Pass"
344 - 16.09 13 de febreiro de 2005 GABF03 "Pranksta Rap"
345 - 16.10 20 de febreiro de 2005 GABF04 "There's Something About Marrying"
346 - 16.11 6 de marzo de 2005 GABF05 "On a Clear Day I Can't See My Sister"
347 - 16.12 13 de marzo de 2005 GABF06 "Goo Goo Gai Pan"
348 - 16.13 20 de marzo de 2005 GABF07 "Mobile Homer"
349 - 16.14 3 de abril de 2005 GABF08 "The Seven-Beer Snitch"
350 - 16.15 17 de abril de 2005 GABF12 "Future-Drama"
351 - 16.16 1 de maio de 2005 GABF10 "Don't Fear the Roofer"
352 - 16.17 1 de maio de 2005 GABF11 "The Heartbroke Kid"
353 - 16.18 8 de maio de 2005 GABF13 "A Star Is Torn"
354 - 16.19 8 de maio de 2005 GABF14 "Thank God It's Doomsday"
355 - 16.20 15 de maio de 2005 GABF15 "Home Away from Homer"
356 - 16.21 15 de maio de 2005 GABF09 "The Father, The Son, and The Holy Guest Star"

Décimo sétima temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
357 - 17.01 11 de setembro de 2005 GABF18 "Bonfire of the Manatees"
358 - 17.02 18 de setembro de 2005 GABF16 "The Girl Who Slept Too Little"
359 - 17.03 25 de setembro de 2005 GABF19 "Milhouse of Sand and Fog"
360 - 17.04 6 de novembro de 2005 GABF17 "Treehouse of Horror XVI"
361 - 17.05 13 de novembro de 2005 GABF20 "Marge's Son Poisoning"
362 - 17.06 20 de novembro de 2005 GABF21 "See Homer Run"
363 - 17.07 27 de novembro de 2005 GABF22 "The Last of the Red Hat Mamas"
364 - 17.08 11 de decembro de 2005 HABF02 "The Italian Bob"
365 - 17.09 18 de decembro de 2005 HABF01 "Simpsons Christmas Stories"
366 - 17.10 8 de xaneiro de 2006 HABF03 "Homer's Paternity Coot"
367 - 17.11 29 de xaneiro de 2006 HABF04 "We're on the Road to D'ohwhere"
368 - 17.12 26 de febreiro de 2006 HABF05 "My Fair Laddy"
369 - 17.13 12 de marzo de 2006 HABF06 "The Seemingly Never-Ending Story"
370 - 17.14 19 de marzo de 2006 HABF07 "Bart Has Two Mommies"
371 - 17.15 26 de marzo de 2006 HABF08 "Homer Simpson, This Is Your Wife"
372 - 17.16 2 de abril de 2006 HABF09 "Million Dollar Abie"
373 - 17.17 9 de abril de 2006 HABF10 "Kiss Kiss, Bang Bangalore"
374 - 17.18 23 de abril de 2006 HABF11 "The Wettest Stories Ever Told"
375 - 17.19 30 de abril de 2006 HABF12 "Girls Just Want To Have Sums"
376 - 17.20 7 de maio de 2006 HABF13 "Regarding Margie"
377 - 17.21 14 de maio de 2006 HABF14 "The Monkey Suit"
378 - 17.22 21 de maio de 2006 HABF16 "Marge and Homer Turn a Couple Play"

Décimo oitava temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
379 - 18.01 10 de setembro de 2006 HABF15 "The Mook, the Chef, the Wife and Her Homer"
380 - 18.02 17 de setembro de 2006 HABF18 "Jazzy and the Pussycats"
381 - 18.03 24 de setembro de 2006 HABF20 "Please Homer, Don't Hammer 'Em..."
382 - 18.04 5 de novembro de 2006 HABF17 "Treehouse of Horror XVII"
383 - 18.05 12 de novembro de 2006 HABF21 "G.I. (Annoyed Grunt)"
384 - 18.06 19 de novembro de 2006 HABF19 "Moe'N'a Lisa"
385 - 18.07 26 de novembro de 2006 HABF22 "Ice Cream of Margie (with the Light Blue Hair)"
386 - 18.08 10 de decembro de 2006 JABF02 "The Haw-Hawed Couple"
387 - 18.09 17 de decembro de 2006 JABF01 "Kill Gil: Vols. 1 & 2"
388 - 18.10 7 de xaneiro de 2007 JABF03 "The Wife Aquatic"
389 - 18.11 28 de xaneiro de 2007 JABF05 "Revenge Is a Dish Best Served Three Times"
390 - 18.12 11 de febreiro de 2007 JABF04 "Little Big Girl"
391 - 18.13 18 de febreiro de 2007 JABF07 "Springfield Up"
392 - 18.14 4 de marzo de 2007 JABF09 "Yokel Chords"
393 - 18.15 11 de marzo de 2007 JABF08 "Rome-old and Juli-eh"
394 - 18.16 25 de marzo de 2007 JABF06 "Homerazzi"
395 - 18.17 22 de abril de 2007 JABF10 "Marge Gamer"
396 - 18.18 29 de abril de 2007 JABF11 "The Boys of Bummer"
397 - 18.19 6 de maio de 2007 JABF13 "Crook and Ladder"
398 - 18.20 13 de maio de 2007 JABF12 "Stop, or My Dog Will Shoot!"
399 - 18.21 20 de maio de 2007 JABF14 "24 Minutes"
400 - 18.22 20 de maio de 2007 JABF15 "You Kent Always Say What You Want"

Décimo novena temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
401 - 19.01 23 de setembro de 2007 JABF20 "He Loves to Fly and He D'ohs"
402 - 19.02 30 de setembro de 2007 JABF18 "Homer of Seville"
403 - 19.03 7 de outubro de 2007 JABF21 "Midnight Towboy"
404 - 19.04 14 de outubro de 2007 JABF19 "I Don't Wanna Know Why the Caged Bird Sings"
405 - 19.05 4 de novembro de 2007 JABF16 "Treehouse of Horror XVIII"
406 - 19.06 11 de novembro de 2007 JABF22 "Little Orphan Millie"
407 - 19.07 18 de novembro de 2007 JABF17 "Husbands and Knives"
408 - 19.08 25 de novembro de 2007 KABF01 "Funeral for a Fiend"
409 - 19.09 16 de decembro de 2007 KABF02 "Eternal Moonshine of the Simpson Mind"
410 - 19.10 6 de xaneiro de 2008 KABF03 "E Pluribus Wiggum"
411 - 19.11 27 de xaneiro de 2008 KABF04 "That 90's Show"
412 - 19.12 17 de febreiro de 2008 KABF05 "Love, Springfieldian Style"
413 - 19.13 2 de marzo de 2008 KABF06 "The Debarted"
414 - 19.14 9 de marzo de 2008 KABF07 "Dial 'N' for Nerder"
415 - 19.15 30 de marzo de 2008 KABF08 "Smoke on the Daughter"
416 - 19.16 13 de abril de 2008 KABF09 "Papa Don't Leech"
417 - 19.17 27 de abril de 2008 KABF10 "Apocalypse Cow"
418 - 19.18 4 de maio de 2008 KABF11 "Any Given Sundance"
419 - 19.19 11 de maio de 2008 KABF12 "Mona Leaves-a"
420 - 19.20 18 de maio de 2008 KABF13 "All About Lisa"

Vixésima temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
421 - 20.01 28 de setembro de 2008 KABF17 "Sex, Pies and Idiot Scrapes"
422 - 20.02 5 de outubro de 2008 KABF15 "Lost Verizon"
423 - 20.03 19 de outubro de 2008 KABF14 "Double, Double, Boy in Trouble"
424 - 20.04 2 de novembro de 2008 KABF16 "Treehouse of Horror XIX"
425 - 20.05 9 de novembro de 2008 KABF18 "Dangerous Curves"
426 - 20.06 16 de novembro de 2008 KABF19 "Homer and Lisa Exchange Cross Words"
427 - 20.07 30 de novembro de 2008 KABF20 "Mypods and Boomsticks"
428 - 20.08 7 de decembro de 2008 KABF21 "The Burns and the Bees"
429 - 20.09 25 de xaneiro de 2009 KABF22 "Lisa the Drama Queen"
430 - 20.10 15 de febreiro de 2009 LABF01 "Take My Life, Please"
431 - 20.11 1 de marzo de 2009 LABF02 "How the Test Was Won"
432 - 20.12 8 de marzo de 2009 LABF03 "No Loan Again, Naturally"
433 - 20.13 15 de marzo de 2009 LABF04 "Gone Maggie Gone"
434 - 20.14 17 de marzo de 2009 (Sky1)[4]
22 de marzo de 2009 (Fox)[5]
LABF11 "In the Name of the Grandfather"
435 - 20.15 29 de marzo de 2009 LABF05 "Wedding For Disaster"
436 - 20.16 5 de abril de 2009 LABF06 "Eeny Teeny Maya Moe"
437 - 20.17 19 de abril de 2009 LABF07 "The Good, the Sad and the Drugly"
438 - 20.18 26 de abril de 2009 LABF08 "Father Knows Worst"
439 - 20.19 3 de maio de 2009 LABF10 "Waverly Hills 9-0-2-1-D'oh"
440 - 20.20 10 de maio de 2009 LABF09 "Four Great Women and a Manicure"
441 - 20.21 17 de maio de 2009 LABF12 "Coming to Homerica"

Vixésimo primeira temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
442 - 21.01 27 de setembro de 2009 LABF13 "Homer the Whopper"
443 - 21.02 4 de outubro de 2009 LABF15 "Bart Gets a 'Z'"
444 - 21.03 11 de outubro de 2009 LABF16 "The Great Wife Hope"
445 - 21.04 18 de outubro de 2009 LABF14 "Treehouse of Horror XX"
446 - 21.05 15 de novembro de 2009 LABF17 "The Devil Wears Nada"
447 - 21.06 22 de novembro de 2009 LABF18 "Pranks and Greens"
448 - 21.07 29 de novembro de 2009 LABF19 "Rednecks and Broomsticks"
449 - 21.08 13 de decembro de 2009 MABF01 "O Brother, Where Bart Thou?"
450 - 21.09 3 de xaneiro de 2010 MABF02 "Thursdays with Abie"
451 - 21.10 10 de xaneiro de 2010 LABF20 "Once Upon a Time in Springfield"
452 - 21.11 31 de xaneiro de 2010 MABF03 "Million Dollar Maybe"
453 - 21.12 14 de febreiro de 2010 MABF05 "Boy Meets Curl"
454 - 21.13 21 de febreiro de 2010 MABF06 "The Color Yellow"
455 - 21.14 14 de marzo de 2010 MABF04 "Postcards from the Wedge"
456 - 21.15 21 de marzo de 2010 MABF07 "Stealing First Base"
457 - 21.16 28 de marzo de 2010 MABF10 "The Greatest Story Ever D'ohed"
458 - 21.17 11 de abril de 2010 MABF08 "American History X-cellent"
459 - 21.18 18 de abril de 2010 MABF09 "Chief of Hearts"
460 - 21.19 25 de abril de 2010 MABF14 "The Squirt and the Whale"
461 - 21.20 2 de maio de 2010 MABF12 "To Surveil with Love"
462 - 21.21 9 de maio de 2010 MABF13 "Moe Letter Blues"
463 - 21.22 16 de maio de 2010 MABF11 "The Bob Next Door"
464 - 21.23 23 de maio de 2010 MABF15 "Judge Me Tender"

Vixésimo segunda temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
465 - 22.01 26 de setembro de 2010 MABF21 "Elementary School Musical"
466 - 22.02 3 de outubro de 2010 MABF17 "Loan-a Lisa"
467 - 22.03 10 de outubro de 2010 MABF18 "MoneyBART"
468 - 22.04 7 de novembro de 2010 MABF16 "Treehouse of Horror XXI"
469 - 22.05 14 de novembro de 2010 MABF20 "Lisa Simpson, This Isn't Your Life"
470 - 22.06 21 de novembro de 2010 NABF01 "The Fool Monty"
471 - 22.07 28 de novembro de 2010 NABF02 "How Munched is That Birdie in the Window?"
472 - 22.08 5 de decembro de 2010 MABF22 "The Fight Before Christmas"
473 - 22.09 12 de decembro de 2010 MABF19 "Donnie Fatso"
474 - 22.10 9 de xaneiro de 2011 NABF03 "Moms I'd Like to Forget"
475 - 22.11 16 de xaneiro de 2011 NABF04 "Flaming Moe"
476 - 22.12 23 de xaneiro de 2011 NABF05 "Homer the Father"
477 - 22.13 13 de febreiro de 2011 NABF06 "The Blue and the Gray"
478 - 22.14 20 de febreiro de 2011 NABF07 "Angry Dad: The Movie"
479 - 22.15 6 de marzo de 2011 NABF08 "The Scorpion's Tale"
480 - 22.16 13 de marzo de 2011 NABF09 "A Midsummer's Nice Dream"
481 - 22.17 27 de marzo de 2011 NABF10 "Love Is a Many Strangled Thing"
482 - 22.18 10 de abril de 2011 NABF11 "The Great Simpsina"
483 - 22.19 1 de maio de 2011 NABF12 "The Real Housewives of Fat Tony"
484 - 22.20 8 de maio de 2011 NABF13 "Homer Scissorhands"
485 - 22.21 15 de maio de 2011 NABF14 "500 Keys"
486 - 22.22 22 de maio de 2011 NABF15 "The Ned-Liest Catch"

Notas[editar | editar a fonte]

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]