Lista de illas de Italia

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Illas de Italia (lista non exhaustiva)
Mar Grupo Arquipélago Nome Superficie Rexión Provincia
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Capraia 19 Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa de Elba 223 Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Giannutri 2´60 Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa del Giglio 21 Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Gorgona - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa de Montecristo - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Formiche di Grosseto - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa da Meloria - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa de Palmaiola - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa de Cerboli - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa dei Topi - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa Gemini - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa do Sparviero - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa de Argentarola - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Illa Rossa - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano L'Isolotto - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Formica di Burano - Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Toscano Pianosa 10 Toscana Livorno
Mar Tirreno - Arquipélago Campano Capri 10 Campania Nápoles
Mar Tirreno - Arquipélago Campano Ischia 46 Campania Nápoles
Mar Tirreno - Arquipélago Campano Illa de Nisida 0´5 Campania Nápoles
Mar Tirreno - Arquipélago Campano Procida - Campania Nápoles
Mar Tirreno - Arquipélago Campano Illa de Vivara - Campania Nápoles
Mar Tirreno - Illas Ponziane Gavi 0´14 Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Palmarola - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Ponza - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Illa de Santo Estefano - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Ventotene - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Zannone 0´9 Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Calzone Muto (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Illa Cappello (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Forcina (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Il Felce (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Illote La Cantina - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane La Nave (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Le Sconciglie (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Illote Madonna (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Maria Rosa (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Illote Mezzogiorno (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Montagnello (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Pallante (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Ravia (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane San Silverio (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Scuncillo (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Spermaturo (illote) - Lacio Latina
Mar Tirreno - Illas Ponziane Suvace (illote) - Lacio Latina
Mar Mediterráneo [[Illas de Sardeña]] - Sardeña 23.812 Sardeña -
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago da Magdalena Budelli 1´6 Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago da Magdalena Caprera 15 Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago da Magdalena Illa La Magdalena 20 Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago da Magdalena Razzoli 1´5 Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago da Magdalena Santa Maria - Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago da Magdalena Santo Stefano - Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago da Magdalena Spargi - Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago de la Magdalena Spargiotto - Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago del Sulcis Illa da Corne 0,002 Sardeña Carbonia-Iglesias
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago del Sulcis Illa Piana 0´22 Sardeña Carbonia-Iglesias
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago del Sulcis Illa de Sant'Antioco 108 Sardeña Carbonia-Iglesias
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago del Sulcis San Pietro 51 Sardeña Carbonia-Iglesias
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago del Sulcis Illa de Taureau 0,11 Sardeña Carbonia-Iglesias
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago de Tavolara Molara - Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago de Tavolara Molarotto - Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña Arquipélago de Tavolara Tavolara - Sardeña Olbia-Tempio
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña - Asinara 50 Sardeña -
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña - Caogheddas - Sardeña -
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña - Illa de Choux 0´43 Sardeña -
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña - Figarolo 0´2 Sardeña -
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña - Illa de Mal de Ventre 3´6 Sardeña -
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña - Mortorio 0´6 Sardeña -
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña - Pain de sucre 0,03 Sardeña -
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña - Rocher du Catalan - Sardeña -
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña - Illa Serpentara 1´34 Sardeña -
Mar Mediterráneo Illas de Sardeña - Illa Soffi - Sardeña -
Mar Tirreno Illas de Sicilia - Sicilia 25.426 Sicilia -
Mar Tirreno Illas de Sicilia - Illa Belle, Taormina - Sicilia Mesina
Mar Tirreno Illas de Sicilia - Illa de Capo Passero 0´37 Sicilia -
Mar Tirreno Illas de Sicilia - Illa dos Ciclopes - Sicilia -
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas do Gran Estanque de Marsala Illa Grande - Sicilia Trapani
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas do Gran Estanque de Marsala Mozia - Sicilia Trapani
Mar Tirreno Islas de Sicilia Illas do Gran Estanque de Marsala Illa de Santa Maria - Sicilia Trapani
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas do Gran Estanque de Marsala La Schola - Sicilia Trapani
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Égadi Favignana 19 Sicilia Trapani
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Égadi Illa Formica - Sicilia Trapani
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Égadi Levanzo 5 Sicilia Trapani
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Égadi Illa Maraone - Sicilia Trapani
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Égadi Marettimo 12 Sicilia Trapani
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Eolias Alicudi - Sicilia Mesina
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Eolias Basiluzzo - Sicilia Mesina
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Eolias Filicudi - Sicilia Mesina
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Eolias Lipari 37 Sicilia Mesina
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Eolias Lisca Bianca - Sicilia Mesina
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Eolias Panarea 3´4 Sicilia Mesina
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Eolias Illa Salina 26 Sicilia Mesina
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Eolias Stromboli 12 Sicilia Mesina
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Eolias Strombolicchio - Sicilia Mesina
Mar Tirreno Illas de Sicilia Illas Eolias Illa Vulcano 20 Sicilia Mesina
Mar Mediterráneo Illas de Sicilia Illas Peláxicas Lampedusa 20 Sicilia Agrigento
Mar Mediterráneo Illas de Sicilia Illas Peláxicas Lampione 1´2 Sicilia Agrigento
Mar Mediterráneo Illas de Sicilia Illas Peláxicas Linosa 5´43 Sicilia Agrigento
Mar Mediterráneo Illas de Sicilia - Ferdinandea 4 Sicilia -
Mar Tirreno Illas de Sicilia - Illa de Ortigia - Sicilia Siracusa
Mar Tirreno Illas de Sicilia - Pantelleria 83 Sicilia -
Mar Tirreno Illas de Sicilia - Illa des poireaux - Sicilia -
Mar Tirreno Illas de Sicilia - Ustica 8´56 Sicilia Palermo
Mar Tirreno Illas de Sicilia - Illa de Vengeurs - Sicilia -
Mar Tirreno - - Illa Cirella 0´12 km² Calabria Cosenza
Mar Tirreno - - Illa de Dino - Calabria Cosenza
- - - Illa da Gaiola - - -
- - - Illa Galli - - -
Mar Tirreno - - Illa de Licosa - Campania Salerno
Mar Adriático Lagoa de Marano - Illa Bioni - - -
Mar Adriático Lagoa de Marano - Illa de Sant'Andrea - - -
Mar Adriático - Illas Tremiti Capraia 0´45 Apulia Foggia
Mar Adriático - Illas Tremiti Cretaccio 0´04 Apulia Foggia
Mar Adriático - Illas Tremiti La Vecchia - Apulia Foggia
Mar Adriático - Illas Tremiti Pianosa 0´13 Apulia Foggia
Mar Adriático - Illas Tremiti San Nicola - Apulia Foggia
Mar Adriático - Illas Tremiti Santo Domingo, Tremiti - Apulia Foggia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Buel del Lovo 0´01 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Burano 0´21 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Giudecca 0´59 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - La Certosa - Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Lazzaretto Nuovo 0´09 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Lazzaretto Vecchio 0´03 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Le Vignole - Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Lido di Venezia - Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Mazzorbo - Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Illa de Murano - Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Pellestrina - Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Poveglia - Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Sacca Fisola 0´18 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Illa de San Clemente 0´17 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - San Erasmo 3´26 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - San Francesco do Deserto 0´02 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - San Giacomo in Paludo 12´5 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - San Giorgio in Alga 0´15 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - San Giorgio Maggiore - Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - San Lazzaro degli Armeni 0´03 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - San Michele - Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - San Secondo 0´13 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - San Servolo 0´48 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Sant'Angelo della Polvere - Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Santa Maria della Grazia 0´04 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Torcello 0´44 Véneto Venecia
Mar Adriático Lagoa de Venecia - Tronchetto 0´18 Véneto Venecia
Mar de Liguria - - Illa de Bergeggi - Liguria Savona
Mar de Liguria - - Illa Gallinara - Liguria Savona
Mar de Liguria - - Illa Palmaria 6´5 Liguria La Spezia
Mar de Liguria - - Illa Tino 0´13 Liguria La Spezia
Mar de Liguria - - Illa Tinetto - Liguria La Spezia