Lista de queixos do mundo

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.


Lista de queixos do mundo

A

Abbaye de Belloc - Abbaye de la Coudre - Abbaye du Mont des Cats - Abertam - Abondance - Ackawi - Adelost - Adobera - Affidelice au Chablis - Afuega'l Pitu - Airedale - Aisy - Aisy cincento - Alverca - Ambert - Americano - Ami du Chambertin - Añejo Enchilado - Anneau du Vic-Bilh - Anthotiros - Appenzell - Ardi Gasna - Ardrahan - Armenian String - Arômes au Gène de Marc - Arzúa - Asadero - Asiago - Autun - Avaxtskyr - Azul - Azul Bresse - Azul Buxton Azul Castello - Azul Cashel - Azul de Auvergne - Azul de Beenleigh - Azul de Bergère Azul de Gex - Azul de Laqueuille - Azul de Septmoncel - Azul de Des Causses - Azul Devon - Azul Dunsyre - Azul Exmoor - Azul Gippsland - Azul Harbourne - Azul Hubbardston de vaca - Azul Jubilée - Azul Lanark - Azul Maytag - Azul Meredith - Azul Olivet - Azul Oxford Azul Rathgore - Azul Shropshire - Azul St. Agur - Azul venoso - Azul Waimata Farmhouse - Azul Yorkshire

B

Baby suízo - Babybel - Baguette Laonnaise - Bakers - Baladi - Balaton - Bandal - Banon - Basing - Basket - Bath - Bergkäse bávaro - Baylough - Beaufort - Beauvoorde - Beer - Bel Paese - BergaderBerkswell - Bierkäse - Bishop Kennedy - Blarney - Bocconcini - Boeren Leidenkaas - Bonchester - Bosworth - Bougon - Bóla de Roves - Bóla de Avesnes - Boursault - Boursin - Bouyssou - Bra - Brauðostur - Branco turco - Breakfast - Brick - Brie - Brie de Meaux - Brie de Melun - Brillat-Savarin - Brin - Brin d' Amour - Brînza - Briquette de ovella - Briquette do Forez - Brocciu - Brocciu semicurado - Brousse - Bruder Basil - Bruxelas - Brânză - Buchette d'Anjou - Búfala - Burgos - Butte - Butterkase

C

Cabécou - Caboc - Cabrales - Cachaille - Caciocavallo - Caciotta - Caerphilly - Cairnsmore - Calenzana - Cambozola - Camembert - Canestrato - Cancoillotte - Cantal - Caprice des Dieux - Capriole O'Banon - Carré de l'Est - Casciotta d'Urbino - Castellano - Castelmagno - Castelo Branco - Castigliano - Cathelain - Cebreiro - Celtic Promise - Cendre d'Olivet - Cerney - Chabichou - Chabichou do Poitou - Chabis de Gatine - Chaource - Charolais - Chaumes - Cheddar - Cheddar canadense - Cheddar de Barry's Bay - Cheddar de mármore - Cheshire - Chèvre - Chevrotin des Aravis - Chontaleño - Civray - Coeur de Camembert au Calvados - Coeur de Chèvre - Colby - Cold Pack - Commissiekaas - Comté - Coolea - Cooleney - Coquetdale - Corleggy - Cornish Pepper - Corso - Cotherstone - Cotija - Cottage (queixo) - Cougar Gold - Coulommiers - Coverdale - Crayeux de Roncq - Crema de queixo - Crema agria - Crema mexicana - Crème Fraiche - Cremoso de cabra - Crescenza - Croghan - Crottin de Chavignol - Crowdie - Crowley - Curé Nantais - Curworthy - Cwmtawe Pecorino - Cypress Grove Chèvre

D

Danablu - Danbo - Daralagjazsky - Dauphin - Délice des Fiouves - Denhany Dorset Drum - Derby - Derby á xarxa - Dessertnyj Belyj - Devon Garland - Dolcelatte - Doolin - Doppelrhamstufel - Dorset Blue Vinney - Double Gloucester - Double Worcester - Dreux a la Feuille - Duddleswell - Dunbarra - Dunlop - Duroblando - Durrus

E

Edam - Edelpilz - Emlett - Emmental - Emmental Grand Cru - Emmental Allgäuer - Époisses de Bourgogne - Esbareich - Esrom - Etorki Evansdale Farmhouse Brie - Évora - Explorateur

F

Feta - Figue - Filetta - Fin de Siècle - Fiore Sardo - Fleur du Maquis - Flor de Guía - Flower Marie - Folded - Folded á menta - Fontainebleau - Fontina - Fontina dinamarqués - Fontina do Val d'Aosta - Fougerus - Fourme d'Ambert - Fourme de Haute Loire - Fourme de Montbrison - Fribourgeois - Friesekaas - Friesian - Friesla - Frinault - Fynbo

G

Gabriel - Galette du Paludier - Galette Lyonnaise - Galloway Goat's Milk Gems - Gamalost - Gaperon - Garrotxa - Gastanberra - Geitost - Gloucester - Golden Cross - Gorgonzola - Gornyaltajski - Gospel Green - Gouda - Gouda afumado - Gouda de catro herbas - Goutu - Gowrie - Grabetto - Gräddost - Grana - Grana Padano - Grand Vatel - Grataron d'Arêches - Gratte-Paille - Graviera - Greuilh - Greve - Gris de Lille - Gruyere - Gubbeen - Guerbigny

H

Halloumi - Havarti - Havarti cremoso - Heidi Gruyère - Hereford Hop - Herrgardsost - Herriot Farmhouse - Herve - Hipi Iti - Hushållsost

I

Ibérico - Idaho Goatster - Idiazábal - Il Boschetto al Tartufo - Île d'Yeu - Isle of Mull

J

Jack curado - Jack fresco - Jack Monterey - Jack Monterey curado - Jack Sonoma - Jalapeño - Jarlsberg - Jermi Tortes - Jibneh Arabieh - Jindi Brie -


K

Kadchgall - Kaseri - Kashta - Kefalotyri - Knafa - Kernhem - Kervella curado - Kikorangi - King Island Cape Wickham Brie - King River Gold - Klosterkäse - Knockalara - Kugelkäse

L

L'Aveyronnais - L'Ecir en Aubrac - La Selva - La Taupinière - La Vache Qui Rit - Laguiole - Lairobell - Lajta - Lancashire - Langres - Lappi - Laruns - Lavistown - Le Brin - Le Fium'Orbo - Le Lacandou - Le Roulé - Leafield - Lebbene - Leerdammer - Leicester - Leicester rubio - Leipäjuusto - Leiden - Limburger - Lincolnshire Poacher - Lingot Saint Bousquet d'Orb - Lionés - Liptow - Little Rydings - Livarot - Llanboidy - Llanglofan Farmhouse - Loch Arthur Farmhouse - Loddiswell Avondale - Longhorn - Lou Palou - Lou Pèvre

M

Maasdam - Mâconais - Mahoe Gouda vello - Majorero - Maó - Malvern - Mamirolle - Manchego - Manouri - Manur - Maredsous - Margotin - Maribo - Maroilles - Mascares - Mascarpone - Mascarpone Torta - Matocq - Media Luna Meira - Menallack Farmhouse - Menonita - Mesost - Meyer Gouda reserva - Mihaliç - Milleens - Mimolette - Mine-Gabhar - Molbo - Queixos de mosteiro - Mondseer - Mont d'Or lionés - Montañés de Savoia - Montasio - Montsec - Morbier - Morbier cru montañés - Mothais è la Feuille - Mozarela - Mozarela de búfala - Mozarela fresco - Munster - Murcia - Murol - Mycella - Myzithra

N

Nabulsi - Nantés - Neufchâtel - Niolo - Nøkkelost - Northumberland

O

Oaxaca - Olde York - Olivet ao feo - Olivet cincento - Órcadas extracurado - Orla - Oschtjepka - Ossau Fermier - Ossau-Iraty - Oscypek - Ovella do Lavort - Ovella do Lochois - Ovella do Puyfaucon

P

P'tit Berrichon - Palet de Babligny - Paneer - Panela - Pannerone - Pant ys Gawn - Parmesano - Parmesano Reggiano - Pas de l'Escalette - Passendale - Patefine fort - Pavé d'Affinois - Pavé d'Auge - Pavé de Chirac - Pavé do Berry - Pecorino - Pecorino en follas de nogueira - Pecorino romano - Pecorino toscanello - Peekskill Pyramid - Pélardon des Cévennes - Pélardon des Corbières - Peñamellera - Penbryn - Pencarreg - Pérail de cabra - Petit Morin - Petit Pardou - Petit-Suisse - Picodon de Chèvre - Picos de Europa - Picón de Tresviso - Piora - Pithtviers ao feo - Plâteau de Hervé - Plymouth - Podhalanski - Poivre d'Âne - Polkolbin - Pont l'Évêque - Port Nicholson - Port-salut - Postel - Pouligny-Saint-Pierre - Pourly - Prästost - Pressato - Prince-Jean - Provolone - Pyengana - Pyramide

Q

Quark - Quartirolo lombardo - Quatre-Vents - Queixo fresco - Quercy Petit - Queso Blanco


R

Rabaçal - Raclette - Ragusano - Raschera - Reblochon - Regal de la Dombes - Reggianito - Remedou - Richelieu - Ricotta - Ricotta fresco - Ricotta Salata - Ridder - Rigotte de Condrieu - Rigotte de Pelussin - Rocamadour - Rollot - Romano - Romans Part Dieu - Roncal - Roquefort - Roulé - Rouleau de Beaulieu - Rubens - Rustinu

S

Saaland Pfarr - Saanenkäse - Saga - Sage derby - Sainte-Maure - Saint-Marcellin - Saint-Nectaire - Saint-Paulin - Salers - Samsø - San Simón - Sancerre - Sapsago - Sardo - Sardo exipcio - Sbrinz - Scamorza - Schabziger - Schloss - Selles sur Cher - Serra da Estrela - Serrat - Sharpam - Shelburne - Sirene - Somerset Brie - Sottocenare al Tartufo - Soumaintrain - Sourire Lozérien - Spenwood - Staffordshire - Stilton - Stilton branco - Stinking Bishop - String - Sussex Slipcote - Sveciaost - Swaledale - Suízo

T

Tala - Taleggio - Tamié - Tasmania Highland Chèvre Log - Teifi - Telemea - Testouri - Tête de Moine - Tetilla - Texas de cabra - Tibet - Tiétar - Tillamook - Tilsit - Timboon Brie - Toma - Tomme - Tomme queimado - Tomme d'Abondance - Tomme de cabra - Tomme de Romans - Tomme de Savoie - Tomme des Chouans - Torta del Casar - Toscanello - Tourée de L'Aubier - Tourmalet - Tricorne - Tronchón - Trou du Cru - Tupí - Turunmaa - Tymsboro - Tyn Grug - Tyning

U

Ubriaco - Ulloa

V

Vacherin-Fribourgeois - Valençay - Västerbottensost - Venaco - Vendômois - Vieux Corse - Vignotte - Vulscombe

W

Waterloo - Weichkäse - Wellington - Wensleydale - Whitestone Farmhouse - Wigmore - Woodside Cabecou

X

Xynotyri

Y

Yarg Cornish - Yarra Valley Pyramid

Z

Zamorano