Lista de operadores do A340

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Pedidos e entregas[editar | editar a fonte]

Unha listaxe de pedidos, entregas e operadores do Airbus A340 cara o 30 de abril de 2014.

  • Ord - número de avións pedidos a Airbus
  • Ent - número de avións entregados por Airbus
  • Opr - número de avións actualmente en operación
Bandeira Aeroliña Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr
A340-200 A340-300 A340-500 A340-600 Total
Francia Airbus Executive and Private Aviation 6 6 9 1 1 3 7 5 4 2 2 2 16 14 18
Flag of Argentina.svg Aerolíneas Argentinas 4 8 11
Flag of Libya.svg Afriqiyah Airways 1 1
Paquistán Air Blue 2 2
Flag of Canada.svg Air Canada 8 8 2 2 10 10
Flag of the People's Republic of China.svg Air China 3 3 2 3 3 6
Francia Air France 3 3 11 11 13 14 14 13
Francia Air Lib 2 2 4 4
Flag of Madagascar.svg Air Madagascar 1 2
Mauricio Air Mauritius 5 5 6 5 5 6
Namibia Air Namibia 2 2
España Air Plus Comet 9 9
Flag of French Polynesia.svg Air Tahiti Nui 4 4 5 4 4 5
Malaisia AirAsia X 2 2
Flag of the United Kingdom.svg AJW Capital Partners Ltd 2 2 2 2
Francia AOM French Airlines 3 2 5 5
Nixeria Arik Air 2 2
Austria Austrian Airlines 2 2 2 2 4 4
Flag of Azerbaijan.svg Azerbaijan Airlines 2 2
Hong Kong Cathay Pacific 4 4 7 7 11 11 11 11
Tailandia Chaba Air 2 2
Flag of the Republic of China.svg China Airlines 6 6 6 6 6 6
Flag of the People's Republic of China.svg China Eastern Airlines 5 5 5 5 5 10 10 5
Flag of the People's Republic of China.svg China Southwest Airlines 3 3 3 3
Flag of Venezuela.svg Conviasa 1 1
Exipto EgyptAir 3 3 2 1 3 2 2
Flag of the United Arab Emirates.svg Emirates Airlines 4 10 10 10 10 10 18
Flag of the United Arab Emirates.svg Etihad Airways 1 4 4 4 7 7 7 11 11 11
Finlandia Finnair 4 4 7 4 4 7
Suíza Flightlease 2 2 2 2
Bahrain Gulf Air 6 6 3 6 6 4
Flag of the People's Republic of China.svg Hainan Airlines 3
Portugal HiFly 3 2 1 4
España Iberia 18 18 10 16 16 17 34 34 33
Flag of the United States.svg ILFC 16 16 13 13 29 29
Irán Iran Aseman Airlines 1 1
Flag of Iraq.svg Iraqi Airways 1 1
India Jet Airways 3 3
Irán Mahan Air 2 2
Flag of Kuwait.svg Kuwait Airways 4 4 4 4 4 4
Chile LAN Airlines 4 4 3 4 4 5
Alemaña Lufthansa 7 7 28 28 20 24 24 24 59 59 48
Grecia Olympic Airlines 4 4 4 4
Flag of the Philippines.svg Philippine Airlines 8 8 8 8 8 4
Flag of Qatar.svg Qatar Airways 4 4 4 4 4 4
Flag of Jordan.svg Royal Jordanian 4 4
Flag of Afghanistan.svg Safi Airways 1 1
Flag of Saudi Arabia.svg Saudia 2 2
Dinamarca Flag of Norway.svg Flag of Sweden.svg Scandinavian Airlines System 7 7 8 7 7 7
Singapur Singapore Airlines 17 17 5 5 5 22 22 5
Flag of South Africa.svg South African Airways 1 6 6 8 6 6 9 12 12 18
Flag of Sri Lanka.svg SriLankan Airlines 3 3 6 3 3 6
Flag of Suriname.svg Surinam Airways 1 1
Suíza Swiss International Air Lines 9 9 15 9 9 15
Portugal TAP Portugal 4 4 4 4 4 4
Tailandia Thai Airways International 4 4 0 6 6 6 10 10 6
Flag of Turkey.svg Turkish Airlines 7 7 7 7 7 7
Francia Union des Transports Aériens 7 7 7 7
Flag of the United Kingdom.svg Virgin Atlantic Airways 7 7 4 14 14 17 21 21 21
non revelado 5 10 3 2 20
A340-200 A340-300 A340-500 A340-600 Total
Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr
Totais 28 28 27 218 218 190 34 34 31 97 97 96 377 377 356

Listaxe de operadores gobernamentais, executivos e privados[editar | editar a fonte]

Aeroliña Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr
A340-200 A340-313 Prestige A340-500 A340-642 Prestige Total
Flag of Libya.svg Afriqiyah Airways 1 1
Alxeria Forza Aérea de Alxeria 1 1 1 1 1 1
Bahrain Bahrain Royal Flight 1 1 1 1
Exipto Forza Aérea de Exipto 1 1 1 1 1 1
Francia Forza Aérea de Francia 2 2
Luxemburgo Global Jet Luxembourg 1 1 1 1 1 1
Alemaña Luftwaffe 2 2
Flag of Kuwait.svg Goberno de Kuwait 2 2 2 2
Flag of Saudi Arabia.svg National Air Services 1 1 1 1
Flag of Qatar.svg Qatar Amiri Flight 1 1 1 1 1 1 1 2 2 3
Flag of Saudi Arabia.svg Resa Aviation 1 1
Flag of Jordan.svg Royal Jordanian Air Force 1 1 1 1 1 1
Flag of Saudi Arabia.svg Royal Saudi Air Force 1 1
Flag of Saudi Arabia.svg Saad Air 1 1
Flag of Angola.svg Sonair 1 1
Flag of Brunei.svg Brunei Sultan's Flight 2 2 1 2 2 1
Tunisia Tunisair (operado polo goberno) 1 1 1 1 1 1
non revelado 1 1 1 2 2 1 2
A340-200 A340-313 Prestige A340-500 A340-642 Prestige Total
Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr Ord Ent Opr
Totals 6 6 8 1 1 4 7 5 5 2 2 2 16 14 19
Backlog 2 2

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]