Lista de concellos da Rioxa

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Municipios da Rioxa (España):

Mapa dos municipios.
cod. Nome Superficie Poboación
(2007)
Poboación
(2017)[1]
26 total provincial 5.027,91 308.968 315.381
26001 Ábalos 18,10 377 249
26002 Agoncillo 34,73 1.137 1.072
26003 Aguilar del Río Alhama 54,11 598 479
26004 Ajamil 66,15 72 66
26005 Albelda de Iregua 23,03 2.918 3.408
26006 Alberite 20,24 2.451 2.412
26007 Alcanadre 31,08 762 663
26008 Aldeanueva de Ebro 39,08 2.725 2.730
26009 Alesanco 17,17 478 508
26010 Alesón 6,49 134 107
26011 Alfaro 194,23 9.576 9.503
26012 Almarza de Cameros 28,11 26 26
26013 Anguciana 5,05 492 433
26014 Anguiano 90,89 535 506
26015 Arenzana de Abajo 8,39 261 239
26016 Arenzana de Arriba 5,92 38 30
26017 Arnedillo 48,33 485 451
26018 Arnedo 85,40 14.082 14.756
26019 Arrúbal 7,35 479 479
26020 Ausejo 56,58 964 754
26021 Autol 85,28 4.039 4.507
26022 Azofra 11,84 279 204
26023 Badarán 20,69 662 507
26024 Bañares 29,59 327 240
26026 Baños de Río Tobía 17,59 1.740 1.600
26025 Baños de Rioja 9,23 97 91
26027 Berceo 15,27 196 166
26028 Bergasa 27,09 137 147
26029 Bergasillas Bajera 9,70 26 38
26030 Bezares 4,62 19 20
26031 Bobadilla 4,66 128 111
26032 Brieva de Cameros 46,15 65 53
26033 Briñas 2,44 252 202
26034 Briones 37,72 901 784
26035 Cabezón de Cameros 12,01 23 16
26036 Calahorra 93,57 23.768 23.737
26037 Camprovín 20,45 193 148
26038 Canales de la Sierra 54,44 86 87
26039 Canillas de Río Tuerto 3,60 43 38
26040 Cañas 9,72 102 103
26041 Cárdenas 3,98 192 151
26042 Casalarreina 8,13 1.286 1.150
26043 Castañares de Rioja 11,00 392 430
26044 Castroviejo 20,75 58 55
26045 Cellorigo 12,43 18 12
26046 Cenicero 31,76 2.176 2.016
26047 Cervera del Río Alhama 152,56 2.922 2.346
26048 Cidamón 15,80 38 24
26049 Cihuri 9,76 209 200
26050 Cirueña 12,15 130 139
26051 Clavijo 19,66 294 281
26052 Cordovín 4,60 205 155
26053 Corera 8,20 292 255
26054 Cornago 80,54 491 337
26055 Corporales 8,41 43 41
26056 Cuzcurrita de Río Tirón 19,17 497 496
26057 Daroca de Rioja 11,29 47 45
26058 Enciso 69,69 171 173
26059 Entrena 21,03 1.391 1.499
26060 Estollo 16,14 110 95
26061 Ezcaray 142,85 2.038 2.044
26062 Foncea 22,72 106 93
26063 Fonzaleche 17,00 158 134
26064 Fuenmayor 34,29 3.071 3.095
26065 Galbárruli 15,44 69 52
26066 Galilea 9,74 349 342
26067 Gallinero de Cameros 11,17 23 23
26068 Gimileo 4,00 141 118
26069 Grañón 31,01 355 255
26070 Grávalos 30,91 250 192
26071 Haro 40,53 11.463 11.305
26072 Herce 17,21 383 325
26073 Herramélluri 10,88 108 109
26074 Hervías 14,14 151 118
26075 Hormilla 15,86 459 431
26076 Hormilleja 7,44 170 141
26077 Hornillos de Cameros 11,90 14 21
26078 Hornos de Moncalvillo 7,40 99 88
26079 Huércanos 21,48 912 823
26080 Igea 54,25 707 607
26081 Jalón de Cameros 8,43 35 18
26082 Laguna de Cameros 41,60 145 119
26083 Lagunilla del Jubera 34,30 359 292
26084 Lardero 20,36 7.378 9.872
26086 Ledesma de la Cogolla 12,13 27 15
26087 Leiva 12,71 288 245
26088 Leza de Río Leza 11,12 52 37
26089 Logroño 79,57 145.866 150.979
26091 Lumbreras 142,91 164 166
26092 Manjarrés 6,16 155 116
26093 Mansilla de la Sierra 84,76 67 67
26094 Manzanares de Rioja 17,91 107 84
26095 Matute 25,65 152 93
26096 Medrano 7,46 219 304
26098 Munilla 54,19 122 107
26099 Murillo de Río Leza 46,06 1.675 1.678
26100 Muro de Aguas 30,90 61 52
26101 Muro en Cameros 15,99 34 44
26102 Nájera 37,44 8.073 8.088
26103 Nalda 24,60 1.074 993
26104 Navajún 16,38 18 14
26105 Navarrete 28,49 2.722 2.949
26106 Nestares 21,61 81 93
26107 Nieva de Cameros 42,05 118 96
26109 Ochánduri 11,72 75 84
26108 Ocón 60,92 391 280
26110 Ojacastro 44,32 210 176
26111 Ollauri 2,60 325 278
26112 Ortigosa de Cameros 33,02 294 241
26113 Pazuengos 25,12 40 34
26114 Pedroso 19,29 109 77
26115 Pinillos 11,89 18 18
26117 Pradejón 31,76 3.770 3.908
26118 Pradillo 10,28 79 59
26119 Préjano 42,40 229 221
26120 Quel 54,78 1.955 2.011
26121 Rabanera 13,81 41 28
26122 El Rasillo de Cameros 15,85 132 150
26123 El Redal 8,41 186 141
26124 Ribafrecha 34,58 1.006 978
26125 Rincón de Soto 19,86 3.544 3.722
26126 Robres del Castillo 35,88 34 30
26127 Rodezno 14,30 317 249
26128 Sajazarra 13,84 130 130
26129 San Asensio 32,33 1.309 1.130
26130 San Millán de la Cogolla 31,19 303 228
26131 San Millán de Yécora 10,77 61 37
26132 San Román de Cameros 47,50 166 140
26139 San Torcuato 10,82 77 66
26142 San Vicente de la Sonsierra 48,56 1.146 1.014
26134 Santa Coloma 20,24 143 90
26135 Santa Engracia del Jubera 86,07 192 159
26136 Santa Eulalia Bajera 8,43 129 115
26138 Santo Domingo de la Calzada 40,09 6.537 6.298
26140 Santurde de Rioja 15,43 319 272
26141 Santurdejo 18,35 175 110
26143 Sojuela 15,15 138 287
26144 Sorzano 10,23 267 220
26145 Sotés 14,60 281 291
26146 Soto en Cameros 49,05 181 97
26147 Terroba 8,84 33 32
26148 Tirgo 9,04 259 194
26149 Tobía 34,94 77 53
26150 Tormantos 11,07 176 132
26153 Torre en Cameros 11,64 14 10
26151 Torrecilla en Cameros 30,47 585 482
26152 Torrecilla sobre Alesanco 4,36 47 34
26154 Torremontalbo 8,07 21 12
26155 Treviana 34,94 212 169
26157 Tricio 6,35 439 378
26158 Tudelilla 19,06 429 349
26160 Uruñuela 10,51 857 980
26161 Valdemadera 13,93 9 8
26162 Valgañón 31,74 153 140
26163 Ventosa 9,63 150 176
26164 Ventrosa 72,93 65 54
26165 Viguera 41,72 417 408
26166 Villalba de Rioja 8,96 170 147
26167 Villalobar de Rioja 10,94 74 69
26168 Villamediana de Iregua 20,42 5.535 7.855
26169 Villanueva de Cameros 18,44 120 71
26170 El Villar de Arnedo 18,25 640 605
26171 Villar de Torre 11,99 282 172
26172 Villarejo 6,38 39 29
26173 Villarroya 11,77 9 5
26174 Villarta-Quintana 24,73 158 144
26175 Villavelayo 89,07 64 48
26176 Villaverde de Rioja 5,87 80 55
26177 Villoslada de Cameros 94,71 375 323
26178 Viniegra de Abajo 65,68 113 75
26179 Viniegra de Arriba 38,46 45 39
26180 Zarratón 18,69 265 253
26181 Zarzosa 18,29 14 14
26183 Zorraquín 6,44 80 90

Notas[editar | editar a fonte]