Lista de episodios de Naruto

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Naruto é unha serie de anime baseada na serie de manga homónima do autor Masashi Kishimoto. A serie foi dirixida por Hayato Date e producida por Studio Pierrot e TV Tokyo. 135 episodios están baseados nos primeiros vinte seis volumes do manga, e 85 episodios son exclusivos do anime. A serie céntrase en Naruto Uzumaki, un xove e rebuldeiro ninja de Konohagakure que busca constantemente o recoñecemento do demais e aspira a converterse en Hokage, o ninja da súa vila que é considerado o máis forte de todos.

Os 220 episodios que compoñen a primeira parte da serie foron emitidos entre o 3 de outubro de 2002 e o 8 de febreiro de 2007 a través da TV Tokyo de Xapón.

Lista de episodios[editar | editar a fonte]

Tempada 1[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji
001 参上!うずまきナルト Sanjō! Uzumaki Naruto! 3 de outubro de 2002
002 木ノ葉丸だ コレ! Konohamaru da kore! 10 de outubro de 2002
003 宿敵!?サスケとサクラ Shukuteki!? Sasuke to Sakura 17 de outubro de 2002
004 試練!サバイバル演習 Shiren! Sabaibaru enshū 24 de outubro de 2002
005 失格?カカシの結論 Shikkaku? Kakashi no Keturon 31 de outubro de 2002
006 重要任務!波の国へ超出発! Jūyō ninmu! Nami no Kuni e chō-shuppatsu! 7 de novembro de 2002
007 霧の暗殺者! Kiri no ansatsusha! 14 de novembro de 2002
008 痛みに誓う決意 Itami ni chikau ketsui 21 de novembro de 2002
009 写輪眼のカカシ Sharingan no Kakashi 28 de novembro de 2002
010 チャクラの森 Chakura no mori 5 de decembro de 2002
011 英雄のいた国 Eiyū no ita kuni 12 de decembro de 2002
012 橋上決戦!ザブザ再び!! Kyōjō kessen! Zabuza futatabi!! 19 de decembro de 2002
013 白の秘術·魔鏡氷晶 Haku no hijutsu - Makyō Hyōshō 26 de decembro de 2002
014 意外性No. 1, ナルト参戦! Igaisei nanbā wan, Naruto sansen! 9 de xaneiro de 2003
015 視界ゼロの戦い·写輪眼崩し Shikai zero no tatakai - Sharingan kuzushi 16 de xaneiro de 2003
016 解放された封印 Kaihō sareta fūin 23 de xaneiro de 2003
017 白い過去·秘めた想い Shiroi Kako - Himeta omoi 30 de xaneiro de 2003
018 忍という名の道具 Shinobi to iu na no dōgu 6 de febreiro de 2003
019 ザブザ雪に散る... Zabuza yuki ni chiru... 13 de febreiro de 2003
020 新章突入!中忍試験だってばよ Shinshō totsunyū! Chūnin Shiken dattebayo 20 de febreiro de 2003
021 名乗れ!現れた強敵たち!! Nanore! Arawareta kyōteki tara!! 27 de febreiro de 2003
022 気合い120% ナウでロックな挑戦状! Kiai hyaku-nijū pāsento Nau de rokku na chōsenjō! 6 de marzo de 2003
023 蹴散らせライバル!新人9人全員集合 Kechirase raibaru! rūkī nainu zenin shūgō 13 de marzo de 2003
024 いきなり失格?超難関の第一試験 Ikinari shikkaku? Chō-nankan no daiichi shiken 20 de marzo de 2003
025 出たとこ勝負!踏ん張りどころの10問目 Deta-toko shōbu! funbari dokoro no jū monme 27 de marzo de 2003
026 絶対必見!死の森直前ルポ!木ノ葉の学級新聞だコレ! Zettai hikken! Shi no Mori chokusen rupo! Konoha no gakkyū shinbun da kore! 2 de abril de 2003
027 第二試験スタート!周りはみんな敵だらけ! Daini shiken sutāto! Mawari wa minna teki darake! 2 de abril de 2003
028 喰うか喰われるか!エサになったナルト Kū ka kuwareru ka! Esa ni natta Naruto 9 de abril de 2003
029 ナルト反撃!逃げねーんだってばよ! Naruto hangeki! nigenēndattebayo! 16 de abril de 2003
030 蘇れ写輪眼!必殺·火遁龍火の術! Yomigaere Sharingan! Hissatsu: Katon Ryūka no Jutsu! 23 de abril de 2003
031 激まゆプラトニック!僕は死ぬまでアナタを守る!! Geki mayu puratonikku! Boku wa shinu made anata o mamoru!! 30 de abril de 2003
032 サクラ咲く!決意の後ろ姿 Sakura saku! Ketsui no ushiro sugata 7 de maio de 2003
033 無敵のフォーメーション!いのシカチョウ!! Muteki no fōmēshon! InoShikaChō!! 14 de maio de 2003
034 赤丸ビックリ!我愛羅, 驚異の実力 Akamaru bikkuri! Gaara, Kyōi no Jitsuryoku 21 de maio de 2003
035 のぞき見厳禁!巻き物の秘密 Nozoki mi genkin! Maki mono no himitsu 28 de maio de 2003

Tempada 2[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji
036 分身対決!オレが主役だってばよ! Bunshin taiketsu! Ore ga shuyaku dattebayo! 4 de xuño de 2003
037 第二試験突破!勢ぞろいルーキーナイン! Daini shiken toppa! seizoroi rūkī nainu! 11 de xuño de 2003
038 合格者二分の一!?イキナリ試合だってばよ!! Gōkakusha nibun ni ichi!? Ikinari shiai dattebayo!! 18 de xuño de 2003
039 ゲジまゆジェラシー!「獅子連弾」誕生! Geji mayu jerashī! "Shishi Rendan" Tanjō 2 de xullo de 2003
040 一触即発!!カカシVS大蛇丸 Isshokusokuhatsu!! Kakashi vāsasu Orochimaru 9 de xullo de 2003
041 ライバル激突!オトメ心は本気モード Raibaru gekitotsu! Otome gokoro wa honki mōdo 16 de xullo de 2003
042 ベストバトルはしゃーんなろー!! Besuto batoru wa shānnarō!! 23 de xullo de 2003
043 シカマルタジタジ!?くの一達の熱き戦い Shikamaru tajitaji!? Kunoichi-tachi no atsuki tatakai 30 de xullo de 2003
044 赤丸参戦!!負け犬はどっちだ? Akamaru sansen! Makeinu wa docchi da? 6 de agosto de 2003
045 ヒナタ赤面! 観客あんぐり, ナルトの奥の手 Hinata sekimen! Kankyaku anguri, Naruto no oku no te. Uzumaki Rendan! 13 de agosto de 2003
046 白眼開眼!!内気なヒナタの大胆決意! Byakugan kaigen!! Uchiki na Hinata no daitan ketsui! 20 de agosto de 2003
047 憧れの人の目の前で!! Akogare no hito no me no mae de!! 27 de agosto de 2003
048 我愛羅粉砕!!若さだ!パワーだ!爆発だ! Gaara funsai!! Wakasa da! Pawā da! Bakuhatsu da! 3 de setembro de 2003
049 熱血落ちこぼれ!遂に炸裂, 禁断の奥義! Nekketsu ochikobore! Tsuini Sakuretsu, kindan no ōgi! 10 de setembro de 2003
050 嗚呼ロック·リー!これが男の生き様よ!! Aa Rokku Rī! Kore ga otoko no ikizama yo!! 17 de setembro de 2003
051 闇にうごめく影 サスケに迫る危機! Yami ni ugomeku kage Sasuke ni semaru kiki! 24 de setembro de 2003
052 エビス再び!ハレンチは私が許しませんぞ! Ebisu futatabi! harenchi wa watashi ga yurushimasen zo! 1 de outubro de 2003
053 あいやしばらく!エロ仙人登場! Aiyashibaraku! Ero-sennin tōjō! 8 de outubro de 2003
054 エロ仙人直伝 口寄せの術だってばよ!! Ero-sennin jikiden Kuchiyose no Jutsu dattebayo!! 15 de outubro de 2003
055 切ない想い 願いを込めた一輪 Setsunai omoi Negai o kometa ichirin 22 de outubro de 2003
056 生か死か!?免許皆伝は命懸け! Sei ka shi ka!? Menkyo kaiden wa inochi kake! 29 de outubro de 2003
057 飛んだ!跳ねた!潜った!ガマ親分登場!! Tonda! Haneta! Mogutta! Gama oyabun tōjō!! 5 de novembro de 2003
058 しのび寄る魔の手!狙われた病室 Shinobi yoru ma no te! Nerawareta Byōshitsu 12 de novembro de 2003
059 モー烈 モー追 モーダッシュ 本選開始だってばよ Mō retsu Mō Tsui Mō Dasshu Hansen kaishi dattebayo 19 de novembro de 2003
060 白眼VS影分身!オレはゼってー勝つ!! Byakugan bāsasu Kage Bunshin! Ore wa zettē katsu!! 26 de novembro de 2003
061 死角ゼロ!もうひとつの絶対防御 Shikaku zero! Mō hitotsu no zettai Bōgyo 3 de decembro de 2003
062 落ちこぼれの底力! Ochikobore no Sokojikara! 10 de decembro de 2003
063 失格!?キケン!前倒し!波乱含みの大本戦 Shikkaku!? Kiken! Maedaoshi! Haran bukumi no daihonsen! 17 de decembro de 2003
064 雲はいいなあ...やる気ゼロの男 Kumo wa ii naa... yaru ki zero no otoko 24 de decembro de 2003
065 激突!木ノ葉舞い砂うごめく瞬間 Gekitotsu! Konoha mai Suna ugomeku toki 31 de decembro de 2003
066 嵐を呼ぶ男!!サスケのゲジマユ流体術! Arashi o yobu otoko!! Sasuke no Gejimayu-ryū Taijutsu! 14 de xaneiro de 2004
067 だてに遅れたわけじゃない!究極奥義·千鳥誕生!! Date ni okureta wake janai! Kyūkyoku ōgi - Chidori tanjō!! 14 de xaneiro de 2004
068 「木ノ葉崩し」始動! Konoha Kuzushi" Shidou! 28 de xaneiro de 2004
069 待ってました!Aランク任務だってばよ!! Matte mashita! A-ranku ninmu dattebayo!! 4 de febreiro de 2004
070 逃げ腰NO.1 めんどくせーがやろっきゃねえ!! Nigegoshi nanbaa wan Mendokuse~ ga yarukkyanee!! 11 de febreiro de 2004
071 古今無双!「火影」というレベルの戦い Kokon musō! "Hokage" toiu reberu no tatakai 18 de febreiro de 2004
072 火影の過ち 仮面の下の素顔 Hokage no ayamachi Kamen ni shita no sukao 25 de febreiro de 2004
073 禁術奥義!「屍鬼封印」 Kinjutsu ōgi! "Shiki Fūin 3 de marzo de 2004
74 驚愕!我愛羅の正体 Kyōkaku! Gaara no Shōtai 10 de marzo de 2004
075 限界を越えて... サスケの決断!! Genkai o koete... Sasuke no ketsudan!! 17 de marzo de 2004
076 月夜の暗殺者 Tsukiyo no ansatsusha 24 de marzo de 2004
077 光と闇 我愛羅という名 Hikari to Yami Gaara to iu na 31 de marzo de 2004
078 爆発!これぞナルト忍法帖〜〜っ!! Bakuhatsu! Korezo Naruto ninpōchō~~!! 7 de abril de 2004
079 リミットぶっちぎり! 〜光と闇〜 Rimitto bucchigiri! ~Hikari to Yami~ 14 de abril de 2004
080 三代目よ, 永久に......!! Sandaime yo, towa ni......!! 21 de abril de 2004
081 朝霧の帰郷 Asagiri no kikyō 28 de abril de 2004
082 写輪眼VS写輪眼!! Sharingan tai Sharingan!! 5 de maio de 2004
083 おお, のォ〜っ!自来也の女難, ナルトの災難 Ō, nō~! Jiraiya no jonan, Naruto no sainan 12 de maio de 2004

Tempada 3[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji
084 唸れ千鳥 吠えろサスケ! Unare Chidori, Hoero Sasuke! 19 de maio de 2004
085 愚かなる弟よ 恨め, 憎め! Orokanaru otōto yo urame, nikume! 26 de maio de 2004
086 修行開始 オレはぜってー強くなる! Shugyō kaishi, Ore wa zettē tsuyoku naru! 2 de xuño de 2004
087 根性!!!割れろ水風船 Konjō!!! Warero mizufūsen 9 de xuño de 2004
088 木ノ葉マークと額当て Konoha māku to hitaiate 16 de xuño de 2004
089 波紋 Hamon 23 de xuño de 2004
090 怒りバクハツ!許さねーってばよ Ikari bakuhatsu! Yurusanēttebayo 7 de xullo de 2004
091 初代火影の遺産 死を呼ぶ首飾り Shodai Hokage no isan Shi o yobu kubikazari 14 de xullo de 2004
092 YESかNOか!ツナデの回答 YES ka NO ka! Tsunade no kaitō 21 de xullo de 2004
093 交渉決裂!! Kōshō Ketsuretsu! 28 de xullo de 2004
094 くらえ!怒りの螺旋丸 Kurae! Ikari no Rasengan 4 de agosto de 2004
095 五代目火影 命を賭けた戦い Godaime Hokage, Inochi o kaketa tatakai! 11 de agosto de 2004
096 三すくみの戦い San sukumi no tatakai 11 de agosto de 2004
097 ナルトの湯けむり珍道中 Naruto no yukemuri chin dōchū 18 de agosto de 2004
098 忍者を辞めろ!ツナデの通告 Ninja o yamero! Tsunade no tsūkoku 25 de agosto de 2004
099 火の意志を継ぐもの Hi no ishi o tsugu mono 1 de setembro de 2004
100 熱血師弟の絆〜男が忍法貫くとき〜 Nekketsu shitei no kizuna ~Otoko ga ninpō wo tsuranuku toki~ 8 de setembro de 2004
101 見たい, 知りたい, 確かめたい カカシ先生の素顔 Mitai, Shiritai, Tashikametai Kakashi-sensei no sugao 15 de setembro de 2004
102 いざ新任務 義理と人情と茶国を救え! Iza shin ninmu Giri to ninjō to Chakoku o sukue! 22 de setembro de 2004
103 ナルト撃沈!?陰謀うずまく大海原 Naruto gekichin!? Inbau uzumaku ōunabara 29 de setembro de 2004
104 走れイダテ!嵐を呼ぶ波乱のナギ島!! Hashire Idate! Arashi o yubi haran no Nagitō!! 13 de outubro de 2004
105 ゴール直前!雷鳴とどろく大激闘 Gōru chokuzen! Raimei todoroku daigekitō 20 de outubro de 2004
106 届くかイダテ!執念のラストスパート!! Todoku ka Idate! Shūnen no rasuto supāto!! 27 de outubro de 2004
107 オマエと戦いたい!ついに激突 サスケVSナルト Omae to tatakaitai! Tsui ni gekitotsu Sasuke tai Naruto 3 de novembro de 2004
108 見えない亀裂 Mienai kiretsu 10 de novemebro de 2004
109 音の誘い Oto no izanai 17 de novembro de 2004
110 結成!鉄壁のフォーメーション Kessei! Teppeki fōmēshon 24 de novembro de 2004
111 接触〜音四人衆の実力〜 Sesshoku ~Oto Yonin Shū no jitsuryoku~ 24 de novembro de 2004
112 イキナリ仲間割れ!?シカマル小隊大ピンチ Ikinari nakamare!? Shikamaru shōtai daipinchi 1 de decembro de 2004
113 パワー全開!燃えろチョウジ Pawā zenkai! Moero Chōji 8 de decembro de 2004
114 さらば友よ...!それでもオレは信じてる Saraba tomo yo...! Soredemo ore wa shinjiteru 15 de decembro de 2004
115 お前の相手はこのオレだ! Omae no aite wa kono ore da! 22 de decembro de 2004
116 視界360度 白眼の死角 Shikai sanbyaku rokujū do, Byakugan no shikaku 5 de xaneiro de 2005
117 負けられない理由 Makerarenai riyū 5 de xaneiro de 2005
118 奪還〜間に合わなかった器 Dakkan~Ma ni awanakatta utsuwa 12 de xaneiro de 2005
119 失策!新たなる敵 Shissaku! Aratanaru teki 19 de xaneiro de 2005
120 唸れ!吠えろ!究極のタッグ Unare! Hoero! Kyūkyoku no taggu 2 de febreiro de 2005
121 それぞれの闘い Sorezore no tatakai 9 de febreiro de 2005
122 フェイク!男シカマル起死回生の賭け Feiku! Otoko Shikamaru kishikaisei no kake 16 de febreiro de 2005
123 木ノ葉の碧き野獣見参! Konoha no aoki yajū kenzan! 23 de febreiro de 2005
124 野獣炸裂!弾けろ吹っ飛べ突き抜けろ! Yajū sakuretsu! Hajikero futtobe tsukinukero! 2 de marzo de 2005
125 木ノ葉同盟国砂の忍 Konoha dōmeikoku Suna no shinobi 9 de marzo de 2005
126 最強対決!我愛羅VS君麻呂!! Saikyō taiketsu! Gaara tai Kimimaro!! 16 de marzo de 2005
127 執念の一撃!早蕨の舞 Shūnen no ichigeki Sawarabi no Mai 30 de marzo de 2005
128 届かない叫び Todokanai sakebi 30 de marzo de 2005
129 兄と弟 遠すぎる存在 Itachi to Sasuke tōsugiru sonzai 6 de abril de 2005
130 父と子 ひび割れた家紋 Chichi to ko Hibiwareta kamon 13 de abril de 2005
131 開眼 万華鏡写輪眼の秘密 Kaigan Mangekyō Sharingan no himitsu 20 de abril de 2005

Tempada 4[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji
132 親友よ! Tomo yo! 27 de abril de 2005
133 涙の咆哮!オマエはオレの友達だ Namida no hōkō! Omae wa ore no tomodachi da 4 de maio de 2005
134 涙雨の結末 Namida ame no ketsumatsu 11 de maio de 2005
135 守れなかった約束 Mamorenakatta yakusoku 18 de maio de 2005
136 潜入捜査!? 遂にきたきた超S級任務 Sennyū sōsa!? Tsui ni kitakita chō-S-kyū ninmu 25 de maio de 2005
137 無法者の街 ふうま一族の影 Muhōsha no gai Fūma ichizoku no kage 1 de xuño de 2005
138 清き裏切り はかなき願い Kiyoki uragiri Hakanaki negai 8 de xuño de 2005
139 恐怖!大蛇丸の館 Kyōfu! Orochimaru no tachi 15 de xuño de 2005
140 二つの鼓動 カブトの罠 Futatsu no kodō Kabuto no wana 22 de xuño de 2005
141 サクラの決意 Sakura no ketsui 29 de xuño de 2005
142 厳戒施設の三悪人 Genkai shisetsu no san akunin 6 de xullo de 2005
143 走れトントン!お前の鼻が頼りだってばよ Hashire Tonton! Omae no hana ga tayori dattebayo 13 de xullo de 2005
144 新生三人一組 二人と一匹! Shin'sei surīman seru futari to ippiki 20 de xullo de 2005
145 炸裂!ニューフォーメーションいのシカチョウ Sakuretsu! Nyū fōmēshon Inoshikachō 27 de xullo de 2005
146 残された野望 大蛇丸の影 Nokosareta yabō Orochimaru no kage 10 de agosto de 2005
147 因縁の対決!オマエにオレは倒せねえ Innen no taiketsu! Omae ni ore wa taosenee 17 de agosto de 2005
148 超追尾力に赤丸も嫉妬!幻の微香虫を探せ Chō-tsuibiryoku ni Akamaru mo shitto! Maboroshi no Bikōchū o sagase 17 de agosto de 2005
149 どこが違うのさ!? 虫って同じに見えないか Doko ga chigau no sa!? Mushi tte onaji mienai ka 24 de agosto de 2005
150 だまして化かしてだまされて! 壮絶ムシムシ大バトル Damashite bakashite damasarete! Sōzetsu mushimushi dai batoru 31 de agosto de 2005
151 燃えよ白眼! これが私の忍道よ Moe yo Byakugan! Kore ga watashi no nindō yo 14 de setembro de 2005
152 生あるものへの葬送曲 Sei aru mono e no sōsōkyoku 21 de setembro de 2005
153 心に届け!愛の鉄拳 Kokoro no todoke! Ai no Tekken 28 de setembro de 2005
154 白眼の天敵 Byakugan no tenteki 5 de outubro de 2005
155 忍び寄る暗雲 Shinobi yoru anun 12 de outubro de 2005
156 逆襲の雷牙 Gyakushū no Raiga 19 de outubro de 2005
157 走れ!!!生命のカレー Hashire!!! Seimei no karē 26 de outubro de 2005
158 みんなオレについて来い!汗と涙のタクラミ大サバイバル Minna ore ni tsuite koi! Ase to namida no takurami dai sabaibaru 2 de novembro de 2005
159 敵か味方か!?荒野の賞金稼ぎ Teki ka mikata ka!? Kōya no shōkinkasegi 9 de novembro de 2005
160 獲るか獲られるか!?オッケー寺の決斗 Eru ka erareru ka!? Okkē tera no kettō 16 de novembro de 2005
161 珍客見参 碧の野獣?猛獣?...珍獣? Sankyaku kenzan Ao no Yajū? Mōjū?... Sanjū? 23 de novembro de 2005
162 白き呪いの武者 Shiroki noroi musha 30 de novembro de 2005
163 策士·紅明の思惑 Sakushi - Kōmei no omowaku 7 de decembro de 2005
164 遅すぎた助っ人 Ososugita suketto 14 de decembro de 2005
165 ナルト死す Naruto shisu 21 de decembro de 2005
166 止まったままの時間 Todomatta mama no jikan 4 de xaneiro de 2006
167 白鷺のはばたく時間 Shirasagi no habataku jikan 4 de xaneiro de 2006
168 燃えろ寸胴!混ぜて伸ばして茹で上げろ! Moero Zundō! Mazete nobashite yude agero! 18 de xaneiro de 2006
169 記憶 失われた頁 Kioku Ushinawareta peiji 25 de xaneiro de 2006
170 衝撃 閉ざされた扉 Shōgeki Tozasareta doa 1 de febreiro de 2006
171 潜入 仕組まれた罠 Sen'nyū Shikumareta torappu 8 de febreiro de 2006
172 絶望 引き裂かれた心 Zetsubō Hikisakareta hāto 15 de febreiro de 2006
173 海戦 解き放たれた力 Kaisen Tokihanatareta pawā 22 de febreiro de 2006
174 ありえねーってばよ! セレブ忍法·金遁の術 Arienēttebayo! Serebu ninpō - Kinton no Jutsu 1 de marzo de 2006
175 ここ掘れワンワン! 埋蔵金を探せ Koko hore wan wan! Maizōkin o sagase 8 de marzo de 2006
176 疾走, 迷走, ジグザグ走!追って追われて間違えて Shissō, Meisō, Jiguzagu sō! Otte owarete machigaete 15 de marzo de 2006
177 OH!?ぷりーず♥みすたーぽすとまん OH!? Purīzu ♥ Misutā Posutoman 22 de marzo de 2006
178 出会い 「星」の名を持つ少年 Deai "Hoshi" no na o motsu shōnen 29 de marzo de 2006
179 ナツヒボシ 思い出の子守唄 Natsuhi Boshi, Omoide no Komori Uta 5 de abril de 2006
180 秘術 孔雀妙法の代償 Hijutsu Kujaku Myōhō no Daishō 12 de abril de 2006
181 星影 葬り去られた真実 Hoshikage Hōmurisarareta Shinjutsu 19 de abril de 2006
182 再会 残された時間 Saikai Nokosareta jikan 26 de abril de 2006
183 星は輝きを増して Hoshi wa kagayaki o mashite 3 de maio de 2006
184 犬塚キバのなが〜い一日 Inuzuka Kiba no naga~i ichinichi 10 de maio de 2006
185 木ノ葉隠れの伝説 オンバアは実在した!! Konohagakure no Densetsu, Onbaa wa jitsuzai shita!! 17 de maio de 2006

Tempada 5[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji
186 笑うシノ Warau Shino 24 de maio de 2006
187 開業!!木ノ葉引越センター Kaigyō!! Konoha hikkoshi sentā 31 de maio de 2006
188 不可解 狙われた行商人 Fukakai, nerawareta gyōshōnin 7 de xuño de 2006
189 地下水 無尽蔵の忍具 Chikasui Mujinzou no ningu 14 de xuño de 2006
190 白眼は見た!磁気使いの死角 Byakugan wa mita! Jiki tsukai no shikaku 21 de xuño de 2006
191 死の宣告“くもり時々晴れ” Shi no Senkoku "Kumori Tokidoki Hare 28 de xuño de 2006
192 いの絶叫! ポッチャリ♥パラダイス Ino zekkyō! Pocchari ♥ Paradaisu 5 de xullo de 2006
193 ビバ道場破り! 青春はバクハツだ Biba dōjōyaburi! Seishun wa bakuhatsu da 12 de xullo de 2006
194 怪奇 呪われた幽霊城 Kaiki, norowareta yureishiro 19 de xullo de 2006
195 第三の超獣 最大のライバル Daisan no chōjū, Saidai no raibaru 26 de xullo de 2006
196 涙の激突! 熱血師弟対決 Namida no Gekitotsu! Nekketsu shitei taiketsu 9 de agosto de 2006
197 大ピンチ! 木の葉の11人全員集合 Daipinchi! Konoha no jūichi nin zen'in shūgō 16 de agosto de 2006
198 暗部もお手上げ ナルトの記憶 ANBU mō teage, Naruto no kioku 23 de agosto de 2006
199 的外れ 見えてきた標的 Matohazure, Mietekita hyōteki 30 de agosto de 2006
200 現役バリバリ 最強の助っ人 Gen'eki baribari, Saikyō no suketto 13 de setembro de 2006
201 多重トラップ 崩壊のカウントダウン Tajū torappu, Hōkai no kauntodaun 20 de setembro de 2006
202 本日発表!「忍者たちの汗と涙の名勝負ベスト5! お楽しみの番外編もあるってばよ」スペシャル Honjitsu Happyō! "Ninjatachi no ase to namida no Meishōbu Besuto 5! Otanoshimi no bangai hen moaruttebayo" Supesharu 27 de setembro de 2006
203 紅の決断 とり残された第8班 Kurenai no ketsudan, Torinokosareta Daihappan 5 de outubro de 2006
204 狙われた八雲 封印された能力 Nerawareta Yakumo, Fūinsareta nōryoku 5 de outubro de 2006
205 紅の極秘任務〜三代目との約束〜 Kurenai no gokuhi ninmu ~Sandaime to no yakusoku~ 5 de outubro de 2006
206 幻術か現実か 五感を制するもの Genjutsu ka genjitsu ka, Gokan o seisuru mono 19 de outubro de 2006
207 封じられたはずの能力 Fūjiraretahazu no nōryoku 26 de outubro de 2006
208 名器 花鳥風月の重さ Meiki, Kachōfūgetsu no omosa 2 de novembro de 2006
209 敵は「不忍」 Teki wa "Shinobazu 9 de novembro de 2006
210 迷いの森 Mayoi no mori 16 de novembro de 2006
211 炎の記憶 Honō no kioku 30 de novembro de 2006
212 それぞれの道 Sorezore no michi 7 de decembro de 2006
213 失われた記憶 Ushinawareta kioku 14 de decembro de 2006
214 取り戻した現実 Torimodoshita genjitsu 21 de decembro de 2006
215 消し去りたい過去 Keshi saritai kako 21 de decembro de 2006
216 消えた匠 狙われた守鶴 Kieta takumi - Nerawareta Shukaku 11 de xaneiro de 2007
217 砂の同盟国 木ノ葉の忍 Suna no dōmeikoku - Konoha no shinobi 18 de xaneiro de 2007
218 封じられた砂 水虎の反撃 Fūjiwareta suna, Suiko no hangeki 25 de xaneiro de 2007
219 よみがえった究極兵器 Yomigaetta kyūkyoku heiki 1 de febreiro de 2007
220 旅立ち Tabidachi 8 de febreiro de 2007