Lista de estrelas convidadas en Futurama

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Esta é a Lista de estrelas convidadas en Futurama, unha serie de animación para televisión creada por Matt Groening e David X. Cohen. Ó igual que ocorre coa outra serie animada de Groening, The Simpsons, Futurama conta cun gran número de celebridades invitadas que aportan as súas voces para facer a animación, xa sexa como eles mesmos ou como personaxes de ficción. Esta lista non inclúe ós famosos cuxas voces foron suplantadas.

Listaxe[editar | editar a fonte]

Leonard Nimoy aparece como cabeza sen corpo no episodio piloto da serie.
Al Gore ten aparecido até cinco veces como el mesmo ó longo da serie. A súa primeira aparición foi no episodio "Anthology of Interest I".
Tom Kenny ten dado a súa voz a varios personaxes.
Beck é o único músico que tivo un papel protagonista durante todo un capítulo.
William Shatner aparece como el mesmo xunto co resto dos Star Trek no episodio "Where No Fan Has Gone Before".
Sarah Silverman aparece como Michelle, a moza do século XX de Fry no episodio "The Cryonic Woman" e no filme Futurama: Bender's Big Score.
Matt Groening aparece como el mesmo por primeira vez no episodio "Lrrreconcilable Ndndifferences".
Stephen Hawking ten aparecido en numerosas ocasións ó longo de toda a serie.
Tempada Episodio nº Título Convidado Personaxe
1 1 "Space Pilot 3000" Clark, DickDick Clark El mesmo
1 1 "Space Pilot 3000" Nimoy, LeonardLeonard Nimoy El mesmo
1 5 "Fear of a Bot Planet" Kenny, TomTom Kenny Xuíz informático
1 6 "A Fishful of Dollars" Anderson, PamelaPamela Anderson Ela mesma
1 8 "A Big Piece of Garbage" Cartwright, NancyNancy Cartwright Boneco de Bart Simpson
1 8 "A Big Piece of Garbage" Popeil, RonRon Popeil El mesmo
1 9 "Hell Is Other Robots" Castellaneta, DanDan Castellaneta Robot Devil
1 9 "Hell Is Other Robots" Diamond, MikeMike Diamond El mesmo
1 9 "Hell Is Other Robots" Horovitz, AdamAdam Horovitz El mesmo
1 10 "A Flight to Remember" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
1 13 "Fry and the Slurm Factory" Anderson, PamelaPamela Anderson Dixie
2 16 "A Head in the Polls" Schiffer, ClaudiaClaudia Schiffer Ela mesma
2 17 "Xmas Story" Goodman, JohnJohn Goodman Robot Santa
2 17 "Xmas Story" O'Brien, ConanConan O'Brien El mesmo
2 19 "The Lesser of Two Evils" Barker, BobBob Barker El mesmo
2 21 "Raging Bender" Little, RichRich Little El mesmo
2 21 "Raging Bender" Kenny, TomTom Kenny Abner Doubledeal
Unidade enmascarada
2 24 "How Hermes Requisitioned His Groove Back" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Condrad
2 24 "How Hermes Requisitioned His Groove Back" Dunn, NoraNora Dunn Morgan Proctor
2 25 "The Deep South" , DonovanDonovan El mesmo
2 25 "The Deep South" Posey, ParkerParker Posey Umbriel
2 28 "The Problem with Popplers" Hendrie, PhilPhil Hendrie Free Waterfall Jr.
2 29 "Anthology of Interest I" ("The Unfreeze of a Lifetime") Gore, AlAl Gore El mesmo
2 29 "Anthology of Interest I" ("The Unfreeze of a Lifetime") Gygax, GaryGary Gygax El mesmo
2 29 "Anthology of Interest I" ("The Unfreeze of a Lifetime") Hawking, StephenStephen Hawking El mesmo
2 29 "Anthology of Interest I" ("The Unfreeze of a Lifetime") Nichols, NichelleNichelle Nichols Ela mesma
2 30 "War Is The H-Word" Susman, ToddTodd Susman Locutor P.A.
2 32 "The Cryonic Woman" Shore, PaulyPauly Shore El mesmo
2 32 "The Cryonic Woman" Silverman, SarahSarah Silverman Michelle
3 33 "Amazon Women in the Mood" Arthur, BeatriceBeatrice Arthur Femputer
3 35 "A Tale of Two Santas" , CoolioCoolio Kwanzaabot
3 36 "The Luck of the Fryrish" Kenny, TomTom Kenny Yancy Fry Jr.
Andy Goldman
3 37 "The Birdbot of Ice-Catraz" Hendrie, PhilPhil Hendrie Free Waterfall Sr.
Old Man Waterfall
3 38 "Bendless Love" Hooks, JanJan Hooks Angleyne
3 40 "That's Lobstertainment!" Azaria, HankHank Azaria Harold Zoid
3 41 "The Cyber House Rules" Kenny, TomTom Kenny Adlai Atkins
3 44 "The Route of All Evil" Robinson, BumperBumper Robinson Dwight Conrad
3 44 "The Route of All Evil" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
3 45 "Bendin' in the Wind" , BeckBeck El mesmo
3 47 "I Dated a Robot" Liu, LucyLucy Liu Ela mesma
3 48 "A Leela of Her Own" Lewis, DawnnDawnn Lewis Jackie Anderson
3 48 "A Leela of Her Own" Uecker, BobBob Uecker El mesmo
3 48 "A Leela of Her Own" Aaron, HankHank Aaron El mesmo
3 48 "A Leela of Her Own" Kenny, TomTom Kenny Abdner Doubledeal
3 53 "Future Stock" Kenny, TomTom Kenny Locutor comercial
4 57 "Love and Rocket" Weaver, SigourneySigourney Weaver Nave de Planet Express
4 57 "Love and Rocket" Liu, LucyLucy Liu Ela mesma
4 59 "A Taste of Freedom" Hendrie, PhilPhil Hendrie Old Man Waterfall
Frida Waterfall
4 60 "Bender Should Not Be Allowed on TV" Robinson, BumperBumper Robinson Dwight Conrad
4 61 "Jurassic Bark" Kenny, TomTom Kenny Yancy Fry Jr.
4 62 "Crimes of the Hot" Gore, AlAl Gore El mesmo
4 63 "Teenage Mutant Leela's Hurdles" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
4 64 "The Why of Fry" Odenkirk, BobBob Odenkirk Chaz
4 65 "Where No Fan Has Gone Before" Takei, GeorgeGeorge Takei El mesmo
4 65 "Where No Fan Has Gone Before" Frakes, JonathanJonathan Frakes El mesmo
4 65 "Where No Fan Has Gone Before" Nimoy, LeonardLeonard Nimoy El mesmo
4 65 "Where No Fan Has Gone Before" Nichols, NichelleNichelle Nichols Ela mesma
4 65 "Where No Fan Has Gone Before" Koenig, WalterWalter Koenig El mesmo
4 65 "Where No Fan Has Gone Before" Shatner, WilliamWilliam Shatner El mesmo
4 66 "The Sting" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
4 67 "Bend Her" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
4 70 "Three Hundred Big Boys" Barr, RoseanneRoseanne Barr Ela mesma
4 72 "The Devil's Hands Are Idle Playthings" Castellaneta, DanDan Castellaneta Demo Robot
5 73 "Futurama: Bender's Big Score" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
5 74 "Futurama: Bender's Big Score" Gore, AlAl Gore El mesmo
5 74 "Futurama: Bender's Big Score" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
5 74 "Futurama: Bender's Big Score" Silverman, SarahSarah Silverman Michelle
5 74 "Futurama: Bender's Big Score" Kenny, TomTom Kenny Yancy Fry Jr.
5 75 "Futurama: Bender's Big Score" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
5 76 "Futurama: Bender's Big Score" Gore, AlAl Gore El mesmo
5 76 "Futurama: Bender's Big Score" , CoolioCoolio Kwanzaabot
5 76 "Futurama: Bender's Big Score" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
5 76 "Futurama: Bender's Big Score" Hamill, MarkMark Hamill Zombie de Chanukah
5 77 "Futurama: The Beast with a Billion Backs" Murphy, BrittanyBrittany Murphy Colleen O'Hallahan
5 77 "Futurama: The Beast with a Billion Backs" Hawking, StephenStephen Hawking El mesmo
5 78 "Futurama: The Beast with a Billion Backs" Murphy, BrittanyBrittany Murphy Colleen O'Hallahan
5 79 "Futurama: The Beast with a Billion Backs" Murphy, BrittanyBrittany Murphy Colleen O'Hallahan
5 79 "Futurama: The Beast with a Billion Backs" Cross, DavidDavid Cross Yivo
5 80 "Futurama: The Beast with a Billion Backs" Murphy, BrittanyBrittany Murphy Colleen O'Hallahan
5 80 "Futurama: The Beast with a Billion Backs" Castellaneta, DanDan Castellaneta Demo Robot
5 80 "Futurama: The Beast with a Billion Backs" Cross, DavidDavid Cross Yivo
5 81 "Futurama: Bender's Game" Takei, GeorgeGeorge Takei El mesmo
5 81 "Futurama: Bender's Game" Little, RichRich Little El mesmo
5 84 "Futurama: Bender's Game" Gygax, GaryGary Gygax El mesmo
5 85 "Futurama: Into the Wild Green Yonder" Hendrie, PhilPhil Hendrie Frida Waterfall
Hutch Waterfall
5 85 "Futurama: Into the Wild Green Yonder" Jillette, PennPenn Jillette El mesmo
5 85 "Futurama: Into the Wild Green Yonder" , TellerTeller El mesmo
5 85 "Futurama: Into the Wild Green Yonder" MacFarlane, SethSeth MacFarlane Cantante
5 86 "Futurama: Into the Wild Green Yonder" Hendrie, PhilPhil Hendrie Frida Waterfall
Hutch Waterfall
5 87 "Futurama: Into the Wild Green Yonder" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
5 87 "Futurama: Into the Wild Green Yonder" Hendrie, PhilPhil Hendrie Frida Waterfall
Hutch Waterfall
5 88 "Futurama: Into the Wild Green Yonder" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
Directora da prisión
5 88 "Futurama: Into the Wild Green Yonder" Hendrie, PhilPhil Hendrie Hutch Waterfall
O Enciclópodo
5 88 "Futurama: Into the Wild Green Yonder" Dogg, SnoopSnoop Dogg El mesmo
6 90 "In-A-Gadda-Da-Leela" Elliott, ChrisChris Elliott V-Giny
6 91 "Attack of the Killer App" Ferguson, CraigCraig Ferguson Susan Boyle
6 92 "Proposition Infinity" Takei, GeorgeGeorge Takei El mesmo
6 99 "Lrrreconcilable Ndndifferences" Sackhoff, KateeKatee Sackhoff Grrrl
6 99 "Lrrreconcilable Ndndifferences" Groening, MattMatt Groening El mesmo
6 99 "Lrrreconcilable Ndndifferences" Cohen, David X.David X. Cohen El mesmo
6 99 "Lrrreconcilable Ndndifferences" Aragonés, SergioSergio Aragonés El mesmo
6 100 "The Mutants Are Revolting" Mothersbaugh, MarkMark Mothersbaugh El mesmo
6 101 "The Futurama Holiday Spectacular" Gore, AlAl Gore El mesmo
6 101 "The Futurama Holiday Spectacular" , CoolioCoolio Kwanzaabot
6 101 "The Futurama Holiday Spectacular" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
Abella raíña espacial
6 102 "Neutopia" Lewis, DawnnDawnn Lewis LaBarbara Conrad
Amana
6 103 "Benderama" Oswalt, PattonPatton Oswalt Monstro xigante
6 104 "Ghost in the Machines" Castellaneta, DanDan Castellaneta Demo Robot
6 107 "Yo Leela Leela" Kenny, TomTom Kenny Abner Doubledeal
6 112 "Cold Warriors" Aldrin, BuzzBuzz Aldrin El mesmo
6 112 "Cold Warriors" Kenny, TomTom Kenny Yancy Fry Jr.
6 114 "Reincarnation" ("Future Challenge 3000") Hawking, StephenStephen Hawking El mesmo
7 115 "The Bots and the Bees" Sykes, WandaWanda Sykes Bev
7 --- Descoñecido Stewart, PatrickPatrick Stewart Descoñecido
7 --- Descoñecido Castellaneta, DanDan Castellaneta Demo Robot
7 --- Descoñecido Harris, EstelleEstelle Harris Descoñecido
7 --- "Saturday Morning Fun Pit" Takei, GeorgeGeorge Takei El mesmo
7 --- "Saturday Morning Fun Pit" Bird, LarryLarry Bird El mesmo