Lista de episodios de Dragon Ball

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
書.svg Esta páxina contén texto en xaponés.
Se o seu navegador non está axeitadamente configurado pode ver caracteres estraños.
Artigo principal: Dragon Ball (anime).

Dragon Ball é un manga e anime, creado por Akira Toriyama. A seguir lístanse os episodios serie animada coas súas datas de emisión no Xapón.

Episodios[editar | editar a fonte]

A procura das Bólas do Dragón (1-13)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
001 ブルマと孫悟空 Buruma to Son Gokū. Bulma e Son Gokū. Bulma e Songoku. 26 de febreiro, 1986
002 あらららー!タマがない! Arararā! Tama ga nai! Ararara! Non están as bólas! A primeira etapa da viaxe. 5 de marzo, 1986
003 亀仙人のキント雲 Kame Sen'nin no Kinto'un. A nube Kinto de Kame Sennin. O Xenio da Tartaruga. 12 de marzo, 1986
004 人さらい妖怪ウーロン Hitosarai Yōkai Ūron. Oolong, o secuestrador. Olong, o monstro. 19 de marzo, 1986
005 つよくて悪い砂漠のヤムチャ Tsuyokute Warui Sabaku no Yamucha. O poderoso inimigo Yamcha do Deserto. Yamcha, o bandido do deserto. 26 de marzo, 1986
006 真夜中の訪問者たち Mayonaka no Hōmonshatachi. Visitantes de meianoite. Na procura da sexta bóla. 2 de abril, 1986
007 フライパン山の牛魔王 Furaipan Yama no Gyūmaō. Gyūmaō da montaña Frypan. O monte Tixola. 9 de abril, 1986
008 亀仙人のカメハメ波 Kame Sen'nin no Kamehameha. O Kamehameha do Kame Sennin. A Onda Vital de Mutenroi. 16 de abril, 1986
009 うさぎオヤブンの得意技 Usagi Oyabun no Tokui Waza. A habilidade especial do Xefe Coello. O Monstro da Cenoria. 23 de abril, 1986
010 D.B.うばわれる!! Doragon Bōru ubawareru!! As Dragon Balls foron roubadas!! O roubo das bólas máxicas. 30 de abril, 1986
011 ついに龍あらわる! Tsui ni Ryū arawaru! Finalmente aparece o dragón! Só é dragón de nome. 7 de maio, 1986
012 神竜への願い Shenlong e no Negai! Un desexo ó deus Shenlong! Por fin aparece o dragón. 14 de maio, 1986
013 悟空の大変身 Gokū no Daihenshin. A gran transformación de Gokū. A metamorfose de Son Goku. 21 de maio, 1986

Adestramento co Mestre Mutenroi (14-18)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
014 悟空のライバル?参上!! Gokū no Raibari? Sanjō!! O rival de Gokū? Aparece!! O rival de Son Goku. 28 de maio, 1986
015 ?な女の子ランチ Fushigi na Onna no ko Ranchi. Lunch, unha rapaza misteriosa. Lanch, a rapariga misteriosa. 4 de xuño, 1986
016 修業・石さがし Shugyō - Ishi Sagashi. Adestramento - Cazaría de pedras. A busca da pedra perdida. 11 de xuño, 1986
017 命がけ!牛乳はいたつ Inochigake! Gyūnyū haitatsu. Coa vida en perigo! Repartidores de leite. O reparto do leite. 18 de xuño, 1986
018 亀仙流きつーい修業 Kame Sen'nin ryū kitsūi shugyō. Adestramento intenso ó estilo de Kame Sennin. Adestramento intensivo. 25 de xuño, 1986

O 21º Torneo das Artes Marciais (19-28)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
019 天下一武道会はじまる! Tenkaichi Budōkai hajimaru! Comeza o Tenkaichi Budōkai! Listos para a Gran Final. 2 de xullo, 1986
020 でるか?修業の威力 Deru ka? Shugyō no iryoku. Aparecerá? A forza do adestramento. As primeiras eliminatorias. 9 de xullo, 1986
021 危うし!クリリン Ayaushi! Kuririn. Coidado! Krilin. Krilín en apuros. 16 de xullo, 1986
022 ヤムチャVSジャッキーチュン Yamucha tai Jakkī Chun. Yamcha vs Jackie Chun. A pelexa de Yamcha. 23 de xullo, 1986
023 出たーっ!強敵ギラン Detā! Kyōteki Giran. Aparece! O poderoso Giran. Xirán, o tramposo. 30 de xullo, 1986
024 クリリン必死の大攻防戦 Kuririn Hisshin no Daikōbōsen. A desesperada pelexa ataque-defensa de Krilin. A hora da verdade para Krilín. 6 de agosto, 1986
025 たて悟空!恐るべき天空X字拳 Tate Gokū! Osorubeki Tenkū Pekeji Ken. Érguete Gokū! O temíbel Tenkū Pekeji Ken. O combate aéreo. 13 de agosto, 1986
026 決勝戦だ!!カメハメ波 Kesshōsen da!! Kamehameha. É a final!! Kamehameha. A Gran Final. 20 de agosto, 1986
027 悟空・最大のピンチ Gokū - Saidai o Pinchi. Gokū - O máis grande perigo. A final do Gran Torneo de Artes Marciais. 27 de agosto, 1986
028 激突!!パワー対パワー Gekitotsu!! Pawā tai Pawā Encontro!! Poder contra Poder O remate do Gran Torneo. 3 de setembro, 1986

A Red Ribbon (29-67)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
029 ふたたび冒険 さまよう湖 Futatabi Bōken Samayō Mizūmi Outra aventura, o lago que se podía mover. O lago máxico 10 de setembro, 1986
030 ピラフと謎の軍団 Pirafu to Nazo no Gundan Pilaf e o exército misterioso. A falsa bóla. 17 de setembro, 1986
031 ゲゲ!ニセ悟空出現!! Gege! Nise Gokū Shutsugen!! Ge-ge! Aparece un falso Gokū!! O reencontro con Chichi. 24 de setembro, 1986
032 消えた!?空とぶ要塞 Kieta!? Soratobu Yōsai Desapareceu!? A fortaleza voadora no ceo Trampas baixo a area. 1 de outubro, 1986
033 竜の伝説 Doragon no Densetsu A lenda do Dragón A lenda do Dragón. 8 de outubro, 1986
034 非情のレッドリボン Hijō no Reddo Ribon A despiadada Red Ribbon O fracaso do Coronel Silver. 15 de outubro, 1986
035 北の少女スノ Kita no Shōjo Suno A nena do Norte, Suno Fría recepción. 22 de outubro, 1986
036 マッスル塔の恐怖 Massuru Tawā no Kyōfu O terror da Muscle Tower O Sarxento Metálico. 29 de outubro, 1986
037 忍者ムラサキ参上 Ninja Murasaki Sanjō Aparece o Ninja Murasaki Chega o Ninja Furamuros. 5 de novembro, 1986
038 恐るべし!!分身の術 Osorubeshi!! Bunshin no Jutsu Teme!! A técnica de multiplicación Cinco Furamuros. 12 de novembro, 1986
039 謎の人造人間8号 Nazo no Jinzōningen Hachi-gō O misterioso Androide #8 O misterioso Androide Número 8. 19 de novembro, 1986
040 どうする悟空!!戦慄のブヨン Dō Suru Gokū!! Senritsu no Buyon Que farás Gokū!! O horríbel Buyon O terrible Bullón. 26 de novembro, 1986
041 マッスルタワーの最後 Massuru Tawā no Saigo O final da Muscle Tower A caída da Torre de Ferro. 3 de decembro, 1986
042 危機一髪!!ガンバレ8ちゃん Kiki Ippatsu!! Ganbare Hatchan Perigo iminente!! Vamos Hatchan O segredo do Doutor Flap. 10 de decembro, 1986
043 西の都のブルマんち Nishi no Miyako no Buruma n'chi A casa de Bulma na Cidade do Oeste A viaxe á metrópole. 17 de decembro, 1986
044 悟空と仲間と 危険がいっぱい Gokū to Nakama to Kiken ga Ippai Gokū, os seus amigos e moito perigo Hasky, a mestra ladroa. 24 de decembro, 1986
045 気をつけろ!空中の罠 Ki o Tsukero! Kūchū no Wana Coidado! Unha trampa no ceo Perigo no aire. 7 de xaneiro, 1987
046 ブルマの大失敗 Buruma no Daishippai O grande erro de Bulma O mal día de Bulma. 14 de xaneiro, 1987
047 KAME HOUSE 発見さる!! Kame Hausu Hakken Saru!! A Kame House é descoberta!! A Kame House atopada. 21 de xaneiro, 1987
048 ブルー将軍 攻撃開始!! Burū Shōgun Kōgeki Kaishi!! O Xeneral Blue comeza o ataque!! Profundo Mar Azul. 29 de xaneiro, 1987
049 危うしランチさん Ayaushi Ranchi-san Coidado Lunch A sorpresa de Mutenroi. 4 de febreiro, 1987
050 海賊たちのワナ Kaizokutachi no Wana A trampa dos piratas A trampa é saltada. 11 de febreiro, 1987
051 海低のガードマン Kaitei no Gādoman O gardián do fondo do mar Coidado co robot. 18 de febreiro, 1987
052 やった!お宝発見 Yatta! Otakara Hakken Que ben! O tesouro é atopado O tesouro do pirata. 24 de febreiro, 1987
053 恐怖の光る眼 Kyōfu no Hikaru Me Temede os ollos que brillan Azul, negro e azul. 4 de marzo, 1987
054 逃げろや逃げろ!!大脱出 Nigero ya Nigero!! Daidasshutsu Fuxide, fuxide!! O grande escape O escape da cova do pirata. 11 de marzo, 1987
055 んちゃ!追ってペンギン村 N'cha! Otte Pengin Mura N'cha! Perseguido ata vila Pingüín Vila Pingüín. 18 de marzo, 1987
056 うほほーい!アラレ雲にのる Uhohōi! Arare Kumo ni Noru Uhohōi! Arale sobe á Nube Un estraño visitante. 25 de marzo, 1987
057 対決!アラレVSブルー Taiketsu! Arare Tai Burū Enfrontamento! Arale contra o Xeneral Blue. Arale contra Blue. 8 de abril, 1987
058 魔境の聖地カリン Makyō no Seichi Karin As ameigadas terras sagradas de Karin. A Terra de Karín. 15 de abril, 1987
059 きた!世界一の殺し屋 “桃白白” Kita! Sekaiichi no Koroshiya "Taopaipai" Lego!! O mellor asasino do mundo, «Tao Pai Pai» O notorio mercenario. 22 de abril, 1987
060 勝負!!カメハメ波VSどどん波 Shōbu!! Kamehameha Tai Dodonpa Aposta!! Kamehameha vs Dodonpa Tou Pai Pai ataca. 29 de abril, 1987
061 カリン塔のカリン様 Karin-Tō no Karin-sama O señor Karin da Torre Karin A Torre de Karín. 6 de maio, 1987
062 果して!?超聖水のききめ Hatashite!? Chōseisui no Kikime De verdade!? O efecto da Súper Auga Sagrada A auga sagrada. 13 de maio, 1987
063 孫悟空の逆襲 Son Gokū no Gyakushū Son Gokū contraataca O retorno de Son Goku. 20 de maio, 1987
064 最後の桃白白 Saigo no Taopaipai O final de Tao Pai Pai O Derradeiro mercenario Tou Pai Pai. 27 de maio, 1987
065 ゆけ悟空!突撃開始 Yuke Gokū! Totsugeki Kaishi Adiante Gokū! Comeza o ataque Combate contra O Exército do Xeneral Red. 10 de xuño, 1987
066 レッドリボン軍必死の攻防 Reddo Ribon Gun Hisshi no Kōbō O ataque desesperado do Exército Red Ribbon Un verdadeiro lazo. 17 de xuño, 1987
067 レッド総帥死す!! Reddo Sōsui Shisu!! O Xeneral Red morre!! A fin do Xeneral Red. 24 de xuño, 1987

Uranai Baba (68-83)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
068 最後のドラゴンボール Saigo no Doragon Bōru A última Dragon Ball A última Bóla Máxica. 1 de xullo, 1987
069 キュートな!?占いババ Kyūto na!? Uranai Baba Guapa, eh!? Uranai Baba ¿Quen é a adiviña Babá? 8 de xullo, 1987
070 突撃!われら5人の戦士 Totsugeki! Warera Gonin no Senshi Adiante! Os meus 5 guerreiros Nós sómolos cinco guerreiros. 15 de xullo, 1987
071 決死の大流血戦 Kesshi no Dairyūkessen Gran batalla sanguenta a morte Combate a morte. 22 de xullo, 1987
072 孫悟空見参!悪魔の便所 Son Gokū Kenzan! Akuma no Benjo Encontro con Son Gokū! A latrina do diaño O turno de Son Goku para loitar. 29 de xullo, 1987
073 必殺アクマイト光線とは!? Hissatsu Akumaitokōsen to wa!? Raio demoníaco, técnica mortal!? ¿Que é o raio Nucleo Diabólico? 5 de agosto, 1987
074 なぞの五人目の男 Nazo no Goninme no Otoko O misterioso quinto home O misterioso quinto loitador. 12 de agosto, 1987
075 激突!!強敵同士 Gekitotsu!! Kyōteki Dōshi Encontro!! Poderoso contrincante Os máis fortes. 19 de agosto, 1987
076 仮面男の正体は!? Kamen Otoko no Shōtai ha!? A verdadeira identidade do home mascarado é!? As verdadeiras cores do home enmascarado. 26 de agosto, 1987
077 ピラフの大作戦 Pirafu no Daisakusen A grande estratexia de Pilaf As tácticas de Pilaf. 2 de setembro, 1987
078 神龍ふたたび Shenron Futatabi Unha vez máis, Shenlong Sae o eterno Dragón. 9 de setembro, 1987
079 金角・銀角の人食いひょうたん Kinkaku · Ginkaku no Hito Kui Hyōtan A cabaza come-homes de Kinkaku e Ginkaku Gol e Silver. 16 de setembro, 1987
080 いざ御前試合!悟空VS天龍 Iza Gocen Shiai! Gokū Tai Tenron O torneo da súa maxestade! Gokū vs Tenlong O combate real. 23 de setembro, 1987
081 悟空・魔界へ行く Gokū · Makai e Iku Gokū, vai ó mundo dos Demos A porta das pantasmas. 30 de setembro, 1987
082 あばれ怪獣イノシカチョウ Abare Kaijū Inoshikachō O violento monstro Inoshikachō O xabarín voador. 7 de outubro, 1987
083 いそげ悟空!天下一武道会 Isoge Gokū! Tenka-ichi Budōkai Dáte présa Gokū! Tenka-ichi Budōkai ¿Que camiño ata a Illa de Papaia? 14 de outubro, 1987

O 22º Torneo das Artes Marciais (84-101)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
084 めざせ武道天下一!! Mezase Budō Tenkaichi!! Aponta a ser o mellor artista marcial!! Chegadas e rivais. 21 de outubro, 1987
085 勝ちのこるぞっ!!予選サバイバル Kachinokoru zo!! Yosen Sabaibaru Concentrados en gañar!! Sobrevivir as preliminatorias O perigo preliminar. 28 de outubro, 1987
086 決定!!8人の勇者たち Kettei!! Hachinin no Yūshatachi Está decidido!! Os 8 valentes Despois, eles foron oito. 4 de novembro, 1987
087 対決!!ヤムチャVS天津飯 Taiketsu!! Yamucha Tai Ten Shin Han Batalla!! Yamcha vs Ten Shin Han Yamcha vs Ten Shian. 11 de novembro, 1987
088 ゆけヤムチャ!恐るべし天津飯 Yuke Yamucha! Osoru Beshi Ten Shin Han Coidado Yamcha! O terríbel Ten Shin Han A Gran Interrupción de Yamcha. 18 de novembro, 1987
089 恐怖!!満月の恨み Kyōfu!! Mangetsu no Urami Temede!! Resentimento da Lúa Chea Vinganza de lúa chea. 25 de novembro, 1987
090 なななっ!!なんと どどん波 Nanana!! Nanto Dodonpa Nanana!! Que, o Dondonpa A onda Dodón. 2 de decembro, 1987
091 逆転!!クリリンの8でんネ大作戦 Gyakuten!! Kuririn no Pāden ne Daisakusen A situación mudou! O plan matemático de Krilin. Controversia coas contas. 9 de decembro, 1987
092 おまたせーっ!孫悟空参上!! Omatase! Son Gokū Sanjō!! Esperade! Chamando Son Gokū Son Goku sube ao tatami. 16 de decembro, 1987
093 実力伯仲!!天津飯VSジャッキー Jitsuryoku Hakuchū!! Ten Shin Han Tai Jakkī Pelexa de forzas igualadas!! Ten Shin Han vs Jackie Ten Shian contra Jackie Chun. 23 de decembro, 1987
094 ゲゲゲッ!!新鶴仙流・太陽拳 Gegege!! Shintsurusenryū Taiyōken Gegege!! Shintsurusenryū Taiyōken A retirada. 30 de decembro, 1987
095 ファイト!!悟空VSクリリン Faito!! Gokū Tai Kuririn Pelexade! Gokū vs Krilin Son Goku contra Krilín. 6 de xaneiro, 1988
096 まさか悟空!?クリリンの大作戦 Masa ka Gokū!? Kuririn no Daisakusen Non pode ser, Gokū!? A grande estratexia de Krilin O conto do rabo. 13 de xaneiro, 1988
097 決勝!!はたして武道天下一は!? Kesshō!! Hatashite Budō Tenka-ichi wa!? A final!! Quen será o mellor loitador das Artes Marciais!? O combate final, Son Goku vs Ten Shian. 20 de xaneiro, 1988
098 秘技・排球拳と戦闘パワー Higi・Haikyūken to Sentō Pawā Técnica Secreta - Haikyūken e o Poder de pelexa O límite da vitoria. 27 de xaneiro, 1988
099 天津飯の苦悩!! Ten Shin Han no Kunō!! A angustia de Ten Shin Han. Iluminación. 3 de febreiro, 1988
100 生か死か!?最後の手段 Sei ka Shi ka!? Saigo no Shudan Vida ou morte!? A derradeira alternativa. O canón do espírito. 10 de febreiro, 1988
101 武道大会終了!そして…!! Budō Taikai Shūryō! Soshite...!! O Torneo das Artes Marciais rematou!! Daquela... O novo campión. 17 de febreiro, 1988

Piccoro Daimaō (102-122)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
102 クリリンの死恐ろしき陰謀!! Kuririn no Shi Osoroshiki Inbō!! A morte de Krilin, un compló!! O Rei Piccoro. 24 de febreiro, 1988
103 ピッコロ大魔王の恐怖!! Pikkoro Daimaō no Kyōfu!! O terríbel Piccoro Daimaō. Tambourine ataca. 2 de marzo, 1988
104 よみがえれ孫悟空!! Yomigaere Son Gokū!! Revive Son Gokū!! O sinal do Demo. 9 de marzo, 1988
105 怪男児・ヤジロベー登場!! Kaidanji・Yajirobē Tōjō!! Bo rapaz - Yajirobe aparece!! Aquí chega Yajirobe. 16 de marzo, 1988
106 魔獣・タンバリンがやってくる!! Majū・Tanbarin ga Yatte Kuru!! Chega o monstro Tambourine!! O terrible Tambor. 23 de marzo, 1988
107 孫悟空・怒り爆発!! Son Gokū・Ikari Bakuhatsu!! Son Gokū - Estoupido de Ira!! A expiazón de Ten Shian. 6 de abril, 1988
108 ピッコロ大魔王降り立つ!! Pikkoro Daimaō Oritatsu!! Piccoro Daimaō aterra!! A vinganza de Son Goku. 13 de abril, 1988
109 孫悟空対ピッコロ大魔王 Son Gokū Tai Pikkoro Daimaō Son Gokū contra Piccoro Daimaō Son Goku contra Piccoro. 20 de abril, 1988
110 がんばれっ!孫悟空!! Ganbare! Son Gokū!! Vamos! Son Gokū!! Piccoro se achega. 4 de maio, 1988
111 亀仙人の最後の魔封波!! Kame Sen'nin no Saigo no Mafūba!! O derradeiro Mafūba de Kame Sennin A estratexia do Mestre Mutenroi. 11 de maio, 1988
112 若がえるか!?ピッコロ大魔王 Wakagaeru ka!? Pikkoro Daimaō Xuventude restaurada!? Piccoro Daimaō O desexo de Piccoro. 18 de maio, 1988
113 キングキャッスルの攻防!! Kingu Kyassuru no Kōbō!! Ataque e defensa no castelo do Rei. Cerco ó castelo do rei. 25 de maio, 1988
114 悟空のねがい!!カリン様もなやむ Gokū no Negai!! Karin-sama mo Nayamu O desexo de Gokū!! Ata Karin preocúpase Conquista e poder. 1 de xuño, 1988
115 手に入れろ!謎の超神水 Te ni Irero! Nazo no Chōshinsui Consíguea! A misteriosa Súper Auga Divina. A escuridade espértase. 8 de xuño, 1988
116 生きていた亀仙人!? Ikite Ita Kame Sen'nin!? Kame Sennin está ben!? O sabor do destino. 22 de xuño, 1988
117 孫悟空ついに発進!! Son Gokū Tsui ni Hasshin!! Son Gokū finalmente sai!! O derradeiro sacrificio. 29 de xuño, 1988
118 天津飯の決意!! Ten Shin Han no Ketsui!! A decisión de Ten Shin Han Preludio de vinganza. 6 de xullo, 1988
119 きまるか!?伝説の魔封破 Kimaru ka!? Densetsu no Mafūba Funcionara!? O lendario Mafūba Berro de batalla. 20 de xullo, 1988
120 悟空・怒りのフルパワー!! Gokū・Ikari no Furu Pawā!! Gokū・Ira a máximo poder Son Goku contraataca. 27 de xullo, 1988
121 孫悟空最大の危機!! Son Gokū Saidai no Kiki!! A máis grande crise de Son Gokū!! A máis grande crise. 3 de agosto, 1988
122 最後の賭け!! Saigo no Kake!! A última aposta!! Enfrontamento final. 10 de agosto, 1988

O 23º Torneo das Artes Marciais (123-153)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
123 如意棒の秘密 Nyoibō no Himitsu O segredo do Nyoibō Perdido e atopado. 17 de agosto, 1988
124 雲の上の神殿 Kumo no Ue no Shinden O templo sobre as nubes. Templo sobre as nubes. 24 de agosto, 1988
125 神様登場!! Kami-sama Tōjō!! Kami-sama aparece!! O gardián da Terra emerxe. 31 de agosto, 1988
126 よみがえる神龍!! Yomigaeru Shenron!! Shenlong revive!! O eterno Dragón resucita. 14 de setembro, 1988
127 カミナリよりも速く!! Kaminari yori mo Hayaku!! Máis rápido ca un lóstrego. Máis rápido co lóstrego. 21 de setembro, 1988
128 空のように静かに Sora no yō ni Shizuka ni Sereno coma o ceo. O segredo dos bosques. 28 de setembro, 1988
129 時をかける悟空 Toki o Kakeru Gokū Gokū viaxa a través do tempo. A habitación do tempo. 12 de outubro, 1988
130 悟空の敵は…悟空!? Gokū no Teki wa. ..Gokū!? O opoñente de Gokū é... Gokū? A boneca de Son Goku. 19 de outubro, 1988
131 それぞれの道をめざして Sorezore no Michi o Mezashite Cada quen toma un camiño. Facendo cadanseu camiño. 26 de outubro, 1988
132 マグマより熱く Maguma yori Atsuku Máis quente có magma. Máis quente que a lava. 2 de novembro, 1988
133 嵐の前の再会 Arashi no Mae no Saikai Unha reunión após a treboada. Cambios. 9 de novembro, 1988
134 波乱の天下一武道会 Haran no Tenkaichi Budōkai Un turbulento Tenkaichi Budōkai Perigo preliminar. 16 de novembro, 1988
135 選ばれた8人 Erabareta Hachinin Os 8 escollidos A batalla dos oito. 23 de novembro, 1988
136 殺し屋桃白白の逆襲 Koroshiya Taopaipai no Gyakushū O asasino Taopaipai contraataca Ten Shian contra o mercenario Tou Pai Pai. 30 de novembro, 1988
137 孫悟空の結婚 Son Gokū no Kekkon O matrimonio de Son Gokū Proposta anónima. 7 de decembro, 1988
138 謎の男・シェン Nazo no Otoko・Shen O home misterioso, Shen O heroe misterioso. 14 de decembro, 1988
139 激闘ふたたび!悟空VS天津飯 Gekitō Futatabi! Gokū Tai Ten Shin Han Outra pelexa intensa! Gokū contra Ten Shin Han Unha derrota sorprendente. 21 de decembro, 1988
140 ほんとうの力 Hontō no Chikara Forza verdadeira. Son Goku e Ten Shian enfróntanse de novo. 11 de xaneiro, 1989
141 四人の天津飯 Yonin no Tenshinhan Catro Ten Shin Han Todos para un. 18 de xaneiro, 1989
142 どっちが強い!?神VSピッコロ大魔王 Docchi ga Tsuyoi!? Kami Tai Pikkoro Daimaō Quen é máis forte!? Kami contra Piccoro Daimaō Shen contra Yun. 25 de xaneiro, 1989
143 この世の運命を賭けて! Kono Yo no Unmei o Kakete! Apostando polo destino deste mundo! Na loita polo futuro do mundo. 1 de febreiro, 1989
144 でた!究極の超カメハメ波 Deta! Kyūkyoku no Chōkamehameha Liberado! A última Súper Kamehameha O último combate. 8 de febreiro, 1989
145 ピッコロ大魔王超巨身術 Pikkoro Daimaō Chōkyoshinjutsu A técnica de Súper Xigante de Piccoro Daimaō O xigante do Torneo. 15 de febreiro, 1989
146 孫悟空のワナ Son Gokū no Wana A trampa de Son Gokū A lealdade de Son Goku. 22 de febreiro, 1989
147 万事休す!! Banji Kyūsu!! Todo descansa!! Unha proba difícil. 1 de marzo, 1989
148 やった!地球上最強の男 Yatta! Chikyūjō Saikyō no Otoko Porfin! O home máis forte do mundo. A vitoria final. 8 de marzo, 1989
149 炎の中のウエディングドレス Honō no Naka no Uedingu Doresu O vestido de noiva dentro das chamas. Na busca do abano máxico. 15 de marzo, 1989
150 幻の火喰い鳥 Maboroshi no Hi Kui Dori A fantástica ave traga-lume O comedor de lume. 22 de marzo, 1989
151 チチの花嫁修業のおかげです Chichi no Hanayome Shugyō no Okage Desu Grazas ó adestramento de Chichi para ser boa esposa Na montaña de xelo. 1 de abril, 1989
152 いそげ悟空!五行山のなぞ Isoge Gokū! Gogyōzan no Nazo Dáte présa Gokū! O misterio da montaña dos cinco elementos. O monte dos cinco elementos. 12 de abril, 1989
153 燃えるフライパン山!一瞬の決死行 Moeru Furaipan Yama! Isshun no Kesshikō Arde montaña Frypan! Unha decisión de vida ou morte Nas chamas do inferno. 19 de abril, 1989

Películas Dragon Ball[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
1 ドラゴンボール 神龍の伝説 Doragon Bōru Shenron no Densetsu Dragon Ball A lenda de Shenron A lenda de Shenron, o Dragón Sagrado 20 de decembro, 1986
2 ドラゴンボール 魔神城のねむり姫 Doragon Bōru Majin-Jō No Nemuri Hime Dragon Ball A princesa dormente do castelo do deus demo A bela dormente do castelo do demo 18 de xullo, 1987
3 ドラゴンボール 摩訶不思議大冒険 Doragon Bōru Makafushigi Dai-Bōken Dragon Ball A marabillosa aventura máxica Aventura mística 9 de xullo, 1988
4 ドラゴンボール 最強への道 Doragon Bōru Saikyō e no Michi Dragon Ball O camiño cara ó máis forte O camiño cara ó máis forte 3 de marzo, 1996 - Dragon Ball, 10º Aniversario

Películas Dragon Ball Z[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
01 ドラゴンボールZ オラの悟飯をかえせッ!! Doragon Bōru Zetto Ora no Gohan o Kaese!! Dragon Ball Z Retorna meu Gohan!! A ameaza da zona escura 15 de xullo, 1989
02 ドラゴンボールZ この世で一番強いヤツ Doragon Bōru Zetto Kono yo de ichiban tsuyoi yatsu Dragon Ball Z O home máis forte do mundo O máis forte do mundo 3 de outubro, 1990
03 ドラゴンボールZ 地球まるごと超決戦 Doragon Bōru Zetto Chikyū Marugoto Chōkessen Dragon Ball Z A súper batalla final polo planeta Terra Superbatalla na Terra 7 de xullo, 1990
04 ドラゴンボールZ 超サイヤ人だ孫悟空 Doragon Bōru Zetto Sūpā Saiya-jin da Son Gokū Dragon Ball Z O súper Saiyan Son Goku Son Goku superguerreiro 19 de marzo, 1991
05 ドラゴンボールZ とびっきりの最強対最強 Doragon Bōru Zetto Tobikkiri no Saikyō tai Saikyō Dragon Ball Z O máis forte dos fortes Os adversarios máis fortes 20 de xullo, 1991
06 ドラゴンボールZ 激突!!100倍パワーの戦士たち Doragon Bōru Zetto Gekitotsu!! Hyaku-Oku Pawā no Senshi-tachi Dragon Ball Z Choque!! Os guerreiros con 10 billóns de poder Combate contra cen millóns de poderosos guerreiros 7 de marzo, 1992
07 ドラゴンボールZ 極限バトル!三大超サイヤ人 Doragon Bōru Zetto Kyokugen Batoru!! San Dai Sūpā Saiya-jin Dragon Ball Z A batalla definitiva dos tres grandes Súper Saiyans Os tres grandes superguerreiros 7 de novembro, 1992
08 ドラゴンボールZ 燃え尽きろ!!熱戦・烈戦・超激戦 Doragon Bōru Zetto Moetsukiro!! Nessen, Ressen, Chō-Gekisen Dragon Ball Z Ata o último extremo! Combates feroces, pelexas encarnizadas, batallas definitivas Estala o duelo 6 de marzo, 1993
09 ドラゴンボールZ 銀河ギリギリ!!ぶっちぎりの凄い奴 Doragon Bōru Zetto Ginga Giri-Giri!! Butchigiri no Sugoi Yatsu Dragon Ball Z A brillante vía láctea!! O terríbel rapaz punxente O superheroe da galaxia 7 de outubro, 1993
10 ドラゴンボールZ 危険なふたり!超戦士はねむれない Doragon Bōru Zetto Kiken na Futari! Sūpā Senshi wa Nemurenai Dragon Ball Z Dobre perigo! O Súper Guerreiro non debe espertar 12 de marzo, 1994
11 ドラゴンボールZ 超戦士撃破!!勝のはオレだ Doragon Bōru Zetto Sūpā Senshi Gekiha!! Katsu No wa Ore da Dragon Ball Z O ataque dos Súper Guerreiros!! A vitoria é nosa - 7 de xaneiro, 1994
12 ドラゴンボールZ 復活のフュージョン!!悟空とベジータ Doragon Bōru Zetto Fukkatsu no Fyūjon!! Gokū to Bejīta Dragon Ball Z O renacemento da fusión! Goku e Vexeta 3 de maio, 1995
13 ドラゴンボールZ 龍拳爆発!!悟空がやらねば誰がやる Doragon Bōru Zetto Ryū-Ken Bakuhatsu!! Gokū ga Yaraneba Dare ga Yaru Dragon Ball Z O estoupido do puño do dragón! Goku, é-lo único que o podes utilizar 15 de xuño, 1995