Lista de concellos de León

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Lista de concellos da provincia de León, en Castela e León, España:

Mapa municipal de León
Nome Pob.
(2007)

A

Acebedo 278
Algadefe 324
Alija del Infantado 893
Almanza 640
La Antigua 524
Ardón 655
Arganza 806
Astorga 12139

B

La Bañeza 10777
Barxas 313
Los Barrios de Luna 312
Bembibre 10053
Benavides 2895
Benuza 697
Bercianos del Páramo 758
Bercianos del Real Camino 209
Berlanga del Bierzo 420
Boca de Huérgano 604
Boñar 2182
Borrés 436
Brazuelo 346
El Burgo Ranero 878
Burón 378
Bustillo del Páramo 1539

C

Cabañas Raras 1224
Cabreros del Río 498
Cabrillanes 1019
Cacabelos 5350
Calzada del Coto 281
Campazas 155
Campo de Villavidel 250
Camponaraia 4035
Candín 361
Cármenes 419
Carracedelo 3614
Carrizo 2615
Carrocera 587
Carucedo 689
Castilfalé 88
Castrillo de Cabrera 188
Castrillo de la Valduerna 202
Castrocalbón 1163
Castrocontrigo 993
Castropodame 1851
Castrotierra de Valmadrigal 134
Cea 587
Cebanico 212
Cebrones del Río 606
Chozas de Abajo 2273
Cimanes de la Vega 576
Cimanes del Tejar 861
Cistierna 3850
Congosto 1773
Corbillos de los Oteros 280
Corullón 1090
Crémenes 761
Cuadros 1878
Cubillas de los Oteros 192
Cubillas de Rueda 540
Cubillos del Sil 1603

D

Destriana 657

E

Encinedo 904
La Ercina 618
Escobar de Campos 66

F

Fabeiro 5324
Folgoso de la Ribera 1249
Fresno de la Vega 623
Fuentes de Carbajal 126

G

Garrafe de Torío 1232
Gordaliza del Pino 322
Gordoncillo 521
Gradefes 1145
Grajal de Campos 254
Gusendos de los Oteros 166

H

Hospital de Órbigo 1052

I

Igüeña 1500
Izagre 201

J

Joarilla de las Matas 384

L

Laguna Dalga 795
Laguna de Negrillos 1254
León 135059
Llamas de la Ribera 1053
Lucillo 450
Luyego 810

M

Magaz de Cepeda 446
Mansilla de las Mulas 1946
Mansilla Mayor 358
Maraña 164
Matadeón de los Oteros 288
Matallana de Torío 1462
Matanza de los Oteros 270
Molinaseca 822
Murias de Paredes 524

N

Noceda del Bierzo 829

O

Oencia 496
Las Omañas 331
Onzonilla 1622
Oseja de Sajambre 285

P

Pajares de los Oteros 389
Palacios de la Valduerna 484
Palacios del Sil 1275
Páramo del Sil 1550
Peranzais 319
Pobladura de Pelayo García 502
La Pola de Gordón 4170
Ponferrada 66824
A Ponte de Domingo Flórez 1819
Posada de Valdeón 543
Pozuelo del Páramo 538
Prado de la Guzpeña 140
Priaranza 914
Prioro 420
Puebla de Lillo 724

Q

Quintana del Castillo 953
Quintana del Marco 497
Quintana y Congosto 608

R

Regueras de Arriba 355
Reyero 124
Riaño 540
Riego de la Vega 1001
Riello 768
Rioseco de Tapia 439
La Robla 4713
Roperuelos del Páramo 701

S

Sabero 1502
Sahagún 2841
San Adrián del Valle 126
San Andrés del Rabanedo 28894
San Cristóbal de la Polantera 911
San Emiliano 721
San Esteban de Nogales 321
San Justo de la Vega 2058
San Millán de los Caballeros 201
San Pedro Bercianos 312
Sancedo 576
Santa Colomba de Curueño 590
Santa Colomba de Somoza 503
Santa Cristina de Valmadrigal 327
Santa Elena de Jamuz 1291
Santa María de la Isla 612
Santa María de Ordás 339
Santa María del Monte de Cea 306
Santa María del Páramo 3132
Santa Marina del Rey 2237
Santas Martas 929
Santiago Millas 358
Santovenia de la Valdoncina 1899
Sariegos 3880
Sena de Luna 430
Sobrado 446
Soto de la Vega 1888
Soto y Amío 1004

T

Toral de los Guzmanes 657
Toural dos Vados 2180
Toreno 3836
Torre del Bierzo 2714
Trabadelo 496
Truchas 619
Turcia 1178

U

Urdiales del Páramo 533

V

Val de San Lorenzo 638
Valboa 417
Valdefresno 2001
Valdefuentes del Páramo 350
Valdelugueros 467
Valdemora 92
Valdepiélago 451
Valdepolo 1444
Valderas 2045
Valderrey 574
Valderrueda 1058
Valdesamario 218
Valdevimbre 1109
Valencia de Don Juan 4565
Vallecillo 137
Valverde de la Virgen 5787
Valverde-Enrique 213
La Vecilla 450
Vega de Infanzones 918
Vegacervera 353
Vegaquemada 471
Vegas del Condado 1353
A Veiga de Espiñareda 2560
A Veiga de Valcarce 735
Vilafranca do Bierzo 3533
Villablino 11168
Villabraz 142
Villadangos del Páramo 1102
Villademor de la Vega 395
Villagatón 672
Villamandos 343
Villamanín 1091
Villamañán 1304
Villamartín de Don Sancho 162
Villamejil 846
Villamol 207
Villamontán de la Valduerna 957
Villamoratiel de las Matas 172
Villanueva de las Manzanas 570
Villaobispo de Otero 655
Villaornate y Castro 446
Villaquejida 1011
Villaquilambre 15068
Villarejo de Órbigo 3301
Villares de Órbigo 788
Villasabariego 1254
Villaselán 251
Villaturiel 1884
Villazala 904
Villazanzo de Valderaduey 616

Z

Zotes del Páramo 520