Lista de episodios de O detective Conan

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Odconan.jpg
Odconan2.png

Esta é unha lista dos episodios de O detective Conan emitidos ata o de agora na Televisión de Galicia (segundo a numeración galega). No Xapón xa se produciron máis de 800 capítulos, malia isto, non hai novas relacionadas coa estrea deses capítulos na Televisión de Galicia.

A serie O detective Conan narra a historia de Shinichi Kudo, un detective de instituto de 17 anos, é encollido por mor dunha droga experimental que lle dá unha organización formada por uns misteriosos Homes de Negro ao ser descuberto mentres os estaba a espreitar no momento en que realizaban un sospeitoso intercambio.

Os confiados Homes de Negro, Gin e Vodka, crendo que o veleno acabaría por matar a Shinichi, déixano agonizando na escuridade da noite pero, lonxe de morrer, Shinichi convértese nun rapaz de 7 anos.

# Título Estrea en Galicia Estrea no Xapón
01 "O detective máis célebre deste século" 10 de abril do 2006 8 de xaneiro do 1996
02 "O célebre detective que minguou" 11 de abril do 2006 15 de xaneiro do 1996
03 "Moito ollo cos famosos" 12 de abril do 2006 22 de xaneiro do 1996
04 "Clave: o peixe de luces" 13 de abril do 2006 29 de xaneiro do 1996
05 "A grande explosión do tren bala" 14 de abril do 2006 5 de febreiro do 1996
06 "Asasinato no día de San Valentín" 15 de abril do 2006 12 de febreiro do 1996
07 "A ameaza mensual dos agasallos" 17 de abril do 2006 19 de febreiro do 1996
08 "Asasinato no museo de Belas Artes" 18 de abril do 2006 26 de febreiro do 1996
09 "Asasinato durante a festa" 19 de abril do 2006 4 de marzo do 1996
10 "Chantaxe a un futbolista" 20 de abril do 2006 11 de marzo do 1996
11/12 "Os asasinatos da sonata ó luar (I) e (II) (Especial 1H)" 21 e 22 de abril do 2006 8 de abril do 1996
13 "O secuestro de Ayumi" 24 de abril do 2006 15 de abril do 1996
14 "O roubo dos 100 millóns de dólares" 25 de abril do 2006 22 de abril do 1996
15 "O atentado da mensaxe enigmática" 26 de abril do 2006 29 de abril do 1996
16 "O cadáver desaparecido" 27 de abril do 2006 13 de maio do 1996
17 "O asasinato do coleccionista" 28 de abril do 2006 20 de maio do 1996
18 "Roubo nos grandes almacéns" 29 de abril do 2006 27 de maio do 1996
19 "O asasinato da noiva" 1 de maio do 2006 3 de xuño do 1996
20 "Asasinato no ascensor" 2 de maio do 2006 10 de xuño do 1996
21 "Asasinato na mansión enmeigada" 3 de maio do 2006 17 de xuño do 1996
22 "Asasinato no escenario da rodaxe" 4 de maio do 2006 24 de xuño do 1996
23 "Asasinatos nun transatlántico de luxo (1ª parte)" 5 de maio do 2006 1 de xullo do 1996
24 "Asasinatos nun transatlántico de luxo (2ª parte)" 6 de maio do 2006 8 de xullo do 1996
25 "O misterio da guapa amnésica" 8 de maio do 2006 15 de xullo do 1996
26 "Rescate pagado con billetes falsos" 9 de maio do 2006 22 de xullo do 1996
27 "Tom e o asasinato" 10 de maio do 2006 29 de xullo do 1996
28 "Asasinato na xuntanza de ex-compañeiros de Kogoro (1ª parte)" 11 de maio do 2006 5 de agosto do 1996
29 "Asasinato na xuntanza de ex-compañeiros de Kogoro (2ª parte)" 12 de maio do 2006 12 de agosto do 1996
30 "O caso do asasinato por ordenador" 13 de maio do 2006 19 de agosto do 1996
31 "A coartada perfecta" 15 de maio do 2006 26 de agosto do 1996
32 "Asasinato no estudio de televisión" 16 de maio do 2006 2 de setembro do 1996
33 "Asasinato nunha cafetería" 17 de maio do 2006 9 de setembro do 1996
34 "Xornada de supervivencia para os Detectives Xuvenís" 18 de maio do 2006 14 de outubro do 1996
35 "O asasino misterioso da mansión da montaña (1ª parte)" 19 de maio do 2006 21 de outubro do 1996
36 "O asasino misterioso da mansión da montaña (2ª parte)" 20 de maio do 2006 28 de outubro do 1996
37 "O asasinato do luns ás 7 e media do serán" 22 de maio do 2006 4 de novembro do 1996
38 "O asasinato da flor do cacto" 23 de maio do 2006 11 de novembro do 1996
39 "Asasinato na Festa do Lume" 24 de maio do 2006 18 de novembro do 1996
40 "O caso da herdeira asasinada (1ª parte)" 25 de maio do 2006 25 de novembro do 1996
41 "O caso da herdeira asasinada (2ª parte)" 26 de maio do 2006 2 de decembro do 1996
42 "O incidente da bandeira rachada" 27 de maio do 2006 9 de decembro do 1996
43 "Asasinato nunha cabina de karaoke" 29 de maio do 2006 16 de decembro do 1996
44 "O rapto de Conan Edogawa" 30 de maio do 2006 13 de xaneiro do 1997
45 "Os asasinatos da familia Hotta" 31 de maio do 2006 20 de xaneiro do 1997
46 "O asasinato da máscara facial" 1 de xuño do 2006 27 de xaneiro do 1997
47 "Asasinato na montaña nevada" 2 de xuño do 2006 3 de febreiro do 1997
48 "Asasinato nun ximnasio" 3 de xuño do 2006 10 de febreiro do 1997
49 "O diplomático asasinado (1ª parte)" 5 de xuño do 2006 17 de febreiro do 1997
50 "O diplomático asasinado (2ª parte)" 6 de xuño do 2006 24 de febreiro do 1997
51 "Asasinato na biblioteca" 7 de xuño do 2006 3 de marzo do 1997
52 "Asasinato nunha cancha de minigolf" 8 de xuño do 2006 10 de marzo do 1997
53/54 "O asasinato do tardo da néboa (I) e (II) (Especial 1H)" 9 e 10 de xuño do 2006 31 de marzo do 1997
55 "O asasinato da arma misteriosa" 12 de xuño do 2006 7 de abril do 1997
56 "O asasinato da empresa de xogos" 13 de xuño do 2006 14 de abril do 1997
57 "O asasinato do truco dos trens" 14 de xuño do 2006 21 de abril do 1997
58 "O asasinato do Peixe Sol" 15 de xuño do 2006 28 de abril do 1997
59 "Os asasinatos do fanático de Sherlock Holmes (1ª parte)" 16 de xuño do 2006 5 de maio do 1997
60 "Os asasinatos do fanático de Sherlock Holmes (2ª parte)" 17 de xuño do 2006 12 de maio do 1997
61 "O asasinato da primeira experiencia de compras" 19 de xuño do 2006 19 de maio do 1997
62 "O asasinato da ilustradora" 20 de xuño do 2006 26 de maio do 1997
63 "Os asasinatos do barco pantasma (1ª parte)" 21 de xuño do 2006 2 de xuño do 1997
64 "Os asasinatos do barco pantasma (2ª parte)" 22 de xuño do 2006 9 de xuño do 1997
65 "O asasinato do monstro Gomera" 23 de xuño do 2006 16 de xuño do 1997
66 "O asasinato das 3 impresións dactilares" 24 de xuño do 2006 23 de xuño do 1997
67 "O secuestro dos caranguexos e a balea" 26 de xuño do 2006 30 de xuño do 1997
68 "Asasinato nunha rúa escura" 27 de xuño do 2006 7 de xullo do 1997
69 "O caso da actriz asasinada" 28 de xuño do 2006 14 de xullo do 1997
70 "O misterio do asasinato do Barón Nocturno (1ª parte: o caso)" 29 de xuño do 2006 21 de xullo do 1997
71 "O misterio do asasinato do Barón Nocturno (2ª parte: os sospeitosos)" 30 de xuño do 2006 28 de xullo do 1997
72 "O misterio do asasinato do Barón Nocturno (3ª parte: a resolución)" 1 de xullo do 2006 5 de agosto do 1997
73 "O asasinato do acosador" 3 de xullo do 2006 19 de agosto do 1997
74 "O asasinato dos tres xemelgos" 4 de xullo do 2006 26 de agosto do 1997
75 "O intento de asasinato do naufraxio" 5 de xullo do 2006 3 de setembro do 1997
76 "O misterio de Jinnai, o Deus da Morte" 6 de xullo do 2006 10 de setembro do 1997
77 "O asasinato do presidente da empresa financeira" 7 de xullo do 2006 17 de setembro do 1997
78/79 "Conan contra o ladrón Caco Kid (I) e (II) (Especial 1H)" 8 e 10 de xullo do 2006 13 de outubro do 1997
80 "Misteriosos asasinatos nunha familia importante (1ª parte)" 26 de outubro do 2006 20 de outubro do 1997
81 "Misteriosos asasinatos nunha familia importante (2ª parte)" 27 de outubro do 2006 27 de outubro do 1997
82 "Asasinato no atraco a un banco" 30 de outubro do 2006 3 de novembro do 1997
83 "O asasinato do artista vagabundo" 31 de outubro do 2006 10 de novembro do 1997
84 "O secuestro duns cantantes famosos (1ª parte)" 2 de novembro do 2006 17 de novembro do 1997
85 "O secuestro duns cantantes famosos (2ª parte)" 3 de novembro do 2006 24 de novembro do 1997
86 "Asasinato no hospital xeral" 6 de novembro do 2006 1 de decembro do 1997
87 "Asasinato na casa rural da estación de esquí (1ª parte)" 6 de novembro do 2006 8 de decembro do 1997
88 "Asasinato na casa rural da estación de esquí (2ª parte)" 7 de novembro do 2006 15 de decembro do 1997
89 "Cómpre atopar o lugar do secuestro" 7 de novembro do 2006 12 de xaneiro do 1998
90 "O asasinato do amante dos grous" 8 de novembro do 2006 19 de xaneiro do 1998
91 "Asasinato no castelo de Drácula (1ª parte)" 8 de novembro do 2006 26 de xaneiro do 1998
92 "Asasinato no castelo de Drácula (2ª parte)" 9 de novembro do 2006 2 de febreiro do 1998
93 "O asasinato das flores perfumadas" 9 de novembro do 2006 9 de febreiro do 1997
94 "O atracador hospitalizado" 10 de novembro do 2006 16 de febreiro do 1998
95 "Terror na montaña (1ª parte)" 10 de novembro do 2006 23 de febreiro do 1998
96 "Terror na montaña (2ª parte)" 13 de novembro do 2006 2 de marzo do 1998
97 "O asasinato da lendaria muller da neve" 13 de novembro do 2006 9 de marzo do 1998
98 "O asasinato da cita de Kogoro" 14 de novembro do 2006 16 de marzo do 1998
99/102 "O detective acantoado (I), (II), (III) e (IV) (Especial 2H)" 14, 15 e 16 de novembro do 2006 13 de abril do 1998
103 "O asasinato do viño da despedida" 16 de novembro do 2006 20 de abril do 1998
104 "Asasinato na casa do ceramista famoso (1ª parte)" 17 de novembro do 2006 27 de abril do 1998
105 "Asasinato na casa do ceramista famoso (2ª parte)" 17 de novembro do 2006 4 de maio do 1998
106 "Recordos do primeiro amor (1ª parte)" 20 de novembro do 2006 11 de maio do 1998
107 "Recordos do primeiro amor (2ª parte)" 20 de novembro do 2006 18 de maio do 1998
108 "O asasinato do actor de películas de samuráis (1ª parte)" 21 de novembro do 2006 25 de maio do 1998
109 "O asasinato do actor de películas de samuráis (2ª parte)" 21 de novembro do 2006 1 de xuño do 1998
110 "A casa misteriosa dos bandidos (1ª parte)" 22 de novembro do 2006 8 de xuño do 1998
111 "A casa misteriosa dos bandidos (2ª parte)" 22 de novembro do 2006 15 de xuño do 1998
112 "O asasinato da primicia fotográfica" 23 de novembro do 2006 22 de xuño do 1998
113 "O misterioso caso do Toupa (1ª parte)" 23 de novembro do 2006 29 de xuño do 1998
114 "O misterioso caso do Toupa (2ª parte)" 24 de novembro do 2006 6 de xullo do 1998
115 "A gran persecución automobilística da Asociación de Detectives Xuvenís" 24 de novembro do 2006 20 de xullo do 1998
116 "Asasinato na escola de cociña (1ª parte)" 27 de novembro do 2006 27 de xullo do 1998
117 "Asasinato na escola de cociña (2ª parte)" 27 de novembro do 2006 3 de agosto do 1998
118 "Os contos de medo da Escola Primaria de Teitan" 28 de novembro do 2006 10 de agosto do 1998
119 "Asasinato na praia de area branca" 28 de novembro do 2006 17 de agosto do 1998
120 "Submarinismo e asasinato (1ª parte)" 29 de novembro do 2006 24 de agosto do 1998
121 "Submarinismo e asasinato (2ª parte)" 29 de novembro do 2006 31 de agosto do 1998
122 "A desaparición dun escritor de novelas policíacas (1ª parte)" 30 de novembro do 2006 7 de setembro do 1998
123 "A desaparición dun escritor de novelas policíacas (2ª parte)" 30 de decembro do 2006 15 de setembro do 1998
124/125 "Os asasinatos en serie de Osaka (I) e (II) (Especial 1H)" 1 de decembro do 2006 5 de outubro do 1998
126 "O asasinato de Yaiba o Enmascarado" 4 de decembro do 2006 12 de outubro do 1998
127 "Asasinato con mel" 4 de decembro do 2006 19 de outubro do 1998
128 "O vencello esquecido entre dúas irmás (1ª parte)" 5 de decembro do 2006 26 de outubro do 1998
129 "O vencello esquecido entre dúas irmás (2ª parte)" 5 de decembro do 2006 2 de novembro do 1998
130 "O secuestro da muller do tempo" 7 de decembro do 2006 9 de novembro do 1998
131 "A misteriosa morte do asasino (1ª parte)" 7 de decembro do 2006 16 de novembro do 1998
132 "A misteriosa morte do asasino (2ª parte)" 11 de decembro do 2006 23 de novembro do 1998
133 "Asasinato na compañía itinerante de teatro (1ª parte)" 12 de decembro do 2006 30 de novembro do 1998
134 "Asasinato na compañía itinerante de teatro (2ª parte)" 13 de decembro do 2006 7 de decembro do 1998
135 "O grande atraco da Organización dos Homes de Negro" 14 de decembro do 2006 14 de decembro do 1998
136/139 "A misteriosa alumna nova (I), (II), (III) e (IV) (Especial 2H)" 15, 18, 19 e 20 de decembro do 2006 4 de xaneiro do 1999
140 "Ameaza de asasinato indiscriminado no estadio (1ª parte)" 21 de decembro do 2006 11 de xaneiro do 1999
141 "Ameaza de asasinato indiscriminado no estadio (2ª parte)" 22 de setembro do 2006 18 de xaneiro do 1999
142 "Asasinatos entre magos afeccionados (1ª parte)" 26 de decembro do 2006 1 de febreiro do 1999
143 "Asasinatos entre magos afeccionados (2ª parte)" 26 de decembro do 2006 8 de febreiro do 1999
144 "Asasinatos entre magos afeccionados (3ª parte)" 27 de decembro do 2006 15 de febreiro do 1999
145 "A desaparición da arma homicida" 27 de decembro do 2006 22 de febreiro do 1999
146 "O antigo palacio europeo (1ª parte)" 28 de decembro do 2006 1 de marzo do 1999
147 "O antigo palacio europeo (2ª parte)" 28 de decembro do 2006 8 de marzo do 1999
148 "A derradeira sesión (1ª parte)" 29 de decembro do 2006 15 de marzo do 1999
149 "A derradeira sesión (2ª parte)" 29 de decembro do 2006 22 de marzo do 1999
150 "A mensaxe de socorro de Ayumi" 2 de xaneiro do 2007 5 de abril do 1999
151 "Asasinato nun cuarto pechado na véspera da voda (1ª parte)" 2 de xaneiro do 2007 12 de abril do 1999
152 "Asasinato nun cuarto pechado na véspera da voda (2ª parte)" 3 de xaneiro do 2007 19 de abril do 1999
153 "A misteriosa observación astronómica" 3 de xaneiro do 2007 10 de maio do 1999
154 "Asasinato a bordo do Estrela Polar (1ª parte)" 4 de xaneiro do 2007 17 de maio do 1999
155 "Asasinato a bordo do Estrela Polar (2ª parte)" 4 de xaneiro do 2007 24 de maio do 1999
156 "Historia de amor entre detectives (1ª parte)" 5 de xaneiro do 2007 31 de maio do 1999
157 "Historia de amor entre detectives (2ª parte)" 5 de xaneiro do 2007 7 de xuño do 1999
158 "Asasinato no tranvía" 9 de xaneiro do 2007 14 de xuño do 1999
159 "Puenting no parque de atraccións" 10 de xaneiro do 2007 21 de xuño do 1999
160 "Asasinato con coche bomba (1ª parte)" 11 de xaneiro do 2007 28 de xuño do 1999
161 "Asasinato con coche bomba (2ª parte)" 12 de xaneiro do 2007 5 de xullo do 1999
162 "O vello que desapareceu" 15 de xaneiro do 2007 12 de xullo do 1999
163 "O azaroso verán de Sonoko (1ª parte)" 12 de febreiro do 2007 26 de xullo do 1999
164 "O azaroso verán de Sonoko (2ª parte)" 13 de febreiro do 2007 2 de agosto do 1999
165 "O caso da chave na auga nun piso pechado" 14 de febreiro do 2007 9 de agosto do 1999
166 "Historia de amor entre detectives 2 (1ª parte)" 15 de febreiro do 2007 16 de agosto do 1999
167 "Historia de amor entre detectives 2 (2ª parte)" 16 de febreiro do 2007 23 de agosto do 1999
168 "A liña circular do silencio" 19 de febreiro do 2007 30 de agosto do 1999
169 "A lenda do misterioso pagode de cinco pisos (1ª parte)" 20 de febreiro do 2007 6 de setembro do 1999
170 "A lenda do misterioso pagode de cinco pisos (2ª parte)" 21 de febreiro do 2007 13 de setembro do 1999
171 "Asasinato no restaurante Ryu Suitei" 22 de febreiro do 2007 20 de setembro do 1999
172/173 "O cadaleito voador. O primeiro caso de Shinichi (I) e (II) (Especial 1H)" 23 e 26 de febreiro do 2007 4 de outubro do 1999
174 "O segredo da lúa, a estrela e o sol (1ª parte)" 27 de febreiro do 2007 11 de outubro do 1999
175 "O segredo da lúa, a estrela e o sol (2ª parte)" 28 de febreiro do 2007 18 de outubro do 1999
176 "A desaparición da Asociación de Detectives Xuvenís" 1 de marzo do 2007 25 de outubro do 1999
177 "O misterio da mansión da araña de Tottori (1ª parte)" 2 de marzo do 2007 1 de novembro do 1999
178 "O misterio da mansión da araña de Tottori (2ª parte)" 5 de marzo do 2007 8 de novembro do 1999
179 "O misterio da mansión da araña de Tottori (3ª parte)" 6 de marzo do 2007 15 de novembro do 1999
180 "O bico de Venus" 7 de marzo do 2007 22 de novembro do 1999
181 "Cegado na escuridade (1ª parte)" 8 de marzo do 2007 29 de novembro do 1999
182 "Cegado na escuridade (2ª parte)" 9 de marzo do 2007 6 de decembro do 1999
183 "Regresa a derradeira mensaxe (1ª parte)" 12 de marzo do 2007 13 de decembro do 1999
184 "Regresa a derradeira mensaxe (2ª parte)" 13 de marzo do 2007 20 de decembro do 1999
185 "O home ó que mataron catro veces" 14 de marzo do 2007 10 de xaneiro do 2000
186/189 "Asasinatos no Sinfonía. Vinganza vinte anos despois (I), (II), (III) e (IV) (Especial 2)" 15, 16 e 19 de marzo do 2007 3 de xaneiro do 2000
190 "Reencontro cos Homes de Negro (1ª parte: A historia de Ai Haibara)" 20 de marzo do 2007 17 de xaneiro do 2000
191 "Reencontro cos Homes de Negro (2ª parte: A historia de Conan)" 21 de marzo do 2007 24 de xaneiro do 2000
192 "Reencontro cos Homes de Negro (3ª parte: Caso resolto)" 22 de marzo do 2007 31 de xaneiro do 2000
193 "O camión que chocou contra a cafetería" 23 de marzo do 2007 7 de febreiro do 2000
194 "Nocturno de morte apaixonada (1ª parte)" 26 de marzo do 2007 14 de febreiro do 2000
195 "Nocturno de morte apaixonada (2ª parte)" 27 de marzo do 2007 21 de febreiro do 2000
196 "Pescuda intensa a través de nove portas" 28 de marzo do 2007 28 de febreiro do 2000
197 "Receita envelenada" 29 de marzo do 2007 6 de marzo do 2000
198/199 "O sorriso cruel das máscaras malditas (I) e (II) (Especial 1H)" 30 de marzo e 2 de abril do 2007 3 de abril do 2000
200 "O asasinato do detective famoso (1ª parte)" 3 de abril do 2007 10 de abril do 2000
201 "O asasinato do detective famoso (2ª parte)" 4 de abril do 2007 17 de abril do 2000
202 "Un disparo misterioso resoa na escuridade" 5 de abril do 2007 24 de abril do 2000
203 "Regreso arriscado: detectives na cova" 6 de abril do 2007 1 de maio do 2000
204 "Regreso arriscado: o detective ferido" 9 de abril do 2007 8 de maio do 2000
205 "Regreso arriscado: a terceira opción" 10 de abril do 2007 15 de maio do 2000
206 "Regreso arriscado: o cabaleiro negro" 11 de abril do 2007 22 de maio do 2000
207 "Regreso arriscado: volve Shinichi" 12 de abril do 2007 29 de maio do 2000
208 "Regreso arriscado: o sitio onde se piden os desexos" 13 de abril do 2007 5 de xuño do 2000
209 "A caixa de música (1ª parte)" 16 de abril do 2007 12 de xuño do 2000
210 "A caixa de música (2ª parte)" 17 de abril do 2007 19 de xuño do 2000
211 "A arma invisible, o primeiro caso de Ran" 18 de abril do 2007 26 de xuño do 2000
212 "A trampa do súper coche (1ª parte)" 19 de abril do 2007 3 de xullo do 2000
213 "A trampa do súper coche (2ª parte)" 20 de abril do 2007 10 de xullo do 2000
214 "Principal sospeitoso: Kogoro Mouri (1ª parte)" 23 de abril do 2007 17 de xullo do 2000
215 "Principal sospeitoso: Kogoro Mouri (2ª parte)" 24 de abril do 2007 24 de xullo do 2000
216 "O pasaxeiro número 10 (1ª parte)" 25 de abril do 2007 31 de xullo do 2000
217 "O pasaxeiro número 10 (2ª parte)" 26 de abril do 2007 7 de agosto do 2000
218 "As ás negras de Ícaro (1ª parte)" 27 de abril do 2007 14 de agosto do 2000
219 "As ás negras de Ícaro (2ª parte)" 30 de abril do 2007 21 de agosto do 2000
220 "Historia de amor entre detectives 3 (1ª parte)" 2 de maio do 2007 4 de setembro do 2000
221 "Historia de amor entre detectives 3 (2ª parte)" 3 de maio do 2007 11 de setembro do 2000
222 "Unha dedución demasiado magnífica" 4 de maio do 2007 18 de setembro do 2000
223/224 "A furia da estatua xigante da Deusa (I) e (II) (Especial 1H)" 7 e 8 de maio do 2007 9 de outubro do 2000
225 "A caída desde o monte Ryujin" 9 de maio do 2007 16 de outubro do 2000
226 "A lenda do palacio da auga de cinco cores (1ª parte)" 10 de maio do 2007 23 de outubro do 2000
227 "A lenda do palacio da auga de cinco cores (2ª parte)" 11 de maio do 2007 30 de outubro do 2000
228 "Cogomelos, un oso e a Asociación de Detectives Xuvenís (1ª parte)" 14 de maio do 2007 6 de novembro do 2000
229 "Cogomelos, un oso e a Asociación de Detectives Xuvenís (2ª parte)" 15 de maio do 2007 13 de novembro do 2000
230 "O misterio do cuarto retro" 16 de maio do 2007 20 de novembro do 2000
231 "A baía da vinganza (1ª parte)" 17 de maio do 2007 27 de novembro do 2000
232 "A baía da vinganza (2ª parte)" 18 de maio do 2007 4 de decembro do 2000
233 "O segredo do inspector Megure (1ª parte)" 21 de maio do 2007 11 de decembro do 2000
234 "O segredo do inspector Megure (2ª parte)" 22 de maio do 2007 18 de decembro do 2000
235/238 "O mago Kaito. Reunión de detectives. Shinichi contra Caco Kid (I), (II), (III) e (IV) (Especial 2H)" 23, 24, 25 e 28 de maio do 2007 8 de xaneiro do 2001
239 "Unha clienta mentireira (1ª parte)" 29 de maio do 2007 15 de xaneiro do 2001
240 "Unha clienta mentireira (2ª parte)" 30 de maio do 2007 22 de xaneiro do 2001
241 "A desaparición da serea (1ª parte)" 31 de maio do 2007 29 de xaneiro do 2001
242 "A desaparición da serea (2ª parte)" 1 de xuño do 2007 5 de febreiro do 2001
243 "A desaparición da serea (3ª parte)" 4 de xuño do 2007 12 de febreiro do 2001
244 "O segredo do negocio florecente" 5 de xuño do 2007 19 de febreiro do 2001
245 "A trampa do xogo de pelexa (1ª parte)" 6 de xuño do 2007 26 de febreiro do 2001
246 "A trampa do xogo de pelexa (2ª parte)" 7 de xuño do 2007 5 de marzo do 2001
247 "O asasinato na clase de cerámica (1ª parte)" 8 de xuño do 2007 12 de marzo do 2001
248 "O asasinato na clase de cerámica (2ª parte)" 11 de xuño do 2007 19 de marzo do 2001
249 "O pasaxeiro misterioso (1ª parte)" 12 de xuño do 2007 16 de abril do 2001
250 "O pasaxeiro misterioso (2ª parte)" 13 de xuño do 2007 23 de abril do 2001
251 "Foi asasinato ou accidente?" 14 de xuño do 2007 7 de maio do 2001
252 "A proba imborrable (1ª parte)" 15 de xuño do 2007 14 de maio do 2001
253 "A proba imborrable (2ª parte)" 18 de xuño do 2007 21 de maio do 2001
254 "A adega pechada" 19 de xuño do 2007 28 de maio do 2001
255 "O misterio da praia de area branca do sur de Kishu (1ª parte)" 20 de xuño do 2007 4 de xuño do 2001
256 "O misterio da praia de area branca do sur de Kishu (2ª parte)" 21 de xuño do 2007 11 de xuño do 2001
257 "O caso dos tres kas en Osaka (1ª parte)" 22 de xuño do 2007 18 de xuño do 2001
258 "O caso dos tres kas en Osaka (2ª parte)" 25 de xuño do 2007 25 de xuño do 2001
259 "O caso do traslado en tren bala (1ª parte)" 26 de decembro do 2007 2 de xullo do 2001
260 "O caso do traslado en tren bala (2ª parte)" 27 de decembro do 2007 9 de xullo do 2001
261 "A desgraza de Genta" 28 de decembro do 2007 16 de xullo do 2001
262 "O impostor de Kogoro Mouri (1ª parte)" 31 de decembro do 2007 23 de xullo do 2001
263 "O impostor de Kogoro Mouri (2ª parte)" 2 de xaneiro do 2007 30 de xullo do 2001
264 "O disparo da mansión do xirasol" 3 de xaneiro do 2007 6 de agosto do 2001
265 "O misteiro atrapado na rede (1ª parte)" 4 de xaneiro do 2007 13 de agosto do 2001
266 "O misterio atrapado na rede (2ª parte)" 7 de xaneiro do 2008 20 de agosto do 2001
267 "Coartada no bosque das curacións" 8 de xaneiro do 2008 3 de setembro do 2001
268 "O segredo das estrelas pop (1ª parte)" 9 de xaneiro do 2008 10 de setembro do 2001
269 "O segredo das estrelas pop (2ª parte)" 10 de xaneiro do 2008 17 de setembro do 2001
270 "Traxedia no rancho OK" 11 de xaneiro do 2008 1 de outubro do 2001
271 "O secuestrador no debuxo" 14 de xaneiro do 2008 8 de outubro do 2001
272 "Historia de amor entre detectives 4 (1ª parte)" 15 de xaneiro do 2008 15 de outubro do 2001
273 "Historia de amor entre detectives 4 (2ª parte)" 16 de xaneiro do 2008 22 de outubro do 2001
274 "O caso da poesía do castelo de Matsue (1ª parte)" 17 de xaneiro do 2008 29 de outubro do 2001
275 "O caso da poesía do castelo de Matsue (2ª parte)" 18 de xaneiro do 2008 5 de novembro do 2001
276 "Un castigo arrepiante" 19 de xaneiro do 2008 12 de novembro do 2001
277 "O home de Chicago (1ª parte)" 1 de febreiro do 2008 19 de novembro do 2001
278 "O home de Chicago (2ª parte)" 2 de febreiro do 2008 26 de novembro do 2001
279 "O restaurante que se move" 4 de febreiro do 2008 3 de decembro do 2001
280 "A lenda arrepiante na noite nevada (1ª parte)" 5 de febreiro do 2008 10 de decembro do 2001
281 "A lenda arrepiante na noite nevada (2ª parte)" 6 de febreiro do 2008 17 de decembro do 2001
282/285 "O espadachín de Naniwa e o castelo de Hideyoshi Toyotomi (I), (II), (III) e (IV) (Especial 2H)" 25, 26, 27 e 28 de febreiro do 2008 14 de xaneiro do 2002
286 "Batalla no xulgado: Kisaki contra Kogoro (1ª parte)" 29 de febreiro do 2008 21 de xaneiro do 2002
287 "Batalla no xulgado: Kisaki contra Kogoro (2ª parte)" 1 de marzo do 2008 28 de xaneiro do 2002
288 "San Valentín sanguento (1ª parte)" 2 de marzo do 2008 4 de febreiro do 2002
289 "San Valentín sanguento (2ª parte)" 3 de marzo do 2008 11 de febreiro do 2002
290 "San Valentín sanguento (3ª parte)" 4 de marzo do 2008 18 de febreiro do 2002
291 "O recordo esquecido dun crime (1ª parte)" 8 de marzo do 2008 25 de febreiro do 2002
292 "O recordo esquecido dun crime (2ª parte)" 10 de marzo do 2008 4 de marzo do 2002
293 "Agóchate, apura e abrevia (1ª parte)" 11 de marzo do 2008 1 de abril do 2002
294 "Agóchate, apura e abrevia (2ª parte)" 12 de marzo do 2008 8 de abril do 2002
295 "O caso da avoa desaparecida" 13 de marzo do 2008 15 de abril do 2002
296 "O segredo da mansión encantada (1ª parte)" 14 de marzo do 2008 22 de abril do 2002
297 "O segredo da mansión encantada (2ª parte)" 15 de marzo do 2008 29 de abril do 2002
298 "O caso da placa de policía desaparecida" 17 de marzo do 2008 6 de maio do 2002
299 "A profesora de inglés contra o famoso detective do oeste (1ª parte)" 18 de marzo do 2008 13 de maio do 2002
300 "A profesora de inglés contra o famoso detective do oeste (2ª parte)" 19 de marzo do 2008 20 de maio do 2002