Lista de concellos da provincia de Cuenca

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
(Redirixido desde "Lista de concellos de Cuenca")

Concellos da provincia de Cuenca:

Mapa dos concellos da provincia de Cuenca
Nome Pob.
(2007)

A

Abia de la Obispalía 78
El Acebrón 268
Alarcón 176
Albaladejo del Cuende 379
Albalate de las Nogueras 303
Albendea 168
La Alberca de Záncara 1.901
Alcalá de la Vega 144
Alcantud 105
Alcázar del Rey 214
Alcohujate 38
Alconchel de la Estrella 157
Algarra 31
Aliaguilla 800
La Almarcha 578
Almendros 278
Almodóvar del Pinar 487
Almonacid del Marquesado 509
Altarejos 283
Arandilla del Arroyo 31
Arcas del Villar 1.047
Arcos de la Sierra 114
Arguisuelas 156
Arrancacepas 37
Atalaya del Cañavate 124

B

Barajas de Melo 930
Barchín del Hoyo 106
Bascuñana de San Pedro 29
Beamud 83
Belinchón 353
Belmonte 2.257
Belmontejo 207
Beteta 394
Boniches 174
Buciegas 54
Buenache de Alarcón 665
Buenache de la Sierra 125
Buendía 534

C

Campillo de Altobuey 1.716
Campillos-Paravientos 129
Campillos-Sierra 71
Campos del Paraíso 920
Canalejas del Arroyo 349
Cañada del Hoyo 305
Cañada Juncosa 342
Cañamares 536
El Cañavate 177
Cañaveras 391
Cañaveruelas 195
Cañete 864
Cañizares 536
Carboneras de Guadazaón 899
Cardenete 652
Carrascosa 116
Carrascosa de Haro 126
Casas de Benítez 1.096
Casas de Fernando Alonso 1.397
Casas de Garcimolina 34
Casas de Guijarro 137
Casas de Haro 912
Casas de los Pinos 528
Casasimarro 3.120
Castejón 215
Castillejo de Iniesta 217
Castillejo-Sierra 46
Castillo de Garcimuñoz 185
Castillo-Albaráñez 22
Cervera del Llano 281
Chillarón de Cuenca 379
Chumillas 84
La Cierva 39
Cuenca 52.980
Cueva del Hierro 45

E

Enguídanos 462

F

Fresneda de Altarejos 75
Fresneda de la Sierra 66
La Frontera 181
Fuente de Pedro Naharro 1.269
Fuentelespino de Haro 288
Fuentelespino de Moya 168
Fuentenava de Jábaga 522
Fuentes 505
Fuertescusa 111

G

Gabaldón 196
Garaballa 112
Gascueña 150
Graja de Campalbo 120
Graja de Iniesta 399

H

Henarejos 231
El Herrumblar 752
La Hinojosa 280
Los Hinojosos 1.016
El Hito 193
Honrubia 1.696
Hontanaya 379
Hontecillas 88
Horcajo de Santiago 4.025
Huélamo 125
Huelves 90
Huérguina 84
Huerta de la Obispalía 151
Huerta del Marquesado 222
Huete 2.034

I

Iniesta 4.366

L

Laguna del Marquesado 59
Lagunaseca 111
Landete 1.375
Ledaña 1.919
Leganiel 243

M

Las Majadas 336
Mariana 297
Masegosa 122
Las Mesas 2.457
Minglanilla 2.532
Mira 993
Monreal del Llano 84
Montalbanejo 152
Montalbo 768
Monteagudo de las Salinas 158
Mota de Altarejos 49
Mota del Cuervo 6.188
Motilla del Palancar 5.653
Moya 218

N

Narboneta 74

O

Olivares de Júcar 461
Olmeda de la Cuesta 36
Olmeda del Rey 197
Olmedilla de Alarcón 137
Olmedilla de Eliz 26
Osa de la Vega 654

P

Pajarón 116
Pajaroncillo 83
Palomares del Campo 841
Palomera 196
Paracuellos 149
Paredes 109
La Parra de las Vegas 43
El Pedernoso 1.307
Las Pedroñeras 6.971
El Peral 741
La Peraleja 144
La Pesquera 254
El Picazo 771
Pinarejo 361
Pineda de Gigüela 104
Piqueras del Castillo 73
Portalrubio de Guadamejud 53
Portilla 89
Poyatos 123
Pozoamargo 386
Pozorrubielos de la Mancha 317
Pozorrubio 412
El Pozuelo 106
Priego 1.114
El Provencio 2.613
Puebla de Almenara 495
Puebla de Don Francisco 333
Puebla del Salvador 269

Q

Quintanar del Rey 7.563

R

Rada de Haro 64
Reíllo 118
Rozalén del Monte 78

S

Saceda-Trasierra 117
Saelices 648
Salinas del Manzano 103
Salmeroncillos 167
Salvacañete 300
San Clemente 6.879
San Lorenzo de la Parrilla 1.322
San Martín de Boniches 96
San Pedro Palmiches 101
Santa Cruz de Moya 335
Santa María de los Llanos 780
Santa María del Campo Rus 736
Santa María del Val 97
Sisante 1.859
Solera de Gabaldón 37
Sotorribas 873

T

Talayuelas 1.101
Tarancón 14.214
Tébar 362
Tejadillos 155
Tinajas 372
Torralba 169
Torrejoncillo del Rey 621
Torrubia del Campo 349
Torrubia del Castillo 40
Tragacete 365
Tresjuncos 431
Tribaldos 123

U

Uclés 257
Uña 123

V

Los Valdecolmenas 107
Valdemeca 132
Valdemorillo de la Sierra 84
Valdemoro-Sierra 158
Valdeolivas 263
Valdetórtola 174
Las Valeras 1.634
Valhermoso de la Fuente 37
Valsalobre 73
Valverde de Júcar 1.225
Valverdejo 125
Vara de Rey 624
Vega del Codorno 180
Vellisca 162
Villaconejos de Trabaque 429
Villaescusa de Haro 526
Villagarcía del Llano 892
Villalba de la Sierra 580
Villalba del Rey 622
Villalgordo del Marquesado 109
Villalpardo 1.196
Villamayor de Santiago 2.925
Villanueva de Guadamejud 111
Villanueva de la Jara 2.100
Villar de Cañas 481
Villar de Domingo García 240
Villar de la Encina 196
Villar de Olalla 1.123
Villar del Humo 336
Villar del Infantado 42
Villar y Velasco 118
Villarejo de Fuentes 713
Villarejo de la Peñuela 29
Villarejo-Periesteban 471
Villares del Saz 662
Villarrubio 238
Villarta 911
Villas de la Ventosa 340
Villaverde y Pasaconsol 386
Víllora 154
Vindel 22

Y

Yémeda 27

Z

Zafra de Záncara 155
Zafrilla 108
Zarza de Tajo 369
Zarzuela 245