Lista de pokémons

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

A seguinte lista de pokémons coñecidos.

I Xeración[editar | editar a fonte]

Nome Nome JP Romanización
000 Missingno [1] けつばん Ketsuban
001 Bulbasaur フシギダネ Fushigidane
002 Ivysaur フシギソウ Fushigisou
003 Venusaur フシギバナ Fushigibana
004 Charmander ヒトカゲ Hitokage
005 Charmeleon リザード Rizādo
006 Charizard リザードン Rizādon
007 Squirtle ゼニガメ Zenigame
008 Wartortle カメール Kamēru
009 Blastoise カメックス Kamekkusu
010 Caterpie キャタピー Kyatapī
011 Metapod トランセル Toranseru
012 Butterfree バタフリー Batafurī
013 Weedle ビードル Bīdoru
014 Kakuna コクーン Kokūn
015 Beedrill スピアー Supiā
016 Pidgey ポッポ Poppo
017 Pidgeotto ピジョン Pijon
018 Pidgeot ピジョット Pijotto
019 Ratata コラッタ Koratta
020 Raticate ラッタ Ratta
021 Spearow オニスズメ Onisuzume
022 Fearow オニドリル Onidoriru
023 Ekans アーボ Ābo
024 Arbok アーボック Ābokku
025 Pikachu ピカチュウ Pikachū
026 Raichu ライチュウ Raichū
027 Sandshrew サンド Sando
028 Sandslash サンドパン Sandopan
029 Nidoran ♀ ニドラン♀ Nidoran♀
030 Nidorina ニドリーナ Nidorīna
031 Nidoqueen ニドクイン Nidokuin
032 Nidoran ♂ ニドラン♂ Nidoran♂
033 Nidorino ニドリーノ Nidorīno
034 Nidoking ニドキング Nidokingu
035 Clefairy ピッピ Pippi
036 Clefable ピクシー Pikushī
037 Vulpix ロコン Rokon
038 Ninetales キュウコン Kyuukon
039 Jigglypuff プリン Purin
040 Wigglytuff プクリン Pukurin
041 Zubat ズバット Zubatto
042 Golbat ゴルバット Gorubatto
043 Oddish ナゾノクサ Nazonokuse
044 Gloom クサイハナ Kuseihana
045 Vileplume ラフレシア Rafureshia
046 Paras パラス Parasu
047 Parasect パラセクト Parasekuto
048 Venonat コンパン Konpan
049 Venomoth モルフォン Morufon
050 Diglett ディグダ Diguda
051 Dugtrio ダグトリオ Dagutorio
052 Meowth ニャース Nyāsu
053 Persian ペルシアン Perushian
054 Psyduck コダック Kodakku
055 Golduck ゴルダック Gorudakku
056 Mankey マンキー Mankī
057 Primeape オコリザル Okorizaru
058 Growlithe ガーディ Gādi
059 Arcanine ウインディ Uindi
060 Poliwag ニョロモ Nyoromo
061 Poliwhirl ニョロゾ Nyorozo
062 Poliwrath ニョロボン Nyorobon
063 Abra ケーシィ Kēshii
064 Kadabra ユンゲラー Yungerā
065 Alakazam フーディン Fūdin
066 Machop ワンリキー Wanrikī
067 Machoke ゴーリキー Gōrikī
068 Machamp カイリキー Kairikī
069 Bellsprout マダツボミ Madatsubomi
070 Weepinbell ウツドン Utsudon
071 Victreebel ウツボット Utsubotto
072 Tentacool メノクラゲ Menokurage
073 Tentacruel ドククラゲ Dokukurage
074 Geodude イシツブテ Ishitsubute
075 Graveler ゴローン Gorōn
Nome Nome JP Romanización
076 Golem ゴローニャ Gorōnya
077 Ponyta ポニータ Ponīta
078 Rapidash ギャロップ Gyaroppu
079 Slowpoke ヤドン Yadon
080 Slowbro ヤドラン Yadoran
081 Magnemite コイル Koiru
082 Magneton レアコイル Reakoiru
083 Farfetch'd カモネギ Kamonegi
084 Doduo ドードー Dōdō
085 Dodrio ドードリオ Dōdorio
086 Seel パウワウ Pauwau
087 Dewgong ジュゴン Jugon
088 Grimer ベトベター Betobetā
089 Muk ベトベトン Betobeton
090 Shellder シェルダー Sherudā
091 Cloyster パルシェン Parushen
092 Gastly ゴース Gōsu
093 Haunter ゴースト Gōsuto
094 Gengar ゲンガー Gengā
095 Onix イワーク Iwāku
096 Drowzee スリープ Surīpu
097 Hypno スリーパー Surīpā
098 Krabby クラブ Kurabu
099 Kingler キングラー Kingurā
100 Voltorb ビリリダマ Biriridama
101 Electrode マルマイン Marumain
102 Exeggcute タマタマ Tamatama
103 Exeggutor ナッシー Nasshī
104 Cubone カラカラ Karakara
105 Marowak ガラガラ Garagara
106 Hitmonlee サワムラー Sawamarā
107 Hitmonchan エビワラー Ebiwarā
108 Lickitung ベロリンガ Beroringa
109 Koffing ドガース Dogāsu
110 Weezing マタドガス Matadogasu
111 Rhyhorn サイホーン Saihōn
112 Rhydon サイドン Saidon
113 Chansey ラッキー Rakkī
114 Tangela モンジャラ Monjara
115 Kangaskhan ガルーラ Garūra
116 Horsea タッツー Tattsū
117 Seadra シードラ Shīdora
118 Goldeen トサキント Tosakinto
119 Seaking アズマオウ Azumaou
120 Staryu ヒトデマン Hitodeman
121 Starmie スターミー Sutāmī
122 Mr. Mime バリヤード Bariyādo
123 Scyther ストライク Sutoraiku
124 Jynx ルージュラ Rūjura
125 Electabuzz エレブー Erebū
126 Magmar ブーバー Būbā
127 Pinsir カイロス Kairosu
128 Tauros ケンタロス Kentarosu
129 Magikarp コイキング Koikingu
130 Gyarados ギャラドス Gyaradosu
131 Lapras ラプラス Rapurasu
132 Ditto メタモン Metamon
133 Eevee イーブイ Ībui
134 Vaporeon シャワーズ Shawāzu
135 Jolteon サンダース Sandāsu
136 Flareon ブースター Būsutā
137 Porygon ポリゴン Porigon
138 Omanyte オムナイト Omanaito
139 Omastar オムスター Omasutā
140 Kabuto カブト Kabuto
141 Kabutops カブトプス Kabutopusu
142 Aerodactyl プテラ Putera
143 Snorlax カビゴン Kabigon
144 Articuno フリーザー Furīzā
145 Zapdos サンダー Sandā
146 Moltres ファイヤー Faiyā
147 Dratini ミニリュウ Miniryū
148 Dragonair ハクリュー Hakuryū
149 Dragonite カイリュー Kairyū
150 Mewtwo ミュウツー Myūtsū
151 Mew ミュウ Myū
Nota
  1. Missingno non é un Pokémon oficial.


II Xeración[editar | editar a fonte]

Nome Nome JP Romanización
152 Chikorita チコリータ Chikorīta
153 Bayleef ベイリーフ Beirīfu
154 Meganium メガニウム Meganiamu
155 Cyndaquil ヒノアラシ Hinoarashi
156 Quilava マグマラシ Magumarashi
157 Typhlosion バクフーン Bakufūn
158 Totodile ワニノコ Waninoko
159 Croconaw アリゲイツ Arigeitsu
160 Feraligatr オーダイル Ōdairu
161 Sentret オタチ Otachi
162 Furret オオタチ O'otachi
163 Hoothoot ホーホー Hōhō
164 Noctowl ヨルノズク Yorunozuku
165 Ledyba レディバ Rediba
166 Ledian レディアン Redian
167 Spinarak イトマル Itomaru
168 Ariados アリアドス Ariadosu
169 Crobat クロバット Kurobatto
170 Chinchou チョンチー Chonchī
171 Lanturn ランターン Rantān
172 Pichu ピチュー Pichū
173 Cleffa ピィ Pii
174 Igglybuff ププリン Pupurin
175 Togepi トゲピー Togepī
176 Togetic トゲチック Togechikku
177 Natu ネイティ Neiti
178 Xatu ネイティオ Neitio
179 Mareep メリープ Merīpu
180 Flaaffy モココ Mokoko
181 Ampharos デンリュウ Denryū
182 Bellossom キレイハナ Kireihana
183 Marill マリル Mariru
184 Azumarill マリルリ Mariruri
185 Sudowoodo ウソッキー Usokkī
186 Politoed ニョロトノ Nyorotono
187 Hoppip ハネッコ Hanekko
188 Skiploom ポポッコ Popokko
189 Jumpluff ワタッコ Watakko
190 Aipom エイパム Eipamu
191 Sunkern ヒマナッツ Himanattsu
192 Sunflora キマワリ Kimawari
193 Yanma ヤンヤンマ Yanyanma
194 Wooper ウパー Upā
195 Quagsire ヌオー Nuō
196 Espeon エーフィ Ēfi
197 Umbreon ブラッキー Burakkī
198 Murkrow ヤミカラス Yamikarasu
199 Slowking ヤドキング Yadokingu
200 Misdreavus ムウマ Mu'uma
201 Unown アンノーン An'nōn
Nome Nome JP Romanización
202 Wobbuffet ソーナンス Sōnansu
203 Girafarig キリンリキ Kirinriki
204 Pineco クヌギダマ Kunugidama
205 Forretress フォレトス Foretosu
206 Dunsparce ノコッチ Nokotchi
207 Gligar グライガー Guraigā
208 Steelix ハガネール Haganēru
209 Snubbull ブルー Burū
210 Granbull グランブル Guranburu
211 Qwilfish ハリーセン Harīsen
212 Scizor ハッサム Hassamu
213 Shuckle ツボツボ Tsubotsubo
214 Heracross ヘラクロス Herakurosu
215 Sneasel ニューラ Nyūra
216 Teddiursa ヒメグマ Himeguma
217 Ursaring リングマ Ringuma
218 Slugma マグマッグ Magumaggu
219 Magcargo マグカルゴ Magukarugo
220 Swinub ウリムー Urimū
221 Piloswine イノムー Inomū
222 Corsola サニーゴ Sanīgo
223 Remoraid テッポウオ Teppouo
224 Octillery オクタン Okutan
225 Delibird デリバード Deribādo
226 Mantine マンタイン Mantain
227 Skarmory エアームド Eāmudo
228 Houndour デルビル Derubiru
229 Houndoom へルガー Herugā
230 Kingdra キングドラ Kingudora
231 Phanpy ゴマゾウ Gomazou
232 Donphan ドンファン Donfan
233 Porygon2 ポリゴン Porigon2
234 Stantler オドシシ Odoshishi
235 Smeargle ドーブル Dōburu
236 Tyrogue バルキー Burukī
237 Hitmontop カポエラー Kapoerā
238 Smoochum ムチュール Muchūru
239 Elekid エレキッド Erekiddo
240 Magby ブビィ Bubii
241 Miltank ミルタンク Mirutanku
242 Blissey ハピナス Hapinasu
243 Raikou ライコウ Raikou
244 Entei エンテイ Entei
245 Suicune スイクン Suikun
246 Larvitar ヨーギラス Yōgirasu
247 Pupitar サナギラス Sanagirasu
248 Tyranitar バンギラス Bangirasu
249 Lugia ルギア Rugia
250 Ho-oh ホウオウ Houou
251 Celebi セレビィ Serebii


III Xeración[editar | editar a fonte]

Nome Nome JP Romanización
252 Treecko キモリ Kimori
253 Grovyle ジュプトル Juputoru
254 Sceptile ジュカイン Jukain
255 Torchic アチャモ Achamo
256 Combusken ワカシャモ Wakashamo
257 Blaziken バシャーモ Bashāmo
258 Mudkip ミズゴロウ Mizugorou
259 Marshtomp ヌマクロー Numakurō
260 Swampert ラグラージ Ragurāji
261 Poochyena ポチエナ Pochiena
262 Mightyena グラエナ Guraena
263 Zigzagoon ジグザグマ Jiguzaguma
264 Linoone マッスグマ Massuguma
265 Wurmple ケムッソ Kemusso
266 Silcoon カラサリス Kurisarisu
267 Beautifly アゲハント Agehanto
268 Cascoon マユルド Mayurudo
269 Dustox ドクケイル Dokukeiru
270 Lotad ハスボー Hasubō
271 Lombre ハスブレロ Hasuburero
272 Ludicolo ルンパッパ Runpappa
273 Seedot タネボー Tanebō
274 Nuzleaf コノハナ Konohana
275 Shiftry ダーテング Dātengu
276 Taillow スバメ Subame
277 Swellow オオスバメ O'osubame
278 Wingull キャモメ Kyamome
279 Pelipper ペリッパー Perippā
280 Ralts ラルトス Rarutosu
281 Kirlia キルリア Kiruria
282 Gardevoir サーナイト Sānaito
283 Surskit アメタマ Ametama
284 Masquerain アメモース Amemōsu
285 Shroomish キノココ Kinokoko
286 Breloom キノガッサ Kinogassa
287 Slakoth ナマケロ Namakero
288 Vigoroth ヤルキモノ Yarukimono
289 Slaking ケッキング Kekkingu
290 Nincada ツチニン Tsuchinin
291 Ninjask テッカニン Tekkanin
292 Shedinja ヌケニン Nukenin
293 Whismur ゴニョニョ Gonyonyo
294 Loudred ドゴーム Dogōmu
295 Exploud バクオング Bakuongu
296 Makuhita マクノシタ Makunoshita
297 Hariyama ハリテヤマ Hariteyama
298 Azurill ルリリ Ruriri
299 Nosepass ノズパス Nozupasu
300 Skitty エネコ Eneko
301 Delcatty エネコロロ Enekororo
302 Sableye ヤミラミ Yamirami
303 Mawile クチート Kuchīto
304 Aron ココドラ Kokodora
305 Lairon コドラ Kodora
306 Aggron ボスゴドラ Bosugodora
307 Meditite アサナン Asanan
308 Medicham チャーレム Chāremu
309 Electrike ラクライ Rakurai
310 Manectric ライボルト Raiboruto
311 Plusle プラスル Purusure
312 Minun マイナン Mainan
313 Volbeat バルビート Borubīto
314 Illumise イルミーゼ Irumīze
315 Roselia ロゼリア Rozeria
316 Gulpin ゴクリン Gokurin
317 Swalot マルノーム Marunōmu
318 Carvanha キバニア Kibania
319 Sharpedo サメハダー Samehadā
Nome Nome JP Romanización
320 Wailmer ホエルコ Wairuko
321 Wailord ホエルオー Wairuō
322 Numel ドンメル Donmeru
323 Camerupt バクーダ Bakūda
324 Torkoal コータス Kōtasu
325 Spoink バネブー Banebū
326 Grumpig ブーピッグ Būpiggu
327 Spinda パッチール Patchīru
328 Trapinch ナックラー Nakkurā
329 Vibrava ビブラーバ Biburāba
330 Flygon フライゴン Furaigon
331 Cacnea サボネア Sabonea
332 Cacturne ノクタス Nokutasu
333 Swablu チルット Chirutto
334 Altaria チルタリス Chirutarisu
335 Zangoose ザングース Zangūsu
336 Seviper ハブネーク Habunēku
337 Lunatone ルナトーン Runatōn
338 Solrock ソルロック Sorurokku
339 Barboach ドジョッチ Dojotchi
340 Whiscash ナマズン Namazun
341 Corphish ヘイガニ Heigani
342 Crawdaunt シザリガー Shizarigā
343 Baltoy ヤジロン Yajiron
344 Claydol ネンドール Nendōru
345 Lileep リリーラ Rirīra
346 Cradily ユレイドル Yureidoru
347 Anorith アノプス Anoposu
348 Armaldo アーマルド Āmarudo
349 Feebas ヒンバス Hinbasu
350 Milotic ミロカロス Mirokarosu
351 Castform ポワルン Powarun
352 Kecleon カクレオン Kakureon
353 Shuppet カゲボウズ Kagebouzu
354 Banette ジュペッタ Jupetta
355 Duskull ヨマワル Yomawaru
356 Dusclops サマヨール Samayōru
357 Tropius トロピウス Toropiusu
358 Chimecho チリーン Chirīn
359 Absol アブソル Abusoru
360 Wynaut ソーナノ Sōnano
361 Snorunt ユキワラシ Yukawarashi
362 Glalie オニゴーリ Onigōri
363 Spheal タマザラシ Tamazarashi
364 Sealeo トドグラー Todogurā
365 Walrein トドゼルガ Todozeruga
366 Clamperl パールル Pāruru
367 Huntail ハンテール Hantēru
368 Gorebyss サクラビス Sakurabisu
369 Relicanth ジーランス Jīransu
370 Luvdisc ラブカス Rabukasu
371 Bagon タツベイ Tatsubei
372 Shelgon コモルー Komorū
373 Salamence ボーマンダ Bōmanda
374 Beldum ダンバル Danbaru
375 Metang メタング Metangu
376 Metagross メタグロス Metagurosu
377 Regirock レジロック Rejirokku
378 Regice レジアイス Rejiaisu
379 Registeel レジスチル Rejisuchiru
380 Latias ラティアス Ratiasu
381 Latios ラティオス Ratiosu
382 Kyogre カイオーガ Kaiōga
383 Groudon グラードン Gurādon
384 Rayquaza レックウザ Rekku'uza
385 Jirachi ジラーチ Jirāchi
386 Deoxys デオキシス Deokishisu

IV Xeración[editar | editar a fonte]

Nome Nome JP Romanización
387 Turtwig ナエトル Naetoru
388 Grotle ハヤシガメ Hayashigame
389 Torterra ドダイトス Dodaitosu
390 Crimchar ヒコザル Hikozaru
391 Monferno モウカザル Mōkazaru
392 Infernape ゴウカザル Gōkazaru
393 Piplup ポッチャマ Potchama
394 Prinplup ポッタイシ Pottaishi
395 Empoleon エンペルト Enperuto
396 Starly ムックル Mukkuru
397 Staravia ムクバード Mukubādo
398 Staraptor ムクホーク Mukuhōku
399 Bidoof ビッパ Bippa
400 Bibarel ビーダル Bīdaru
401 Kricketot コロボーシ Korobōshi
402 Kricketune コロトック Korotokku
403 Shinx コリンク Korinku
404 Luxio ルクシオ Rukushio
405 Luxray レントラー Rentorā
406 Budew スボミー Subomī
407 Roserade ロズレイド Rozureido
408 Cranidos ズガイドス Zugaidosu
409 Rampardos ラムパルド Ramuparudo
410 Shieldon タテトプス Tatetopusu
411 Bastiodon トリデプス Toridepusu
412 Burmy ミノムッチ Minomutchi
413 Wormadam ミノマダム Minomadamu
414 Mothim ガーメイル Gāmeiru
415 Combee ミツハニー Mitsuhanī
416 Vespiqueen ビークイン Bīkuin
417 Pachirisu パチリス Pachirisu
418 Buizel ブイゼル Buizeru
419 Floatzel フローゼル Furōzeru
420 Cherubi チェリンボ Cherinbo
421 Cherrim チェリム Cherimu
422 Shellos カラナクシ Karanakushi
423 Gastrodon トリトドン Toritodon
424 Ambipom エテボース Etebōsu
425 Drifloon フワンテ Fuwante
426 Drifblim フワライド Fuwaraido
427 Buneary ミミロル Mimiroru
428 Lopunny ミミロップ Mimiroppu
429 Mismagius ムウマージ Mūmāji
430 Honchkrow ドンカラス Donkarasu
431 Glameow ニャルマー Nyarumā
432 Purugly ブニャット Bunyatto
433 Chingling リーシャン Rīshan
434 Stunky スカンプー Sukanpū
435 Skuntank スカタンク Sukatanku
436 Bronzor ドーミラー Dōmirā
437 Bronzong ドータクン Dōtakun
438 Bonsly ウソハチ Usohachi
439 Mime Jr. マネネ Manene
440 Happiny ピンプク Pinpuku
Nome Nome JP Romanización
441 Chatot ペラップ Perappu
442 Spiritomb ミカルゲ Mikaruge
443 Gigle フカマル Fukamaru
444 Gabite ガバイト Gabaito
445 Garchormp ガブリアス Gaburiasu
446 Munchlax ゴンベ Gonbe
447 Riolu リオル Rioru
448 Lucario ルカリオ Rukario
449 Hippopotas ヒポポタス Hipopotasu
450 Hippowdon カバルドン Kabarudon
451 Skorupi スコルピ Sukorupi
452 Drapion ドラピオン Dorapion
453 Croagunk グレッグル Guregguru
454 Toxicroak ドクロッグ Dokuroggu
455 Carnivine マスキッパ Masukippa
456 Finneon ケイコウオ Keikō'o
457 Lumineon ネオラント Neoranto
458 Mantyke タマンタ Tamanta
459 Snover ユキカブリ Yukikaburi
460 Abomasnow ユキノオー Yukino'ō
461 Weavile マニューラ Manyūra
462 Magnezone ジバコイル Jibakoiru
463 Licklicky ベロベルト Beroberuto
464 Rhyperior ドサイドン Dosaidon
465 Tangrowth モジャンボ Mojanbo
466 Electivire エレキブル Erekiburu
467 Magmortar ブーバーン Būbān
468 Togekiss トゲキッス Togekissu
469 Yanmega メガヤンマ Megayanma
470 Leafeon リーフィア Rīfia
471 Glaceon グレイシア Gureishia
472 Gliscor グライオン Guraion
473 Mamoswine マンムー Manmū
474 Porygon-z ポリゴンZ Porigon Zetto
475 Gallade エルレイド Erureido
476 Probopass ダイノーズ Dainōzu
477 Dusknoir ヨノワール Yonowāru
478 Froslass ユキメノコ Yukimenoko
479 Rotom ロトム Rotomu
480 Uxie ユクシー Yukushī
481 Mesprit エムリット Emuritto
482 Azelf アグノム Agunomu
483 Dialga ディアルガ Diaruga
484 Palkia パルキア Parukia
485 Heatran ヒードラン Hīdoran
486 Regigigas レジギガス Rejigigasu
487 Giratina ギラティナ Giratina
488 Cresselia クレセリア Kureseria
489 Phione フィオネ Fione
490 Manaphy マナフィ Manafi
491 Darkrai ダークライ Dākurai
492 Shaymin シェイミ Sheimi
493 Arceus アルセウス Aruseusu

V Xeración[editar | editar a fonte]

Nome Nome JP Romanización
494 Snivy ツタージャ Tjutaaja
497 Tepig ポカブ Pokabu
500 Oshawott ミジュマル Mijumaru
580 Ducklett コアルヒー Koaruhie
??? Zorua ゾロア Zoroa
??? Zoroark ゾロ アーク Zoroāku

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]