Lista de concellos de Burgos

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Mapa municipal da provincia de Burgos.

Lista de concellos da provincia de Burgos:

Nombre Pob.
(INE 2007)
Pob.
(INE 2006)
Pob.
(INE 2005)

A

Abajas 35 36 39
Adrada de Haza 263 250 257
Aguas Cándidas 70 79 90
Aguilar de Bureba 62 64 69
Albillos 229 211 214
Alcocero de Mola 46 49 49
Alfoz de Bricia 109 104 115
Alfoz de Quintanadueñas 1.643 1.515 1.412
Alfoz de Santa Gadea 119 125 123
Altable 58 56 58
Los Altos 196 203 208
Ameyugo 97 93 90
Anguix 175 161 158
Aranda de Duero 31.940 31.545 31.247
Arandilla 182 186 188
Arauzo de Miel 341 341 341
Arauzo de Salce 74 80 76
Arauzo de Torre 105 103 103
Arcos de la Llana 773 643 600
Arenillas de Riopisuerga 197 202 208
Arija 182 192 199
Arlanzón 431 439 429
Arraya de Oca 51 51 52
Atapuerca 199 191 195
Los Ausines 142 137 138
Avellanosa de Muñó 139 142 143

B

Bahabón de Esgueva 125 121 122
Los Balbases 346 346 354
Baños de Valdearados 420 418 424
Bañuelos de Bureba 34 35 38
Barbadillo de Herreros 129 137 137
Barbadillo del Mercado 167 166 172
Barbadillo del Pez 85 82 95
Barrio de Muñó 32 30 30
Los Barrios de Bureba 235 234 236
Barrios de Colina 74 71 71
Basconcillos del Tozo 352 358 381
Bascuñana 51 55 53
Belbimbre 77 79 80
Belorado 2.156 2.157 2.150
Berberana 75 77 81
Berlangas de Roa 218 222 225
Berzosa de Bureba 43 45 43
Bozoó 111 105 110
Brazacorta 75 85 86
Briviesca 7.227 7.146 6.926
Bugedo 169 152 155
Buniel 359 351 300
Burgos 174.075 173.676 172.421
Busto de Bureba 199 193 200

C

Cabañes de Esgueva 217 223 233
Cabezón de la Sierra 54 56 58
Caleruega 484 462 489
Campillo de Aranda 196 190 197
Campolara 71 82 82
Canicosa de la Sierra 568 566 565
Cantabrana 36 36 38
Carazo 44 45 49
Carcedo de Bureba 40 42 43
Carcedo de Burgos 271 253 237
Cardeñadijo 935 785 694
Cardeñajimeno 783 696 624
Cardeñuela Riopico 111 108 103
Carrias 33 34 41
Cascajares de Bureba 53 57 55
Cascajares de la Sierra 31 32 32
Castellanos de Castro 58 58 61
Castil de Peones 26 27 26
Castildelgado 59 67 69
Castrillo de la Reina 248 252 257
Castrillo de la Vega 657 657 638
Castrillo de Riopisuerga 73 76 85
Castrillo del Val 637 609 553
Castrillo Matajudíos 67 70 72
Castrojeriz 883 910 929
Cavia 261 266 259
Cayuela 153 133 126
Cebrecos 60 63 64
Celada del Camino 100 101 100
Cerezo de Río Tirón 681 686 704
Cerratón de Juarros 62 63 63
Ciadoncha 86 89 93
Cillaperlata 39 39 41
Cilleruelo de Abajo 290 292 290
Cilleruelo de Arriba 69 75 74
Ciruelos de Cervera 127 131 143
Cogollos 464 431 378
Condado de Treviño 1.400 1.345 1.333
Contreras 100 100 102
Coruña del Conde 155 162 158
Covarrubias 634 620 632
Cubillo del Campo 93 85 79
Cubo de Bureba 106 118 116
La Cueva de Roa 103 105 103
Cuevas de San Clemente 50 53 57

E

Encío 47 45 48
Espinosa de Cervera 102 104 101
Espinosa de los Monteros 2.021 1.951 1.974
Espinosa del Camino 36 38 35
Estépar 78º 777 777

F

Fontioso 67 69 69
Frandovínez 108 125 125
Fresneda de la Sierra Tirón 123 113 118
Fresneña 120 111 108
Fresnillo de las Dueñas 411 363 381
Fresno de Río Tirón 203 215 220
Fresno de Rodilla 49 44 41
Frías 284 293 298
Fuentebureba 55 59 70
Fuentecén 268 268 280
Fuentelcésped 199 187 190
Fuentelisendo 101 106 104
Fuentemolinos 103 106 112
Fuentenebro 175 178 170
Fuentespina 694 685 666

G

Galbarros 33 32 33
La Gallega 72 81 83
Grijalba 126 123 130
Grisaleña 44 45 48
Gumiel de Izán 633 641 657
Gumiel de Mercado 387 394 387

H

Hacinas 182 188 184
Haza 32 32 33
Hontanas 67 70 70
Hontangas 129 128 129
Hontoria de la Cantera 130 137 142
Hontoria de Valdearados 236 242 238
Hontoria del Pinar 836 863 837
Las Hormazas 125 121 127
Hornillos del Camino 65 64 66
La Horra 402 412 416
Hortigüela 120 124 121
Hoyales de Roa 252 251 261
Huérmeces 129 127 128
Huerta de Arriba 159 156 161
Huerta de Rey 1.157 1.175 1.204
Humada 162 167 174
Hurones 70 70 68

I

Ibeas de Juarros 1.298 1.276 1.233
Ibrillos 82 87 88
Iglesiarrubia 50 52 56
Iglesias 148 156 163
Isar 369 359 376
Itero del Castillo 105 100 107

J

Jaramillo de la Fuente 39 39 39
Jaramillo Quemado 9 9 13
Junta de Traslaloma 192 195 196
Junta de Villalba de Losa 127 139 126
Jurisdicción de Lara 56 60 59
Jurisdicción de San Zadornil 113 98 96

L

Lerma 2.718 2.789 2.744
Llano de Bureba 68 71 70

M

Madrigal del Monte 198 194 202
Madrigalejo del Monte 192 197 202
Mahamud 149 153 157
Mambrilla de Castrejón 134 136 141
Mambrillas de Lara 60 62 68
Mamolar 51 56 60
Manciles 33 33 34
Mazuela 76 73 77
Mecerreyes 288 302 300
Medina de Pomar 5.777 5.610 5.483
Melgar de Fernamental 1.889 1.876 1.906
Merindad de Cuesta-Urria 471 492 493
Merindad de Montija 873 843 850
Merindad de Río Ubierna 1.376 1.362 1.369
Merindad de Sotoscueva 499 487 505
Merindad de Valdeporres 468 468 477
Merindad de Valdivielso 454 469 474
Milagros 490 496 476
Miranda de Ebro 38.417 38.276 37.664
Miraveche 104 102 106
Modúbar de la Emparedada 398 388 372
Monasterio de la Sierra 46 43 45
Monasterio de Rodilla 215 215 220
Moncalvillo 108 107 105
Monterrubio de la Demanda 86 91 95
Montorio 180 172 167
Moradillo de Roa 204 210 212

N

Nava de Roa 250 259 247
Navas de Bureba 47 47 46
Nebreda 88 88 93
Neila 215 239 236

O

Olmedillo de Roa 196 191 187
Olmillos de Muñó 43 38 39
Oña 1.350 1.422 1.452
Oquillas 70 76 75
Orbaneja Riopico 166 160 179

P

Padilla de Abajo 92 94 101
Padilla de Arriba 98 98 106
Padrones de Bureba 50 49 55
Palacios de la Sierra 851 854 861
Palacios de Riopisuerga 41 31 30
Palazuelos de la Sierra 72 67 69
Palazuelos de Muñó 65 65 66
Pampliega 376 381 395
Pancorbo 492 476 464
Pardilla 130 130 134
Partido de la Sierra en Tobalina 89 81 80
Pedrosa de Duero 509 514 520
Pedrosa de Río Úrbel 260 258 255
Pedrosa del Páramo 89 95 100
Pedrosa del Príncipe 189 201 208
Peñaranda de Duero 559 551 568
Peral de Arlanza 194 205 216
Piérnigas 32 33 34
Pineda de la Sierra 119 121 126
Pineda Trasmonte 151 151 154
Pinilla de los Barruecos 120 129 126
Pinilla de los Moros 41 40 41
Pinilla Trasmonte 198 202 208
Poza de la Sal 358 359 374
Prádanos de Bureba 51 51 54
Pradoluengo 1.470 1.549 1.607
Presencio 226 234 250
La Puebla de Arganzón 457 456 467
Puentedura 123 131 132

Q

Quemada 256 265 260
Quintana del Pidio 182 180 175
Quintanabureba 38 33 35
Quintanaélez 76 76 77
Quintanaortuño 216 215 191
Quintanapalla 129 129 119
Quintanar de la Sierra 2.057 1.994 1.984
Quintanavides 103 107 106
Quintanilla de la Mata 147 151 150
Quintanilla del Agua y Tordueles 568 573 590
Quintanilla del Coco 94 98 102
Quintanilla San García 98 102 94
Quintanilla Vivar 679 660 612
Las Quintanillas 386 385 375

R

Rabanera del Pinar 145 142 143
Rábanos 106 103 101
Rabé de las Calzadas 203 196 163
Rebolledo de la Torre 160 160 168
Redecilla del Camino 139 140 146
Redecilla del Campo 74 72 78
Regumiel de la Sierra 426 442 450
Reinoso 17 17 20
Retuerta 67 74 73
Revilla del Campo 134 135 129
Revilla Vallejera 98 102 108
La Revilla y Ahedo 121 121 124
Revillarruz 313 252 211
Rezmondo 22 23 25
Riocavado de la Sierra 64 66 66
Roa 2.372 2.363 2.334
Rojas 83 87 87
Royuela de Río Franco 250 264 271
Rubena 187 194 186
Rublacedo de Abajo 34 33 38
Rucandio 95 88 87

S

Salas de Bureba 135 144 143
Salas de los Infantes 2.080 2.049 2.071
Saldaña de Burgos 163 144 138
Salinillas de Bureba 53 54 49
San Adrián de Juarros 65 49 45
San Juan del Monte 149 158 160
San Mamés de Burgos 297 295 277
San Martín de Rubiales 202 220 231
San Millán de Lara 79 78 80
San Vicente del Valle 45 48 47
Santa Cecilia 114 115 110
Santa Cruz de la Salceda 174 179 181
Santa Cruz del Valle Urbión 101 105 109
Santa Gadea del Cid 161 170 179
Santa Inés 164 172 178
Santa María del Campo 653 683 697
Santa María del Invierno 62 62 64
Santa María del Mercadillo 157 159 161
Santa María Rivarredonda 105 105 111
Santa Olalla de Bureba 36 41 40
Santibáñez de Esgueva 130 130 140
Santibáñez del Val 68 66 65
Santo Domingo de Silos 311 321 311
Sargentes de la Lora 160 169 185
Sarracín 292 284 282
Sasamón 1.269 1.296 1.315
La Sequera de Haza 45 50 53
Solarana 110 105 108
Sordillos 29 29 30
Sotillo de la Ribera 598 593 604
Sotragero 260 230 204
Sotresgudo 578 606 629
Susinos del Páramo 113 110 118

T

Tamarón 47 43 43
Tardajos 780 761 730
Tejada 39 41 41
Terradillos de Esgueva 116 117 123
Tinieblas de la Sierra 40 42 46
Tobar 38 39 43
Tordómar 374 365 340
Torrecilla del Monte 70 72 77
Torregalindo 147 148 140
Torrelara 39 24 26
Torrepadre 80 84 88
Torresandino 759 778 799
Tórtoles de Esgueva 509 501 520
Tosantos 56 56 62
Trespaderne 1.139 1.067 1.053
Tubilla del Agua 188 189 206
Tubilla del Lago 155 168 170

U

Úrbel del Castillo 110 102 92

V

Vadocondes 420 425 428
Valdeande 119 129 132
Valdezate 166 172 180
Valdorros 211 188 172
Vallarta de Bureba 55 58 60
Valle de las Navas 616 611 608
Valle de Losa 612 610 611
Valle de Manzanedo 134 134 130
Valle de Mena 3.704 3.611 3.515
Valle de Oca 204 215 212
Valle de Santibáñez 576 564 579
Valle de Sedano 553 506 506
Valle de Tobalina 1.042 1.021 1.046
Valle de Valdebezana 646 631 654
Valle de Valdelaguna 220 202 207
Valle de Valdelucio 357 362 366
Valle de Zamanzas 68 72 78
Vallejera 60 54 52
Valles de Palenzuela 92 98 101
Valluércanes 96 92 97
Valmala 35 36 35
La Vid de Bureba 35 37 30
La Vid y Barrios 288 300 315
Vileña 28 30 30
Villadiego 1.834 1.840 1.868
Villaescusa de Roa 166 166 172
Villaescusa la Sombría 70 69 65
Villaespasa 20 18 21
Villafranca Montes de Oca 142 155 164
Villafruela 240 252 243
Villagalijo 79 82 85
Villagonzalo Pedernales 1.295 1.245 1.122
Villahoz 368 360 399
Villalba de Duero 652 652 622
Villalbilla de Burgos 869 846 827
Villalbilla de Gumiel 106 112 114
Villaldemiro 70 68 70
Villalmanzo 485 507 457
Villamayor de los Montes 228 221 216
Villamayor de Treviño 94 95 97
Villambistia 56 59 61
Villamedianilla 21 23 25
Villamiel de la Sierra 36 37 38
Villangómez 294 301 308
Villanueva de Argaño 127 132 120
Villanueva de Carazo 27 24 25
Villanueva de Gumiel 286 274 281
Villanueva de Teba 54 55 57
Villaquirán de la Puebla 51 50 54
Villaquirán de los Infantes 169 165 180
Villarcayo de Merindad de Castilla la Vieja 4.521 4.377 4.178
Villariezo 484 418 385
Villasandino 231 224 233
Villasur de Herreros 307 312 316
Villatuelda 55 58 62
Villaverde del Monte 169 167 174
Villaverde-Mogina 97 100 106
Villayerno Morquillas 195 185 195
Villazopeque 72 73 76
Villegas 104 111 110
Villoruebo 59 60 61
Viloria de Rioja 56 55 60
Vilviestre del Pinar 728 718 742
Vizcaínos 49 49 51

Z

Zael 129 130 133
Zarzosa de Río Pisuerga 42 47 50
Zazuar 260 265 267
Zuñeda 63 63 64