Lista de cores

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

A continuación dáse unha lista parcial de cores:

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z

A[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Auga #00FFFF 0 255 255 100 0 0 0 180 100 100
Augamariña #7FFFD4 127 255 212 50 0 17 0 160 50 100
Augamariña media #66CDAA 102 205 170 50 0 17 20 160 50 80
Amarelo #FFFF00 255 255 0 0 0 100 0 60 100 100
Amarelo claro #FFFFE0 255 255 224 0 0 12 0 60 12 100
Amarelo esverdeado #ADFF2F 173 255 47 32 0 82 0 84 82 100
Amarelo ouro claro #FAFAD2 250 250 210 0 0 16 2 60 16 98
Ameixa #DDA0DD 221 160 221 0 28 0 13 300 28 87
Améndoa #FFEBCD 255 235 205 0 8 20 0 36 20 100
Azul #0000FF 0 0 255 100 100 0 0 240 100 100
Azul aceiro #4682B4 70 130 180 61 28 0 29 207 61 71
Azul aceiro claro #B0C4DE 176 196 222 21 12 0 13 214 21 87
Azul Alice #F0F8FF 240 248 255 6 3 0 0 208 6 100
Azul ardosia #6A5ACD 106 90 205 48 56 0 20 248 56 80
Azul ardosia claro #8470FF 132 112 255 48 56 0 0 248 56 100
Azul ardosia escuro #483D8B 72 61 139 48 56 0 45 248 56 55
Azul ardosia medio #7B68EE 123 104 238 48 56 0 7 249 56 93
Azul cadete #5F9EA0 95 158 160 41 1 0 37 182 41 63
Azul celeste #F0FFFF 240 255 255 6 0 0 0 180 6 100
Azul ceo #87CEEB 135 206 235 43 12 0 8 197 43 92
Azul ceo claro #87CEFA 135 206 250 46 18 0 2 203 46 98
Azul ceo profundo #00BFFF 0 191 255 100 25 0 0 195 100 100
Azul claro #ADD8E6 173 216 230 25 6 0 10 195 25 90
Azul escuro #00008B 0 0 139 100 100 0 45 240 100 55
Azul flor de millo #6495ED 100 149 237 58 37 0 7 219 58 93
Azul furtivo #1E90FF 30 144 255 88 44 0 0 210 88 100
Azul medio #0000CD 0 0 205 100 100 0 20 240 100 80
Azul media noite #191970 25 25 112 78 78 0 56 240 78 44
Azul pólvora #B0E0E6 176 224 230 23 3 0 10 187 23 90
Azul real #4169E1 65 105 225 71 53 0 12 225 71 88
Azul violeta #8A2BE2 138 43 226 39 81 0 11 271 81 89

B[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Beixe #F5F5DC 245 245 220 0 0 10 4 60 10 96
Branco #FFFFFF 255 255 255 0 0 0 0 0 0 1
Branco antigo #FAEBD7 250 235 215 0 6 14 2 34 14 98
Branco pantasma #F8F8FF 248 248 255 3 3 0 0 240 3 100
Branco floral #FFFAF0 255 250 240 0 2 6 0 40 6 100
Branco fumaza #F5F5F5 245 245 245 0 0 0 4 0 0 1
Branco navaho #FFDEAD 255 222 173 0 13 32 0 36 32 100

C[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Caqui #F0E68C 240 230 140 0 4 42 6 54 42 94
Caqui escuro #BDB76B 189 183 107 0 3 43 26 56 43 74
Cardo #D8BFD8 216 191 216 0 12 0 15 300 12 85
Castaño #D2B48C 210 180 140 0 14 33 18 34 33 82
Chocolate #D2691E 210 105 30 0 50 86 18 25 86 82
Ciano #00FFFF 0 255 255 100 0 0 0 180 100 100
Ciano claro #E0FFFF 224 255 255 12 0 0 0 180 12 100
Ciano escuro #008B8B 0 139 139 100 0 0 45 180 100 55
Cinza #808080 128 128 128 0 0 0 50 0 0 1
Cinza ardosia #708090 112 128 144 22 11 0 44 210 22 56
Cinza ardosia claro #778899 119 136 153 22 11 0 40 210 22 60
Cinza ardosia escuro #2F4F4F 47 79 79 41 0 0 69 180 41 31
Cinza claro #D3D3D3 211 211 211 0 0 0 17 0 0 1
Cinza escuro #A9A9A9 169 169 169 0 0 0 34 0 0 1
Cinza fusco #696969 105 105 105 0 0 0 59 0 0 0
Cinza medio #DCDCDC 220 220 220 0 0 0 14 0 0 1
Coral #FF7F50 255 127 80 0 50 69 0 16 69 100
Coral claro #F08080 240 128 128 0 47 47 6 0 47 94
Crema de marisco #FFE4C4 255 228 196 0 11 23 0 33 23 100
Crema de menta #F5FFFA 245 255 250 4 0 2 0 150 4 100
Cuncha #FFF5EE 255 245 238 0 4 7 0 25 7 100

D[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Dourado #DAA520 218 165 32 0 24 85 15 43 85 85
Dourado escuro #B8860B 184 134 11 0 27 94 28 43 94 72
Dourado pálido #EEE8AA 238 232 170 0 3 29 7 55 29 93

F[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Feldespato #D19275 209 146 117 0 30 44 18 19 44 82
Ferruxe #A0522D 160 82 45 0 49 72 37 19 72 63
Fucsia #FF00FF 255 0 255 0 100 0 0 300 100 100

I[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Índigo #4B0082 75 0 130 42 100 0 49 275 100 51

L[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Laranxa #FFA500 255 165 0 0 35 100 0 39 100 100
Laranxa escuro #FF8C00 255 140 0 0 45 100 0 33 100 100
Lavanda #E6E6FA 230 230 250 8 8 0 2 240 8 98
Lavanda avermellada #FFF0F5 255 240 245 0 6 4 0 340 6 100
Lima #00FF00 0 255 0 100 0 100 0 120 100 100
Liño #FAF0E6 250 240 230 0 4 8 2 30 8 98

M[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Madeira #DEB887 222 184 135 0 17 39 13 34 39 87
Maxenta #FF00FF 255 0 255 0 100 0 0 300 100 100
Maxenta escuro #8B008B 139 0 139 0 100 0 45 300 100 55
Mamán batido #FFEFD5 255 239 213 0 6 16 0 37 16 100
Maná #F0FFF0 240 255 240 6 0 6 0 120 6 100
Marfil #FFFFF0 255 255 240 0 0 6 0 60 6 100
Marrón #800000 128 0 0 0 100 100 50 0 100 50
Marrón amarelado #F4A460 244 164 96 0 33 61 4 28 61 96
Marrón claro #A52A2A 165 42 42 0 75 75 35 0 75 65
Marrón rosado #BC8F8F 188 143 143 0 24 24 26 0 24 74
Marrón sela #8B4513 139 69 19 0 50 86 45 25 86 55
Millo #FFF8DC 255 248 220 0 3 14 0 48 14 100
Mocasín #FFE4B5 255 228 181 0 11 29 0 38 29 100

N[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Náutico #000080 0 0 128 100 100 0 50 240 100 50
Negro #000000 0 0 0 0 0 0 100 0 0 0
Neve #FFFAFA 255 250 250 0 2 2 0 0 2 100

O[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Oliva #808000 128 128 0 0 0 100 50 60 100 50
Oliva escura #556B2F 85 107 47 21 0 56 58 82 56 42
Oliva parda #6B8E23 107 142 35 25 0 75 44 80 75 56
Orquídea #DA70D6 218 112 214 0 49 2 15 302 49 85
Orquídea escura #9932CC 153 50 204 25 75 0 20 280 75 80
Orquídea media #BA55D3 186 85 211 12 60 0 17 288 60 83
Ouro #FFD700 255 215 0 0 16 100 0 51 100 100

P[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Perú #CD853F 205 133 63 0 35 69 20 30 69 80
Péxego #FFDAB9 255 218 185 0 15 27 0 28 27 100
Prata #C0C0C0 192 192 192 0 0 0 25 0 0 1
Púrpura #800080 128 0 128 0 100 0 50 300 100 50
Púrpura média #9370DB 147 112 219 33 49 0 14 260 49 86

R[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Renda antiga #FDF5E6 253 245 230 0 3 9 1 39 9 99
Rosa #FFC0CB 255 192 203 0 25 20 0 350 25 100
Rosa claro #FFB6C1 255 182 193 0 29 24 0 351 29 100
Rosa embazado #FFE4E1 255 228 225 0 11 12 0 6 12 100
Rosa forte #FF69B4 255 105 180 0 59 29 0 330 59 100
Rosa profundo #FF1493 255 20 147 0 92 42 0 328 92 100
Rubio #DC143C 220 20 60 0 91 73 14 348 91 86

S[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Salmón #FA8072 250 128 114 0 49 54 2 6 54 98
Salmón claro #FFA07A 255 160 122 0 37 52 0 17 52 100
Salmón escuro #E9967A 233 150 122 0 36 48 9 15 48 91
Seda #FFFACD 255 250 205 0 2 20 0 54 20 100

T[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Ladrillo refractario #B22222 178 34 34 0 81 81 30 0 81 70
Tomate #FF6347 255 99 71 0 61 72 0 9 72 100
Trigo #F5DEB3 245 222 179 0 9 27 4 39 27 96
Turquesa #40E0D0 64 224 208 71 0 7 12 174 71 88
Turquesa escuro #00CED1 0 206 209 100 1 0 18 181 100 82
Turquesa medio #48D1CC 72 209 204 66 0 2 18 178 66 82
Turquesa pálido #AFEEEE 175 238 238 26 0 0 7 180 26 93

V[editar | editar a fonte]

Nome Mostra Triplete hexadecimal RGB CMYK HSV
Verde #008000 0 128 0 100 0 100 50 120 100 50
Verde amarelado #9ACD32 154 205 50 25 0 76 20 80 76 80
Verde azulado #008080 0 128 128 100 0 0 50 180 100 50
Verde claro #90EE90 144 238 144 39 0 39 7 120 39 93
Verde escuro #006400 0 100 0 100 0 100 61 120 100 39
Verde bosque #228B22 34 139 34 76 0 76 45 120 76 55
Verde gramo #7CFC00 124 252 0 51 0 100 1 90 100 99
Verde lima #32CD32 50 205 50 76 0 76 20 120 76 80
Verde mar #2E8B57 46 139 87 67 0 37 45 146 67 55
Verde mar claro #20B2AA 32 178 170 82 0 4 30 177 82 70
Verde mar escuro #8FBC8F 143 188 143 24 0 24 26 120 24 74
Verde mar medio #3CB371 60 179 113 66 0 37 30 147 66 70
Verde pálido #98FB98 152 251 152 39 0 39 2 120 39 98
Verde París #7FFF00 127 255 0 50 0 100 0 90 100 100
Verde primavera #00FF7F 0 255 127 100 0 50 0 150 100 100
Verde primavera medio #00FA9A 0 250 154 100 0 38 2 157 100 98
Vermello #FF0000 255 0 0 0 100 100 0 0 100 100
Vermello escuro #8B0000 139 0 0 0 100 100 45 0 100 55
Vermello indiano #CD5C5C 205 92 92 0 55 55 20 0 55 80
Vermello laranxa #FF4500 255 69 0 0 73 100 0 16 100 100
Vermello violeta #D02090 208 32 144 0 85 31 18 322 85 82
Vermello violeta medio #C71585 199 21 133 0 89 33 22 322 89 78
Vermello violeta pálido #DB7093 219 112 147 0 49 33 14 340 49 86
Violeta #EE82EE 238 130 238 0 45 0 7 300 45 93
Violeta escuro #9400D3 148 0 211 30 100 0 17 282 100 83


Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]

Paletas de cores[editar | editar a fonte]