Lista de episodios de Mareas vivas

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

O que a continuación segue é unha lista de episodios de Mareas vivas, unha exitosa teleserie da TVG emitida entre o 11 de xaneiro do 1999 e o 9 de febreiro do 2003.

Lista de episodios[editar | editar a fonte]

Primeira tempada[editar | editar a fonte]

Miguel de Lira en 2017.
Manuel Lourenzo en 2010.

Segunda tempada[editar | editar a fonte]

Terceira tempada[editar | editar a fonte]

  • Actores fixos:
  • Personaxes esporádicos:
  • Episodios:
    • Episodio 27: O home de Portozás
    • Episodio 28: Animais domésticos
    • Episodio 29: Santa Compaña
    • Episodio 30: Celos
    • Episodio 31: Tango
    • Episodio 32: Percebe expreso
    • Episodio 33: Investigación privada
    • Episodio 34: Enigmas
    • Episodio 35: Sahara-Portozás
    • Episodio 36: O silencio de Petróleo
    • Episodio 37: Fútbol Club Portozás
    • Episodio 38: Cita a cegas
    • Episodio 39: Día de voda.

Cuarta tempada[editar | editar a fonte]

Quinta tempada[editar | editar a fonte]

Sexta tempada[editar | editar a fonte]

Sétima tempada[editar | editar a fonte]

Oitava tempada[editar | editar a fonte]

  • Actores fixos: Camila Bossa (Belinda Romero), Luís Zahera (Celso Puga "Petróleo"), Tuto Vázquez (Ramón Couto), Evaristo Calvo (Carlos Porto), Víctor L. Mosqueira (Francisco Taracido), Ana Santos (María Xesús Seoane "Pitusa"), Mela Casal (Celia Rey), Xaquín Caamaño "O Platero" (Arturo Vidal "Manghüi"), Isabel Blanco (María Ares), Santiago Romay (Fito), Tamara Canosa (Laura), Eva Fernández (Rosa), Patricia Vázquez (Sabela Muíños), María Louro (Paula Couto), Xurxo Souto (Brais), Xavier Estévez (Viriato) e Manuel Lourenzo ("Melghacho").
  • Personaxes esporádicos: Alfonso Agra (Anselmo), Patricia Fernández Aufiero (Iria Maroto), Suso Lista (Suso), Nuncy Valcárcel (Loli), Adrián Búa (Lois), Paula Sanmartín (Áurea).
  • Episodios:
    • Episodio 118: O que rouba a un ladrón...
    • Episodio 119: Cen anos de perdón
    • Episodio 120: O regreso
    • Episodio 121: Nebulosidade variable
    • Episodio 122: Imsomnio
    • Episodio 123: As galletas da fortuna
    • Episodio 124: O dito e o feito
    • Episodio 125: Mala pata
    • Episodio 126: O diario de Loli
    • Episodio 127: Un día inesquencible
    • Episodio 128: Manobras matrimoniais noite e día
    • Episodio 129: San Xoán
    • Episodio 130: Crime en Portozás
    • Episodio 131: Cambio de roles (12 de outubro de 2002)
    • Episodio 132: O candidato
    • Episodio 133: Eleccións
    • Episodio 134: Sinais de identidade
    • Episodio 135: Xogos de mans
    • Episodio 136: O neno da poza
    • Episodio 137: Tempos novos
    • Episodio 138: O dilema
    • Episodio 139: O velorio
    • Episodio 140: Alta tensión
    • Episodio 141: O regreso de Taracido
    • Episodio 142: A parella ideal
    • Episodio 143: Despedida de solteir@
    • Episodio 144: Campás de voda
    • Episodio 145: Manolo contra a momia
    • Episodio 146: O récord de Portozás
    • Episodio 147: Veciños
    • Episodio 148: A miña terra
    • Episodio 149: Cambio de rumbo
    • Episodio 150: O día do Carme

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]