Lista de Colexios maiores de España

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Os Colexios Maiores de España son:

Galicia[editar | editar a fonte]

Universidade de Santiago de Compostela[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Arosa Santiago de Compostela Feminino
La Estila Santiago de Compostela Masculino
Gelmírez Santiago de Compostela Mixto
San Agustín Santiago de Compostela Mixto
San Clemente Santiago de Compostela Mixto
Fonseca Santiago de Compostela Mixto
Rodríguez Cadarso Santiago de Compostela Mixto

Andalucía[editar | editar a fonte]

Universidade de Córdoba[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Poveda Córdoba Feminino

Universidade de Granada[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Alsajara Granada Feminino
Montaigne Granada Feminino
Santa María Granada Feminino
Santa Fe Granada Feminino
Santa María Granada Feminino
Santo Domingo Granada Feminino
Albayzín Granada Masculino
Cardenal Cisneros Granada Masculino
Gárnata Granada Masculino
Loyola Granada Masculino
San Bartolomé y Santiago Granada Masculino
Santa Cruz La Real Granada Masculino
Isabel la Católica Granada Mixto
Jesús-María Granada Mixto

Universidade de Huelva[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
San Pablo Huelva Mixto

Universidade de Sevilla[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Alborán Sevilla Feminino
La Luz Sevilla Feminino
Almonte Sevilla Masculino
Guadaira Sevilla Masculino
San Juan Bosco Sevilla Masculino
Hernando Colón Sevilla Mixto
Maese Rodrigo Mairena del Aljarafe Mixto

Universidade de Xaén[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Josefa Segovia Xaén Feminino
Domingo Savio Xaén Mixto

Aragón[editar | editar a fonte]

Universidade de Zaragoza[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Azaila Zaragoza Feminino
Josefa Segovia Zaragoza Feminino
La Anunciata Zaragoza Feminino
Peñalba Zaragoza Feminino
Cardenal Xavierre Zaragoza Masculino
Miraflores Zaragoza Masculino
Virgen del Carmen Zaragoza Masculino
Pedro Cerbuna Zaragoza Mixto
Santa Isabel Zaragoza Mixto
Ramón Acín Huesca Mixto
Pablo Serrano Teruel Mixto

Asturias[editar | editar a fonte]

Universidade de Oviedo[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
San Gregorio Oviedo Mixto

Canarias[editar | editar a fonte]

Universidade de La Laguna[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
San Agustín San Cristóbal de la Laguna Mixto
San Fernando San Cristóbal de la Laguna Mixto
Santa María San Cristóbal de la Laguna Mixto

Castela e León[editar | editar a fonte]

Universidade Católica de Ávila[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Antonio de Honcala Ávila Masculino

Universidade de León[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
San Isidro León Mixto

Universidade de Salamanca[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
El Carmelo Salamanca Feminino
María Ana Mogas Salamanca Feminino
Montellano Salamanca Feminino
Tomás Luis de Victoria Salamanca Masculino
Hernán Cortés Salamanca Mixto
Centro Universitario Marista Salamanca Mixto

Universidade de Valladolid[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
María de Molina Valladolid Feminino
Menéndez Pelayo Valladolid Masculino
Peñafiel Valladolid Masculino
San Juan Evangelista Valladolid Masculino

Cataluña[editar | editar a fonte]

Universidade de Barcelona[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Bonaigua Barcelona Feminino
Lestonnac Barcelona Feminino
Mater Salvatoris Barcelona Feminino
La Salle Barcelona Masculino
Monterols Barcelona Masculino
Montseny Barcelona Masculino
Pedralbes Barcelona Masculino
Sant Jordi Barcelona Mixto
Penyafort-Monserrat Barcelona Mixto
Ramón Llull Barcelona Mixto

Estremadura[editar | editar a fonte]

Universidade de Estremadura[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Francisco de Sande Cáceres Mixto

Comunidade de Madrid[editar | editar a fonte]

Universidade Autónoma de Madrid[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Somosierra Madrid Feminino
Castilla Madrid Masculino
Santillana Madrid Masculino
Juan Luis Vives Madrid Mixto

Universidade Carlos III de Madrid[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Fernando Abril Martorell Leganés Mixto
Fernando de los Ríos Xetafe Mixto
Gregorio Peces-Barba Xetafe Mixto

Universidade San Pablo CEU[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
San Pablo Madrid Masculino

Universidade Complutense de Madrid[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Alcor Madrid Feminino
Roncalli Madrid Feminino
Mara Madrid Feminino
Mater Salvatoris Madrid Feminino
Poveda Madrid Feminino
Santa Mónica Madrid Feminino
Santa María del Pino Madrid Feminino
Vedruna Madrid Feminino
Zurbarán Madrid Feminino
Alcalá Madrid Masculino
Aquinas Madrid Masculino
Elías Ahúja Madrid Masculino
Fundación SEPI Madrid Masculino
Jaime del Amo Madrid Masculino
Mendel Madrid Masculino
Moncloa Madrid Masculino
Montalbán Madrid Masculino
Pío XII Madrid Masculino
Hispano-Mexicano Madrid Masculino
Santo Tomás de Aquino Madrid Masculino
Argentino Ntra. Sra. de Luján Madrid Mixto
Barberán Madrid Mixto
Casa do Brasil Madrid Mixto
Chaminade Madrid Mixto
Isabel de España Madrid Mixto
Jorge Juan Madrid Mixto
Loyola Madrid Mixto
Marqués de la Ensenada Madrid Mixto
Nuestra Señora de África Madrid Mixto
Nuestra Señora de Guadalupe Madrid Mixto
San Agustín Madrid Mixto
Santa María del Estudiante Madrid Mixto
Santa María de Europa Madrid Mixto
Diego de Covarrubias Madrid Mixto
Antonio de Nebrija Madrid Mixto
Ximénez de Cisneros Madrid Mixto
Escorial San Lorenzo de El Escorial Mixto

Universidade Francisco de Vitoria[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Francisco de Vitoria Pozuelo de Alarcón Mixto

Universidade Pontificia Comillas[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Berrospe Madrid Feminino

Murcia[editar | editar a fonte]

Universidade de Murcia[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Azarbe Murcia Mixto

Navarra[editar | editar a fonte]

Universidade de Navarra[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Aldaz Barañáin Feminino
Goimendi Pamplona Feminino
Goroabe Pamplona Feminino
Olabidea Pamplona Feminino
Santa Clara Pamplona Feminino
Santa María de Roncesvalles Pamplona Feminino
Belagua Pamplona Masculino
Larraona Pamplona Masculino
Mendaur Pamplona Masculino

País Vasco[editar | editar a fonte]

Universidade de Deusto[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Deusto Bilbao Mixto

Universidade do País Vasco[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Bidealde Bilbao Masculino
Miguel de Unamuno Bilbao Mixto

Universidade de Mondragón[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Pedro Biteri y Arana Mondragón Mixto

Universidade de Navarra[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Ayete Donostia Masculino

Comunidade Valenciana[editar | editar a fonte]

Universidade de Valencia[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
La Asunción Valencia Feminino
Saomar Valencia Feminino
Albalat Valencia Masculino
La Alameda Valencia Masculino
San Juan de Ribera Burjassot Masculino
Ausias March Valencia Mixto
Lluis Vives Valencia Mixto

Universidade Politécnica de Valencia[editar | editar a fonte]

Nome Localización Tipo
Galileo Galilei Valencia Mixto