Lista de cantatas de Johann Sebastian Bach

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Esta é unha lista ordenada das cantatas de Johann Sebastian Bach. Existen case 200 cantatas de Bach entre as súas máis importantes composicións vocais.

A lista inclúe tanto cantatas existentes e, na medida en que se sabe, cantatas perdidas. Está ordenada polo número de cantata, que é igual ao número no Bach-Werke-Verzeichnis (BWV), por título, por ocasión durante o ano litúrxico, o ano de composición e a data da primeira interpretación, se son coñecidas. Tamén se proporciona a agrupación, agrupada por cantantes e familias de instrumentos. As cores mostran qué cantatas non son cantatas de igrexa existentes e mesmo qué obras non foron compostas por Bach, mais lle foron atribuídas no pasado. Tamén se inclúe unha ligazón á partitura libre da Bach Gesellschaft no International Music Score Library Project (IMSLP).

Abreviaturas[editar | editar a fonte]

Danse as abreviaturas dos intérpretes para os cantantes solistas, o coro (tipicamente SATB), metais (máis timpani), madeiras, cordas, teclado e basso continuo. O basso continuo consiste nun grupo de intérpretes, dependendo da escritura da cantata e o lugar de interpretación. Por exemplo un fagot o realiza tipicamente cando outros instrumentos de vento están tocando, un órgano pode ser tocado na igrexa, un clavicémbalo será empregado en entornos seculares.

Solo Coro Metais Madeiras Cordas Teclado Basso continuo
S = soprano S = soprano Tr = tromba (trompeta) Fl = flauto (frauta doce) Vl = violino (violín) Org = organo (órgano) Bc = basso continuo
A = alto A = alto Tt = tromba da tirarsi Fp = flauto piccolo Vs = violino solo Cemb = cembalo (clavicémbalo) Lt = liuto (laúde)
T = tenor T = tenor Cl = clarín (trompeta alta barroca) Ft = flauto traverso Va = viola  
B = baixo B = baixo Tb = trombón Ob = óboe Vc = violoncello  
Co = corno (trompa) Oa = óboe d'amore Vp = violoncello piccolo  
Cc = corno da caccia Ot = taille (óboe tenor) Vm = viola d'amore  
Ct = corno da tirarsi Oc = óboe da caccia Vg = viola da gamba  
Li = lituo (lituus) Fg = fagot Vt = violetta  
Cn = cornetto Vn = violone  
Ti = timpani  

Lista de cantatas[editar | editar a fonte]

Colores
Cantata sacra
Cantata secular
Non é unha cantata
Non está composta por Bach
Fragmento
Non se conserva

A seguinte lista segue o Bach-Werke-Verzeichnis e contén todas as cantatas sacras (1–197, 199), as cantatas seculares (198, 201–215), fragmentos (50, 80b, 216, 224) e obras antigamente atribuídas a Bach (15, 53, 141–142, 160, 189, 217–223), cantatas perdidas (36a, 66a, 70a, 80a, 120b e outras), así como obras que xa non son consideradas cantatas (11, 53, 118). A maioría de cantatas de igrexa foron compostas para ocasións do ano litúrxico luterano e relacionadas coas lecturas prescritas. Os domingos despois da Trindade son abreviados, por exemplo "Trindade II" para o segundo domingo despois da Trindade. As grandes festas Nadal, Pascua e Pentecostés eran celebradas durante tres días, indicados por números para o segundo e o terceiro día, por exemplo "Pascua 3" para o terceiro día da Pascua cristiá. Os instrumentos de teclado son indicados só cando teñen partes solísticas específicas, non como parte do grupo de instrumentos do continuo. se máis dunha parte foi composta para un instrumento, indícase cun número, por exemplo "3Tr" indica que hai tres trompetas.

BWV Título Ocasión Ano Estrea Solo Coro Metais Madeiras Cordas Tecla Bc Notas IMSLP
00 1 Wie schön leuchtet der Morgenstern, BWV 1 Anunciación 1725 25 Marzo 1725 STB SATB 2Co 2Oc 2Vs 2Vl Va Bc
00 2 Ach Gott, vom Himmel sieh darein, BWV 2 Trindade II 1724 18 Xuño 1724 ATB SATB 4Tb 2Ob 2Vl Va Bc
00 3 Ach Gott, wie manches Herzeleid, BWV 3 Epifanía II 1725 14 Xan 1725 SATB SATB Co Tb 2Oa 2Vl Va Bc
00 4 Christ lag in Todes Banden, BWV 4 Pascua 1708? 1708 SATB SATB Cn 3Tb 2Vl 2Va Bc
00 5 Wo soll ich fliehen hin, BWV 5 Trindade XIX 1724 15 Out 1724 SATB SATB Tt 2Ob 2Vl Va Bc
00 6 Bleib bei uns, denn es will Abend werden, BWV 6 Pascua 2 1725 2 Abr 1725 SATB SATB Tt 2Ob Oc 2Vl Va Vp Bc
00 7 Christ unser Herr zum Jordan kam, BWV 7 San Xoán 1724 24 Xuño 1724 ATB SATB 2Oa 2Vs 2Vl Va Bc
00 8 Liebster Gott, wenn werd ich sterben? BWV 8 Trindade XVI 1724 24 Set 1724 SATB SATB Co Ft 2Oa 2Vl Va Bc
00 9 Es ist das Heil uns kommen her, BWV 9 Trindade VI 1732? 1732 SATB SATB Ft Oa 2Vl Va Bc
0 10 Meine Seel erhebt den Herren, BWV 10 Visitación 1724 2 Xullo 1724 SATB SATB Tr 2Ob 2Vl Va Bc
0 11 Lobet Gott in seinen Reichen, BWV 11 Ascensión 1735 19 May 1735 SATB SATB 3Tr Ti 2Ft 2Ob 2Vl Va Bc Oratorio de Ascension
0 12 Weinen, Klagen, Sorgen, Zagen, BWV 12 Domingo Jubilate 1714 22 Abr 1714 ATB SATB Tr Ob Fg 2Vl 2Va Bc
0 13 Meine Seufzer, meine Tränen, BWV 13 Epifanía II 1726 20 Xan 1726 SATB SATB 2Fl Oc 2Vl Va Bc
0 14 Wär Gott nicht mit uns diese Zeit, BWV 14 Epifanía IV 1735 30 Xan 1735 STB SATB Cc 2Ob 2Vl Va Bc
0 15 Denn du wirst meine Seele nicht in der Hölle lassen, BWV 15 ZZZ_unbekannt 1999 1751 SATB SATB 2Cl Tr Ti 2Vl Va Bc Johann Ludwig Bach?
0 16 Herr Gott, dich loben wir, BWV 16 Aninovo 1726 1 Xan 1726 ATB SATB Cc 2Ob Oc 2Vl Va (Vt) Bc
0 17 Wer Dank opfert, der preiset mich, BWV 17 Trindade XIV 1726 22 Set 1726 SATB SATB 2Ob 2Vl Va Bc
0 18 Gleichwie der Regen und Schnee vom Himmel fällt, BWV 18 Sesaxésima 1713? 1713 STB SATB 2Fl Fg 4Va Vc Bc
0 19 Es erhub sich ein Streit, BWV 19 San Miguel 1726 29 Set 1726 STB SATB 3Tr Ti 2Ob 2Oa Ot 2Vl Va Bc
0 20 O Ewigkeit, du Donnerwort, BWV 20 Trindade I 1724 11 Xuño 1724 ATB SATB Tt 3Ob 2Vl Va Bc
0 21 Ich hatte viel Bekümmernis, BWV 21 Trindade III 1714 17 Xuño 1714 STB SATB 3Tr Ti 4Tb Ob Fg 2Vl Va Bc
0 22 Jesus nahm zu sich die Zwölfe, BWV 22 Quincuaxésima 1723 7 Feb 1723 ATB SATB Ob 2Vl Va Bc
0 23 Du wahrer Gott und Davids Sohn, BWV 23 Quincuaxésima 1723 7 Feb 1723 SAT SATB Cn 3Tb 2Ob 2Vl Va Bc
0 24 Ein ungefärbt Gemüte, BWV 24 Trindade IV 1723 20 Xuño 1723 ATB SATB Cl 2Ob 2Oa 2Vl Va Bc
0 25 Es ist nichts Gesundes an meinem Leibe, BWV 25 Trindade XIV 1723 29 Ago 1723 STB SATB Cn 3Tb 3Fl 2Ob 2Vl Va Bc
0 26 Ach wie flüchtig, ach wie nichtig, BWV 26 Trindade XXIV 1724 19 Nov 1724 SATB SATB Co Ft 3Ob 2Vl Va Bc
0 27 Wer weiß, wie nahe mir mein Ende? BWV 27 Trindade XVI 1726 26 Out 1726 SATB SSATB Co 2Ob Oc 2Vl Va Org Bc
0 28 Gottlob! nun geht das Jahr zu Ende, BWV 28 Nadal I 1725 30 Dec 1725 SATB SATB Cn 3Tb 2Ob Ot 2Vl Va Bc
0 29 Wir danken dir, Gott, wir danken dir, BWV 29 Consello Municipal 1731 27 Ago 1731 SATB SATB 3Tr Ti 2Ob 2Vl Va Org Bc
0 30 Freue dich, erlöste Schar, BWV 30 San Xoán 1738 24 Xuño 1738 SATB SATB 3Tr Ti 2Ft 2Ob Oa Vs 2Vl Va Bc
0 30a Angenehmes Wiederau, BWV 30a Homenaxe 1737 28 Set 1737 SATB SATB 3Tr Ti 2Ft 2Ob Oa Vs 2Vl Va Bc secular
0 31 Der Himmel lacht! Die Erde jubilieret, BWV 31 Pascua 1715 21 Abr 1715 STB SSATB 3Tr Ti 3Ob Ot Fg 2Vl 2Va 2Vc Bc
0 32 Liebster Jesu, mein Verlangen, BWV 32 Epifanía I 1726 13 Xan 1726 SB SATB Ob 2Vl Va Bc
0 33 Allein zu dir, Herr Jesu Christ, BWV 33 Trindade XIII 1724 3 Set 1724 ATB SATB 2Ob 2Vl Va Bc
0 34 O ewiges Feuer, o Ursprung der Liebe, BWV 34 Pentecostés 1726 6 Marzo 1726 ATB SATB 3Tr Ti 2Ft 2Ob 2Vl Va Bc
0 34a O ewiges Feuer, o Ursprung der Liebe, BWV 34a Voda (igrexa) 1726 8 Set 1726 SATB SATB 3Tr Ti 2Ft 2Ob 2Vl Va Bc incompleta  
0 35 Geist und Seele wird verwirret, BWV 35 Trindade XII 1726 8 Set 1726 A 2Ob Ot 2Vl Va Org Bc
0 36 Schwingt freudig euch empor, BWV 36 Advento I 1731 2 Dec 1731 SATB SATB 2Oa 2Vl Va Bc
0 36a Steigt freudig in die Luft, BWV 36a Aniversario 1726 30 Nov 1726 secular; música perdida  
0 36b Die Freude reget sich, BWV 36b Aniversario 1735 1735 SATB SATB Oa 2Vl Va Vm Bc secular
0 36c Schwingt freudig euch empor, BWV 36c Aniversario 1725 1725 SATB SATB Ft 2Vl Va Bc secular
0 37 Wer da gläubet und getauft wird, BWV 37 Ascensión 1724 18 Maio 1724 SATB SATB 2Oa 2Vl Va Bc
0 38 Aus tiefer Not schrei ich zu dir, BWV 38 Trindade XXI 1724 29 Out 1724 SATB SATB 4Tb 2Ob 2Vl Va Bc
0 39 Brich dem Hungrigen dein Brot, BWV 39 Trindade I 1726 23 Xuño 1726 SAB SATB 2Fl 2Ob 2Vl Va Bc
0 40 Darzu ist erschienen der Sohn Gottes, BWV 40 Nadal 2 1723 26 Dec 1723 ATB SATB 2Co 2Ob 2Vl Va Bc
0 41 Jesu, nun sei gepreiset, BWV 41 Aninovo 1725 1 Xan 1725 SATB SATB 3Tr Ti 3Ob 2Vl Va Vp Bc
0 42 Am Abend aber desselbigen Sabbats, BWV 42 Quasimodogeniti 1725 8 Abr 1725 SATB SATB 2Ob Fg 2Vl Va Vc Bc
0 43 Gott fähret auf mit Jauchzen, BWV 43 Ascensión 1726 30 Maio 1726 SATB SATB 3Tr Ti 2Ob 2Vl Va Bc
0 44 Sie werden euch in den Bann tun, BWV 44 Exaudi 1724 21 Maio 1724 SATB SATB 2Ob 2Vl Va Bc
0 45 Es ist dir gesagt, Mensch, was gut ist, BWV 45 Trindade VIII 1726 11 Ago 1726 ATB SATB 2Ft 2Ob 2Vl Va Bc
0 46 Schauet doch und sehet, ob irgend ein Schmerz sei, BWV 46 Trindade X 1723 1 Ago 1723 ATB SATB Tr 2Fl 2Oc 2Vl Va Bc
0 47 Wer sich selbst erhöhet, der soll erniedriget werden, BWV 47 Trindade XVII 1726 13 Out 1726 SB SATB 2Ob 2Vl Va Org Bc
0 48 Ich elender Mensch, wer wird mich erlösen, BWV 48 Trindade XIX 1723 3 Out 1723 AT SATB Tr 2Ob 2Vl Va Bc
0 49 Ich geh und suche mit Verlangen, BWV 49 Trindade XX 1726 3 Nov 1726 SB Oa 2Vl Va Vp Org Bc
0 50 Nun ist das Heil und die Kraft, BWV 50 Día de S. Miguel 1740? 1740 SATBSATB 3Tr Ti 3Ob 2Vl Va Bc fragmento
0 51 Jauchzet Gott in allen Landen, BWV 51 Trindade XV 1730 17 Set 1730 S Tr 2Vl Va Bc
0 52 Falsche Welt, dir trau ich nicht, BWV 52 Trindade XXIII 1726 24 Nov 1726 SATB SATB 2Co 3Ob Fg 2Vl Va Bc
0 53 Schlage doch, gewünschte Stunde, BWV 53 ZZZ_unbekannt 1999 1751 A 2Vl Va Bc G. M. Hoffmann?
(un aria)
0 54 Widerstehe doch der Sünde, BWV 54 Trindade VII 1714 1714 A 2Vl 2Va Bc
0 55 Ich armer Mensch, ich Sündenknecht, BWV 55 Trindade XXII 1726 17 Nov 1726 T SATB Ft Oa 2Vl Va Bc
0 56 Ich will den Kreuzstab gerne tragen, BWV 56 Trindade XIX 1726 27 Out 1726 B SATB 2Ob Ot 2Vl Va Vc Bc
0 57 Selig ist der Mann, BWV 57 Nadal 2 1725 26 Dec 1725 SB SATB 2Ob Ot 2Vl Va Bc
0 58 Ach Gott, wie manches Herzeleid, BWV 58 Aninovo I 1727 5 Xan 1727 SB 2Ob Ot 2Vl Va Bc
0 59 Wer mich liebet, der wird mein Wort halten, BWV 59 Pentecostés 1723? 1723 SB SATB 2Tr Ti 2Vl Va Bc
0 60 O Ewigkeit, du Donnerwort, BWV 60 Trindade XXIV 1723 7 Nov 1723 ATB SATB Co 2Oa 2Vl Va Bc
0 61 Nun komm, der Heiden Heiland, BWV 61 Advento I 1714 2 Dec 1714 STB SATB Fg 2Vl 2Va Bc
0 62 Nun komm, der Heiden Heiland, BWV 62 Advento I 1724 3 Dec 1724 SATB SATB Co 2Ob 2Vl Va Bc
0 63 Christen, ätzet diesen Tag, BWV 63 Nadal 1713? 1713 SATB SATB 4Tr Ti 3Ob Fg 2Vl Va Bc
0 64 Sehet, welch eine Liebe hat uns der Vater erzeiget, BWV 64 Nadal 3 1723 27 Dec 1723 SAB SATB Cn 3Tb Oa 2Vl Va Bc
0 65 Sie werden aus Saba alle kommen, BWV 65 Epifanía 1724 6 Xan 1724 TB SATB 2Cc 2Fl 2Oc 2Vl Va Bc
0 66 Erfreut euch, ihr Herzen, BWV 66 Pascua 2 1724 10 Abr 1724 ATB SATB Tr 2Ob Fg 2Vl Va Bc
0 66a Der Himmel dacht auf Anhalts Ruhm und Glück, BWV 66a Aniversario 1718 10 Dec 1718 música perdida
0 67 Halt im Gedächtnis Jesum Christ, BWV 67 Quasimodogeniti 1724 16 Abr 1724 ATB SATB Ct Ft 2Oa 2Vl Va Bc
0 68 Also hat Gott die Welt geliebt, BWV 68 Pentecostés 2 1725 21 Maio 1725 SB SATB Cn Co 3Tb 2Ob Ot 2Vl Va Vp Bc
0 69 Lobe den Herrn, meine Seele, BWV 69 Consello Municipal 1723 15 Ago 1723 SATB SATB 3Tr Ti 3Ob Oa Fg 2Vl Va Bc
0 69a Lobe den Herrn, meine Seele, BWV 69a Trindade XII 1723 1723 SATB SATB 3Tr Ti Fl 3Ob Oa Oc Fg 2Vl Va Bc  
0 70 Wachet! betet! betet! wachet! BWV 70 Trindade XXVI 1723 21 Nov 1723 SATB SATB Tr Ob Fg 2Vl Va Bc
0 70a Wachet! betet! betet! wachet! Advento II 1716 1716 música perdida  
0 71 Gott ist mein König, BWV 71 Consello Municipal 1708 1708 SATB SATB 3Tr Ti 2Fl 2Ob Fg 2Vl Va Vc Vn Org Bc
0 72 Alles nur nach Gottes Willen, BWV 72 Epifanía III 1726 27 Xan 1726 SAB SATB 2Ob 2Vl Va Bc
0 73 Herr, wie du willt, so schicks mit mir, BWV 73 Epifanía III 1724 23 Xan 1724 STB SATB 2Ob 2Vl Va Org Bc
0 74 Wer mich liebet, der wird mein Wort halten, BWV 74 Pentecostés 1725 20 Maio 1725 SATB SATB 3Tr Ti 2Ob Oc Vs 2Vl Va Bc
0 75 Die Elenden sollen essen, BWV 75 Trindade I 1723 30 Maio 1723 SATB SATB Tr 2Ob Oa Fg 2Vl Va Bc
0 76 Die Himmel erzählen die Ehre Gottes, BWV 76 Trindade II 1723 16 Xuño 1723 SATB SATB Tr 2Ob Oa Fg 2Vl Va Vg Bc
0 77 Du sollt Gott, deinen Herren, lieben, BWV 77 Trindade XIII 1723 22 Ago 1723 SATB SATB Tt 2Ob 2Vl Va Bc
0 78 Jesu, der du meine Seele, BWV 78 Trindade XIV 1724 10 Set 1724 SATB SATB Co Ft 2Ob 2Vl Va Vn Bc
0 79 Gott der Herr ist Sonn und Schild, BWV 79 Día da Reforma 1725 31 Out 1725 SAB SATB 2Co Ti 2Ft 2Ob 2Vl Va Bc
0 80 Ein feste Burg ist unser Gott, BWV 80 Día da Reforma 1731 1731 SATB SATB 2Ob 2Oa Oc Ot 2Vl Va Vc Vn Bc
0 80a Alles, was von Gott geboren, BWV 80a Oculi 1715? 1715? música perdida  
0 80b Ein feste Burg ist unser Gott, BWV 80b Día da Reforma 1999 1751 SATB SATB 2Ob 2Oa Oc Fg 2Vl Va Vc Vn Bc fragmento  
0 81 Jesus schläft, was soll ich hoffen? BWV 81 Epifanía IV 1724 30 Xan 1724 ATB SATB 2Fl 2Oa 2Vl Va Bc
0 82 Ich habe genug, BWV 82 Purificación 1727 2 Feb 1727 B Ob 2Vl Va Bc
0 83 Erfreute Zeit im neuen Bunde, BWV 83 Purificación 1724 2 Feb 1724 ATB SATB 2Co 2Ob Vs 2Vl Va Bc
0 84 Ich bin vergnügt mit meinem Glücke, BWV 84 Septuaxésima 1727 9 Feb 1727 S SATB Ob 2Vl Va Bc
0 85 Ich bin ein guter Hirt, BWV 85 Misericordias Domini 1725 15 Abr 1725 SATB SATB 2Ob 2Vl Va Vp Bc
0 86 Wahrlich, wahrlich, ich sage euch, BWV 86 Rogate 1724 14 Maio 1724 SATB SATB 2Oa 2Vl Va Bc
0 87 Bisher habt ihr nichts gebeten in meinem Namen, BWV 87 Rogate 1725 6 Maio 1725 ATB SATB 2Ob Oc 2Vl Va Bc
0 88 Siehe, ich will viel Fischer aussenden, BWV 88 Trindade V 1726 21 Xullo 1726 SATB SATB 2Co 2Oa Ot 2Vl Va Bc
0 89 Was soll ich aus dir machen, Ephraim, BWV 89 Trindade XXII 1723 24 Out 1723 SAB SATB Co 2Ob 2Vl Va Bc
0 90 Es reißet euch ein schrecklich Ende, BWV 90 Trindade XXV 1723 14 Nov 1723 ATB SATB Tr 2Vl Va Bc
0 91 Gelobet seist du, Jesu Christ, BWV 91 Nadal 1724 25 Dec 1724 SATB SATB 2Co Ti 3Ob Fg 2Vl Va Bc
0 92 Ich hab in Gottes Herz und Sinn, BWV 92 Septuaxésima 1725 28 Xan 1725 SATB SATB 2Oa 2Vl Va Bc
0 93 Wer nur den lieben Gott läßt walten, BWV 93 Trindade V 1724 09 Xullo 1724 SATB SATB 2Ob 2Vl Va Bc
0 94 Was frag ich nach der Welt, BWV 94 Trindade IX 1724 6 Ago 1724 SATB SATB Ft 2Ob Oa 2Vl Va Bc
0 95 Christus, der ist mein Leben, BWV 95 Trindade XVI 1723 12 Set 1723 STB SATB Co 2Oa 2Vl Va Vp Bc
0 96 Herr Christ, der einge Gottessohn, BWV 96 Trindade XVIII 1724 8 Out 1724 SATB SATB Co Tb Fp Ft 2Ob Vs 2Vl Va Bc
0 97 In allen meinen Taten, BWV 97 ZZZ_unknown 1734 1734 SATB SATB 2Ob Fg 2Vl Va Bc
0 98 Was Gott tut, das ist wohlgetan, BWV 98 Trindade XXI 1726 10 Nov 1726 SATB SATB 2Ob Ot 2Vl Va Bc
0 99 Was Gott tut, das ist wohlgetan, BWV 99 Trindade XV 1724 17 Set 1724 SATB SATB Co Ft Oa 2Vl Va Bc
100 Was Gott tut, das ist wohlgetan, BWV 100 ZZZ_unknown 1732 1732 SATB SATB 2Co Ti Ft Oa 2Vl Va Bc
101 Nimm von uns, Herr, du treuer Gott, BWV 101 Trindade X 1724 13 Ago 1724 SATB SATB Cn 3Tb Ft 2Ob Ot Oc 2Vl Va Bc
102 Herr, deine Augen sehen nach dem Glauben, BWV 102 Trindade X 1726 25 Ago 1726 ATB SATB Ft 2Ob 2Vl Va Bc
103 Ihr werdet weinen und heulen, BWV 103 Jubilate 1725 22 Abr 1725 SATB SATB Tr Fp Ft 2Oa 2Vl Va Bc
104 Du Hirte Israel, höre, BWV 104 Misericordias Domini 1724 23 Abr 1724 TB SATB 2Ob 2Oa Ot 2Vl Va Bc
105 Herr, gehe nicht ins Gericht mit deinem Knecht, BWV 105 Trindade IX 1723 25 Xullo 1723 SATB SATB Co 2Ob 2Vl Va Bc
106 Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit, BWV 106 Funeral 1707 1707 AB SATB 2Fl 2Vg Bc Actus tragicus
107 Was willst du dich betrüben, BWV 107 Trindade VII 1724 23 Xullo 1724 STB SATB Cc 2Ft 2Oa 2Vl Va Bc
108 Es ist euch gut, daß ich hingehe, BWV 108 Cantate 1725 29 Abr 1725 ATB SATB 2Oa 2Vl Va Bc
109 Ich glaube, lieber Herr, hilf meinem Unglauben, BWV 109 Trindade XXI 1723 17 Out 1723 AT SATB Cc 2Ob 2Vl Va Bc
110 Unser Mund sei voll Lachens, BWV 110 Nadal 1725 25 Dec 1725 SATB SATB 3Tr Ti 2Ft 3Ob Oa Oc Fg 2Vl Va Bc
111 Was mein Gott will, das g'scheh allzeit, BWV 111 Epifanía III 1725 25 Xan 1725 SATB SATB 2Ob 2Vl Va Bc
112 Der Herr ist mein getreuer Hirt, BWV 112 Misericordias Domini 1731 8 Abr 1731 SATB SATB 2Co 2Oa 2Vl Va Bc
113 Herr Jesu Christ, du höchstes Gut, BWV 113 Trindade XI 1724 20 Ago 1724 SATB SATB Ft 2Oa 2Vl Va Bc
114 Ach, lieben Christen, seid getrost, BWV 114 Trindade XVII 1724 1 Out 1724 SATB SATB Co Ft 2Ob 2Vl Va Bc
115 Mache dich, mein Geist, bereit, BWV 115 Trindade XXII 1724 5 Nov 1724 SATB SATB Co Ft Oa 2Vl Va Vp Bc
116 Du Friedefürst, Herr Jesu Christ, BWV 116 Trindade XXV 1724 26 Nov 1724 SATB SATB Co 2Oa 2Vl Va Bc
117 Sei Lob und Ehr dem höchsten Gut, BWV 117 ZZZ_unknown 1728? 1728 ATB SATB 2Ft 2Ob 2Oa 2Vl Va Bc
118 O Jesu Christ, meins Lebens Licht, BWV 118 Funeral 1736? 1736 SATB 2Li Cn 3Tb motete
119 Preise, Jerusalem, den Herrn, BWV 119 Consello Municipal 1723 30 Ago 1723 SATB SATB 4Tr Ti 2Fl 3Ob 2Oc 2Vl Va Bc
120 Gott, man lobet dich in der Stille, BWV 120 Consello Municipal 1729 1742 SATB SATB 3Tr Ti 2Oa Vs 2Vl Va Bc
120a Herr Gott, Beherrscher aller Dinge, BWV 120a Voda (igrexa) 1729 1729 SATB SATB 3Tr Ti 2Oa 2Vl Va Bc
120b Gott, man lobet dich in der Stille, BWV 120b ZZZ_unknown 1730 26 Jun 1730 música perdida
121 Christum wir sollen loben schon, BWV 121 Nadal 2 1724 26 Dec 1724 SATB SATB Cn 3Tb Oa 2Vl Va Bc
122 Das neugeborne Kindelein, BWV 122 Nadal I 1724 31 Dec 1724 SATB SATB 3Fl 2Ob Ot 2Vl Va Bc
123 Liebster Immanuel, Herzog der Frommen, BWV 123 Epifanía 1725 6 Xan 1725 ATB SATB 2Ft 2Oa 2Vl Va Bc
124 Meinen Jesum laß ich nicht, BWV 124 Epifanía I 1725 7 Xan 1725 SATB SATB Co Oa 2Vl Va Bc
125 Mit Fried und Freud ich fahr dahin, BWV 125 Purificación 1725 2 Feb 1725 ATB SATB Co Ft Ob Oa 2Vl Va Bc
126 Erhalt uns, Herr, bei deinem Wort, BWV 126 Sesaxésima 1725 4 Feb 1725 ATB SATB Tr 2Ob 2Vl Va Bc
127 Herr Jesu Christ, wahr' Mensch und Gott, BWV 127 Estomihi 1725 11 Feb 1725 STB SATB Tr 2Fl 2Ob 2Vl Va Bc
128 Auf Christi Himmelfahrt allein, BWV 128 Ascensión 1725 10 Maio 1725 ATB SATB 2Co Tr 2Ob Oa Oc 2Vl Va Bc
129 Gelobet sei der Herr, mein Gott, BWV 129 Trindade 1726 16 Xuño 1726 SAB SATB 3Tr Ti Ft 2Ob Oa 2Vl Va Bc
130 Herr Gott, dich loben alle wir, BWV 130 San Miguel 1724 29 Set 1724 SATB SATB 3Tr Ti Ft 3Ob 2Vl Va Bc
131 Aus der Tiefen rufe ich, Herr, zu dir, BWV 131 ZZZ_unknown 1707 1707 SATB SATB Co Oa Fg Vl 2Va Bc
132 Bereitet die Wege, bereitet die Bahn! BWV 132 Advento IV 1715 22 Dec 1715 SATB Ob Fg 2Vl Va Vc Bc
133 Ich freue mich in dir, BWV 133 Nadal 3 1724 27 Dec 1724 SATB SATB Cn 2Oa 2Vl Va Bc
134 Ein Herz, das seinen Jesum lebend weiß, BWV 134 Pascua 3 1724 11 Abr 1724 AT SATB 2Ob 2Vl Va Vn Bc
134a Die Zeit, die Tag und Jahre macht, BWV 134a Parabéns 1719 1 Xan 1719 AT SATB 2Ob 2Vl Va Vn Bc secular
135 Ach Herr, mich armen Sünder, BWV 135 Trindade III 1724 25 Xuño 1724 ATB SATB Cn Tb 2Ob 2Vl Va Bc
136 Erforsche mich, Gott, und erfahre mein Herz, BWV 136 Trindade VIII 1723 18 Xullo 1723 ATB SATB Co 2Oa 2Vl Va Bc
137 Lobe den Herren, den mächtigen König der Ehren, BWV 137 Trindade XII 1725 19 Ago 1725 SATB SATB 3Tr Ti 2Ob 2Vl Va Bc
138 Warum betrübst du dich, mein Herz, BWV 138 Trindade XV 1723 05 Set 1723 SATB SATB 2Oa 2Vl Va Bc
139 Wohl dem, der sich auf seinen Gott, BWV 139 Trindade XXIII 1724 12 Nov 1724 SATB SATB 2Oa 2Vl Va Bc
140 Wachet auf, ruft uns die Stimme, BWV 140 Trindade XXVII 1731 25 Nov 1731 STB SATB Co 2Ob Ot Vs 2Vl Va Bc
141 Das ist je gewißlich wahr, BWV 141 ZZZ_unknown 1999 1751 SATB ATB 2Vl Va Bc Georg Philipp Telemann
142 Uns ist ein Kind geboren, BWV 142 ZZZ_unknown 1999 1751 ATB SATB 2Fl 2Ob 2Vl Va Bc Johann Kuhnau?
143 Lobe den Herrn, meine Seele, BWV 143 Aninovo 1708 1708 STB SATB 3Cc Ti Fg 2Vl Va Vc Bc
144 Nimm, was dein ist, und gehe hin, BWV 144 Septuaxésima 1724 6 Feb 1724 SAT SATB 2Ob Oa 2Vl Va Bc
145 Ich lebe, mein Herze, zu deinem Ergötzen, BWV 145 Pascua 3 1729 19 Abr 1729 STB SATB Tr Ft 2Oa 2Vl Va Bc
146 Wir müssen durch viel Trübsal, BWV 146 Jubilate 1726? 12 Maio 1726 SATB SATB Ft 2Ob 2Oa Ot 2Vl Va Org Bc
147 Herz und Mund und Tat und Leben, BWV 147 Visitación 1723 2 Xullo 1723 SATB SATB Tr 2Ob Oa 2Oc Fg 2Vl Va Vc Bc
147a Herz und Mund und Tat und Leben, BWV 147a Advento IV 1716? 1716 música perdida  
148 Bringet dem Herrn Ehre seines Namens, BWV 148 Trindade XVII 1723 19 Set 1723 AT SATB Cl 2Oa Oc 2Vl Va Bc
149 Man singet mit Freuden vom Sieg, BWV 149 San Miguel 1728 29 Set 1728 SATB SATB 3Tr Ti 3Ob Fg 2Vl Va Vn Bc
150 Nach dir, Herr, verlanget mich, BWV 150 ZZZ_unknown 1708? 1708? SATB SATB Fg 2Vl Bc
151 Süßer Trost, mein Jesus kömmt, BWV 151 Nadal 3 1725 27 Dec 1725 SATB SATB Ft Oa 2Vl Va Bc
152 Tritt auf die Glaubensbahn, BWV 152 Nadal I 1714 30 Dec 1714 SB Fl Ob Vm Vg Bc
153 Schau, lieber Gott, wie meine Feind, BWV 153 Aninovo I 1724 2 Xan 1724 ATB SATB 2Vl Va Bc
154 Mein liebster Jesus ist verloren, BWV 154 Epifanía I 1724 9 Xan 1724 ATB SATB 2Oa 2Vl Va Bc
155 Mein Gott, wie lang, ach lange? BWV 155 Epifanía II 1716 19 Xan 1716 SATB SATB Fg 2Vl Va Bc
156 Ich steh mit einem Fuß im Grabe, BWV 156 Epifanía III 1729 23 Xan 1729 ATB SATB Ob 2Vl Va Bc
157 Ich lasse dich nicht, du segnest mich denn, BWV 157 Funeral 1727 6 Feb 1727 TB SATB Ft Ob Oa 2Vl Vt Bc
158 Der Friede sei mit dir, BWV 158 Pascua 3 1731? 1731 SB SATB Ob Vs Bc
159 Sehet, wir gehn hinauf gen Jerusalem, BWV 159 Estomihi 1729 27 Feb 1729 ATB SATB Ob 2Vl Va Bc
160 Ich weiß, daß mein Erlöser lebt, BWV 160 ZZZ_unknown 1999 1751 T Fg Vl Bc Georg Philipp Telemann
161 Komm, du süße Todesstunde, BWV 161 Trindade XVI 1715 6 Out 1715 AT SATB 2Ft 2Vl Va Bc
162 Ach! ich sehe, itzt, da ich zur Hochzeit gehe, BWV 162 Trindade XX 1715? 3 Nov 1715 SATB SATB Ct Fg 2Vl Va Bc
163 Nur jedem das Seine, BWV 163 Trindade XXIII 1715 24 Nov 1715 SATB SATB Oa 2Vl Va 2Vc Bc
164 Ihr, die ihr euch von Christo nennet, BWV 164 Trindade XIII 1725 26 Ago 1725 SATB SATB 2Ft 2Ob 2Vl Va Bc
165 O heilges Geist- und Wasserbad, BWV 165 Trindade 1715 16 Xuño 1715 SATB SATB Fg 2Vl Va Vc Bc
166 Wo gehest du hin? BWV 166 Cantate 1724 7 Maio 1724 ATB SATB Ob 2Vl Va Bc
167 Ihr Menschen, rühmet Gottes Liebe, BWV 167 San Xoán 1723 24 Xuño 1723 SATB SATB Cl Ob Oc 2Vl Va Bc
168 Tue Rechnung! Donnerwort, BWV 168 Trindade IX 1725 29 Xullo 1725 SATB SATB 2Oa 2Vl Va Bc
169 Gott soll allein mein Herze haben, BWV 169 Trindade XVIII 1726 20 Out 1726 A SATB 2Ob Ot 2Vl Va Org Bc Primeiro movemento de BWV 1053
170 Vergnügte Ruh, beliebte Seelenlust, BWV 170 Trindade VI 1726 28 Xullo 1726 A Oa 2Vl Va Org Bc
171 Gott, wie dein Name, so ist auch dein Ruhm, BWV 171 Aninovo 1729 1 Xan 1729 SATB SATB 3Tr Ti 2Ob 2Vl Va Bc
172 Erschallet, ihr Lieder, erklinget, ihr Saiten! BWV 172 Pentecostés 1714 20 Maio 1714 SATB SATB 3Tr Ti Fg 2Vl 2Va Org Bc
173 Erhöhtes Fleisch und Blut, BWV 173 Pentecostés 2 1724 29 Maio 1724 SATB SATB 2Ft 2Vl Va Bc
173a Durchlauchtster Leopold, BWV 173a Aniversario 1722 1722 SB 2Ft Fg Vl Va Vn Bc secular
174 Ich liebe den Höchsten von ganzem Gemüte, BWV 174 Pentecostés 2 1729 6 Xuño 1729 ATB SATB 2Cc 2Ob Ot 3Vs 3Va 3Vc 2Vl Va Bc
175 Er rufet seinen Schafen mit Namen, BWV 175 Pentecostés 3 1725 22 Maio 1725 ATB SATB 2Tr 3Fl 2Vl Va Vp Bc
176 Es ist ein trotzig und verzagt Ding, BWV 176 Trindade 1725 27 Maio 1725 SAB SATB 2Ob Oc 2Vl Va Bc
177 Ich ruf zu dir, Herr Jesu Christ, BWV 177 Trindade IV 1732 6 Xullo 1732 SAT SATB 2Ob Oc Fg Vs 2Vl Va Bc
178 Wo Gott der Herr nicht bei uns hält, BWV 178 Trindade VIII 1724 30 Xullo 1724 ATB SATB Co 2Ob 2Oa 2Vl Va Bc
179 Siehe zu, daß deine Gottesfurcht nicht Heuchelei sei, BWV 179 Trindade XI 1723 8 Ago 1723 STB SATB 2Ob 2Oc 2Vl Va Bc
180 Schmücke dich, o liebe Seele, BWV 180 Trindade XX 1724 22 Out 1724 SATB SATB 2Fl 2Ft Ob Oc 2Vl Va Vp Bc
181 Leichtgesinnte Flattergeister, BWV 181 Sesaxésima 1724 13 Feb 1724 SATB SATB Tr Ft Ob 2Vl Va Bc
182 Himmelskönig, sei willkommen, BWV 182 Domingo de Ramos 1714 25 Marzo 1714 ATB SATB Fl Vs Vl 2Va Vc Bc
183 Sie werden euch in den Bann tun, BWV 183 Exaudi 1725 13 Maio 1725 SATB SATB 2Oa 2Oc 2Vl Va Vp Bc
184 Erwünschtes Freudenlicht, BWV 184 Pentecostés 3 1724 30 Maio 1724 SAT SATB 2Ft 2Vl Va Bc
185 Barmherziges Herze der ewigen Liebe, BWV 185 Trindade IV 1715 14 Xullo 1715 SATB SATB Ob Fg 2Vl Va Bc
186 Ärgre dich, o Seele, nicht, BWV 186 Trindade VII 1723 11 Xullo 1723 SATB SATB 2Ob Ot Fg 2Vl Va Bc
186a Ärgre dich, o Seele, nicht, BWV 186a Advento III 1716? 1716 musica perdida  
187 Es wartet alles auf dich, BWV 187 Trindade VII 1726 4 Ago 1726 SAB SATB 2Ob 2Vl Va Bc
188 Ich habe meine Zuversicht, BWV 188 Trindade XXI 1728 17 Out 1728 SATB SATB Ob 2Vl Va Vc Org Bc
189 Meine Seele rühmt und preist, BWV 189 ZZZ_unknown 1999 1751 T Fl Ob Vl Bc G. M. Hoffmann?
190 Singet dem Herrn ein neues Lied, BWV 190 Aninovo 1724 1 Xan 1724 ATB SATB 3Tr Ti 3Ob Oa Fg 2Vl Va Bc incompleta
190a Singet dem Herrn ein neues Lied, BWV 190a ZZZ_unknown 1730 25 Jun 1730 música perdida
191 Gloria in excelsis Deo, BWV 191 Nadal 1745 25 Dec 1745 ST SSATB 3Tr Ti 2Ft 2Ob 2Vl Va Bc en latín
192 Nun danket alle Gott, BWV 192 ZZZ_unknown 1730 31 Oct 1730 SB SATB 2Ft 2Ob 2Vl Va Bc incompleta
193 Ihr Tore zu Zion, BWV 193 Consello Municipal 1727 25 Ago 1727 SA SATB 2Ob 2Vl Va Bc incompleta
193a Ihr Häuser des Himmels, ihr scheinenden Lichter, BWV 193a ZZZ_unknown 1727 3 Aug 1727 secular; música perdida  
194 Höchsterwünschtes Freudenfest, BWV 194 Trindade 1723 2 Nov 1723 STB SATB 3Ob Fg 2Vl Va Bc Órgano de Störmthal
195 Dem Gerechten muß das Licht, BWV 195 Voda (igrexa) 1737 1737 SATB SATB 2Co 3Tr Ti 2Ft 2Ob 2Oa 2Vl Va Vc Bc
196 Der Herr denket an uns, BWV 196 Voda (igrexa) 1707? 1707 STB SATB 2Vl Va Vc Bc
197 Gott ist unsre Zuversicht, BWV 197 Voda (igrexa) 1736? 1736 SAB SATB 3Tr Ti 2Ob 2Oa Fg 2Vl Va Bc
197a Ehre sei Gott in der Höhe, BWV 197a Nadal 1728 1728 AB SATB 2Ft Oa Fg 2Vl Va Vc Bc incompleta
198 Laß, Fürstin, laß noch einen Strahl, BWV 198 Funeral 1727 17 Out 1727 SATB SATB 2Ft 2Oa 2Vl Va 2Vg 2Lt Bc Trauerode (secular)
199 Mein Herze schwimmt im Blut, BWV 199 Trindade XI 1714 12 Ago 1714 S Ob 2Vl Va Vp Bc
200 Bekennen will ich seinen Namen, BWV 200 Purificación 1735 1735 A 2Vl Bc incompleta  
201 Geschwinde, ihr wirbelnden Winde, BWV 201 Dramma per musica 1729 1729 SATTBB 3Tr Ti 2Ft 2Ob Oa 2Vl Va Bc secular
202 Weichet nur, betrübte Schatten, BWV 202 Voda 1718? 1718 S Ob 2Vl Va Bc secular
203 Amore traditore, BWV 203 descoñecida 1999 1751 B Cemb secular (en italiano)
204 Ich bin in mir vergnügt, BWV 204 descoñecida 1727? 1727 S Ft 2Ob 2Vl Va Bc secular
205 Zerreißet, zersprenget, zertrümmert die Gruft, BWV 205 Dramma per musica 1725 3 Ago 1725 SATB SATB 2Co 3Tr Ti Tb 2Ft 2Ob Oa 2Vl Va Vg Vm Bc secular
205a Blast Lärmen, ihr Feinde, BWV 205a Dramma per musica 1734? 19 Feb 1734 SATB SATB música perdida  
206 Schleicht, spielende Wellen, BWV 206 Aniversario 1736 7 Out 1736 SATB SATB 3Tr Ti 3Ft 2Ob 2Oa 2Vl Va Bc secular
207 Vereinigte Zwietracht der wechselnden Saiten, BWV 207 Dramma per musica 1726 1726 SATB SATB 3Tr Ti 2Ft 2Ot 2Vl Va Bc secular
207a Auf, schmetternde Töne der muntern Trompeten, BWV 207a Dramma per musica 1735? 3 Ago 1735 SATB SATB 3Tr Ti 2Ft 2Ot 2Vl Va Bc secular
208 Was mir behagt, ist nur die muntre Jagd, BWV 208 secular 1713 1713 SSTB SATB 2Cc 2Fl 2Ob Ot Fg 2Vl Va Vc Bc Cantata da caza
208a Was mir behagt, ist nur die muntre Jagd, BWV 208a Aniversario 1742 3 Ago 1742 música perdida  
209 Non sa che sia dolore, BWV 209 descoñecida 1729 1729 S Ft 2Vl Va Bc secular (en italiano)
210 O holder Tag, erwünschte Zeit, BWV 210 Voda 1740? 1740 S Ft Oa 2Vl Va Vn Bc secular
210a O angenehme Melodei, BWV 210a Cantata homenaxe 1729 12 Xan 1729 S Ft Oa 2Vl Va Vn Bc incompleta
211 Schweigt stille, plaudert nicht, BWV 211 secular 1735? 1735 STB Ft 2Vl Va Cemb Cantata do café
212 Mer hahn en neue Oberkeet, BWV 212 secular 1742 30 Ago 1742 SB Co Ft 2Vl Va Cemb Cantata do campesiño
213 Laßt uns sorgen, laßt uns wachen, BWV 213 (Herkules auf dem Scheideweg) Aniversario 1733 5 Sep 1733 SATB SATB 2Cc 2Ob Oa 2Vl 2Va Bc secular
214 Tönet, ihr Pauken! Erschallet, Trompeten! BWV 214 Aniversario 1733 8 Dec 1733 SATB SATB 2Tr Ti 2Ft 2Ob Oa 2Vl Va Vc Vn Bc secular
215 Preise dein Glücke, gesegnetes Sachsen, BWV 215 Aniversario da elección 1734 5 Out 1734 STB SATB SATB 3Tr Ti 2Ft 2Ob Fg 2Vl Va Bc secular
216 Vergnügte Pleißenstadt, BWV 216 Voda 1728 5 Feb 1728 SA fragmento
216a Erwählte Pleißenstadt, BWV 216a ZZZ_unknown 1728? 1728 música perdida  
217 Gedenke, Herr, wie es uns gehet, BWV 217 ZZZ_unknown 1999 1751 SATB SATB Ft 2Vl Va Bc ?
218 Gott der Hoffnung erfülle euch, BWV 218 ZZZ_unknown 1999 1751 SATB SATB 2Co 2Vl Va Bc Georg Philipp Telemann
219 Siehe, es hat überwunden der Löwe, BWV 219 ZZZ_unknown 1999 1751 SAB SATB 2Tr 2Vl Va Bc Georg Philipp Telemann
220 Lobt ihn mit Herz und Munde, BWV 220 ZZZ_unknown 1999 1751 ATB SATB Ft 2Ob 2Vl Va Bc ?
221 Wer sucht die Pracht, wer wünscht den Glanz, BWV 221 ZZZ_unknown 1999 1751 Fg Vs 2Vl Va Vc Org ?  
222 Mein Odem ist schwach, BWV 222 ZZZ_unknown 1999 1751 SAB SATB 2Vl Va Org Johann Ernst Bach II  
223 Meine Seele soll Gott loben, BWV 223 ZZZ_unknown 1999 1751 Johann Ernst Bach II?  
224 Reißt euch los, bedrängte Sinnen, BWV 224 ZZZ_unknown 1999 1751 fragmento  
244a Klagt, Kinder, klagt es aller Welt, BWV 244a Funeral 1729 1729 música perdida  
249a Entfliehet, verschwindet, entweichet, ihr Sorgen, BWV 249a Aniversario 1725 23 Feb 1725 SATB 3Tr Ti 2Fl Ft 2Ob Fg 2Vl Va Bc Cantata dos pastores  
249b Verjaget, zerstreuet, zerrüttet, ihr Sterne, BWV 249b ZZZ_unknown 1999 1751 SATB secular; música perdida  
1083 Tilge, Höchster, meine Sünden, BWV 1083 ZZZ_unknown 1743? 1743? SA 2Vl Va Bc baseada no Stabat Mater de Pergolesi  
1127 Alles mit Gott und nichts ohn' ihn, BWV 1127 ZZZ_unknown 1713 1751 S 2Vl Va Bc  
Anh. 1 Gesegnet ist die Zuversicht ZZZ_unknown 1999 1751 SATB 2Ft 2Vl Va Bc música perdida  
Anh. 2 Cantata para Trindade XIX ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 3 Gott, gib dein Gerichte dem Könige ZZZ_unknown 1730 25 Ago 1730 música perdida  
Anh. 4 Wünschet Jerusalem Glück ZZZ_unknown 1726? 1726 música perdida  
Anh. 5 Lobet den Herrn, alle seine Heerscharen ZZZ_unknown 1718 1718 música perdida  
Anh. 6 Dich loben die lieblichen Strahlen der Sonne ZZZ_unknown 1720 1720 música perdida  
Anh. 7 Heut ist gewiß ein guter Tag ZZZ_unknown 1720 1720 música perdida  
Anh. 8 Neujahrskantate ZZZ_unknown 1723 1 Xan 1723 música perdida  
Anh. 9 Entfernet euch, ihr heitern Sterne, BWV Anh9 ZZZ_unknown 1727 12 Maio 1727 música perdida  
Anh. 10 So kämpfet nur, ihr muntern Töne ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 11 Es lebe der König, der Vater im Lande, BWV Anh11 ZZZ_unknown 1732 3 Ago 1732 música perdida  
Anh. 12 Frohes Volk, vernügte Sachsen ZZZ_unknown 1733 3 Ago 1733 música perdida  
Anh. 13 Willkommen! Ihr herrschenden Götter der Erden ZZZ_unknown 1738 28 Abr 1738 música perdida  
Anh. 14 Sein Segen fließt daher wie ein Strom ZZZ_unknown 1725 12 Feb 1725 música perdida  
Anh. 15 Siehe der Hüter Israel ZZZ_unknown 1999 1751 SATB 3Tr Ti 2Ob 2Vl Va Cemb música perdida  
Anh. 16 Schließt die Gruft! ihr Trauerglocken ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 17 Mein Gott, nimm die gerechte Seele ZZZ_unknown 1999 1751 SATB 2Oa Fg 2Vl Va Bc música perdida  
Anh. 18 Froher Tag, verlangte Stunden ZZZ_unknown 1999 1751 SATB SATB música perdida  
Anh. 19 Thomana saß annoch betrübt ZZZ_unknown 1999 1751 SATB SATB música perdida  
Anh. 20 Lateinische Ode ZZZ_unknown 1999 1751 SATB música perdida  
Anh. 21 Meine Seel erhebt den Herren, BWV Anh. 21 ZZZ_unbekannt 1999 S Fl Vl Org "Pequeno Magnificat" Melchior Hoffmann
Anh. 190 Ich bin ein Pilgrim auf der Welt ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 191 Leb ich oder leb ich nicht ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 192 Die 2. Mühlhausener Ratswechselkantate ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 193 Herrscher des Himmels, König der Ehren ZZZ_unknown 1740 29 Ago 1740 música perdida  
Anh. 194 Cantata para o aniversario de Johann August de Anhalt-Zerbst ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 195 Murmelt nur, ihr heitern Bäche ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 196 Auf, süß entzückende Gewalt ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 197 Ihr wallenden Wolken ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 199 Siehe, eine Jungfrau ist schwanger ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 209 Liebster Gott, vergißt Du mich ZZZ_unknown 1999 1751 música perdida  
Anh. 210 Wo sind meine Wunderwerke ZZZ_unknown 1734 4 Out 1734 música perdida  
Anh. 211 Der Herr ist freundlich dem, der auf ihn harret ZZZ_unknown 1729 18 Xan 1729 música perdida  
Anh. 212 Vergnügende Flammen, verdoppelt die Macht ZZZ_unknown 1729 26 Xullo 1729 música perdida  

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Bibliografía[editar | editar a fonte]

Ligazóns a cantatas individuais

  • Craig Smith: notas ao programa, Emmanuel Music
  • Walter F. Bischof: The Bach Cantatas, University of Alberta
  • Z. Philip Ambrose: Textos das Obras Vocais Completas coa tradución e comentarios en inglés, Universidade de Vermont

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]