Saltar ao contido

Sanaa Lathan

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Infotaula de personaSanaa Lathan

(2011) Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento19 de setembro de 1971 Editar o valor em Wikidata (52 anos)
Nova York, Estados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
EducaciónUniversidade de California en Berkeley
Yale School of Drama
Manhattan Center for Science and Mathematics (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Cor dos ollosCastaño Editar o valor em Wikidata
Cor do peloPelo negro Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactriz de teatro , actriz de dobraxe , directora de cinema , produtora , actriz de televisión , actriz de teatro musical , actriz de cinema , actriz Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1996 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata
Familia
PaiStan Lathan Editar o valor em Wikidata
Premios

IMDB: nm0005125 Allocine: 41536 Allmovie: p237516 TV.com: people/sanaa-lathan IBDB: 375096
Facebook: SanaaLathan Twitter: justsanaa Instagram: sanaalathan WikiTree: Lathan-116 Editar o valor em Wikidata

Sanaa McCoy Lathan, nada o 19 de setembro de 1971 en Nova York, é unha actriz e actriz de voz estadounidense.

Filmografía

[editar | editar a fonte]
Ano Título Personaxe Notas
1998 Blade Vanessa Brooks
Drive Carolyn Brody
1999 The Wood Alicia
The Best Man Robin
Catfish in Black Bean Sauce Nina
Life Daisy
2000 Love & Basketball Monica Wright, Monica Wright-McCall
Disappearing Acts Zora Banks
2002 Brown Sugar Sidney 'Sid' Shaw
2003 Out of Time Ann Merai Harrison
2004 Alien vs. Predator Alexa Woods
2005 The Golden Blaze Monica voz
2006 Something New Kenya McQueen
Quita e pon Michelle Landau personaxe recorrente
2008 A Raisin in the Sun Beneatha Younger
The Family That Preys Andrea Pratt-Bennett
2009 Wonderful World Khadi
Powder Blue Diana
2009–present The Cleveland Show Donna Tubbs (voz) personaxe recorrente
2010-2011 2012-presente Family Guy Donna Brown Various (voz)
2011 Contaxio Aubrey Cheever

Véxase tamén

[editar | editar a fonte]