Lista de capítulos de O detective Conan

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

O manga de O detective Conan é un dos máis longos e coñecidos do Xapón e do mundo enteiro. Foi creado por Gosho Aoyama no ano 1994, quen se encarga de debuxalo xunto cos seus axudantes aínda a día de hoxe.

Actualmente, o manga xa ten case 900 capítulos, que son publicados cada mércores na revista Shonen Sunday. Os capítulos son recompilados en volumes (tankōbon) dos cales xa saíron ao mercado 80.

Esta é unha listaxe que recolle os nomes dos capítulos por volumes. Xa que o manga nunca foi publicado en galego, o que a continuación hai é unha tradución dende o título orixinal xaponés a lingua galega.

Volumes[editar | editar a fonte]

Existen, ata o momento, 828 capítulos da serie publicados nesta colección en 78 tomos no Xapón.

Saga de Conan (Vol. 1-17)[editar | editar a fonte]

Volume 1

  • Capítulo 1: O Sherlock Holmes dos nosos tempos.
  • Capítulo 2: O gran detective que minguou.
  • Capítulo 3: O gran detective incomprendido.
  • Capítulo 4: A sexta cheminea.
  • Capítulo 5: O outro criminal.
  • Capítulo 6: Converterse nun célebre detective.
  • Capítulo 7: O caso sanguento da estrela do pop.
  • Capítulo 8: Unha semellanza incrible.
  • Capítulo 9: Unha terrible equivocación.

Volume 2

  • Capítulo 10: Un choio ben recompensado.
  • Capítulo 11: A coartada perfecta.
  • Capítulo 12: As fotografías que falan.
  • Capítulo 13: O home desaparecido.
  • Capítulo 14: Unha pobre rapariga.
  • Capítulo 15: A procura do home corpulento!
  • Capítulo 16: Unha muller demoníaca.
  • Capítulo 17: A mansión do terror.
  • Capítulo 18: Os nenos desaparecidos.
  • Capítulo 19: O pesadelo no soto.

Volume 3

  • Capítulo 20: A familia Hatamoto.
  • Capítulo 21: O misterio do cuarto pechado.
  • Capítulo 22: O destino da herdanza.
  • Capítulo 23: Morte na familia.
  • Capítulo 24: O asasino na escuridade.
  • Capítulo 25: Un soño imposible.
  • Capítulo 26: Estraños agasallos.
  • Capítulo 27: A mesma persoa?
  • Capítulo 28: O misterio do 3 de agosto.
  • Capítulo 29: Xusto a tempo.

Volume 4

  • Capítulo 30: O cabaleiro da armadura.
  • Capítulo 31: A derradeira mensaxe.
  • Capítulo 32: Un bolígrafo que non escribe.
  • Capítulo 33: Reaparecen os Homes de Negro.
  • Capítulo 34: Os catro de primeira clase.
  • Capítulo 35: Os derradeiros 10 segundos.
  • Capítulo 36: O enigma.
  • Capítulo 37: Descifrando o código secreto.
  • Capítulo 38: Unha solución e outra solución.
  • Capítulo 39: O peixe de neon.

Volume 5

  • Capítulo 40: O home da cara vendada.
  • Capítulo 41: A primeira vítima.
  • Capítulo 42: Ran en perigo!
  • Capítulo 43: Ataque na escuridade.
  • Capítulo 44: A identidade do asasino.
  • Capítulo 45: Morte no karaoke.
  • Capítulo 46: Suicidio ou asasinato?
  • Capítulo 47: O segredo dunha canción.
  • Capítulo 48: Desatino.
  • Capítulo 49: Chega unha descoñecida.
  • Capítulo 50: Fuxida e persecución.

Volume 6

  • Capítulo 51: A verdade baixo a máscara.
  • Capítulo 52: Os tres visitantes.
  • Capítulo 53: As tres coartadas.
  • Capítulo 54: O misterio do contestador automático.
  • Capítulo 55: O moble parlante.
  • Capítulo 56: A Asociación de Detectives Xuvenís.
  • Capítulo 57: Os misteriosos irmáns.
  • Capítulo 58: O misterio do cadáver que pode moverse.
  • Capítulo 59: Festival nocturno.
  • Capítulo 60: A coartada perfecta?

Volume 7

  • Capítulo 61: A estrataxema da fotografía.
  • Capítulo 62: Unha invitación á illa Tsukiakge.
  • Capítulo 63: O piano maldito.
  • Capítulo 64: A partitura.
  • Capítulo 65: O lume secreto do inferno.
  • Capítulo 66: Un botón ensanguentado.
  • Capítulo 67: O segredo dun nome.
  • Capítulo 68: A moza de Shinichi!
  • Capítulo 69: A detective Ran?
  • Capítulo 70: O límite da súa vida.

Volume 8

  • Capítulo 71: Enmeigado!
  • Capítulo 72: O barón nocturno.
  • Capítulo 73: Un virus arrepiante.
  • Capítulo 74: Baixo a máscara.
  • Capítulo 75: As bágoas de Ran.
  • Capítulo 76: Unha broma do vento?
  • Capítulo 77: O segredo da caída.
  • Capítulo 78: A traxedia da noiva.
  • Capítulo 79: A lata de té con limón.
  • Capítulo 80: O móbil do asasino.

Volume 9

  • Capítulo 81: Un agocho perigoso.
  • Capítulo 82: Perseguindo a unha voz.
  • Capítulo 83: De verdade?
  • Capítulo 84: Kogoro e a reunión de antigos alumnos.
  • Capítulo 85: Unha pista estraña.
  • Capítulo 86: A morte de Benkei.
  • Capítulo 87: A escolla do esposo.
  • Capítulo 88: Unha sombra fuxitiva.
  • Capítulo 89: Outro cadáver.
  • Capítulo 90: Asasinatos indiscriminados.

Volume 10

  • Capítulo 91: O engado da auga.
  • Capítulo 92: O famoso detective do oeste.
  • Capítulo 93: Dous xeitos de pensar.
  • Capítulo 94: O famoso detective do leste.
  • Capítulo 95: O famoso detective do leste entra en acción!
  • Capítulo 96: Un corpo ardendo.
  • Capítulo 97: A persecución do malvado asasino.
  • Capítulo 98: Un pasaxeiro de máis.
  • Capítulo 99: Un refacho mortal.
  • Capítulo 100: A última mensaxe.

Volume 11

  • Capítulo 101: O mantel que fala.
  • Capítulo 102: Morte en directo.
  • Capítulo 103: Un camiño imposible.
  • Capítulo 104: Un programa extra.
  • Capítulo 105: Unha cita importante.
  • Capítulo 106: A alianza do crime.
  • Capítulo 107: Dous misterios.
  • Capítulo 108: O cuarto de iniciación.
  • Capítulo 109: O buraco na parede e a cerdeira.
  • Capítulo 110: Ascensión.

Volume 12

  • Capítulo 111: A caixa forte do Profesor.
  • Capítulo 112: O sol negro.
  • Capítulo 113: O verdadeiro tesouro.
  • Capítulo 114: Encontro inesperado.
  • Capítulo 115: O destino da bomba.
  • Capítulo 116: Conan trabúcase.
  • Capítulo 117: Reunión en “Mycroft”.
  • Capítulo 118: A moza que sabía de máis.
  • Capítulo 119: Un misterioso estoupido.
  • Capítulo 120: Unha mentira que saíu á luz.

Volume 13

  • Capítulo 121: A súa verdadeira identidade é...
  • Capítulo 122: Hai testemuñas?
  • Capítulo 123: Os tres xemelgos sospeitosos.
  • Capítulo 124: Tristes vencellos fraternais.
  • Capítulo 125: A caída dun cadáver.
  • Capítulo 126: Un suicidio sospeitoso.
  • Capítulo 127: A flor e a bolboreta.
  • Capítulo 128: O fuxitivo.
  • Capítulo 129: A traxedia do monstro Gomera.
  • Capítulo 130: Gomera arrédase.

Volume 14

  • Capítulo 131: A fotografía!!
  • Capítulo 132: Os números de teléfono.
  • Capítulo 133: O caso non fixo máis que empezar!
  • Capítulo 134: Preguntas baixo a chuvia de flores.
  • Capítulo 135: No corazón dunha nai.
  • Capítulo 136: O sorriso de Conan...
  • Capítulo 137: ...e o sorriso de Yukiko.
  • Capítulo 138: O outro...
  • Capítulo 139: Unha reunión moi rara.
  • Capítulo 140: O derradeiro convidado.

Volume 15

  • Capítulo 141: Nada!?
  • Capítulo 142: A arma desaparecida.
  • Capítulo 143: A verdade confesada entre bágoas.
  • Capítulo 144: Voces semellantes!?
  • Capítulo 145: O obxectivo é...
  • Capítulo 146: Un dúo!
  • Capítulo 147: Traba na uña!
  • Capítulo 148: Un truco de maxia!?
  • Capítulo 149: A chamada do demo.
  • Capítulo 150: A venda ensanguentada.

Volume 16

  • Capítulo 151: O asasino branco.
  • Capítulo 152: A chamada da verdade.
  • Capítulo 153: Vencellos de lume.
  • Capítulo 154: Misterio na escola.
  • Capítulo 155: Hai alguén aí!?
  • Capítulo 156: Encontro casual.
  • Capítulo 157: Paralizado.
  • Capítulo 158: Unha presenza.
  • Capítulo 159: A fin.
  • Capítulo 160: O caso dos ceramistas.

Volume 17

  • Capítulo 161: Unha proba irrefutable.
  • Capítulo 162: Ruído mortal!?
  • Capítulo 163: Tres plans.
  • Capítulo 164: A arma fuxitiva.
  • Capítulo 165: Non se esquece.
  • Capítulo 166: Que facer!?
  • Capítulo 167: O reloxo.
  • Capítulo 168: Aparecen os trasgos!!
  • Capítulo 169: L.N.R.
  • Capítulo 170: Reunión de actores.

Saga de Ai Haibara (Vol. 18-24)[editar | editar a fonte]

Volume 18

  • Capítulo 171: Teñen que ser iguais.
  • Capítulo 172: Os dous cuartos.
  • Capítulo 173: O primeiro amor.
  • Capítulo 174: Unha realidade ardente.
  • Capítulo 175: Abrir o corazón!?
  • Capítulo 176: A nova alumna.
  • Capítulo 177: A muller de negro.
  • Capítulo 178: Nome en clave: Sherry.
  • Capítulo 179: A pequena mentireira.
  • Capítulo 180: Xaque mate.

Volume 19

  • Capítulo 181: Por que?
  • Capítulo 182: O escritor desaparecido.
  • Capítulo 183: Confesións a medias.
  • Capítulo 184: En Francia.
  • Capítulo 185: Mirando a miña cidade.
  • Capítulo 186: A cuarta carteira.
  • Capítulo 187: E dentro da carteira.
  • Capítulo 188: O segredo do carné.
  • Capítulo 189: Obxectivo: un balón.
  • Capítulo 190: 56.000 reféns.

Volume 20

  • Capítulo 191: Mirando dende lonxe.
  • Capítulo 192: Fuxamos!
  • Capítulo 193: Sobre un manto de pura neve.
  • Capítulo 194: Un movemento sospeitoso.
  • Capítulo 195: A procura.
  • Capítulo 196: Estoupido de sentimentos.
  • Capítulo 197: Adeus...
  • Capítulo 198: Unha proba visible.
  • Capítulo 199: Polo amor dunha irmá.
  • Capítulo 200: Aventura no palacio europeo.

Volume 21

  • Capítulo 201: E de novo...
  • Capítulo 202: Conta regresiva.
  • Capítulo 203: O tesouro do palacio.
  • Capítulo 204: O primeiro reencontro.
  • Capítulo 205: Unha habitación pechada no firmamento.
  • Capítulo 206: A derradeira esperanza.
  • Capítulo 207: Un segredo oculto no seu peito.
  • Capítulo 208: A porta de Sakurada!?
  • Capítulo 209: A dedución do inspector.
  • Capítulo 210: Un rival inesperado.
  • Capítulo 211: Un día en Toquio.

Volume 22

  • Capítulo 212: Dous coa mesma roupa.
  • Capítulo 213: A proba...
  • Capítulo 214: Péchase a trampa...
  • Capítulo 215: O Estrela Polar.
  • Capítulo 216: Desvelando a verdade!?
  • Capítulo 217: Continuará...
  • Capítulo 218: A última estación.
  • Capítulo 219: Veña Sonoko!
  • Capítulo 220: A bela dormente.
  • Capítulo 221: O príncipe das patadas.

Volume 23

  • Capítulo 222: A derradeira sesión.
  • Capítulo 223: A verdade reflectida no espello.
  • Capítulo 224: O sitio dos soños.
  • Capítulo 225: O cerebro na sombra.
  • Capítulo 226: Intentos de asasinato vermellos.
  • Capítulo 227: Obxectivo inesperado.
  • Capítulo 228: Desaparecido en augas batidas.
  • Capítulo 229: A hora da verdade.
  • Capítulo 230: Unha testemuña resucitada.
  • Capítulo 231: Comeza a investigación!

Volume 24

  • Capítulo 232: Na escena do crime.
  • Capítulo 233: Conta atrás.
  • Capítulo 234: Seis meses.
  • Capítulo 235: Na escuridade.
  • Capítulo 236: Unha conexión incrible.
  • Capítulo 237: O último corazón.
  • Capítulo 238: O recuncho da traizón.
  • Capítulo 239: O tanatorio negro.
  • Capítulo 240: Separáronse de súpeto.
  • Capítulo 241: Unha bala do pasado.
  • Capítulo 242: Un mundo branco.

Saga de Vermouth (Vol. 25-42)[editar | editar a fonte]

Volume 25

  • Capítulo 243: Un compañeiro distinto?
  • Capítulo 244: Os mortos non falan.
  • Capítulo 245: Unha palabra a piques de dicir.
  • Capítulo 246: A mansión da araña.
  • Capítulo 247: Unha visión arrepiante.
  • Capítulo 248: O grito de Heiji.
  • Capítulo 249: A rabia de Heiji.
  • Capítulo 250: Sen fala.
  • Capítulo 251: Os detectives feridos.
  • Capítulo 252: Os famosos detectives de bo corazón.
  • Capítulo 253: A única convicción.

Volume 26

  • Capítulo 254: Un corazón confuso.
  • Capítulo 255: Un intruso inesperado.
  • Capítulo 256: A verdade agochada.
  • Capítulo 257: Reaparición baixo ameaza de morte.
  • Capítulo 258: Un descanso curto.
  • Capítulo 259: Un momento tranquilo.
  • Capítulo 260: Un sitio para recordar.
  • Capítulo 261: Unha sensibilidade vibrante!?
  • Capítulo 262: O son que desapareceu.
  • Capítulo 263: A volta da primavera?

Volume 27

  • Capítulo 264: O corpo oxidado.
  • Capítulo 265: Principal sospeitoso.
  • Capítulo 266: Resignados.
  • Capítulo 267: O home de fai 18 anos.
  • Capítulo 268: Un policía engaiolado.
  • Capítulo 269: Límite.
  • Capítulo 270: Comeza o xogo.
  • Capítulo 271: TTX.
  • Capítulo 272: Perdiches!
  • Capítulo 273: Niño de víboras.

Volume 28

  • Capítulo 274: Pequeno obxectivo.
  • Capítulo 275: O auténtico motivo do asasinato.
  • Capítulo 276: O mentireiro.
  • Capítulo 277: Proba en man.
  • Capítulo 278: Unha muller terrible.
  • Capitulo 279: A maldición da serea?
  • Capítulo 280: A predición de Mikoto.
  • Capítulo 281: A fecha do mal.
  • Capítulo 282: A derradeira frecha.
  • Capítulo 283: Un corazón recompensado.
  • Capítulo 284: Un segredo moi ben gardado.

Volume 29

  • Capítulo 285: Algo que non casa.
  • Capítulo 286: Un motivo sorprendente.
  • Capítulo 287: O terror invisible.
  • Capítulo 288: Un sinal perigoso.
  • Capítulo 289: Agochado a plena luz.
  • Capítulo 290: Amantes dos cans.
  • Capítulo 291: Un pequeno rastro.
  • Capítulo 292: A proba imborrable.
  • Capítulo 293: O K3.
  • Capítulo 294: A última posibilidade.
  • Capítulo 295: Tarxeta vermella.

Volume 30

  • Capítulo 296: Un bo tiro directo.
  • Capítulo 297: A sala pechada profundamente.
  • Capítulo 298: A trampa da diferenza horaria.
  • Capítulo 299: Reunión.
  • Capítulo 300: Traxedia.
  • Capítulo 301: Asasinatos inesperados.
  • Capítulo 302: Anzol.
  • Capítulo 303: As imaxinacións de Genta.
  • Capítulo 304: A trampa de Genta.
  • Capítulo 305: E alí.
  • Capítulo 306: Rede de procura de pistas.

Volume 31

  • Capítulo 307: Palabras agochadas.
  • Capítulo 308: Aparece o impostor.
  • Capítulo 309: O impostor descuberto.
  • Capítulo 310: Tempo de falsidade.
  • Capítulo 311: Un mar de auga quente.
  • Capítulo 312: Engaiolado na rede.
  • Capítulo 313: Unha decisión valente.
  • Capítulo 314: Os espadachíns de Naniwa.
  • Capítulo 315: Espadachíns en movemento.
  • Capítulo 316: O xuízo dos espadachíns.
  • Capítulo 317: O castelo de Hideyoshi.

Volume 32

  • Capítulo 318: O tesouro do xeneral supremo.
  • Capítulo 319: A través do tempo.
  • Capítulo 320: Polo seu propio ben.
  • Capítulo 321: A tristura do tigre.
  • Capítulo 322: Un reencontro nostálxico.
  • Capítulo 323: O segredo das estrelas.
  • Capítulo 324: Malentendido entre estrelas.
  • Capítulo 325: O león perdido.
  • Capítulo 326: P & A.
  • Capítulo 327: Un plan moi sinxelo.
  • Capítulo 328: A cita de Sato.

Volume 33

  • Capítulo 329: As posibilidades de gañar de Sato.
  • Capítulo 330: Os sentimentos de Sato.
  • Capítulo 331: San Valentín sanguento (1ª parte).
  • Capítulo 332: San Valentín sanguento (2ª parte).
  • Capítulo 333: San Valentín sanguento (3ª parte).
  • Capítulo 334: San Valentín sanguento (4ª parte).
  • Capítulo 335: O que nos deixou a esposa.
  • Capítulo 336: Puro recendo.
  • Capítulo 337: A vida dunha flor.
  • Capítulo 338: Que quere dicir o X?
  • Capítulo 339: Os catro símbolos.

Volume 34

  • Capítulo 340: A recolleita de mazás.
  • Capítulo 341: Comeza o contraataque.
  • Capítulo 342: O veciño que caeu.
  • Capítulo 343: Quen é vostede?
  • Capítulo 344: Treboada de seareiros.
  • Capítulo 345: Seareiros sospeitosos.
  • Capítulo 346: O falso seareiro.
  • Capítulo 347: Lembranzas baixo a chuvia.
  • Capítulo 348: A trampa do pano de mesa.
  • Capítulo 349: Recordarlle o que pasou.
  • Capítulo 350: A mazá de ouro (1ª parte).

Volume 35

  • Capítulo 351: A mazá de ouro (2ª parte).
  • Capítulo 352: A mazá de ouro (3ª parte).
  • Capítulo 353: A mazá de ouro (4ª parte).
  • Capítulo 354: A mazá de ouro (5ª parte).
  • Capítulo 355: O enigma da casa enmeigada (1ª parte).
  • Capítulo 356: O enigma da casa enmeigada (2ª parte).
  • Capítulo 357: O enigma da casa enmeigada (3ª parte).
  • Capítulo 358: Mitsuhiko desaparece (1ª parte).
  • Capítulo 359: Mitsuhiko desaparece (2ª parte).
  • Capítulo 360: Mitsuhiko desaparece (3ª parte).
  • Capítulo 361: Illa mortal.

Volume 36

  • Capítulo 362: Un visitante perigoso.
  • Capítulo 363: Palabras misteriosas.
  • Capítulo 364: O enviado do demo.
  • Capítulo 365: A princesa e o palacio.
  • Capítulo 366: O desfile das malas intencións.
  • Capítulo 367: A proba está no vídeo.
  • Capítulo 368: O obxectivo do terrorista.
  • Capítulo 369: Un detective que non pode volver.
  • Capítulo 370: Un recordo imborrable.
  • Capítulo 371: Trampa vermella.
  • Capítulo 372: O máis importante do mundo.

Volume 37

  • Capítulo 373: Ata sempre!
  • Capítulo 374: A decisión de Kogoro (1ª parte).
  • Capítulo 375: A decisión de Kogoro (2ª parte).
  • Capítulo 376: A decisión de Kogoro (3ª parte).
  • Capítulo 377: Pegadas escuras (1ª parte).
  • Capítulo 378: Pegadas escuras (2ª parte).
  • Capítulo 379: Pegadas escuras (3ª parte).
  • Capítulo 380: Neve branca, sombra negra.
  • Capítulo 381: Un reencontro perigoso.
  • Capítulo 382: Compañeiros de viaxe.

Volume 38

  • Capítulo 383: As novas armas!
  • Capítulo 384: Un tesouro pouco común.
  • Capítulo 385: As imaxinacións de Ayumi.
  • Capítulo 386: O solpor e as escaleiras.
  • Capítulo 387: Un heroe ofendido.
  • Capítulo 388: A sombra dos lobos.
  • Capítulo 389: O home que non puido ser lobo.
  • Capítulo 390: Heiji Hattori! Entre a vida e a morte! (1ª parte).
  • Capítulo 391: Heiji Hattori! Entre a vida e a morte! (2ª parte).
  • Capítulo 392: Heiji Hattori! Entre a vida e a morte! (3ª parte).

Volume 39

  • Capítulo 393: A provocación do cabalo vermello.
  • Capítulo 394: A sombra do cabalo vermello.
  • Capítulo 395: O xinete do cabalo vermello.
  • Capítulo 396: A testemuña do cabalo vermello.
  • Capítulo 397: Unha estúpida imitación.
  • Capítulo 398: Amizade traizoada (1ª parte).
  • Capítulo 399: Amizade traizoada (2ª parte).
  • Capítulo 400: Amizade traizoada (3ª parte).
  • Capítulo 401: Un pequeno cliente.
  • Capítulo 402: A muller da penca.
  • Capítulo 403: A penca vermella.

Volume 40

  • Capítulo 404: Coidado con ese cita tan doce!
  • Capítulo 405: Unha procura moi pouco inocente.
  • Capítulo 406: Unha captura moi pouco inocente.
  • Capítulo 407: Unha campo de tenis cheo de lembranzas.
  • Capítulo 408: O curry sospeitoso.
  • Capítulo 409: Afónico!?
  • Capítulo 410: O primeiro amor do profesor.
  • Capítulo 411: O lugar do recordo.
  • Capítulo 412: Primeiro amor: reencontro e despedida.
  • Capítulo 413: O gran erro de Kogoro.

Volume 41

  • Capítulo 414: Dúas nais rivais!?
  • Capítulo 415: Disparos sospeitosos.
  • Capítulo 416: Chega a baronesa nocturna!
  • Capítulo 417: A escuridade é unha trampa cara a morte.
  • Capítulo 418: Un asasino silencioso na escuridade.
  • Capítulo 419: O misterio da luz negra.
  • Capítulo 420: Pechouse a cancela.
  • Capítulo 421: Perigo constante.
  • Capítulo 422: Un obxectivo que non pode fuxir.
  • Capítulo 423: O misterio que deixou o visitante.
  • Capítulo 424: Un pequeno segredo dunha habitación secreta.

Volume 42

  • Capítulo 425: A verdade enmascarada.
  • Capítulo 426: Adeus, Jodie.
  • Capítulo 427: As deducións de Ran.
  • Capítulo 428: Unha conclusión incrible.
  • Capítulo 429: A trampa da festa baixo a lúa chea.
  • Capítulo 430: Un barco pantasma mollado en sangue.
  • Capítulo 431: Aparece o home invisible!
  • Capítulo 432: Chega Shinichi Kudo!?
  • Capítulo 433: A identidade que agocha unha máscara.
  • Capítulo 434: A mazá podre.
  • Capítulo 435: Pegadas baixo a chuvia.

Saga do Xefe (Vol. 43-48)[editar | editar a fonte]

Volume 43

  • Capítulo 436: Buscade a marca do cu!
  • Capítulo 437: A decisión de Ai Haibara.
  • Capítulo 438: O móbil esquecido.
  • Capítulo 439: Unha curiosa memoria.
  • Capítulo 440: Outro detective.
  • Capítulo 441: Quen resolverá o caso!?
  • Capítulo 442: Mensaxe en seis caras.
  • Capítulo 443: Dádelle a volta á mensaxe!
  • Capítulo 444: A mensaxe amañada.
  • Capítulo 445: Un demo entre 53.000!
  • Capítulo 446: O desafío do demo do Koshien.

Volume 44

  • Capítulo 447: Resolvede o misterio dos tres números!
  • Capítulo 448: Non hai pistas!?
  • Capítulo 449: A fin do campionato!?
  • Capítulo 450: Do ceo ó inferno.
  • Capítulo 451: Tanto lle ten!?
  • Capítulo 452: Sen sospeitas.
  • Capítulo 453: Marabilla.
  • Capítulo 454: Sorprendido.
  • Capítulo 455: Enfrontamento.
  • Capítulo 456: Fuxida.
  • Capítulo 457: Unha historia de instituto.

Volume 45

  • Capítulo 458: Onde están as pegadas?
  • Capítulo 459: A verdade sobre a mesa abandonada.
  • Capítulo 460: Un recuncho oculto no medio do mar.
  • Capítulo 461: Un anzol envelenado?
  • Capítulo 462: Queimaduras de felicidade.
  • Capítulo 463: A vinganza de Hideyoshi.
  • Capítulo 464: Algo estraño...
  • Capítulo 465: O atallo dos ceos.
  • Capítulo 466: Un código escrito nas estrelas.
  • Capítulo 467: Descubriches unha estrela?
  • Capítulo 468: Suplicarlle a unha estrela.

Volume 46

  • Capítulo 469: As estrelas sábeno todo.
  • Capítulo 470: Inicio.
  • Capítulo 471: Antollo.
  • Capítulo 472: Descanso.
  • Capítulo 473: Impromptu.
  • Capítulo 474: Fantasía.
  • Capítulo 475: Segredos selados.
  • Capítulo 476: Trampas mecánicas.
  • Capítulo 477: Reliquias sagradas.
  • Capítulo 478: Indestrutible.
  • Capítulo 479: Unha mensaxe molesta.

Volume 47

  • Capítulo 480: Unhas pescudas molestas.
  • Capítulo 481: Unha coartada molesta.
  • Capítulo 482: Unha verdade molesta.
  • Capítulo 483: Desbloqueo.
  • Capítulo 484: De el a ela.
  • Capítulo 485: Do suicidio ó asasinato.
  • Capítulo 486: Do ceo á Terra.
  • Capítulo 487: A maxia da aparición.
  • Capítulo 488: Un documento prohibido.
  • Capítulo 489: O lugar secreto do mago.
  • Capítulo 490: O mago fracasado.

Volume 48

  • Capítulo 491: O código do verán.
  • Capítulo 492: Tropeza e érguete de novo!
  • Capítulo 493: Unha magnífica resolución!
  • Capítulo 494: A casa das pantasmas.
  • Capítulo 495: Un pesadelo de fai 13 anos.
  • Capítulo 496: O regreso da pantasma.
  • Capítulo 497: Ignorado.
  • Capítulo 498: O ataque do 13º ano.
  • Capítulo 499: Chamada descoñecida.
  • Capítulo 500: Novos Homes de Negro.

Saga de Kir (Vol. 49-59)[editar | editar a fonte]

Volume 49

  • Capítulo 501: Vai tras do teu obxectivo!
  • Capítulo 502: Novas ordes.
  • Capítulo 503: Os Homes de Negro contra o FBI (1ª parte).
  • Capítulo 504: Os Homes de Negro contra o FBI (2ª parte).
  • Capítulo 505: O novo mestre.
  • Capítulo 506: Segredos de escola (1ª parte).
  • Capítulo 507: Segredos de escola (2ª parte).
  • Capítulo 508: Dous que xa non volverán ser parella.
  • Capítulo 509: O coche pechado.
  • Capítulo 510: Falso agarimo.

Volume 50

  • Capítulo 511: Unha saída complicada.
  • Capítulo 512: Unha visita secreta.
  • Capítulo 513: Un partido moi aburrido.
  • Capítulo 514: Moi ben feito!
  • Capítulo 515: Unha reportaxe excitante.
  • Capítulo 516: A mensaxe do asasino.
  • Capítulo 517: Os detectives xuvenís.
  • Capítulo 518: As lembranzas de Heiji.
  • Capítulo 519: A auga da Muller das Neves.
  • Capítulo 520: O quebracabezas da estación de esquí.
  • Capítulo 521: A lenda do quimono de prata.

Volume 51

  • Capítulo 522: Vinganza en plena treboada.
  • Capítulo 523: Un asunto de pesca.
  • Capítulo 524: Os tres peixes.
  • Capítulo 525: O suspiro do marisco.
  • Capítulo 526: O misterio da botella.
  • Capítulo 527: O truco da mestura.
  • Capítulo 528: Azul ruso.
  • Capítulo 529: Goro é Goro.
  • Capítulo 530: Unha ventá que non abre.
  • Capítulo 531: A habitación secreta.
  • Capítulo 532: O buraco do espírito.

Volume 52

  • Capítulo 533: O acto da sospeita.
  • Capítulo 534: Unha preestrea horrible.
  • Capítulo 535: Pánico no pavillón de vodas.
  • Capítulo 536: O convidado non desexado.
  • Capítulo 537: Batalla nupcial.
  • Capítulo 538: Unha habitación feita unha desfeita.
  • Capítulo 539: O misterio invertido.
  • Capítulo 540: O que se quería agochar.
  • Capítulo 541: O pano vermello de Sonoko.
  • Capítulo 542: Foi escrito en katakana.
  • Capítulo 543: Superhome.

Volume 53

  • Capítulo 544: O loto vermello.
  • Capítulo 545: Brillo dourado.
  • Capítulo 546: A nevarada verde.
  • Capítulo 547: Puro branco.
  • Capítulo 548: O monstro das mil facianas.
  • Capítulo 549: A estratexia de 1º B.
  • Capítulo 550: Unha única testemuña.
  • Capítulo 551: Cravos e serpes.
  • Capítulo 552: O verdadeiro martelo.
  • Capítulo 553: Un traballo impensable.

Volume 54

  • Capítulo 554: O menú da cea.
  • Capítulo 555: A estrela soñadora.
  • Capítulo 556: O detective é un boneco de neve.
  • Capítulo 557: O ángulo da caída.
  • Capítulo 558: Traxedia na montaña nevada.
  • Capítulo 559: A habitación que papa as persoas.
  • Capítulo 560: Un cadáver falso.
  • Capítulo 561: Mecanismo de sangue.
  • Capítulo 562: O detective do leste.
  • Capítulo 563: O Koshien dos detectives.
  • Capítulo 564: Demostración da habitación pechada.

Volume 55

  • Capítulo 565: A hipótese dos detectives.
  • Capítulo 566: Detectives apaixonados.
  • Capítulo 567: O disparo de Genta.
  • Capítulo 568: Genta e mais “El”.
  • Capítulo 569: Un rapaz moi pillabán.
  • Capítulo 570: Ó luar.
  • Capítulo 571: Amencer.
  • Capítulo 572: Baixo o sol.
  • Capítulo 573: Solpor.
  • Capítulo 574: O segredo de Eri Kisaki (1ª parte).
  • Capítulo 575: O segredo de Eri Kisaki (2ª parte).

Volume 56

  • Capítulo 576: Anel de compromiso (1ª parte).
  • Capítulo 577: Anel de compromiso (2ª parte).
  • Capítulo 578: Anel de compromiso (3ª parte).
  • Capítulo 579: O caso da lenda da Bruxa das Montañas (1ª parte).
  • Capítulo 580: O caso da lenda da Bruxa das Montañas (2ª parte).
  • Capítulo 581: O caso da lenda da Bruxa das Montañas (3ª parte).
  • Capítulo 582: Unha pista dende o oeste.
  • Capítulo 583: A localización da fotografía.
  • Capítulo 584: The Company.
  • Capítulo 585: O número falso.
  • Capítulo 586: A verdade escrita no sangue.

Volume 57

  • Capítulo 587: Lembranzas dunha nai morta.
  • Capítulo 588: Unha luva que reclama a morte.
  • Capítulo 589: Un asasino do inferno.
  • Capítulo 590: Luvas de tristura.
  • Capítulo 591: Vén o demo.
  • Capítulo 592: A brincadeira do demo.
  • Capítulo 593: As bágoas do demo.
  • Capítulo 594: O fuxitivo.
  • Capítulo 595: A canción dos corvos.
  • Capítulo 596: O segundo fío.
  • Capítulo 597: O paciente falso.

Volume 58

  • Capítulo 598: Seguindo a pista e...
  • Capítulo 599: O pasado de Akai.
  • Capítulo 600: Unha entre un millón.
  • Capítulo 601: Enmascarada.
  • Capítulo 602: Medidas extremas.
  • Capítulo 603: A misión.
  • Capítulo 604: Irmáns.
  • Capítulo 605: Un sospeitoso inesperado.
  • Capítulo 606: Venres 13.
  • Capítulo 607: O pasado de Camel.
  • Capítulo 608: As palabras máxicas.

Volume 59

  • Capítulo 609: A cuña de aceiro.
  • Capítulo 610: Ruídos.
  • Capítulo 611: O cadáver voador.
  • Capítulo 612: A gravidade e a coartada.
  • Capítulo 613: Cempés.
  • Capítulo 614: Guerreiros con armadura.
  • Capítulo 615: A arte da guerra.
  • Capítulo 616: Furinkazan.
  • Capítulo 617: Batalla.
  • Capítulo 618: Sombra e lóstrego.
  • Capítulo 619: Eisuke sospeitoso.

Saga de Bourbon (Vol. 60-Descoñecido)[editar | editar a fonte]

Volume 60

  • Capítulo 620: A arma desaparecida.
  • Capítulo 621: A declaración de Eisuke.
  • Capítulo 622: Vermello, branco e amarelo.
  • Capítulo 623: Branco e negro.
  • Capítulo 624: Un novo veciño.
  • Capítulo 625: O Home do Martelo.
  • Capítulo 626: Unha entrega con malas intencións.
  • Capítulo 627: Quen é o Home do Martelo?
  • Capítulo 628: Un café asasino.
  • Capítulo 629: Crime imposible.
  • Capítulo 630: Unha crúa verdade.

Volume 61

  • Capítulo 631: As Purple Nail.
  • Capítulo 632: O transporte instantáneo.
  • Capítulo 633: O terceiro tabú.
  • Capítulo 634: Cero.
  • Capítulo 635: Ardente.
  • Capítulo 636: Lapas.
  • Capítulo 637: Charamuscas.
  • Capítulo 638: O avión de papel.
  • Capítulo 639: A mensaxe.
  • Capítulo 640: O rescate.
  • Capítulo 641: Destrución.

Volume 62

  • Capítulo 642: A amizade finxida.
  • Capítulo 643: As ás de Ícaro.
  • Capítulo 644: Contraataque.
  • Capítulo 645: A sorte dun parvo.
  • Capítulo 646: A aldea do odio.
  • Capítulo 647: A memoria perdida.
  • Capítulo 648: O asasinato cometido por Shinichi Kudo.
  • Capítulo 649: A pantasma da morte.
  • Capítulo 650: Mar de bágoas.
  • Capítulo 651: O verdadeiro.
  • Capítulo 652: O que ela quere saber de verdade.

Volume 63

  • Capítulo 653: A miña dedución.
  • Capítulo 654: A resposta da dedución.
  • Capítulo 655: A arma homicida que xira.
  • Capítulo 656: Disparo dirixido.
  • Capítulo 657: O sitio onde está o veleno.
  • Capítulo 658: Xabaril, cervo e bolboreta.
  • Capítulo 659: 801, 108 e un artigo.
  • Capítulo 660: O obxectivo da competencia.
  • Capítulo 661: A bruxa de prata e branco.
  • Capítulo 662: O FP branco.
  • Capítulo 663: A verdadeira identidade da bruxa.

Volume 64

  • Capítulo 664: A rocha Ikkaku.
  • Capítulo 665: Xarda, carpa, ollomol e linguado.
  • Capítulo 666: Sede de sangue.
  • Capítulo 667: Ferida.
  • Capítulo 668: O neno da memoria.
  • Capítulo 669: O testemuño do neno.
  • Capítulo 670: O que asubía.
  • Capítulo 671: A conexión.
  • Capítulo 672: ESWN.
  • Capítulo 673: Un plan en común.
  • Capítulo 674: O Tanuki de ferro.

Volume 65

  • Capítulo 675: Agochado.
  • Capítulo 676: Desbloquear.
  • Capítulo 677: O seu destino.
  • Capítulo 678: A trampa.
  • Capítulo 679: Descarga de cor.
  • Capítulo 680: Os dous acompañantes.
  • Capítulo 681: Faltoulle pouco para morrer.
  • Capítulo 682: A parede vermella.
  • Capítulo 683: Á man.
  • Capítulo 684: O finado Komei.
  • Capítulo 685: Bos amigos.

Volume 66

  • Capítulo 686: Ceibo perfecto.
  • Capítulo 687: Lembranzas.
  • Capítulo 688: A caída de Sakura.
  • Capítulo 689: Florece Sakura.
  • Capítulo 690: O soto enmeigado.
  • Capítulo 691: Conan contra os Detectives Xuvenís.
  • Capítulo 692: O segredo do soto.
  • Capítulo 693: A estrataxema para recuperar o amuleto.
  • Capítulo 694: O mellor partido.
  • Capítulo 695: Significado.
  • Capítulo 696: Gothic Lolita.

Volume 67

  • Capítulo 697: A moda maldita!?
  • Capítulo 698: Unha cousa fráxil e non fiable.
  • Capítulo 699: O mañá esta aquí.
  • Capítulo 700: Zona perigosa.
  • Capítulo 701: Pista: as 13 camisolas vermellas.
  • Capítulo 702: O obxectivo do terrorista.
  • Capítulo 703: A verdade na nevarada.
  • Capítulo 704: Loita silenciosa.
  • Capítulo 705: O amor da señorita Kobayashi.
  • Capítulo 706: O malentendido da señorita Kobayashi.
  • Capítulo 707: A rapaza de Sakura é...?

Volume 68

  • Capítulo 708: O nacemento de Sakura.
  • Capítulo 709: A desgraza de Eri.
  • Capítulo 710: Un amor que vai e vén?
  • Capítulo 711: O mellor aniversario.
  • Capítulo 712: Seryu, o dragón azul.
  • Capítulo 713: Sukazu, a ave vermella.
  • Capítulo 714: Byakko, o tigre branco.
  • Capítulo 715: Genbu, a tartaruga negra.
  • Capítulo 716: O festival do galo.
  • Capítulo 717: Mono e nove.
  • Capítulo 718: Pureza.

Volume 69

  • Capítulo 719: Petición dende as profundidades da lagoa.
  • Capítulo 720: A maldición do demo.
  • Capítulo 721: A identidade do demo.
  • Capítulo 722: Asasinato entre o vapor.
  • Capítulo 723: A habitación selada sobre as termas.
  • Capítulo 724: Ollo por ollo.
  • Capítulo 725: O asasinato do Día Branco.
  • Capítulo 726: Un truco milagreiro.
  • Capítulo 727: Feliz Día Branco!
  • Capítulo 728: Aire na corda de Sol.
  • Capítulo 729: Xenio.

Volume 70

  • Capítulo 730: O segredo do diario.
  • Capítulo 731: Ryoma.
  • Capítulo 732: Romper as liñas inimigas.
  • Capítulo 733: Lavar.
  • Capítulo 734: Un can posuído.
  • Capítulo 735: Espírito vingativo.
  • Capítulo 736: A familia Inubushi.
  • Capítulo 737: Bóla.
  • Capítulo 738: Pegadas.
  • Capítulo 739: Princesa.
  • Capítulo 740: Oito virtudes.

Volume 71

  • Capítulo 741: A fita de vídeo das lembranzas.
  • Capítulo 742: O amor que transcendeu trece anos.
  • Capítulo 743: Aprendiz de Holmes.
  • Capítulo 744: O libro da Apocalipse.
  • Capítulo 745: O amor é cero.
  • Capítulo 746: Pregúntalle a Holmes.
  • Capítulo 747: O código de Holmes.
  • Capítulo 748: O outro "A".
  • Capítulo 749: Unha mensaxe da raíña.
  • Capítulo 750: O verdadeiro obxectivo.
  • Capítulo 751: O verdadeiro valor da raíña.

Volume 72

  • Capítulo 752: Un caso molesto e difícil.
  • Capítulo 753: Unha persoa que precisa ser rescatada.
  • Capítulo 754: O perigoso xogo das agachadas.
  • Capítulo 755: Código de comunicacións.
  • Capítulo 756: Unha morte terrible.
  • Capítulo 757: Movendo o cadáver.
  • Capítulo 758: Pés falsos.
  • Capítulo 759: O neno que lle berrou ao lobo.
  • Capítulo 760: O pelo do caranguexo do lago Suwa.
  • Capítulo 761: A verdade das tarxetas Karuta.
  • Capítulo 762: O gardián do tempo.

Volume 73

  • Capítulo 763: O fantasma do tempo.
  • Capítulo 764: O controlador do tempo.
  • Capítulo 765: Morro por un bo ramen.
  • Capítulo 766: Ramen e veleno.
  • Capítulo 767: A verdade a través dos lentes.
  • Capítulo 768: Jeet Kune Do.
  • Capítulo 769: Un detective coma ti, cativo.
  • Capítulo 770: A dedución imprudente de Sera.
  • Capítulo 771: Escoitemos a túa dedución!
  • Capítulo 772: A lei dos alcumes.
  • Capítulo 773: Posibles tiradores.

Volume 74

  • Capítulo 774: O libro coas páxinas intactas.
  • Capítulo 775: A páxina web do vídeo.
  • Capítulo 776: O floreiro e mailo gato.
  • Capítulo 777: O camiño de Ayumi.
  • Capítulo 778: Quen é o mellor detective?
  • Capítulo 779: Abe-chan
  • Capítulo 780: Prato máxico.
  • Capítulo 781: Ollo.
  • Capítulo 782: A torta Baumkuchen.
  • Capítulo 783: As formas dos diamantes.
  • Capítulo 784: Na investigación: A promesa.

Volume 75

  • Capítulo 785: A confesión escrita da presidenta.
  • Capítulo 786: A ilusión óptica entre pai e fillo.
  • Capítulo 787: Kogoro é unha boa persoa.
  • Capítulo 788: O verdadeiro Kogoro o dormente.
  • Capítulo 789: A gran dedución do Kogoro impostor.
  • Capítulo 790: O obxecto do primeiro amor do axente Chiba.
  • Capítulo 791: Non o recordas?
  • Capítulo 792: A ver se vai ser que...?
  • Capítulo 793: Detective privado.
  • Capítulo 794: Xenoma.
  • Capítulo 795: Destinado a esvaecer entre as lapas.

Volume 76

  • Capítulo 796: A reunión no Colombo.
  • Capítulo 797: Vencello de mentiras e misterios.
  • Capítulo 798: A noite dos detectives.
  • Capítulo 799: A curiosidade dun rapaz e o espírito investigador dun detective.
  • Capítulo 800: Cando os obxectos chocan...
  • Capítulo 801: A persoa que nunca ría.
  • Capítulo 802: Non poñas esa cara...
  • Capítulo 803: Unha conclusión que non se entendeu.
  • Capítulo 804: O agasallo do axente Takagi.
  • Capítulo 805: Os irmáns Takagi.
  • Capítulo 806: A sombra herdada do abrente.

Volume 77

  • Capítulo 807: O máis forte compañeiro do pasado.
  • Capítulo 808: A última visita á sepultura.
  • Capítulo 809: Pegadas de ter estado no cuarto.
  • Capítulo 810: Escuma, vapor e fume.
  • Capítulo 811: As ferramentas do oficio.
  • Capítulo 812: O frío caso de Yusaku Kudo.
  • Capítulo 813: Kinichi.
  • Capítulo 814: Ti es Conan, non si?
  • Capítulo 815: O noso propio terreo.
  • Capítulo 816: Sinais de fume dunha situación desesperante.
  • Capítulo 817: Unha figura solitaria na lámpada.

Volume 78

  • Capítulo 818: O Tren do Misterio (Montade).
  • Capítulo 819: O Tren do Misterio (Túnel).
  • Capítulo 820: O Tren do Misterio (Primeira clase).
  • Capítulo 821: O Tren do Misterio (Unidade).
  • Capítulo 822: O Tren do Misterio (Cruzamento).
  • Capítulo 823: O Tren do Misterio (Expulsión de fume).
  • Capítulo 824: O Tren do Misterio (Última estación).
  • Capítulo 825: Adestramento especial.
  • Capítulo 826: A chave desaparecida do cuarto pechado.
  • Capítulo 827: A chave para resolver o misterio.
  • Capítulo 828: Burbulla.

Volume 79

  • Capítulo 829: Mimetismo.
  • Capítulo 830: Mudar a pel.
  • Capítulo 831: Asasinato no sollado dun cuarto pechado.
  • Capítulo 832: Dous fan o traballo de un.
  • Capítulo 833: O truco do mestre.
  • Capítulo 834: A mansión vampírica.
  • Capítulo 835: O conde Drácula.
  • Capítulo 836: Fotografía fantasmal.
  • Capítulo 837: A sala de torturas estranxeira.
  • Capítulo 838: Botar luz sobre o estraño fenómeno.
  • Capítulo 839: Cun motivo de seu.

Volume 80

  • Capítulo 840: O plan do asasino en serie.
  • Capítulo 841: Mercadorías que non son repartidas.
  • Capítulo 842: Unha entrega na casa do micho.
  • Capítulo 843: Unha entrega para Kudo.
  • Capítulo 844: As froitas do día.
  • Capítulo 845: O noso terreo.
  • Capítulo 846: O cadeado máxico.
  • Capítulo 847: Ata sermos sete.
  • Capítulo 848: Só para un.
  • Capítulo 849: O truco do tambor.
  • Capítulo 850: O obxectivo de Bourbon.

Volume 81

  • Capítulo 851: Jodie recorda.
  • Capítulo 852: O paradoiro de Shuichi Akai.
  • Capítulo 853: Un detective atopa un caso nunha tasca.
  • Capítulo 854: Un detective investiga un caso nunha tasca.
  • Capítulo 855: Un detective resolve un caso nunha tasca.
  • Capítulo 856: Investigación de infidelidade.
  • Capítulo 857: A miña dedución.
  • Capítulo 858: Unha dedución conflitiva.
  • Capítulo 859: Jeet Kune Do contra karate.
  • Capítulo 860: O cheiro do queroseno.
  • Capítulo 861: Por arte de maxia.

Volume 82

  • Capítulo 862: O valado de ferro.
  • Capítulo 863: Foise a luz.
  • Capítulo 864: Mozas e mozos.
  • Capítulo 865: Taii, o gato calicó.
  • Capítulo 866: Un gato que non rabuña.
  • Capítulo 867: Galopín.
  • Capítulo 868: Un gato con sorte.
  • Capítulo 869: Aí non está...
  • Capítulo 870: Cando se cumpren os desexos...
  • Capítulo 871: A insignia vermella.
  • Capítulo 872: A muller vermella.

Volume 83

  • Capítulo 873: O diaño vermello.
  • Capítulo 874: O pasado vermello.
  • Capítulo 875: A traxedia vermella.
  • Capítulo 876: Unha escritora de novelas de amor.
  • Capítulo 877: A moza mallada a Sera.
  • Capítulo 878: O móbil, o mar e mais eu.
  • Capítulo 879: O mestre do detective.
  • Capítulo 880: A ponte Ebisu.
  • Capítulo 881: O punto de encontro dos traficantes.
  • Capítulo 882: Recordos do azul clariño.

Volume 84

  • Capítulo 883: O detective escarlata.
  • Capítulo 884: A resposta rosácea.
  • Capítulo 885: Competición de papaventos.
  • Capítulo 886: O home que escoitou de esguello.
  • Capítulo 887: A voz do demo.
  • Capítulo 888: Tensión tomando té.
  • Capítulo 889: Zero.
  • Capítulo 890: As pingas de sangue caen con velocidade.
  • Capítulo 891: A derradeira peza.
  • Capítulo 892: Do meu Xapón...
  • Capítulo 893: A persecución de Bourbon, o prólogo escarlata.

[...]