Lista de xogos de Dreamcast

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Esta é unha lista de xogos da videoconsola Sega Dreamcast

Índice: A B C D E F G H I L M N Ñ O P Q R S T U V X Z

0–9[editar | editar a fonte]

A[editar | editar a fonte]

  • Advanced Daisenryaku (só Xapón)
  • Advanced Daisenryaku 2001 (só Xapón)
  • Aero Dancing
  • AeroWings
  • AeroWings 2 Airstrike
  • AIR (só Xapón)
  • Airforce Delta
  • Alien Front Online
  • Alone in the Dark: The New Nightmare
  • Animastar (só Xapón)
  • Aqua GT
  • Armada
  • Army Men: Sarge's Heroes
  • Atari Anniversary Edition

B[editar | editar a fonte]

  • Baldr Force EXE
  • Bang! Gunship Elite
  • Bangai-O
  • Bass Rush Dream
  • Battle Beaster (só Xapón)
  • Berserk
  • Biohazard 2 (Resident Evil 2 nos EUA)
  • Black Matrix AD
  • Blue Stinger
  • Blue Submarine Number 6
  • Bomber Hehhe!
  • Bomberman Online
  • Border Down (só Xapón)
  • Buggy Heat
  • Bust a Move 4
  • Buzz Lightyear of Star Command

C[editar | editar a fonte]

  • Caesars Palace 2000
  • Cafe Little Wish (só Xapón)
  • Cannon Spike
  • Capcom VS SNK
  • Capcom VS SNK 2:Millionaire Fighting (só Xapón)
  • Cardcaptor Sakura: Tomoyo's Video War (só Xapón)
  • Carrier
  • Centipede
  • Championship Surfer
  • Chaos Field (só Xapón)
  • Charge N Blast
  • Chicken Run
  • ChuChu Rocket!
  • Climax Landers (só Xapón)
  • Coaster Works
  • Columns 2
  • Comic Party (só Xapón)
  • Confidential Mission
  • Conflict Zone - Modern War Strategy
  • Cool Cool Toon (só Xapón)
  • Cosmic Smash (só Xapón)
  • Crazy Taxi
  • Crazy Taxi 2

D[editar | editar a fonte]

  • D 2
  • Dance Dance Revolution: 2nd Mix
  • Dance Dance Revolution: Club Mix
  • Dancing Blade (só Xapón)
  • Dave Mirra Freestyle BMX
  • Daytona USA
  • Dead or Alive 2
  • Dead or Alive 2: Limited Edition ((só Xapón)
  • Death Crimson OX
  • Deep Fighter
  • Demolition Racer - No Exit
  • Densha de go! 2
  • Despiria
  • Dino Crisis
  • Disney’s Dinosaur
  • Donald Duck: Goin' Quackers (PAL: Donald Duck Quack Attack)
  • Draconus - Cult of the Wyrm
  • Dragons Blood
  • Dragon Riders: Chronicle of Pern
  • Ducati World Racing Challenge
  • Dynamite Cop

E[editar | editar a fonte]

  • Ecco the Dolphin: Defender of the Future
  • ECW Anarchy Rulz
  • ECW Hardcore Revolution
  • Eldorado Gate Volume 2
  • Elemental Gimmick Gear (E.G.G.)
  • ESPN International Track & Field
  • ESPN NBA 2 Night
  • Evil Dead: Hail to the King
  • Evil Twin: Cyprien's Chronicles (só PAL)
  • Evolution: The World of Sacred Device
  • Evolution 2: Far Off Promise
  • Exhibition of Speed
  • Expendable

F[editar | editar a fonte]

  • F1 World Grand Prix
  • F1 World Grand Prix 2
  • F355 Challenge Passione Rossa
  • Fatal Fury - Mark of the Wolves
  • Feet of Fury
  • Fighting Force 2
  • Fighting Vipers 2
  • Fire Prowrestling D (só Xapón)
  • Fish Eyes Wild (só Xapón)
  • Flag to Flag
  • Floigan Brothers
  • Frame Gride
  • Frogger 2: Swampy's Revenge
  • Fur Fighters

G[editar | editar a fonte]

  • Garou - Mark of the Wolves
  • Gauntlet Legends
  • Giant Gram: All Japan Pro Wrestling
  • Gigawing
  • Gigawing 2
  • Godzilla Generations
  • Godzilla Generations: Maximum Impact (só Xapón)
  • Golden Logres Pinball
  • Grandia 2
  • Grand Theft Auto 2
  • The Grinch
  • Guilty Gear X
  • GunBird 2
  • Gundam Battle Online (só Xapón)
  • Gundam - Side Story 0079

H[editar | editar a fonte]

  • Half-Life (non foi lanzado)
  • Headhunter (só PAL)
  • Heavy Metal - Geomatrix
  • Hello Kitty: Lovely Fruit Park (só Xapón)
  • Hesei Mah Jong Villa (só Xapón)
  • Hidden and Dangerous
  • The House of the Dead 2
  • Hoyle Casino
  • Hundred Swords (só Xapón)
  • Hydro Thunder

I[editar | editar a fonte]

  • Illbleed
  • Incoming
  • Industrial Spy
  • Ikaruga (só Xapón)
  • Iron Aces

J[editar | editar a fonte]

  • Jeremy McGrath Supercross 2000
  • Jet Set Radio (Jet Grind Radio nos EUA)
  • JoJo's Bizarre Adventure
  • July (só Xapón)

K[editar | editar a fonte]

  • Kanon (só Xapón)
  • Kao the Kangeroo
  • Kimi ga Nozomu Eien (só Xapón)
  • King of Fighters - Dream Match '99
  • King of Fighters - Evolution
  • King of Fighters - 2000 (só Xapón)
  • King of Fighters - 2001 (só Xapón)
  • King of Fighters - 2002 (só Xapón)
  • KISS Psycho Circus

L[editar | editar a fonte]

  • Last Blade
  • Last Blade 2
  • Legacy of Kain: Soul Reaver
  • Legend of the Blade Masters
  • Looney Tunes - Space Race

M[editar | editar a fonte]

  • Macross M3 (só Xapón)
  • MagForce Racing
  • Maken-X
  • Marionette Handler (só Xapón)
  • Marionette Handler 2 (só Xapón)
  • Maqiupai (só Xapón)
  • Mars Matrix
  • Marvel VS Capcom
  • Marvel VS Capcom 2
  • Mat Hoffman's Pro BMX
  • Maximum Pool
  • Max Steel
  • MDK2
  • Metropolis Street Racer
  • Midway's Greatest Arcade Hits Vol 1
  • Midway's Greatest Arcade Hits Vol 2
  • Moho
  • Monaco Grand Prix
  • Mortal Kombat Gold
  • Mr. Driller
  • Ms. Pacman Maze Madness
  • MTV Sports: Skateboarding Feat. Andy MacDonald
  • My Tennis Life

N[editar | editar a fonte]

  • Namco Museum
  • Napple Tales: Arsia in Daydream (só Xapón)
  • NBA 2K
  • NBA 2K1
  • NBA 2K2
  • NBA Hoopz
  • NBA Showtime NBA on NBC
  • NCAA College Football 2K2
  • Next Tetris - Online Edition
  • NFL 2K
  • NFL 2K 1
  • NFL 2K 2
  • NFL Blitz 2000
  • NFL Blitz 2001
  • NFL Quarterback Club 2000
  • NFL Quarterback Club 2001
  • NHL 2K
  • NHL 2K2
  • Nightmare Creatures II

O[editar | editar a fonte]

  • Omikron - The Nomad Soul
  • Ooga Booga
  • Outtrigger

P[editar | editar a fonte]

  • Penpen Triicelon
  • Phantasy Star Online
  • Phantasy Star Online Version 2
  • Planet Ring
  • Plasma Sword
  • POD SpeedZone
  • POD 2
  • Power Stone
  • Power Stone 2
  • Prince of Persia - Arabian Nights
  • Princess Holiday (só Xapón)
  • Pro Pinball Trilogy
  • Project Justice
  • Propeller Arena (Non foi lanzado)
  • Psychic Force 2012
  • Psyvariar 2 (só Xapón)
  • Puyo Puyon (só Xapón)
  • Puyo Puyo Fever (só Xapón)
  • Puzzle Bobble

Q[editar | editar a fonte]

  • Q*bert
  • Quake III Arena

R[editar | editar a fonte]

  • Radilgy
  • Railroad Tycoon 2
  • Rainbow Cotton (só Xapón)
  • Rayman 2
  • Razor Freestyle Scooter
  • Ready 2 Rumble Boxing
  • Ready 2 Rumble Boxing - Round 2
  • Real Border Down
  • Record of Lodoss War - The Advent of Kardiss
  • Red Dog: Superior Firepower
  • Reel Fishing Wild
  • Ren'ai CHU! Happy Perfect (só Xapón)
  • Rent a Hero No. 1 (só Xapón)
  • Resident Evil 2
  • Resident Evil 3: Nemesis
  • Resident Evil Code: Veronica
  • Re-Volt
  • REZ (só Xapón e PAL)
  • Ring - Terror's Realm
  • Rippin' Riders
  • Rival Schools (só Xapón)
  • Roadsters
  • Rune Caster (só Xapón)
  • Rune Jade (só Xapón)

S[editar | editar a fonte]

  • Sakura Wars
  • Sakura Wars 2
  • Sakura Wars 3 -Is Paris Burning?
  • Samba de Amigo
  • Samba de Amigo Ver. 2000 (só Xapón)
  • San Francisco Rush 2049
  • Seaman
  • Sega Bass Fishing
  • Sega Bass Fishing 2
  • Sega Extreme Sports
  • Segagaga
  • Sega GT
  • Sega Marine Fishing
  • Sega Marine Fishing 2
  • Sega Rally Championship 2
  • Sega Smash Pack Volume 1 (só EUA)
  • Sega Swirl
  • Sega Worldwide Soccer 2000 (só PAL)
  • Seventh Cross: Evolution
  • Shadowman
  • Shenmue
  • Shenmue II (só Xapón e PAL)
  • Shikigami No Shiro II (só Xapón)
  • Silent Scope
  • Silver
  • Skies of Arcadia
  • Slave Zero
  • Smash Pack
  • Sno-Cross Championship Racing
  • Snow (só Xapón)
  • Snow Surfers
  • Soldier of Fortune
  • Sonic Adventure
  • Sonic Adventure 2
  • Sonic Shuffle
  • Soul Calibur
  • Soul Fighter
  • South Park - Chef's Luv Shack
  • South Park Rally
  • Space Channel 5
  • Space Channel 5 Part 2 (só Xapón)
  • Spawn: In the Demon's Hand
  • Spec Ops 2 - Omega Squad
  • Speed Devils
  • Speed Devils Online Racing
  • Spider-Man
  • Spirit of Speed 1937
  • Sports Jam
  • Starlancer
  • Star Wars: Demolition
  • Star Wars Episode I: Jedi Power Battles
  • Star Wars: Episode I Racer
  • Street Fighter Alpha 3
  • Street Fighter III: Double Impact
  • Street Fighter III: Third Strike
  • Striker Pro 2000
  • Stupid Invaders
  • Super Euro Soccer (só Xapón)
  • Super Magnetic Neo
  • Super Producers (só Xapón)
  • Super Robot Wars Alpha for Dreamcast (só Xapón)
  • Super Runabout: San Francisco Edition
  • Super Streetfighter II X (só Xapón)
  • Surf Rocket Racers
  • Suzuki Alstare Extreme Racing
  • Sword of the Berserk: Guts' Rage
  • Sydney 2000

T[editar | editar a fonte]

  • Taxi 2: Le Jeu (só Francia)
  • Tech Romancer
  • Tee Off
  • Tennis 2K2
  • Test Drive 6
  • Test Drive LeMans
  • Test Drive V Rally
  • Time Stalkers
  • TNN Motorsports HardCore Heat
  • Tokyo Bus Guide (só Xapón)
  • Tokyo Highway Challenge
  • Tokyo Highway Challenge 2
  • Tokyo Xtreme Racer
  • Tokyo Xtreme Racer: 2
  • Tomb Raider Chronicles
  • Tomb Raider: The Last Revelation
  • Tom Clancy's Rainbow Six
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear
  • Tony Hawk's Pro Skater
  • Tony Hawk's Pro Skater 2
  • Toy Commander
  • Toy Racer (só PAL)
  • Toy Story 2 - Buzz Lightyear to the Rescue!
  • TrickStyle
  • Trizeal (só Xapón)
  • Tsuki wa Higashi ni, Hi wa Nishi ni -Operation Sanctuary- (só Xapón)
  • Twinkle Star Sprites (só Xapón)
  • Typing of the Dead

U[editar | editar a fonte]

  • Ultimate Fighting Championship
  • Under Defeat
  • Unreal Tournament
  • Urban Chaos

V[editar | editar a fonte]

  • Vanishing Point
  • Vampire Chronicles for Matching Service/Darkstalkers (só Xapón)
  • Vigilante 8: Second Offense
  • Virtua Athlete 2000
  • Virtua Cop 2 (só Xapón e EUA)
  • Virtua Fighter 3TB
  • Virtua Striker 2
  • Virtua Tennis
  • Virtua Tennis 2 (Sega Sports Tennis 2K2 nos EUA)
  • Virtual On - Oratorio Tangram (só Xapón e EUA)

W[editar | editar a fonte]

  • Wacky Races
  • Walt Disney World Quest Magical Racing Tour
  • serie Welcome to Pia Carrot (só Xapón)
  • Wetrix Plus
  • Who Wants To Be A Millionaire (só PAL)
  • Who Wants To Beat Up A Millionaire
  • Wild Metal
  • Wind a breath of heart (só Xapón)
  • World Series Baseball 2K1
  • World Series Baseball 2K2
  • Worms Armageddon
  • Worms World Party
  • WWF Attitude
  • WWF Royal Rumble

X[editar | editar a fonte]

  • Xtreme Sports

Z[editar | editar a fonte]

  • Zero Gunner 2 (só Xapón)
  • Zombie Revenge
  • Zusar Vusar (só Xapón)