Lista de episodios de Dragon Ball Z

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á busca
Artigo principal: Dragon Ball Z.

Lista de episodios de Dragon Ball Z, continuación do anime Dragon Ball

Sagas[editar | editar a fonte]

Sagas Episodios Ano de emisión
En xaponés (orixinal) En galego
Os Saiyans 1-35 1989 - 1990 1991
O Planeta Namek 36-74 1990 - 1991 ?
Freezer 75-107 1991 ?
O retorno de Garlic Jr. 108-117 1991 ?
Os Androides 118-139 1991 - 1992 ?
Célula 140-165 1992 ?
Os Xogos de Célula 166-194 1992 - 1993 ?
O Torneo de Artes Mariciais do Outro Mundo 195-199 1993 ?
O 25 Aniversario do Torneo de Artes Marciais 200-219 1993 - 1994 ?
O Meigo Babidi 220-253 1994 - 1995 ?
O Monstro Bu 254-291 1995 - 1996 ?

Episodios[editar | editar a fonte]

Os Saiyans (1-35)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
001 O guerreiro misterioso ミニ悟空はおぼっちゃま!ボク悟飯です Mini Gokū wa Obotchama! Boku Gohan Desu Mini Goku é un consentido! Eu son Gohan 26 de abril, 1989
002 O pasado de Son Goku 史上最強の戦士は悟空の兄だった! Shijō Saikyō no Senshi wa Gokū no Ani Datta! O soldado máis forte da historia é o irmán de Gokū! 3 de maio, 1989
003 Un equipo de combate やった!これが地上最強のコンビだ! Yatta! Kore ga Chijō Saikyō no Konbi Da! Si! Esta é a mellor combinación do mundo! 10 de maio, 1989
004 Cando os inimigos se alían ピッコロの切り札!悟飯は泣きむしクン Pikkoro no Kirifuda! Gohan wa Nakimushikun A carta do triúnfo de Piccoro! Gohan é un cativo choromicas 17 de maio, 1989
005 Son Goku sacrifica a súa vida 悟空死す!ラストチャンスは一度だけ Gokū Shisu! Rasuto Chansu wa Ichido dake Gokū morre! Só hai unha última oportunidade 24 de maio, 1989
006 Por unha victoria definitiva エンマ様もびっくりあの世でファイト Enmasama mo Bikkuri Ano Yo de Faito Enma-Sama tamén se sorprende, a pelexa dese mundo. 7 de xuño, 1989
007 O adestramento de Son Gohanda 恐竜サバイバル!悟飯のツライ修業 Kyōryū Sabaibaru! Gohan no Tsurai Shugyō Sobrevivir ós dinosauros! O dooroso adestramento de Gohan 14 de xuño, 1989
008 A metamorfose de Son Gohanda 月の輝く夜に大変身!悟飯パワーの秘密 Tsuki no Kagayaku Yoru ni Daihenshin! Gohan Pawā no Himitsu Gran transformación na noite cando a lúa brilla! O segredo do poder de Gohan 21 de xuño, 1989
009 O robot ゴメンねロボットさん砂漠に消えた涙 Gomen ne Robotto-san Sabaku ni Kieta Namida Desculpe señor Robó, Bágoas que desaparecen no deserto. 28 de xuño, 1989
010 Un compañeiro para Son Gohanda 泣くな悟飯!はじめての闘い Naku na Gohan! Hajimete no Tatakai Non chores Gohan! É a primeira pelexa. 5 de xullo, 1989
011 Unha pequena escala 宇宙一の強戦士サイヤ人めざめる Uchūichi no Kyōsenshi Saiyajin Mezameru Os guerreiros máis fortes do Universo, o espertar dos Saiyan. 12 de xullo, 1989
012 Un camiño sen fin 蛇の道でいねむり悟空が落っこちる Hebi no Michi de Inemuri Gokū ga Okkochiru Un sonolento Gokū cai do camiño da serpe. 19 de xullo, 1989
013 O pasadizo secreto 手を出すな!エンマ様の秘密の果物 Te o Dasu na! Enmasama no Himitsu no Kudamono Non toques iso! A froita secreta de Enma-Sama 26 de xullo, 1989
014 Hospitalidade principesca あまーい誘惑!蛇姫さまのおもてなし Amāi Yūwaku! Hebi Himesama no Omotenashi Que doce tentación! A hospitalidade da Princesa Serpe 2 de agosto, 1989
015 A tempestade ピッコロからの脱出!嵐を呼ぶ悟飯 Pikkoro kara no Dasshutsu! Arashi o Yobu Gohan Escapa de Piccoro! Gohan chama unha treboada 9 de agosto, 1989
016 A vila abandonada 走れ悟飯!チチの待つなつかしのパオズ山 Hashire Gohan! Chichi no Matsu Natsukashi no Paozu Yama Corre Gohan! Chichi agardate na montaña Paozu 16 de agosto, 1989
017 A cidade dos guerreiros 明日なき街!勝利への遠い道のり Ashita Naki Machi! Shōri e no Tōi Michinori Unha cidade sen futuro! Un longo camiño cara á vitoria 30 de agosto, 1989
018 A fin do Camiño da Serpe 終点~ん蛇の道!おめえ界王様か? Shūtennn Hebi no Michi! Omē Kaiōsama ka? O final do camiño da serpe. Ti és Kaiō-Sama? 6 de setembro, 1989
019 A lei da gravidade 重力との戦い!バブルス君をつかまえろ Jūryoku to no Tatakai! Baburusukun o Tsukamaero Pelexa contra a forza da gravidade! Atrapa o Bubbles 13 de setembro, 1989
020 A lenda dos guerreiros よみがえるサイヤ人伝説!悟空のルーツ Yomigaeru Saiyajin Densetsu! Gokū no Rūtsu A lenda dos Saiyan! As raíces de Gokū 20 de setembro, 1989
021 A chegada do inimigo いでよ神龍!サイヤ人ついに地球到着 Ide yo Shenron! Saiyajin Tsui ni Chikyū Tōchaku Ven Shenlong! Os Saiyan chegaron á Terra 27 de setembro, 1989
022 Unhas sementes moi estrañas んなバカな!!土から生まれたサイバイマン 'nna Baka na!! Tsuchi kara Umareta Saibaiman Imposíbel!! Saibaiman, nacidos da terra 11 de outubro, 1989
023 Unha táctica monstruosa ヤムチャ死す!おそるべしサイバイマン Yamucha Shisu! Osoru Beshi Saibaiman Yamcha morre! O terror dos Saibaiman 18 de outubro, 1989
024 Un acto de valor さよなら天さん!餃子の捨て身の戦法 Sayonara Ten-san! Chaozu no Sutemi no Senpō Adeus Ten-san! A estratexia suicida de Chaoz. 25 de outubro, 1989
025 A forza da desesperación 天津飯絶叫!!これが最後の気功砲だ Tenshinhan Zekkyō!! Kore ga Saigo no Kikōhō Da Tenshinhan berra!! Este é o derradeiro Kikōhō 1 de novembro, 1989
026 A tregua ひたすら待って3時間!弾丸飛行の筋斗雲 Hitasura Matte Sanjikan! Dangan Hikou no Kintoun Un intenso atraso de 3 horas! O expreso bala, a nube Kinton 8 de novembro, 1989
027 Un retorno moi esperado ぼくにまかせて!悟飯、怒りの大爆発 Boku ni Makasete! Gohan, Ikari no Daibakuhatsu Deixádemo a min! Gohan, o grande estoupido de ira 22 de novembro, 1989
028 Unha dobre perda サイヤ人の猛威!神様もピッコロも死んだ Saiyajin no Mōi! Kami-sama mo Pikkoro mo Shinda A ferocidade dos Saiyan! Kami-sama e Piccoro morren 29 de novembro, 1989
029 A insuperable Técnica de Kaioh 父さんすげえや!究極の必殺技・界王拳 Tōsan Sugee ya! Kyūkyoku no Hissatsuwaza · Kaiōken Papá é incríbel! A última técnica mortal, Kaiōken. 6 de decembro, 1989
030 O terceiro ataque 限界を超えた熱い戦い!悟空対ベジータ Genkai o Koeta Atsui Tatakai! Gokū Tai Bejīta Unha ardente pelexa sen límites! Gokū contra Vexeta 13 de decembro, 1989
031 A metamorfose do derradeiro guerreiro いまだ悟空!すべてを賭けた最後の大技 Ima Da Gokū! Subete o Kaketa Saigo no Ōwaza Agora Gokū! Apóstao todo cunha última gran técnica. 20 de decembro, 1989
032 O outro lado do derradeiro destino 戦闘力10倍!!ベジータ大変身 Sentōryoku Jūbai!! Bejīta Daihenshin ¡O poder de pelexa aumentou dez veces máis! A trasformación de Vexeta 17 de xaneiro, 1990
033 O don da forza 死なないで父さん!!これが悟飯の底力 Shinanaide Tōsan!! Kore ga Gohan no Sokojikara Non morras papá! Este é o poder latente de Gohan. 24 de xaneiro, 1990
034 Unha pesada responsabilidade 撃てクリリン!願いをこめた元気玉 Ute Kuririn! Negai o Kometa Genkidama Dispara Krilin! Unha Genki-dama chea de desexos 31 de xaneiro, 1990
035 Unha transformación sorprendente 奇跡を起こせ!スーパーサイヤ人孫悟空 Kiseki o Okose! Sūpā Saiyajin Son Gohan Causa un milagre! Son Gohan Súper Saiyan 7 de febreiro, 1990

O Planeta Namek (36-74)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
036 Un novo destino 飛び出せ宇宙へ!希望の星はピッコロの故郷 Tabidase Uchū e! Kibō no Hoshi wa Pikkoro no Furusato Fuxida cara ó espazo! Cómpre ir ó planeta natal de Piccolo 14 de febreiro, 1990
037 Unha viaxe arredor do mundo 謎のユンザビット!神様の宇宙船を探せ Nazo no Yunzabitto! Kami-sama no Uchūsen o Sagase O misterio de Yunzabitto! A nave espacial de Kami-sama 21 de febreiro, 1990
038 Destino Namek ナメック星行き発進!悟飯たちを待つ恐怖 Namekkusei Iki Hasshin! Gohantachi o Matsu Kyōfu Cara ó planeta Namek! O terror espera a Gohan e ós demais 28 de febreiro, 1990
039 Prisioneiros no espazo 敵か味方か?謎の巨大宇宙船の子供たち Teki ka Mikata ka? Nazo no Kyodai Uchūsen no Kodomotachi Inimigos ou aliados? Os cativos da xigantesca e misteriosa nave espacial 7 de marzo, 1990
040 Isto é Namek? ホントにホント?あれが希望のナメック星 Honto ni Honto? Are ga Kibō no Hoshi Namekkusei Iso é verdade? Ese é o noso destino, o planeta Namek 14 de marzo, 1990
041 Os meus moi atentos amigos 親切な宇宙人いきなりあったよ五星球 Shinsetsu na Uchūjin Ikinari Atta yo Ūshinchū Os amábeis extraterrestres. De súpeto atopan a bóla de cinco estrelas 21 de marzo, 1990
042 O inimigo espértase 惑星フリーザNo.79復活のベジータ!! Wakusei Furīza Nanbaa Nanajūkyū Fukkatsu no Bejīta!! O planeta Freezer Nº 79. A recuperación de Vexeta!! 4 de abril, 1990
043 A derradeira trampa そろったぞ神龍球!ピッコロさんも生き返る Sorotta zo Doragon Bōru! Pikkoro-san mo Ikikaeru Xa teñen tódalas Dragon Ball! Piccolo tamén revive 11 de abril, 1990
044 Un novo inimigo あらたな強敵!宇宙の帝王フリーザ Arata na Kyōteki! Uchū no Teiō Furīza Un novo inimigo! O tirano do espazo Freezer 18 de abril, 1990
045 Un poder asombroso 野望のベジータ!宇宙一の戦士はオレだ!! Yabō no Bejīta! Uchūichi no Senshi wa Ore Da!! A ambición de Vexeta! Eu son o guerreiro Nº1 do espazo!! 25 de abril, 1990
046 Ata os confíns do universo 悟空パワー全開!!銀河の果てまで6日間 Gokū Pawā Zenkai!! Ginga no Hate made Rokkakan O poder rexenerativo de Gokū!! Seis días a viaxar pola galaxia 2 de maio, 1990
047 Os de Namek contra o tirano 意表をついた攻撃!!長老の狙いはスカウター Ihyō o Tsuita Kōgeki!! Chōrō no Nerai wa Sukautā Ataque indiscriminado!! O ancián destroi os escúters 9 de maio, 1990
048 Un soldado desapiadado 悟飯危うし!死を呼ぶ追跡者ドドリア Gohan Ayaushi! Shi o Yobu Tsuisekisha Dodoria Gohan arríscase! Dodoria inicia unha persecución mortal 16 de maio, 1990
049 Unha terrible revelación 爆死ドドリア!ベジータの恐るべき衝撃波 Bakushi Dodoria! Bejīta no Osoru Beki Shōgekiha A morte de Dodoria! Vexeta causa o pánico entre o inimigo 23 de maio, 1990
050 Un incidente no camiño 燃える惑星からの脱出!!命がけのカメハメ波 Moeru Wakusei kara no Dasshutsu!! Inochigake no Kamehameha Fuxida do planeta en chamas!! O Kamehameha salvador 30 de maio, 1990
051 Boas novas de Kaido 勇気百倍!界王の下に集結する戦士たち Yūki Hyakubai! Kaiō no Moto ni Shūketsu Suru Senshitachi Coraxe ó 100! Os guerreiros reúnense por Kaiō 6 de xuño, 1990
052 O terceiro adversario 聞け悟空よ!フリーザには手を出すな Kike Gokū yo! Furīza ni wa Te o Dasu na Escoita Gokū! Non lle deas a man a Freezer 20 de xuño, 1990
053 A metamorfose do terceiro adversario ほとんど鳥肌!美戦士ザーボンの悪魔の変身 Hotondo Torihada! Bisenshi Zābon no Akuma no Henshin Nothing but Goosebumps! A transformación diavólica do fermoso guerreiro Zarbon 27 de xuño, 1990
054 Reencontro co Xefe dos Namekianos 希望の星を守れ!!クリリン驚異のパワーUP Kibō no Hoshi o Mamore!! Kuririn Kyōi no Pawā Appu Defende a estrela da esperanza!! A incríble mellora de Kuririn 4 de xullo, 1990
055 Unha curación milagrosa 死の淵からよみがえった奇跡の男・ベジータ Shi no Fuchi kara Yomigaetta Kiseki no Otoko · Bejīta De volta das garras da morte. O home do milagre, Vegeta 18 de xullo, 1990
056 Quen rirá o derradeiro? どでかい戦闘力!!砕け散るフリーザの陰謀 Dodekai Sentōryoku!! Kudakechiru Furīza no Inbō Un enorme poder de batalla!! O plan de Freezer queda desfeito 1 de agosto, 1990
057 Día de sorte para o inimigo 元気が戻ったぞ!!100倍超重力の中の悟空 Genki ga Modotta zo!! Hyakubai Chōjūryoku no Naka no Gokū Recuperei a enerxía!! Goku baixo a súper gravidade 100 veces superior 8 de agosto, 1990
058 Principio xenérico フリーザの秘密兵器!悪魔のギニュー特戦隊 Furīza no Himitsu Heiki! Akuma no Ginyū Tokusentai A arma secreta de Freezer! A malvada Tropa Ginyu 22 de agosto, 1990
059 Boa sorte, Bulma ブルマが危ない!!四星球はフリーザの手に Buruma ga Abunai!! Sūshinchū wa Furīza no Te ni Ten coidado, Bulma!! A Sushinchu cae nas mans de Freezer 29 de agosto, 1990
060 Os deberes de Bulma 激突だ!!不屈の闘志の界王拳とカメハメ波 Gekitotsu Da!! Fukutsu no Tōshi no Kaiōken to Kamehameha 5 de setembro, 1990
061 Chega a arma secreta 迫る超決戦!ギニュー特戦隊ただ今参上!! Semaru Chōkessen! Ginyū Tokusentai Tadaima Sanjō!! 12 de setembro, 1990
062 A forza de choque 悟空が大接近!フリーザ包囲網をぶち破れ Gokū ga Daisekkin! Furīza Hōimō o Buchiyabure 19 de setembro, 1990
063 Baixo o poder do inimigo 超魔術かトリックか?Mr.グルドが怒った Chōmajutsu ka Torikku ka? Misutā Gurudo ga Okotta 26 de setembro, 1990
064 O sopro destrutor 猛攻リクーム!悪くて強くてとんでもない奴 Mōi Rikūmu! Warukute Tsuyokute Tondemonai Yatsu 24 de outubro, 1990
065 Son Gohanda contra o soldado inimigo 死ぬな悟飯!悟空・ついに決戦場に到着だ Shinu na Gohan! Gokū · Tsui ni Kessenjō ni Tōchaku Da 31 de outubro, 1990
066 Un guerreiro lendario ケタ外れの強さ!!伝説の超サイヤ人孫悟空 Ketahazure no Tsuyosa!! Densetsu no Sūpā Saiyajin Son Gokū 7 de novembro, 1990
067 Son Goku contra as Forzas Especiais 赤と青の光球!ジースとバータが悟空を襲う Aka to Ao no Raitoningu Bōru! Jīsu to Bāta ga Gokū o Osō 14 de novembro, 1990
068 O Capitán das Forzas Especiais ついに直接対決!!ギニュー隊長のおでましだ Tsui ni Chokusetsu Taiketsu!! Ginyū Taichō no Odemashi Da 21 de novembro, 1990
069 O desafío do Capitán 凄まじい迫力!!見たか、悟空のフルパワー Susamajī Hakuryoku!! Mita ka, Gokū no Furu Pawā 28 de novembro, 1990
070 O futuro da batalla 闘いの行方!?最長老に迫るフリーザの魔の手 Tatakai no Yukue!? Saichōrō ni Semaru Furīza no Ma no Te 5 de decembro, 1990
071 A metamorfose ビックリ!!悟空がギニューでギニューが悟空 Bikkuri!! Gokū ga Ginyū de Ginyū ga Gokū 12 de decembro, 1990
072 As Bólas Máxicas reunidas 出でよスーパー神龍!!ボクの願いをかなえたまえ Ide yo Sūpā Shenron!! Boku no Negai o Kanaetamae 19 de decembro, 1990
073 Baixo a aparencia de Son Goku 奴はオラじゃネェ!悟飯びびるな父を撃て!! Yatsu wa Ora ja Nee! Gohan Bibiru na Chichi o Ute!! 16 de xaneiro, 1991
074 Un erro fatal 大誤算!! ギニューがカエルになっちゃった Daigosan!! Ginyū ga Kaeru ni Natchatta 23 de xaneiro, 1991

Freezer (75-107)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
075 A fórmula máxica 七ッの玉を揃えし者よ…さあ合言葉を言え! Nanatsu no Tama o Soroeshi Mono yo... Saa Aikotoba o Ie! Ti que reuniches as sete bólas... Agora di o contrasinal! 30 de xaneiro, 1991
076 Os 3 desexos 神様も生き返った!超神龍でピッコロが復活 Kami-sama mo Ikikaetta! Sūpā Shenron de Pikkoro ga Fukkatsu 6 de febreiro, 1991
077 A unión fai a forza 最強戦士の誕生か!?ネイルとピッコロが合体 Saikyou Senshi no Tanjō ka!? Neiru to Pikkoro ga Gattai 13 de febreiro, 1991
078 Unha forza insuperable 悪夢の超変身!!戦闘力100万のフリーザ Akumu no Chōhenshin!! Sentōryoku Hyakuman no Furīza 20 de febreiro, 1991
079 A resposta de Son Gohanda ここまでか!?凶悪超絶パワーが悟飯を襲う Koko made ka!? Kyōaku Chōzetsu Pawā ga Gohan o Osō 27 de febreiro, 1991
080 O regreso de Piccoro 一気に形勢逆転!!遅れてきた戦士・ピッコロ Ikki ni Keisei Gyakuten!! Okurete Kita Senshi · Pikkoro 6 de marzo, 1991
081 Freezer contra Piccoro ピッコロの自信!フリーザを倒すのはオレだ Pikkoro no Jishin! Furīza o Taosu no wa Ore Da 13 de marzo, 1991
082 Segunda transformación 出撃だ悟空!!激怒のフリーザが第2の変身 Shutsugeki Da Gokū!! Gekido no Furīza ga Daini no Henshin 20 de marzo, 1991
083 Vexeta debe ser salvado 恐怖しろ!! フリーザは3度の変身で勝負する Kyōfu Shiro!! Furīza wa Sando no Henshin de Shōbu Suru 27 de marzo, 1991
084 A perda dun amigo apreciado デンデの死…でてこい!とびきり全開パワー Dende no Shi... Dete Koi! Tobikiri Zenkai Pawā 3 de abril, 1991
085 O regreso de Son Goku 待ちに待ったぜ、この瞬間!!!孫悟空が復活だ Machi ni Matta ze, Kono Shunkan!!! Son Gokū ga Fukkatsu Da 10 de abril, 1991
086 Un final tráxico para Vexeta 無念…!!誇り高きサイヤ人・ベジータ死す Munen...!! Hokori Takaki Saiyajin · Bejīta Shisu 17 de abril, 1991
087 Cumprirá Son Goku a súa promesa? 超決戦の幕開けだ!!おめえだけはオラが倒す Chōkessen no Makuake Da!! Omee dake wa Ora ga Taosu 24 de abril, 1991
088 A promesa rota 激突の2大超パワー!本気同士の肉弾戦!!! Gekitotsu no Ni Daisūpā Pawā! Honki Dōshi no Nikudansen!!! 1 de maio, 1991
089 Unha loita interminable フリーザ恐怖の宣言!手を使わずお前を倒す Furīza Kyōfu no Sengen! Te o Tsukawazu Omae o Taosu 8 de maio, 1991
090 Intento de intimidación ハッタリじゃねえぞ!!大胆素敵な奴・孫悟空 Hattari ja Nee zo!! Daitan Suteki na Yatsu · Son Gokū 15 de maio, 1991
091 A técnica de Kaido, un novo fracaso para Son Goku 決着だ!!炎の化身20倍界王拳のカメハメ波 Ketchaku Da!! Honō no Keshin Nijūbai Kaiōken no Kamehameha 22 de maio, 1991
092 Un triunfo para a victoria 超特大の元気玉これが最後の切り札だ!! Chōtokudai no Genkidama Kore ga Saigo no Kirifuda Da!! 29 de maio, 1991
093 As grandes forzas do universo チャンスを生かせ!!ピッコロ捨身の援護射撃 Chansu o Ikase!! Pikkoro Sutemi no Engo Shageki 5 de xuño, 1991
094 A fase final 元気玉の超破壊力!!生き残ったのは誰だ!? Genkidama no Chōhakairyoku!! Ikinokotta no wa Dare Da!? 12 de xuño, 1991
095 A aparición dun guerreiro lendario ついに変身!!伝説の超サイヤ人・孫悟空 Tsui ni Henshin!! Densetsu no Sūpā Saiyajin · Son Gokū 19 de xuño, 1991
096 Unha terrible vinganza 怒り爆発!!悟空よ、みんなの仇を討ってくれ Ikari Bakuhatsu!! Gokū yo, Minna no Kataki o Utte Kure 26 de xuño, 1991
097 Un desenlace difícil ナメック星消滅か!?大地を貫く魔の閃光 Namekkusei Shoumetsu ka!? Daichi o Tsuranuku Ma no Senkō 3 de xullo, 1991
098 A forza total 勝つのはオレだ…生き残りをかけた最終攻撃 Katsu no wa Ore Da... Ikinokori o Kaketa Saishū Kōgeki 10 de xullo, 1991
099 O desexo de Kaido 神龍よ宇宙を走れ!!迫るナメック星消滅の時 Shenron yo Uchū o Hashire!! Semaru Namekkusei Shōmetsu no Toki 17 de xullo, 1991
100 Un fillo valente ボクは孫悟空の息子だ!!悟飯、再び決戦場へ Boku wa Son Gokū no Musuko Da!! Gohan, Futatabi Kessenjō e 24 de xullo, 1991
101 O derradeiro desexo オレはこの星に残る!!勝利への最後の願い Ore wa Kono Hoshi ni Nokoru!! Shōri e no Saigo no Negai 31 de xullo, 1991
102 A derradeira esperanza とことんやろうぜ!!消えゆく星に残った二人 Tokoton Yarō ze!! Kieyuku Hoshi ni Nokotta Futari 7 de agosto, 1991
103 Os últimos minutos antes da explosión 哀れフリーザ!震えだしたら止まらない!! Aware Furīza! Furuedashitara Tomaranai!! 14 de agosto, 1991
104 A fin do tirano 悟空の勝利宣言だ!!フリーザが自滅する時… Gokū no Shōri Sengen Da!! Furīza ga Jimetsu Suru Toki... 21 de agosto, 1991
105 A derrota de Freezer! O estoupido do planeta Namek フリーザ敗れる!!すべての怒りをこめた一撃 Furīza Yabureru!! Subete no Ikari o Kometa Ichigeki 28 de agosto, 1991
106 Que pasará co planeta Namek!? Rematará Son Goku os seus días no espacio? ナメック星大爆発!!宇宙に消えた悟空 Namekkusei Daibakuhatsu!! Uchū ni Kieta Gokū 4 de setembro, 1991
107 Son Goku está vivo! Os Soldados Z reviven! 生きていた孫悟空Z戦士が全員復活だ!! Ikite Ita Son Gokū Zetto Senshi Zen'in Fukkatsu Da!! 11 de setembro, 1991

O retorno de Garlic Jr. (108-117)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
108 Os ceos tremen! Garlic vai ser Deus! 天界が大変だ!!ガーリックJrが神になる!? Tenkai ga Taihen Da!! Gārikku Junia ga Kami ni Naru!? O ceo está en perigo!! Garlic Jr. convertese en deus!? 18 de setembro, 1991
109 O maligno Vapor Negro 恐怖の黒い霧…!!みんな魔族になっちゃった Kyōfu no Kuroi Kiri...!! Minna Mazoku ni Natchatta Néboa negra terrorífica...!! Todo o mundo se converte en demo 25 de setembro, 1991
110 O ceo, un campo de batalla 天界が戦場だ!!ピッコロが魔族に逆戻り… Tenkai ga Senjō Da!! Pikkoro ga Mazoku ni Gyakumodori... O reino dos ceos é un campo de batalla!! Piccoro volve ser un demo... 2 de outubro, 1991
111 Loita con Piccoro! O poder da Onda Vital! ピッコロと直接対決!!天界に怒りの魔せん光 Pikkoro to Chokusetsu Taiketsu!! Tenkai ni Ikari no Masenkō Confrontación directa con Piccoro!! Un Masenko cheo de carraxe no reino dos ceos 9 de outubro, 1991
112 O espertar de Piccoro! みんなの心を取り戻せ!!神殿に眠る超神水 Minna no Kokoro o Torimodose!! Shinden ni Nemuru Chōshinsui Hai que recuperar a consciencia de todos!! A auga ultra sagrada que descansa no templo 16 de outubro, 1991
113 O contraataque desesperado de Deus 朝まで待てない!!神様の覚悟を決めた決死行 Asa made Matenai!! Kami-sama no Kakugo o Kimeta Kesshikō Non se pode agardar ata a mañá!! Kami-sama leva a cabo unha maniobra suicida 23 de outubro, 1991
114 A vida de Deus corre perigo! O misterio da Zona Sagrada 超過激に勝負だ!!掟やぶりの神様 Chōkageki ni Shōbu Da!! Okite Yaburi no Kami-sama Unha batalla de medidas extremas!! Kami-sama rompe a alianza 30 de outubro, 1991
115 O último As de Garlic! A Zona Morta 効いたぜ超神水!!世界が悪夢からさめた Kiita ze Chōshinsui!! Sekai ga Akumu kara Sameta A auga ultra sagrada funcionou!! O mundo esperta do seu pesadelo 6 de outubro, 1991
116 O poder de Son Gohanda e a destrución da Maxia Negra 悟飯に一瞬の勝機!!あの魔凶星を撃て… Gohan ni Isshun no Shōki!! Ano Makyōsei o Ute... A breve oportunidade para a victoria de Gohan!! Explosión no mundo Makyo... 13 de novembro, 1991
117 Que duro é ser home! 男だねェ…クリリン101回目のプロポーズ Otoko Da nee... Kuririn Hyakuikkaime no Puropōzu Es o meu home... A proposición nº101 de Kuririn 20 de novembro, 1991

Os Androides (118-139)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
118 O contraataque de Freezer あれが地球だよパパ…フリーザ親子の逆襲 Are ga Chikyū Da yo Papa... Furīza Oyako no Gyakushū 27 de novembro, 1991
119 O regreso de Freezer フリーザはボクが倒す…悟空を待つ謎の少年 Furīza wa Boku ga Taosu... Gokū o Matsu Nazo no Shōnen 4 de decembro, 1991
120 Freezer abraiado pola aparición doutro Super Guerreiro do Espacio! フリーザを一刃両断!!もう一人の超サイヤ人 Furīza o Ittō Ryōdan!! Mō Hitori no Sūpā Saiyajin 11 de decembro, 1991
121 Quen será o estraño guerreiro!? オッス!!ひさしぶり…帰って来た孫悟空 Ossu!! Hisashiburi... Kaette Kita Son Gokū 18 de decembro, 1991
122 O estraño guerreiro revela a verdade ボクの父はベジータです…謎の少年の告白 Boku no Chichi wa Bejīta Desu... Nazo no Shōnen no Kokuhaku 15 de xaneiro, 1992
123 Son Goku ten outro truco mortal!? 悟空の新必殺技!?見てくれ、オラの瞬間移動 Gokū no Shinhissatsuwaza!? Mite Kure, Ora no Shunkan Idō 22 de xaneiro, 1992
124 Os guerreiros prepáranse para a batalla de dentro de 3 anos こえてやる…悟空を!!戦闘民族サイヤ人の王 Koete Yaru. ..Gokū o!! Sentō Minzoku Saiyajin no Ō 29 de xaneiro, 1992
125 Son Goku enfróntase a outra dura proba 免許皆伝?悟空の新たなる試練 Menkyo Kaiden? Gokū no Arata naru Shiren 5 de febreiro, 1992
126 Por fin, os monstros asasinos aparecen! 気配を持たぬ殺人鬼どいつが人造人間だ!? Kehai o Motanu Satsujinki Doitsu ga Jinzōningen Da!? 12 de febreiro, 1992
127 Os monstros poden absorbe-lo poder dos seus rivais! 冷血20号の悪逆非道!!悟空・怒りの超変身 Reiketsu Nijūgō no Akugyaku Hidō!! Gokū · Ikari no Chōhenshin 19 de febreiro, 1992
128 Son Goku recibe un dobre golpe! A enfermidade e o inimigo 悟空、ダブルショック!!病と敵のはさみ撃ち Gokū, Daburu Shokku!! Yamai to Teki no Hasamiuchi 26 de febreiro, 1992
129 Vexeta transfórmase nun Super Guerreiro ベジータ強し!!目覚める超サイヤ人の血 Bejīta Tsuyoshi!! Mezameru Sūpā Saiyajin no Chi 4 de marzo, 1992
130 O segredo do Doutor Gero 20号の不敵な笑い…ドクターゲロの秘密 Nijūgō no Futeki na Warai... Dokutā Gero no Himitsu 11 de marzo, 1992
131 Quen son realmente os robots!? 事実は未来より恐ろしい!?トランクスの疑惑 Jijitsu wa Mirai yori Osoroshī!? Torankusu no Giwaku 18 de marzo, 1992
132 Seguide ó Doutor Gero e buscade o seu laboratorio! 追撃!!ドクターゲロ謎の研究所を探し出せ Tsuigeki!!! Dokutā Gero Nazo no Kenkyūjo o Sagashidase 25 de marzo, 1992
133 O pesadelo faise realidade... C-17 e C-18 espertan! そして恐怖が現実に…目覚める17号と18号!! Soshite Kyōfu ga Genjitsu ni... Mezameru Jūnanagō to Jūhachigō 1 de abril, 1992
134 A arma decisiva para matar a Son Goku すべてが手遅れか!?悟空を殺す最終兵器 Subete ga Teokure ka!? Gokū o Korosu Saishū Heiki 8 de abril, 1992
135 Un robot moi atractivo! O C-18 non ten debilidades カワイイ顔で超パワー!?18号に死角なし Kawaī Kao de Chōpawā!? Jūhachigō ni Shikaku Nashi 15 de abril, 1992
136 A terra está ameazada polos robots! 誰にも奴らを止められない…Z戦士全滅か!? Dare ni mo Yatsura o Tomerarenai... Zetto Senshi Zenmetsu ka!? 22 de abril, 1992
137 A decisión de Piccoro! O último recurso ピッコロの決意!!とっておきの最後の手段 Pikkoro no Ketsui!! Totte Oki no Saigo no Shudan 29 de abril, 1992
138 A super arma! Os robots pechan o cerco arredor de Son Goku 歩く超破壊兵器!!人造人間が悟空に迫る Aruku Chōhakai Heiki!! Jinzōningen ga Gokū ni Semaru 6 de maio, 1992
139 Bulma transmite unha mensaxe de mal agoiro 不吉な予感!ブルマが知らせたミステリー Fukitsu na Yokan! Buruma ga Shiraseta Misuterī 13 de maio, 1992

Célula (140-165)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
140 Aparece un ovo maligno! O medo apodérase de Toranks 邪悪の卵を発見!!恐怖するトランクス Jaaku no Tamago o Hakken!! Kyōfu Suru Torankusu 20 de maio, 1992
141 O nacemento do Super Namek... contra o inimigo descoñecido! かつてない敵に向けて…超ナメック星人誕生!! Katsute Nai Teki ni Mukete... Sūpā Namekkuseijin Tanjō!! 27 de maio, 1992
142 Un monstro co espírito de Son Goku カメハメ波!?悟空の気を持つモンスター Kamehameha!? Gokū no Ki o Motsu Monsutā 3 de xuño, 1992
143 O malvado e destructivo robot Célula! 憎悪と破壊の生命体!!奴の名は人造人間セル Zōo to Hakai no Seimeitai!! Yatsu no Na wa Jinzōningen Seru 10 de xuño, 1992
144 Piccoro comete un grave erro! A Célula asexa a cidade ピッコロ痛恨の大失敗!セルが街に放たれた! Pikkoro Tsūkon no Daishippai! Seru ga Machi ni Hanatareta 17 de xuño, 1992
145 Cal é o segredo de Célula!? セル誕生の秘密!研究所の地下に何がある!? Seru Tanjō no Himitsu! Kenkyūjo no Chika ni Nani ga Aru!? 24 de xuño, 1992
146 A curación de Son Goku! 悟空闘いへの目覚め!超サイヤ人を超えろ!! Gokū Tatakai e no Mezame! Sūpā Saiyajin o Koero!! 1 de xullo, 1992
147 Cun rápido adestramento pódese supera-lo poder dos Super Guerreiros 修行を急げサイヤ人!精神と時の部屋で… Shugyō o Isoge Saiyajin! Seishin to Toki no Heya de... 8 de xullo, 1992
148 Célula o monstro vén á cidade! 天を裂く激烈光弾!!ピッコロVS人造人間17号 Ten o Saku Gekiretsu Kōdan!! Pikkoro Tai Jinzōningen Jūnanagō 15 de xullo, 1992
149 Un preludio á reunificación de Célula この日を待っていた!!セル・完全体への序曲 Kono Hi o Matte Ita!! Seru · Kanzentai e no Jokyoku 22 de xullo, 1992
150 Piccoro contra Célula o invencible! 捨て身の反撃及ばず!ピッコロ燃え尽きる!! Sutemi no Hangeki Oyobazu! Pikkoro Moetsukiro!! 29 de xullo, 1992
151 O derradeiro recurso... O robot silencioso C-16! 残された唯一の望み…無言の戦士16号立つ!! Nokosareta Yuiitsu no Nozomi... Mugon no Senshi Jūrokugō Tatsu 5 de agosto, 1992
152 Célula consegue engulir a C-17... 17号を飲み込んだ…変身セルは超グルメ Jūnanagō o Nomikonda... Henshin Seru wa Chōgurume 12 de agosto, 1992
153 Ten Shin Han esgota as súas forzas! 明日はオメエを叩きのめす!!悟空の挑戦状 Ashita wa Omee o Tatakinomesu!! Gokū no Chōsenjō 19 de agosto, 1992
154 Célula inicia un ataque indiscriminado! 全てオレが片付ける!!新生ベジータ親子出現 Subete Ore ga Katazukeru!! Shinsei Bejīta Oyako Shutsugen 26 de agosto, 1992
155 Super Vexeta demostra todo o seu poder! いきなり全開!!光り輝くベジータの超パワー Ikinari Zenkai!! Hikarikagayaku Bejīta no Chōpawā 2 de setembro, 1992
156 Super Vexeta desafía a Célula! セルよひざまずけ!オレは超ベジータだ!! Seru yo Hizamazuke! Ore wa Sūpā Bejīta Da 9 de setembro, 1992
157 A perigosa arrogancia de Vexeta! 危険なプライド!!完全体セルへの挑戦 Kiken na Puraido!! Kanzentai Seru e no Chōsen 16 de setembro, 1992
158 O dilema de Krilín! オレ悩んじゃう!!クリリンの18号破壊工作 Ore Nayanjau!! Kuririn no Jūhachigō Hakai Kōsaku 23 de setembro, 1992
159 Célula transfórmase nun ser terrorífico! 全宇宙に衝撃!!セル、完全体へ驚異の進化 Zen'uchū ni Shōgeki!! Seru Kanzentai no Kyōi no Shinka 30 de setembro, 1992
160 Célula, o demo da destrucción! 戦闘力無限大!!セルという名の破壊神誕生 Sentōryoku Mugendai!! Seru to Iu Na no Hakaishin Tanjō 14 de outubro, 1992
161 Vexeta está en perigo! 超ベジータ危うし!!完全無欠の恐怖が迫る!! Sūpā Bejīta Ayaushi!! Kanzen Muketsu no Kyōfu ga Semaru!! 21 de outubro, 1992
162 Toranks supera o poder dos Super Guerreiros! 超サイヤ人の限界突破!!嵐を呼ぶトランクス Sūpā Saiyajin no Genkai Toppa!! Arashi o Yobu Torankusu 28 de outubro, 1992
163 A ira de Toranks salva ó seu pai! 父を救え!!天をも焦がすトランクスの怒り Chichi o Sukue!! Ten o mo Kogasu Torankusu no Ikari 4 de novembro, 1992
164 Toranks, o home que foi quen de sobrevivir ó inferno! 絶望の未来!!地獄を生き抜いた男トランクス Zetsubō no Mirai!! Jigoku o Ikinuita Otoko Torankusu 11 de novembro, 1992
165 O punto feble de Super Toranks! Célula revela unha verdade sorprendente 超トランクスに弱点!!セル、衝撃の爆弾発言 Sūpā Torankusu ni Jakuten!! Seru, Shōgeki no Bakudan Hatsugen 18 de novembro, 1992

Os Xogos de Célula (166-194)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
166 O misterio do novo Torneo Mundial de Artes Marciais 悟空に迫る大決戦!!新天下一武道会の謎 Gokū ni Semaru Daikessen!! Shintenkaichi Budōkai no Nazo 25 de novembro, 1992
167 O espectáculo en directo de Célula ten unha audiencia do 100%! 視聴率 100%!!死を呼ぶセルゲーム独占生放送 Shichōritsu Hyaku Pāsento!! Shi o Yobu Seru Gēmu Dokusen Namahōsō 2 de decembro, 1992
168 Pai e fillo... Xa saíron os heroes 悟空と悟飯…ヒーロー親子究極のレべルアップ Gokū to Gohan... Hīrō Oyako Kyūkyoku no Reberu Appu 9 de decembro, 1992
169 Son Goku e Son Gohanda tranquilos e confiados! 悟空の余裕!?休んで待とうセルゲーム Gokū no Yoyū!? Yasunde Matō Seru Gēmu 16 de decembro, 1992
170 A mentira dunha rapaza e a decisión de Son Gohanda 戦士の休息…少女と嘘と悟飯の決意 Senshi no Kyūsoku... Shōjo to Uso to Gohan no Ketsui 13 de xaneiro, 1993
171 Os segredos da infancia de Son Gohanda! 秘められた力!!悟飯が赤ン坊だった頃 Himerareta Chikara!! Gohan ga Akanbō Datta Koro 20 de xaneiro, 1993
172 Buscade un novo Deus que salve á Terra! 神様を探し出せ!!悟空、大瞬間移動 Kami-sama o Sagashidase! Gokū, Daishunkan Idō 27 de xaneiro, 1993
173 Dende restituíu as Bólas Máxicas! デンデの初仕事!!ドラゴンボール復活だ Dende no Hatsu Shigoto!! Doragon Bōru Fukkatsu Da 3 de febreiro, 1993
174 Son Goku atopou as 7 Bólas Máxicas! 悟空に難問!?神龍球をとり戻せ Gokū ni Nanmon!? Doragon Bōru o Torimodose 10 de febreiro, 1993
175 Os combatentes contra Célula! セルに挑む者たち!!決戦の幕開け Seru ni Idomu Monotachi!! Kessen no Makuake 17 de febreiro, 1993
176 Xa chega o asombroso batallón de Satán! ちょっと待った!!サタン軍大暴れ Chotto Matta!! Satan Gun Ōabare 3 de marzo, 1993
177 O emocionante combate de Célula. Comeza con Son Goku! 勝負だ悟空!!超緊迫セルゲーム Shōbu Da Gokū!! Chōkinpaku Seru Gēmu 10 de marzo, 1993
178 A tremenda Onda Vital de Célula fai treme-la Terra! 地球直撃!!セルの特大カメハメ波 Chikyū Chokugeki!! Seru no Tokudai Kamehameha 17 de marzo, 1993
179 As tácticas secretas de Son Goku! 敗北か死か!?悟空、逆転の秘策 Haiboku ka Shi ka!? Gokū, Gyakuten no Hisaku 31 de marzo, 1993
180 Son Goku réndese! 死闘に決着!!悟空の降参宣言!? Shitō ni Ketchaku!! Gokū no Kōsan Sengen!? 7 de abril, 1993
181 O nome do guerreiro máis forte da Terra é... Son Gohanda 最強を継ぐ者…その名は悟飯 Saikyō o Tsugu Mono... Sono Na wa Gohan 14 de abril, 1993
182 Vírate tolo e esperta o teu poder escondido, Son Gohanda 怒れ悟飯!!眠れる力を呼び起こせ Ikare Gohan!! Nemureru Chikara o Yobiokose 21 de abril, 1993
183 Os cachorros de Célula dispérsanse para atacar! ちっちゃな脅威!!セルジュニア来襲 Chitcha na Kyoui!! Seru Junia Raishū 28 de abril, 1993
184 A terrible morte de C-16 provoca a carraxe de Son Gohanda! 16号無惨!!動き出した怒りの超悟飯 Jūrokugō Muzan!! Ugokidashita Ikari no Son Gohan 5 de maio, 1993
185 O verdadeiro poder de Son Gohanda esnaquiza ós cachorros de Célula! 吹き荒れる真の力!!セルジュニア粉砕 Fukiareru Shin no Chikara!! Seru Junia Funsai 12 de maio, 1993
186 Só compren dous súper golpes de Son Gohanda para derrotar a Célula! セルをko!!たった1発の超鉄拳 Seru o Nokkuauto!! Tatta Ippatsu no Chōtekken 19 de maio, 1993
187 Algo lle ocorre a Célula! O fracaso do ser completo セルに異変!!崩された完全体 Seru ni Ihen!! Kuzusareta Kanzentai 26 de maio, 1993
188 A transmisión no último momento de Son Goku バイバイみんな悟空最後の瞬間移動 Bai Bai Minna Gokū Saigo no Shunkan Idō 2 de xuño, 1993
189 Un día de terror! 白昼の悪魔!!恐怖はより完璧に Hakuchū no Akuma!! Kyōfu wa yori Kanpeki ni 16 de xuño, 1993
190 De tal pai, tal fillo 悟空から悟飯へ…父の魂は伝わった Gokū kara Gohan e... Chichi no Tamashii wa Tsutawatta 23 de xuño, 1993
191 A guerra rematou... Gracias, Son Goku 戦いは終った…ありがとう悟悟空 Tatakai wa Owatta... Arigatō Son Gokū 30 de xuño, 1993
192 Seguirei adestrando no Outro Mundo! オラあの世で修業する!!笑顔の別れ Ora Ano Yo de Shugyō Suru!! Egao no Wakare 7 de xullo, 1993
193 Unha nova vida comeza para os nosos amigos! 新しい日々…父さん!ボクがんばる Atarashii Hibi... Tōsan! Boku ga Ganbaru 14 de xullo, 1993
194 Outra conclusión! Protexerei o futuro もう一つの結末!!未来はオレが守る Mō Hitotsu no Ketsumatsu!! Mirai wa Ore ga Mamoru 21 de xullo, 1993

O Torneo de Artes Mariciais do Outro Mundo (195-199)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
195 Os tipos extraordinarios do Outro Mundo! 大感激!!いたぞ!あの世のスゲエ奴 Daikangeki!! Ita zo! Ano Yo no Sugee Yatsu Unha grande impresión!! Aí os están! Os tipos máis bos do outro mundo 28 de xullo, 1993
196 Son o mellor do Outro Mundo あの世一はオラだ歴代の勇者大集合 Anoyoichi wa Ora Da Rekishi no Yūsha Daishūgō Son o mellor do outro mundo!! Os heroes de todas as eras reúnense 11 de agosto, 1993
197 Acontecementos inesperados nos cuartos de final! 大界王星熱狂!!まきおこせ悟空旋風 Daikaiōsei Nekkyou!! Makiokose Gokū Senpū 18 de agosto, 1993
198 O combate final! Son Goku contra Paikuhan! 炎の決勝!!悟空かパイクーハンか!? Honō no Kesshō!! Gokū ka Paikūhan ka!? 25 de agosto, 1993
199 Non perda-lo combate da victoria! 逃がすな勝利!!決めろ超速かめはめ波 Nigasu na Shōri!! Kimero Chōhaya Kamehameha 1 de setembro, 1993

O 25 Aniversario do Torneo de Artes Marciais (200-219)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
200 Son Gohanda vai ó instituto da cidade de Satán あれから7年!今日から僕は高校生 Are kara Shichinen! Kyō kara Boku wa Kōkōsei 8 de setembro, 1993
201 O Superheroe, o Gran Super Guerreiro 愛と正義のグレートサイヤマン参上 Ai to Seigi no Gurēto Saiyaman Sanjō 15 de setembro, 1993
202 A primeira cita de Son Gohanda! 悟飯のハチャメチャ初デート!? Gohan no Hachamecha Hatsu Dēto!? 29 de setembro, 1993
203 Son Gohanda ó rescate de Videl! 悟飯、緊急出動!ビーデルを救え!! Gohan, Kinkyū Shutsudō! Bēderu o Sukue!! 20 de outubro, 1993
204 Son Gohanda contra Videl! 盗難事件発生!!犯人はサイヤマン!? Tōnan Jiken Hassei!! Hannin wa Saiyaman!? 27 de outubro, 1993
205 Como vai facer Son Gohanda para participar no Campionato Mundial de Artes Marciais!? 悟空も復活!?天下一武道会出場だ!! Gokū mo Fukkatsu!? Tenkaichi Budōkai Shutsujō Da!! 3 de novembro, 1993
206 A incrible forza de Son Goten! 悟飯もビックリ!悟天の爆発パワー Gohan mo Bikkuri! Goten no Bakuhatsu Pawā 10 de novembro, 1993
207 O ABC da arte de voar! あっ飛べた!!ビーデルの舞空術入門 A Tobeta!! Bēderu no Bukūjutsu Nyūmon 17 de novembro, 1993
208 O Equipo do Dragón xa está preparado おかえり悟空!Zチーム全員集合!! Okaeri Gokū! Zetto Chīmu Zen'in Shūgō!! 24 de novembro, 1993
209 Coidado con esa cámara! 危うしサイヤマン!激写に御用心!? Ayaushi Saiyaman! Gekisha ni Goyōjin!? 8 de decembro, 1993
210 Toranks resulta ser un gran guerreiro! ハンパじゃないぜ!!チビトランクス Hanpa ja Nai ze!! Chibi Torankusu 15 de decembro, 1993
211 Son Goten contra Toranks ボクの出番だ!!悟天、緊張の第一戦 Boku no Deban Da!! Goten, Kinchō no Daiissen 22 de decembro, 1993
212 O campión infantil! うれしさ百万倍!少年王者決定!! Ureshisa Hyakumanbai! Shōnen Chanpion Kettei!! 12 de xaneiro, 1994
213 Satán vese en apuros! どうするサタン!?史上最大のピンチ Dō Suru Satan!? Shijō Saidai no Pinchi 19 de xaneiro, 1994
214 Emparellamentos para o Campionato Mundial das Artes Marciais! 対戦相手決定!!早くやろうぜ一回戦 Taisen Aite Kettei!! Hayaku Yarō ze Ikkaisen 26 de xaneiro, 1994
215 Piccoro, por que te retiras do combate!? どうしたピッコロ!!まさかの不戦敗 Dō Shita Pikkoro!! Masa ka no Fusenbai 2 de febreiro, 1994
216 O segredo do corpo invulnerable de Spopobitch! 不死身で不気味!?スポポビッチの謎 Fujimi de Bukimi!? Supopobitchi no Nazo 9 de febreiro, 1994
217 Son Gohanda non pode evita-la súa ira cando ve como esmagan a Videl! ビーデル無残!!出るか怒りの超悟飯 Bīderu Muzan!! Deru ka Ikari no Sūpā Gohan 16 de febreiro, 1994
218 Por fin o mundo descobre quen é o Gran Super Guerreiro! バレちゃった!!サイヤマンは孫悟飯 Barechatta!! Saiyaman wa Son Gohan 23 de febreiro, 1994
219 A conspiración que lle absorbeu toda a enerxía a Son Gohanda! うごめく陰謀!!悟飯の力が奪われた Ugomeku Inbō!! Gohan no Pawā ga Ubawareta 2 de marzo, 1994

O Meigo Babidi (220-253)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
220 O mago Babidi! A orixe dos espíritos malignos 黒幕登場!!悪の魔導師バビディ Kuromaku Tōjō!! Aku no Madoushi Babidi 9 de marzo, 1994
221 Unha invitación ó mundo infernal 待ち受けるワナ!!魔界からの挑戦状 Machiukeru Wana!! Makai kara no Chōsenjō 16 de marzo, 1994
222 Vexeta supera a primeira planta なめるな!!ベジータ怒りの初戦突破 Nameru na!! Bejīta Ikari no Hassen Toppa 23 de marzo, 1994
223 Son Goku loita contra Yakon, o monstro devorador de luz 悟空パワー全開!!ブッ飛べヤコン Gokū Pawā Zenkai!! Buttobe Yakon 13 de abril, 1994
224 Un tremendo erro de cálculo! Satán contra tres Super Guerreiros! 大誤算!!サタンVS3人の超戦士!? Daigosan!! Satan Tai Sannin no Chōsenshi!? 20 de abril, 1994
225 Unha muller demasiado forte, o duro combate de C-18! 強いぜチビッコ!!18号大苦戦!? Tsuyoi ze Chibikko!! Jūhachigō Daikusen!? 27 de abril, 1994
226 O rei do escuro mundo infernal interponse no camiño de Son Gohanda! たちはだかる魔王!出番だ悟飯!! Tachihadakaru Maō! Deban Da Gohan!! 4 de maio, 1994
227 A gran batalla entre o rei do escuro mundo infernal e Son Gohanda 見つけられた邪心!!ダーブラの名案 Mitsukerareta Jashin!! Dābura no Meian 18 de maio, 1994
228 O regreso do príncipe da destrucción e a desfeita de Vexeta no Campionato Mundial das Artes Marciais! 破壊王子ベジータ復活!!武闘会乱入 Hakai Ōji Bejīta Fukkatsu!! Butōkai Rannyū 25 de maio, 1994
229 O orgullo de Vexeta. Ninguén me pode deter! 宿命の超対決!!激突 悟空 VS ベジータ Shukumei no Chōtaiketsu!! Gekitotsu Gokū Tai Bejīta 15 de xuño, 1994
230 Agarda Babidi! Non está permitida a ambición sen límite 待ってろ バビディ!!野望は許さない Matte'ro Babidi!! Yabō wa Yurusanai 22 de xuño, 1994
231 O selo roto! O malvado Meigo Bu resucita 解けた封印!出るぞ 凶悪魔人ブウ!! Toketa Fūin! Deru Kyōaku Majin Bū!! 29 de xuño, 1994
232 E ó cabo aparece! Velaquí o Gran Bu do que tanto se fala 復活させない!!抵抗のかめはめ波 Fukkatsu Sasenai!! Teikō no Kamehameha 6 de xullo, 1994
233 Cal é o verdadeiro poder do Gran Bu? 絶望へ一直線!?嘆きの界王神 Zetsubō e Itchokusen!? Nageki no Kaiōshin 13 de xullo, 1994
234 O Gran Bu é arrepiante! O terror da morte pesa sobre Son Goku 魔人恐るべし!!悟飯に迫る死の恐怖 Majin Osoru Beshi!! Gohan ni Semaru Shi no Kyōfu 27 de xullo, 1994
235 A derradeira loita a morte de Vexeta 食べちゃうぞ!!腹ペコ魔人の超能力 Tabechau zo!! Harapeko Majin no Chōnouryoku 3 de agosto, 1994
236 A decisión do guerreiro! Vou acabar co Gran Bu 戦士の決意!!魔人はオレが始末する Senshi no Ketsui!! Majin wa Ore ga Shimatsu Suru 17 de agosto, 1994
237 Vexeta desaparece polo ben dos seus seres queridos! 愛する者のために…ベジータ散る!! Ai Suru Mono no Tame ni... Bejīta Chiru!! 24 de agosto, 1994
238 O pesadelo repítese! O Gran Bu segue vivo 悪夢ふたたび!生きていた魔人ブウ Akumu Futatabi! Ikite Ita Majin Bū 31 de agosto, 1994
239 Son Goku aparece de novo! Haberá xeito de elimina-lo Gran Bu? ビーデルたちの奮闘!探せ神龍球 Bīderutachi no Funtō! Sagase Doragon Bōru 7 de setembro, 1994
240 Por fin aparece o Dragón Sagrado! でっかい希望!!チビたちの新必殺技 Dekkai Kibō!! Chibitachi no Shinhissatsuwaza 21 de setembro, 1994
241 Son Goten e Toranks, os cativos máis buscados do mundo 悟天 トランクス全世界に指名手配 Goten Torankusu Zensekai ni Shimei Tehai 28 de setembro, 1994
242 A resurrección de Son Gohanda! A arma secreta de Shin! 悟飯復活界王神の秘密兵器!? Gohan Fukkatsu!! Kaiōshin no Himitsu Heiki!? 12 de outubro, 1994
243 Arríncase a Espada Máxica lendaria! 抜けたァ~!!伝説のゼットソード Nuketaaa!! Densetsu no Zetto Sōdo 19 de outubro, 1994
244 A Cidade do Oeste está en perigo! Detede ó Máxico Bu! 狙われた西の都!止まれ魔人ブウ!! Nerawareta Nishi no Miyako! Tomare Majin Bū!! 2 de novembro, 1994
245 Primeiro asalto contra o Máxico Bu! O poder do Super Guerreiro de nivel 3 アッと驚く大変身!!超サイヤ人3 At'to Odoroku Daihenshin!! Sūpā Saiyajin Surī 9 de novembro, 1994
246 Adeus Babidi! A rebelión do Máxico Bu バイバイ・バビディ!!魔人ブウ反逆 Bai Bai · Babidi!! Majin Bū Hangyaku 16 de novembro, 1994
247 Xa non hai ninguén que deteña a Bu! メチャカッコ悪い!?特訓変身ポーズ Mecha Kakko Warui!? Tokkun Henshin Pōzu 23 de novembro, 1994
248 Adeus a todos! Son Goku volve ó Outro Mundo じゃあな みんな!!悟空あの世に帰る Jā na Minna!! Gokū Ano Yo ni Kaeru 30 de novembro, 1994
249 Onde está Son Gohanda!? Adestramento especial no Mundo dos Deuses 悟飯はどこだ!?界王神界の猛特訓 Gohan wa Doko Da!? Kaiōshinkai no Mōtokkun 7 de decembro, 1994
250 Non pode ser certo! A Espada Z rompeu ウソだろ!?ゼットソードが折れちゃった Uso Daro!? Zetto Sōdo ga Orechatta 14 de decembro, 1994
251 O nacemento dun superloitador! O seu nome é Son Gotoranks 合体超人誕生!!その名はゴテンクス Gattai Chōjin Tanjō!! Sono Na wa Gotenkusu 21 de decembro, 1994
252 As armas secretas de Satán 最終兵器始動!?サタンは地球を救う Saishū Heiki Shidō!? Satan wa Chikyū o Sukū 11 de xaneiro, 1995
253 O anuncio explosivo do Máxico Bu. Vou deixar de matar! 殺すのやめた!!魔人ブウよい子宣言 Korosu no Yameta!! Majin Bū Yoi Ko Sengen 25 de xaneiro, 1995

O Monstro Bu (254-291)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
254 Fuxe Satán! O Máxico Bu enfureceu 逃げろサタン!!怒りの魔人ブウ出現 Nigero Satan!! Ikari no Majin Bū Shutsugen 1 de febreiro, 1995
255 O enfrontamento dos dous Bus. Cal dos dous gañará!? どっちが勝つの!?善悪ブウブウ対決 Dotchi ga Katsu no!? Zen'aku Bū Bū Taiketsu 8 de febreiro, 1995
256 Colapso inmediato! A xente da Terra vaise extinguir 待ったなしの破局!!地球人類絶滅 Matta Nashi no Hakyoku!! Chikyū Jinrui Zetsumetsu 15 de febreiro, 1995
257 O adestramento especial é un éxito! Será a fin do Máxico Bu 特訓成功!!これで終りだ魔人ブウ Tokkun Seikou!! Kore de Owari Da Majin Bū 22 de febreiro, 1995
258 A cousa vai en serio! Son Gotoranks ataca con tódolos seus poderes 本気で行くぜ!!超ゴテンクス全開 Honki de Iku ze!! Sūpā Gotenkusu Zenkai 1 de marzo, 1995
259 Apareceu a técnica definitiva! O ataque devastador do Kamikaze! やったぜ!!オバケで成功 ブウ退治!? Yatta ze!! Obake de Seikō Bū Taiji!? 8 de marzo, 1995
260 Fuxindo dunha dimensión diferente! Super Son Gotoranks de nivel 3 異次元からの脱出!!超ゴテンクス3 Ijigen kara no Dasshutsu!! Sūpā Gotenkusu Surī 15 de marzo, 1995
261 Xogando ó voleibol co Gran Bu ノリすぎ!?ブウブウ バレーボール Norisugi!? Bū Bū Barēbōru 22 de marzo, 1995
262 Complétase o adestramento! Nace un novo Son Gohanda まさにグレート!!新生悟飯地球へ Masa ni Gurēto!! Shinsei Gohan Chikyū e 26 de abril, 1995
263 Os milagrosos poderes de Son Gohanda deixan abraiado ó Gran Bu ブウを圧倒!!悟飯のミラクルパワー Bū o Attō!! Gohan no Mirakuru Pawā 3 de maio, 1995
264 Conseguiuno!? O Gran Bu estoupa polo aire やったか!?魔人ブウ大爆発 Yatta ka!? Majin Bū Daibakuhatsu 17 de maio, 1995
265 Que porco é o Gran Bu! A súa técnica máis perfeccionada contravén as regras ブウ最悪の反則!!ゴテンクス吸収!? Bū Saiaku no Hansoku!! Gotenkusu Kyūshū 24 de maio, 1995
266 Volve á vida, Son Goku... polo ben de todo o Universo 全宇宙のために…よみがえれ孫悟空 Zen'uchū no Tame ni... Yomigaere Son Gokū 31 de maio, 1995
267 Con quen se fusionará o corpo resucitado de Son Goku? 奇跡は一度…なるか悟飯との超合体 Kiseki wa Ichido... Naru ka Gohan to no Chōgattai 7 de xuño, 1995
268 Ó final uniranse Son Goku e Vexeta! 合体!!ベジータの誇りと悟空の怒り Gattai!! Bejīta no Hokori to Gokū no Ikari 28 de xuño, 1995
269 Poder heroico! Vexekou é o adversario definitivo 壮絶パワー!!究極を超えるベジット Sōzetsu Pawā!! Kyūkyoku o Koeru Bejitto 5 de xullo, 1995
270 Sorpresa para Bu! O superpoder do guerreiro invencible! 次元に亀裂!!ブウがキレちゃった!? Jigen ni Kiretsu!! Bū ga Kirechatta!? 12 de xullo, 1995
271 A baza de Bu! Convertelo en caramelo ブウの奥の手!!アメ玉になっちゃえ Bū no Oku no Te!! Amedama ni Natchae 19 de xullo, 1995
272 A perda dun heroe! Vexekou é aspirado ヒーロー喪失!?吸収されたベジット Hīrō Sōshitsu!? Kyūshū Sareta Bejitto 26 de xullo, 1995
273 O labirinto do diaño! Que hai no estómago de Bu!? 魔の迷宮!!ブウの腹に何がある!? Ma no Meikyū!! Bū no Onaka ni Nani ga Aru!? 2 de agosto, 1995
274 Derrota ó guerreiro que hai na túa memoria 悪夢か幻か!?悟空と悟飯の親子対決 Akumu ka Maboroshi ka!? Gokū to Gohan no Oyako Taiketsu 9 de agosto, 1995
275 O segredo de Bu! Os dous Bus que viven dentro del 魔人の秘密!!ブウの中に2人のブウ Majin no Himitsu!! Bū no Naka ni Futari no Bū 16 de agosto, 1995
276 Onde está a saída!? A fuxida de Bu 出口はどこだ!?崩れるブウから脱出 Deguchi wa Doko Da!? Kuzureru Bū kara Dasshutsu 23 de agosto, 1995
277 A Terra é aniquilada! 地球消滅!!ブウ邪悪への逆変身 Chikyū Shōmetsu!! Bū Jaaku e no Gyakuhenshin 6 de setembro, 1995
278 Bu ataca! No Mundo dos Deuses Kaido toma unha decisión ブウ来襲!!界王神界で決着だ Bū Raishū!! Kaiōshinkai de Ketchaku Da 13 de setembro, 1995
279 O futuro do Universo depende dunha gran batalla 未来をつかめ!!宇宙をかけた大決戦 Mirai o Tsukame!! Uchū o Kaketa Daikessen 20 de setembro, 1995
280 Vexeta inclínase ante o mellor! Son Goku, é-lo No. 1 ベジータ脱帽!!悟空おまえがNo.1だ Bejīta Datsubō!! Gokū Omae ga Nanbā Wan Da 18 de outubro, 1995
281 Vexeta, resiste! Dous minutos poden salva-lo Universo 耐え抜けベジータ!!命がけの1分間 Taenuke Bejīta!! Inochigake no Ippunkan 1 de novembro, 1995
282 Non amoles a Satán! O regreso do primeiro Bu サタンをいじめるな!!元祖ブウ復活 Satan o Ijimeru na!! Ganso Bū Fukkatsu 8 de novembro, 1995
283 A estratexia de Vexeta! Os 2 desexos de Polunga ベジータの秘策!!神龍と2つの願い Bejīta no Hisaku!! Porunga to Futatsu no Negai 15 de novembro, 1995
284 A última esperanza! Faremos unha enorme Bóla Genki 最後の希望!!作るぜでっかい元気玉 Saigo no Kibō!! Tsukuru ze Dekkai Genkidama 22 de novembro, 1995
285 Por fin a Bóla Genki complétase! 超感激!!できたぜみんなの元気玉 Chōkangeki!! Dekita ze Minna no Genkidama 29 de novembro, 1995
286 Dende logo Son Goku é o máis forte! Disponse a exterminar a Bu やっぱり最強孫悟空!!魔人ブウ消滅 Yappari Saikyō Son Gokū!! Majin Bū Shōmetsu 13 de decembro, 1995
287 Volve a paz! O Gran Bu convértese en defensor da xustiza 戻った平和!!正義の味方魔人ブウ!? Modotta Heiwa!! Seigi no Mikata Majin Bū!? 20 de decembro, 1995
288 Chegas tarde, Son Goku! Todos están de troula! 遅いぜ悟空!みんなでパーティ!! Osoi ze Gokū! Minna de Pāti!! Gokū é lento! Todos na festa!! 10 de xaneiro, 1996
289 Avó Son Goku! Eu son Pan! 悟空おじいちゃん!私がパンよ!! Gokū Ojīchan! Watashi ga Pan yo!! Avó Gokū! Eu son Pan! 17 de xaneiro, 1996
290 Eu son Oob! Teño 10 anos e antes fun Bu! オイラはウーブ!今10歳で元魔人!? Oirá wa Ūbu! Ima Jussai de Moto Majin!? Son Ūb! A orixe do Majin 10 anos despois?! 24 de xaneiro, 1996
291 Ides ter que ocuparvos vos de mante-la paz, rapaces! Son Goku emprende unha nova viaxe もっと強く!!悟空の夢は超でっけえ Motto Tsuyoku!! Gokū no Yume wa Chōdekkee O máis forte!! Cúmprese o soño de Gokū 31 de xaneiro, 1996

Especiais[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
SP1 O pai de Son Goku ataca a Freezer na súa derradeira batalla ドラゴンボールZ たったひとりの最終決戦~フリーザに挑んだZ戦士孫悟空の父~ Doragon Bōru Zetto Tatta Hitori no Saishū Kessen ~Furīza ni Idonda Zetto Senshi Kakarotto no Chichi~ Dragon Ball Z Unha última batalla en soitario ~O pai do Guerreiro Z Kakarotto que desafiou a Freezer~ 17 de outubro, 1990
SP2 ¡Un futuro diferente! Son Gohanda e Toranks ドラゴンボールZ 絶望への反抗!!残された超戦士・悟飯とトランクス Doragon Bōru Zetto Zetsubō e no Hankō!! Nokosareta Chōsenshi · Gohan to Torankusu Dragon Ball Z Resistencia desesperada!! Os súper guerreiros restantes, Gohan e Trunks 24 de febreiro, 1993