Kristofer Hivju

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura
Kristofer Hivju
Kristofer Hivju (Cropped, 2015).jpg
Nacemento7 de decembro de 1978 (40 anos)
LugarOslo, Noruega Noruega
NacionalidadeNoruega
PaiErik Hivju
Cónxuxe(s)Gry Molvær
ProfesiónActor
editar datos en Wikidata ]

Kristofer Hivju, nado en Oslo o 7 de decembro de 1978, é un actor, produtor e guionista noruegués, coñecido polo seu papel de Tormund Giantsbane na serie da HBO Game of Thrones,[1] e por interpretar a Jonas no filme de 2011 The Thing. No 2004, graduouse da Academia Rusa de Artes Teatrais (GITIS) en Århus, Dinamarca. Hivju tamén aparece no filme After Earth de M. Night Shyamalan.

É fillo do actor noruegués Erik Hivju.

Filmografía[editar | editar a fonte]

Filmografía
Ano Título Papel Notas
2001 Fox Grønland Jim Olsen Serie de televisión
2005 Closework Nurse Curtametraxe
2007 Seks som oss Bar customer Serie de televisión
2007 Kilolirakis Curtametraxe
2007 Melonas Serie de televisión
2007 Størst av alt Ben Miniserie
2008 Flax Torpedo Curtametraxe
2008 Manhunt Home no café
2008 A Perfect Day for Golf Gudmund o paramédico Curtametraxe
2011 Min Siste Bull Vítima Curtametraxe
2011 The Thing Jonas
2011 Olav Olaf II de Noruega Documental
2013 After Earth Xefe de seguridade
2013 Game of Thrones Tormund Giantsbane Serie de televisión
2014 In Order of Disappearance
2014 Turist

Notas[editar | editar a fonte]

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]