Ficheiro:Escut de Les Borges del Camp.svg

Os contidos da páxina non están dispoñibles noutras linguas.
Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Ficheiro orixinal(ficheiro SVG; resolución de 602 × 841 píxeles; tamaño do ficheiro: 302 kB)

Resumo

Escudo
InfoField
Català: de Les Borges del Camp, Tarragona, Espanya.
English: Les Borges del Camp, Tarragona, Spain.
Español: Les Borges del Camp, Tarragona, España.
Blasonamento
InfoField
Català: Escut caironat: d'or, una banda ondada d'atzur carregada d'una creu de tau de sable, acostada de 2 arbres de sinople a la destra i de 2 borges de sinople a la sinistra. Per timbre una corona mural de vila.
English: Shield diamond shape divided gold with a band of wavy azure charged with a tau cross sable, two trees lying on the right hand sinople Borges and two, equally sinople on the left. To ring a crown mural town.
Español: Escudo embaldosado: de oro, una banda ondada de azur cargada de una cruz de tau de sable, acostada de 2 árboles de sinople a la diestra y de 2 borjas de sinople a la siniestra. Al timbre, una corona mural de villa.
Referencias
InfoField
Català: RESOLUCIÓ de 25 de febrer de 1997, per la qual es dóna conformitat a l'adopció de l'escut heràldic del municipi de les Borges del Camp. (in català) (pdf). DOGC núm. 5929. Generalitat de Catalunya (1997-03-27) Retrieved on 15 december, 2011.
Español: RESOLUCIÓN de 25 de febrero de 1997, por la que se da conformidad a la adopción del escudo heráldico del municipio de Les Borges del Camp. (in español) (pdf). DOGC núm. 2360. Generalitad de Cataluña (1997-03-27) Retrieved on 15 december, 2011.
Data 6 de febreiro de 2011
Artista
InfoField
Xavigivax
Orixe

Obra propia

 
Esta imaxe vectorial foi creada co Inkscape .
Licenza
(Reuso deste ficheiro)
Insignia Esta imaxe representa unha bandeira, un escudo, un selo ou algunha outra insignia oficial. O uso destes símbolos está restrinxido en moitos países. Estas restricións son independentes do estado dos dereitos de autoría.
Xavi Garcia, como posuidor dos dereitos de autor desta obra, pola presente publícaa baixo a seguinte licenza:
w:gl:Creative Commons
recoñecemento compartir igual
Este ficheiro está licenciado baixo a licenza Creative Commons recoñecemento compartir igual 3.0 sen adaptar.
Recoñecemento: Xavi Garcia
Vostede é libre de:
  • compartir – copiar, distribuír e difundir a obra
  • facer obras derivadas – adaptar a obra
Baixo as seguintes condicións:
  • recoñecemento – Debe indicar a debida atribución de autoría, fornecer unha ligazón á licenza e indicar se se realizaron cambios. Pode facer isto de calquera forma razoable, mais non nunha forma que indique que quen posúe a licenza apoia ou subscribe o seu uso da obra.
  • compartir igual – Se altera, transforma ou amplía este contido, debe publicar as súas contribucións baixo a mesma licenza ou outra compatible á orixinal.
Outras versións

Pés de foto

Engada unha explicación dunha liña do representa este ficheiro

Elementos retratados neste ficheiro

representa a

Historial do ficheiro

Prema nunha data/hora para ver o ficheiro tal e como estaba nese momento.

Data/HoraMiniaturaDimensiónsUsuarioComentario
actual6 de febreiro de 2011 ás 21:10Miniatura da versión ás 21:10 do 6 de febreiro de 2011602 × 841 (302 kB)XavigivaxNou estil.
26 de setembro de 2008 ás 10:04Miniatura da versión ás 10:04 do 26 de setembro de 2008605 × 975 (225 kB)Xavigivax{{Information |Description={{ca|Escut de Les Borges del Camp, Tarragona, Espanya. ''Escut caironat: d'or, una banda ondada d'atzur carregada d'una creu de tau de sable, acostada de 2 arbres de sinople a la destra i de 2 borges de sinople a la sinistra. Pe

Non hai páxinas que usen este ficheiro.

Uso global do ficheiro

Os seguintes wikis empregan esta imaxe: