Lista de episodios de Dragon Ball GT

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura
Artigo principal: Dragon Ball GT.

Lista de episodios de Dragon Ball GT, continuación dos animes As bólas máxicas e Dragon Ball Z.

Sagas[editar | editar a fonte]

Saga Episodios Ano de emisión
En xaponés En galego
A Gran Viaxe 1-22 1996 ?
Bebé 23-40 1996 - 1997 ?
Súper C-17 41-47 1997 ?
Os dragóns escuros 48-64 1997 ?

Episodios[editar | editar a fonte]

A Gran Viaxe (1-22)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
001 Son Goku converteuse nun neno!? 謎のDB出現!!悟空が子供に!? Nazo no Doragon Bōru Shutsugen!! Gokū ga Kodomo ni!? Actívanse as misteriosas Bólas do Dragón!! Son Goku convértese nun neno!? 7 de febreiro, 1996
002 Eu tomarei o mando! Pan engala cara ó Universo! 主役は私!パン宇宙に飛び立つ!! Shuyaku wa Watashi! Pan Uchū ni Tobitatsu!! Eu tomarei o mando! Pan despega cara ó espazo! 14 de febreiro, 1996
003 Imekka, o planeta dos vendedores obsesivos 超ガメツイ!!商人の惑星イメッガ Chōgametsui!! Shōnin no Wakusei Imegga Os sacacartos definitivos!! Imegga, planeta de comerciantes 21 de febreiro, 1996
004 Criminal! Son Goku entra na lista dos máis buscados! ウォンテッド!!悟空が指名手配!? Uonteddo!! Gokū ga Shimei Tehai!? Búscase!! Son Goku foraxido!? 28 de febreiro, 1996
005 Buscade o matón! Lezick, o garda persoal 強いヤツ見っけ!!用心棒レジック Tsuyoi Yatsu Mikke!! Yōjinbō Rejikku Mirade, un tipo duro!! Lezick, o garda persoal 6 de marzo, 1996
006 O planeta dos animais xigantes ちょっとイテえぞ!?悟空の歯医者 Chotto Itee zo!? Gokū no Haisha Doe, verdade!? Goku o dentista 13 de marzo, 1996
007 O bigotudo que sacudiu a terra 愛しのハニー!?花嫁はトランクス Itoshi no Hanii!? Hanayome wa Torankusu Meu amor!? Trunks a noiva 20 de marzo, 1996
008 Ata Son Goku é derrotado! 悟空もドッカン!!おひげパワー全開 Gokū mo Dokkan!! Ohige Pawā Zenkai Goku tamén é derrotado!! Poder bigotudo ó máximo 17 de abril, 1996
009 O home do látego que anda atrás da Bóla Máxica シマッタ!!悟空飛び込む罠の星!? Shimatta!! Gokū Tobikomu Wana no Hoshi!? Non!! Son Goku aterra no país das trampas!? 24 de abril, 1996
010 A danza do Espazo! 踊ってアタック!?ボンパッパー!! Odotte Atakku!? Bonpappā!! Ataque de baile!? Bonpappaa!! 1 de maio, 1996
011 A maldición de Luud! ルードの呪い!?人形にされたパン Rūdo no Noroi!? Ningyō ni Sareta Pan A maldición de Luud!? Pan convértese nunha boneca 8 de maio, 1996
012 O látego do demo 神のお告げは超迷惑!!ルード起動 Kami no Otsuge wa Chōmeiwaku!! Rūdo Kidō O oráculo de deus é un serio problema!! Luud iníciase 15 de maio, 1996
013 O pesadelo continúa こいつが親玉!?謎の科学者ミュー Koitsu ga Oyadama!? Nazo no Kagakusha Myū De tal pai tal fillo?! O misterioso científico Myuu 22 de maio, 1996
014 A estratexia de Luud! リズムはバッチリ!?ルード攻略!! Rizumu wa Batchiri!? Rūdo Kōryaku!! Sincronización perfecta!? Capturade a Luud!! 5 de xuño, 1996
015 A terceira Bóla Máxica もうグレてやる!!パンの家出!? Mō Gurete Yaru!! Pan no Iede!? É o que faltaba!! Pan marcha da casa!? 12 de xuño, 1996
016 Gill descobre a súa verdadeira personalidade! マシン惑星M2…裏切りのギル!? Mashin Wakusei Emu Tsū... Uragiri no Giru!? O Planeta Máquina M2... Giru o traidor!? 19 de xuño, 1996
017 Deixádelle o asunto a Pan! A estratexia para rescatar a Son Goku! パンにおまかせ!悟空救出作戦!! Pan ni Omakase! Gokū Kyūshutsu Sakusen!! Deixádelle o asunto a Pan!! O plan de rescate de Goku!! 26 de xuño, 1996
018 A destrucción dos Mega Canón Sigma データにゃないぜ!!悟空の超本気 Dēta nya Nai ze!! Gokū no Chōhonki Os teus datos están mal!! A determinación de Goku 10 de xullo, 1996
019 Lilde, o derradeiro mutante, entra en acción 出陣!!最強ミュータント・リルド Shutsujin!! Saikyō Myūtanto · Rirudo O mutante máis forte, Lild entra no campo de batalla!! 17 de xullo, 1996
020 O Super Saiyan contra o Hyper Mega Lilde たまげたぞ!!悟空を襲う金属津波 Tamageta zo!! Gokū o Osō Kinzoku Tsunami Colleuno por sorpresa!! A Goku atácao unha tormenta de metal 31 de xullo, 1996
021 Que sucede!? Son Goku converteuse nunha lámina de metal 何てこった!!金属板になった悟空 Nante Kotta!! Kinzokuban ni Natta Gokū Que ocorre!! Goku converteuse en metal 14 de agosto, 1996
022 A máquina mutante! Un individuo poderoso con cara de bebé 暴かれた野望!!邪悪生命体ベビー Abakareta Yabō!! Jaaku Seimeitai Bebī Unha ambición violenta!! Nace a malvada forma de vida Baby 21 de agosto, 1996

Bebé (23-40)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
023 O rescate do neno perdido no Espacio Exterior 隠された危機!?難波船と謎の少年 Kakusareta Kiki!? Nanbasen to Nazo no Shōnen Unha crise agochada!? Un accidente e un neno misterioso 28 de agosto, 1996
024 Bebé ó ataque! A persecución dos tres Saiyans! ベビー逆襲!!狙われたサイヤ人!! Bebī Gyakushū!! Nerawareta Saiyajin!! Baby ataca de novo!! Obxectivo: os saiyans! 4 de setembro, 1996
025 Bebé aparece na Terra 大変だ!!地球にベビーが現れた Taihen Da!! Chikyū ni Bebī ga Arawareta É terrible!! Baby apareceu na Terra 16 de outubro, 1996
026 Que estraño... Son Goten volveuse violento! 悟飯と悟天…最悪の兄弟ゲンカ!? Gohan to Goten... Saiaku no Kyōdai Genka!? Gohan e Goten... A peor pelexa entre irmáns!? 30 de outubro, 1996
027 Bebé revela a súa verdadeira identidade 野望完成!?乗っ取られたベジータ Yabō Kansei!? Nottorareta Bejīta Logrou o seu obxectivo!? Vegeta posuído 6 de novembro, 1996
028 Son Goku regresa... Todo o mundo é o seu inimigo!? 悟空 帰る…地球は全部オラの敵!? Gokū Kaeru... Chikyū wa Zenbu Ora no Teki!? Goku volve... está o mundo enteiro en contra de min!? 13 de novembro, 1996
029 Os tres Super Saiyans son derrotados! 超ヤバイ!?超サイヤ人3敗れる!! Chōyabai!? Sūpā Saiyajin Surī Yabureru!! A situación empeora!? O Super Saiyan 3 falla!! 27 de novembro, 1996
030 Morrín? Son Goku xoga ó parchís! 悟空消滅!?オラは死んじまっただ Gokū Shōmetsu!? Ora wa Shinjimatta Da Goku morreu!? Mordín o po 4 de decembro, 1996
031 Que sorpresa! O Espacio Sugoroku derrúbase アッと驚く!?スゴロク空間大崩壊 At'to Odoroku!? Sugoroku Kūkan Daihōkai Aínda máis sorpresas!? A grande caída do Espazo Sugoro 11 de decembro, 1996
032 Volve Son Goku! Ub, o guerreiro cheo de ira 悟空を返せ!!怒りの戦士ウーブ Gokū o Kaese!! Ikari no Senshi Ūbu Goku está de volta!! O guerreiro enfurecido Uub 8 de xaneiro, 1997
033 Ub o resucitado! Apura Son Goku! くらえベビー!新生ウーブ必殺光線!! Kurae Bebī! Shinsei Ūbu Hissatsu Kousen!! Toma esta Baby! O novo raio mortal de Uub!!" 15 de xaneiro, 1997
034 Fallou a transformación!? Son Goku convertido nun Gran Simio! 変身失敗!?悟空の大ザル大暴れ!! Henshin Shippai!? Gokū no Ōzaru Ōabare!! A transformación falla!? A cólera do gran mono Goku! 22 de xaneiro, 1997
035 O máis poderoso! Son Goku transfórmase nun Super Saiyan 4! 最強!!悟空が超サイヤ人4に!! Saikyō!! Gokū ga Sūpā Saiyajin Fō ni!! O máis forte! Goku convértese en Super Saiyan 4!! 29 de xaneiro, 1997
036 Un monstro inmortal!? Bebé transformouse nun Gran Simio 不死身の怪物!?凶悪大ザルベビー Bujimi no Kaibutsu!? Kyōaku Ōzaru Bebī Unha besta inmortal!? O malvado gran mono Baby 5 de febreiro, 1997
037 O último recurso do vello Kaio 壮絶!!ベビーと悟空ダブルKO!! Sōzetsu!! Bebī to Gokū Daburu Nokkuauto!! Incrible!! Baby e Goku, doble KO!! 12 de febreiro, 1997
038 O Super Saiyan 4 resucita coas enerxías de todos みんなの力で…超サイヤ人4復活 Minna no Chikara de... Sūpā Saiyajin Fō Fukkatsu O resurxir do Super Saiyan 4 coa forza de todos... 19 de febreiro, 1997
039 Chegou a fin! O derradeiro combate de Bebé これで最後だ!ついにベビー消滅 Kore de Saigo Da! Tsui ni Bebī Shōmetsu Rematou! Por fin Baby é derrotado 26 de febreiro, 1997
040 A Terra estoupa! A importante decisión de Piccoro 地球爆発!!ピッコロの重大な決意 Chikyū Bakuhatsu!! Pikkoro no Jūdai na Ketsui A terra explota!! A seria decisión de Piccolo 5 de marzo, 1997

Súper C-17 (41-47)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
041 A loita polo número un. Quen será o sucesor de Satán? 天下一武道会サタンの後継者は誰 Tenkaichi Budōkai Satan no Kōkeisha wa Dare O torneo mundial de artes marciais. Quen será o sucesor de Satan? 12 de marzo, 1997
042 Inimigos perigosos regresan do Inferno 死ね悟空!!地獄から蘇る強敵たち Shine Gokū!! Jigoku kara Yomigaeru Kyōtekitachi Morre Goku!! Os inimigos resucitados foxen do inferno 16 de abril, 1997
043 A resurrección dos malvados guerreiros do Inferno! 地獄の魔戦士!セル&フリーザ復活 Jigoku no Masenshi! Seru ando Furīza Fukkatsu Os viláns do inferno!! A resurrección de Cell e Freezer 23 de abril, 1997
044 Os dous Nº17 fúndense no ser humano artificial supremo! 究極の人造人間!二人の17号合体 Kyūkyoku no Jinzōningen! Futari no Jūnanagō Gattai O androide definitivo! Únense os dous Nº17 30 de abril, 1997
045 A gran extratexia para fuxir do Inferno 急げ悟空!!地獄からの脱出大作戦 Isoge Gokū!! Jigoku kara no Dasshutsu Daisakusen Á présa Goku!! O plan para fuxir do inferno 14 de maio, 1997
046 A gran batalla entre o Super Saiyan 4 e o Super 17 激突!!スーパーサイヤ人4VSスーパー17号 Gekitotsu!! Sūpā Saiyajin Fō Bāsasu Sūpā Jūnanagō Impacto!! Super Saiyan Goku 4 contra Super Nº17 28 de maio, 1997
047 Un gran revés da fortuna! 大逆転!悟空と18号の二段攻撃さく裂炸裂 Daigyakuten! Gokū to Jūuhachigō no Nidan Kōgeki Sakuretsu Viran as tornas! Explota o combo de Goku e Nº18 4 de xuño, 1997

Os Dragóns escuros (48-64)[editar | editar a fonte]

Galicia Título en Galicia Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
048 Que sorpresa! Mira quen se convirteu en inimigo! これはビックリ!神龍が敵に!? Kore wa Bikkuri! Shenron ga Teki ni!? Isto é unha sorpresa! Shenron é o noso inimigo?! 11 de xuño, 1997
049 Cambiou a sorte! Cal é a técnica secreta do Dragón de Dúas Estrelas? 最強の敵!?恐怖の裏ワザを使う龍 Saikyō no Teki!? Kyōfu no Urawaza o Tsukau Ryū 18 de xuño, 1997
050 O Dragón de Cinco Estrelas. O inimigo é un de moito raio サイヤパワー玉砕!?電気獣五星龍 Saiya Pawā Gyokusai!? Denkijū Ūshinron 25 de xuño, 1997
051 Conseguiuno! As Ondas Vitais de Pan 六星龍!大竜巻攻撃の弱点を探せ Ryūshinron! Daitatsumaki Kōgeki no Jakuten o Sagase 2 de xullo, 1997
052 Pan está en perigo! O Dragón de Sete Estrelas é do melloriño パンあぶねぇ!七星龍のとっておき Pan Abunē! Chīshinron no Totte Oki 9 de xullo, 1997
053 Morrería Pan!? As Ondas Vitais Forza 10 non dan resultado パンが消滅!?涙の10倍かめはめ波 Pan ga Shōmetsu!? Namida no Jūbai Kamehameha 16 de xullo, 1997
054 A enerxía de 6000 °C do guerreiro do Sol! 摂氏6000度のパワー!太陽の戦士 Sesshi Rokusendo no Pawā! Taiyō no Senshi 6 de agosto, 1997
055 Pallaso, non acabarei neste estado! ブルマ動く!ベジータ改造計画 Buruma Ugoku! Bejīta Kaizō Keikaku 13 de agosto, 1997
056 Os Dragóns irmáns: lume e xeo 太陽の次は極寒!炎と氷の兄弟龍 Taiyō no Tsugi wa Gokkan! Honō to Kōri no Kyōdai Ryū 20 de agosto, 1997
057 O inimigo máis forte! Aparece o Dragón de Unha Estrela 強さ圧倒的!!邪悪龍を支配する龍 Tsuyosa Attōteki!! Jaaku Ryū o Shihai Suru Ryū 3 de setembro, 1997
058 O Super Saiyan 4 inicia o contraataque! 反撃開始!!スーパーサイヤ人4を超えろ Hangeki Kaishi!! Sūpā Saiyajin Fō o Koero 10 de setembro, 1997
059 Amigo ou inimigo...? O Gran Simio Vexeta arrasa 敵か味方か…大猿ベジータ大暴れ Teki ka Mikata ka... Ōzaru Bejīta Ōabare 17 de setembro, 1997
060 Fusión! O Súper Goxeta total フュージョン!!究極のスーパーゴジータ Fyūjon!! Kyūkyoku no Sūpā Gojīta 22 de outubro, 1997
061 Gañarei! Di Son Goku despois de traga-la Bóla de Catro Estrelas 絶対勝つぞ!四星球を食った悟空 Zettai Katsu zo! Sūshinchū o Kutta Gokū 29 de outubro, 1997
062 Ó rescate de Son Goku! Aparece o aliado definitivo 悟空を救え!最後の味方登場 Gokū o Sukue! Saigo no Mikata Tōjō 5 de novembro, 1997
063 Milagre! Son Goku salva o Universo 奇跡の逆転勝利!!宇宙を救った悟空 Kiseki no Gyakuten Shōri!! Uchū o Sukutta Gokū 12 de novembro, 1997
064 Adeus, Son Goku... Ata que nos volvamos ver さらば悟空…また逢う日まで Saraba Gokū... Mata Au Hi made 19 de novembro, 1997

Especial[editar | editar a fonte]

Flag of Japan.svg Título no Xapón Estrea no Xapón
Xaponés Romaji Tradución ao Galego
SP3 悟空外伝!勇気の証しは四星球 Gokū Gaiden! Yūki no Akashi wa Sūshinchū A historia de Gokū! A proba do seu valor é a bóla de catro estrelas 26 de marzo, 1997