Lista dos campos de golf de Galicia

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura
Mapa cos campos de golf galegos.
Club de Golf Campomar
Club de Golf de Miño
As Mariñas Pitch & Putt
Campo Municipal de Golf Torre de Hércules
Real Club de Golf Coruña
Hércules Club de Golf
Golpe Golf
Tambre Golf
Real Aeroclub de Santiago
Club de Golf Val de Rois
Boiro Golf
Golf Balneario de Guitiriz
Club de Golf Lugo
Campo de Golf El Pilar - Sarria
Club de Golf Río Cabe
Golf Balneario Augas Santas
Valga Golf
Club de Golf A Toxa
Club de Golf de Meis
Campo de Golf Ría de Vigo
Real Aeroclub de vigo
Golf Balneario de Mondariz
Vilamarín Par 3
Montealegre Club de Golf
Golf Pozo do Lago
Golf Pazo da Touza
Campo de golf de Meis.

A lista dos campos de golf de Galicia inclúe ós 25 campos de 18 ou 9 buracos, ademais dos campos de pitch&putt, existentes no territorio galego.

Campos de golf[editar | editar a fonte]

Os campos de golf repártense do seguinte xeito polas 4 provincias:

Notas[editar | editar a fonte]

  1. Club de Golf Campomar (en castelán).
  2. Club de Golf de Miño Arquivado 19 de abril de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).
  3. Campo Municipal de Golf Torre de Hércules Arquivado 26 de agosto de 2011 en Wayback Machine. (en castelán).
  4. RC Golf Coruña (en castelán).
  5. Hércules Club de Golf Arquivado 22 de abril de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).
  6. Golpe Golf Arquivado 11 de abril de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).
  7. Tambre Golf Arquivado 30 de xuño de 2009 en Wayback Machine. (en castelán).
  8. Real Aeroclub de Santiago Arquivado 20 de xuño de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).
  9. Club de Golf Val de Rois Arquivado 19 de abril de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).
  10. Boiro Golf (en castelán).
  11. As Mariñas (en castelán).
  12. Valga Golf Arquivado 27 de agosto de 2011 en Wayback Machine. (en castelán)
  13. Campo de Golf de Meis Arquivado 24 de abril de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).
  14. Club de Golf A Toxa (en castelán).
  15. Campo de Golf Ría de Vigo (en castelán).
  16. Real Aeroclub de Vigo Arquivado 08 de xaneiro de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).
  17. Golf Balneario de Mondariz Arquivado 11 de xaneiro de 2015 en Wayback Machine. (en castelán).
  18. Club de Golf Lugo Arquivado 29 de abril de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).
  19. Golf Balneario de Guitiriz Arquivado 16 de xullo de 2013 en Wayback Machine. (en castelán).
  20. Club de Golf Río Cabe Arquivado 23 de setembro de 2011 en Wayback Machine. (en castelán).
  21. Golf Balneario Augas Santas (en castelán).
  22. Campo de Golf El Pilar - Sarria Arquivado 27 de marzo de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).
  23. Vilamarín Par 3 (en castelán)
  24. Pozo do Lago Golf[Ligazón morta] (en castelán).
  25. Golf Pazo da Touza Arquivado 15 de xullo de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).
  26. Montealegre Club de Golf Arquivado 02 de xuño de 2012 en Wayback Machine. (en castelán).

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]