Lista de episodios de Salvados

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Esta é a lista de tódalas reportaxes emitidas do programa Salvados:

Tempadas[editar | editar a fonte]

Tempada Episodios Estrea Final Audiencia media
Espectadores Porcentaxe
1 6 24 de febreiro de 2008 20 de xullo de 2008 889 000 5,2%
2 22 19 de outubro de 2008 15 de marzo de 2009 1 253 000 6,5%
3 14 5 de setembro de 2010 19 de decembro de 2010 1 228 000 6,6%
4 15 9 de xaneiro de 2011 22 de maio de 2011 1 200 000 6,1%
5 15 4 de setembro de 2011 18 de decembro de 2011 1 249 000 6,6%
6 17 29 de xaneiro de 2012 10 de xuño de 2012 1 760 000 8,0%
7 14 16 de setembro de 2012 16 de decembro de 2012 2 756 000 13,5%
8 16 3 de febreiro de 2013 2 de xuño de 2013 3 041 000 14,8%
Total - 24 de febreiro de 2008 - - -

Primeira tempada: 2008[editar | editar a fonte]

Programa Título Emisión Espectadores Share
1x01 Salvados por la Campaña I Domingo, 24 de febreiro de 2008 1 168 000 6,0%
1x02 Salvados por la Campaña II Domingo, 2 de marzo de 2008 1 073 000 5,7%
1x03 Salvados por la Iglesia I Domingo, 25 de maio de 2008 964.000 5,7%
1x04 Salvados por la Iglesia II Domingo, 1 de xuño de 2008 947.000 5,7%
1x05 Salvados por la Eurocopa I xuño de 2008
1x06 Salvados por la Eurocopa II xuño de 2008
1x07 Salvados por los toros Domingo, 6 de xullo de 2008 708.000 4,6%
1x08 Salvados por la tele xullo de 2008
1x09 Salvados por las vacaciones Domingo, 20 de xullo de 2008 476.000 3,8%

Segunda tempada: 2008-2009[editar | editar a fonte]

Programa Título Emisión Espectadores Share
2x01 Programa 1 Domingo, 19 de outubro de 2008 1 006 000 5,2%
2x02 Programa 2 Domingo, 26 de outubro de 2008 750.000 4,0%
2x03 Programa 3 Domingo, 2 de novembro de 2008 791.000 4,0%
2x04 Programa 4 Domingo, 9 de novembro de 2008 1 107 000 5,9%
2x05 Programa 5 Domingo, 16 de novembro de 2008 1 400 000 7,3%
2x06 Programa 6 Domingo, 23 de novembro de 2008 1 481 000 7,7%
2x07 Programa 7 Domingo, 30 de novembro de 2008 1 400 000 7,2%
2x08 Programa 8 Domingo, 7 de decembro de 2008 842.000 5,3%
2x09 Programa 9 Domingo, 14 de decembro de 2008 1 508 000 7,7%
2x10 Programa 10 Domingo, 21 de decembro de 2008 1 256 000 6,9%
2x11 Programa 11 Domingo, 28 de decembro de 2008 1 107 000 5,9%
2x12 Programa 12 Domingo, 4 de xaneiro de 2009 1 168 000 6,5%
2x13 Programa 13 Domingo, 11 de xaneiro de 2009 1 419 000 7,2%
2x14 Programa 14 Domingo, 18 de xaneiro de 2009 1 784 000 9,0%
2x15 Programa 15 Domingo, 25 de xaneiro de 2009 1 619 000 8,1%
2x16 Programa 16 Domingo, 1 de febreiro de 2009 1 247 000 6,1%
2x17 Programa 17 Domingo, 8 de febreiro de 2009 1 578 000 7,9%
2x18 Programa 18 Domingo, 15 de febreiro de 2009 1 537 000 7,8%
2x19 Programa 19 Domingo, 22 de febreiro de 2009 1 028 000 5,4%
2x20 Programa 20 Domingo, 1 de marzo de 2009 1 256 000 6,4%
2x21 Programa 21 Domingo, 8 de marzo de 2009 1 147 000 5,8%
2x22 Programa 22 Domingo, 15 de marzo de 2009 1 132 000 6,0%

Terceira tempada: 2010[editar | editar a fonte]

Programa Título Emisión Espectadores Share
3x01 En Nueva York. Esperando a Sonsoles Domingo, 5 de setembro de 2010 949.000 6,9%
3x02 En Nueva York. De Wall Street al Bronx Domingo, 19 de setembro de 2010 1 349 000 7,8%
3x03 En Arizona Domingo, 26 de setembro de 2010 1 530 000 8,6%
3x04 En Arizona. Buscando a Chuck Norris Domingo, 3 de outubro de 2010 1 522 000 8,1%
3x05 Los gitanos rumanos de España Domingo, 10 de outubro de 2010 1 266 000 7,5%
3x06 Los gitanos rumanos de Rumanía Domingo, 17 de outubro de 2010 1 319 000 6,8%
3x07 El independentismo catalán Domingo, 24 de outubro de 2010 1 347 000 7,0%
3x08 Especial Halloween Domingo, 31 de outubro de 2010 689.000 4,3%
3x09 En Euskadi. El conflicto con ETA Domingo, 7 de novembro de 2010 986.000 4,9%
3x10 La iglesia que no se vio Domingo, 14 de novembro de 2010 1 254 000 6,4%
3x11 La gripe A Domingo, 21 de novembro de 2010 1 300 000 6,4%
3x12 En Suecia. La otra cara de la ultraderecha Domingo, 28 de novembro de 2010 1 165 000 5,6%
3x13 La lotería de Carlos Fabra Domingo, 12 de decembro de 2010 1 346 000 6,8%
3x14 Los paraísos fiscales Domingo, 19 de decembro de 2010 1 164 000 5,9%

Cuarta tempada: 2011[editar | editar a fonte]

Programa Título Emisión Espectadores Share
4x01 En Palestina Domingo, 9 de xaneiro de 2011 1 421 000 7,0%
4x02 En Israel Domingo, 16 de xaneiro de 2011 1 368 000 6,5%
4x03 ¿Qué le pasa a la izquierda? Domingo, 23 de xaneiro de 2011 1 617 000 7,5%
4x04 La crisis de los controladores aéreos Domingo, 30 de xaneiro de 2011 1 479 000 6,9%
4x05 ¿No es país para viejos... periodistas? Domingo, 6 de febreiro de 2011 1 612 000 7,9%
4x06 DGT: ¿prevención o recaudación? Domingo, 13 de febreiro de 2011 1 481 000 6,9%
4x07 Emigrar a Alemania Domingo, 27 de febreiro de 2011 1 229 000 6,0%
4x08 Santiago Carrillo y la memoria histórica Domingo, 6 de marzo de 2011 1 004 000 4,9%
4x09 La pena de muerte en Estados Unidos Domingo, 13 de marzo de 2011 1 068 000 5,1%
4x10 El fanatismo religioso en Estados Unidos Domingo, 20 de marzo de 2011 1 017 000 4,9%
4x11 La homosexualidad en Estados Unidos Venres, 1 de abril de 2011 670.000 4,6%
4x12 En Jerusalén. Por la pasión Xoves, 21 de abril de 2011 1 016 000 6,9%
4x13 Con los funcionarios nadie se atreve Domingo, 1 de maio 2011 1 095 000 6,0%
4x14 Un país corrupto en la mochila Domingo, 8 de maio de 2011 911.000 5,0%
4x15 Especial fin de temporada. Sorpresas para Jordi Évole Domingo, 22 de maio de 2011 1 019 000 5,2%

Quinta tempada: 2011[editar | editar a fonte]

Programa Título Emisión Espectadores Share
5x01 Qatar, el tiki-taka de los petrodólares Domingo, 4 de setembro de 2011 918.000 5,9%
5x02 ¿Islamafobia tras el 11-S? Domingo, 11 de setembro de 2011 1 108 000 6,6%
5x03 El Estado del malestar Domingo, 18 de setembro de 2011 1 031 000 7,5%
5x04 De profesión, político Domingo, 25 de setembro de 2011 1 198 000 6,4%
5x05 Toros, un lío monumental Domingo, 2 de outubro de 2011 923.000 4,8%
5x06 Cuando éramos ricos Domingo, 9 de outubro de 2011 1 239 000 6,5%
5x07 Borrando a ETA Domingo, 16 de outubro de 2011 1 281 000 6,3%
5x08 Reiniciando Euskadi Domingo, 23 de outubro de 2011 1 353 000 6,6%
5x09 ¿Que paguen los ricos? Domingo, 30 de outubro de 2011 1 005 000 5,4%
5x10 El futuro presidente del Gobierno Domingo, 6 de novembro de 2011 1 825 000 8,9%
5x11 Si yo fuera presidente... Domingo, 13 de novembro de 2011 1 332 000 6,4%
5x12 Año Mariano Domingo, 27 de novembro de 2011 1 129 000 5,4%
5x13 La burbuja del fútbol Domingo, 4 de decembro de 2011 1 304 000 6,6%
5x14 Cayetano de Alba y las subvenciones con dinero público Domingo, 11 de decembro de 2011 1 528 000 7,6%
5x15 Miedocracia Domingo, 18 de decembro de 2011 1 547 000 7,9%

Sexta tempada: 2012[editar | editar a fonte]

Programa Título Emisión Espectadores Share
6x01 ¿Qué hago con mi dinero? Domingo, 29 de xaneiro de 2012 1 764 000 8,5%
6x02 La monarquía tenía un precio Domingo, 5 de febreiro de 2012 1 837 000 8,6%
6x03 Matas y Urdangarin Domingo, 12 de febreiro de 2012 2 054 000 9,5%
6x04 Reforma a la alemana Domingo, 19 de febreiro de 2012 1 757 000 8,5%
6x05 ¿La justicia es igual para todos? Domingo, 26 de febreiro de 2012 1 747 000 8,7%
6x06 Jordi Pujol, ¿adiós España? Domingo, 4 de marzo de 2012 1 486 000 7,3%
6x07 Cuando éramos cultos Domingo, 11 de marzo de 2012 1 849 000 8,9%
6x08 Entrevista a Felipe González Domingo, 18 de marzo de 2012 1 649 000 8,8%
6x09 Recortando la revolución Domingo, 25 de marzo de 2012 1 302 000 6,5%
6x10 Poli bueno, poli malo Domingo, 15 de abril de 2012 1 792 000 9,2%
6x11 Que Dios te lo pague Domingo, 22 de abril de 2012 1 826 000 9,6%
6x12 Partidos políticos ¿Las cuentas claras? Domingo, 29 de abril de 2012 1 262 000 7,0%
6x13 Bancos, del crédito al descrédito Domingo, 6 de maio de 2012 2 165 000 11,4%
6x14 Al filo del rescate Domingo, 20 de maio de 2012 2 155 000 11,0%[1]
6x15 Más allá del ladrillo Domingo, 27 de maio de 2012 1 608 000 9,4%
6x16 Parados en espera Domingo, 3 de xuño de 2012 1 768 000 10,2%
6x17 Reiniciando España Domingo, 10 de xuño de 2012 1 897 000 11,0%

Sétima tempada: 2012[editar | editar a fonte]

Programa Título Emisión Espectadores Share
7x01 Ciudadano Klínex Domingo, 16 de setembro de 2012 2 696 000 15,5%
7x02 Yo ya lo dije. Crónica de una crisis anunciada Domingo, 23 de setembro de 2012 2 572 000 13,9%
7x03 La defensa tenía un precio Domingo, 30 de setembro de 2012 2 551 000 13,6%
7x04 Viva Spanien Domingo, 7 de outubro de 2012 2 129 000 12,0%
7x05 Jugando a banqueros Domingo 14 de outubro de 2012 2 846 000 14,0%
7x06 Artur Mas, ¿un viaje sin retorno? Domingo, 21 de outubro de 2012 2 894 000 13,7%
7x07 Desobedientes Domingo, 28 de outubro de 2012 2 614 000 12,5%
7x08 TV pública: políticos al mando Domingo, 4 de novembro de 2012 2 792 000 13,0%
7x09 Dedocracia: asesores y gestores de confianza Domingo, 11 de novembro de 2012 2 728 000 12,7%
7x10 Oligopoly: el juego de la energía Domingo, 18 de novembro de 2012 2 935 000 12,9%[2]
7x11 Las Comunidades (Café para nadie) Domingo, 25 de novembro de 2012 2 140 000 10,0%
7x12 Fraude rico, fraude pobre Domingo, 2 de decembro de 2012 3 584 000 16,1%[3]
7x13 Con la comida no se juega Domingo, 9 de decembro de 2012 2 959 000 14,1%
7x14 Garzón, el juez juzgado Domingo, 16 de decembro de 2012 3 137 000 15,5%

Oitava tempada: 2013[editar | editar a fonte]

Programa Título Emisión Espectadores Share
8x01 Cuestión de educación Domingo, 3 de febreiro de 2013 4 307 000 19,8%[4]
8x02 De paciente a cliente Domingo, 10 de febreiro de 2013 3 888 000 17,9%[5]
8x03 El cliente perfecto Domingo, 17 de febreiro de 2013 3 185 000 14,6%
8x04 Soy inmigrante Domingo, 24 de febreiro de 2013 3 279 000 15,1%
8xE1 Desmontando Salvados (especial 5º aniversario) Domingo, 24 de febreiro de 2013 2 830 000 13,2%
8x05 Emperdedores Domingo, 3 de marzo de 2013 3 770 000 17,4%
8x06 Jubilando las pensiones Domingo, 10 de marzo de 2013 3 294 000 15,3%
8x07 El lobby feroz Domingo, 17 de marzo de 2013 2 753 000 13,4%
8x08 Sobremedicados Domingo, 7 de abril de 2013 3 117 000 14,9%
8x09 A cuerpo de embajador Domingo, 14 de abril de 2013 2 421 000 12,9%
8xE2 Homenaje a José Luis Sampedro Domingo, 14 de abril de 2013 2 068 000 10,4%
8x10 A su servicio (empresas públicas: uso y abuso) Domingo, 21 de abril de 2013 2 594 000 13,0%
8x11 Los olvidados Domingo, 28 de abril de 2013 3 320 000 15,8%
8x12 ¿Qué comemos? Domingo, 5 de maio de 2013 2 651 000 14,5%
8x13 Sed de justicia Domingo, 12 de maio de 2013 2 328 000 12,4%
8x14 Sin transparencia Domingo, 19 de maio de 2013 2 859 000 14,5%
8x15 Juez Bermúdez Domingo, 26 de maio de 2013 3 105 000 16,3%
8x16 ¿Hay soluciones? Domingo, 2 de xuño de 2013 2 975 000 15,0%
  • Máximo histórico de audiencia en amarelo
  • Mínimo histórico de audiencia en vermello

Notas[editar | editar a fonte]

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]