Saltar ao contido

De Staat

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
De Staat
De Staat
OrixeNimega, Países Baixos Países Baixos
Período2006 - presente
Xénero(s)rock alternativo, rock electrónico, rock experimental
Selo(s) discográfico(s)Cool Green Recordings (Parte de Mascot Label Group)
MembrosTorre Florim
Vedran Mircetic
Jop van Summeren
Rocco Bell
Tim van Delft
Na rede
http://www.destaat.net/
Facebook: destaat Twitter: DeStaat Instagram: destaat MySpace: destaat Youtube: UC76ZUrNB2MHoZB1BQ2Ip8Xw Spotify: 4rZJKub3qA5t1yYcT3qmm4 iTunes: 299262931 Last fm: De+Staat Musicbrainz: 873ba42d-4a18-4580-8893-3f9ff7b3e282 Songkick: 964055 Discogs: 1252348 Allmusic: mn0002007966 Deezer: 248998 Editar o valor em Wikidata
Un Circlepit "Witch Docter" en Zwarte Cross no 2016.

De Staat é un grupo musical neerlandés de rock alternativo formado en Nimega no 2006.

  • Torre Florim - voz, guitarra e percusión
  • Vedran Mircetic - guitarra
  • Jop van Summeren - baixo, sintetizador, coros
  • Rocco Bell - sintetizador, percusión, guitarra e coros
  • Tim van Delft - batería

Discografía

[editar | editar a fonte]
  • Wait for Evolution (9 de xaneiro de 2009)
  • Machinery (4 de marzo de 2011)
  • I_Con (16 de setembro de 2013)
  • Vinticious Versions (EP) (24 de novembro de 2014)
  • O (15 de xaneiro de 2016)
  • Live in Utrecht (25 de novembro de 2016)
  • The Fantastic Journey Of The Underground Man (2008)
  • Wait For Evolution (2009)
  • Habibi (2009)
  • Sweatshop (2011)
  • Ah, I see (2011)
  • I’ll Never Marry You (2011)
  • Let It Snow (2011)
  • Firestarter (2012)
  • Make Way For The Passenger (2013)
  • Devil's Blood (2013)
  • Down Town (2013)
  • All Is Dull (2013)
  • Get It Together (2014)
  • Input Source Select (Vinticious Version) (2014)
  • Witch Doctor (2015)
  • Peptalk (2015)
  • Live @ Lowlands 2009 (2009)

Véxase tamén

[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas

[editar | editar a fonte]