Lista de concellos de Valladolid

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Lista de concellos da provincia de Valladolid:

Mapa municipal de Valladolid
Nome Poboación
Adalia 68
Aguasal 28
Aguilar de Campos 337
Alaejos 1.651
Alcazarén 689
Aldea de San Miguel 217
Aldeamayor de San Martín 1.962
Almenara de Adaja 35
Amusquillo 153
Arroyo de la Encomienda 6.587
Ataquines 805
Bahabón 191
Barcial de la Loma 149
Barruelo del Valle 72
Becilla de Valderaduey 370
Benafarces 106
Bercero 234
Berceruelo 39
Berrueces 110
Bobadilla del Campo 373
Bocigas 127
Bocos de Duero 71
Boecillo 2.510
Bolaños de Campos 395
Brahojos de Medina 161
Bustillo de Chaves 94
Cabezón de Pisuerga 2.542
Cabezón de Valderaduey 59
Cabreros del Monte 80
Campaspero 1.443
El Campillo 223
Camporredondo 193
Canalejas de Peñafiel 329
Canillas de Esgueva 112
Carpio 1.046
Casasola de Arión 342
Castrejón de Trabancos 243
Castrillo de Duero 166
Castrillo-Tejeriego 218
Castrobol 98
Castrodeza 210
Castromembibre 79
Castromonte 376
Castronuevo de Esgueva 365
Castronuño 1.040
Castroponce 166
Castroverde de Cerrato 256
Ceinos de Campos 282
Cervillego de la Cruz 133
Cigales 3.467
Ciguñuela 375
Cistérniga 6.063
Cogeces de Íscar 147
Cogeces del Monte 876
Corcos 259
Corrales de Duero 129
Cubillas de Santa Marta 302
Cuenca de Campos 276
Curiel de Duero 114
Encinas de Esgueva 350
Esguevillas de Esgueva 386
Fombellida 260
Fompedraza 145
Fontihoyuelo 39
Fresno el Viejo 1.229
Fuensaldaña 1.074
Fuente el Sol 285
Fuente-Olmedo 60
Gallegos de Hornija 149
Gatón de Campos 41
Geria 495
Herrín de Campos 202
Hornillos de Eresma 183
Íscar 6.320
Laguna de Duero 19.258
Langayo 433
Lomoviejo 252
Llano de Olmedo 89
Manzanillo 54
Marzales 73
Matapozuelos 988
Matilla de los Caños 111
Mayorga 1.730
Medina de Rioseco 4.864
Medina del Campo 20.102
Megeces 473
Melgar de Abajo 175
Melgar de Arriba 306
Mojados 2.737
Monasterio de Vega 108
Montealegre de Campos 156
Montemayor de Pililla 1.029
Moral de la Reina 223
Moraleja de las Panaderas 33
Morales de Campos 195
Mota del Marqués 455
Mucientes 624
La Mudarra 252
Muriel 215
Nava del Rey 2.198
Nueva Villa de las Torres 418
Olivares de Duero 323
Olmedo 3.340
Olmos de Esgueva 202
Olmos de Peñafiel 87
Palazuelo de Vedija 260
La Parrilla 635
La Pedraja de Portillo 1.106
Pedrajas de San Esteban 3.239
Pedrosa del Rey 237
Peñafiel 5.225
Peñaflor de Hornija 440
Pesquera de Duero 562
Piña de Esgueva 387
Piñel de Abajo 212
Piñel de Arriba 145
Pollos 785
Portillo 2.536
Pozal de Gallinas 498
Pozaldez 512
Pozuelo de la Orden 73
Puras 64
Quintanilla de Arriba 220
Quintanilla de Onésimo 1.123
Quintanilla de Trigueros 117
Quintanilla del Molar 84
Rábano 258
Ramiro 74
Renedo de Esgueva 1.201
Roales de Campos 254
Robladillo 104
Roturas 31
Rubí de Bracamonte 314
Rueda 1.434
Saelices de Mayorga 196
Salvador de Zapardiel 190
San Cebrián de Mazote 204
San Llorente 197
San Martín de Valvení 104
San Miguel del Arroyo 790
San Miguel del Pino 232
San Pablo de la Moraleja 175
San Pedro de Latarce 638
San Pelayo 43
San Román de Hornija 426
San Salvador 44
San Vicente del Palacio 237
Santa Eufemia del Arroyo 131
Santervás de Campos 159
Santibáñez de Valcorba 205
Santovenia de Pisuerga 2.557
Sardón de Duero 661
La Seca 1.047
Serrada 1.079
Siete Iglesias de Trabancos 591
Simancas 4.009
Tamariz de Campos 109
Tiedra 403
Tordehumos 528
Tordesillas 8.067
Torre de Esgueva 101
Torre de Peñafiel 48
Torrecilla de la Abadesa 355
Torrecilla de la Orden 352
Torrecilla de la Torre 36
Torrelobatón 572
Torrescárcela 168
Traspinedo 863
Trigueros del Valle 311
Tudela de Duero 6.762
La Unión de Campos 326
Urones de Castroponce 151
Urueña 225
Valbuena de Duero 522
Valdearcos de la Vega 128
Valdenebro de los Valles 229
Valdestillas 1.584
Valdunquillo 223
Valoria la Buena 643
Valverde de Campos 116
Valladolid 318.576
Vega de Ruiponce 124
Vega de Valdetronco 170
Velascálvaro 190
Velilla 150
Velliza 171
Ventosa de la Cuesta 150
Viana de Cega 1.628
Villabáñez 478
Villabaruz de Campos 41
Villabrágima 1.174
Villacarralón 103
Villacid de Campos 113
Villaco 124
Villafrades de Campos 106
Villafranca de Duero 352
Villafrechós 516
Villafuerte 143
Villagarcía de Campos 426
Villagómez la Nueva 90
Villalán de Campos 55
Villalar de los Comuneros 486
Villalba de la Loma 46
Villalba de los Alcores 566
Villalbarba 162
Villalón de Campos 2.008
Villamuriel de Campos 83
Villán de Tordesillas 180
Villanubla 1.129
Villanueva de Duero 1.027
Villanueva de la Condesa 40
Villanueva de los Caballeros 255
Villanueva de los Infantes 141
Villanueva de San Mancio 102
Villardefrades 240
Villarmentero de Esgueva 123
Villasexmir 120
Villavaquerín 207
Villavellid 68
Villaverde de Medina 576
Villavicencio de los Caballeros 321
Viloria 382
Wamba 375
Zaratán 1.727
La Zarza 151


Fontes[editar | editar a fonte]