Lista de alcaldes de Tampa

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Esta é a lista dos alcaldes de Tampa.

  1. Joseph B. Lancaster (14 de febreiro dede 1856 – 25 de novembro de de 1856, morto no cargo)
  2. Darwin Austen Branch (25 de novembro de de 1856 – 6 de decembro de 1856)
  3. Alfonso DeLaunay (6 de novembro de de 1856 – 9 febreiro de 1857)
  4. Darwin Austen Branch (9 de febreiro de 1857 – 10 de febreiro de 1858)
  5. Madison Post (10 de febreiro de 1858 – 12 de febreiro de 1859)
  6. James McKayde Sr. (12 de febreiro de 1859 – 1 de febreiro de 1860)
  7. John P. Crichton (1 de febreiro de 1860 – 2 de febreiro de 1861)
  8. Hamlin V. Snell (2 de febreiro de 1861 – 3 de febreiro de 1862)
  9. John Jackson (3 de febreiro de 1862 – 22 de febreiro de 1862, o goberno da cidade disoveuse durante a Guerra Civil)
    Goberno militar (22 de febreiro de 1862 – 25 de outubro de de 1866)
  10. Edward A. Clarke (25 de outubro de de 1866 – 1 de marzo de 1869)
  11. John Henderson (6 de xullo de 1870 – mediados de 1872)[1]
  12. James E. Lipscomb (11 de agosto de 1873 – agosto de 1876)
  13. H. P. Lovering (agosto de 1876 – 14 de agosto de 1877)
  14. Thomas E. Jackson (14 de agosto de 1877 – 14 de agosto de 1878)
  15. John P. Wall (14 de agosto de de 1878 – 14 de agosto de 1880)
  16. Henry C. Ferris (14 de agosto 1880 – febreiro 19de 1881de resigned from office)
  17. M. E. Haynsworth (19 de febreiro de 1881 – 22 de marzo de 1881)
  18. George B. Sparkman (marzo 22de 1881 – 14 de agosto 1883)
  19. Duff Post (14 de agosto 1883 – 13 de agosto 1886)
  20. Herman Glogowski (13 de agosto 1886 – 15 de xullo 1887)
  21. George B. Sparkman (15 de xullo 1887 – 8 de marzo de 1888)
  22. Herman Glogowski (8 de marzo de 1888 – 6 de marzo 1889)
  23. Thomas E. Jackson (6 de marzo 1889 – 5 de marzo de 1890)
  24. Herman Glogowski (5 de marzo de 1890 – 4 de marzo de 1891)
  25. Duff Post (4 de marzo de 1891 – 4 de marzo de 1892)
  26. Herman Glogowski (4 de marzo de 1892 – 10 de marzo de 1893)
  27. Frederick A. Salomonson (10 de marzo de 1893 – 9 de marzo de 1894)
  28. Robert W. Easley (9 de marzo de 1894 – 8 de marzo de 1895)
  29. Frederick A. Salomonson (8 de marzo de 1895 – 5 de xuño de de 1896)
  30. Myron Gillette (5 de xuño de de 1896 – xuño de 1898)
  31. Frank C. Bowyer (xuño de 1898 – xuño de 1900)
  32. Francis L. Wing (xuño de 1900 – xuño de 1902)
  33. James McKayde Jr. (xuño de 1902 – xuño de 1904)
  34. Frederick A. Salomonson (xuño de 1904 – xuño de 1906)
  35. William H. Frecker (xuño de 1906 – xuño de 1908)
  36. Francis L. Wing (xuño de 1908 – xuño de 1920)
  37. Horace C. Gordon (xuño de 1920 – 4 de xaneiro de 1921)
  38. Charles H. Brown (4 de xaneiro de 1921 – 8 de xaneiro de 1924)
  39. Perry G. Wall (8 de xaneiro de 1924 – 3 de xaneiro de 1928)
  40. D.B. McKay (3 de xaneiro de 1928 – outubro de 1931)
  41. Thomas Henderson (outubro de de 1931 – novembro de 1931)
  42. Robert E.L. Chancey (novembro de 1931 – novembro de 1943)
  43. Curtis Hixon (novembro de 1943 – maio de 1956, morto no cargo)
  44. J.L. Youngde Jr. (maio de 1956 – outubro de de 1956)
  45. Nick Nuccio (outubro de 1956 – outubro de 1959)
  46. Julian Lane (outubro de 1959 – outubro de 1963)
  47. Nick Nuccio (outubro de 1963 – 1 de outubro de 1967)
  48. Dick A. Grecode Jr. (1 de outubro de 1967 – 1 de abril de 1974
  49. R.L. Cheney (1 de abril de 1974 – 19 de xuño de 1974, morto no cargo)
  50. Lloyd Copeland (19 de xuño de 1974 – 3 de outubro de 1974)
  51. William "Bill" Poe (3 de outubro de 1974 – outubro de 1979)
  52. Bob Martinez (outubro de 1979 – xullo 1986, renunciou para exercer como gobernador de Florida)
  53. Sandra W. Freedman (xullo 1986 – 1 de abril de 1995)
  54. Dick A. Greco (1 de abril de 1995 – 31 de marzo de 2003
  55. Pam Iorio (1 de abril de 2003 – 1 de abril de 2011)
  56. Bob Buckhorn (dende o 1 de abril de 2011)

Notas[editar | editar a fonte]

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]