Lista de episodios de O detective Conan

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Odconan.jpg
Odconan2.png

Esta é unha lista dos episodios de O detective Conan emitidos ata o de agora na Televisión de Galicia. No Xapón xa se produciron máis de 800 capítulos.

A serie emitiuse na TVG durante os anos 2006 e 2008 estreando novos episodios diarios con certos paróns de descanso, chegando ata os 300 dobrados. Reemitíronse durante os anos 2009 ó 2011 na tvG2. Malia estréaronse novos capítulos semanalmente no Xapón, non hai novas relacionadas coa estrea dos capítulos alén do 301 na Televisión de Galicia.

A serie O detective Conan narra a historia de Shinichi Kudo, un detective de instituto de 17 anos, é encollido por mor dunha droga experimental que lle dá unha organización formada por uns misteriosos Homes de Negro ao ser descuberto mentres os estaba a espreitar no momento en que realizaban un sospeitoso intercambio.

Os confiados Homes de Negro, Gin e Vodka, crendo que o veleno acabaría por matar a Shinichi, déixano agonizando na escuridade da noite pero, lonxe de morrer, Shinichi convértese nun rapaz de 7 anos.

EP# Título Manga Estrea no Xapón Estrea en Galicia
Gal. Xap.
1 1 O detective máis célebre deste século
"Jet coaster satsujin jiken" (ジェットコースター殺人事件)
1 8 de xaneiro de 1996 10 de abril de 2006
2 2 O célebre detective que minguou
"Shachou reijou yuukai jiken" (社長令嬢誘拐事件)
2-5 15 de xaneiro de 1996 11 de abril de 2006
3 3 Moito ollo cos famosos!
"Idol misshitsu satsujin jiken" (アイドル密室殺人事件)
6-9 22 de xaneiro de 1996 12 de abril de 2006
4 4 Clave: o peixe de luces
"Dai tokai ankou map jiken" (大都会暗号マップ事件)
36-39 29 de xaneiro de 1996 13 de abril de 2006
5 5 A grande explosión do tren bala
"Shinkansen Dai Bakuha Jiken" (新幹線大爆破事件)
33-35 5 de febreiro de 1996 14 de abril de 2006
6 6 Asasinato no día de San Valentín
"Barentain Satsujin Jiken" (バレンタイン殺人事件)
Orixinal 12 de febreiro de 1996 15 de abril de 2006
7 7 A ameaza mensual dos agasallos
"Tsuki'ichi Purezento Kyōhaku Jiken" (月いちプレゼント脅迫事件)
26-29 19 de febreiro de 1996 17 de abril de 2006
8 8 Asasinato no museo de Belas Artes
"Bijutsukan Ōnā Satsujin Jiken" (美術館オーナー殺人事件)
30-32 26 de febreiro de 1996 18 de abril de 2006
9 9 Asasinato durante a festa
"Tenkaichi Yomatsuri Satsujin Jiken" (天下一夜祭殺人事件)
59-61 4 de marzo de 1996 19 de abril de 2006
10 10 Chantaxe a un futbolista
"Puro Sakkā Senshu Kyōhaku Jiken" (プロサッカー選手脅迫事件)
68-71 11 de marzo de 1996 20 de abril de 2006
11 11 Os asasinatos da sonata O luar (1ª parte)
"Piano Sonata "Gekkō" Satsujin Jiken" (ピアノソナタ「月光」殺人事件)
62-67 8 de abril de 1996 21 de abril de 2006
12 11 Os asasinatos da sonata O luar (2ª parte)
"Piano Sonata "Gekkō" Satsujin Jiken" (ピアノソナタ「月光」殺人事件)
62-67 8 de abril de 1996 22 de abril de 2006
13 12 O secuestro de Ayumi
"Ayumi-chan Yūkai Jiken" (歩美ちゃん誘拐事件)
81-83 15 de abril de 1996 24 de abril de 2006
14 13 O roubo dos cen millóns de dólares
"Kimyō na Hito Sagashi Satsujin Jiken" (奇妙な人捜し殺人事件)
13-16 22 de abril de 1996 25 de abril de 2006
15 14 O atentado da mensaxe enigmática
"Nazo no Messēji Sogeki Jiken" (謎のメッセージ狙撃事件)
Orixinal 29 de abril de 1996 26 de abril de 2006
16 15 O cadáver desaparecido
"Kieta Shitai Satsujin Jiken" (消えた死体殺人事件)
56-58 13 de maio de 1996 27 de abril de 2006
17 16 O asasinato do coleccionista
"Kottōhin Korekutā Satsujin Jiken" (骨董品コレクター殺人事件)
52-55 20 de maio de 1996 28 de abril de 2006
18 17 Roubo nos grandes almacéns
"Depāto Jatsuku Jiken" (デパートジャツク事件)
Orixinal 27 de maio de 1996 29 de abril de 2006
19 18 O asasinato da noiva
"Rokugatsu no Hanayome Satsujin Jiken" (6月の花嫁殺人事件)
78-80 3 de xuño de 1996 1 de maio de 2006
20 19 Asasinato no ascensor
"Erebētā Satsujin Jiken" (エレベーター殺人事件)
Orixinal 10 de xuño de 1996 2 de maio de 2006
21 20 Asasinato na mansión enmeigada
"Yūreiyashiki Satsujin Jiken" (幽霊屋敷殺人事件)
17-19 17 de xuño de 1996 3 de maio de 2006
22 21 Asasinato no escenario da rodaxe
"TV Dorama Roke Satsujin Jiken" (TVドラマロケ殺人事件)
Orixinal 24 de xuño de 1996 4 de maio de 2006
23 22 Asasinatos nun transatlántico de luxo (1ª parte)
"Gōka Kyakusen Renzoku Satsujin Jiken (Zenpen)" (豪華客船連続殺人事件(前編))
20-22 1 de xullo de 1996 5 de maio de 2006
24 23 Asasinatos nun transatlántico de luxo (2ª parte)
"Gōka Kyakusen Renzoku Satsujin Jiken (Kōhen)" (豪華客船連続殺人事件(後編))
23-25 8 de xullo de 1996 6 de maio de 2006
25 24 O misterio da guapa amnésica
"Nazo no Bijo Kioku Sōshitsu Jiken" (謎の美女記憶喪失事件)
Orixinal 15 de xullo de 1996 8 de maio de 2006
26 25 Rescate pagado con billetes falsos
"Itsuwari no Mino Shiro Kin Yūkai Jiken" (偽りの身代金誘拐事件)
Orixinal 22 de xullo de 1996 9 de maio de 2006
27 26 Tom e o asasinato
"Aiken Jon Satsujin Jiken" (愛犬ジョン殺人事件)
Orixinal 29 de xullo de 1996 10 de maio de 2006
28 27 Asasinato na xuntanza de ex-compañeiros de Kogoro (1ª parte)
"Kogoro no Dōsōkai Satsujin Jiken (Zenpen)" (小五郎の同窓会殺人事件(前編))
84-85 5 de agosto de 1996 11 de maio de 2006
29 28 Asasinato na xuntanza de ex-compañeiros de Kogoro (2ª parte)
"Kogoro no Dōsōkai Satsujin Jiken (Kōhen)" (小五郎の同窓会殺人事件(後編))
85-86 12 de agosto de 1996 12 de maio de 2006
30 29 O caso do asasinato por computador
"Konpyūtā Satsujin Jiken" (コンピューター殺人事件)
Orixinal 19 de agosto de 1996 13 de maio de 2006
31 30 A coartada perfecta
"Aribai Shōgen Satsujin Jiken" (アリバイ証言殺人事件)
Orixinal 26 de agosto de 1996 15 de maio de 2006
32 31 Asasinato no estudio de televisión
"Terebi-kyoku Satsujin Jiken" (テレビ局殺人事件)
102-104 2 de setembro de 1996 16 de maio de 2006
33 32 Asasinato nunha cafetería
"Kōhī Shoppu Satsujin Jiken" (コーヒーショップ殺人事件)
105-107 9 de setembro de 1996 17 de maio de 2006
34 33 Xornada de supervivencia para os Detectives Xuvenís
"Tantei-dan Sabaibaru Jiken" (探偵団サバイバル事件)
Orixinal 14 de outubro de 1996 18 de maio de 2006
35 34 O asasino misterioso da mansión da montaña (1ª parte)
"Sansō Hōtai Otoko Satsujin Jiken (Zenpen)" (山荘包帯男殺人事件(前編))
40-42 21 de outubro de 1996 19 de maio de 2006
36 35 O asasino misterioso da mansión da montaña (2ª parte)
"Sansō Hōtai Otoko Satsujin Jiken (Kōhen)" (山荘包帯男殺人事件(後編))
42-44 28 de outubro de 1996 20 de maio de 2006
37 36 O asasinato do luns ás sete e media do serán
"Getsuyō Yoru Shichiji Sanjūpun Satsujin Jiken" (月曜夜7時30分殺人事件)
Orixinal 4 de novembro de 1996 22 de maio de 2006
38 37 O asasinato da flor do cacto
"Saboten no Hana Satsujin Jiken" (サボテンの花殺人事件)
Orixinal 11 de novembro de 1996 23 de maio de 2006
39 38 Asasinato na Festa do Lume
"Akaoni Mura Himatsuri Sastujin Jiken" (赤鬼村火祭殺人事件)
10-12 18 de novembro de 1996 24 de maio de 2006
40 39 O caso da herdeira asasinada (1ª parte)
"Shisanka Reijō Satsujin Jiken (Zenpen)" (資産家令嬢殺人事件(前編))
87-89 25 de novembro de 1996 25 de maio de 2006
41 40 O caso da herdeira asasinada (2ª parte)
"Shisanka Reijō Satsujin Jiken (Kōhen)" (資産家令嬢殺人事件(後編))
89-91 2 de decembro de 1996 26 de maio de 2006
42 41 O incidente da bandeira rachada
"Yūshōki Kirisaki Jiken" (優勝旗切り裂き事件)
Orixinal 9 de decembro de 1996 27 de maio de 2006
43 42 Asasinato nunha cabina de karaoke
"Karaoke Bokkusu Satsujin Jiken" (カラオケボックス殺人事件)
45-48 16 de decembro de 1996 29 de maio de 2006
44 43 O rapto de Conan Edogawa
"Edogawa Konan Yūkai Jiken" (江戸川コナン誘拐事件)
49-51 13 de xaneiro de 1997 30 de maio de 2006
45 44 Os asasinatos da familia Hotta
"Hotta Sankyōdai Satsujin Jiken" (堀田三兄弟殺人事件)
Orixinal 20 de xaneiro de 1997 31 de maio de 2006
46 45 O asasinato da máscara facial
"Kaopakku Satsujin Jiken" (顔パック殺人事件)
Orixinal 27 de gener del 1997 1 de xuño de 2006
47 46 Asasinato na montaña nevada
"Yukiyama Sansō Satsujin Jiken" (雪山山荘殺人事件)
99-101 3 de febreiro de 1997 2 de xuño de 2006
48 47 Asasinato nun ximnasio
"Supōtsu Kurabu Satsujin Jiken" (スポーツクラブ殺人事件)
Orixinal 10 de febreiro de 1997 3 de xuño de 2006
49 48 O diplomático asasinado (1ª parte)
"Gaikōkan Satsujin Jiken (Zenpen)" (外交官殺人事件(前編))
92-94 17 de febreiro de 1997 5 de xuño de 2006
50 49 O diplomático asasinado (2ª parte)
"Gaikōkan Satsujin Jiken (Kōhen)" (外交官殺人事件(後編))
94-96 24 de febreiro de 1997 6 de xuño de 2006
51 50 Asasinato na biblioteca
"Toshokan Satsujin Jiken" (図書館殺人事件)
96-98 3 de marzo de 1997 7 de xuño de 2006
52 51 Asasinato nunha cancha de minigolf
"Gorufu Renshuujō Satsujin Jiken" (ゴルフ練習場殺人事件)
Orixinal 10 de marzo de 1997 8 de xuño de 2006
53 52 O asasinato do Tardo da Néboa (1ª parte)
"Kiri-tengu Densetsu Satsujin Jiken" (霧天狗伝説殺人事件)
108-110 31 de marzo de 1997 9 de xuño de 2006
54 52 O asasinato do Tardo da Néboa (2ª parte)
"Kiri-tengu Densetsu Satsujin Jiken" (霧天狗伝説殺人事件)
108-110 31 de marzo de 1997 10 de xuño de 2006
55 53 O asasinato da arma misteriosa
"Nazo no Kyouki Satsujin Jiken" (謎の凶器殺人事件)
Orixinal 7 de abril de 1997 12 de xuño de 2006
56 54 O asasinato da empresa de xogos
"Gēmu Satsujin Jiken" (ゲーム会社殺人事件)
114-116 14 de abril de 1997 13 de xuño de 2006
57 55 O asasinato do truco dos trens
"Ressha Torikku Satsujin Jiken" (列車トリック殺人事件)
Orixinal 21 de abril de 1997 14 de xuño de 2006
58 56 O asasinato do Peixe Sol
"Ojamanbō Satsujin Jiken" (おじゃマンボウ殺人事件)
Orixinal 28 de abril de 1997 15 de xuño de 2006
59 57 Os asasinatos do fanático de Sherlock Holmes (1ª parte)
"Hōmuzu Furīku Satsujin Jiken (Zenpen)" (ホームズフリーク殺人事件(前編))
117-119 5 de maio de 1997 16 de xuño de 2006
60 58 Os asasinatos do fanático de Sherlock Holmes (2ª parte)
"Hōmuzu Furīku Satsuji Jiken (Kōhen)" (ホームズフリーク殺人事件(後編))
119-121 12 de maio de 1997 17 de xuño de 2006
61 59 O asasinato da primeira experiencia de compras
"Hajimete no Otsukai Satsujin Jiken" (初めてのお使い殺人事件)
Orixinal 19 de maio de 1997 19 de xuño de 2006
62 60 O asasinato da ilustradora
"Irasutorētā Satsujin Jiken" (イラストレーター殺人事件)
125-127 26 de maio de 1997 20 de xuño de 2006
63 61 Os asasinatos do barco pantasma (1ª parte)
"Yūreisen Satsujin Jiken (Zenpen)" (幽霊船殺人事件(前編))
Orixinal 2 de xuño de 1997 21 de xuño de 2006
64 62 Os asasinatos do barco pantasma (2ª parte)
"Yūreisen Satsujin Jiken (Kōhen)" (幽霊船殺人事件(後編))
Orixinal 9 de xuño de 1997 22 de xuño de 2006
65 63 O asasinato do monstro Gomera
"Ōkaijū Gomera Satsujin Jiken" (大怪獣ゴメラ殺人事件)
128-130 16 de xuño de 1997 23 de xuño de 2006
66 64 O asasinato das tres impresións dactilares
"Daisan no Shimon Satsujin Jiken" (第3の指紋殺人事件)
Orixinal 23 de xuño de 1997 24 de xuño de 2006
67 65 O secuestro dos caranguexos e a balea
"Kani to Kujira Yūkai Jiken" (カニとクジラ誘拐事件)
Orixinal 30 de xuño de 1997 26 de xuño de 2006
68 66 Asasinato nunha rúa escura
"Kurayami no Michi Satsujin Jiken" (暗闇の道殺人事件)
Orixinal 7 de xullo de 1997 27 de xuño de 2006
69 67 O caso da actriz asasinada
"Butai Joyū Satsujin Jiken" (舞台女優殺人事件)
Orixinal 14 de xullo de 1997 28 de xuño de 2006
70 68 O misterio do asasinato do Barón Nocturno (O caso)
"Yami no Danshaku Satsujin Jiken (Jikenhen)" (闇の男爵殺人事件(事件篇))
72-73 21 de xullo de 1997 29 de xuño de 2006
71 69 O misterio do asasinato do Barón Nocturno (Os sospeitosos)
"Yami no Danshaku Satsujin Jiken (Giwakuhen)" (闇の男爵殺人事件(疑惑篇))
74-75 28 de xullo de 1997 30 de xuño de 2006
72 70 O misterio do asasinato do Barón Nocturno (A resolución)
"Yami no Danshaku Satsujin Jiken (Kaiketsuhen)" (闇の男爵殺人事件(解決篇))
76-77 4 de agosto de 1997 1 de xullo de 2006
73 71 O asasinato do acosador
"Sutōkā Satsujin Jiken" (ストーカー殺人事件)
Orixinal 11 de agosto de 1997 3 de xullo de 2006
74 72 O asasinato dos tres xemelgos
"Mitsugo Bessō Satsujin Jiken" (三つ子別荘殺人事件)
122-124 18 de agosto de 1997 4 de xullo de 2006
75 73 O intento de asasinato do naufraxio
"Shōnentantei-dan Sōnan Jiken" (少年探偵団遭難事件)
Orixinal 25 de agosto de 1997 5 de xullo de 2006
76 74 O misterio de Jinnai, o deus da morte
"Shinigami Jinnai Satsujin Jiken" (死神陣内殺人事件)
Orixinal 1 de setembro de 1997 6 de xullo de 2006
77 75 O asasinato do presidente da empresa financeira
"Kinyū Kaisha Shachō Satsujin Jiken" (金融会社社長殺人事件)
147-149 8 de setembro de 1997 7 de xullo de 2006
78 76 Conan contra o ladrón Caco Kid (1ª parte)
"Conan VS Kaitō Kiddo" (コナンVS怪盗キッド)
156-159 22 de setembro de 1997 8 de xullo de 2006
79 76 Conan contra o ladrón Caco Kid (2ª parte)
"Conan VS Kaitō Kiddo" (コナンVS怪盗キッド)
156-159 22 de setembro de 1997 10 de xullo de 2006
80 77 Misteriosos asasinatos nunha familia importante (1ª parte)
"Meika Renzoku Henshi Jiken (Zenpen)" (名家連続変死事件(前編))
150-151 20 de outubro de 1997 26 de outubro de 2006
81 78 Misteriosos asasinatos nunha familia importante (2ª parte)
"Meika Renzoku Henshi Jiken (Kōhen)" (名家連続変死事件(後編))
152-153 27 de outubro de 1997 27 de outubro de 2006
82 79 Asasinato no atraco a un banco
"Ginkō Gōtō Satsujin Jiken" (銀行強盗殺人事件)
Orixinal 3 de novembro de 1997 30 de outubro de 2006
83 80 O asasinato do artista vagabundo
"Hōrō Gaka Satsujin Jiken" (放浪画家殺人事件)
Orixinal 10 de novembre del 1997 31 de outubro de 2006
84 81 O secuestro duns cantantes famosos (1ª parte)
"Ninki Ātisuto Yūkai Jiken (Zenpen)" (人気アーティスト誘拐事件(前編))
144-145 17 de novembro de 1997 2 de novembro de 2006
85 82 O secuestro duns cantantes famosos (2ª parte)
"Ninki Ātisuto Yūkai Jiken (Kōhen)" (人気アーティスト誘拐事件(後編))
145-146 24 de novembro de 1997 3 de novembro de 2006
86 83 Asasinato no Hospital Xeral
"Sōgōbyōin Satsujin Jiken" (総合病院殺人事件)
Orixinal 1 de decembro de 1997 6 de novembro de 2006
87 84 Asasinato na casa rural da estación de esquí (1ª parte)
"Sukii Rojji Satsujin Jiken (Zenpen)" (スキーロッジ殺人事件(前編))
139-141 8 de decembro de 1997 6 de novembro de 2006
88 85 Asasinato na casa rural da estación de esquí (2ª parte)
"Sukii Rojji Satsujin Jiken (Kōhen)" (スキーロッジ殺人事件(後編))
141-143 15 de decembro de 1997 7 de novembro de 2006
89 86 Cómpre atopa-lo lugar do secuestro!
"Yūkai Genba Tokutei Jiken" (誘拐現場特定事件)
Orixinal 12 de xaneiro de 1998 7 de novembro de 2006
90 87 O asasinato do amante dos grous
"Tsuru no Ongaeshi Satsujin Jiken" (鶴の恩返し殺人事件)
Orixinal 19 de xaneiro de 1998 8 de novembro de 2006
91 88 Asasinato no castelo de Drácula (1ª parte)
"Dorakyura-sō Satsujin Jiken (Zenpen)" (ドラキュラ荘殺人事件(前編))
Orixinal 26 de xaneiro de 1998 8 de novembro de 2006
92 89 Asasinato no castelo de Drácula (2ª parte)
"Dorakyura-sō Satsujin Jiken (Kōhen)" (ドラキュラ荘殺人事件(後編))
Orixinal 2 de febreiro de 1998 9 de novembro de 2006
93 90 O asasinato das flores perfumadas
"Hana no Kaori Satsujin Jiken" (花の香り殺人事件)
Orixinal 9 de febreiro de 1998 9 de novembro de 2006
94 91 O atracador hospitalizado
"Gōtō Hannin Nyuuin Jiken" (強盗犯人入院事件)
166 16 de febreiro de 1998 10 de novembro de 2006
95 92 Terror na montaña (1ª parte)
"Kyōfu no Toravaasu Satsujin Jiken (Zenpen)" (恐怖のトラヴァース殺人事件(前編))
Orixinal 23 de febreiro de 1998 10 de novembro de 2006
96 93 Terror na montaña (2ª parte)
"Kyōfu no Toravaasu Satsujin Jiken (Kōhen)" (恐怖のトラヴァース殺人事件(後編))
Orixinal 2 de marzo de 1998 13 de novembro de 2006
97 94 O asasinato da lendaria muller da neve
"Yuki-onna Densetsu Satsujin Jiken" (雪女伝説殺人事件)
Orixinal 9 de marzo de 1998 13 de novembro de 2006
98 95 O asasinato da cita de Kogoro
"Kogorō no Deeto Satsujin Jiken" (小五郎のデート殺人事件)
Orixinal 16 de marzo de 1998 14 de novembro de 2006
99 96 O detective acantoado! (1ª parte)
"Oitsumerareta Meitantei! Renzoku Nidai Satsujin Jiken" (追いつめられた名探偵!連続2大殺人事件)
131-138 23 de marzo de 1998 14 de novembro de 2006
100 96 O detective acantoado! (2ª parte)
"Oitsumerareta Meitantei! Renzoku Nidai Satsujin Jiken" (追いつめられた名探偵!連続2大殺人事件)
131-138 23 de marzo de 1998 15 de novembro de 2006
101 96 O detective acantoado! (3! parte))
"Oitsumerareta Meitantei! Renzoku Nidai Satsujin Jiken" (追いつめられた名探偵!連続2大殺人事件)
131-138 23 de marzo de 1998 15 de novembro de 2006
102 96 O detective acantoado! (4ª parte)
"Oitsumerareta Meitantei! Renzoku Nidai Satsujin Jiken" (追いつめられた名探偵!連続2大殺人事件)
131-138 23 de marzo de 1998 16 de novembro de 2006
103 97 O asasinato do viño da despedida
"Wakare no Wain Satsujin Jiken" (別れのワイン殺人事件)
Orixinal 13 de abril de 1998 16 de novembro de 2006
104 98 Asasinato na casa do ceramista famoso (1ª parte)
"Meitōgeika Satsujin Jiken (Zenpen)" (名陶芸家殺人事件(前編))
160-161 20 de abril de 1998 17 de novembro de 2006
105 99 Asasinato na casa do ceramista famoso (2ª parte)
"Meitōgeika Satsujin Jiken (Kōhen)" (名陶芸家殺人事件(後編))
161-162 27 de abril de 1998 17 de novembro de 2006
106 100 Recordos do primeiro amor (1ª parte)
"Hatsukoi no Hito Omoide no Jiken (Zenpen)" (初恋の人想い出事件(前編))
173-174 11 de maio de 1998 20 de novembro de 2006
107 101 Recordos do primeiro amor (2ª parte)
"Hatsukoi no Hito Omoide no Jiken (Kōhen)" (初恋の人想い出事件(後編))
174-175 18 de maio de 1998 20 de novembro de 2006
108 102 O asasinato do actor de películas de samurais (1ª parte)
"Jidaigeki Haiyū Satsujin Jiken (Zenpen)" (時代劇俳優殺人事件(前編))
170-171 24 de maio de 1998 21 de novembro de 2006
109 103 O asasinato do actor de películas de samurais (2ª parte)
"Jidaigeki Haiyū Satsujin Jiken (Kōhen)" (時代劇俳優殺人事件(後編))
171-172 1 de xuño de 1998 21 de novembro de 2006
110 104 A casa misteriosa dos bandidos (1ª parte)
"Tōzoku-dan Nazo no Yōkan Jiken (Zenpen)" (盗賊団謎の洋館事件(前編))
167-168 8 de xuño de 1998 22 de novembro de 2006
111 105 A casa misteriosa dos bandidos (2ª parte)
"Tōzoku-dan Nazo no Yōkan Jiken (Kōhen)" (盗賊団謎の洋館事件(後編))
168-169 15 de xuño de 1998 22 de novembro de 2006
112 106 O asasinato da primicia fotográfica
"Sukūpu Shashin Satsujin Jiken" (スクープ写真殺人事件)
Orixinal 22 de xuño de 1998 23 de novembro de 2006
113 107 O misterioso caso do Toupa (1ª parte)
"Mogura Seijin Nazo no Jiken (Zenpen)" (モグラ星人謎の事件(前編))
Orixinal 29 de xuño de 1998 23 de novembro de 2006
114 108 O misterioso caso do Toupa (2ª parte)
"Mogura Seijin Nazo no Jiken (Kōhen)" (モグラ星人謎の事件(後編))
Orixinal 6 de xullo de 1998 24 de novembro de 2006
115 109 A gran persecución automobilística da Asociación de Detectives Xuvenís
"Tantei-dan Daitsuiseki Jiken" (探偵団大追跡事件)
Orixinal 13 de xullo de 1998 24 de novembro de 2006
116 110 Asasinato na escola de cociña (1ª parte)
"Ryōri Kyōshitsu Satsujin Jiken (Zenpen)" (料理教室殺人事件(前編))
Orixinal 27 de xullo de 1998 27 de decembro de 2006
117 111 Asasinato na escola de cociña (2ª parte)
"Ryōri Kyōshitsu Satsujin Jiken (Kōhen)" (ド料理教室殺人事件(後編))
Orixinal 3 de agosto de 1998 27 de decembro de 2006
118 112 Os contos de medo da Escola Primaria de Teitan
"Teitan-shō Nana-Fushigi Jiken" (帝丹小7不思議事件)
154-155 10 de agosto de 1998 28 de novembro de 2006
119 113 Asasinato na praia de area branca
"Shiroi Sunahama Satsujin Jiken" (白い砂浜殺人事件)
Orixinal 17 de agosto de 1998 28 de novembro de 2006
120 114 Submarinismo e asasinato (1ª parte)
"Sukyūba Daibingu Satsujin Jiken (Zenpen)" (スキューバダイビング殺人事件(前編))
163-164 24 de agosto de 1998 29 de novembro de 2006
121 115 Submarinismo e asasinato (2ª parte)
"Sukyūba Daibingu Satsujin Jiken (Kōhen)" (スキューバダイビング殺人事件(後編))
164-165 31 de agosto de 1998 29 de novembro de 2006
122 116 A desaparición dun escritor de novelas policíacas (1ª parte)
"Misuterii Sakka Shissō Jiken (Zenpen)" (ミステリー作家失踪事件(前編))
182-183 7 de setembro de 1998 30 de novembro de 2007
123 117 A desaparición dun escritor de novelas policíacas (2ª parte)
"Misuterii Sakka Shissō Jiken (Kōhen)" (ミステリー作家失踪事件(後編))
183-184 14 de setembro de 1998 30 de novembro de 2006
124 118 Os asasinatos en serie de Osaka (1ª parte)
"Naniwa no Renzoku Satsujin Jiken" (浪花の連続殺人事件)
185-188 21 de setembro de 1998 1 de decembro de 2006
125 118 Os asasinatos en serie de Osaka (2ª parte)
"Naniwa no Renzoku Satsujin Jiken" (浪花の連続殺人事件)
185-188 21 de setembro de 1998 1 de decembro de 2006
126 119 O asasinato de Yaiba o Enmascarado
"Kamen Yaibaa Satsujin Jiken" (仮面ヤイバー殺人事件)
Orixinal 12 de outubro de 1998 4 de decembro de 2006
127 120 Asasinato con mel
"Hanii Kakuteru Satsujin Jiken" (ハニーカクテル殺人事件)
Orixinal 19 de outubro de 1998 4 de decembro de 2006
128 121 O vencello esquecido entre dúas irmás (1ª parte)
"Basurūmu Misshitsu Jiken (Zenpen)" (バスルーム密室事件(前編))
197-198 26 de outubro de 1998 5 de decembro de 2006
129 122 O vencello esquecido entre dúas irmás (2ª parte)
"Basurūmu Misshitsu Jiken (Kōhen)" (バスルーム密室事件(後編))
198-199 2 de novembro de 1998 5 de decembro de 2006
130 123 O secuestro da muller do tempo
"Otenki Oneesan Yūkai Jiken" (お天気お姉さん誘拐事件)
Orixinal 9 de novembro de 1998 7 de decembro de 2006
131 124 A misteriosa morte do asasino (1ª parte)
"Nazo no Sogekimono Satsujin Jiken (Zenpen)" (謎の狙撃者殺人事件(前編))
Orixinal 16 de novembro de 1998 7 de decembro de 2006
132 125 A misteriosa morte do asasino (2ª parte)
"Nazo no Sogekimono Satsujin Jiken (Kōhen)" (謎の狙撃者殺人事件(後編))
Orixinal 23 de novembro de 1998 11 de decembro de 2006
133 126 Asasinato na compañía itinerante de teatro (1ª parte)
"Tabi Shibai Ichiza Satsujin Jiken (Zenpen)" (旅芝居一座殺人事件(前編))
Orixinal 30 de novembro de 1998 12 de decembro de 2006
134 127 Asasinato na compañía itinerante de teatro (2ª parte)
"Tabi Shibai Ichiza Satsujin Jiken (Kōhen)" (旅芝居一座殺人事件(後編))
Orixinal 7 de decembro de 1998 13 de decembro de 2006
135 128 O grande atraco da Organización dos Homes de Negro
"Kuro no Soshiki Jūoku En Gōdatsu Jiken" (黒の組織10億円強奪事件)
16 14 de decembro de 1998 14 de decembro de 2006
136 129 A misteriosa alumna nova (1ª parte)
"Kuro no Soshiki Kara Kita Onna Daigaku Kyōju Satsujin Jiken" (黒の組織から来た女 大学教授殺人事件)
176-181 4 de xaneiro de 1999 15 de decembro de 2006
137 129 A misteriosa alumna nova (2ª parte)
"Kuro no Soshiki Kara Kita Onna Daigaku Kyōju Satsujin Jiken" (黒の組織から来た女 大学教授殺人事件)
176-181 4 de xaneiro de 1999 18 de decembro de 2006
138 129 A misteriosa alumna nova (3ª parte)
"Kuro no Soshiki Kara Kita Onna Daigaku Kyōju Satsujin Jiken" (黒の組織から来た女 大学教授殺人事件)
176-181 4 de xaneiro de 1999 19 de decembro de 2006
139 129 A misteriosa alumna nova (4ª parte)
"Kuro no Soshiki Kara Kita Onna Daigaku Kyōju Satsujin Jiken" (黒の組織から来た女 大学教授殺人事件)
176-181 4 de xaneiro de 1999 20 de decembro de 2006
140 130 Ameaza de asasinato indiscriminado no estadio (1ª parte)
"Kyougijou Musabetsu Kyouhaku Jiken (Zenpen)" (競技場無差別脅迫事件(前編))
189-190 11 de xaneiro de 1999 21 de decembro de 2006
141 131 Ameaza de asasinato indiscriminado no estadio (2ª parte)
"Kyōgijō Musabetsu Kyōhaku Jiken (Kōhen)" (競技場無差別脅迫事件(後編))
190-191 18 de xaneiro de 1999 22 de decembro de 2006
142 132 Asasinatos entre magos afeccionados (1ª parte)
"Kijutsu Aikōka Satsujin Jiken (Jikenhen)" (奇術愛好家殺人事件(事件篇)
192-193 1 de febreiro de 1999 26 de decembro de 2006
143 133 Asasinatos entre magos afeccionados (2ª parte)
"Kijutsu Aikōka Satsujin Jiken (Giwakuhen)" (奇術愛好家殺人事件(疑惑篇))
193-195 8 de febreiro de 1999 26 de decembro de 2006
144 134 Asasinatos entre magos afeccionados (3ª parte)
"Kijutsu Aikōka Satsujin Jiken (Kaiketsuhen)" (奇術愛好家殺人事件(解決篇))
195-196 15 de febreiro de 1999 27 de decembro de 2006
145 135 A desaparición da arma homicida
"Kieta Kyōki Sousaku Jiken" (消えた凶器捜索事件)
Orixinal 22 de febreiro de 1999 27 de decembro de 2006
146 136 O antigo palacio europeo (1ª parte)
"Ao no Kojō Tansaku Jiken (Zenpen)" (青の古城探索事件(前編))
200-201 1 de marzo de 1999 28 de decembro de 2006
147 137 O antigo palacio europeo (2ª parte)
"Ao no Kojō Tansaku Jiken (Kōhen)" (青の古城探索事件(後編))
202-203 8 de marzo de 1999 28 de decembro de 2006
148 138 A derradeira sesión (1ª parte)
"Saigo no Jouei Satsujin Jiken (Zenpen)" (最後の上映殺人事件(前編))
222-223 15 de marzo de 1999 29 de decembro de 2006
149 139 A derradeira sesión (2ª parte)
"Saigo no Jouei Satsujin Jiken (Kōhen)" (最後の上映殺人事件(後編))
223-224 22 de marzo de 1999 29 de decembro de 2006
150 140 A mensaxe de socorro de Ayumi
"SOS! Ayumi Kara no Messeiji" (SOS!歩美からのメッセージ)
Orixinal 5 de abril de 1999 2 de xaneiro de 2007
151 141 Asasinato nun cuarto pechado na vespera da voda (1ª parte)
"Kekkon Zenya no Misshitsu Jiken (Zenpen)" (結婚前夜の密室事件(前編))
211-212 12 de abril de 1999 2 de xaneiro de 2007
152 142 Asasinato nun cuarto pechado na véspera da voda (2ª parte)
"Kekkon Zenya no Misshitsu Jiken (Kōhen)" (結婚前夜の密室事件(後編))
213-214 19 de abril de 1999 3 de xaneiro de 2007
153 143 A misteriosa observación astronómica
"Giwaku no Tentaikansoku" (疑惑の天体観測)
Orixinal 10 de maio de 1999 3 de xaneiro de 2007
154 144 Asasinato a bordo do Estrela Polar (1ª parte)
"Ueno-hatsu Hokutosei Sango (Zenpen)" (上野発北斗星3号(前編))
215-216 17 de maio de 1999 4 de xaneiro de 2007
155 145 Asasinato a bordo do Estrela Polar (2ª parte)
"Ueno-hatsu Hokutosei Sango (Kōhen)" (上野発北斗星3号(後編))
217-218 24 de maio de 1999 4 de xaneiro de 2007
156 146 Historia de amor entre detectives (1ª parte)
"Honchō no Keiji Koi Monogatari (Zenpen)" (本庁の刑事恋物語(前編))
208-209 31 de maio de 1999 5 de xaneiro de 2007
157 147 Historia de amor entre detectives (2ª parte)
"Honchō no Keiji Koi Monogatari (Kōhen)" (本庁の刑事恋物語(後編))
209-210 7 de xuño de 1999 5 de xaneiro de 2007
158 148 Asasinato no tranvía
"Rōmen Densha Kyūteishi Jiken" (路面電車急停止事件)
Orixinal 14 de xuño de 1999 9 de xaneiro de 2007
159 149 Puenting no parque de atraccións
"Yūenchi Banjii Jiken" (遊園地パンジー事件)
Orixinal 21 de xuño de 1999 10 de xaneiro de 2007
160 150 Asasinato con coche bomba (1ª parte)
"Jidōsha Bakuhatsu Jiken no Shinsō (Zenpen)" (自動車爆発事件の真相(前編))
Orixinal 28 de xuño de 1999 11 de xaneiro de 2007
161 151 Asasinato con coche bomba (2ª parte)
"Jidōsha Bakuhatsu Jiken no Shinsō (Kōhen)" (自動車爆発事件の真相(後編))
Orixinal 5 de xullo de 1999 12 de xaneiro de 2007
162 152 O vello que desapareceu
"Nazo no Rōjin Shissō Jiken" (謎の老人失踪事件)
Orixinal 12 de xullo de 1999 15 de xaneiro de 2007
163 153 O azaroso verán de Sonoko (1ª parte)
"Sonoko no Abunai Natsumonogatari (Zenpen)" (園子のアブない夏物語(前編))
219-220 26 de xullo de 1999 12 de febreiro de 2007
164 154 O azaroso verán de Sonoko (2ª parte)
"Sonoko no Abunai Natsumonogatari (Kōhen)" (園子のアブない夏物語(後編))
220-221 2 de agosto de 1999 13 de febreiro de 2007
165 155 O caso da chave da auga nun piso pechado
"Suichū no Kagi Misshitsu Jiken" (水中の鍵密室事件)
Orixinal 9 de agosto de 1999 14 de febreiro de 2007
166 156 Historia de amor entre detectives 2 (1ª parte)
"Honchō no Keiji Koi Monogatari 2 (Zenpen)" (本庁の刑事恋物語2(前編))
231-232 16 de agosto de 1999 15 de febreiro de 2007
167 157 Historia de amor entre detectives 2 (2ª parte)
"Honchō no Keiji Koi Monogatari 2 (Kōhen)" (本庁の刑事恋物語2(後編))
232-233 23 de agosto de 1999 16 de febreiro de 2007
168 158 A liña circular do silencio
"Chinmoku no Kanjosen" (沈黙の環状線)
Orixinal 30 de agosto de 1999 19 de febreiro de 2007
169 159 A lenda do misterioso pagode de cinco pisos (1ª parte)
"Kaiki Gojūnotō Densetsu (Zenpen)" (怪奇五重塔伝説(前編))
Orixinal 6 de setembro de 1999 20 de febreiro de 2007
170 160 A lenda do misterioso pagode de cinco pisos (2ª parte)
"Kaiki Gojūnotō Densetsu (Kōhen)" (怪奇五重塔伝説(後編))
Orixinal 13 de setembro de 1999 21 de febreiro de 2007
171 161 Asasinato no restaurante Ryu Suitei
"Ryūsuitei ni Nagareru Satsui" (流水亭に流れる殺意)
Orixinal 20 de setembro de 1999 22 de febreiro de 2007
172 162 O cadaleito voador. O primeiro caso de Shinichi (1ª parte)
"Sora Tobu Misshitsu Kudō Shinichi Saisho no Jiken" (空飛ぶ密室 工藤新一最初の事件)
204-207 4 de outubro de 1999 23 de febreiro de 2007
173 162 O cadaleito voador. O primeiro caso de Shinichi (2ª parte)
"Sora Tobu Misshitsu Kudō Shinichi Saisho no Jiken" (空飛ぶ密室 工藤新一最初の事件)
204-207 4 de outubro de 1999 26 de febreiro de 2007
174 163 O segredo da lúa, a estrela e o sol (1ª parte)
"Tsuki to Hoshi to Taiyō no Himitsu (Zenpen)" (月と星と太陽の秘密(前編))
111-112 11 de outubro de 1999 27 de febreiro de 2007
175 164 O segredo da lúa, a estrela e o sol (2ª parte)
"Tsuki to Hoshi to Taiyō no Himitsu (Kōhen)" (月と星と太陽の秘密(後編))
112-113 18 de outubro de 1999 28 de febreiro de 2007
176 165 A desaparición da Asociación de Detectives Xuvenís
"Shōnen Tantei-dan Shōshitsu Jiken" (少年探偵団消失事件)
Orixinal 25 de outubro de 1999 1 de marzo de 2007
177 166 O misterio da mansión da araña de Tottori (1ª parte)
"Tottori Kumo-yashiki no Kai (Jikenhen)" (鳥取クモ屋敷の怪(事件編))
246-247 1 de novembro de 1999 2 de marzo de 2007
178 167 O misterio da mansión da araña de Tottori (2ª parte)
"Tottori Kumo-yashiki no Kai (Giwakuhen)" (鳥取クモ屋敷の怪(疑惑編))
247-249 8 de novembro de 1999 5 de marzo de 2007
179 168 O misterio da mansión da araña de Tottori (3ª parte)
"Tottori Kumo-yashiki no Kai (Kaiketsuhen)" (鳥取クモ屋敷の怪(解決編))
249-250 15 de novembro de 1999 6 de marzo de 2007
180 169 O bico de Venus
"Biinasu no Kissu" (ビーナスのキッス)
Orixinal 22 de novembro de 1999 7 de marzo de 2007
181 170 Cegado na escuridade (1ª parte)
"Kurayami no Naka no Shikaku (Zenpen)" (暗闇の中の死角(前編))
234-235 29 de novembro de 1999 8 de marzo de 2007
182 171 Cegado na escuridade (2ª parte)
"Kurayami no Naka no Shikaku (Kōhen)" (暗闇の中の死角(後編))
236-237 6 de decembro de 1999 9 de marzo de 2007
183 172 Regresa a derradeira mensaxe (1ª parte)
"Yomigaeru Shi no Dengon (Zenpen)" (よみがえる死の伝言(前編))
243-244 13 de decembro de 1999 12 de marzo de 2007
184 173 Regresa a derradeira mensaxe (2ª parte)
"Yomigaeru Shi no Dengon (Kōhen)" (よみがえる死の伝言(後編))
244-245 20 de decembro de 1999 13 de marzo de 2007
185 175 O home ó que mataron catro veces
"Yonkai Korosareta Otoko" (四回殺された男)
Orixinal 10 de xaneiro de 2000 14 de marzo de 2007
186 174 Asasinatos no Sinfonía. Vinganza vinte anos despois (1ª parte)
"Nijuunenme no Satsui Shinfoniigou Renzoku Satsujin Jiken" (20年目の殺意 シンフォニー号連続殺人事件)
225-230 3 de xaneiro de 2000 15 de marzo de 2007
187 174 Asasinatos no Sinfonía. Vinganza vinte anos despois (2ª parte)
"Nijuunenme no Satsui Shinfoniigou Renzoku Satsujin Jiken" (20年目の殺意 シンフォニー号連続殺人事件)
225-230 3 de xaneiro de 2000 16 de marzo de 2007
188 174 Asasinatos no Sinfonía. Vinganza vinte anos despois (3ª parte)
"Nijuunenme no Satsui Shinfoniigou Renzoku Satsujin Jiken" (20年目の殺意 シンフォニー号連続殺人事件)
225-230 3 de xaneiro de 2000 16 de marzo de 2007
189 174 Asasinatos no Sinfonía. Vinganza vinte anos despois (4ª parte)
"Nijuunenme no Satsui Shinfoniigou Renzoku Satsujin Jiken" (20年目の殺意 シンフォニー号連続殺人事件)
225-230 3 de xaneiro de 2000 19 de marzo de 2007
190 176 Reencontro cos Homes de Negro (A historia de Ai Haibara)
"Kuro no Soshiki to no Saikai (Haibara-hen)" (黒の組織との再会(灰原編))
238-239 17 de xaneiro de 2000 20 de marzo de 2007
191 177 Reencontro cos Homes de Negro (2ª parte)
"Kuro no Soshiki to no Saikai (Conan-hen)" (黒の組織との再会(コナン編))
239-241 24 de xaneiro de 2000 21 de marzo de 2007
192 178 Reencontro cos Homes de Negro (Caso resolto)
"Kuro no Soshiki to no Saikai (Kaiketsuhen)" (黒の組織との再会(解決編))
241-242 31 de xaneiro de 2000 22 de marzo de 2007
193 179 O camión que chocou contra a cafetería
"Kissaten Torakku Rannyuu Jiken" (喫茶店トラック乱入事件)
Orixinal 7 de febreiro de 2000 23 de marzo de 2007
194 180 Nocturno de morte apaixonada (1ª parte)
"Akai Satsui no Nocturne (Zenpen)" (赤い殺意の夜想曲(前編))
Orixinal 14 de febreiro de 2000 26 de marzo de 2007
195 181 Nocturno de morte apaixonada (2ª parte)
"Akai Satsui no Nocturne (Kōhen)" (赤い殺意の夜想曲(後編))
Orixinal 21 de febreiro de 2000 27 de marzo de 2007
196 182 Pescuda intensa a través de nove portas
"Daisousaku no Kokonotsu no Doa" (大捜索9つのドア)
Orixinal 28 de febreiro de 2000 28 de marzo de 2007
197 183 Receita envelenada
"Kiken na Reshipi" (危険なレシピ)
Orixinal 6 de marzo de 2000 29 de marzo de 2007
198 184 O sorriso cruel das máscaras malditas (1ª parte)
"Noroi no Kamen wa Tsumetaku Warau" (呪いの仮面は冷たく笑う)
Orixinal 3 de abril de 2000 30 de marzo de 2007
199 184 O sorriso cruel das máscaras malditas (2ª parte)
"Noroi no Kamen wa Tsumetaku Warau" (呪いの仮面は冷たく笑う)
Orixinal 3 de abril de 2000 2 de abril de 2007
200 185 O asasinato do detective famoso (1ª parte)
"Korosareta Meitantei (Zenpen)" (殺された名探偵(前編))
Orixinal 10 de abril de 2000 3 de abril de 2007
201 186 O asasinato do detective famoso (2ª parte)
"Korosareta Meitantei (Kōhen)" (殺された名探偵(後編))
Orixinal 17 de abril de 2000 4 de abril de 2007
202 187 Un disparo misterioso resoa na escuridade
"Yami ni Hibiku Nazo no Juusei" (闇に響く謎の銃声)
Orixinal 24 de abril de 2000 5 de abril de 2007
203 188 Regreso arriscado: detectives na cova
"Inochigake no Fukkatsu ~Doukutsu no Tantei-dan~" (命がけの復活〜洞窟の探偵団〜)
251-253 1 de maio de 2000 6 de abril de 2007
204 189 Regreso arriscado: o detective ferido
"Inochigake no Fukkatsu ~Fushoushita Meitantei~" (命がけの復活〜負傷した名探偵〜)
253-254 8 de maio de 2000 9 de abril de 2007
205 190 Regreso arriscado: a terceira opción
"Inochigake no Fukkatsu ~Daisan no Sentaku~" (命がけの復活〜第三の選択〜)
254-255 15 de maio de 2000 10 de abril de 2007
206 191 Regreso arriscado: o cabaleiro negro
"Inochigake no Fukkatsu ~Kokui no Kishi~" (命がけの復活〜黒衣の騎士〜)
255-256 22 de maio de 2000 11 de abril de 2007
207 192 Regreso arriscado: volve Shinichi...
"Inochigake no Fukkatsu ~Kaette kita Shinichi...~" (命がけの復活〜帰ってきた新一...〜)
256-259 29 de maio de 2000 12 de abril de 2007
208 193 Regreso arriscado: o sitio onde se piden os desexos
"Inochigake no Fukkatsu ~Yakusoku no Basho~" (命がけの復活〜約束の場所〜)
259-260 5 de xuño de 2000 13 de abril de 2007
209 194 A caixa de música (1ª parte)
"Imishin na Orugooru (Zenpen)" (意味深なオルゴール(前編))
261-262 12 de xuño de 2000 16 de abril de 2007
210 195 A caixa de música (2ª parte)
"Imishin na Orugooru (Kōhen)" (意味深なオルゴール(後編))
262-263 19 de xuño de 2000 17 de abril de 2007
211 196 A arma invisible, o primeiro caso de Ran
"Mienai Kyouki Ran no Hatsu-suiri" (見えない凶器 蘭の初推理)
Orixinal 26 de xuño de 2000 18 de abril de 2007
212 197 A trampa do súper coche (1ª parte)
"Suupaa Kaa no Wana (Zenpen)" (スーパーカーの罠(前編))
Orixinal 3 de xullo de 2000 19 de abril de 2007
213 198 A trampa do súper coche (2ª parte)
"Suupaa Kaa no Wana (Kōhen)" (スーパーカーの罠(後編))
Orixinal 10 de xullo de 2000 20 de abril de 2007
214 199 Principal sospeitoso: Kogoro Mouri (1ª parte)
"Yougisha - Mōri Kogoro (Zenpen)" (容疑者·毛利小五郎(前編))
264-265 17 de xullo de 2000 23 de abril de 2007
215 200 Principal sospeitoso: Kogoro Mouri (2ª parte)
"Yougisha - Mōri Kogoro (Kōhen)" (容疑者·毛利小五郎(後編))
265-266 24 de xullo de 2000 24 de abril de 2007
216 201 O pasaxeiro número dez (1ª parte)
"Juuninme no Joukyaku (Zenpen)" (10人目の乗客(前編))
Orixinal 31 de xullo de 2000 25 de abril de 2007
217 202 O pasaxeiro número dez (2ª parte)
"Juuninme no Joukyaku (Kōhen)" (10人目の乗客(後編))
Orixinal 7 de agosto de 2000 26 de abril de 2007
218 203 As ás negras de Ícaro (1ª parte)
"Kuroi Ikarosu no Tsubasa (Zenpen)" (黒いイカロスの翼(前編))
Orixinal 14 de agosto de 2000 27 de abril de 2007
219 204 As ás negras de Ícaro (2ª parte)
"Kuroi Ikarosu no Tsubasa (Kōhen)" (黒いイカロスの翼(後編))
Orixinal 21 de agosto de 2000 30 de abril de 2007
220 205 Historia de amor entre detectives 3 (1ª parte)
"Honchou no Keiji Koi Monogatari 3 (Zenpen)" (本庁の刑事恋物語3(前編))
267-268 4 de setembro de 2000 2 de maio de 2007
221 206 Historia de amor entre detectives 3 (2ª parte)
"Honchou no Keiji Koi Monogatari 3 (Kōhen)" (本庁の刑事恋物語3(後編))
268-269 11 de setembro de 2000 3 de maio de 2007
222 207 Unha dedución demasiado magnífica
"Migoto-sugita Meisuiri" (見事すぎた名推理)
Orixinal 18 de setembro de 2000 4 de maio de 2007
223 208 A furia da estatua xigante da deusa (1ª parte)
"Meikyuu he no Iriguchi Kyodai Jinzou no Ikari" (迷宮への入り口 巨大神像の怒り)
Orixinal 9 de outubro de 2000 7 de maio de 2007
224 208 A furia da estatua xigante da deusa (2ª parte)
"Meikyuu he no Iriguchi Kyodai Jinzou no Ikari" (迷宮への入り口 巨大神像の怒り)
Orixinal 9 de outubro de 2000 8 de maio de 2007
225 209 A caída desde o monte Ryujin
"Ryuushin-san Tenraku Jiken" (龍神山転落事件)
Orixinal 16 de outubro de 2000 9 de maio de 2007
226 210 A lenda do palacio da auga de cinco cores (1ª parte)
"Gozai Densetsu no Mizu-gotten (Zenpen)" (五彩伝説の水御殿(前編))
Orixinal 23 de outubro de 2000 10 de maio de 2007
227 211 A lenda do palacio da auga de cinco cores (2ª parte)
"Gozai Densetsu no Mizu-gotten (Kōhen)" (五彩伝説の水御殿(後編))
Orixinal 30 de outubro de 2000 11 de maio de 2007
228 212 Cogomelos, un oso e a Asociación de Detectives Xuvenís (1ª parte)
"Kinoko to Kuma to Tantei-dan (Zenpen)" (きのこと熊と探偵団(前編))
273-274 6 de novembro de 2000 14 de maio de 2007
229 213 Cogomelos, un oso e a Asociación de Detectives Xuvenís (2ª parte)
"Kinoko to Kuma to Tantei-dan (Kōhen)" (きのこと熊と探偵団(後編))
274-275 13 de novembro de 2000 15 de maio de 2007
230 214 O misterio do cuarto retro
"Retoro Ruumu no Nazo Jiken" (レトロルームの謎事件)
Orixinal 20 de novembro de 2000 16 de maio de 2007
231 215 A baía da vinganza (1ª parte)
"Bei Obu Ribenji (Zenpen)" (ベイ·オブ·リベンジ (前編))
Original 27 de novembre del 2000 17 de maio de 2007
232 216 A baía da vinganza (2ª parte)
"Bei Obu Ribenji (Kōhen)" (ベイ·オブ·リベンジ (後編))
Orixinal 4 de decembro de 2000 18 de maio de 2007
233 217 O segredo do inspector Megure (1ª parte)
"Fuuin-sareta Megure no Himitsu (Zenpen)" (封印された目暮の秘密(前編))
284-285 11 de decembro de 2000 21 de maio de 2007
234 218 O segredo do inspector Megure (2ª parte)
"Fuuin-sareta Megure no Himitsu (Kōhen)" (封印された目暮の秘密(後編))
285-286 18 de decembro de 2000 22 de maio de 2007
235 219 O mago Kaito. Shinichi contra Caco Kid (1ª parte)
"Atsumerareta Meitantei! Kudō Shinichi VS Kaitō Kiddo" (集められた名探偵!工藤新一VS怪盗キッド)
299-302 8 de xaneiro de 2001 23 de maio de 2007
236 219 Reunión de detectives! Shinichi contra Caco Kid (2ª parte)
"Atsumerareta Meitantei! Kudō Shinichi VS Kaitō Kiddo" (集められた名探偵!工藤新一VS怪盗キッド)
299-302 8 de xaneiro de 2001 24 de maio de 2007
237 219 Reunión de detectives! Shinichi contra Caco Kid (3ª parte)
"Atsumerareta Meitantei! Kudō Shinichi VS Kaitō Kiddo" (集められた名探偵!工藤新一VS怪盗キッド)
299-302 8 de xaneiro de 2001 25 de maio de 2007
238 219 Reunión de detectives! Shinichi contra Caco Kid (4ª parte)
"Atsumerareta Meitantei! Kudō Shinichi VS Kaitō Kiddo" (集められた名探偵!工藤新一VS怪盗キッド)
299-302 8 de xaneiro de 2001 28 de maio de 2007
239 220 Unha clienta mentireira (1ª parte)
"Itsuwari Darake no Irainin (Zenpen)" (偽りだらけの依頼人(前編))
276-277 15 de xaneiro de 2001 29 de maio de 2007
240 221 Unha clienta mentireira (2ª parte)
"Itsuwari Darake no Irainin (Kōhen)" (偽りだらけの依頼人(後編))
277-278 22 de xaneiro de 2001 30 de maio de 2007
241 222 A desaparición da serea (1ª parte)
"Soshite Ningyou wa Inakunatta (Jikenhen)" (そして人魚はいなくなった(事件編))
279-280 29 de xaneiro de 2001 31 de maio de 2007
242 223 A desaparición da serea (2ª parte)
"Soshite Ningyou wa Inakunatta (Suirihen)" (そして人魚はいなくなった(推理編))
280-281 5 de febreiro de 2001 1 de xuño de 2007
243 224 A desaparición da serea (3ª parte)
"Soshite Ningyou wa Inakunatta (Kaiketsuhen)" (そして人魚はいなくなった(解決編))
282-283 12 de febreiro de 2001 4 de xuño de 2007
244 225 O segredo do negocio florecente
"Shoubai Hanjou no Himitsu" (商売繁盛のヒミツ)
Orixinal 19 de febreiro de 2001 5 de xuño de 2007
245 226 A trampa do xogo de pelexa (1ª parte)
"Batoru Geemu no Wana (Zenpen)" (バトルゲームの罠(前編))
270-271 26 de febreiro de 2001 6 de xuño de 2007
246 227 A trampa do xogo de pelexa (2ª parte)
"Batoru Geemu no Wana (Kōhen)" (バトルゲームの罠(後編))
271-272 5 de marzo de 2001 7 de xuño de 2007
247 228 O asasinato na clase de cerámica (1ª parte)
"Satsui no Dougei Kyoushitsu (Zenpen)" (殺意の陶芸教室(前編))
305-306 12 de marzo de 2001 8 de xuño de 2007
248 229 O asasinato na clase de cerámica (2ª parte)
"Satsui no Dougei Kyoushitsu (Kōhen)" (殺意の陶芸教室(後編))
306-307 19 de marzo de 2001 11 de xuño de 2007
249 230 O pasaxeiro misterioso (1ª parte)
"Nazo-meita Joukyaku (Zenpen)" (謎めいた乗客(前編))
287-288 16 de abril de 2001 12 de xuño de 2007
250 231 O pasaxeiro misterioso (2ª parte)
"Nazo-meita Joukyaku (Kōhen)" (謎めいた乗客(後編))
288-289 23 de abril de 2001 13 de xuño de 2007
251 232 Foi asasinato ou accidente?
"Manshon Tenraku Jiken" (マンション転落事件)
Orixinal 7 de maio de 2001 14 de xaneiro de 2007
252 233 A proba imborrable (1ª parte)
"Kienakatta Shouko (Zenpen)" (消えなかった証拠(前編))
290-291 14 de maio de 2001 15 de xuño de 2007
253 234 A proba imborrable (2ª parte)
"Kienakatta Shouko (Kōhen)" (消えなかった証拠(後編))
291-292 21 de maio de 2001 18 de xuño de 2007
254 235 A adega pechada
"Misshitsu no Wain Seraa" (密室のワインセラー)
Orixinal 28 de maio de 2001 19 de xuño de 2007
255 236 O misterio da praia de area branca do sur de Kishu (1ª parte)
"Nanki Shirahama Misuterii Tsuaa (Zenpen)" (南紀白浜ミステリーツアー(前編))
Mystery Tour 2000 4 de xuño de 2001 20 de xuño de 2007
256 237 O misterio da praia de area branca do sur de Kishu (2ª parte)
"Nanki Shirahama Misuterii Tsuaa (Kōhen)" (南紀白浜ミステリーツアー(後編))
Mystery Tour 2000 11 de xuño de 2001 21 de xuño de 2007
257 238 O caso dos tres kas en Osaka (1ª parte)
"Oosaka "Mittsu no K" Jiken (Zenpen)" (大阪“3つのK”事件(前編))
293-294 18 de xuño de 2001 22 de xuño de 2007
258 239 O caso dos tres kas en Osaka (2ª parte)
"Oosaka "Mittsu no K" Jiken (Kōhen)" (大阪“3つのK”事件(後編))
294-295 25 de xuño de 2001 25 de xuño de 2007
259 240 O caso do traslado en tren bala (1ª parte)
"Shinkansen Gosou Jiken (Zenpen)" (新幹線護送事件(前編))
296-297 2 de xullo de 2001 26 de decembro de 2007
260 241 O caso do traslado en tren bala (2ª parte)
"Shinkansen Gosou Jiken (Kōhen)" (新幹線護送事件(後編))
297-298 9 de xullo de 2001 27 de decembro de 2007
261 242 A desgraza de Genta
"Genta Shōnen no Sainan" (元太少年の災難)
303-304 16 de xullo de 2001 28 de decembro de 2007
262 243 O impostor de Kogoro Mouri (1ª parte)
"Mōri Kogoro no Nisemono (Zenpen)" (毛利小五郎のニセ者(前編))
308-309 23 de xullo de 2001 31 de decembro de 2007
263 244 O impostor de Kogoro Mouri (2ª parte)
"Mōri Kogoro no Nisemono (Kōhen)" (毛利小五郎のニセ者(後編))
309-310 30 de xullo de 2001 2 de xaneiro de 2008
264 245 O disparo da mansión do xirasol
"Himawari-kan no Juusei" (ヒマワリ館の銃声)
Orixinal 6 de agosto de 2001 3 de xaneiro de 2008
265 246 O misterio atrapado na rede (1ª parte)
"Ami ni Kakatta Nazo (Zenpen)" (網にかかった謎(前編))
311-312 13 de agosto de 2001 4 de xaneiro de 2008
266 247 O misterio atrapado na rede (2ª parte)
"Ami ni Kakatta Nazo (Kōhen)" (網にかかった謎(後編))
312-313 20 de agosto de 2001 7 de xaneiro de 2008
267 248 Coartada no bosque das curacións
"Iyashi no Mori no Aribai" (癒しの森のアリバイ)
Orixinal 3 de setembro de 2001 8 de xaneiro de 2008
268 249 O segredo das estrelas pop (1ª parte)
"Aidoru-tachi no Himitsu (Zenpen)" (アイドル達の秘密(前編))
322-323 10 de setembro de 2001 9 de xaneiro de 2008
269 250 O segredo das estrelas pop (2ª parte)
"Aidoru-tachi no Himitsu (Kōhen)" (アイドル達の秘密(後編))
323-324 17 de setembro de 2001 10 de xaneiro de 2008
270 251 Traxedia no rancho OK
"OK-Bokujou no Higeki" (OK牧場の悲劇)
Orixinal 1 de outubro de 2001 11 de xaneiro de 2008
271 252 O secuestrador no debuxo
"E no Naka no Yuukaihan" (絵の中の誘拐犯)
Orixinal 8 de outubro de 2001 14 de xaneiro de 2008
272 253 Historia de amor entre detectives 4 (1ª parte)
"Honchou no Keiji Koi Monogatari 4 (Zenpen)" (本庁の刑事恋物語4(前編))
328-329 15 de outubro de 2001 15 de xaneiro de 2008
273 254 Historia de amor entre detectives 4 (2ª parte)
"Honchou no Keiji Koi Monogatari 4 (Kōhen)" (本庁の刑事恋物語4(後編))
329-330 22 de outubro de 2001 16 de xaneiro de 2008
274 255 O caso da poesía do castelo de Matsue (1ª parte)
"Matsue Tamatsukuri Renku Juuyonban Shoubu (Zenpen)" (松江玉造連句14番勝負(前編))
Mystery Tour 2001 29 de outubro de 2001 17 de xaneiro de 2008
275 256 O caso da poesía do castelo de Matsue (2ª parte)
"Matsue Tamatsukuri Renku Juuyonban Shoubu (Kōhen)" (松江玉造連句14番勝負(後編))
Mystery Tour 2001 5 de novembro de 2001 18 de xaneiro de 2008
276 257 Un castigo arrepiante
"Yo nimo Kimyou na Tenbatsu" (世にも奇妙な天罰)
Original 12 de novembro de 2001 19 de xaneiro de 2008
277 258 O home de Chicago (1ª parte)
"Shikago Kara Kita Otoko (Zenpen)" (シカゴから来た男(前編))
325-326 19 de novembro de 2001 1 de febreiro de 2008
278 259 O home de Chicago (2ª parte)
"Shikago Kara Kita Otoko (Kōhen)" (シカゴから来た男(後編))
326-327 26 de novembro de 2001 2 de febreiro de 2008
279 260 O restaurante que se move
"Yureru Resutoran" (揺れるレストラン)
Orixinal 3 de decembro de 2001 4 dde febreiro de 2008
280 261 A lenda arrepiante na noite nevada (1ª parte)
"Yuki no Yoru no Kyoufu Densetsu (Zenpen)" (雪の夜の恐怖伝説(前編))
Orixinal 10 de decembro de 2001 5 de febreiro de 2008
281 262 A lenda arrepiante na noite nevada (2ª parte)
"Yuki no Yoru no Kyoufu Densetsu (Kōhen)" (雪の夜の恐怖伝説(後編))
Orixinal 17 de decembro de 2001 6 de febreiro de 2008
282 263 O espadachín de Naniwa e o castelo de Hideyoshi Toyotomi (1ª parte)
"Oosaka Daburu Misuterii: Naniwa Kenshi to Taikō no Shiro" (大阪ダブルミステリー 浪花剣士と太閤の城)
314-321 14 de xaneiro de 2002 25 de febreiro de 2008
283 263 O espadachín de Naniwa e o castelo de Hideyoshi Toyotomi (2ª parte)
"Oosaka Daburu Misuterii: Naniwa Kenshi to Taikō no Shiro" (大阪ダブルミステリー 浪花剣士と太閤の城)
314-321 14 de xaneiro de 2002 26 de febreiro de 2008
284 263 O espadachín de Naniwa e o castelo de Hideyoshi Toyotomi (3ª parte)
"Oosaka Daburu Misuterii: Naniwa Kenshi to Taikō no Shiro" (大阪ダブルミステリー 浪花剣士と太閤の城)
314-321 14 de xaneiro de 2002 27 de febreiro de 2008
285 263 O espadachín de Naniwa e o castelo de Hideyoshi Toyotomi (4ª parte)
"Oosaka Daburu Misuterii: Naniwa Kenshi to Taikō no Shiro" (大阪ダブルミステリー 浪花剣士と太閤の城)
314-321 14 de xaneiro de 2002 28 de febreiro de 2008
286 264 Batalla no xulgado: Kisaki contra Kogoro (1ª parte)
"Hōtei no Taiketsu: Kisaki tai Kogorō (Zenpen)" (法廷の対決 妃VS小五郎(前編))
Orixinal 21 de xaneiro de 2002 29 de febreiro de 2008
287 265 Batalla no xulgado: Kisaki contra Kogoro (2ª parte)
"Houtei no Taiketsu: Kisaki tai Kogorou (Kōhen)" (法廷の対決 妃VS小五郎(後編))
Orixinal 28 de xaneiro de 2002 1 de marzo de 2008
288 266 San Valentín sanguento (1ª parte)
"Barentain no Shinjitsu (Jikenhen)" (バレンタインの真実(事件編))
331-332 4 de febreiro de 2002 2 de marzo de 2008
289 267 San Valentín sanguento (2ª parte)
"Barentain no Shinjitsu (Jikenhen)" (バレンタインの真実(推理編))
332-333 11 de febreiro de 2002 3 de marzo de 2008
290 268 San Valentín sanguento (3ª parte)
"Barentain no Shinjitsu (Kaiketsuhen)" (バレンタインの真実(解決編))
333-334 18 de febreiro de 2002 4 de marzo de 2008
291 269 O recordo esquecido dun crime (1ª parte)
"Hanzai no Wasuregatami (Zenpen)" (犯罪の忘れ形見(前編))
335-336 25 de febreiro de 2002 8 de marzo de 2008
292 270 O recordo esquecido dun crime (2ª parte)
"Hanzai no Wasuregatami (Kōhen)" (犯罪の忘れ形見(後編))
336-337 4 de marzo de 2002 10 de marzo de 2008
293 271 Agóchate, apura e abrevia (1ª parte)
"Kakushite Isoide Shouryaku (Zenpen)" (隠して急いで省略(前編))
338-339 1 de abril de 2002 11 de marzo de 2008
294 272 Agóchate, apura e abrevia (2ª parte)
"Kakushite Isoide Shouryaku (Kōhen)" (隠して急いで省略(後編))
339-340 8 de abril de 2002 12 de marzo de 2008
295 273 O caso da avoa desaparecida
"Kuizu-baasan no Shissou Jiken" (クイズ婆さんの失踪事件)
Orixinal 15 de abril de 2002 13 de marzo de 2008
296 274 O segredo da mansión encantada (1ª parte)
"Yuurei-yashiki no Shinjitsu (Zenpen)" (幽霊屋敷の真実(前編))
355-356 22 de abril de 2002 14 de marzo de 2008
297 275 O segredo da mansión encantada (2ª parte)
"Yuurei-yashiki no Shinjitsu (Kōhen)" (幽霊屋敷の真実(後編))
356-357 29 de abril de 2002 15 de marzo de 2008
298 276 O caso da placa de policía desaparecida
"Keisatsu Techou Funshitsu Jiken" (警察手帳紛失事件)
Orixinal 6 de maio de 2002 17 de marzo de 2008
299 277 A profesora de inglés contra o famoso detective do oeste (1ª parte)
"Eigo-kyoushi tai Nishi no Meitantei (Zenpen)" (英語教師VS西の名探偵(前編))
341-342 13 de maio de 2002 18 de marzo de 2008
300 278 A profesora de inglés contra o famoso detective do oeste (2ª parte)
"Eigo-kyoushi tai Nishi no Meitantei (Kōhen)" (英語教師VS西の名探偵(後編))
342-343 20 de maio de 2002 19 de marzo de 2008