Lista de normas ISO

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Certificado ISO 14001.

A Lista de normas ISO, normas publicadas pola Organización Internacional para a Estandarización, inclúe 19.000 normas internacionais redactadas por máis de 270 comités técnicos.

ISO 1–ISO 999[editar | editar a fonte]

  • ISO 1:2002 Especificacións xeométricas dos produtos (en inglés Geometrical Product Specifications, GPS) – Temperatura e xeometría de produtos, especificacións e verificacións
  • ISO 2:1973 Téxtiles – Designación da dirección, trenzado en fíos e produtos similares
  • ISO 3:1973 Números preferentes – Series de números preferentes
  • ISO 4:1997 Información e documentación – Normas para abreviaturas de palabras en títulos e títulos de publicacións
  • ISO 5 Fotografía e tecnoloxía gráfica – Medidas de densidades
    • ISO 5-1:2009 Xeometría e notación funcional
    • ISO 5-2:2009 Condicións xeométricas para densidade de transmitancia
    • ISO 5-3:2009 Condicións espectrais
    • ISO 5-4:2009 Condicións xeométricas para densidade de reflexión
  • ISO 6:1993 Fotografía – Negativo en branco e negro de película fotográfica/sistema de procesado – Determinación da sensibilidade ISO
  • ISO 7 Roscas para tubos en xuntas estancas a presión
    • ISO 7-1:1994 Dimensións, tolerancias e designacións
    • ISO 7-2:2000 Verificación por medio de galgas
  • ISO 8:1977 Documentación – Presentación de publicacións periódicas
  • ISO 9:1995 Información e documentación – Transcrición de caracteres cirílicos a caracteres latinos – Linguas eslavas e non eslavas
  • ISO 11:1987 Aeronaves – Probas de presión en terra para cabinas presurizadas
  • ISO 12:1987 Aerospacial – Tubos – Identificación
  • ISO 14:1982 Lados rectos e estrías para eixos cilíndricos con centrado interior – Dimensións, tolerancias e verificacións
  • ISO 16:1975 Acustica – Frecuencia de afinación estándar (Diapasón musical)
  • ISO 17:1973 Guía para o uso de números preferentes en series de números preferentes
  • ISO 18 Documentación – Lista de contidos de publicacións periódicas
  • ISO 31 Magnitudes e unidades (retirado)
  • ISO 65:1981 Tubos de aceiro ao carbono axeitados para roscar segundo ISO 7-1
  • ISO 68 ISO Roscas uso xeral – Perfil básico
    • ISO 68-1:1998 Roscas métricas
    • ISO 68-2:1998 Roscas en polgadas
  • ISO Guía 73:2009 Xestión de riscos - Vocabulario
  • ISO 128:1982 Debuxo técnico – Principios xerais de representacion (retirado o 17/04/2001)
  • ISO 216:2007 Papel de cartas e certas clases de material impreso – Medidas recortado – Series A e B, e indicación de dirección de fabricación
  • ISO 226:2003 Acústica – Ecualización normal de igualdade de niveis
  • ISO 228 Roscas en tubos en xuntas sen presión
    • ISO 228-1:2000 Dimensións, tolerancias e designacións
    • ISO 228-2:1987 Verificación por sistemas de límite de tolerancias
  • ISO 233 Información e documentación – Transliteración de caracteres arábigos a caracteres latinos [Note 3]
    • ISO 233-2:1993 Lingua árabe – Transcrición simplificada
    • ISO 233-3:1999 Lingua persa – Transcrición simplificada
  • ISO 259 Información e documentación – Transcrición de caracteres hebreos a caracteres latinos [Note 3]
    • ISO 259-2:1994 Transcrición simplificada
  • ISO 261 ISO uso xeral métricas roscas parafuso – Uso xeral
  • ISO 262 ISO uso xeral métricas roscas parafuso – Selección tamaños de parafusos, pernos e tuercas
  • ISO 361 Simboloxía básica para radiacións ionizantes
  • ISO 500 Tractores agrícolas – Enganche traseiro toma de forza tipos 1, 2 e 3
  • ISO 518:2006 Fotografía – Zócalo de flash de cámara, con e sen contactos eléctricos, para lámpadas de flash e unidades electrónicas de flash – Especificacións
  • ISO 519:1992 Fotografía – Cámaras de man – Dimensións do conector de flash
  • ISO 639 Códigos para representación de nomes das linguas
    • ISO 639-1 Código alfa-2
    • ISO 639-2 Código alfa-3
    • ISO 639-3 Código alfa-3 para cobertura completa de idiomas
    • ISO 639-4 Principios xerais de codificación e representación de nomes de linguaxes e entidades relacionadas, e guía de aplicacións
    • ISO 639-5 Código alfa-3 para familias e grupos lingüísticos
    • ISO 639-6 Código alfa-4 para unha cobertura completa de variantes lingüísticas
  • ISO/IEC 646 Información tecnolóxica – ISO 7-bit coded character set for information interchange
  • ISO 657 Seccións de aceiro laminados en quente
  • ISO 668 Colectores de carga serie 1 – Clasificación, dimensións e tipos
  • ISO 690 Información e documentación – Guías para referencias bibliograficas e citacións e fontes de información
  • ISO 704 Terminoloxía do traballo – Principios e métodos
  • ISO 732 Fotografía – película de tamaño 120 a tamaño 220 – Dimensións
  • ISO 764 Reloxería – Resistencia magnética dos reloxos
  • ISO 838 Papel – Perforacións para uso xeral – Especificacións
  • ISO 843:1997 Información e documentación – Conversión de caracteres gregos en caracteres latinos
  • ISO 860 Terminoloxía do traballo – Harmonización de conceptos e termos
  • ISO 898 Propiedades mecánicas dos materiais de fixación feitos con aleacións de aceiro ao carbono
    • ISO 898-1 Pernos, parafusos e espárragos con propiedades especificadas por clases – Rosca grosa e fío de paso fino
    • ISO 898-2 Tuercas con especificacións de proba e valores de carga – Rosca grosa
    • ISO 898-5 Parafusos e elementos de fixación roscados similares non suxeitos a esforzos de tracción
    • ISO 898-6 Tuercas con especificacións de proba e valores de carga – Rosca de paso fino
    • ISO 898-7 Probas de torsión e par mínimo para pernos e parafusos cun diámetro nominal de 1 mm a 10 mm
  • ISO 965 ISO propósito xeral roscas de paso métrico – Tolerancias
    • ISO 965-1 Principios e datos básicos
    • ISO 965-2 Límites e tamaños para uso xeral externos e internos de pasos de roscas – Calidade media
    • ISO 965-3 Deviacións para roscas de construción
    • ISO 965-4 Límites de tamaños dos fíos de inmersión en quente galvanizado do parafuso exterior para acoplarse con roscas dos parafusos roscados internos coa posición da tolerancia H ou G despois do galvanizado
    • ISO 965-5 Límites de tamaños dos fíos de rosca internos para acoplarse con inmersión en quente en roscas galvanizadas de parafuso externo cun tamaño máximo de tolerancia de posición H antes da galvanización
  • ISO 999 Información e documentación – Guías para o contido, organización e presentación dos índices

ISO 1000–ISO 4999[editar | editar a fonte]

  • ISO 1000 SI de unidades e recomendacións para uso de múltiplos e de outras unidades (retirada 17/11/2009)
  • ISO 1004 Procesado de información – Recoñecemento magnético de caracteres impresos – Especificacións de impresión
  • ISO 1007 Fotografía – película de 135 e revistas – Especificacións
  • ISO 1101 Especificacións xeométricas dos produtos (Geometrical Product Specifications, GPS) – Tolerancias xeométricas – Tolerancias de forma, orientación, localización e saída
  • ISO 1222 Fotografía – Conexións trípodes
  • ISO/IEC 1539 Tecnoloxías da información – Linguaxes de programación – Fortran
  • ISO 1629 Caucho e látex – Nomenclatura
  • ISO 1745 Procesado de información – Modo básico de procedementos de control para sistemas de comunicacións de información
  • ISO 1750 Pesticidas e outros agroquímicos – Nomes comúns
  • ISO/IEC 2022 Tecnoloxía da información – Estrutura do código de caracteres e extensións técnicas
  • ISO 2108 Información e documentación – International standard book number (ISBN)
  • ISO 2145 Documentación – Numeración de divisións e subdivisións en documentos escritos
  • ISO 2162 Documentación técnica de produtos – Springs
    • ISO 2162-1 Representación simplificada
    • ISO 2162-2 Presentación de información para compresión cilíndrica helicoidal
  • ISO 2171 Cereais, legumes e podutos similares – Rendemento, determinación por incineración
  • ISO 2240:2003 Fotografía – Cores de revelado de película para cámara – Determinación de velocidades ISO
  • ISO 2533 Atmosfera estándar
  • ISO 2709 Información e documentación – Formato para cambio de información
  • ISO 2768 Tolerancias xerais
    • ISO 2768-1 Tolerancias para dimensións lineais e angulares sen indicación de tolerancias individuais
    • ISO 2768-2 Tolerancias xeométricas para acabados sen indicacións de tolerancia individual
  • ISO 2852 Aceiro inoxidable: abrazadeiras para acoplamento de tubos para a industria alimentaria
  • ISO 3082 Mineral de ferro – Toma de mostras e procedementos de preparación de mostras
  • ISO 3098 Documentación tecnica de produtos – Rotulación
  • ISO 3103 Te – Preparación de licor para uso en probas sensoriais
  • ISO 3166 Códigos para a representación dos nomes dos países e as súas rexións
  • ISO 3297 Información e documentación – International standard serial number (ISSN)
  • ISO 3394 Dimensións de embalaxes ríxidos rectangulares – Embalaxes de transporte
  • ISO 3506 Propiedades mecánicas de resistencia á corrosión, soportes de aceiro inoxidable
  • ISO 3536 Vehículos rodantes – Materiais de acristalamento de seguridade – Vocabulario
  • ISO 3537 Vehículos rodantes – Materiais de acristalamento de seguridade – Probas mecánicas
  • ISO 3538 Vehículos rodantes – Materiais de acristalamento de seguridade – Métodos de proba para propiedades ópticas
  • ISO 3601 Sistemas de potencia hidráulica – Aros-O
    • ISO 3601-1 Diámetros interiores, cross-sections, tolerancias e códigos de designación
    • ISO 3601-2 Dimensións carcasa para aplicacións xerais
    • ISO 3601-3 Criterios de aceptación de calidade
    • ISO 3601-4 Aneis antiextrusión (aneis de protección)
    • ISO 3601-5 Adecuación de materiais elastoméricos para aplicacións industriais
  • ISO 3602 Documentación – Romanización do xaponés
  • ISO 3632 Especias
  • ISO 3635:1981 Tallas para a designación da roupa – Definicións e procedementos para medidas corporais
  • ISO 3676 Packaging – Medidas de unidades de carga – Dimensións
  • ISO 3864 Simboloxía gráfica – Cores de seguridade e sinais de saguridade
  • ISO 3901 Información e documentación – Código Internacional Standar de Gravación (ISRC)
  • ISO 3977 Turbinas de gas – Adquisicións
  • ISO 4074 Condóns de Látex natural – Requerimentos e métodos de proba
  • ISO 4157 Debuxos de construción – Sistemas de designación
    • ISO 4157-1 Edificios e zonas de edificios
    • ISO 4157-2 Nomes de habitacións e números
    • ISO 4157-3 Identificacións de habitacións
  • ISO 4165 Vehículos rodantes — Conexións eléctricas — Conexión de dobre polo
  • ISO 4179 Tubos de ferro fundido e acesorios para presión e liñas sen presión – Revestidos de morteiro de cemento
  • ISO 4217 Códigos para a representación de cotizacións e fondos
  • ISO 4628 Pinturas e acabados – Avaliación de degradación de pinturas – Designación de calidade e tipo de defectos, e de intensidade de trocos uniformes e aparencia
    • ISO 4628-1 Introdución xeral e sistemas de designación
    • ISO 4628-2 Avaluación de grado de formación de ampolas
    • ISO 4628-3 Avaluación de grado de oxidación
    • ISO 4628-4 Avaluación de grado de agrietamento
    • ISO 4628-5 Avaluación de grado de descamación
    • ISO 4628-6 Avaluación de grado de desintegración en po polo método de cinta
    • ISO 4628-7 Avaluación de grado de desintegración en po polo método do veludo
    • ISO 4628-8 Avaluación de grado de delaminación e corrosión ao redor do raiado
    • ISO 4628-10 Avaluación de grado de corrosión filiforme
  • ISO/IEC 4873:1991 Tecnoloxías da información – ISO 8-bit código para intercambio de información – Estrutura e regras para implementación
  • ISO 4892 Plásticos – Métodos de exposición en laboratorio a fontes de luz

ISO 5000–ISO 9999[editar | editar a fonte]

Certificado ISO 9001
  • ISO 5127 Información e documentación – Vocabulario
  • ISO 5167 Medición do caudal de fluídos a presión por dispositivos diferenciais insertados en condutos de seccións circulares cheos
    • ISO 5167-1 Principios xerais e requerimentos
    • ISO 5167-2 Orificios en pletinas
    • ISO 5167-3 Boquillas e boquillas Venturi
    • ISO 5167-4 Tubos Venturi
  • ISO/IEC 5218 Tecnoloxía da información – Códigos para a representación dos sexos humáns
  • ISO 5455 Debuxo técnico – Escalas
  • ISO 5457 Documentación técnica de produtos – Medidas e formatos de follas de debuxo
  • ISO 5775 Pneumáticos e llantas de bicicleta
  • ISO 5776 Tecnoloxía gráfica - Símbolos para corrección de textos
  • ISO 5800:2001 Fotografía – Negativo de película a cor para fotografía – Determinación de velocidade ISO
  • ISO 5964 Documentación – Guía para o establecemento e desenvolvemento de tesauros multilinguais
  • ISO 5971:1981 Tallas designación de roupa – Pantis
  • ISO 6166 Seguridades e instrumentos financeiros relacionados – Internation securities identification numbering system (ISIN)
  • ISO 6194 Eixo rotativo con retén radial de elementos elastoméricos de selado incorporando
    • ISO 6194-5 Identificación de imperfeccións visuais
  • ISO 6336 Cálculo de capacidade de carga de espuela de engranaxes helicoidais
  • ISO 6344 Revestimentos abrasivos – Análise de tamaño de grao
    • ISO 6344-1 Tamaño de grao, proba de distribución
    • ISO 6344-2 Determinación de distribución de tamaño de grao de macrogrits P12 a P220
    • ISO 6344-3 Determinación de distribución de tamaño de grao de microgrits P240 a P2500
  • ISO/IEC 6429 Tecnoloxías da información – Funcións de control para xogos de caracteres codificados
  • ISO 6438 Documentación – Código africano: xogo de caracteres para intercambio de información bibliotecaria
  • ISO/IEC 6523 Tecnoloxías da información – Estrutura para a identificación de organizacións e organización de pezas
  • ISO 6579 Microbioloxía de alimentos de consumo humano e animal – Método horizontal para a detección de Salmonela spp.
  • ISO 6594 Tubos de drenaxe de ferro fundido e accesorios – Series de billas
  • ISO 6709 Representación estándar de localización de puntos xeográficos por coordenadas
  • ISO 6946 Compoñentes de edificación e elementos construtivos – Resistencia térmica e transmitania térmica – Método de cálculo
  • ISO 7001 Símbolos gráficos – Símbolos públicos informativos
  • ISO 7002 Agricultura, produtos alimenticios – Deseño para un método estándar para a mostraxe dun lote
  • ISO 7098 Información e documentación – Romanización do chinés
  • ISO 7200 Documentación técnica de produtos – Campos de información en títulos dos bloques e cabeceiras de documento
  • ISO 7240 Detección de lume e sistemas de alarmas
  • ISO 7372 Intercambio de datos comerciais
  • ISO/IEC 7498 Tecnoloxía da información - Intercomunicación de sistemas abertos - Modelo de referencias básicas
    • ISO/IEC 7498-1 Módelo Básico
    • ISO 7498-2 Seguridade na arquitectura
    • ISO/IEC 7498-3 Nomes e enderezos
    • ISO/IEC 7498-4 Macroxestión
  • ISO/IEC 7501 Tarxetas de identificación – Máquinas de lectura de documentos de viaxe
    • ISO/IEC 7501-1:2008 Pasaporte lexible por máquinas
    • ISO/IEC 7501-2:1997 Visado lexible por máquinas
    • ISO/IEC 7501-3:2005 Maquinaria oficial de lectura de documentos de viaxe
  • ISO 7736 Vehículos rodantes – Autorradios frontais de instalación – Medidas da instalación incluíndo conexións
  • ISO/IEC 7810 Tarxetas de identificación – Características físicas
  • ISO/IEC 7811 Tarxetas de identificación – Técnicas de gravación
  • ISO/IEC 7812 Tarxetas de identificación – Identificación de emisores
  • ISO/IEC 7813 Tecnoloxías da información – Tarxetas de identificación – Tarxetas de transaccións financeiras
  • ISO/IEC 7816 Tarxetas de identificación – Tarxetas con circuíto integrado
  • ISO/IEC 7942 Tecnoloxías da información – Gráficas por ordenador e procesado de imaxes – Graphical Kernel System (GKS)
  • ISO 8000 Calidade dos datos
  • ISO 8015:2011 Geometrical product specifications (GPS) – Fundamentos – Conceptos, principios e normas
  • ISO 8090 Bicicletas – Terminoloxía
  • ISO 8180 Tubos de ferro fundido – Man de polietileno polo lado da aplicación
  • ISO 8373 Manipulación de robots industriais – Vocabulario
  • ISO 8501 Preparación de substratos de aceiro antes da aplicación de pinturas e produtos relacionados – Avaliación visual da limpeza da surficie
  • ISO 8559:1989 Material de vestiario e estudios antropométricos - Dimensións corporais
  • ISO 8583 Tarxetas para transaccións financeiras, mensaxes orixinados por tarxetas – Especificacións para intercambio de mensaxes
    • ISO 8583-1 Mensaxes, elementos de datos e valores de códigos
    • ISO 8583-2 Aplicación e procedementos de rexistro para códigos de identificación de institucións (IIC)
    • ISO 8583-3 Procedementos de mantemento para mensaxes, elementos de información e valores dos códigos
  • ISO 8601 Data elements and interchange formats – Information interchange – Representation of dates and times
  • ISO/IEC 8613 Tecnoloxías da información – Open Document Architecture (ODA) e formato de intercambio
  • ISO/IEC 8632 Tecnoloxías da información – Gráficas de ordenador – Metaarquivos para almacenamento e transferencia de información gráfica
    • ISO/IEC 8632-1 Especificacións de funcionamento
    • ISO/IEC 8632-2 Codificado de caracteres
    • ISO/IEC 8632-3 Codificado binario (retirado 21/06/2001)
    • ISO/IEC 8632-4 Limpeza de texto codificado
  • ISO 8651 Tecnoloxía da información – Gráficos por ordenador – Graphical Kernel System (GKS) linguaxe ligado
  • ISO/IEC 8652 Tecnoloxía da información – Linguaxe de programación – Ada
  • ISO 8653:1986 Xollería – Talla de aneis – Definición, medidas e designacións
  • ISO 8691 Produtos petrolíferos – Niveis baixos de vanadio en combustibles líquidos – Determinación por absorción atómica de chamas - Espectrometría de cinsas
  • ISO 8805 Sistemas de procesado de información – Gráficos por ordenador – Graphical Kernel System para Tres Dimensións (GKS-3D) descrición funcional
  • ISO/IEEC 8806 Tecnoloxía da información – Gráficos por ordenador – Graphical Kernel System para Tres Dimensións (GKS-3D) linguaxes ligados
    • ISO/IEEC 8806-4 C
  • ISO 8807 Sistemas de procesado de información – Interconexión sistemas abertos – Especificacións de linguaxe de ordenación temporal, LOTOS – Técnica de descrición formal baseada en ordenación temporal de conducta observacional
  • ISO/IEC 8824 Tecnoloxía da información – Sintaxe abstracta notation un (ASN.1)
  • ISO/IEC 8825 Tecnoloxía da información – ASN.1 normas de codificado
  • ISO/IEC 8859 Tecnoloxía da información – 8-bit single-byte xogo de caracteres gráficos
  • ISO 8879 Procesado da información – Texto e sistemas de oficina – Standard Generalized Markup Language (SGML)
  • ISO 9000 Sistemas de xestión da calidade – Fundamentos e vocabulario
  • ISO 9001 Sistemas de xestión da calidade – Requerimentos
  • ISO 9069 Procesado de información – SGML facilidades de mantemento – SGML Document Interchange Format (SDIF)
  • ISO/IEC 9075 Tecnoloxías da información – Linguaxes de bases de datos – SQL
  • ISO/IEC 9126 Enxeñería do software – Calidade do produto
  • ISO 9141 Vehículos rodantes – Sistemas de diagnóstico
    • ISO 9141-2 California Air Resources Board, CARB requerimentos para intercambio de información dixital
    • ISO 9141-3 Verificación da comunicación entre vehículo e diagóstico a bordo e ferramenta de escaneado II
  • ISO 9241 Ergonomía e interacción con sistemas humanos
  • ISO/IEC 9293 Tecnoloxías da información – Volume e estrutura de arquivo de discos para intercambio de información
  • ISO 9362 Banca – Mensaxes de telecomunicacións bancarias – Business identifier code (BIC)
  • ISO 9407 Tallas de zapatos – Sistemas Mondopoint de tallado e marcado
  • ISO/IEC 9541 Tecnoloxías da información – Fontes para intercambio de información
    • ISO/IEC 9541-1:1991 Arquitectura
    • ISO/IEC 9541-2:1991 Portos de intercambio
    • ISO/IEC 9541-3:1994 Representación en forma de glifo
    • ISO/IEC 9541-4:2009 Armonización de fontes de formato aberto
  • ISO 9564 Sistemas financeiros – Personal Identification Number (PIN), xestión e seguridade
  • ISO/IEC 9579 Tecnoloxías da información – Aceso a bases de datos remotas por SQL con ligazóns seguras
  • ISO/IEC 9592 Tecnoloxías da información – Gráficas por ordenador e procesado de imaxe – Programación Hierática sistemas gráficos interactivos (PHIGS)
  • ISO/IEC 9593 Tecnoloxías da información – Gráficas por ordenador – Programación Hierática sistemas gráficos interactivos (PHIGS) ligazós de linguaxe
  • ISO/IEC 9594 Tecnoloxías da información – Interconexión de sistemas abertos – Directorio
  • ISO/IEC 9636 Tecnoloxías da información - Gráficos por ordenador - Técnicas de interface para diálogos con dispositivos gráficos (CGI) - Especificacións funcionais
    • ISO/IEC 9636-1 Mapas, perfiles, e conformidade
    • ISO/IEC 9636-2 Control
    • ISO/IEC 9636-3 Saídas
    • ISO/IEC 9636-4 Segmentos
    • ISO/IEC 9636-5 Entradas e difusión
    • ISO/IEC 9636-6 Raster
  • ISO 9660 Procesado da información – Volume e estrutura de arquivos en CD-ROM para intercambio de información
  • ISO/IEC 9796 Tecnoloxías da información – Técnicas de seguridade – Esquemas de sinatura dixital, recuperación de mensaxes
  • ISO/IEC 9797 Tecnoloxías da información – Security techniques – Message Authentication Codes (MACs)
  • ISO/IEC 9798 Tecnoloxías da información – Técnicas de seguridade – Entidade de autenticación
  • ISO/IEC 9834 Tecnoloxías da información – Interconexión de sistemas abertos – Procedures for the operation of OSI Registration Authorities
  • ISO 9869 Aillamento térmico – Elementos construtivos – Medidas in situ de resistencia térmica e transmitancia térmica
  • ISO/IEC 9899 Linguaxe de programación C
  • ISO/IEC/IEEE 9945 Tecnoloxías da información – Interface para sistemas operativos portables (POSIX®) Especificacións base, 7 impresión
  • ISO 9984 Información e documentación – Transcrición de caracteres xeorxianos a caracteres latinos
  • ISO 9985 Información e documentación – Transcrición de caracteres armenios a caracteres latinos
  • ISO 9992 Transaccións con tarxetas financerias – Mensaxes entre o circuíto integrado da tarxeta e o dispositivo de aceptación de tarxetas
  • ISO/IEC 9995 Tecnoloxías da información – Disposición de teclados para texto e sistemas de oficina
  • ISO 9999 Produtos de asistencia de persoas con discapacidade – Clasificación e terminoloxía

ISO 10000–ISO 14999[editar | editar a fonte]

  • ISO 10006 Sistemas de xestión da calidade – Guías para a xestión da calidade en proxectos
  • ISO 10007 Sistemas de xestión de calidade – Guías para xestión da configuración
  • ISO 10012 Sistemas de xestión da medición – Requerimentos para procesos de medición e equipos de medida
  • ISO/IEC 10021 Tecnoloxías da información – Message Handling Systems (MHS)
  • ISO/IEC 10026 Tecnoloxías da información – Interconexión de sistemas abertos
  • ISO 10077 Comportamento térmico de fiestras, portas e persianas – Cálculo de conductividade térmica
  • ISO/IEC 10089 Tecnoloxías da información – caixa de 130 mm de disco óptico regravable para intercambio de información
  • ISO/IEC 10116 Tecnoloxías da información – Técnicas de seguridade – Modos de operación para un n-bit bloques de cifrado
  • ISO/IEC 10118 Tecnoloxías da información – Técnicas de seguridade – Funcións Hash
  • ISO 10160 Información e documentación – Interconexión de sistemas abertos – Préstamo interbibliotecario – Aplicacións definicións de servizos
  • ISO 10161 Información e documentación – Interconexión de sistemas abertos – Péstamo interbibliotecario aplicacións especificacións de protocolos
  • ISO/IEC 10164 Tecnoloxías da información – Interconexión de sistemas abertos – Xestión de sistemas
  • ISO/IEC 10179:1996 Tecnoloxías da información – Linguaxes de procesado – Estilo semántico de documentos e especificacións de linguaxes (DSSSL)
  • ISO/IEC 10206 Tecnoloxías da información – Linguaxe de programación – Pascal extendido
  • ISO 10211 Ponte térmica en construción de edificios – Fluxos de calor e temperatura superficial – Detalles de cálculo
  • ISO 10218 Robots e dispositivos robóticos – Requerimentos de seguridade para robots industriais
  • ISO/IEC 10279 Tecnoloxías da información – Linguaxe de programación – BASIC completo
  • ISO 10303 Sistemas industriais de automatización e integración – Información do produto representación e cambio
  • ISO 10383 Valores e instrumentos financeiros relacionados – Códigos para intercambios e identificación do mercado (MIC)
  • ISO 10487 Vehículos de pasaxeiros – Conexións para auto radios
  • ISO 10628 Diagramas de fluxo para procesos en plantas
  • ISO/IEC 10646 Tecnoloxías da información – Universal Coded Character Set (UCS)
  • ISO 10664 Hexalobular acabado característico para pernos e parafusos – Torx cabeza de parafuso
  • ISO/IEC 10746-1 Tecnoloxías da información - Procesos de Distribución aberta - Modelo de referencia: Vixión xeral
  • ISO/IEC 10746-2 Tecnoloxías da información - Procesos de Distribución aberta - Modelo de referencia: Fundación
  • ISO/IEC 10746-3 Tecnoloxías da información - Procesos de Distribución aberta - Modelo de referencia: Araquitectura
  • ISO/IEC 10746-4 Tecnoloxías da información - Procesos de Distribución aberta - Modelo de referencia: Arquitectura semántica
  • ISO 10957 Información e documentación – International standard music number (ISMN)
  • ISO 10962 Seguridade e instrumentos financeiros relacionados – Clasificación de instrumentos financeiros (código CFI)
  • ISO 10993 Avaliación biolóxica de dispositivos médicos
    • ISO 10993-1 Avaliación e proba sen risco nos procesos de xestión
    • ISO 10993-2 Requerimentos de ben estar animal
    • ISO 10993-3 Probas para xenotoxicidade, carcinoxeniticidade e toxicidade reproductiva
    • ISO 10993-4 Selección de probas para interaccións con sangue
    • ISO 10993-5 Probas para citotoxicidade in vitro
    • ISO 10993-6 Probas para efectos locais despois da implantación
    • ISO 10993-7 Óxido de etileno residuos de esterilización
    • ISO 10993-9 Marco para identificación e cuantificación de degradación potencial de produtos
    • ISO 10993-10 Probas para irritación e sensibilización da pel
    • ISO 10993-11 Probas para toxicidade sistémica
    • ISO 10993-12 Preparación de mostras e materiais de referencia
    • ISO 10993-13 Identificación e cuantificación de degradación de produtos procedentes de dispositivos médicos poliméricos
    • ISO 10993-14 Identificación e cuantificación de degradación de produtos cerámicos
    • ISO 10993-15 Identificación e cuantificación de degradación de produtos procedentes de aleacións e metais
    • ISO 10993-16 Estudio de deseño toxicocinético para degradación de produtos e lixiviables
    • ISO 10993-17 Establecemento de límites permisivos para límites para sustencia lixiviables
    • ISO 10993-18 Caracterización química de materiales
    • ISO 10993-19 Físico-química, morfoloxía e caracterización topográfica de materiais
    • ISO 10993-20 Principios e métodos para inmuno toxicoloxía probas de dispositivos médicos
  • ISO 11064 Deseño ergonómico de centros de control
    • ISO 11064-1:2000 Principios para deseño de centros de control
    • ISO 11064-2:2000 Principios para a disposición de suites de control
    • ISO 11064-3:1999 Control room layout ISO 11064-3:1999/Cor 1:2002
    • ISO 11064-4:2004 Deseño e dimensións de estacións de traballo
    • ISO 11064-5:2008 Displays e controis
    • ISO 11064-6:2005 Requerimentos ambientais para centros de control
    • ISO 11064-7:2006 Principios para avaliación de centros de control
  • ISO 11137Esterilización de produtos sanitarios – Radiación
  • ISO 11170:2003 Enerxía en fluídos hidráulicos – Elementos filtrantes – Secuencia de probas para verificación de características de acabado
  • ISO 11171:2010 Enerxía en fluídos hidráulicos – Calibración de contadores automáticos de partículas para líquidos
  • ISO/IEC 11172 Tecnoloxías da información – Codificado de imaxes en movemento e audio asociado para medios de almacenamento digital de ata aproximadamente 1,5 Mbit/s
  • ISO/IEC 11179 Tecnoloxías da información – Rexistos de Metadatos (MDR)
  • ISO/IEC 11404 Tecnoloxías da información – General-Purpose Datatypes (GPD)
  • ISO 11446:2004 vehículos rodantes – Conectores para conexións eléctricas de auto propulsados e remolques – 13-polos conectores para vehículos con alimentación a 12 V nominais
  • ISO 11469:2000 Plasticos – Identificación xenérica e marcado de produtos plásticos
  • ISO/IEC 11578:1996 Tecnoloxías da información – Interconexión de sistemas abertos – Remote procedure call (RPC)
  • ISO 11783 Tractores e maquinaria agrícola e forestal – Control de serie e comunicacións redes de información
  • ISO/IEC 11801 Tecnoloxías da información – Cableado xenérico para pública concurrencia
  • ISO 11898 Vehículos rodantes – Controller area network (CAN)
  • ISO 12006 Construción de edificios – Organización de información en traballos constructivos
  • ISO/IEC 12207 Sistemas e enxeñería de software – Software sobre procesos do círculo da vida
  • ISO 12639 Tecnoloxía gráfica – Prepress digital data exchange – Tag image file format for image technology (TIFF/IT)
  • ISO 12641 Tecnoloxía gráfica – Preimpresiónde intercabio de datos dixitais – Obxectivos de cor para calibración de dixitalizadores
  • ISO/TS 12805:2011 Nanotecnoloxías – Especificacións materiais – Guía sobre especificacións nano obxectos
  • ISO 12859 - Sistemas intelixentes de transporte - Arquitectura de sistemas - Aspectos privados
  • ISO/TR 13121:2011 Nanotecnoloxías – Nanomateriais avaliación de riscos
  • ISO 13239 Tecnoloxías da información – Telecomunicacións e intercambio de información entre sistemas – High-level data link control (HDLC) procedementos
  • ISO/IEC 13249 Tecnoloxías da información – Linguaxes bases de datos – SQL multimedia e aplicación
  • ISO/IEC 13250 Tecnoloxías da información – Topic Maps
  • ISO/IEC 13346 Tecnoloxías da información – Volume e estrutura de arquivos de gravado e regravado empregando medios de gravado non secuenciais para intercambio de información
  • ISO 13370 Acabado térmico de edificios – Transferencia de calor vía chan – Métodos de cálculo
  • ISO 13406-2:2001 Requerimentos ergonómicos para traballar con pantallas visuais baseados en paneis planos – Parte 2: Requerimentos ergonómicos para paneis de pantallas planas (retirado o 14-11-2008)
  • ISO 13450 Fotografía – 110-tamaño da caixa, película e soporte papel – Dimensións
  • ISO 13485:2003 Dispositivos médicos – Sistemas de xestión da calidade – Requerimentos para propósitos regulatorios
  • ISO/IEC 13490 Tecnoloxías da información – Volume e estrutura de aquivos de só lectura e só escritura medios compact disk para intercambio de información
  • ISO 13567 Documentación técnica de produtos – Organización e nomeado de capas para CAD
  • ISO/IEC 13568:2002 Tecnoloxías da información – notación Z especificacións de formato – Sintaxe, tipo de sistemas e semánticas
  • ISO 13616 Servizos financeiros – Número internacional de contas bancarias (IBAN)
  • ISO 13628 Industrias do petróleo e o gas natural – Deseño e operación de sistemas de produción submarina
    • ISO 13628-1 Requerimentos xerais e recomendacións
    • ISO 13628-2 Sistemas de tubos sen unión submarinos e aplicacións mariñas
    • ISO 13628-3 Through flowline (TFL) sistemas
    • ISO 13628-4 Boca de pozo e equipamentos de torre
    • ISO 13628-5 Umbilicais submarinos
    • ISO 13628-6 Produción submariñas sistemas de control
    • ISO 13628-7 Completion/workover riser systems
    • ISO 13628-8 Vehículos operados remotamente (ROV) interfaces sobre sistemas de produción submarino
    • ISO 13628-9 Ferramentas operadas remotamente (ROT) sistemas de intervención
    • ISO 13628-10 Especificacións para tubos de unións flexible
    • ISO 13628-11 Sistemas de tubos flexibles submarinos e aplicacións mariñas
  • ISO 13715 Marxes de dibuxo técnico de formas vocabulario e indicacións
  • ISO 13849 Seguridade das máquinas – Pezas relacionadas con sistemas de control
  • ISO/IEC 13818 Tecnoloxías da información – Codificación xenérica de imaxes en movemento e información sonora asociada
  • ISO 13837 Vehículos rodantes – Materiais de acristalamento de seguridade – Métodos para a determinación da transmitancia solar
  • ISO 14001 Sistemas de xestión ambiental – Requerimentos con guía de uso
  • ISO 14051 Xestión ambiental – Contabilidade fluxo de materias de baixo custe – Marco xeral
  • ISO 14064 Gases de efecto invernadeiro
  • ISO 14155:2011 Investigación clínica de de dispositivos médicos para humanos – Boas prácticas médicas
  • ISO 14223 Radiofrequency [sic] identificación de animais – Transpondedores avanzados
  • ISO 14224 Petróleo, petroquímica e industrias de gas natural - Colección e troco da información fiable de mantemento para equipamento
  • ISO 14230 Vehículos rodantes – sistemas de diagnóstico – Keyword Protocol 2000
    • ISO 14230-1 Capa física
    • ISO 14230-2 Capa de enlaces informativos
    • ISO 14230-3 Capas de aplicacións
    • ISO 14230-4 Requerimentos para sistemas de emisión relacionais
  • ISO/IEC 14443 Tarxetas identificativas – Tarxetas sen contactos para circuítos integrados – Tarxetas de proximidade
  • ISO/IEC 14462 - Open-EDI Modelo de referencia
  • ISO/IEC 14496 Tecnoloxías da información – Codificación de obxectos audio-visuais
  • ISO 14641 Arquivos electrónicos
    • ISO 14641-1:2012 Especificacións concernintes ao deseño e operación de sistemas da información para conservación de información electrónica
  • ISO 14644 Salas limpas e control de entornos asociados
    • ISO 14644-1:1999 Clasificación da limpeza do aire
    • ISO 14644-2:2000 Especificacións para probas e monitorización de prove continued compliance con ISO 14644-1
    • ISO 14644-3:2005 Métodos de proba
    • ISO 14644-4:2001 Deseño, construción e posta en marcha
    • ISO 14644-5:2004 Operacións
    • ISO 14644-6:2007 Vocabulario
    • ISO 14644-7:2004 Dispositivos de separación (campás, caixas limpas, aillamentos e mini-contornos)
    • ISO 14644-8:2006 Clasificación de contaminación molecular a bordo de avións
  • ISO/IEC 14651 Tecnoloxías da información – Petición de enlaces internacionais e comparazón – Métodos para comparación de cadeas de caracteres e descrición das táboas comúns de peticións tolerables
  • ISO 14698 Salas limpas e contornos asociados controlados – Control de biocontaminación
    • ISO 14698-1 Principios xerais e métodos
    • ISO 14698-2 Avaliación e interpretación de información sobre biocontaminación
  • ISO/IEC 14750 Tecnoloxías da información – Procesos de distribución aberta – Linguaxe de definición de interface
  • ISO/IEC 14755 Tecnoloxías da información – Métodos de entradas de caracteres do repertorio de ISO/IEC 10646 cun teclado ou outros dispositivos de entrada
  • ISO 14855-1 Determinación da biodegradabilidade aeróbica final de materiais plásticos baixo conditións controladas dos compostos – Método para análise de produción de dióxido de carbono
  • ISO 14855-1:2005 Método xeral
  • ISO 14855-2:2007 Medidas gravimétricas de produción de dióxido de carbono nunha proba de laboratorio
  • ISO/IEC 14882 Linguaxes de programación – C++
  • ISO 14915 Ergonomía de software para multimedia user interfaces
  • ISO 14971:2007 Dispositivos médicos – Aplicación de xestión de riscos en dispositivos médicos
  • ISO/IEC 14977 Tecnoloxías da información – Sintaxe de metalinguaxe – Extended BNF

ISO 15000–ISO 19999[editar | editar a fonte]

  • ISO/TS 15000 Electronic business eXtensible Markup Language ebXML
    • ISO/TS 15000-1:2004 Collaboration-protocol profile and agreement specification (ebCPP)
    • ISO/TS 15000-2:2004 Message service specification (ebMS)
    • ISO/TS 15000-3:2004 Registry information model specification (ebRIM)
    • ISO/TS 15000-4:2004 Registry services specification (ebRS)
    • ISO/TS 15000-5:2005 ebXML. Core Components Technical Specification, Version 2.01(ebCCTS)
  • ISO 15022 Valores – Réxime para as mensaxes (Dicionario de campo de datos)
  • ISO 15082 Vehículos rodantes – Probas para plásticos ríxidos, seguridade de materiais para acristalamento de seguridade
  • ISO 15099 Acabados térmicos de fiestras, portas e cortinas – Detalles de cálculos
  • ISO 15112 Gas natural – Determinación enerxética
  • ISO 15189 Laboratorios médicos – Requisitos particulares para calidade e competencia
  • ISO 15223 Dispositivos médicos – Símbolos empregados con etiquetas de dispositivos médicos, etiquetado, e información suministrada
  • ISO/IEC 15288 Sistemas e enxeñería de software – Sistemas de proceso ciclo de vida
  • ISO/IEC 15289 Sistemas e enxeñería do software – Contido de sistemas e software de ciclo de vida de produtos de información de procesos (Documentación)
  • ISO/IEC 15291 Tecnoloxías da información – Linguaxe de programación – Ada Semantic Interface Specification (ASIS)
  • ISO 15403 Natural gas – Gas natural para uso como combustible comprimido para vehículos
  • ISO/IEC 15408 Tecnoloxías da información – Técnicas de seguridade – Criterios de avaliación para seguridade IT
  • ISO/IEC 15414 - Procesado aberto de información - Modelo de referencia - Linguaxe empresarial
  • ISO/IEC 15434 Tecnoloxías da información – Identificación automática e técnicas de adquisición de datos – Sintase para alta capacidade ADC media
  • ISO/IEC 15444 Tecnoloxías da información – JPEG 2000 sistema de codificado da imaxe
  • ISO/IEC 15445:2000 Tecnoloxías da información – Descrición documental e linguaxes de procesado – HyperText Markup Language (HTML)
  • ISO 15489-1:2001 Información e documentación – Xestión de expedientes – Parte 1: Xeral
  • ISO/TR 15489-2:2001 Información e documentación – Xestión de expedientes – Parte 2: Liñas xerais
  • ISO/IEC 15504 Tecnoloxías da información – Proceso de avaliación
  • ISO 15614 Especificación e cualificación de procedementos de soldadura para materiais metálicos – Procedementos de proba de soldaduras
  • ISO 15686 Edificación e activos construídos – Servizo de planificación da vida
  • ISO/IEC 15693 Tarxetas identificativas – Tarxetas con cirtuíto integrado sen contacto – Tarxetas Vicinity
  • ISO 15706 Información e documentación – International Standard Audiovisual Number (ISAN)
  • ISO 15707 Información e documentation – International Standard Musical Work Code (ISWC)
  • ISO 15836 Información e documentación – O Dublin Core xogo de elementos de metadatos
  • ISO/IEC 15897 Tecnoloxías da información – Procedementos para rexistro de elementos culturais
  • ISO 15924 Información e documentación – Códigos para a representación de nomes de scripts
  • ISO 15926 - Integración para información de círculo de vida para plantas de procesado incluíndo petróleo e produción de gas
  • ISO 15930 Tecnoloxía gráfica – Preimpresión de intercambio dixital de información empregando PDF
  • ISO/IEC 15944 - Acordos comerciais técnicas semánticas descriptivas
  • ISO/IEC 15948 Tecnoloxías da información – Gráficas por ordenador e procesado de imaxe – Portable Network Graphics (PNG): Especificacións funcionais
  • ISO 15970 Natural gas – Medida das propiedades – Propiedades volumétricas: densidade, presión, temperatura e factor de compresión
  • ISO 15971:2008 Gas natural – Medida de propiedades – Valores caloríficos e índice de Wobbe
  • ISO 16134 Terremotos - e deseño resitente de liñas de tubos de ferro dúctiles
  • ISO 16232 Vehículos rodantes – Limpeza dos compoñentes dos circuítos hidráulicos
    • ISO 16232-8 Determinación da natureza das partículas por análise microscópica
    • ISO 16232-9 Particle sizing and counting by automatic light extinction particle counter
    • ISO 16232-10 Expresión de resultados
  • ISO/IEC 16262 Tecnoloxías da información – Linguaxes de programación, contornas e interfaces de sistemas de software – ECMAScript especificacións da linguaxe
  • ISO/IEC 16500 Tecnoloxías da información – Sistemas xenéricos audio-visuais dixitais
  • ISO 16549 Téxtiles – Desfiado de tramas téxtiles – Método capacitancia
  • ISO 16750 Vehículos rodantes – Condicións ambientais e probas para equipamento eléctrico e electrónico
  • ISO/TS 16949 Sistemas de xestión da calidade – Requerimentos Particulares para a aplicación de ISO 9001:2008 para produción automotriz e servizos relevantes parte organizatión
  • ISO/TR 16982:2002 Ergonomía e interacción con sistemas humanos – Métodos de usabilidade de apoio centrado no humanización do deseño
  • ISO/IEC 17020:1998 Criterio xeral para a operación de varios tipos organizacións que realizan a inspección
  • ISO/IEC 17024:2003 Avaliación de conformidade – Requerimentos xerais para organizacións que certificacións persoais
  • ISO/IEC 17025 Requerimentos xerais para probas de competencia e calibración de laboratorios
  • ISO 17202 Téxtiles – Determinación de xiro único en tecidos dun só fío – Método de xiro/des xirado
  • ISO 17776 Industrias do petróleo e gas natural – Instalacións de produción Offshore – Guías e ferramentas e técnicas para identificación de perigos e xestión de riscos
  • ISO 17799 - Código de prácticas para xestión segura da información (reemplazado por ISO/IEC 27002)
  • ISO 17894 Buques e tecnoloxía marítima – Aplicacións computacionais – Principios xerais para o desenvolvemento e uso de sistemas electrónicos programables en aplicacións mariñas
  • ISO/IEC 18000 Tecnoloxías da información – Identificacións de radio frecuencia para xestión de bandas
  • ISO/IEC 18004 Tecnoloxías da información – Identificación automática e técnicas de captura de datos – código QR 2005 código de barras especificacións simboloxía
  • ISO/IEC 18009 Tecnoloxías da información – Linguaxes de programación – Ada: Avaliación da conformidade dun procesador de linguaxe
  • ISO/IEC 18013 Tecnoloxías da información – Identificación persoal – ISO-compliant driving license
  • ISO/IEC 18014 Tecnoloxías da información – Técnicas de seguridade – Selado de tempo de servizos
  • ISO/IEC 18023 Tecnoloxías da información – SEDRIS
  • ISO/IEC 18024-4:2006 Tecnoloxías da información – SEDRIS enlaces da linguaxe – Parte 4: C
  • ISO/IEC 18025:2005 Tecnoloxías da información – Environmental Data Coding Specification (EDCS)
  • ISO/IEC 18026 Tecnoloxías da información – Spatial Reference Model (SRM)
  • ISO/IEC 18033 Tecnoloxías da información – Técnicas de seguridade – Algoritmos de cifrado
  • ISO/IEC 18041-4 Tecnoloxías da información – Fráficas por ordenador, procesado de imaxe e representación de información ambiental – Environmental Data Coding Specification (EDCS) ligazóns de linguaxe – Parte 4: C
  • ISO/IEC 18042-4:2006 Tecnoloxías da información – Gráficos de ordenador e procesado de imaxe – Spatial Reference Model (SRM) ligazóns de linguaxe – Parte 4: C
  • ISO/IEC 18092 Tecnoloxías da información – Telecomunicacións e intercambio de información entre sistemas – Near Field Communication – Interface and Protocol (NFCIP-1)
  • ISO/TS 18152 Ergonomía interación sistema humanos – Especificación para a avaliación de problemas no proceso humano-sistema
  • ISO 18185 Contedores – Precintos electrónicos
  • ISO 18245 Servizos financeiros minoristas – Categoría códigos mercantís
  • ISO/TR 18529:2000 Ergonomía – Interacción ergonómica home/sistema – Human-centred lifecycle process descriptions
  • ISO 18629 Sistemas de automatización industrial and integration – Process specification language
  • ISO 19005 Xestión documental – Formato de arquivos de documentos electrónicos para conservación a longo prazo
  • ISO 19011 Guías para a calidade e/ou auditoria de sistemas de xestión ambiental
  • ISO 19092 Servizos financeiros – Biométricos – Marco de seguridade
  • ISO 19101 Información xeográfica – Modelo de referencia
  • ISO/TS 19103 Información xeográfica – Esquema conceptual da linguaxe
  • ISO/TS 19104 Información xeográfica – Terminoloxía
  • ISO 19105 Información xeográfica – Conformidade e probas
  • ISO 19106 Información xeográfica – Perfiles
  • ISO 19107 Información xeográfica – Esquema espacial
  • ISO 19108 Información xeográfica – Esquema temporal
  • ISO 19109 Información xeográfica – Normas para esquemas de implantación
  • ISO 19110 Información xeográfica – Metodoloxía para catalogación de características
  • ISO 19111 Información xeográfica – Referencia espacial de coordenadas
  • ISO 19112 Información xeográfica – Referenciado espacial para identificación xeográfica
  • ISO 19113 Información xeográfica – Principios de calidade
  • ISO 19114 Información xeográfica – Procedementos de avaliación da calidade
  • ISO 19115 Información xeográfica – Metadatos
  • ISO 19116 Información xeográfica – Servizos de posicionamento
  • ISO 19117 Información xeográfica – Representación
  • ISO 19118 Información xeográfica – Codificación
  • ISO 19119 Información xeográfica – Servizos
  • ISO/TR 19120 Información xeográfica – Estándares funcionais
  • ISO/TR 19121 Información xeográfica – Imaxes e datos raster
  • ISO/TR 19122 Información xeográfica / Geomática – Cualificación e certificación de personal
  • ISO 19123 Información xeográfica – Esquema para cobertura de xeometría e funcións
  • ISO 19125 Información xeográfica – Aceso a obxectos simples
  • ISO 19126 Información xeográfica – Dicionarios de características conceptuales e rexistros
  • ISO/TS 19127 Información xeográfica – Códigos xeodésicos e parámetros
  • ISO 19128 Información xeográfica – Mapa web interfaz de servidor
  • ISO/TS 19129 Información xeográfica – Imaxes, cuadrículada e marco de cobertura de datos
  • ISO/TS 19130 Información xeográfica – Modelos de sensor de imaxe para xeoposicionamento
  • ISO 19131 Información xeográfica – Datos das especificacións de produto
  • ISO 19132 Información xeográfica – Servizos baseados na localización – Modelo de referencia
  • ISO 19133 Información xeográfica – Servizos baseado en localización – Rastreo e navegación
  • ISO 19134 Información xeográfica – Servizos baseados na localización – Multimodal rotas e navegación
  • ISO 19135 Información xeográfica – Procedementos para texistro de puntos
  • ISO 19136 Información xeográfica – Geography Markup Language (GML)
  • ISO 19137 Información xeográfica – Esquema núcleo do perfil espacial
  • ISO/TS 19138 Información xeográfica – Data quality measures
  • ISO/TS 19139 Información xeográfica – Metadatos – XML esquema de implementación
  • ISO 19141 Información xeográfica – Esquema para aplicacións en movemento
  • ISO 19142 Información xeográfica – Web Feature Service
  • ISO 19143 Información xeográfica – Filtro de codigicación
  • ISO 19144 Información xeográfica – Sistemas de clasificación
  • ISO 19146 Información xeográfica – Vocabularios entre dominios
  • ISO 19156 Información xeográfica - Observacións e medidas
  • ISO 19439 Información xeográfica – Marco para modelado empresarial
  • ISO 19440 Información xeográfica – Construcións para modelado empresarial
  • ISO/IEC 19501 Tecnoloxías da información – Procesos de distribución aberta – Unified Modeling Language (UML) Versión 1.4.2
  • ISO/IEC 19502 Tecnoloxías da información – Meta Object Facility (MOF)
  • ISO/IEC 19503 Tecnoloxías da información – XML Metadata Interchange (XMI)
  • ISO/IEC 19752 Tecnoloxías da información – Método para a determinación do rendemento de cartuchos de tóner para impresoras electro fotográficas monocromáticas e servizos multi-funcionas que conteñan compoñentes de impresora
  • ISO/IEC 19757 Tecnoloxías da información – Document Schema Definition Languages (DSDL)
  • ISO/IEC 19770 Tecnoloxías da información – Software de xestión de activo
  • ISO/IEC 19785 Tecnoloxías da información – Formatos comúns de intercambio biométrico marco
  • ISO/IEC 19790 Tecnoloxías da información – Técnicas de seguridade – Requerimentos de seguridade para módulos de riptografía
  • ISO/IEC 19793 - Procesos de distribución aberta -- Uso de UML para ODP especificacións do sistema
  • ISO/IEC 19794 Tecnoloxía da información – Información biométrica intercambio de formatos

ISO 20000–ISO 29999[editar | editar a fonte]

ISO 30000–ISO 39999[editar | editar a fonte]

  • ISO 30000:2009 Buques e tecnoloxía marítima – Sistemas de xestión da reciclaxe de buques – Especificacións para sistemas de xestión segura para reciclaxe ambiental racional de buques
  • ISO 31000:2009 Xestión de riscos – Principios e guías
  • ISO/IEC 31010:2009 Xestión de riscos - Técnicas de xestión de riscos
  • ISO 32000 Xestión documental – Formato PDF
  • ISO/IEC 38500:2008 Goberno corporativo das tecnoloxías da información

ISO 50000-ISO 59999[editar | editar a fonte]

  • ISO 50001:2011 Sistema de xestión enerxética (TC 242)

ISO 80000[editar | editar a fonte]

  • ISO/IEC 80000 Cantidades e unidades
  • ISO/TS 80004 Nanotecnoloxías – Vocabulario
    • ISO/TS 80004-1 Termos básicos
    • ISO/TS 80004-3 Nano obxectos de carbono
    • ISO/TS 80004-4 Materiais nano estructuras
    • ISO/TS 80004-5 Interfaces nano/bio
    • ISO/TS 80004-7 Diagnósticos e terapias para saúde


Notas[editar | editar a fonte]

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]