Lista de concellos de Guadalaxara

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Lista dos 288 municipios da provincia de Guadalaxara, na comunidade autónoma de Castela-A Mancha, España.


Nome Poboación
INE 2013[1]
Superficie
(en km²)[2]
Mapa Escudo Capital[2]
Abánades 700165000000000000065 36,08 Abánades Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Abánades.svg Abánades
Ablanque 700189000000000000089 51,40 Ablanque Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Ablanque
Adobes 700145000000000000045 32,66 Adobes Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Abánades.svg Adobes
Alaminos 700170000000000000070 19,50 Alaminos Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Alaminos
Alarilla 7002113000000000000113 22,14 Alarilla Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Alarilla.svg Alarilla
Albalate de Zorita 70031105000000000001.105 53,32 Albalate de Zorita Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Albalate de Zorita.svg Albalate de Zorita
Albares 7002548000000000000548 29,44 Albares Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Albares.svg Albares
Albendiego 700140000000000000040 22,91 Albendiego Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Albendiego
Alcocer 7002323000000000000323 61,19 Alcocer Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Alcocer.svg Alcocer
Alcolea de las Peñas 700112000000000000012 16,66 Alcolea de las Peñas Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Alcolea de las Peñas
Alcolea del Pinar 7002377000000000000377 113,35 Alcolea del Pinar Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Alcolea del Pinar.svg Alcolea del Pinar
Alcoroches 7002159000000000000159 32,25 Alcoroches Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Alcoroches
Aldeanueva de Guadalajara 700182000000000000082 16,15 Aldeanueva de Guadalajara Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Aldeanueva de Guadalajara.svg Aldeanueva de Guadalajara
Algar de Mesa 700157000000000000057 23,83 Algar de Mesa Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Algar de Mesa
Algora 700184000000000000084 46,95 Algora Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Algora.svg Algora
Alhóndiga 7002206000000000000206 19,26 Alhóndiga Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Alhóndiga.svg Alhóndiga
Alique 700122000000000000022 10,92 Alique Guadalajara - Mapa municipal.svg Coats of arms of None.svg Alique
Almadrones 700180000000000000080 21,03 Almadrones Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Almadrones.svg Almadrones
Almoguera 70031422000000000001.422 119,42 Almoguera Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Almoguera (Guadalajara).svg Almoguera
Almonacid de Zorita 7002778000000000000778 44,90 Almonacid de Zorita Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Almonacid de Zorita.svg Almonacid de Zorita
Alocén 7002193000000000000193 17,88 Alocén Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Alocén.svg Alocén
Alovera 700412196000000000012.196 13,65 Alovera Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Alovera.svg Alovera
Alustante 7002208000000000000208 93,04 Alustante Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Alustante.svg Alustante
Angón 700116000000000000016 20,41 Angón Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Angón.svg Angón
Anguita 7002216000000000000216 127,22 Anguita Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Anguita.svg Anguita
Anquela del Ducado 700178000000000000078 25,66 Anquela del Ducado Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Anquela del Ducado
Anquela del Pedregal 700121000000000000021 38,23 Anquela del Pedregal Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Anquela del Pedregal
Aranzueque 7002447000000000000447 21,42 Aranzueque Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Aranzueque.svg Aranzueque
Arbancón 7002171000000000000171 34,93 Arbancón Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Arbancón.svg Arbancón
Arbeteta 700136000000000000036 63,00 Arbeteta Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Arbeteta
Argecilla 700174000000000000074 40,67 Argecilla Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Argecilla.svg Argecilla
Armallones 700160000000000000060 77,75 Armallones Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Armallones.svg Armallones
Armuña de Tajuña 7002245000000000000245 20,67 Armuña de Tajuña Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Armuña de Tajuña
Arroyo de las Fraguas 700134000000000000034 21,35 Arroyo de las Fraguas Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Arroyo de las Fraguas
Atanzón 700185000000000000085 27,95 Atanzón Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Atanzón.svg Atanzón
Atienza 7002482000000000000482 104,28 Atienza Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Atienza.svg Atienza
Auñón 7002174000000000000174 52,71 Auñón Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Auñón.svg Auñón
Azuqueca de Henares 700435397000000000035.397 19,68 Azuqueca de Henares Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo Azuqueca de Henares.svg Azuqueca de Henares
Baides 700187000000000000087 29,74 Escudo de Baides.svg Baides
Baños de Tajo 700115000000000000015 28,28 No coats of arms.svg Baños de Tajo
Bañuelos 700122000000000000022 18,77 No coats of arms.svg Bañuelos
Barriopedro 700120000000000000020 10,68 No coats of arms.svg Barriopedro
Berninches 700167000000000000067 35,36 Escudo de Berninches.svg Berninches
La Bodera 700133000000000000033 21,76 Escudo de La Bodera.svg La Bodera
Brihuega 70032673000000000002.673 294,41 Brihuega Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Brihuega.svg Brihuega
Budia 7002215000000000000215 66,09 Budia Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Budía.svg Budia
Bujalaro 700153000000000000053 22,61 Escudo de Bujalaro.svg Bujalaro
Bustares 700180000000000000080 30,38 No coats of arms.svg Bustares
Cabanillas del Campo 70039710000000000009.710 34,70 Cabanillas del Campo Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Cabanillas del Campo.svg Cabanillas del Campo
Campillo de Dueñas 700188000000000000088 60,63 No coats of arms.svg Campillo de Dueñas
Campillo de Ranas 7002186000000000000186 91,69 Campillo de Ranas Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Campillo de Ranas
Campisábalos 700163000000000000063 54,01 No coats of arms.svg Campisábalos
Canredondo 700199000000000000099 63,52 No coats of arms.svg Canredondo
Cantalojas 7002158000000000000158 159,20 Cantalojas Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Cantalojas
Cañizar 700174000000000000074 15,41 Escudo de Cañizar.svg Cañizar
El Cardoso de la Sierra 700170000000000000070 186,87 El Cardoso de la Sierra Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg El Cardoso de la Sierra
Casa de Uceda 7002110000000000000110 21,38 Escudo de Casa de Uceda.svg Casa de Uceda
El Casar 700411635000000000011.635 51,84 El Casar Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de El Casar.svg El Casar
Casas de San Galindo 700123000000000000023 11,61 Escudo de Casas de San Galindo.svg Casas de San Galindo
Caspueñas 7002104000000000000104 14,79 Caspueñas Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Caspueñas
Castejón de Henares 700180000000000000080 15,95 No coats of arms.svg Castejón de Henares
Castellar de la Muela 700138000000000000038 21,38 No coats of arms.svg Castellar de la Muela
Castilforte 700160000000000000060 33,97 Escudo de Castilforte.svg Castilforte
Castilnuevo 70007000000000000007 19,54 No coats of arms.svg Castilnuevo
Cendejas de Enmedio 700185000000000000085 19,09 No coats of arms.svg Cendejas de Enmedio
Cendejas de la Torre 700136000000000000036 14,27 Escudo de Cendejas de la Torre.svg Cendejas de la Torre
Centenera 7002100000000000000100 17,52 Centenera Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Centenera.svg Centenera
Checa 7002312000000000000312 179,68 Checa Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Checa
Chequilla 700113000000000000013 15,30 No coats of arms.svg Chequilla
Chillarón del Rey 7002108000000000000108 17,29 Escudo de Chillarón del Rey.svg Chillarón del Rey
Chiloeches 70033265000000000003.265 45,40 Chiloeches Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Chiloeches.svg Chiloeches
Cifuentes 70032052000000000002.052 219,95 Cifuentes Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Cifuentes.svg Cifuentes
Cincovillas 700123000000000000023 16,40 No coats of arms.svg Cincovillas
Ciruelas 7002114000000000000114 21,57 Escudo de Ciruelas.svg Ciruelas
Ciruelos del Pinar 700133000000000000033 16,80 No coats of arms.svg Ciruelos del Pinar
Cobeta 7002119000000000000119 43,59 Escudo de Cobeta.svg Cobeta
Cogollor 700132000000000000032 8,32 No coats of arms.svg Cogollor
Cogolludo 7002673000000000000673 96,87 Cogolludo Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Cogolludo.svg Cogolludo
Condemios de Abajo 700123000000000000023 12,07 No coats of arms.svg Condemios de Abajo
Condemios de Arriba 7002142000000000000142 43,11 Escudo de Condemios de Arriba.svg Condemios de Arriba
Congostrina 700126000000000000026 26,04 Escudo de Congostrina.svg Congostrina
Copernal 700143000000000000043 10,10 Escudo de Copernal (Guadalajara).svg Copernal
Corduente 7002377000000000000377 232,92 Corduente Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Corduente.svg Corduente
El Cubillo de Uceda 7002163000000000000163 32,25 Escudo de Cubillo de Uceda.svg El Cubillo de Uceda
Driebes 7002401000000000000401 37,91 Escudo de Driebes.svg Driebes
Durón 7002110000000000000110 23,32 Escudo de Durón.svg Durón
Embid 700148000000000000048 30,20 No coats of arms.svg Embid
Escamilla 700169000000000000069 39,27 Escudo de Escamilla.svg Escamilla
Escariche 7002188000000000000188 30,09 Escudo de Escariche (Guadalajara).svg Escariche
Escopete 700166000000000000066 19,01 Escopete Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Escopete
Espinosa de Henares 7002788000000000000788 39,42 Escudo de Espinosa de Henares (Guadalajara).svg Espinosa de Henares
Esplegares 700143000000000000043 37,45 No coats of arms.svg Esplegares
Establés 700136000000000000036 52,27 No coats of arms.svg Establés
Estriégana 700118000000000000018 16,19 Escudo de Estriégana.svg Estriégana
Fontanar 70032370000000000002.370 15,46 Fontanar Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Fontanar.svg Fontanar
Fuembellida 700114000000000000014 26,05 No coats of arms.svg Fuembellida
Fuencemillán 7002123000000000000123 7,25 Escudo de Fuencemillan.svg Fuencemillán
Fuentelahiguera de Albatages 7002135000000000000135 52,41 No coats of arms.svg Fuentelahiguera de Albatages
Fuentelencina 7002310000000000000310 44,30 Escudo de Fuentelencina.svg Fuentelencina
Fuentelsaz 7002103000000000000103 40,36 No coats of arms.svg Fuentelsaz
Fuentelviejo 700141000000000000041 12,88 Escudo de Fuentelviejo.svg Fuentelviejo
Fuentenovilla 7002600000000000000600 37,34 No coats of arms.svg Fuentenovilla
Gajanejos 700157000000000000057 25,49 No coats of arms.svg Gajanejos
Galápagos 70032209000000000002.209 33,99 Galápagos Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Galápagos.svg Galápagos
Galve de Sorbe 7002124000000000000124 49,36 No coats of arms.svg Galve de Sorbe
Gascueña de Bornova 700145000000000000045 26,52 No coats of arms.svg Gascueña de Bornova
Guadalaxara 700484504000000000084.504 235,48 Guadalajara Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Guadalajara.svg Guadalajara
Henche 7002100000000000000100 23,05 Escudo de Henche.svg Henche
Heras de Ayuso 7002264000000000000264 10,24 Escudo de Heras de Ayuso.svg Heras de Ayuso
Herrería 700121000000000000021 19,14 Escudo de Herrería.svg Herrería
Hiendelaencina 7002141000000000000141 19,22 Escudo de Hiendelaencina.svg Hiendelancina
Hijes 700121000000000000021 20,77 No coats of arms.svg Hijes
Hita 7002388000000000000388 56,49 Escudo de Hita.svg Hita
Hombrados 700137000000000000037 37,84 No coats of arms.svg Hombrados
Hontoba 7002328000000000000328 32,14 Hontoba Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Hontoba.svg Homrados
Horche 70032491000000000002.491 44,25 Horche Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Horche.svg Horche
Hortezuela de Océn 700159000000000000059 19,89 No coats of arms.svg Hortezuela de Océn
La Huerce 700152000000000000052 41,04 No coats of arms.svg La Huerce
Huérmeces del Cerro 700148000000000000048 19,83 Escudo de Huérmeces del Cerro.svg Huérmeces del Cerro
Huertahernando 700158000000000000058 51,32 No coats of arms.svg Huertahernando
Hueva 7002138000000000000138 31,76 Escudo de Hueva.svg Hueva
Humanes 70031570000000000001.570 48,02 Humanes Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Humanes.svg Humanes
Illana 7002808000000000000808 70,33 Illana Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Illana.svg Illana
Iniéstola 700128000000000000028 10,05 No coats of arms.svg Iniéstola
Las Inviernas 700174000000000000074 34,09 No coats of arms.svg Las Inviernas
Irueste 700167000000000000067 14,25 Irueste Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Irueste
Jadraque 70031657000000000001.657 39,91 Jadraque Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Jadraque.svg Jadraque
Jirueque 700165000000000000065 10,64 No coats of arms.svg Jirueque
Ledanca 7002107000000000000107 47,32 Escudo de Ledanca.svg Ledanca
Loranca de Tajuña 70031373000000000001.373 36,66 Loranca de Tajuña Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Loranca de Tajuña.svg Loranca de Tajuña
Lupiana 7002243000000000000243 31,00 Lupiana Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Lupiana.svg Lupiana
Luzaga 700181000000000000081 29,70 Escudo de Luzaga.svg Luzaga
Luzón 700172000000000000072 56,98 Escudo de Luzón.svg Luzón
Majaelrayo 700154000000000000054 54,94 No coats of arms.svg Majaelrayo
Málaga del Fresno 7002201000000000000201 23,83 Escudo de Málaga del Fresno.svg Málaga del Fresno
Malaguilla 7002136000000000000136 28,51 No coats of arms.svg Malaguilla
Mandayona 7002333000000000000333 33,18 Escudo de Mandayona.svg Mandayona
Mantiel 700153000000000000053 15,34 No coats of arms.svg Mantiel
Maranchón 7002263000000000000263 153,32 Maranchón Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Maranchón.svg Maranchón
Marchamalo 70036593000000000006.593 31,24 Marchamalo Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo Marchamalo.svg Marchamalo
Masegoso de Tajuña 700180000000000000080 17,39 Escudo de Masegoso de Tajuña.svg Masegoso
Matarrubia 700180000000000000080 28,21 Escudo de Matarrubia.svg Matarrubia
Matillas 7002125000000000000125 10,38 Escudo de Matillas.svg Matillas
Mazarete 700149000000000000049 56,17 No coats of arms.svg Mazarete
Mazuecos 7002309000000000000309 23,77 Escudo de Mazuecos (Guadalajara).svg Mazuecos
Medranda 700196000000000000096 11,44 No coats of arms.svg Medranda
Megina 700150000000000000050 27,89 Escudo de Megina.svg Megina
Membrillera 7002103000000000000103 38,33 Escudo de Membrillera.svg Membrillera
Miedes de Atienza 700167000000000000067 42,99 Escudo de Miedes.svg Miedes
La Mierla 700133000000000000033 19,82 La Mierla Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg La Mierla
Millana 7002141000000000000141 27,81 Escudo de Millana.svg Millana
Milmarcos 700196000000000000096 43,99 No coats of arms.svg Milmarcos
La Miñosa 700140000000000000040 44,00 No coats of arms.svg La Miñosa
Mirabueno 700191000000000000091 19,46 No coats of arms.svg Mirabueno
Miralrío 700171000000000000071 8,21 Escudo de Miralrío.svg Miralrío
Mochales 700159000000000000059 32,32 No coats of arms.svg Mochales
Mohernando 7002188000000000000188 26,36 Escudo de Mohernando.svg Mohernando
Molina de Aragón 70033514000000000003.514 168,33 Molina de Aragón Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Molina de Aragón.svg Molina de Aragón
Monasterio 700122000000000000022 21,47 No coats of arms.svg Monasterio
Mondéjar 70032886000000000002.886 48,43 Mondéjar Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Mondéjar.svg Mondéjar
Montarrón 700129000000000000029 11,17 Escudo de Montarrón.svg Montarrón
Moratilla de los Meleros 7002114000000000000114 29,15 Escudo de Moratilla de los Meleros.svg Moratilla de los Meleros
Morenilla 700147000000000000047 28,37 No coats of arms.svg Morenilla
Muduex 7002111000000000000111 22,23 Escudo de Muduex.svg Muduex
Las Navas de Jadraque 700129000000000000029 9,03 No coats of arms.svg Las Navas de Jadraque
Negredo 700125000000000000025 18,34 No coats of arms.svg Negredo
Ocentejo 700123000000000000023 30,95 No coats of arms.svg Ocentejo
El Olivar 7002102000000000000102 17,27 No coats of arms.svg El Olivar
Olmeda de Cobeta 700172000000000000072 39,62 No coats of arms.svg Olmeda de Cobeta
La Olmeda de Jadraque 700115000000000000015 11,71 No coats of arms.svg La Olmeda de Jadraque
El Ordial 700133000000000000033 29,98 No coats of arms.svg El Ordial
Orea 7002210000000000000210 71,25 Orea Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Orea.svg Orea
Pálmaces de Jadraque 700150000000000000050 29,41 Escudo de Pálmaces de Jadraque.svg Pálmaces de Jadraque
Pardos 700150000000000000050 23,15 No coats of arms.svg Pardos
Paredes de Sigüenza 700128000000000000028 32,95 No coats of arms.svg Paredes de Sigüenza
Pareja 7002513000000000000513 91,60 Pareja Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Pareja.svg Pareja
Pastrana 70031054000000000001.054 95,70 Pastrana Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Pastrana.svg Pastrana
El Pedregal 700184000000000000084 23,20 No coats of arms.svg El Pedregal
Peñalén 700190000000000000090 59,18 No coats of arms.svg Peñalén
Peñalver 7002214000000000000214 40,98 Escudo Peñalver Guadalajara.svg Peñalver
Peralejos de las Truchas 7002148000000000000148 70,76 Peralejos de las Truchas Guadalajara - Mapa municipal.svg No coats of arms.svg Peralejos de las Truchas
Peralveche 700176000000000000076 81,31 Peralveche Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Peralveche.svg Peralveche
Pinilla de Jadraque 700159000000000000059 13,27 No coats of arms.svg Pinilla de Jadraque
Pinilla de Molina 700118000000000000018 23,18 No coats of arms.svg Pinilla de Molina
Pioz 70033595000000000003.595 19,44 Pioz Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Pioz.svg Pioz
Piqueras 700155000000000000055 32,131 No coats of arms.svg Piqueras
El Pobo de Dueñas 7002138000000000000138 55,28 No coats of arms.svg El Pobo de Dueñas
Poveda de la Sierra 7002142000000000000142 51,70 Escudo de Poveda de la Sierra.svg Poveda de la Sierra
Pozo de Almoguera 7002110000000000000110 16,72 Escudo de Pozo de Almoguera.svg Pozo de Almoguera
Pozo de Guadalajara 70031298000000000001.298 11,43 Pozo de Guadalajara Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Pozo de Guadalajara.svg Pozo de Guadalajara
Prádena de Atienza 700148000000000000048 28,86 No coats of arms.svg Prádena de Atienza
Prados Redondos 700178000000000000078 53,43 No coats of arms.svg Prados Redondos
Puebla de Beleña 700151000000000000051 29,15 No coats of arms.svg Puebla de Beleña
Puebla de Valles 700180000000000000080 27,46 Escudo de Puebla de Valles (Guadalajara).svg Puebla de Valles
Quer 7002714000000000000714 14,63 Escudo de Quer.svg Quer
Rebollosa de Jadraque 700114000000000000014 7,67 Escudo de Rebollosa de Jadraque.svg Rebollosa de Jadraque
El Recuenco 700179000000000000079 75,18 El Recuenco Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de El Recuenco.svg El Recuenco
Renera 7002110000000000000110 20,23 Renera Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Renera.svg Renera
Retiendas 700144000000000000044 20,99 Coats of arms of None.svg Retiendas
Riba de Saelices 7002115000000000000115 66,68 Riba de Saelices Guadalajara - Mapa municipal.svg Coats of arms of None.svg Riba de Saelices
Rillo de Gallo 700159000000000000059 25,90 Escudo de Rillo de Gallo.svg Rillo de Gallo
Riofrío del Llano 700140000000000000040 42,93 Coats of arms of None.svg Riofrío del Llano
Robledillo de Mohernando 7002123000000000000123 29,65 Escudo de Robledillo de Mohernando.svg Robledillo de Mohernando.svg
Robledo de Corpes 700163000000000000063 41,11 Coats of arms of None.svg Robledo de Corpes
Romanillos de Atienza 700152000000000000052 23,84 Coats of arms of None.svg Romanillos de Atienza
Romanones 7002118000000000000118 28,88 Escudo de Romanones.svg Romanones
Rueda de la Sierra 700156000000000000056 51,01 Coats of arms of None.svg Rueda de la Sierra
Sacecorbo 7002100000000000000100 72,44 Sacecorbo Guadalajara - Mapa municipal.svg Coats of arms of None.svg Sacecorbo
Sacedón 70031817000000000001.817 111,32 Sacedón Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Sacedón.svg Sacedón
Saelices de la Sal 700152000000000000052 19,37 Coats of arms of None.svg Saelices de la Sal
Salmerón 7002194000000000000194 36,39 Escudo de Salmerón.svg Salmerón
San Andrés del Congosto 700181000000000000081 15,27 Coats of arms of None.svg San Andrés del Congosto
San Andrés del Rey 700137000000000000037 16,20 San Andrés del Rey Guadalajara - Mapa municipal.svg Coats of arms of None.svg San Andrés del Rey
Santiuste 700124000000000000024 10,40 Coats of arms of None.svg Santiuste
Saúca 700152000000000000052 48,80 Escudo de Saúca.svg Saúca
Sayatón 7002103000000000000103 45,38 Escudo de Sayatón.svg Sayatón
Selas 700167000000000000067 44,82 Coats of arms of None.svg Selas
Semillas 700140000000000000040 49,91 Coats of arms of None.svg Semillas
Setiles 700192000000000000092 56,47 Coats of arms of None.svg Setiles
Sienes 700160000000000000060 29,50 Escudo de Sienes.svg Sienes
Sigüenza 70034722000000000004.722 386,87 Siguenza Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Sigüenza.svg Sigüenza
Solanillos del Extremo 7002102000000000000102 34,83 Escudo de Solanillos del Extremo.svg Solanillos del Extremo
Somolinos 700135000000000000035 14,79 Coats of arms of None.svg Somolinos
El Sotillo 700149000000000000049 24,25 Coats of arms of None.svg El Sotillo
Sotodosos 700144000000000000044 28,95 Coats of arms of None.svg Sotodosos
Tamajón 7002155000000000000155 116,28 Tamajón Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Tamajón.svg Tamajón
Taragudo 700145000000000000045 6,42 Coats of arms of None.svg Tamajón
Taravilla 700138000000000000038 60,68 Coats of arms of None.svg Taravilla
Tartanedo 7002160000000000000160 148,29 Tartanedo Guadalajara - Mapa municipal.svg Coats of arms of None.svg Tartanedo
Tendilla 7002378000000000000378 22,84 Escudo de Tendilla.svg Tendilla
Terzaga 700119000000000000019 33,81 Coats of arms of None.svg Terzaga
Tierzo 700136000000000000036 40,06 Coats of arms of None.svg Tierzo
La Toba 7002102000000000000102 36,60 Escudo de La Toba.svg La Toba
Tordellego 700163000000000000063 33,47 Coats of arms of None.svg Tordellego
Tordelrábano 700114000000000000014 11,62 Coats of arms of None.svg Tordelrábano
Tordesilos 7002112000000000000112 46,49 Escudo de Tordesilos.svg Tordesilos
Torija 70031609000000000001.609 35,28 Torija Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Torija.svg Torija
Torre del Burgo 7002250000000000000250 4,91 Escudo de Torre del Burgo.svg Torre del Burgo
Torrecuadrada de Molina 700121000000000000021 35,80 Coats of arms of None.svg Torrecuadrada de Molina
Torrecuadradilla 700131000000000000031 32,88 Coats of arms of None.svg Torrecuadradilla
Torrejón del Rey 70035169000000000005.169 25,17 Torrejón del Rey Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Torrejón del Rey.svg Torrejón del Rey
Torremocha de Jadraque 700130000000000000030 11,17 Coats of arms of None.svg Torremocha de Jadraque
Torremocha del Campo 7002232000000000000232 141,25 Torremocha del Campo Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Torremocha del Campo.svg Torremocha del Campo
Torremocha del Pinar 700142000000000000042 50,47 Coats of arms of None.svg Torremocha del Pinar
Torremochuela 700111000000000000011 17,82 Coats of arms of None.svg Torremochuela
Torrubia 700123000000000000023 28,18 Coats of arms of None.svg Torrubia
Tórtola de Henares 7002993000000000000993 26,88 Escudo de Tórtola de Henares.svg Tórtola de Henares
Tortuera 7002217000000000000217 82,21 Tortuera Guadalajara - Mapa municipal.svg Coats of arms of None.svg Tortuera
Tortuero 700117000000000000017 46,86 Coats of arms of None.svg Tortuero
Traíd 700134000000000000034 47,85 Coats of arms of None.svg Traíd
Trijueque 70031387000000000001.387 35,63 Trijueque Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Trijueque.svg Trijueque
Trillo 70031474000000000001.474 161,87 Trillo Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Trillo.svg Trillo
Uceda 70032662000000000002.662 47,25 Uceda Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Uceda.svg Uceda
Ujados 700129000000000000029 11,84 Coats of arms of None.svg Ujados
Utande 700141000000000000041 19,04 Coats of arms of None.svg Utande
Valdarachas 700137000000000000037 10,07 Coats of arms of None.svg Valdarachas
Valdearenas 700177000000000000077 15,44 Escudo de Valdearenas.svg Valdearenas
Valdeavellano 700184000000000000084 24,03 Valdeavellano Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Valdeavellano.svg Valdeavellano
Valdeaveruelo 70031080000000000001.080 62,79 Valdeaveruelo Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Valdeaveruelo.svg Valdeaveruelo
Valdeconcha 700138000000000000038 23,47 Coats of arms of None.svg Valdeconcha
Valdegrudas 700160000000000000060 13,92 Valdegrudas Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Valdegrudas.svg Valdegrudas
Valdelcubo 700169000000000000069 13,83 Coats of arms of None.svg Valdelcubo
Valdenuño Fernández 7002273000000000000273 24,81 Escudo de Valdenuño Fernández.svg Valdenuño Fernández
Valdepeñas de la Sierra 7002200000000000000200 70,05 Valdepeñas de la Sierra Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Valdepeñas de la Sierra.svg Valdepeñas de la Sierra
Valderrebollo 700140000000000000040 14,61 Coats of arms of None.svg Valderrebollo
Valdesotos 700123000000000000023 27,30 Coats of arms of None.svg Valdesotos
Valfermoso de Tajuña 700156000000000000056 29,45 Valfermoso de Tajuña Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Valfermoso de Tajuña.svg Valfermoso de Tajuña
Valhermoso 700132000000000000032 29,09 Coats of arms of None.svg Valhermoso
Valtablado del Río 700110000000000000010 25,21 Coats of arms of None.svg Valtablado del Río
Valverde de los Arroyos 700189000000000000089 45,21 Escudo de Valverde de los Arroyos.svg Valverde de los Arroyos
Viana de Jadraque 700152000000000000052 24,41 Escudo de Viana de Jadraque (Guadalajara).svg Viana de Jadraque
Villanueva de Alcorón 7002188000000000000188 99,17 Villanueva de Alcorón Guadalajara - Mapa municipal.svg Coats of arms of None.svg Villanueva de Alcorón
Villanueva de Argecilla 700142000000000000042 5,28 Escudo de Villanueva de Argecilla.svg Villanueva de Argecilla
Villanueva de la Torre 70036445000000000006.445 11,09 Villanueva de la Torre Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Villanueva de la Torre.svg Villanueva de la Torre
Villares de Jadraque 700161000000000000061 17,20 Escudo de Villares de Jadraque.svg Villares de Jadraque
Villaseca de Henares 700133000000000000033 17,17 Coats of arms of None.svg Villaseca de Henares
Villaseca de Uceda 700150000000000000050 13,28 Coats of arms of None.svg Villaseca de Uceda
Villel de Mesa 7002197000000000000197 37,07 Coats of arms of None.svg Villel de Mesa
Viñuelas 7002127000000000000127 15,46 Escudo de Viñuelas.svg Viñuelas
Yebes 70032459000000000002.459 17,40 Yebes Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Yebes.svg Yebes
Yebra 7002580000000000000580 56,49 Escudo de Yebra.svg Yebra
Yélamos de Abajo 700165000000000000065 12,46 Yélamos de Abajo Guadalajara - Mapa municipal.svg Coats of arms of None.svg Yélamos de Abajo
Yélamos de Arriba 7002101000000000000101 13,28 Yélamos de Arriba Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Yélamos de Arriba.svg Yélamos de Arriba
Yunquera de Henares 70033773000000000003.773 21,22 Yunquera de Henares Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Yunquera de Henares.svg Yunquera de Henares
La Yunta 7002107000000000000107 56,19 Coats of arms of None.svg La Yunta
Zaorejas 7002144000000000000144 189,14 Zaorejas Guadalajara - Mapa municipal.svg Escudo de Zaorejas.svg Zaorejas
Zarzuela de Jadraque 700136000000000000036 32,04 Escudo de Zarzuela de Jadraque.svg Zarzuela de Jadraque
Zorita de los Canes 700182000000000000082 20,23 Escudo de Zorita de los Canes.svg Zorita de los Canes

Notas[editar | editar a fonte]

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]