Saltar ao contido

Gerard McCarthy

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Infotaula de personaGerard McCarthy
Biografía
Nacemento31 de marzo de 1981 Editar o valor em Wikidata (43 anos)
Belfast, Reino Unido Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
País de nacionalidadeReino Unido Editar o valor em Wikidata
EducaciónSt. Mary's Christian Brothers' Grammar School, Belfast (en) Traducir
Laine Theatre Arts (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactor , presentador de televisión , actor de cinema , actor de televisión Editar o valor em Wikidata
Período de actividade2005 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata

Páxina webgerardmccarthy.co.uk Editar o valor em Wikidata
IMDB: nm2490263 Editar o valor em Wikidata

Gerard McCarthy, nado o 31 de marzo de 1981 en Belfast é un actor de Irlanda do Norte.

Traxectoria

[editar | editar a fonte]

A súa carreira coma actor comezou no teatro, cando entrou no Laine Theatre Arts, graduándose en 2002.

Máis recentemente realizou os papeis de Kevin McSwain no drama da BBC The Fall e Bronsted na serie de televisión Vikings.

Filmografía

[editar | editar a fonte]
Ano Título Papel Notas
2005 On Eagles Wing Televisión
2006-2010 Hollyoaks Serie de televisión
2008 Hollyoaks Later Serie de televisión
2009 Belonging to Laura
2011 The Merry Wives of Windsor
2012 Titanic: Blood & Steel Ashley Stokes Serie de televisión
2013 Vikings Bronsted Serie de televisión
2013 The Fall Kevin McSwain Serie de televisión
2014 A Nightingale Falling Capitán Shearing
2014 Puppy Love Damon Peachey Serie de televisión

Véxase tamén

[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas

[editar | editar a fonte]