Lista de personaxes da serie Isabel

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Personaxes da serie televisiva Isabel.

Lista completa[editar | editar a fonte]

Personaxe Actor
Isabel I de Castela Michelle Jenner
Fernando II de Aragón Rodolfo Sancho
Henrique IV de Castela Pablo Derqui
Xoana de Portugal Bárbara Lennie
Juan Pacheco Ginés García Millán
Alfonso Carrillo de Acuña Pedro Casablanc
Gonzalo Chacón Ramon Madaula
Gonzalo Fernández de Córdoba Sergio Peris Mencheta
Fray Hernando de Talavera Lluís Soler
Beltrán de la Cueva William Miller
Xoana I de Castela Irene Escolar
Aïsha al-Hurra Alicia Borrachero
Boabdil Álex Martínez
Beatriz de Bobadilla Ainhoa Santamaría
Andrés Cabrera Jordi Díaz
Gutierre de Cárdenas Pere Ponce
Diego Pacheco Javier Rey
Afonso V de Portugal Daniel Albaladejo
Xoana a Beltranexa Carmen Sánchez
Muley Hacén Roberto Enríquez
Cristovo Colón Julio Manrique
Cardeal Cisneros Eusebio Poncela
Gutierre Gómez de Fuensalida Fernando Guillén Cuervo
Filipe o Fermoso Raúl Mérida
Xoán de Aragón Mateo Jalón (T-2) / Adrián Lamana (T-3)
Margarida de Austria Úrsula Corberó
Juan Rodríguez de Fonseca Francesc Garrido
Isabel de Aragón Gina Laline (T-2) / María Cantuel (T-3)
Catalina de Aragón Natalia Rodríguez
María de Aragón Susana Abaitua
Pedro de Peralta y Ezpeleta Ernesto Arias
Pedro González de Mendoza Andrés Herrera
Diego Hurtado de Mendoza Juan Messeguer
Xoán II de Aragón Jordi Banacolocha
Xoán II de Portugal Álvaro Monje
Isabel de Portugal, raíña de Castela Clara Sanchís
Isabel de Solís / Zoraida Nani Jimenez
Antonio Jacobo de Véneris Fernando Sansegundo
El Zagal Javier Mora
Aldonza de Iborra Blanca Espino
Alfonso de Castilla Víctor Elías
Pedro Girón César Vea
Beatriz de Ossorio Sara Rivero
Tomás de Torquemada Manel Dueso
Morayma Alba García
Susana Susón Macarena Sanz
Santiago de Bardaza Yahir Cabal
Lorenzo Badoz Alfonso Lara
Abraham Senior Chema de Miguel
Manuel I de Portugal Iván Hermés
Rodrigo Borja Jorge Bosch
César Borja Nacho Aldeguer
Bartolomé Colón Pablo Castañón
Clara Alvarnáez Mónica Vic
Beatriz Galindo Lydia Miranda
Aben Hud Nacho Fresneda
Catalina Elisabet Gelabert
Moisés Manel Sans
Rodrigo Ponce de León y Núñez, marqués de Cádiz Fernando Soto
Beatriz de Braganza Nuria Gallardo
María de Portocarrero Estrella Zapatero
Mencía de Mendoza y Luna Mar del Hoyo
Alonso de Palencia Nacho López
Alfonso de Fonseca Arturo Querejeta
Beatriz Enríquez de Arana Lucía Martínez
Enrique Pérez de Guzmán y Fonseca, duque Medina Sidonia Antonio Garrido
Sancho Jiménez de Solís Miguel Ángel Jenner
Francesc de Verntallat Mario Gas
Fernando II de Braganza Joaquín Notario
Coppola Mikel Tello
Francisco Ramírez de Madrid "El Artillero" Hovik Keuchkerian
Diego Susón Julio Vélez
Santangel Emilio Linder
Juan Álex Barahona
Alfonso Blanca Adolfo Pastor
Carvajal Fernando Sendino
Águeda Roser Pujol
Álvaro de Zúñiga Raúl Sanz
Astrólogo Balbino Lacosta
Xxudeuudeu acusado Tomás del Estal
Alfonso de Portugal Pol Monenn
Luis de Tremoille José Pedro Carrión
Carlos VIII de Francia Héctor Carballo
Juan Manuel, señor de Belmonte Jacobo Dicenta
Ana da Bretaña Marta Belmonte
Soldado de Girón Álvaro Morte
Francisco de Busleyden Abel Folk
Diego Colón Jonás Berami
Alonso de Ojeda Raúl Tejón
Juan de Cañamares Gotzon Sanchez
Inquisidor portugués Daniel Holguín
Bernardo Boyl Jorge Calvo
Luís XII de Francia Borja Luna
Henrique VII de Inglaterra Fermí Reixach