Lista de episodios de The Simpsons

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura
En 2000, os Simpson foron galardoados cunha estrela no Paseo da Fama de Hollywood.

A seguinte é unha lista de episodios da serie de debuxos animados The Simpsons, da canle Fox. A serie estreouse o 17 de decembro de 1989[1], a cal deriva de The Tracey Ullman Show, programa no cal a familia Simpson aparecía nunhas curtametraxes animadas.

Arestora, a serie vai pola súa trixesimosegunda tempada. Os episodios de The Simpsons gañaron múltiples premios, incluíndo nove Premios Emmy na categoría "Primetime Emmy Award for Outstanding Animated Program (For Programming less than One Hour)"[2]. As dez primeiras temporadas está dispoñibles en DVD. A película baseada na serie, The Simpsons Movie, foi estreada nos cines de todo o mundo o 27 de xullo do 2007 e tivo unha recadación mundial por riba dos 526 millóns de dólares[3].

Desde o 17 de decembro de 1989 emitíronse 684 episodios de The Simpsons.

Esta lista está ordenada segundo a data na que os episodios foron estreados orixinalmente. Esta non inclúe as curtametraxes de The Tracey Ullman Show nin The Simpsons Movie.

Temporadas[editar | editar a fonte]

Temporada Nº de
episodios
Data orixinal
da estrea
Código de
produción
1 13 1989 – 1990 7Gxx
2 22 1990 – 1991 7Fxx
3 24 1991 – 1992 8Fxx
4 22 1992 – 1993 9Fxx
5 22 1993 – 1994 1Fxx
6 25 1994 – 1995 2Fxx
7 25 1995 – 1996 3Fxx / 3Gxx
8 25 1996 – 1997 4Fxx
9 25 1997 – 1998 5Fxx
10 23 1998 – 1999 AABFxx
11 22 1999 – 2000 BABFxx
12 21 2000 – 2001 CABFxx
13 22 2001 – 2002 DABFxx
14 22 2002 – 2003 EABFxx
15 22 2003 – 2004 FABFxx
16 21 2004 – 2005 GABFxx
17 22 2005 – 2006 HABFxx
18 22 2006 – 2007 JABFxx
19 20 2007 – 2008 KABFxx
20 21 2008 – 2009 LABFxx
21 23 2009 - 2010 MABFxx
22 22 2010 - 2011 NABFxx
23 22 2011 - 2012 PABFxx
24 22 2012 - 2013 PABFxx
25 22 2013 - 2014 PABFxx
26 22 2014 - 2015 PABFxx
27 22 2015 - 2016 PABFxx
28 22 2016 - 2017 PABFxx
29 21 2017 - 2018 PABFxx
30 23 2018 - 2019 PABFxx
31 22 2019 - 2020 PABFxx
32 ??? 2020 - 2021 PABFxx


Episodios[editar | editar a fonte]

Primeira tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
1 - 1.01 17 de decembro de 1989 7G08 "Simpsons Roasting on an Open Fire"
2 - 1.02 14 de xaneiro de 1990 7G02 "Bart the Genius"
3 - 1.03 21 de xaneiro de 1990 7G03 "Homer's Odyssey"
4 - 1.04 28 de xaneiro de 1990 7G04 "There's No Disgrace Like Home"
5 - 1.05 4 de febreiro de 1990 7G05 "Bart the General"
6 - 1.06 11 de febreiro de 1990 7G06 "Moaning Lisa"
7 - 1.07 18 de febreiro de 1990 7G09 "The Call of the Simpsons"
8 - 1.08 25 de febreiro de 1990 7G07 "The Telltale Head"
9 - 1.09 18 de marzo de 1990 7G11 "Life on the Fast Lane"
10 - 1.10 25 de marzo de 1990 7G10 "Homer's Night Out"
11 - 1.11 15 de abril de 1990 7G13 "The Crepes of Wrath"
12 - 1.12 29 de abril de 1990 7G12 "Krusty Gets Busted"
13 - 1.13 13 de maio de 1990 7G01 "Some Enchanted Evening"

Segunda tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
14 - 2.01 11 de outubro de 1990 7F03 "Bart Gets an F"
15 - 2.02 18 de outubro de 1990 7F02 "Simpson and Delilah"
16 - 2.03 25 de outubro de 1990 7F04 "Treehouse of Horror"
17 - 2.04 1 de novembro de 1990 7F01 "Two Cars in Every Garage and Three Eyes on Every Fish"
18 - 2.05 8 de novembro de 1990 7F05 "Dancin' Homer"
19 - 2.06 15 de novembro de 1990 7F08 "Dead Putting Society"
20 - 2.07 22 de novembro de 1990 7F07 "Bart vs. Thanksgiving"
21 - 2.08 6 de decembro de 1990 7F06 "Bart the Daredevil"
22 - 2.09 20 de decembro de 1990 7F09 "Itchy & Scratchy & Marge"
23 - 2.10 10 de xaneiro de 1991 7F10 "Bart Gets Hit by a Car"
24 - 2.11 24 de xaneiro de 1991 7F11 "One Fish, Two Fish, Blowfish, Blue Fish"
25 - 2.12 31 de xaneiro de 1991 7F12 "The Way We Was"
26 - 2.13 7 de febreiro de 1991 7F13 "Homer vs. Lisa and the 8th Commandment"
27 - 2.14 14 de febreiro de 1991 7F15 "Principal Charming"
28 - 2.15 21 de febreiro de 1991 7F16 "Oh Brother, Where Art Thou?"
29 - 2.16 7 de marzo de 1991 7F14 "Bart's Dog Gets an F"
30 - 2.17 28 de marzo de 1991 7F17 "Old Money"
31 - 2.18 11 de abril de 1991 7F18 "Brush with Greatness"
32 - 2.19 25 de abril de 1991 7F19 "Lisa's Substitute"
33 - 2.20 2 de maio de 1991 7F20 "The War of the Simpsons"
34 - 2.21 9 de maio de 1991 7F21 "Three Men and a Comic Book"
35 - 2.22 11 de xullo de 1991 7F22 "Blood Feud"

Terceira tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
36 - 3.01 19 de setembro de 1991 7F24 "Stark Raving Dad"
37 - 3.02 26 de setembro de 1991 8F01 "Mr. Lisa Goes to Washington"
38 - 3.03 3 de outubro de 1991 7F23 "When Flanders Failed"
39 - 3.04 10 de outubro de 1991 8F03 "Bart the Murderer"
40 - 3.05 17 de outubro de 1991 8F04 "Homer Defined"
41 - 3.06 24 de outubro de 1991 8F05 "Like Father, Like Clown"
42 - 3.07 31 de outubro de 1991 8F02 "Treehouse of Horror II"
43 - 3.08 7 de novembro de 1991 8F06 "Lisa's Pony"
44 - 3.09 14 de novembro de 1991 8F07 "Saturdays of Thunder"
45 - 3.10 21 de novembro de 1991 8F08 "Flaming Moe's"
46 - 3.11 5 de decembro de 1991 8F09 "Burns Verkaufen der Kraftwerk"
47 - 3.12 26 de decembro de 1991 8F10 "I Married Marge"
48 - 3.13 9 de xaneiro de 1992 8F11 "Radio Bart"
49 - 3.14 23 de xaneiro de 1992 8F12 "Lisa the Greek"
50 - 3.15 6 de febreiro de 1992 8F14 "Homer Alone"
51 - 3.16 13 de febreiro de 1992 8F16 "Bart the Lover"
52 - 3.17 20 de febreiro de 1992 8F13 "Homer at the Bat"
53 - 3.18 27 de febreiro de 1992 8F15 "Separate Vocations"
54 - 3.19 12 de marzo de 1992 8F17 "Dog of Death"
55 - 3.20 26 de marzo de 1992 8F19 "Colonel Homer"
56 - 3.21 9 de abril de 1992 8F20 "Black Widower"
57 - 3.22 23 de abril de 1992 8F21 "The Otto Show"
58 - 3.23 7 de maio de 1992 8F22 "Bart's Friend Falls in Love"
59 - 3.24 27 de agosto de 1992 8F23 "Brother, Can You Spare Two Dimes?"

Cuarta tempada[editar | editar a fonte]

Artigo principal: Cuarta tempada de The Simpsons.
# Data da emisión orixinal Código de produción Título
60 - 4.01 24 de setembro de 1992 8F24 "Kamp Krusty"
61 - 4.02 1 de outubro de 1992 8F18 "A Streetcar Named Marge"
62 - 4.03 8 de outubro de 1992 9F01 "Homer the Heretic"
63 - 4.04 15 de outubro de 1992 9F02 "Lisa the Beauty Queen"
64 - 4.05 29 de outubro de 1992 9F04 "Treehouse of Horror III"
65 - 4.06 3 de novembro de 1992 9F03 "Itchy & Scratchy: The Movie"
66 - 4.07 5 de novembro de 1992 9F05 "Marge Gets a Job"
67 - 4.08 12 de novembro de 1992 9F06 "New Kid on the Block"
68 - 4.09 19 de novembro de 1992 9F07 "Mr. Plow"
69 - 4.10 3 de decembro de 1992 9F08 "Lisa's First Word"
70 - 4.11 17 de decembro de 1992 9F09 "Homer's Triple Bypass"
71 - 4.12 14 de xaneiro de 1993 9F10 "Marge vs. the Monorail"
72 - 4.13 21 de xaneiro de 1993 9F11 "Selma's Choice"
73 - 4.14 4 de febreiro de 1993 9F12 "Brother from the Same Planet"
74 - 4.15 11 de febreiro de 1993 9F13 "I Love Lisa"
75 - 4.16 18 de febreiro de 1993 9F14 "Duffless"
76 - 4.17 11 de marzo de 1993 9F15 "Last Exit to Springfield"
77 - 4.18 1 de abril de 1993 9F17 "So It's Come to This: A Simpsons Clip Show"
78 - 4.19 15 de abril de 1993 9F16 "The Front"
79 - 4.20 29 de abril de 1993 9F18 "Whacking Day"
80 - 4.21 6 de maio de 1993 9F20 "Marge in Chains"
81 - 4.22 13 de maio de 1993 9F19 "Krusty Gets Kancelled"

Quinta tempada[editar | editar a fonte]

Artigo principal: Quinta tempada de The Simpsons.
# Data da emisión orixinal Código de produción Título
82 - 5.01 30 de setembro de 1993 9F21 "Homer's Barbershop Quartet"
83 - 5.02 7 de outubro de 1993 9F22 "Cape Feare"
84 - 5.03 14 de outubro de 1993 1F02 "Homer Goes to College"
85 - 5.04 21 de outubro de 1993 1F01 "Rosebud"
86 - 5.05 28 de outubro de 1993 1F04 "Treehouse of Horror IV"
87 - 5.06 4 de novembro de 1993 1F03 "Marge on the Lam"
88 - 5.07 11 de novembro de 1993 1F05 "Bart's Inner Child"
89 - 5.08 18 de novembro de 1993 1F06 "Boy-Scoutz N the Hood"
90 - 5.09 9 de decembro de 1993 1F07 "The Last Temptation of Homer"
91 - 5.10 16 de decembro de 1993 1F08 "$pringfield (Or, How I Learned to Stop Worrying and Love Legalized Gambling)"
92 - 5.11 6 de xaneiro de 1994 1F09 "Homer the Vigilante"
93 - 5.12 3 de febreiro de 1994 1F11 "Bart Gets Famous"
94 - 5.13 10 de febreiro de 1994 1F10 "Homer and Apu"
95 - 5.14 17 de febreiro de 1994 1F12 "Lisa vs. Malibu Stacy"
96 - 5.15 24 de febreiro de 1994 1F13 "Deep Space Homer"
97 - 5.16 17 de marzo de 1994 1F14 "Homer Loves Flanders"
98 - 5.17 31 de marzo de 1994 1F15 "Bart Gets an Elephant"
99 - 5.18 14 de abril de 1994 1F16 "Burns' Heir"
100 - 5.19 28 de abril de 1994 1F18 "Sweet Seymour Skinner's Baadasssss Song"
101 - 5.20 5 de maio de 1994 1F19 "The Boy Who Knew Too Much"
102 - 5.21 12 de maio de 1994 1F21 "Lady Bouvier's Lover"
103 - 5.22 19 de maio de 1994 1F20 "Secrets of a Successful Marriage"

Sexta tempada[editar | editar a fonte]

Artigo principal: Sexta tempada de The Simpsons.
# Data da emisión orixinal Código de produción Título
104 - 6.01 4 de setembro de 1994 1F22 "Bart of Darkness"
105 - 6.02 11 de setembro de 1994 1F17 "Lisa's Rival"
106 - 6.03 25 de setembro de 1994 2F33 "Another Simpsons Clip Show"
107 - 6.04 2 de outubro de 1994 2F01 "Itchy & Scratchy Land"
108 - 6.05 9 de outubro de 1994 2F02 "Sideshow Bob Roberts"
109 - 6.06 30 de outubro de 1994 2F03 "Treehouse of Horror V"
110 - 6.07 6 de novembro de 1994 2F04 "Bart's Girlfriend"
111 - 6.08 13 de novembro de 1994 2F05 "Lisa on Ice"
112 - 6.09 27 de novembro de 1994 2F06 "Homer Badman"
113 - 6.10 4 de decembro de 1994 2F07 "Grampa vs. Sexual Inadequacy"
114 - 6.11 18 de decembro de 1994 2F08 "Fear of Flying"
115 - 6.12 8 de xaneiro de 1995 2F09 "Homer the Great"
116 - 6.13 22 de xaneiro de 1995 2F10 "And Maggie Makes Three"
117 - 6.14 5 de febreiro de 1995 2F11 "Bart's Comet"
118 - 6.15 12 de febreiro de 1995 2F12 "Homie the Clown"
119 - 6.16 19 de febreiro de 1995 2F13 "Bart vs. Australia"
120 - 6.17 26 de febreiro de 1995 2F14 "Homer vs. Patty & Selma"
121 - 6.18 5 de marzo de 1995 2F31 "A Star Is Burns"
122 - 6.19 19 de marzo de 1995 2F15 "Lisa's Wedding"
123 - 6.20 9 de abril de 1995 2F18 "Two Dozen and One Greyhounds"
124 - 6.21 16 de abril de 1995 2F19 "The PTA Disbands"
125 - 6.22 30 de abril de 1995 2F32 "'Round Springfield"
126 - 6.23 7 de maio de 1995 2F21 "The Springfield Connection"
127 - 6.24 14 de maio de 1995 2F22 "Lemon of Troy"
128 - 6.25 21 de maio de 1995 2F16 "Who Shot Mr. Burns? (1ª parte)"

Sétima tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
129 - 7.01 17 de setembro de 1995 2F20 "Who Shot Mr. Burns? (2ª parte)"
130 - 7.02 24 de setembro de 1995 2F17 "Radioactive Man"
131 - 7.03 1 de outubro de 1995 3F01 "Home Sweet Homediddly-Dum-Doodily"
132 - 7.04 8 de outubro de 1995 3F02 "Bart Sells His Soul"
133 - 7.05 15 de outubro de 1995 3F03 "Lisa the Vegetarian"
134 - 7.06 29 de outubro de 1995 3F04 "Treehouse of Horror VI"
135 - 7.07 5 de novembro de 1995 3F05 "King-Size Homer"
136 - 7.08 19 de novembro de 1995 3F06 "Mother Simpson"
137 - 7.09 26 de novembro de 1995 3F08 "Sideshow Bob's Last Gleaming"
138 - 7.10 3 de decembro de 1995 3F31 "The Simpsons 138th Episode Spectacular"
139 - 7.11 17 de decembro de 1995 3F07 "Marge Be Not Proud"
140 - 7.12 7 de xaneiro de 1996 3F10 "Team Homer"
141 - 7.13 14 de xaneiro de 1996 3F09 "Two Bad Neighbors"
142 - 7.14 4 de febreiro de 1996 3F11 "Scenes from the Class Struggle in Springfield"
143 - 7.15 11 de febreiro de 1996 3F12 "Bart the Fink"
144 - 7.16 18 de febreiro de 1996 3F13 "Lisa the Iconoclast"
145 - 7.17 25 de febreiro de 1996 3F14 "Homer the Smithers"
146 - 7.18 17 de marzo de 1996 3F16 "The Day the Violence Died"
147 - 7.19 24 de marzo de 1996 3F15 "A Fish Called Selma"
148 - 7.20 31 de marzo de 1996 3F17 "Bart on the Road"
149 - 7.21 14 de abril de 1996 3F18 "22 Short Films About Springfield"
150 - 7.22 28 de abril de 1996 3F19 "Raging Abe Simpson and His Grumbling Grandson in "The Curse of the Flying Hellfish""
151 - 7.23 5 de maio de 1996 3F20 "Much Apu About Nothing"
152 - 7.24 19 de maio de 1996 3F21 "Homerpalooza"
153 - 7.25 19 de maio de 1996 3F22 "Summer of 4 Ft. 2"

Oitava tempada[editar | editar a fonte]

Artigo principal: Oitava tempada de The Simpsons.
# Data da emisión orixinal Código de produción Título
154 - 8.01 27 de outubro de 1996 4F02 "Treehouse of Horror VII"
155 - 8.02 3 de novembro de 1996 3F23 "You Only Move Twice"
156 - 8.03 10 de novembro de 1996 4F03 "The Homer They Fall"
157 - 8.04 17 de novembro de 1996 4F05 "Burns, Baby Burns"
158 - 8.05 24 de novembro de 1996 4F06 "Bart After Dark"
159 - 8.06 1 de decembro de 1996 4F04 "A Milhouse Divided"
160 - 8.07 15 de decembro de 1996 4F01 "Lisa's Date with Density"
161 - 8.08 29 de decembro de 1996 4F07 "Hurricane Neddy"
162 - 8.09 5 de xaneiro de 1997 3F24 "El Viaje Misterioso de Nuestro Jomer (The Mysterious Voyage of Homer)"
163 - 8.10 12 de xaneiro de 1997 3G01 "The Springfield Files"
164 - 8.11 19 de xaneiro de 1997 4F08 "The Twisted World of Marge Simpson"
165 - 8.12 2 de febreiro de 1997 4F10 "Mountain of Madness"
166 - 8.13 7 de febreiro de 1997 3G03 "Simpsoncalifragilisticexpiala(Annoyed Grunt)cious"
167 - 8.14 9 de febreiro de 1997 4F12 "The Itchy & Scratchy & Poochie Show"
168 - 8.15 16 de febreiro de 1997 4F11 "Homer's Phobia"
169 - 8.16 23 de febreiro de 1997 4F14 "Brother from Another Series"
170 - 8.17 2 de marzo de 1997 4F13 "My Sister, My Sitter"
171 - 8.18 16 de marzo de 1997 4F15 "Homer vs. The Eighteenth Amendment"
172 - 8.19 6 de abril de 1997 4F09 "Grade School Confidential"
173 - 8.20 13 de abril de 1997 4F16 "The Canine Mutiny"
174 - 8.21 20 de abril de 1997 4F17 "The Old Man and the Lisa"
175 - 8.22 27 de abril de 1997 4F18 "In Marge We Trust"
176 - 8.23 4 de maio de 1997 4F19 "Homer's Enemy"
177 - 8.24 11 de maio de 1997 4F20 "The Simpsons Spin-Off Showcase"
178 - 8.25 18 de maio de 1997 4F21 "The Secret War of Lisa Simpson"

Novena tempada[editar | editar a fonte]

Artigo principal: Novena tempada de The Simpsons.
# Data da emisión orixinal Código de produción Título
179 - 9.01 21 de setembro de 1997 4F22 "The City of New York vs. Homer Simpson"
180 - 9.02 28 de setembro de 1997 4F23 "The Principal and the Pauper"
181 - 9.03 19 de outubro de 1997 3G02 "Lisa's Sax"
182 - 9.04 26 de outubro de 1997 5F02 "Treehouse of Horror VIII"
183 - 9.05 2 de novembro de 1997 5F01 "The Cartridge Family"
184 - 9.06 9 de novembro de 1997 5F03 "Bart Star"
185 - 9.07 16 de novembro de 1997 5F04 "The Two Mrs. Nahasapeemapetilons"
186 - 9.08 23 de novembro de 1997 5F05 "Lisa the Skeptic"
187 - 9.09 7 de decembro de 1997 5F06 "Realty Bites"
188 - 9.10 21 de decembro de 1997 5F07 "Miracle on Evergreen Terrace"
189 - 9.11 4 de xaneiro de 1998 5F24 "All Singing, All Dancing"
190 - 9.12 11 de xaneiro de 1998 5F08 "Bart Carny"
191 - 9.13 8 de febreiro de 1998 5F23 "The Joy of Sect"
192 - 9.14 15 de febreiro de 1998 5F11 "Das Bus"
193 - 9.15 22 de febreiro de 1998 5F10 "The Last Temptation of Krust"
194 - 9.16 1 de marzo de 1998 5F12 "Dumbbell Indemnity"
195 - 9.17 8 de marzo de 1998 4F24 "Lisa the Simpson"
196 - 9.18 22 de marzo de 1998 5F13 "This Little Wiggy"
197 - 9.19 29 de marzo de 1998 3G04 "Simpson Tide"
198 - 9.20 5 de abril de 1998 5F14 "The Trouble with Trillions"
199 - 9.21 19 de abril de 1998 5F15 "Girly Edition"
200 - 9.22 26 de abril de 1998 5F09 "Trash of the Titans"
201 - 9.23 3 de maio de 1998 5F16 "King of the Hill"
202 - 9.24 10 de maio de 1998 5F17 "Lost Our Lisa"
203 - 9.25 17 de maio de 1998 5F18 "Natural Born Kissers"

Décima tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
204 - 10.01 23 de agosto de 1998 5F20 "Lard of the Dance"
205 - 10.02 20 de setembro de 1998 5F21 "The Wizard of Evergreen Terrace"
206 - 10.03 27 de setembro de 1998 5F22 "Bart the Mother"
207 - 10.04 25 de outubro de 1998 AABF01 "Treehouse of Horror IX"
208 - 10.05 8 de novembro de 1998 5F19 "When You Dish Upon a Star"
209 - 10.06 15 de novembro de 1998 AABF02 "D'oh-in in the Wind"
210 - 10.07 22 de novembro de 1998 AABF03 "Lisa Gets an "A""
211 - 10.08 6 de decembro de 1998 AABF04 "Homer Simpson in: "Kidney Trouble""
212 - 10.09 20 de decembro de 1998 AABF05 "Mayored to the Mob"
213 - 10.10 10 de xaneiro de 1999 AABF06 "Viva Ned Flanders"
214 - 10.11 17 de xaneiro de 1999 AABF07 "Wild Barts Can't Be Broken"
215 - 10.12 31 de xaneiro de 1999 AABF08 "Sunday, Cruddy Sunday"
216 - 10.13 7 de febreiro de 1999 AABF09 "Homer to the Max"
217 - 10.14 14 de febreiro de 1999 AABF11 "I'm With Cupid"
218 - 10.15 21 de febreiro de 1999 AABF10 "Marge Simpson in: "Screaming Yellow Honkers""
219 - 10.16 28 de febreiro de 1999 AABF12 "Make Room for Lisa"
220 - 10.17 28 de marzo de 1999 AABF13 "Maximum Homerdrive"
221 - 10.18 4 de abril de 1999 AABF14 "Simpsons Bible Stories"
222 - 10.19 11 de abril de 1999 AABF15 "Mom and Pop Art"
223 - 10.20 25 de abril de 1999 AABF16 "The Old Man and The "C" Student"
224 - 10.21 2 de maio de 1999 AABF17 "Monty Can't Buy Me Love"
225 - 10.22 9 de maio de 1999 AABF18 "They Saved Lisa's Brain"
226 - 10.23 16 de maio de 1999 AABF20 "Thirty Minutes Over Tokyo"

Undécima tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
227 - 11.01 26 de setembro de 1999 AABF23 "Beyond Blunderdome"
228 - 11.02 3 de outubro de 1999 AABF22 "Brother's Little Helper"
229 - 11.03 24 de outubro de 1999 AABF21 "Guess Who's Coming to Criticize Dinner?"
230 - 11.04 31 de outubro de 1999 BABF01 "Treehouse of Horror X"
231 - 11.05 7 de novembro de 1999 AABF19 "E-I-E-I-(Annoyed Grunt)"
232 - 11.06 14 de novembro de 1999 BABF02 "Hello Gutter, Hello Fadder"
233 - 11.07 21 de novembro de 1999 BABF03 "Eight Misbehavin'"
234 - 11.08 28 de novembro de 1999 BABF05 "Take My Wife, Sleaze"
235 - 11.09 19 de decembro de 1999 BABF07 "Grift of the Magi"
236 - 11.10 9 de xaneiro de 2000 BABF04 "Little Big Mom"
237 - 11.11 16 de xaneiro de 2000 BABF06 "Faith Off"
238 - 11.12 23 de xaneiro de 2000 BABF08 "The Mansion Family"
239 - 11.13 6 de febreiro de 2000 BABF09 "Saddlesore Galactica"
240 - 11.14 13 de febreiro de 2000 BABF10 "Alone Again, Natura-Diddily"
241 - 11.15 20 de febreiro de 2000 BABF11 "Missionary: Impossible"
242 - 11.16 27 de febreiro de 2000 BABF12 "Pygmoelian"
243 - 11.17 19 de marzo de 2000 BABF13 "Bart to the Future"
244 - 11.18 9 de abril de 2000 BABF14 "Days of Wine and D'oh'ses"
245 - 11.19 30 de abril de 2000 BABF16 "Kill the Alligator and Run"
246 - 11.20 7 de maio de 2000 BABF15 "Last Tap Dance in Springfield"
247 - 11.21 14 de maio de 2000 BABF18 "It's A Mad, Mad, Mad, Mad Marge"
248 - 11.22 21 de maio de 2000 BABF19 "Behind the Laughter"

Duodécima tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
249 - 12.01 1 de novembro de 2000 BABF21 "Treehouse of Horror XI"
250 - 12.02 5 de novembro de 2000 BABF20 "A Tale of Two Springfields"
251 - 12.03 12 de novembro de 2000 BABF17 "Insane Clown Poppy"
252 - 12.04 19 de novembro de 2000 CABF01 "Lisa the Tree Hugger"
253 - 12.05 26 de novembro de 2000 CABF04 "Homer vs. Dignity"
254 - 12.06 3 de decembro de 2000 CABF02 "The Computer Wore Menace Shoes"
255 - 12.07 10 de decembro de 2000 CABF03 "The Great Money Caper"
256 - 12.08 17 de decembro de 2000 CABF06 "Skinner's Sense of Snow"
257 - 12.09 7 de xaneiro de 2001 BABF22 "HOMR"
258 - 12.10 14 de xaneiro de 2001 CABF05 "Pokey Mom"
259 - 12.11 4 de febreiro de 2001 CABF08 "Worst Episode Ever"
260 - 12.12 11 de febreiro de 2001 CABF07 "Tennis the Menace"
261 - 12.13 18 de febreiro de 2001 CABF10 "Day of the Jackanapes"
262 - 12.14 25 de febreiro de 2001 CABF12 "New Kids on the Blecch"
263 - 12.15 4 de marzo de 2001 CABF09 "Hungry, Hungry Homer"
264 - 12.16 11 de marzo de 2001 CABF11 "Bye Bye Nerdie"
265 - 12.17 1 de abril de 2001 CABF13 "Simpson Safari"
266 - 12.18 29 de abril de 2001 CABF14 "Trilogy of Error"
267 - 12.19 6 de maio de 2001 CABF15 "I'm Goin' to Praiseland"
268 - 12.20 13 de maio de 2001 CABF16 "Children of a Lesser Clod"
269 - 12.21 20 de maio de 2001 CABF17 "Simpsons Tall Tales"

Décimo terceira tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
270 - 13.01 6 de novembro de 2001 CABF19 "Treehouse of Horror XII"
271 - 13.02 11 de novembro de 2001 CABF22 "The Parent Rap"
272 - 13.03 18 de novembro de 2001 CABF20 "Homer the Moe"
273 - 13.04 2 de decembro de 2001 CABF18 "A Hunka Hunka Burns in Love"
274 - 13.05 9 de decembro de 2001 CABF21 "The Blunder Years"
275 - 13.06 16 de decembro de 2001 DABF02 "She of Little Faith"
276 - 13.07 6 de xaneiro de 2002 DABF01 "Brawl in the Family"
277 - 13.08 20 de xaneiro de 2002 DABF03 "Sweets and Sour Marge"
278 - 13.09 27 de xaneiro de 2002 DABF05 "Jaws Wired Shut"
279 - 13.10 10 de febreiro de 2002 DABF04 "Half-Decent Proposal"
280 - 13.11 17 de febreiro de 2002 DABF06 "The Bart Wants What It Wants"
281 - 13.12 24 de febreiro de 2002 DABF07 "The Lastest Gun in the West"
282 - 13.13 10 de marzo de 2002 DABF09 "The Old Man and the Key"
283 - 13.14 17 de marzo de 2002 DABF08 "Tales from the Public Domain"
284 - 13.15 31 de marzo de 2002 DABF10 "Blame It on Lisa"
285 - 13.16 7 de abril de 2002 DABF11 "Weekend at Burnsie's"
286 - 13.17 21 de abril de 2002 DABF12 "Gump Roast"
287 - 13.18 28 de abril de 2002 DABF13 "I am Furious Yellow"
288 - 13.19 5 de maio de 2002 DABF14 "The Sweetest Apu"
289 - 13.20 12 de maio de 2002 DABF15 "Little Girl in the Big Ten"
290 - 13.21 19 de maio de 2002 DABF16 "The Frying Game"
291 - 13.22 22 de maio de 2002 DABF17 "Papa's Got a Brand New Badge"

Décimo cuarta tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
292 - 14.01 3 de novembro de 2002 DABF19 "Treehouse of Horror XIII"
293 - 14.02 10 de novembro de 2002 DABF22 "How I Spent My Strummer Vacation"
294 - 14.03 17 de novembro de 2002 DABF20 "Bart vs. Lisa vs. The Third Grade"
295 - 14.04 24 de novembro de 2002 DABF18 "Large Marge"
296 - 14.05 1 de decembro de 2002 DABF21 "Helter Shelter"
297 - 14.06 15 de decembro de 2002 EABF01 "The Great Louse Detective"
298 - 14.07 5 de xaneiro de 2003 EABF02 "Special Edna"
299 - 14.08 12 de xaneiro de 2003 EABF03 "The Dad Who Knew Too Little"
300 - 14.09 2 de febreiro de 2003 EABF04 "Strong Arms of The Ma"
301 - 14.10 9 de febreiro de 2003 EABF06 "Pray Anything"
302 - 14.11 16 de febreiro de 2003 EABF05 "Barting Over"
303 - 14.12 16 de febreiro de 2003 EABF07 "I'm Spelling as Fast as I Can"
304 - 14.13 2 de marzo de 2003 EABF08 "A Star Is Born-Again"
305 - 14.14 9 de marzo de 2003 EABF09 "Mr. Spritz Goes to Washington"
306 - 14.15 16 de marzo de 2003 EABF10 "C.E. D'oh"
307 - 14.16 30 de marzo de 2003 EABF11 "'Scuse Me While I Miss the Sky"
308 - 14.17 13 de abril de 2003 EABF12 "Three Gays of the Condo"
309 - 14.18 27 de abril de 2003 EABF13 "Dude, Where's My Ranch?"
310 - 14.19 4 de maio de 2003 EABF14 "Old Yeller Belly"
311 - 14.20 11 de maio de 2003 EABF15 "Brake My Wife, Please"
312 - 14.21 18 de maio de 2003 EABF16 "The Bart of War"
313 - 14.22 18 de maio de 2003 EABF17 "Moe Baby Blues"

Décimo quinta tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
314 - 15.01 2 de novembro de 2003 EABF21 "Treehouse of Horror XIV"
315 - 15.02 9 de novembro de 2003 EABF18 "My Mother the Carjacker"
316 - 15.03 16 de novembro de 2003 EABF20 "The President Wore Pearls"
317 - 15.04 23 de novembro de 2003 EABF22 "The Regina Monologues"
318 - 15.05 30 de novembro de 2003 EABF19 "The Fat and the Furriest"
319 - 15.06 7 de decembro de 2003 FABF01 "Today I Am a Clown"
320 - 15.07 14 de decembro de 2003 FABF02 "'Tis the Fifteenth Season"
321 - 15.08 4 de xaneiro de 2004 FABF03 "Marge vs. Singles, Seniors, Childless Couples and Teens, and Gays"
322 - 15.09 11 de xaneiro de 2004 FABF04 "I, (Annoyed Grunt)-Bot"
323 - 15.10 25 de xaneiro de 2004 FABF05 "Diatribe of a Mad Housewife"
324 - 15.11 8 de febreiro de 2004 FABF06 "Margical History Tour"
325 - 15.12 15 de febreiro de 2004 FABF07 "Milhouse Doesn't Live Here Anymore"
326 - 15.13 22 de febreiro de 2004 FABF09 "Smart and Smarter"
327 - 15.14 14 de marzo de 2004 FABF08 "The Ziff Who Came to Dinner"
328 - 15.15 21 de marzo de 2004 FABF10 "Co-Dependent's Day"
329 - 15.16 28 de marzo de 2004 FABF11 "The Wandering Juvie"
330 - 15.17 18 de abril de 2004 FABF12 "My Big Fat Geek Wedding"
331 - 15.18 25 de abril de 2004 FABF14 "Catch 'em If You Can"
332 - 15.19 2 de maio de 2004 FABF15 "Simple Simpson"
333 - 15.20 9 de maio de 2004 FABF13 "The Way We Weren't"
334 - 15.21 16 de maio de 2004 FABF17 "Bart-Mangled Banner"
335 - 15.22 23 de maio de 2004 FABF18 "Fraudcast News"

Décimo sexta tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
336 - 16.01 7 de novembro de 2004 FABF23 "Treehouse of Horror XV"
337 - 16.02 14 de novembro de 2004 FABF20 "All's Fair in Oven War"
338 - 16.03 21 de novembro de 2004 FABF19 "Sleeping with the Enemy"
339 - 16.04 5 de decembro de 2004 FABF22 "She Used to Be My Girl"
340 - 16.05 12 de decembro de 2004 FABF21 "Fat Man and Little Boy"
341 - 16.06 16 de xaneiro de 2005 FABF16 "Midnight Rx"
342 - 16.07 30 de xaneiro de 2005 GABF01 "Mommie Beerest"
343 - 16.08 6 de febreiro de 2005 GABF02 "Homer and Ned's Hail Mary Pass"
344 - 16.09 13 de febreiro de 2005 GABF03 "Pranksta Rap"
345 - 16.10 20 de febreiro de 2005 GABF04 "There's Something About Marrying"
346 - 16.11 6 de marzo de 2005 GABF05 "On a Clear Day I Can't See My Sister"
347 - 16.12 13 de marzo de 2005 GABF06 "Goo Goo Gai Pan"
348 - 16.13 20 de marzo de 2005 GABF07 "Mobile Homer"
349 - 16.14 3 de abril de 2005 GABF08 "The Seven-Beer Snitch"
350 - 16.15 17 de abril de 2005 GABF12 "Future-Drama"
351 - 16.16 1 de maio de 2005 GABF10 "Don't Fear the Roofer"
352 - 16.17 1 de maio de 2005 GABF11 "The Heartbroke Kid"
353 - 16.18 8 de maio de 2005 GABF13 "A Star Is Torn"
354 - 16.19 8 de maio de 2005 GABF14 "Thank God It's Doomsday"
355 - 16.20 15 de maio de 2005 GABF15 "Home Away from Homer"
356 - 16.21 15 de maio de 2005 GABF09 "The Father, The Son, and The Holy Guest Star"

Décimo sétima tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
357 - 17.01 11 de setembro de 2005 GABF18 "Bonfire of the Manatees"
358 - 17.02 18 de setembro de 2005 GABF16 "The Girl Who Slept Too Little"
359 - 17.03 25 de setembro de 2005 GABF19 "Milhouse of Sand and Fog"
360 - 17.04 6 de novembro de 2005 GABF17 "Treehouse of Horror XVI"
361 - 17.05 13 de novembro de 2005 GABF20 "Marge's Son Poisoning"
362 - 17.06 20 de novembro de 2005 GABF21 "See Homer Run"
363 - 17.07 27 de novembro de 2005 GABF22 "The Last of the Red Hat Mamas"
364 - 17.08 11 de decembro de 2005 HABF02 "The Italian Bob"
365 - 17.09 18 de decembro de 2005 HABF01 "Simpsons Christmas Stories"
366 - 17.10 8 de xaneiro de 2006 HABF03 "Homer's Paternity Coot"
367 - 17.11 29 de xaneiro de 2006 HABF04 "We're on the Road to D'ohwhere"
368 - 17.12 26 de febreiro de 2006 HABF05 "My Fair Laddy"
369 - 17.13 12 de marzo de 2006 HABF06 "The Seemingly Never-Ending Story"
370 - 17.14 19 de marzo de 2006 HABF07 "Bart Has Two Mommies"
371 - 17.15 26 de marzo de 2006 HABF08 "Homer Simpson, This Is Your Wife"
372 - 17.16 2 de abril de 2006 HABF09 "Million Dollar Abie"
373 - 17.17 9 de abril de 2006 HABF10 "Kiss Kiss, Bang Bangalore"
374 - 17.18 23 de abril de 2006 HABF11 "The Wettest Stories Ever Told"
375 - 17.19 30 de abril de 2006 HABF12 "Girls Just Want To Have Sums"
376 - 17.20 7 de maio de 2006 HABF13 "Regarding Margie"
377 - 17.21 14 de maio de 2006 HABF14 "The Monkey Suit"
378 - 17.22 21 de maio de 2006 HABF16 "Marge and Homer Turn a Couple Play"

Décimo oitava tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
379 - 18.01 10 de setembro de 2006 HABF15 "The Mook, the Chef, the Wife and Her Homer"
380 - 18.02 17 de setembro de 2006 HABF18 "Jazzy and the Pussycats"
381 - 18.03 24 de setembro de 2006 HABF20 "Please Homer, Don't Hammer 'Em..."
382 - 18.04 5 de novembro de 2006 HABF17 "Treehouse of Horror XVII"
383 - 18.05 12 de novembro de 2006 HABF21 "G.I. (Annoyed Grunt)"
384 - 18.06 19 de novembro de 2006 HABF19 "Moe'N'a Lisa"
385 - 18.07 26 de novembro de 2006 HABF22 "Ice Cream of Margie (with the Light Blue Hair)"
386 - 18.08 10 de decembro de 2006 JABF02 "The Haw-Hawed Couple"
387 - 18.09 17 de decembro de 2006 JABF01 "Kill Gil: Vols. 1 & 2"
388 - 18.10 7 de xaneiro de 2007 JABF03 "The Wife Aquatic"
389 - 18.11 28 de xaneiro de 2007 JABF05 "Revenge Is a Dish Best Served Three Times"
390 - 18.12 11 de febreiro de 2007 JABF04 "Little Big Girl"
391 - 18.13 18 de febreiro de 2007 JABF07 "Springfield Up"
392 - 18.14 4 de marzo de 2007 JABF09 "Yokel Chords"
393 - 18.15 11 de marzo de 2007 JABF08 "Rome-old and Juli-eh"
394 - 18.16 25 de marzo de 2007 JABF06 "Homerazzi"
395 - 18.17 22 de abril de 2007 JABF10 "Marge Gamer"
396 - 18.18 29 de abril de 2007 JABF11 "The Boys of Bummer"
397 - 18.19 6 de maio de 2007 JABF13 "Crook and Ladder"
398 - 18.20 13 de maio de 2007 JABF12 "Stop, or My Dog Will Shoot!"
399 - 18.21 20 de maio de 2007 JABF14 "24 Minutes"
400 - 18.22 20 de maio de 2007 JABF15 "You Kent Always Say What You Want"

Décimo novena tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
401 - 19.01 23 de setembro de 2007 JABF20 "He Loves to Fly and He D'ohs"
402 - 19.02 30 de setembro de 2007 JABF18 "Homer of Seville"
403 - 19.03 7 de outubro de 2007 JABF21 "Midnight Towboy"
404 - 19.04 14 de outubro de 2007 JABF19 "I Don't Wanna Know Why the Caged Bird Sings"
405 - 19.05 4 de novembro de 2007 JABF16 "Treehouse of Horror XVIII"
406 - 19.06 11 de novembro de 2007 JABF22 "Little Orphan Millie"
407 - 19.07 18 de novembro de 2007 JABF17 "Husbands and Knives"
408 - 19.08 25 de novembro de 2007 KABF01 "Funeral for a Fiend"
409 - 19.09 16 de decembro de 2007 KABF02 "Eternal Moonshine of the Simpson Mind"
410 - 19.10 6 de xaneiro de 2008 KABF03 "E Pluribus Wiggum"
411 - 19.11 27 de xaneiro de 2008 KABF04 "That 90's Show"
412 - 19.12 17 de febreiro de 2008 KABF05 "Love, Springfieldian Style"
413 - 19.13 2 de marzo de 2008 KABF06 "The Debarted"
414 - 19.14 9 de marzo de 2008 KABF07 "Dial 'N' for Nerder"
415 - 19.15 30 de marzo de 2008 KABF08 "Smoke on the Daughter"
416 - 19.16 13 de abril de 2008 KABF09 "Papa Don't Leech"
417 - 19.17 27 de abril de 2008 KABF10 "Apocalypse Cow"
418 - 19.18 4 de maio de 2008 KABF11 "Any Given Sundance"
419 - 19.19 11 de maio de 2008 KABF12 "Mona Leaves-a"
420 - 19.20 18 de maio de 2008 KABF13 "All About Lisa"

Vixésima tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
421 - 20.01 28 de setembro de 2008 KABF17 "Sex, Pies and Idiot Scrapes"
422 - 20.02 5 de outubro de 2008 KABF15 "Lost Verizon"
423 - 20.03 19 de outubro de 2008 KABF14 "Double, Double, Boy in Trouble"
424 - 20.04 2 de novembro de 2008 KABF16 "Treehouse of Horror XIX"
425 - 20.05 9 de novembro de 2008 KABF18 "Dangerous Curves"
426 - 20.06 16 de novembro de 2008 KABF19 "Homer and Lisa Exchange Cross Words"
427 - 20.07 30 de novembro de 2008 KABF20 "Mypods and Boomsticks"
428 - 20.08 7 de decembro de 2008 KABF21 "The Burns and the Bees"
429 - 20.09 25 de xaneiro de 2009 KABF22 "Lisa the Drama Queen"
430 - 20.10 15 de febreiro de 2009 LABF01 "Take My Life, Please"
431 - 20.11 1 de marzo de 2009 LABF02 "How the Test Was Won"
432 - 20.12 8 de marzo de 2009 LABF03 "No Loan Again, Naturally"
433 - 20.13 15 de marzo de 2009 LABF04 "Gone Maggie Gone"
434 - 20.14 17 de marzo de 2009 (Sky1)[4]
22 de marzo de 2009 (Fox)[5]
LABF11 "In the Name of the Grandfather"
435 - 20.15 29 de marzo de 2009 LABF05 "Wedding For Disaster"
436 - 20.16 5 de abril de 2009 LABF06 "Eeny Teeny Maya Moe"
437 - 20.17 19 de abril de 2009 LABF07 "The Good, the Sad and the Drugly"
438 - 20.18 26 de abril de 2009 LABF08 "Father Knows Worst"
439 - 20.19 3 de maio de 2009 LABF10 "Waverly Hills 9-0-2-1-D'oh"
440 - 20.20 10 de maio de 2009 LABF09 "Four Great Women and a Manicure"
441 - 20.21 17 de maio de 2009 LABF12 "Coming to Homerica"

Vixésimo primeira tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
442 - 21.01 27 de setembro de 2009 LABF13 "Homer the Whopper"
443 - 21.02 4 de outubro de 2009 LABF15 "Bart Gets a 'Z'"
444 - 21.03 11 de outubro de 2009 LABF16 "The Great Wife Hope"
445 - 21.04 18 de outubro de 2009 LABF14 "Treehouse of Horror XX"
446 - 21.05 15 de novembro de 2009 LABF17 "The Devil Wears Nada"
447 - 21.06 22 de novembro de 2009 LABF18 "Pranks and Greens"
448 - 21.07 29 de novembro de 2009 LABF19 "Rednecks and Broomsticks"
449 - 21.08 13 de decembro de 2009 MABF01 "O Brother, Where Bart Thou?"
450 - 21.09 3 de xaneiro de 2010 MABF02 "Thursdays with Abie"
451 - 21.10 10 de xaneiro de 2010 LABF20 "Once Upon a Time in Springfield"
452 - 21.11 31 de xaneiro de 2010 MABF03 "Million Dollar Maybe"
453 - 21.12 14 de febreiro de 2010 MABF05 "Boy Meets Curl"
454 - 21.13 21 de febreiro de 2010 MABF06 "The Color Yellow"
455 - 21.14 14 de marzo de 2010 MABF04 "Postcards from the Wedge"
456 - 21.15 21 de marzo de 2010 MABF07 "Stealing First Base"
457 - 21.16 28 de marzo de 2010 MABF10 "The Greatest Story Ever D'ohed"
458 - 21.17 11 de abril de 2010 MABF08 "American History X-cellent"
459 - 21.18 18 de abril de 2010 MABF09 "Chief of Hearts"
460 - 21.19 25 de abril de 2010 MABF14 "The Squirt and the Whale"
461 - 21.20 2 de maio de 2010 MABF12 "To Surveil with Love"
462 - 21.21 9 de maio de 2010 MABF13 "Moe Letter Blues"
463 - 21.22 16 de maio de 2010 MABF11 "The Bob Next Door"
464 - 21.23 23 de maio de 2010 MABF15 "Judge Me Tender"

Vixésimo segunda tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
465 - 22.01 26 de setembro de 2010 MABF21 "Elementary School Musical"
466 - 22.02 3 de outubro de 2010 MABF17 "Loan-a Lisa"
467 - 22.03 10 de outubro de 2010 MABF18 "MoneyBART"
468 - 22.04 7 de novembro de 2010 MABF16 "Treehouse of Horror XXI"
469 - 22.05 14 de novembro de 2010 MABF20 "Lisa Simpson, This Isn't Your Life"
470 - 22.06 21 de novembro de 2010 NABF01 "The Fool Monty"
471 - 22.07 28 de novembro de 2010 NABF02 "How Munched is That Birdie in the Window?"
472 - 22.08 5 de decembro de 2010 MABF22 "The Fight Before Christmas"
473 - 22.09 12 de decembro de 2010 MABF19 "Donnie Fatso"
474 - 22.10 9 de xaneiro de 2011 NABF03 "Moms I'd Like to Forget"
475 - 22.11 16 de xaneiro de 2011 NABF04 "Flaming Moe"
476 - 22.12 23 de xaneiro de 2011 NABF05 "Homer the Father"
477 - 22.13 13 de febreiro de 2011 NABF06 "The Blue and the Gray"
478 - 22.14 20 de febreiro de 2011 NABF07 "Angry Dad: The Movie"
479 - 22.15 6 de marzo de 2011 NABF08 "The Scorpion's Tale"
480 - 22.16 13 de marzo de 2011 NABF09 "A Midsummer's Nice Dream"
481 - 22.17 27 de marzo de 2011 NABF10 "Love Is a Many Strangled Thing"
482 - 22.18 10 de abril de 2011 NABF11 "The Great Simpsina"
483 - 22.19 1 de maio de 2011 NABF12 "The Real Housewives of Fat Tony"
484 - 22.20 8 de maio de 2011 NABF13 "Homer Scissorhands"
485 - 22.21 15 de maio de 2011 NABF14 "500 Keys"
486 - 22.22 22 de maio de 2011 NABF15 "The Ned-Liest Catch"

Vixésimo teceira tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
487 - 23,01 25 de setembro de 2011 NABF16 "The Falcon and the D'ohman"
488 - 23,02 2 de outubro de 2011 NABF17 "Bart Stops to Smell the Roosevelts"
489 - 23,03 30 de outubro de 2011 NABF19 "Treehouse of Horror XXII"
490 - 23,04 6 de novembro de 2011 NABF21 "Relpaceable You"
491 - 23,05 13 de novembro de 2011 NABF20 "The Food Wife"
492 - 23,06 20 de novembro de 2011 NABF22 "The Book Job"
493 - 23,07 27 de novembro de 2011 PABF01 "The Man in the Blue Flannel Pants"
494 - 23,08 4 de decembro de 2011 PABF02 "The Ten-Per-Cent Solution"
495 - 23,09 11 de decembro de 2011 NABF18 "Holidays of Future Passed"
496 - 23,10 8 de xaneiro de 2012 PABF03 "Politically Inept, with Homer Simpson"
497 - 23,11 15 de xaneiro de 2012 PABF04 "The D'oh-cial Network"
498 - 23,12 29 de xaneiro de 2012 PABF05 "Moe Goes from Rags to Riches"
499 - 23,13 12 de febreiro de 2012 PABF05 "The Daughter Also Rises"
500 - 23,14 19 de febreiro de 2012 PABF07 "At Long Last Leave"
501 - 23,15 4 de marzo de 2012 PABF09 "Exit Through the Kwik-E-Mart"
502 - 23,16 11 de marzo de 2012 PABF08 "How I Wet Your Mother"
503 - 23,17 19 de marzo de 2012 PABF08 "Them, Robot"
504 - 23,18 15 de abril de 2012 PABF11 "Beware My Cheating Bart"
505 - 23,19 29 de abril de 2012 PABF12 "A Totally Fun Thing That Bart Will Never Do Again"
506 - 23,20 6 de maio de 2012 PABF13 "The Spy Who Learned Me"
507 - 23,21 13 de maio de 2012 PABF15 "Ned 'n' Edna' Blend"
508 - 23,22 20 de maio de 2012 PABF14 "Lisa Goes Gaga"

Vixésimo quarta tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
509 - 24,01 30 de setembro de 2012 PABF21 "Moonshire River"
510 - 24,02 7 de outubro de 2012 PABF17 "Treehouse of Horror XXIII"
511 - 24,03 4 de novembro de 2012 PABF18 "Adventures in Baby-Getting"
512 - 24,04 11 de novembro de 2012 PABF16 "Gone Abie Gone"
513 - 24,05 18 de novembro de 2012 PABF19 "Penny-Wiseguys"
514 - 24,06 25 de novembro de 2012 PABF22 "A Tale Grows in Springfield"
515 - 24,07 9 de decembro de 2012 PABF20 "The Day the Earth Stood Cool"
516 - 24,08 16 de decembro de 2012 RABF01 "To Cur with Love"
517 - 24,09 6 de xaneiro de 2013 RABF02 "Homer Goes to Prep School"
518 - 24,10 13 de xaneiro de 2013 RABF03 "A Test Before Trying"
519 - 24,11 27 de xaneiro de 2013 RABF04 "The Changing of the Guardian"
520 - 24,12 10 de febreiro de 2013 RABF07 "Love is Many-Splintered Thing"
521 - 24,13 17 de febreiro de 2013 RABF05 "Hardly Kirk-ing"
522 - 24,14 3 de marzo de 2013 RABF06 "Goreous Grampa"
523 - 24,15 10 de marzo de 2013 RABF09 "Black Eyed, Please"
524 - 24,16 17 de marzo de 2013 RABF10 "Dark Knight Court"
525 - 24,17 14 de abril de 2013 RABF08 "What Animated Women Want"
526 - 24,18 28 de abril de 2013 RABF11 "Pulpit Friction"
527 - 24,19 5 de maio de 2013 RABF13 "Whiskey Business"
528 - 24,20 12 de maio de 2013 RABF12 "The Fabulous Faker Boy"
529 - 24,21 19 de maio de 2013 RABF14 "The Saga of Carl"
530 - 24,22 19 de maio de 2013 RABF17 "Dangers on a Train"

Vixésimo quinta tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
531 - 25,01 29 de setembro de 2013 RABF20 "Homerland"
532 - 25,02 6 de outubro de 2013 RABF16 "Treehouse of Horror XXIV"
533 - 25,03 3 de novembro de 2013 RABF18 "Four Regrettings and a Funeral"
534 - 25,04 10 de novembro de 2013 RABF22 "YOLO"
535 - 25,05 17 de novembro de 2013 RABF19 "Labor Pains"
536 - 25,06 24 de novembro de 2013 SABF04 "The Kid Is All Right"
537 - 25,07 8 de decembro de 2013 SABF02 "Yellow Subterfuge"
538 - 25,08 15 de decembro de 2013 SABF01 "White Christmas Blues"
539 - 25,09 5 de xaneiro de 2014 SABF05 "Steal This Episode"
540 - 25,10 12 de xaneiro de 2014 SABF03 "Married to the Blob"
541 - 25,11 26 de xaneiro de 2014 SABF06 "Specs and the City"
542 - 25,12 9 de marzo de 2014 SABF08 "Diggs"
543 - 25,13 9 de marzo de 2014 SABF07 "The Man Who Grew Too Much"
544 - 25,14 16 de marzo de 2014 SABF09 "The Winter of His Content"
545 - 25,15 23 de marzo de 2014 SABF10 "The War of Art"
546 - 25,16 30 de marzo de 2014 SABF11 "You Don't Have to Live Like a Referee"
547 - 25,17 6 de abril de 2014 SABF12 "Luca$"
548 - 25,18 13 de abril de 2014 SABF13 "Days of Future Future"
549 - 25,19 27 de abril de 2014 SABF14 "What to Expect When Bart's Expecting"
550 - 25,20 4 de maio de 2014 RABF21 "Brick Like Me"
551 - 25,21 11 de maio de 2014 SABF15 "Pay Pal"
552 - 25,22 18 de maio de 2014 SABF18 "The Yellow Badge of Cowardge"

Vixésimo sexta tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
553 - 26,01 28 de setembro de 2014 SABF20 "Clown in the Dumps"
554 - 26,02 5 de outubro de 2014 SABF17 "The Wreck of the Relationship"
555 - 26,03 12 de outubro de 2014 SABF19 "Super Franchise Me"
556 - 26,04 19 de outubro de 2014 SABF21 "Treehouse of Horror XXV"
557 - 26,05 2 de novembro de 2014 SABF22 "Opposites A-Fack"
558 - 26,06 9 de novembro de 2014 SABF16 "Simpsorama"
559 - 26,07 16 de novembro de 2014 TABF01 "Blazed and Confused"
560 - 26,08 23 de novembro de 2014 TABF02 "Covercraft"
561 - 26,09 7 de decembro de 2014 TABF03 "I Won't Be Homr for Christmas"
562 - 26,10 4 de xaneiro de 2015 RABF15 "The Man Who Came to Be Dinner"
563 - 26,11 11 de xaneiro de 2015 TABF05 "Bart's New Friend"
564 - 26,12 25 de xaneiro de 2015 TABF04 "The Musk Who Fell to Earth"
565 - 26,13 8 de febreiro de 2015 TABF06 "Walking Big & Tall"
566 - 26,14 15 de febreiro de 2015 TABF07 "My Fare Lady"
567 - 26,15 1 de marzo de 2015 TABF08 "The Princess Guide"
568 - 26,16 8 de marzo de 2015 TABF09 "Sky Police"
569 - 26,17 15 de marzo de 2015 TABF10 "Waiting for Duffman"
570 - 26,18 19 de abril de 2015 TABF11 "Peeping Mom"
571 - 26,19 26 de abril de 2015 TABF12 "The Kids Are All Fight"
572 - 26,20 3 de maio de 2015 TABF13 "Let's Go Fly a Coot"
573 - 26,21 10 de maio de 2015 TABF15 "Bull-E"
574 - 26,22 17 de maio de 2015 TABF16 "Mathlete's Feat"

Vixésimo sétima tempada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
575 - 27,01 27 de setembro de 2015 TABF14 "Every Man's Dream"
576 - 27,02 4 de outubro de 2015 TABF17 "Cue Detective"
577 - 27,03 11 de outubro de 2015 TABF19 "Puffless"
578 - 27,04 18 de outubro de 2015 TABF22 "Halloween of Horror"
579 - 27,05 25 de outubro de 2015 TABF18 "Treehouse of Horror XXVI"
580 - 27,06 8 de novembro de 2015 TABF21 "Friend with Benefit"
581 - 27,07 22 de novembro de 2015 TABF20 "Lisa with an'S'"
582 - 27,08 6 de decembro de 2015 VABF01 "Paths of Glory"
583 - 27,09 13 de decembro de 2015 VABF02 "Barthood"
584 - 27,10 3 de xaneiro de 2016 VABF03 "The Girl Code"
585 - 27,11 10 de xaneiro de 2016 VABF04 "Teenage Mutant Milk-Caused Hurdles"
586 - 27,12 17 de xaneiro de 2016 VABF05 "Much Apu About Something"
587 - 27,13 14 de febreiro de 2016 VABF07 "Love Is in the N2-O2-Ar-CO2-Ne-He-CH4"
588 - 27,14 21 de febreiro de 2016 VABF06 "Gal of Constant Sorrow"
589 - 27,15 6 de marzo de 2016 VABF08 "Lisa the Veterinarian"
590 - 27,16 13 de marzo de 2016 VABF09 "The Marge-ian Chronicles"
591 - 27,17 3 de abril de 2016 VABF10 "The Burns Cage"
592 - 27,18 10 de abril de 2016 VABF11 "How Lisa Got Her Marge Back"
593 - 27,19 24 de abril de 2016 VABF12 "Fland Canyon"
594 - 27,20 8 de maio de 2016 VABF14 "To Courier with Love"
595 - 27.21 15 de maio de 2016 VABF13 "Simprovised"
596 - 27,22 22 de maio de 2016 VABF15 "Orange Is the New Yellow"

Vixésimo otiavo tempada[editar | editar a fonte]

Vixésimo novena tempada[editar | editar a fonte]

Trisxésimo tempada[editar | editar a fonte]

Trisxésimo segunda tempada[editar | editar a fonte]

Trisxésimo quarta tempada[editar | editar a fonte]

Notas[editar | editar a fonte]

  1. "Simpsons Roasting on an Open Fire" The Simpsons.com. Páxina visitada: 30-01-2008
  2. Emmys.org (ed.). "Primetime Emmy Awards Advanced Search". Arquivado dende o orixinal o 14-09-2008. Consultado o 04-03-2008. 
  3. Box Office Mojo (ed.). "The Simpsons Movie". Consultado o 21-12-2007. 
  4. Dowell, Ben (23-02-2009). "Sky1 gets world premiere of Simpsons episode". The Guardian. Consultado o 23-02-2009. 
  5. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de outubro de 2009. Consultado o 16 de febreiro de 2009. 

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]