Lista de episodios de Dragon Ball Z Kai

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Artigo principal: Dragon Ball Z Kai.

Lista de episodios de Dragon Ball Z Kai, remasterización do anime Dragon Ball Z sen "recheo", mais fiel ó manga Dragon Ball

Episodios[editar | editar a fonte]

Saga dos Saiáns (1-16)[editar | editar a fonte]

# Título Data de emisión en Galicia Data de emisión no Xapón
01 "Prólogo do combate! A volta de Son Goku" 12 de decembro de 2011 5 de abril de 2009
02 "O inimigo é irmán de Son Goku? O segredo dos poderosos guerreiros Saiáns" 13 de decembro de 2011 12 de abril de 2009
03 "Un combate a morte! O ataque á desesperada de Son Goku e Picoro" 14 de decembro de 2011 19 de abril de 2009
04 "Fuxe na outra vida, Son Goku. O camiño da serpe dun millón de quilómetros" 15 de decembro de 2011 26 de abril de 2009
05 "Supervivencia no deserto! Unha noite de luar esperta a Son Gohanda" 16 de decembro de 2011 3 de maio de 2009
06 "O final do camiño da serpe. A estraña proba do rei Kaio" 19 de decembro de 2011 10 de maio de 2009
07 "A batalla con gravidade dez veces superior. A carreira contra o reloxo de Son Goku" 20 de decembro de 2011 17 de maio de 2009
08 "Aparece Shenron. Os Saiáns chegan antes do esperado" 21 de decembro de 2011 24 de maio de 2009
09 "A loita de Yamcha! Os terribles Saibamans" 22 de decembro de 2011 31 de maio de 2009
10 "Resiste, Chaoz. O triplo ataque berrón de Ten Shian" 23 de decembro de 2011 7 de xuño de 2009
11 "Chegará Son Goku a tempo? Tres horas e continuará a batalla" 26 de decembro de 2011 14 de xuño de 2009
12 "Adeus, Picoro! O contraataque furioso de Son Goku" 27 de decembro de 2011 21 de xuño de 2009
13 "O poder do Kaio Ken. Son Goku contra Vexeta" 28 de decembro de 2011 27 de xuño de 2009
14 "A Onda Vital suprema! A terrible transformación de Vexeta" 29 de decembro de 2011 5 de xullo de 2009
15 "Son Goku en perigo! As esperanzas están na Bomba de Enerxía" 30 de decembro de 2011 12 de xullo de 2009
16 "Derrota ó invencible Vexeta! Fai un milagre, Son Gohanda" 2 de xaneiro de 2012 19 de xullo de 2009

Saga de Friser (17-54)[editar | editar a fonte]

# Título Data de emisión en Galicia Data de emisión no Xapón
17 "O amencer dunha batalla feroz! A estrela da esperanza é a patria de Picoro" 3 de xaneiro de 2012 2 de agosto de 2009
18 "A nave que está en Yunzabit! Hora de saír cara ao planeta Namek" 4 de xaneiro de 2012 9 de agosto de 2009
19 "Un novo e poderoso inimigo! Freezer, soberano do universo" 5 de xaneiro de 2012 16 de agosto de 2009
20 "A rebelión contra Freezer! A ardente ambición de Vexeta" 6 de xaneiro de 2012 23 de agosto de 2009
21 "Hai que protexer as bólas do dragón. O ataque supremo dos namekiáns" 9 de xaneiro de 2012 30 de agosto de 2009
22 "A persecución terrorífica de Dodoria. Vexeta descobre a verdade" 10 de xaneiro de 2012 6 de setembro de 2009
23 "As manobras secretas de Vexeta. Un asalto tráxico para os namekiáns" 11 de xaneiro de 2012 13 de setembro de 2009
24 "Os amigos renacidos. A transformación horrible de Zarbon" 12 de xaneiro de 2012 20 de setembro de 2009
25 "A forza de Krilín multiplícase! Aumenta a aprehensión de Freezer" 13 de xaneiro de 2012 27 setembro de 2009
26 "Fracasa o plan! Vexeta ataca a Zarbon" 16 de xaneiro de 2012 4 de outubro de 2009
27 "Unha situación crítica! Son Gohanda, protexe a bóla de catro estrelas" 17 de xaneiro de 2012 11 de outubro de 2009
28 "Comeza a conta atrás para a batalla. Chegan as forzas Ginyu" 18 de xaneiro de 2012 18 de outubro de 2009
29 "Primeiro asalto para as forzas Ginyu. Guldo conxela o tempo" 19 de xaneiro de 2012 25 de outubro de 2009
30 "Recoome, o pesadelo! Sae xogar Vexeta" 20 de xaneiro de 2012 1 de novembro de 2009
31 "Por fin chega Son Goku e derrota ás forzas Ginyu" 23 de xaneiro de 2012 8 de novembro de 2009
32 "Aparece a estrela. O capitán Ginyu contra Son Goku" 24 de xaneiro de 2012 15 de novembro de 2009
33 "Potencia total, Son Goku. O ataque á desesperada do capitán Ginyu" 25 de xaneiro de 2012 22 de novembro de 2009
34 "Sorpresa! Son Goku é Ginyu e Ginyu é Son Goku" 26 de xaneiro de 2012 29 de novembro de 2009
35 "A volta de Son Goku. Invocan a Porunga" 27 de xaneiro de 2012 6 de decembro de 2009
36 "Achégase Freezer. Poderoso Porunga, concédenos o desexo" 30 de xaneiro de 2012 13 de decembro de 2009
37 "Unha transformación de pesadelo. O nivel de forza de Freezer... Un millón?" 31 de xaneiro de 2012 20 de decembro de 2009
38 "Freezer regaña os dentes. O irresistible ataque de Son Gohanda" 1 de febreiro de 2012 27 de decembro de 2009
39 "Picoro renacido. A segunda transformación de Freezer" 2 de febreiro de 2012 10 de xaneiro de 2010
40 "A transformación final de Freezer. Comeza o pesadelo supremo" 3 de febreiro de 2012 17 de xaneiro de 2010
41 "Chega o momento da verdade. Son Goku volve á acción" 6 de febreiro de 2012 24 de xaneiro de 2010
42 "Vence a Freezer, Son Goku. As lágrimas de Vexeta, o príncipe Saián orgulloso" 7 de febreiro de 2012 31 de xaneiro de 2010
43 "Son Goku contra Freezer. Comeza o enfrontamento final" 8 de febreiro de 2012 7 de febreiro de 2010
44 "Unha pelexa que agranda os lindes. Son Goku, Freezer e Ginyu... Outra vez?" 9 de febreiro de 2012 14 de febreiro de 2010
45 "Kaio Ken multiplicado por vinte. Onda Vital, todo ou nada" 10 de febreiro de 2012 21 de febreiro de 2010
46 "O triunfo final. A Bomba de Enerxía" 13 de febreiro de 2012 28 de febreiro de 2010
47 "Esperta guerreiro lendario! Son Goku, o Súper Saián" 14 de febreiro de 2012 7 de marzo de 2010
48 "O Súper Saián alporizado. O desafío de Son Goku" 15 de febreiro de 2012 14 de marzo de 2010
49 "Vinga aos caídos, Son Goku. Conta atrás para a destrución do planeta" 16 de febreiro de 2012 21 de marzo de 2010
50 "A potencia final de Freezer. Shenron, concédenos o desexo" 17 de febreiro de 2012 28 de marzo de 2010
51 "O ruxido furioso de Son Goku! Un desexo de resurección de última hora" 20 de febreiro de 2012 4 de abril de 2010
52 "Duelo nun planeta que se derruba! O enfrontamento final" 21 de febreiro de 2012 11 de abril de 2010
53 "O ataque final de Son Goku. Conta atrás para a destrución do planeta Namek" 22 de febreiro de 2012 18 de abril de 2010
54 "Son Goku desaparece no espazo. Benvidos á casa Súper Guerreiros" 23 de febreiro de 2012 25 de abril de 2010

Saga dos androides (55-66)[editar | editar a fonte]

# Título Data de emisión en Galicia Data de emisión no Xapón
55 "Aí está o planeta Terra, papá! Atacan Freezer e o Rei Cold" 24 de febreiro de 2012 2 de maio de 2010
56 "Vou vencer a Freezer! Outro Súper Saián" 27 de febreiro de 2012 9 de maio de 2010
57 "Benvido, Son Goku! Confesións de Toranks, o rapaz misterioso" 27 de febreiro de 2012 16 de maio de 2010
58 "A táctica nova de Son Goku: transmisión instantánea. Comezan os 3 anos de adestramento" 28 de febreiro de 2012 23 de maio de 2010
59 "Monstros indetectables. Aparecen os androides" 28 de febreiro de 2012 30 de maio de 2010
60 "O invencible inimigo interior. Son Goku contra o androide dezanove" 29 de febreiro de 2012 6 de xuño de 2010
61 "Non hai vitoria para o androide dezanove. Chega Súper Vexeta" 29 de febreiro de 2012 13 de xuño de 2010
62 "Picoro ataca. O androide vinte e o futuro alternativo" 1 de marzo de 2012 20 de xuño de 2010
63 "Á caza do doutor Guero e do laboratorio secreto" 1 de marzo de 2012 27 de xuño de 2010
64 "Número dezasete e número dezaoito. O espertar dos androides" 2 de marzo de 2012 11 de xullo de 2010
65 "Unha cara doce e un súper poder? Androide dezaoito contra Vexeta" 2 de marzo de 2012 18 de xullo de 2010
66 "Chegou o momento de volver ser un. Picoro decide ser máis poderoso" 5 de marzo de 2012 1 de agosto de 2010

Saga de Célula (67-98)[editar | editar a fonte]

# Título Data de emisión en Galicia Data de emisión no Xapón
67 "Outra máquina do tempo? Bulma desvela un misterio" 5 de marzo de 2012 8 de agosto de 2010
68 "E o monstro entra en acción. O ataque do súper namekián" 6 de marzo de 2012 15 de agosto de 2010
69 "Son teu irmán. O monstro co ki de Son Goku" 6 de marzo de 2012 22 de agosto de 2010
70 "A decepción mareante e o Kaio Ken. Hai que perseguir ao androide Célula" 7 de marzo de 2012 29 de agosto de 2010
71 "Golpe ao omnipresente Célula. Son Goku volve á acción por fin" 7 de marzo de 2012 5 de setembro de 2010
72 "Máis alá de Súper Saián. Agora entramos na Sala do Espírito e do Tempo" 8 de marzo de 2012 12 de setembro de 2010
73 "Esta é a potencia dun súper namekián. Número dezasete contra Picoro" 8 de marzo de 2012 19 de setembro de 2010
74 "Corre número dezasete. A resistencia a vida ou morte de Picoro" 9 de marzo de 2012 26 de setembro de 2010
75 "Poder descoñecido. Número dezaseis, o guerreiro calado, entra en acción" 9 de marzo de 2012 3 de outubro de 2010
76 "O ataque desesperado de Ten Shian. Salva aos teus amigos, Son Goku" 12 de marzo de 2012 10 de outubro de 2010
77 "Máis ca un Súper Saián. O intrépido Vexeta loita contra Célula" 12 de marzo de 2012 17 de outubro de 2010
78 "A grande humillación de Célula. Krilín destrúe o número dezaseis" 13 de marzo de 2012 24 de outubro de 2010
79 "A situación empeora. Célula absorbe a número dezaoito" 13 de marzo de 2012 32 de outubro de 2010
80 "As tornas cambiaron. O corpo completado de Célula entra en acción" 14 de marzo de 2012 7 de novembro de 2010
81 "O ataque de Vexeta á máxima potencia. O terror de Célula aumenta" 14 de marzo de 2012 14 de novembro de 2010
82 "O espertar dun súper poder. Toranks supera a Vexeta" 15 de marzo de 2012 21 de novembro de 2010
83 "A televisión é secuestrada. Célula anuncia en directo a celebración do seu torneo" 15 de marzo de 2012 28 de novembro de 2010
84 "Adestramento finalizado. Está Son Goku preparado para derrotar a Célula?" 16 de marzo de 2012 5 de decembro de 2010
85 "Un descanso interrompido. As forzas militares lanzan unha ofensiva" 16 de marzo de 2012 12 de decembro de 2010
86 "Un novo Kami Sama! Por fin regresan as bólas do dragón" 19 de marzo de 2012 19 de decembro de 2010
87 "As toladas da lexión de Satán. Empeza o torneo de Célula" 19 de marzo de 2012 26 de decembro de 2010
88 "A batalla. Célula contra Son Goku" 20 de marzo de 2012 9 de xaneiro de 2011
89 "Unha batalla do máis alto nivel. Derrota a Célula, Son Goku" 20 de marzo de 2012 16 de xaneiro de 2011
90 "O combate mortal concluíu. A decisión de Son Goku" 21 de marzo de 2012 23 de xaneiro de 2011
91 "Enfádate, Son Gohanda. Libera o teu poder oculto" 21 de marzo de 2012 30 de xaneiro de 2011
92 "Bágoas que desaparecen no ceo. O espertar furioso de Son Gohanda" 22 de marzo de 2012 6 de febreiro de 2011
93 "Espírito libre de vacilación. Son Gohanda, pulveriza aos Células Júnior" 22 de marzo de 2012 13 de febreiro de 2011
94 "A forma perfecta esboróase. A erupción dos súper puños de furia" 23 de marzo de 2012 20 de febreiro de 2011
95 "Adeus a todos! Esta é a única maneira de salvar a Terra" 23 de marzo de 2012 6 de marzo de 2011
96 "Xuntade os vosos poderes! A última e máis poderosa Onda Vital" 26 de marzo de 2012 20 de marzo de 2011
97 "Despedida cun sorriso. Mirando cara un futuro novo" 26 de marzo de 2012 27 de marzo de 2011
98 "Paz no futuro. O espírito de Son Goku permanece" 27 de marzo de 2012 2 de agosto de 2011