Lista de episodios de Family Guy

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

A seguinte lista é unha lista de episodios da serie de animación da FOX Family Guy. A serie comezou a emitirse o 31 de xaneiro de 1999 e rematou orixinalmente o 14 de febreiro de 2002; non obstante, tras o aumento das vendas dos episodios en formato DVD, o programa reanudouse o 1 de maio de 2005.

Temporadas[editar | editar a fonte]

Temporada Número de episodios Data de emisión orixinal Volume Data de lanzamento
1 7 1999 1 15 de abril, 2003
2 21 1999
3 22 20012002 2 9 de setembro, 2003
4 30 20052006 3 29 de novembro, 2005
4 14 de novembro, 2006
5 18 20062007 5 18 de setembro de 2007
6 12 20072008 6 21 de outubro de 2008
7 16 20082009 7 16 de xuño de 2009
8 -- 2009-2010 -- --

Episodios[editar | editar a fonte]

Primeira temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
1 - 1.01 31 de xaneiro de 1999 1ACX01 "Death Has a Shadow"
2 - 1.02 11 de abril de 1999 1ACX02 "I Never Met the Dead Man"
3 - 1.03 18 de abril de 1999 1ACX04 "Chitty Chitty Death Bang"
4 - 1.04 25 de abril de 1999 1ACX03 "Mind Over Murder"
5 - 1.05 2 de maio de 1999 1ACX05 "A Hero Sits Next Door"
6 - 1.06 9 de maio de 1999 1ACX06 "The Son Also Draws"
7 - 1.07 16 de maio de 1999 1ACX07 "Brian: Potrait of a Dog"

Segunda temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
8 - 2.01 23 de setembro de 1999 1ACX08 "Peter, Peter, Caviar Eater"
9 - 2.02 30 de setembro de 1999 1ACX11 "Holy Crap"
10 - 2.03 26 de decembro de 1999 2ACX06 "DaBoom"
11 - 2.04 7 de marzo de 2000 2ACX01 "Brian in Love"
12 - 2.05 14 de marzo de 2000 1ACX13 "Love Thy Trophy"
13 - 2.06 21 de marzo de 2000 1ACX14 "Death Is a Bitch"
14 - 2.07 28 de marzo de 2000 1ACX15 "The King is Dead"
15 - 2.08 28 de marzo de 2000 2ACX02 "I Am Peter, Hear Me Roar"
16 - 2.09 4 de abril de 2000 1ACX12 "If I'm Dyin' I'm Lyin'"
17 - 2.10 11 de abril de 2000 1ACX09 "Running Mates"
18 - 2.11 18 de abril de 2000 2ACX07 "A Picture Is Worth a 1.000 Bucks"
19 - 2.12 25 de abril de 2000 2ACX08 "Fifteen Minutes of Shame"
20 - 2.13 5 de maio de 2000 2ACX12 "Road to Rhode Island"
21 - 2.14 6 de xuño de 2000 2ACX04 "Let's go to the Hop"
22 - 2.15 13 de xuño de 2000 2ACX09 "Dammit Janet"
23 - 2.16 27 de xuño de 2000 1ACX10 "There's Something About Paulie"
24 - 2.17 27 de xuño de 2000 2ACX10 "He's Too Sexy For His Fat"
25 - 2.18 12 de xullo de 2000 2ACX13 "E. Peterbus Unum"
26 - 2.19 18 de xullo de 2000 2ACX14 "The Story on Page One"
27 - 2.20 25 de xullo de 2000 2ACX15 "Wasted Talent"
28 - 2.21 1 de agosto de 2000 2ACX16 "Fore, Father"

Terceira temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
29 - 3.01 11 de xullo de 2001 2ACX17 "The Thin White Line (1)"
30 - 3.02 18 de xullo de 2001 2ACX20 "Brian Does Hollywood (2)"
31 - 3.03 25 de xullo de 2001 2ACX11 "Mr.Griffin Goes To Washington"
32 - 3.04 1 de agosto de 2001 2ACX19 "One If By Clam, Two If By Sea"
33 - 3.05 8 de agosto de 2001 2ACX22 "And the Wiener Is..."
34 - 3.06 15 de agosto de 2001 2ACX21 "Death Lives"
35 - 3.07 22 de agosto de 2001 2ACX18 "Lethal Weapons"
36 - 3.08 29 de agosto de 2001 3ACX02 "The Kiss Seen Around the World"
37 - 3.09 5 de setembro de 2001 3ACX04 "Mr.Saturday Knight"
38 - 3.10 19 de setembro de 2001 3ACX05 "Fish out of Water"
39 - 3.11 8 de novembro de 2001 3ACX01 "Emission Impossible"
40 - 3.12 15 de novembro de 2001 3ACX09 "To Love and Die in Dixie"
41 - 3.13 19 de novembro de 2001 3ACX08 "Screwed the Pooch"
42 - 3.14 6 de decembro de 2001 3ACX06 "Peter Griffin: Husband, Father...Brother?"
43 - 3.15 20 de decembro de 2001 3ACX07 "Ready, Willing, And Disabled"
44 - 3.16 21 de decembro de 2001 2ACX03 "A Very Special Family Guy Freakin' Christmas"
45 - 3.17 17 de xaneiro de 2002 3ACX03 "Brian Wallows And Peter's Swallows"
46 - 3.18 24 de xaneiro de 2002 3ACX11 "From Method To Madness"
47 - 3.19 31 de xaneiro de 2002 3ACX10 "Stuck Together, Torn Apart"
48 - 3.20 7 de febreiro de 2002 3ACX13 "Road to Europe"
49 - 3.21 14 de febreiro de 2002 3ACX12 "Family Guy Viewer Mail#1"
50 - 3.22 11 de setembro de 2003 3ACX15 "When You Wish Upon a Weinstein"

Cuarta temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
51 - 4.01 1 de maio de 2005 4ACX01 "North by North Quahog"
52 - 4.02 8 de maio de 2005 4ACX02 "Fast Times at Buddy Cianci, Jr. High"
53 - 4.03 15 de maio de 2005 4ACX04 "Blind Ambition"
54 - 4.04 5 de xuño de 2005 4ACX03 "Don't Make Me Over"
55 - 4.05 12 de xuño de 2005 4ACX08 "The Cleveland-Loretta Quagmire"
56 - 4.06 19 de xuño de 2005 4ACX09 "Petarded"
57 - 4.07 26 de xuño de 2005 4ACX10 "Brian the Bachelor"
58 - 4.08 10 de xullo de 2005 4ACX11 "8 Simple Rules for Buying My Teenage Daughter"
59 - 4.09 17 de xullo de 2005 4ACX12 "Breaking Out Is Hard to Do"
60 - 4.10 24 de xullo de 2005 4ACX13 "Model Misbehavior"
61 - 4.11 11 de setembro de 2005 4ACX14 "Peter's Got Woods"
62 - 4.12 18 de setembro de 2005 4ACX15 "Perfect Castaway"
63 - 4.13 25 de setembro de 2005 4ACX16 "Jungle Love"
64 - 4.14 6 de novembro de 2005 4ACX17 "PTV"
65 - 4.15 13 de novembro de 2005 4ACX18 "Brian Goes Back to College"
66 - 4.16 20 de novembro de 2005 4ACX19 "The Courtship of Stewie's Father"
67 - 4.17 27 de novembro de 2005 4ACX20 "The Fat Guy Strangler"
68 - 4.18 18 de decembro de 2005 4ACX22 "The Father, the Son, and the Holy Fonz"
69 - 4.19 8 de xaneiro de 2006 4ACX21 "Brian Sings and Swings"
70 - 4.20 29 de xaneiro de 2006 4ACX25 "Patriot Games"
71 - 4.21 12 de marzo de 2006 4ACX23 "I Take Thee Quagmire"
72 - 4.22 26 de marzo de 2006 4ACX24 "Sibling Rivalry"
73 - 4.23 9 de abril de 2006 4ACX26 "Deep Throats"
74 - 4.24 23 de abril de 2006 4ACX27 "Peterotica"
75 - 4.25 30 de abril de 2006 4ACX28 "You May Now Kiss the... Uh... Guy Who Receives"
76 - 4.26 7 de maio de 2006 4ACX29 "Petergeist"
77 - 4.27 14 de maio de 2006 4ACX30 "Untitled Griffin Family History"
78 - 4.28 21 de maio de 2006 4ACX05 "Stewie B. Goode (1)"
79 - 4.29 21 de maio de 2006 4ACX06 "Bango Was His Name Oh! (2)"
80 - 4.30 21 de maio de 2006 4ACX07 "Stu and Stewie's Excellent Adventure (3)"

Quinta temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
81 - 5.01 10 de setembro de 2006 4ACX32 "Stewie Loves Lois"
82 - 5.02 17 de setembro de 2006 4ACX31 "Mother Tucker"
83 - 5.03 24 de setembro de 2006 4ACX33 "Hell Comes to Quahog"
84 - 5.04 5 de novembro de 2006 4ACX34 "Saving Private Brian"
85 - 5.05 12 de novembro de 2006 4ACX35 "Whistle While Your Wife Works"
86 - 5.06 19 de novembro de 2006 5ACX01 "Prick Up Your Ears"
87 - 5.07 26 de novembro de 2006 5ACX02 "Chick Cancer"
88 - 5.08 17 de decembro de 2006 5ACX03 "Barely Legal"
89 - 5.09 28 de xaneiro de 2006 5ACX04 "Road to Rupert"
90 - 5.10 11 de febreiro de 2007 5ACX05 "Peter's Two Dads"
91 - 5.11 18 de febreiro de 2007 5ACX06 "The Tan Aquatic with Steve Zissou"
92 - 5.12 4 de marzo de 2007 5ACX08 "Airport '07"
93 - 5.13 11 de marzo de 2007 5ACX07 "Bill and Peter's Bogus Journey"
94 - 5.14 25 de marzo de 2007 5ACX09 "No meals on Wheels"
95 - 5.15 29 de abril de 2007 5ACX10 "Boys Do Cry"
96 - 5.16 6 de maio de 2007 5ACX11 "No Chris Left Behind"
97 - 5.17 13 de maio de 2007 5ACX12 "It Takes a Village Idiot, and I Married One"
98 - 5.18 20 de maio de 2007 5ACX13 "Meet the Quagmires"

Sexta temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
99 - 6.01 23 de setembro de 2007 5ACX16 5ACX22 "Blue Harvest"
100 - 6.02 30 de setembro de 2007 5ACX14 "Movin' Out (Brian's Song)"
101 - 6.03 7 de outubro de 2007 5ACX15 "Believe It or Not, Joe's Walking On Air"
102 - 6.04 4 de novembro de 2007 5ACX17 "Stewie Kills Lois (1)"
103 - 6.05 11 de novembro de 2007 5ACX18 "Lois kills Stewie (2)"
104 - 6.06 18 de novembro de 2007 5ACX20 "Padre de familia"
105 - 6.07 25 de novembro de 2007 5ACX21 "Peter's Daughter"
106 - 6.08 13 de xaneiro de 2007 5ACX19 "McStroke"
107 - 6.09 17 de febreiro de 2007 6ACX02 "Back To the Woods"
108 - 6.10 2 de marzo de 2007 6ACX01 "Play It Again, Brian"
109 - 6.11 27 de abril de 2007 6ACX04 "The Former Life Of Brian"
110 - 6.12 4 de maio de 2007 6ACX06 "Long John Peter"

Sétima temporada[editar | editar a fonte]

# Data da emisión orixinal Código de produción Título
111 - 7.01 28 de setembro de 2008 6ACX03 "Love Blactually"
112 - 7.02 5 de outubro de 2008 6ACX05 "I Dream of Jesus"
113 - 7.03 19 de outubro de 2008 6ACX08 "Road to Germany"
114 - 7.04 2 de novembro de 2008 6ACX07 "Baby Not On Board"
115 - 7.05 9 de novembro de 2008 6ACX09 "The Man With Two Brians"
116 - 7.06 16 de novembro de 2008 6ACX10 "Tales of a Third Grade Nothing"
117 - 7.07 15 de febreiro de 2009 6ACX11 "Ocean's Three and a Half"
118 - 7.08 8 de marzo de 2009 6ACX12 "Family Gay"
119 - 7.09 15 de marzo de 2009 6ACX13 "The Juice Is Loose"
120 - 7.10 22 de marzo de 2009 6ACX14 "FOX-y Lady"
121 - 7.11 29 de marzo de 2009 6ACX17 "Not All Dogs Go to Heaven"
122 - 7.12 19 de abril de 2009 6ACX16 "420"
123 - 7.13 26 de abril de 2009 6ACX18 "Stew-Roids"
124 - 7.14 3 de maio de 2009 6ACX19 "We Love You, Conrad"
125 - 7.15 10 de maio de 2009 6ACX15 "Three Kings"
126 - 7.16 17 de maio de 2009 6ACX20 "Peter's Progress"

Oitava temporada[editar | editar a fonte]