Lista de concellos de Teruel

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Concellos da provincia de Teruel:

Mapa dos concellos de Teruel
Nome Poboación (2002) Poboación (2017)[1]
Ababuj 88 73
Abejuela 47 50
Aguatón 26 19
Aguaviva 689 531
Aguilar del Alfambra 82 65
Alacón 445 274
Alba 271 185
Albalate del Arzobispo 2.221 1.978
Albarracín 1.028 1.044
Albentosa 281 255
Alcaine 72 62
Alcalá de la Selva 539 369
Alcañiz 13.708 15.937
Alcorisa 3.318 3.313
Alfambra 642 554
Aliaga 403 348
Allepu 139 129
Alloza 715 594
Allueva 15 31
Almohaja 29 18
Alobras 88 65
Alpeñés 28 23
Anadón 19 27
Andorra 7.868 7.799
Arcos de las Salinas 131 106
Arens de Lledó 233 199
Argente 252 207
Ariño 872 733
Azaila 172 97
Bádenas 20 18
Báguena 459 318
Bañón 171 149
Barrachina 164 121
Bea 38 30
Beceite 634 551
Bello 373 244
Belmonte de San José 142 113
Berge 249 245
Bezas 68 62
Blancas 181 134
Blesa 142 97
Bordón 137 108
Bronchales 474 440
Bueña 92 57
Burbáguena 311 254
Cabra de Mora 114 64
Calaceite 1.172 1.038
Calamocha 4.155 4.353
Calanda 3.496 3.729
Calomarde 73 78
Camañas 137 129
Camarena de la Sierra 173 116
Camarillas 106 89
Caminreal 781 616
Cantavieja 710 717
Cañada de Benatanduz 77 42
La Cañada de Verich 105 85
Cañada Vellida 53 35
Cañizar del Olivar 120 93
Cascante del Río 109 73
Castejón de Tornos 93 62
Castel de Cabra 161 112
El Castellar 90 54
Castellote 796 688
Castelnou 107 146
Castelserás 838 823
Cedrillas 519 611
Celadas 414 408
Cella 2.864 2.640
La Cerollera 128 98
La Codoñera 324 362
Corbalán 85 109
Cortes de Aragón 122 57
Cosa 93 55
Cretas 583 572
Crivillén 118 71
La Cuba 58 36
Cubla 51 55
Cucalón 72 91
El Cuervo 114 93
Cuevas de Almudén 101 138
Cuevas Labradas 148 126
Ejulve, Teruel 225 187
Escorihuela 213 147
Escucha 1.094 913
Estercuel 319 223
Ferreruela de Huerva 80 65
Fonfría 32 30
Formiche Alto 204 155
Fórnoles 100 78
Fortanete 208 203
Foz-Calanda 258 260
La Fresneda 402 436
Frías de Albarracín 154 125
Fuenferrada 48 51
Fuentes Calientes 124 111
Fuentes Claras 613 482
Fuentes de Rubielos 104 112
Fuentespalda 340 298
Galve 144 162
Gargallo 127 101
Gea de Albarracín 448 372
La Ginebrosa 244 197
Griegos 126 151
Guadalaviar 279 241
Gúdar 76 81
Híjar 1.901 1.697
Hinojosa de Jarque 184 132
La Hoz de la Vieja 118 86
Huesa del Común 130 67
La Iglesuela del Cid 493 414
Jabaloyas 77 68
Jarque de la Val 91 72
Jatiel 54 41
Jorcas 42 32
Josa 36 32
Lagueruela 64 84
Lanzuela 32 27
Libros 156 103
Lidón 73 53
Linares de Mora 311 260
Lledó 204 166
Loscos 196 139
Maicas 42 31
Manzanera 524 512
Martín del Río 490 432
Mas de las Matas 1.448 1.270
La Mata de los Olmos 258 272
Mazaleón 611 543
Mezquita de Jarque 133 102
Mirambel 145 119
Miravete de la Sierra 47 31
Molinos 307 245
Monforte de Moyuela 77 64
Monreal del Campo 2.382 2.478
Monroyo 340 335
Montalbán 1.565 1.256
Monteagudo del Castillo 67 51
Monterde de Albarracín 60 62
Mora de Rubielos 1.370 1.565
Moscardón 55 57
Mosqueruela 721 558
Muniesa 697 630
Noguera de Albarracín 166 134
Nogueras 18 28
Nogueruelas 212 211
Obón 67 44
Odón 260 217
Ojos Negros 547 393
Olba 228 227
Oliete 476 357
Los Olmos 146 122
Orihuela del Tremedal 645 493
Orrios 188 127
Palomar de Arroyos 246 169
Pancrudo 156 119
Las Parras de Castellote 78 61
Peñarroya de Tastavins 545 461
Peracense 101 75
Peralejos 86 87
Perales del Alfambra 291 221
Pitarque 107 84
Plou 51 45
El Pobo 131 129
La Portellada 297 246
Pozondón 83 54
Pozuel del Campo 111 70
La Puebla de Híjar 1.074 944
La Puebla de Valverde 504 457
Puertomingalvo 163 117
Ráfales 185 146
Rillo 134 92
Riodeva 203 149
Ródenas 85 62
Royuela 229 209
Rubiales 59 52
Rubielos de la Cérida 58 38
Rubielos de Mora 615 626
Salcedillo 7 17
Saldón 35 26
Samper de Calanda 984 821
San Agustín 132 131
San Martín del Río 275 155
Santa Cruz de Nogueras 25 38
Santa Eulalia del Campo 1.178 1.033
Sarrión 1.018 1.125
Segura de los Baños 48 43
Seno 48 40
Singra 92 79
Terriente 173 178
Teruel 31.506 35.484
Toril y Masegoso 29 29
Tormón 36 34
Tornos 243 222
Torralba de los Sisones 225 162
Torre de Arcas 106 83
Torre de las Arcas 35 28
Torre del Compte 185 130
Torre los Negros 99 86
Torrecilla de Alcañiz 447 426
Torrecilla del Rebollar 180 136
Torrelacárcel 282 169
Torremocha de Jiloca 165 107
Torres de Albarracín 158 178
Torrevelilla 210 192
Torrijas 68 39
Torrijo del Campo 550 447
Tramacastiel 110 67
Tramacastilla 130 107
Tronchón 96 69
Urrea de Gaén 588 461
Utrillas 3.217 3.014
Valacloche 20 23
Valbona 199 181
Valdealgorfa 719 632
Valdecuenca 43 37
Valdelinares 118 89
Valdeltormo 368 298
Valderrobres 1.945 2.338
Valjunquera 432 341
El Vallecillo 53 49
Veguillas de la Sierra 27 19
Villafranca del Campo 381 289
Villahermosa del Campo 71 94
Villanueva del Rebollar de la Sierra 50 43
Villar del Cobo 231 175
Villar del Salz 95 59
Villarluengo 207 169
Villarquemado 957 875
Villarroya de los Pinares 196 155
Villastar 339 501
Villel 343 330
Vinaceite 282 262
Visiedo 196 135
Vivel del Río Martín 89 71
La Zoma 28 18

Fontes[editar | editar a fonte]

Notas[editar | editar a fonte]