Lista de episodios de Dragon Ball

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á busca
Artigo principal: Dragon Ball (anime).

Dragon Ball é un manga e anime, creado por Akira Toriyama. A seguir lístanse os episodios serie animada coas súas datas de emisión no Xapón.

Sagas[editar | editar a fonte]

Saga Episodios Ano de emisión
En
xaponés
En
galego
A procura das Bólas do Dragón 1-13 1986 1990
Adestramento co Mestre Mutenroi 14-18 1986 ?
O 21º Torneo das Artes Marciais 19-28 1986 ?
A Red Ribbon 29-67 1986 - 1987 ?
Adiviña Baba 68-83 1987 ?
O 22º Torneo das Artes Marciais 84-101 1987 - 1988 ?
O rei demo Piccoro 102-122 1988 ?
O 23º Torneo das Artes Marciais 123-153 1988 - 1989 ?

Episodios[editar | editar a fonte]

A procura das Bólas do Dragón (1-13)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Tradución
001 Bulma e Son Goku "Buruma to Son Gokū"
(ブルマと孫悟空)
Bulma e Son Goku 26 de febreiro, 1986
002 A primeira etapa da viaxe "Arararaa! Tama ga Nai"
(あらららー!タマがない!)
E isto...?! Non están as bólas! 5 de marzo, 1986
003 O Xenio da Tartaruga "Kame-Sennin no Kinto-Un"
(亀仙人のキント雲)
A Nube Kinto do Sabio Tartaruga 12 de marzo, 1986
004 Olong, o monstro "Hitosarai Yōkai Ūron"
(人さらい妖怪ウーロン)
Oolong, o monstro secuestrador 19 de marzo, 1986
005 Yamcha, o bandido do deserto "Tsuyokute Warui Sabaku no Yamucha"
(つよくて悪い砂漠のヤムチャ)
Yamcha, o forte e cruel bandido do deserto 26 de marzo, 1986
006 Na busca da sexta bóla "Mayonaka no Hōmonsha-tachi"
(真夜中の訪問者たち)
Os visitantes de medianoite 2 de abril, 1986
007 O Monte Tixola "Furaipan Yama no Gyūmaō"
(フライパン山の牛魔王)
O Rei Satán do Monte Tixola 9 de abril, 1986
008 A Onda Vital de Mutenroi "Kame-Sennin no Kamehameha"
(亀仙人のカメハメ波)
A Kamehameha do Mestre Tartaruga 16 de abril, 1986
009 O Monstro da Cenoria "Usagi Oyabun no Tokui Waza"
(うさぎオヤブンの得意技)
A técnica especial do Xefe Coello 23 de abril, 1986
010 O roubo das Bólas Máxicas "Doragon Bōru Ubawareru!!"
(D.B.うばわれる!!)
As Bólas do Dragón son roubadas 30 de abril, 1986
011 Só é Dragón de nome "Tsui ni Doragon Arawaru!"
(ついに龍あらわる!)
Finalmente aparece o Dragón 7 de maio, 1986
012 Por fin aparece o Dragón "Shenron e no Negai"
(神龍への願い)
O desexo a Shenron 14 de maio, 1986
013 "Gokū no Dai-Henshin"
(悟空の大変身)
A gran transformación de Goku 21 de maio, 1986

Adestramento co Mestre Mutenroi (14-18)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Tradución
014 "Gokū no Raibaru? Sanjō!!"
(悟空のライバル? 参上!!)
Aparece o rival de Son Goku?!! 28 de maio, 1986
015 "Fushigi na On'na no Ko Ranchi"
(不思議な女の子ランチ)
Lunch, unha rapaza estraña 4 de xuño, 1986
016 "Shugyō · Ishi Sagashi"
(修業 · 石さがし)
Adestramento, á procura da rocha 11 de xuño, 1986
017 O reparto do leite "Inochigake! Gyūnyū Haitatsu"
(命がけ! 牛乳はいたつ)
A vida en perigo! Reparto de leite 18 de xuño, 1986
018 Adestramento intensivo "Kame-senryū Kitsūi Shugyō"
(亀仙流きつーい修業)
O adestramento intensivo do Ermitán Tartaruga 25 de xuño, 1986

O 21º Torneo das Artes Marciais (19-28)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Tradución
019 Listos para a gran final "Tenka’ichi Budōkai Hajimaru!"
(天下一武道会はじまる!)
O Torneo de Artes Marciais comeza 2 de xullo, 1986
020 As primeiras eliminatorias "Deru ka!? Shugyō no Iryoku"
(でるか!? 修行の威力)
Aparecerá!? A forza do adestramento 9 de xullo, 1986
021 Krilín en apuros "Ayaushi! Kuririn"
(危うし! クリリン)
Ten coidado! Krillin 16 de xullo, 1986
022 A pelexa de Yamcha "Yamucha Tai Jakkī Chun"
(ヤムチャVSジャッキーチュン)
Yamcha contra Jackie Chun 23 de xullo, 1986
023 Xirán, o tramposo "Detā! Kyōteki Giran"
(出たーっ! 強敵ギラン)
Está aquí! O poderoso inimigo Giran 30 de xullo, 1986
024 A hora da verdade para Krilín "Kuririn Hisshi no Dai-Kōbōsen"
(クリリン必死の大攻防戦)
O ataque desesperado e batalla defensiva de Kuririn 6 de agosto, 1986
025 O combate aéreo "Tate Gokū! Osoru Beki Tenkū Pekeji-ken"
(たて悟空! 恐るべき天空X字拳)
Levanta Goku! A temible Puñada X Aérea 13 de agosto, 1986
026 A gran final "Kesshōsen da!! Kamehame-Ha"
(決勝戦だ!! カメハメ波)
A ronda final!! Kamehameha 20 de agosto, 1986
027 "Gokū · Saidai no Pinch"
(悟空 · 最大のピンチ)
O máis grande apuro de Goku 27 de agosto, 1986
028 "Gekitotsu!! Pawā Tai Pawā"
(激突!! パワー対パワー)
Choque!! Poder contra Poder 3 de setembro, 1986

A Red Ribbon (29-67)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Tradución
029 "Futatabi Bōken Samayō Mizūmi"
(ふたたび冒険 さまよう湖)
Unha nova aventura - O lago ambulante 10 de setembro, 1986
030 "Pirafu to Nazo no Gundan"
(ピラフと謎の軍団)
Pilaf e o exército misterioso 17 de setembro, 1986
031 "Gege! Nise Gokū Shutsugen!!"
(ゲゲ! ニセ悟空出現!!)
Vaia! Un falso Goku aparece!! 24 de setembro, 1986
032 "Kieta!? Sora Tobu Yōsai"
(消えた!? 空とぶ要塞)
Desapareceu!? A fortaleza voadora 1 de outubro, 1986
033 "Doragon no Densetsu"
(龍の伝説)
A lenda do Dragón 8 de outubro, 1986
034 O exército do xeneral Silver "Hijō no Reddo Ribon"
(非情のレッドリボン)
A despiadada Red Ribbon 15 de outubro, 1986
035 A busca das pegadas "Kita no Shōjo Suno"
(北の少女スノ)
Suno, a moza do norte 22 de outubro, 1986
036 Asalto á torre "Massuru Tawā no Kyōfu"
(マッスル塔の恐怖)
O terror de Muscle Tower 29 de outubro, 1986
037 O combate co furamuros "Ninja Murasaki Sanjō"
(忍者ムラサキ参上)
Chega o Ninja Murasaki 5 de novembro, 1986
038 Cinco furamuros contra Son Goku "Osorubeshi!! Bunshin no Jutsu"
(恐るべし!! 分身の術)
Tremede!! A técnica da duplicación 12 de novembro, 1986
039 O robot de gran corazón "Nazo no Jinzōningen Hachi-Gō"
(謎の人造人間8号)
O misterioso Androide Nº8 19 de novembro, 1986
040 A loita na torre Massuru "Dō Suru Gokū!! Senritsu no Buyon"
(どうする悟空!! 戦慄のブヨン)
E agora que, Goku!!? O terrible Buyon 26 de novembro, 1986
041 O último día da torre "Massuru Tawā no Saigo"
(マッスルタワーの最期)
A fin da Muscle Tower 3 de decembro, 1986
042 O segredo do doutor Flappe "Kiki Ippatsu!! Ganbare Hatchan"
(危機一髪!! ガンバレ8ちゃん)
Perigo inminente!! Adiante Hatchan 10 de decembro, 1986
043 Son Goku descobre a cidade "Nishi no Miyako no Buruma n'chi"
(西の都のブルマんち)
A casa de Bulma na cidade do Oeste 17 de decembro, 1986
044 Son Goku reencontra ós seus amigos "Gokū to Nakama to Kiken ga Ippai"
(悟空と仲間と危険がいっぱい)
Goku e amigos e moreas de perigo 24 de decembro, 1986
045 Unha trampa polo aire "Ki o Tsukero! Kūchū no Wana"
(気をつけろ! 空中の罠)
Coidado! Unha trampa no medio do aire 7 de xaneiro, 1987
046 O regreso de Bulma "Buruma no Dai-Shippai"
(ブルマの大失敗)
O grande fracaso de Bulma 14 de xaneiro, 1987
047 Na Illa do Sapoconcho "Kame Hausu Hakken Saru!!"
(KAME HOUSE 発見さる!!)
A Kame House é descuberta 21 de xaneiro, 1987
048 O xeneral Blue Pasa ao ataque "Burū Shōgun Kōgeki Kaishi!!"
(ブルー将軍攻撃開始!!)
O Xeneral Blue comeza o ataque!! 29 de xaneiro, 1987
049 A espenuca fantástica "Ayaushi Ranchi-san"
(危うしランチさん)
Lunch en perigo 4 de febreiro, 1987
050 As trampas dos piratas "Kaizoku-tachi no Wana"
(海賊たちのワナ)
As trampas dos piratas 11 de febreiro, 1987
051 O robot pirata "Kaitei no Gādoman"
(海底のガードマン)
O garda de seguridade do fondo do océano 18 de febreiro, 1987
052 O tesouro existe "Yatta! Otakara Hakken"
(やった! お宝発見)
Fixémolo! Atopamos o tesouro 24 de febreiro, 1987
053 A coba dos mil perigos "Kyōfu no Hikaru Me"
(恐怖の光る眼)
Os ollos que escintilean co terror 4 de marzo, 1987
054 Sálvese quen poida "Nigero ya Nigero!! Dai-Dasshutsu"
(逃げろや逃げろ!! 大脱出)
Correde! Correde! A gran fuxida 11 de marzo, 1987
055 Un extraño lugar "Ncha! Otte Pengin Mura"
(んちゃ! 追ってペンギン村)
Ah! Perseguidos ata Vila Pingüín 18 de marzo, 1987
056 Coma sobre unha pequena nube "Uhohōi! Arare Kumo ni Noru"
(うほほーい! アラレ雲にのる)
Woohoo! Arale monta na nube 25 de marzo, 1987
057 Un radar para Son Goku "Taiketsu! Arare Tai Burū"
(対決! アラレVSブルー)
Un enfrontamento! Arale contra Blue 8 de abril, 1987
058 Os habitantes da terra máxica "Makyō no Seichi Karin"
(魔境の聖地カリン)
A ameazante terra sagrada de Karin 15 de abril, 1987
059 A chegada do famoso asasino Ton Pai Pai "Kita! Sekaiichi no Koroshiya Taopaipai"
(きた!世界一の殺し屋 “桃白白”)
É el! O mellor asasino do mundo, Tao Pai Pai 22 de abril, 1987
060 A torre da auga máxica "Shōbu!! Kamehameha Tai Dodonpa"
(勝負!!カメハメ波VSどどん波)
Unha batalla!! Kamehameha contra Dodonpa 29 de abril, 1987
061 Mestre de mestres "Karin-Tō no Karin-sama"
(カリン塔のカリン様)
Karin da Torre Karin 6 de maio, 1987
062 A auga ultra-sagrada "Hatashite!? Chōseisui no Kikime"
(果して!?超聖水のききめ)
Cal será!? O efecto da auga sagrada 13 de maio, 1987
063 A volta do heroe "Son Gokū no Gyakushū"
(孫悟空の逆襲)
A vinganza de Son Goku 20 de maio, 1987
064 A derrota de Mostachu "Saigo no Taopaipai"
(最後の桃白白)
A fin de Tao Pai Pai 27 de maio, 1987
065 En ruta cara o cuartel xeral "Yuke Gokū! Totsugeki Kaishi"
(ゆけ悟空!突撃開始)
Adiante Goku! Comeza o ataque 10 de xuño, 1987
066 A derrota do Xeral Red "Reddo Ribon Gun Hisshi no Kōbō"
(レッドリボン軍必死の攻防)
O exercito da Red Ribbon contraataca desesperadamente 17 de xuño, 1987
067 A morte do Xeral Red "Reddo Sōsui Shisu!!"
(レッド総帥死す!!)
O Xeneral Red morre!! 24 de xuño, 1987

Adiviña Baba (68-83)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Tradución
068 A derradeira Bóla de Cristal "Saigo no Doragon Bōru"
(最後のドラゴンボール)
A última Bóla do Dragón 1 de xullo, 1987
069 Unha visita a Baba "Kyūto na!? Uranai Baba"
(キュートな!?占いババ)
Será bonitiña!? A adiviña Baba 8 de xullo, 1987
070 Os cinco adversarios "Totsugeki! Warera Gonin no Senshi"
(突撃!われら5人の戦士)
Ataque! Nós, os cinco loitadores 15 de xullo, 1987
071 A fosa do demo "Kesshi no Dairyūkessen"
(決死の大流血戦)
Un combate sanguento e desesperado 22 de xullo, 1987
072 Combate na fosa do demo "Son Gokū Kenzan! Akuma no Benjo"
(孫悟空見参!悪魔の便所)
Coñecede a Son Goku! O retrete dos demos 29 de xullo, 1987
073 O poder mortal do demo "Hissatsu Akumaitokōsen to wa!?"
(必殺アクマイト光線とは!?)
Que é o raio mortal diabólico!? 5 de agosto, 1987
074 O misterioso enmascarado "Nazo no Goninme no Otoko"
(なぞの五人目の男)
O misterioso quinto home 12 de agosto, 1987
075 Un misterioso adversario "Gekitotsu!! Kyōteki Dōshi"
(激突!!強敵同志)
Enfrontamento!! Adversarios poderosos 19 de agosto, 1987
076 Un enmascarado desenmascarado "Kamen Otoko no Shōtai ha!?"
(仮面男の正体は!?)
A identidade do home enmascarado 26 de agosto, 1987
077 Pilaf ten un plan "Pirafu no Daisakusen"
(ピラフの大作戦)
A grande estratexia de Pilaf 2 de setembro, 1987
078 A visita do divino dragón "Shenron Futatabi"
(神龍ふたたび)
Shenron de novo 9 de setembro, 1987
079 A aldea liberada "Kinkaku · Ginkaku no Hito Kui Hyōtan"
(金角·銀角の人食いひょうたん)
A cabaza comehomes de Kinkaku e Ginkaku 16 de setembro, 1987
080 O combate real "Iza Gozen Shiai! Gokū Tai Tenron"
(いざ御前試合!悟空VS天龍)
Combate imperial! Goku contra Tenron 23 de setembro, 1987
081 Son Goku na vila das pantasmas "Gokū · Makai e Iku"
(悟空·魔界へ行く)
Goku vai ao mundo dos demos 30 de setembro, 1987
082 O xabarín voador "Abare Kaijū InoShikaChō"
(あばれ怪獣イノシカチョウ)
A besta feroz, Inoshikacho 7 de outubro, 1987
083 Un golpe amigo "Isoge Gokū! Tenka-ichi Budōkai"
(いそげ悟空!天下一武道会)
Date presa cara o Torneo Mundial de Artes Marciais, Goku! 14 de outubro, 1987

O 22º Torneo das Artes Marciais (84-101)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Tradución
084 O regreso de Jackie Chun "Mezase Budō Tenka-ichi!!"
(めざせ武道天下一!!)
Aspira a ser o mellor artista marcial do mundo!! 21 de outubro, 1987
085 As eliminatorias "Kachinokoru zo!! Yosen Sabaibaru"
(勝ちのこるぞっ!!予選サバイバル)
Decidido a acadar a victoria!! Supervivencia nas preliminares 28 de outubro, 1987
086 Os oito mellores "Kettei!! Hachinin no Yūshatachi"
(決定!!8人の勇者たち)
Está decidido!! Oito valentes heroes 4 de novembro, 1987
087 A gran final "Taiketsu!! Yamucha Tai Tenshinhan"
(対決!!ヤムチャVS天津飯)
Confrontación!! Yamcha contra Tenshinhan 11 de novembro, 1987
088 O gran campionato do mundo de artes marciais continúa "Yuke Yamucha! Osoru Beshi Tenshinhan"
(ゆけヤムチャ!恐るべし天津飯)
Adiante Yamcha! O incrible Tenshinhan 18 de novembro, 1987
089 O reencontro coa lúa chea "Kyōfu!! Mangetsu no Urami"
(恐怖!!満月の恨み)
Pánico!! O resentemento da lúa chea 25 de novembro, 1987
090 A vinganza do Corvo Xenial "Nanana!! Nanto Dodonpa"
(なななっ!!なんと どどん波)
Nanana!! Que, unha onda Dodon? 2 de decembro, 1987
091 Matemáticas marciais "Gyakuten!! Kuririn no Paaden ne Daisakusen"
(逆転!!クリリンの8でんネ大作戦)
Viran as tornas!! A grande estratexia de Kuririn 9 de decembro, 1987
092 Un artista en apuros "Omatase! Son Gokū Sanjō!!"
(おまたせーっ!孫悟空参上!!)
Perdón pola espera! Son Goku está aquí!! 16 de decembro, 1987
093 Un combate de mestres "Jitsuryoku Hakuchū!! Tenshinhan Tai Jakkii"
(実力伯仲!!天津飯VSジャッキー)
Igualados!! Tenshinhan contra Jackie 23 de decembro, 1987
094 Jackie Chun contra Tensian "Gegege!! Shintsurusenryū Taiyōken"
(ゲゲゲッ!!新鶴仙流·太陽拳)
Gegege!! Unha nova técnica da escola do Corvo Ermitaño: Taiyōken 30 de decembro, 1987
095 Krilín contra Son Goku "Faito!! Gokū Tai Kuririn"
(ファイト!!悟空VSクリリン)
Loita!! Goku contra Kuririn 6 de xaneiro, 1988
096 Os mellores golpes de Krilín "Masa ka Gokū!? Kuririn no Daisakusen"
(まさか悟空!?クリリンの大作戦)
En serio, Goku?! A grande estratexia de Kuririn 13 de xaneiro, 1988
097 O combate final "Kesshō!! Hatashite Budō Tenka-ichi wa!?"
(決勝!!はたして武道天下一は!?)
As Finais!! O mellor artista marcial do mundo é...?! 20 de xaneiro, 1988
098 Un combate de moita altura "Higi·Haikyūken Tai Sentō Pawā"
(秘技·排球拳VS戦闘パワー)
A técnica secreta Haikyūken contra o poder de loita 27 de xaneiro, 1988
099 Gañar con trampas "Tenshinhan no Kunō!!"
(天津飯の苦悩!!)
O sofremento de Tenshinhan!! 3 de febreiro, 1988
100 A derradeira oportunidade "Sei ka Shi ka!? Saigo no Shudan"
(生か死か!?最後の手段)
Vida?! Morte?! O derradeiro recurso 10 de febreiro, 1988
101 Final polas nubes "Budōkai Shūryō! Soshite...!!"
(武道会終了!そして...!!)
Remata o torneo! E entón...!! 17 de febreiro, 1988

O rei demo Piccoro (102-122)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Tradución
102 O retorno dos diaños "Kuririn no Shi Osoroshiki Inbō!!"
(クリリンの死恐ろしき陰謀!!)
A terrorífica conspiración da morte de Kuririn!! 24 de febreiro, 1988
103 O tempo do terror "Pikkoro Daimaō no Kyōfu!!"
(ピッコロ大魔王の恐怖!!)
O terror do rei demo Piccoro 2 de marzo, 1988
104 Son Goku volve á vida "Yomigaere Son Gokū!!"
(よみがえれ孫悟空!!)
Volve á vida, Son Goku!! 9 de marzo, 1988
105 O home das fragas "Kaidanji·Yajirobee Tōjō!!"
(怪男児·ヤジロベー登場!!)
Un home misterioso: Chega Yajirobe!! 16 de marzo, 1988
106 Executar a todos os finalistas "Majū·Tanbarin ga Yatte Kuru!!"
(魔獣·タンバリンがやってくる!!)
Vén a besta demoníaca Tambourine 23 de marzo, 1988
107 O oso e a tartaruga "Son Gokū·Ikari Bakuhatsu!!"
(孫悟空·怒り爆発!!)
Son Goku: Rabia explosiva!! 6 de abril, 1988
108 Satán en persoa "Pikkoro Daimaō Oritatsu!!"
(ピッコロ大魔王降り立つ!!)
O rei demo Piccoro descende!! 13 de abril, 1988
109 Son Goku loita contra Piccoro "Son Gokū Tai Pikkoro Daimaō"
(孫悟空対ピッコロ大魔王)
Son Goku contra o rei demo Piccoro 20 de abril, 1988
110 A última esperanza "Ganbare! Son Gokū!!"
(がんばれっ!孫悟空!!)
Adiante! Son Goku!! 4 de maio, 1988
111 O derradeiro combate da tartaruga "Kame-Sennin no Saigo no Mafūba!!"
(亀仙人の最後の魔封波!!)
O derradeiro Mafūba do Sabio Tartaruga 11 de maio, 1988
112 A xuventude do diaño "Wakagaeru ka!? Pikkoro Daimaō"
(若がえるか!?ピッコロ大魔王)
Rexuveneceu!? O rei demo Piccoro 18 de maio, 1988
113 A primeira etapa "Kingu Kyassuru no Kōbō!!"
(キングキャッスルの攻防!!)
A ofensa e defensa do King Castle 25 de maio, 1988
114 Os consellos do mestre Karin "Gokū no Negai!! Karin-sama mo Nayamu"
(悟空のねがい!!カリン様もなやむ)
O desexo de Goku!! Mesmo Karin está preocupado 1 de xuño, 1988
115 O labirinto do xeo "Te ni Irero! Nazo no Chōshinsui"
(手に入れろ!謎の超神水)
Vaino coller! O misterioso Súper Deus da Auga 8 de xuño, 1988
116 Xenio Tartaruga reaparece "Ikite Ita Kame-sen'nin!?"
(生きていた亀仙人!?)
Vive o Sabio Tartaruga?! 22 de xuño, 1988
117 A reencarnación de Son Goku "Son Gokū Tsui ni Hasshin!!"
(孫悟空ついに発進!!)
Son Goku parte finalmente!! 29 de xuño, 1988
118 A destrución das rexións "Tenshinhan no Ketsui!!"
(天津飯の決意!!)
A determinación de Tenshinhan 6 de xullo, 1988
119 Tensian enfróntase a Satán "Kimaru ka!? Densetsu no Mafūba"
(きまるか!?伝説の魔封波)
Funcionará?! A lendaria Mafūba 20 de xullo, 1988
120 A carraxe de Son Goku "Gokū·Ikari no Furu Pawā!!"
(悟空·怒りのフルパワー!!)
Goku: Rabia a máximo poder!! 27 de xullo, 1988
121 Un combate difícil "Son Gokū Saidai no Kiki!!"
(孫悟空最大の危機!!)
A máis grande crise de Son Goku 3 de agosto, 1988
122 A fin de Satán "Saigo no Kake!!"
(最後の賭け!!)
A derradeira aposta 10 de agosto, 1988

O 23º Torneo das Artes Marciais (123-153)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Tradución
123 Á procura do bastón máxico "Nyoibō no Himitsu"
(如意棒の秘密)
O segredo do Bastón Máxico 17 de agosto, 1988
124 O templo das nubes "Kumo no Ue no Shinden"
(雲の上の神殿)
Templo sobre as nubes 24 de agosto, 1988
125 Deus aparece "Kami-sama Tōjō!!"
(神様登場!!)
Aparece Deus!! 31 de agosto, 1988
126 Máis rápido có lóstrego "Yomigaeru Shenron!!"
(よみがえる神龍!!)
Shenron resucita!! 14 de setembro, 1988
127 A resurrección do dragón "Kaminari yori mo Hayaku!!"
(カミナリよりも速く!!)
Máis rápido ca un lóstrego 21 de setembro, 1988
128 Sereo coma un ceo sen nubes "Sora no yō ni Shizuka ni"
(空のように静かに)
Silencioso coma o ceo 28 de setembro, 1988
129 Máis alá da zona do tempo "Toki o Kakeru Gokū"
(時をかける悟空)
Goku viaxa no tempo 12 de outubro, 1988
130 O aprendizaxe "Gokū no Teki wa...Gokū!?"
(悟空の敵は...悟空!?)
O opoñente de Goku é... Goku!? 19 de outubro, 1988
131 O xigante cornudo "Sorezore no Michi o Mezashite"
(それぞれの道をめざして)
Cada un á súa maneira 26 de outubro, 1988
132 Erupción volcánica "Maguma yori Atsuku"
(マグマより熱く)
Máis quente có magma 2 de novembro, 1988
133 O reencontro "Arashi no Mae no Saikai"
(嵐の前の再会)
Reunión antes da tormenta 9 de novembro, 1988
134 Sorteo entre amigos "Haran no Tenka-ichi Budōkai"
(波乱の天下一武道会)
Problemas no Torneo de Artes Marciais 16 de novembro, 1988
135 O terrible Tou Pai Pai "Erabareta Hachinin"
(選ばれた8人)
Os oito elixidos 23 de novembro, 1988
136 Os atletas da gran final "Koroshiya Taopaipai no Gyakushū"
(殺し屋桃白白の逆襲)
O contraataque do asasino Tao Pai Pai 30 de novembro, 1988
137 A promesa de Son Goku "Son Gokū no Kekkon"
(孫悟空の結婚)
O casamento de Son Goku 7 de decembro, 1988
138 Un adversario orixinal "Nazo no Otoko·Shen"
(謎の男·シェン)
O home misterioso, Shen 14 de decembro, 1988
139 Son Goku contra Tensián – 2º encontro "Gekitō Futatabi! Gokū Tai Tenshinhan"
(激闘ふたたび!悟空VS天津飯)
Outra fera batalla! Goku contra Tenshinhan 21 de decembro, 1988
140 Combate entre nubes "Hontō no Chikara"
(ほんとうの力)
Verdadeira forza 11 de xaneiro, 1989
141 Todos para un e un para todos "Yonin no Tenshinhan"
(四人の天津飯)
Catro Tenshinhans 18 de xaneiro, 1989
142 Son Goku vence a Tensian "Docchi ga Tsuyoi!? Kami Tai Pikkoro Daimaō"
(どっちが強い!?神VSピッコロ大魔王)
Quen é máis forte?! Deus vs. Rei Demo Piccolo 25 de xaneiro, 1989
143 Polo futuro do mundo "Kono Yo no Unmei o Kakete!"
(この世の運命を賭けて!)
O futuro deste mundo está en xogo! 1 de febreiro, 1989
144 A furia do diaño cativo "Deta! Kyūkyoku no Chōkamehameha"
(でた!究極の超カメハメ波)
Sóltaa! A Súper Kamehameha definitiva 8 de febreiro, 1989
145 O diaño maior "Pikkoro Daimaō Chōkyoshinjutsu"
(ピッコロ大魔王超巨身術)
A técnica de súper xigante do Gran Rei Demo Piccolo 15 de febreiro, 1989
146 Combate desigual "Son Gokū no Wana"
(孫悟空のワナ)
A trampa de Son Goku 22 de febreiro, 1989
147 O diaño canta vitoria "Banji Kyūsu!!"
(万事休す!!)
Non hai nada que facer 1 de marzo, 1989
148 A vitoria "Yatta! Chikyūjō Saikyō no Otoko"
(やった!地球上最強の男)
Viva! O home máis forte da Terra 8 de marzo, 1989
149 A voda sobre o volcán "Honō no Naka no Uedingu Doresu"
(炎の中のウエディングドレス)
Vestido de noiva en chamas 15 de marzo, 1989
150 O comedor de lume "Maboroshi no Hi Kui Dori"
(幻の火喰い鳥)
A aparición do paxaro comelume 22 de marzo, 1989
151 A montaña de xeo "Chichi no Hanayome Shugyō no Okage Desu"
(チチの花嫁修業のおかげです)
Grazas ó adestramento nas tarefas do fogar de Chichi... 1 de abril, 1989
152 O abano máxico "Isoge Gokū! Gogyōzan no Nazo"
(いそげ悟空!五行山のなぞ)
Dáte présa, Goku! O misterio da montaña dos cinco elementos 12 de abril, 1989
153 No lume do inferno "Moeru Furaipan Yama! Isshun no Kesshikō"
(燃えるフライパン山!一瞬の決死行)
O Monte Frypan está ardendo! Unha acción arriscada nun momento 19 de abril, 1989

Especiais de Dragon Ball[editar | editar a fonte]

Título Estrea no Xapón
Xaponés Tradución
1 "Doragon Bōru: Gokū no shōbō tai"
(ドラゴンボール 悟空の消防隊)
Dragon Ball: A brigada de incendios de Goku Xuño, 1988
2 "Doragon Bōru: Gokū no kōtsū anzen"
(ドラゴンボール 悟空の交通安全)
Dragon Ball: A seguridade vial de Goku Xuño, 1988

Películas Dragon Ball[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Tradución
1 A lenda de Shenron, o Dragón Sagrado "Doragon Bōru: Shenron no Densetsu"
(ドラゴンボール 神龍の伝説)
Dragon Ball: A lenda de Shenron 20 de decembro, 1986
2 A bela dormente do castelo do demo "Doragon Bōru: Majin-Jō No Nemuri Hime"
(ドラゴンボール 魔神城のねむり姫)
Dragon Ball: A princesa dormente no castelo do demo 18 de xullo, 1987
3 Aventura mística "Doragon Bōru: Makafushigi Dai-Bōken"
(ドラゴンボール 魔訶不思議大冒険)
Dragon Ball: Aventura mística 9 de xullo, 1988
4 O camiño cara ó máis forte "Doragon Bōru: Saikyō e no Michi"
(ドラゴンボール 最強への道)
Dragon Ball: O camiño cara ó máis forte 3 de marzo, 1996 - Dragon Ball, 10º Aniversario