Lista de concellos da provincia de Santa Cruz de Tenerife

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Saltar ata a navegación Saltar á procura

Concellos da provincia de Santa Cruz de Tenerife:

Mapa de concellos
cód. Concello Illa na que se atopa Poboación
(2006)
Poboación
(2017)[1]
38 total provincial 971.647 1.007.641
38001 Adeje Tenerife 36.764 46.833
38002 Agulo La Gomera 1.166 1.066
38003 Alajeró La Gomera 2.054 1.983
38004 Arafo Tenerife 5.257 5.531
38005 Arico Tenerife 7.104 7.594
38006 Arona Tenerife 69.100 78.930
38007 Barlovento La Palma 2.506 1.859
38008 Breña Alta La Palma 7.158 7.061
38009 Breña Baja La Palma 4.470 5.434
38010 Buenavista del Norte Tenerife 5.225 4.797
38011 Candelaria Tenerife 21.415 27.149
38012 Fasnia Tenerife 2.697 2.743
38013 Frontera El Hierro 5.733 3.983
38014 Fuencaliente de La Palma La Palma 1.935 1.695
38015 Garachico Tenerife 5.543 4.827
38016 Garafía La Palma 1.886 1.584
38017 Granadilla de Abona Tenerife 34.595 46.816
38018 La Guancha Tenerife 5.420 5.426
38019 Guía de Isora Tenerife 19.320 20.537
38020 Güímar Tenerife 16.603 19.273
38021 Hermigua La Palma 2.147 1.808
38022 Icod de los Vinos Tenerife 24.179 22.558
38024 Los Llanos de Aridane La Palma 20.173 20.107
38025 La Matanza de Acentejo Tenerife 7.972 8.854
38026 La Orotava Tenerife 40.644 41.500
38027 El Paso La Palma 7.505 7.464
38901 El Pinar de El Hierro El Hierro 1.828 1.776
38028 Puerto de la Cruz Tenerife 30.585 30.036
38029 Puntagorda La Palma 1.962 2.009
38030 Puntallana La Palma 2.368 2.429
38031 Los Realejos Tenerife 36.746 36.218
38032 El Rosario Tenerife 16.111 17.312
38033 San Andrés y Sauces La Palma 5.020 4.135
38023 San Cristóbal de la Laguna Tenerife 142.161 153.655
38034 San Juan de la Rambla Tenerife 5.096 4.828
38035 San Miguel de Abona Tenerife 12.609 18.887
38036 San Sebastián de la Gomera La Gomera 8.451 8.760
38037 Santa Cruz de la Palma La Palma 17.640 15.581
38038 Santa Cruz de Tenerife Tenerife 223.148 203.692
38039 Santa Úrsula Tenerife 12.835 14.189
38040 Santiago del Teide Tenerife 11.379 10.576
38041 El Sauzal Tenerife 8.514 8.873
38042 Los Silos Tenerife 5.456 4.848
38043 Tacoronte Tenerife 22.695 23.812
38044 El Tanque Tenerife 3.042 2.650
38045 Tazacorte La Palma 5.830 4.620
38046 Tegueste Tenerife 10.393 11.108
38047 Tijarafe La Palma 2.720 2.590
38049 Valle Gran Rey La Gomera 5.040 4.371
38050 Vallehermoso La Gomera 3.094 2.988
38048 Valverde El Hierro 4.955 4.920
38051 La Victoria de Acentejo Tenerife 8.432 8.969
38052 Vilaflor de Chasna Tenerife 1.905 1.615
38053 Villa de Mazo La Palma 4.889 4.782

Notas[editar | editar a fonte]

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]