Lista de episodios de Dragon Ball GT

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Artigo principal: Dragon Ball GT.

Lista de episodios de Dragon Ball GT, continuación do anime Dragon Ball e Dragon Ball Z

Episodios[editar | editar a fonte]

A Gran Viaxe (1-22)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
001 謎のDB出現!!悟空が子供に!? Nazo no Doragon Bōru Shutsugen!! Gokū ga Kodomo ni!? Son Goku converteuse nun neno!? 7 de febreiro, 1996
002 主役は私!パン宇宙に飛び立つ!! Shuyaku wa Watashi! Pan Uchū ni Tobitatsu!! Eu tomarei o mando! Pan despega cara ó Universo! 14 de febreiro, 1996
003 超ガメツイ!!商人の惑星イメッガ Chōgametsui!! Shōnin no Wakusei Imegga Imekka, o planeta dos vendedores obsesivos 21 de febreiro, 1996
004 ウォンテッド!!悟空が指名手配!? Uonteddo!! Gokū ga Shimei Tehai!? Criminal! Son Goku entra na lista dos máis buscados! 28 de febreiro, 1996
005 強いヤツ見っけ!!用心棒レジック Tsuyoi Yatsu Mikke!! Yōjinbō Rejikku Buscade o matón! Lezick, o garda persoal 6 de marzo, 1996
006 ちょっとイテえぞ!?悟空の歯医者 Chotto Itee zo!? Gokū no Haisha O planeta dos animais xigantes 13 de marzo, 1996
007 愛しのハニー!?花嫁はトランクス Itoshi no Hanii!? Hanayome wa Torankusu O bigotudo que sacudiu a terra 20 de marzo, 1996
008 悟空もドッカン!!おひげパワー全開 Gokū mo Dokkan!! Ohige Pawā Zenkai Ata Son Goku é derrotado! 17 de abril, 1996
009 シマッタ!!悟空飛び込む罠の星!? Shimatta!! Gokū Tobikomu Wana no Hoshi!? O home do látego que anda atrás da Bóla Máxica 24 de abril, 1996
010 踊ってアタック!?ボンパッパー!! Odotte Atakku!? Bonpappā!! A danza do Espazo! 1 de maio, 1996
011 ルードの呪い!?人形にされたパン Rūdo no Noroi!? Ningyō ni Sareta Pan A maldición de Luud! 8 de maio, 1996
012 神のお告げは超迷惑!!ルード起動 Kami no Otsuge wa Chōmeiwaku!! Rūdo Kidō O látego do demo 15 de maio, 1996
013 こいつが親玉!?謎の科学者ミュー Koitsu ga Oyadama!? Nazo no Kagakusha Myū O pesadelo continúa 22 de maio, 1996
014 リズムはバッチリ!?ルード攻略!! Rizumu wa Batchiri!? Rūdo Kōryaku!! A estratexia de Luud! 5 de xuño, 1996
015 もうグレてやる!!パンの家出!? Mō Gurete Yaru!! Pan no Iede!? A terceira Bóla Máxica 12 de xuño, 1996
016 マシン惑星M2…裏切りのギル!? Mashin Wakusei Emu Tsū... Uragiri no Giru!? Gill descobre a súa verdadeira personalidade! 19 de xuño, 1996
017 パンにおまかせ!悟空救出作戦!! Pan ni Omakase! Gokū Kyūshutsu Sakusen!! Deixádelle o asunto a Pan! A estratexia para rescatar a Son Goku! 26 de xuño, 1996
018 データにゃないぜ!!悟空の超本気 Dēta nya Nai ze!! Gokū no Chōhonki A destrucción dos Mega Canón Sigma 10 de xullo, 1996
019 出陣!!最強ミュータント・リルド Shutsujin!! Saikyō Myūtanto · Rirudo Lilde, o derradeiro mutante, entra en acción 17 de xullo, 1996
020 たまげたぞ!!悟空を襲う金属津波 Tamageta zo!! Gokū o Osō Kinzoku Tsunami O Super Saiyan contra o Hyper Mega Lilde 31 de xullo, 1996
021 何てこった!!金属板になった悟空 Nante Kotta!! Kinzokuban ni Natta Gokū Que sucede!? Son Goku converteuse nunha lámina de metal 14 de agosto, 1996
022 暴かれた野望!!邪悪生命体ベビー Abakareta Yabō!! Jaaku Seimeitai Bebī A máquina mutante! Un individuo poderoso con cara de bebé 21 de agosto, 1996

Bebé (23-40)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
023 隠された危機!?難波船と謎の少年 Kakusareta Kiki!? Nanbasen to Nazo no Shōnen O rescate do neno perdido no Espacio Exterior 28 de agosto, 1996
024 ベビー逆襲!!狙われたサイヤ人!! Bebī Gyakushū!! Nerawareta Saiyajin!! Bebé ó ataque! A persecución dos tres Saiyans! 4 de setembro, 1996
025 大変だ!!地球にベビーが現れた Taihen Da!! Chikyū ni Bebī ga Arawareta Bebé aparece na Terra 16 de outubro, 1996
026 悟飯と悟天…最悪の兄弟ゲンカ!? Gohan to Goten... Saiaku no Kyōdai Genka!? Que estraño... Son Goten volveuse violento! 30 de outubro, 1996
027 野望完成!?乗っ取られたベジータ Yabō Kansei!? Nottorareta Bejīta Bebé revela a súa verdadeira identidade 6 de novembro, 1996
028 悟空 帰る…地球は全部オラの敵!? Gokū Kaeru... Chikyū wa Zenbu Ora no Teki!? Son Goku regresa... Todo o mundo é o seu inimigo!? 13 de novembro, 1996
029 超ヤバイ!?超サイヤ人3敗れる!! Chōyabai!? Sūpā Saiyajin Surī Yabureru!! Os tres Super Saiyans son derrotados! 27 de novembro, 1996
030 悟空消滅!?オラは死んじまっただ Gokū Shōmetsu!? Ora wa Shinjimatta Da Morrín? Son Goku xoga ó parchís! 4 de decembro, 1996
031 アッと驚く!?スゴロク空間大崩壊 At'to Odoroku!? Sugoroku Kūkan Daihōkai Que sorpresa! O Espacio Sugoroku derrúbase 11 de decembro, 1996
032 悟空を返せ!!怒りの戦士ウーブ Gokū o Kaese!! Ikari no Senshi Ūbu Volve Son Goku! Ub, o guerreiro cheo de ira 8 de xaneiro, 1997
033 くらえベビー!新生ウーブ必殺光線!! Kurae Bebī! Shinsei Ūbu Hissatsu Kousen!! Ub o resucitado! Apura Son Goku! 15 de xaneiro, 1997
034 変身失敗!?悟空の大ザル大暴れ!! Henshin Shippai!? Gokū no Ōzaru Ōabare!! Fallou a transformación!? Son Goku convertido nun Gran Simio! 22 de xaneiro, 1997
035 最強!!悟空が超サイヤ人4に!! Saikyō!! Gokū ga Sūpā Saiyajin Fō ni!! O máis poderoso! Son Goku transfórmase nun Super Saiyan 4! 29 de xaneiro, 1997
036 不死身の怪物!?凶悪大ザルベビー Bujimi no Kaibutsu!? Kyōaku Ōzaru Bebī Un monstro inmortal!? Bebé transformouse nun Gran Simio 5 de febreiro, 1997
037 壮絶!!ベビーと悟空ダブルKO!! Sōzetsu!! Bebī to Gokū Daburu Nokkuauto!! O último recurso do vello Kaio 12 de febreiro, 1997
038 みんなの力で…超サイヤ人4復活 Minna no Chikara de... Sūpā Saiyajin Fō Fukkatsu O Super Saiyan 4 resucita coas enerxías de todos 19 de febreiro, 1997
039 これで最後だ!ついにベビー消滅 Kore de Saigo Da! Tsui ni Bebī Shōmetsu Chegou a fin! O derradeiro combate de Bebé 26 de febreiro, 1997
040 地球爆発!!ピッコロの重大な決意 Chikyū Bakuhatsu!! Pikkoro no Jūdai na Ketsui A Terra estoupa! A importante decisión de Piccoro 5 de marzo, 1997

Súper C-17 (41-47)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
041 天下一武道会サタンの後継者は誰 Tenkaichi Budōkai Satan no Kōkeisha wa Dare A loita polo número un. Quen será o sucesor de Satán? 12 de marzo, 1997
SP3 悟空外伝!勇気の証しは四星球 Gokū Gaiden! Yūki no Akashi wa Sūshinchū A historia de Gokū! A proba do seu valor é a bóla de catro estrelas - 26 de marzo, 1997
042 死ね悟空!!地獄から蘇る強敵たち Shine Gokū!! Jigoku kara Yomigaeru Kyōtekitachi Inimigos perigosos regresan do Inferno 16 de abril, 1997
043 地獄の魔戦士!セル&フリーザ復活 Jigoku no Masenshi! Seru ando Furīza Fukkatsu A resurrección dos malvados guerreiros do Inferno! 23 de abril, 1997
044 究極の人造人間!二人の17号合体 Kyūkyoku no Jinzōningen! Futari no Jūnanagō Gattai Os dous Nº17 fúndense no ser humano artificial supremo! 30 de abril, 1997
045 急げ悟空!!地獄からの脱出大作戦 Isoge Gokū!! Jigoku kara no Dasshutsu Daisakusen A gran extratexia para fuxir do Inferno 14 de maio, 1997
046 激突!!スーパーサイヤ人4VSスーパー17号 Gekitotsu!! Sūpā Saiyajin Fō Bāsasu Sūpā Jūnanagō A gran batalla entre o Super Saiyan 4 e o Super 17 28 de maio, 1997
047 大逆転!悟空と18号の二段攻撃さく裂炸裂 Daigyakuten! Gokū to Jūuhachigō no Nidan Kōgeki Sakuretsu Un gran revés da fortuna! 4 de xuño, 1997

Os Dragóns escuros (48-64)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
048 これはビックリ!神龍が敵に!? Kore wa Bikkuri! Shenron ga Teki ni!? Que sorpresa! Mira quen se convirtiu en inimigo! 11 de xuño, 1997
049 最強の敵!?恐怖の裏ワザを使う龍 Saikyō no Teki!? Kyōfu no Urawaza o Tsukau Ryū Cambiou a sorte! Cal é a técnica secreta do Dragón de Dúas Estrelas? 18 de xuño, 1997
050 サイヤパワー玉砕!?電気獣五星龍 Saiya Pawā Gyokusai!? Denkijū Ūshinron O Dragón de Cinco Estrelas. O inimigo é un de moito raio 25 de xuño, 1997
051 六星龍!大竜巻攻撃の弱点を探せ Ryūshinron! Daitatsumaki Kōgeki no Jakuten o Sagase Conseguiuno! As Ondas Vitais de Pan 2 de xullo, 1997
052 パンあぶねぇ!七星龍のとっておき Pan Abunē! Chīshinron no Totte Oki Pan está en perigo! O Dragón de Sete Estrelas é do melloriño 9 de xullo, 1997
053 パンが消滅!?涙の10倍かめはめ波 Pan ga Shōmetsu!? Namida no Jūbai Kamehameha Morrería Pan!? As Ondas Vitais Forza 10 non dan resultado 16 de xullo, 1997
054 摂氏6000度のパワー!太陽の戦士 Sesshi Rokusendo no Pawā! Taiyō no Senshi A enerxía de 6000ºC do guerreiro do Sol! 6 de agosto, 1997
055 ブルマ動く!ベジータ改造計画 Buruma Ugoku! Bejīta Kaizō Keikaku Pallaso, non acabarei neste estado! 13 de agosto, 1997
056 太陽の次は極寒!炎と氷の兄弟龍 Taiyō no Tsugi wa Gokkan! Honō to Kōri no Kyōdai Ryū Os Dragóns irmáns: lume e xeo 20 de agosto, 1997
057 強さ圧倒的!!邪悪龍を支配する龍 Tsuyosa Attōteki!! Jaaku Ryū o Shihai Suru Ryū O inimigo máis forte! Aparece o Dragón de Unha Estrela 3 de setembro, 1997
058 反撃開始!!スーパーサイヤ人4を超えろ Hangeki Kaishi!! Sūpā Saiyajin Fō o Koero O Super Saiyan 4 inicia o contraataque! 10 de setembro, 1997
059 敵か味方か…大猿ベジータ大暴れ Teki ka Mikata ka... Ōzaru Bejīta Ōabare Amigo ou inimigo...? O Gran Simio Vexeta arrasa 17 de setembro, 1997
060 フュージョン!!究極のスーパーゴジータ Fyūjon!! Kyūkyoku no Sūpā Gojīta Fusión! O Súper Goxeta total 22 de outubro, 1997
061 絶対勝つぞ!四星球を食った悟空 Zettai Katsu zo! Sūshinchū o Kutta Gokū Gañarei! Di Son Goku despois de traga-la Bóla de Catro Estrelas 29 de outubro, 1997
062 悟空を救え!最後の味方登場 Gokū o Sukue! Saigo no Mikata Tōjō Ó rescate de Son Goku! Aparece o aliado definitivo 5 de novembro, 1997
063 奇跡の逆転勝利!!宇宙を救った悟空 Kiseki no Gyakuten Shōri!! Uchū o Sukutta Gokū Milagre! Son Goku salva o Universo 12 de novembro, 1997
064 さらば悟空…また逢う日まで Saraba Gokū... Mata Au Hi made Adeus, Son Goku... Ata que nos volvamos ver 19 de novembro, 1997