Shaun Parkes

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Shaun Parkes
Shaun-Parkes-20081003 09378.jpg
Nacemento Shaun Parkes
9 de febreiro de 1973 (41 anos)
Londres, Inglaterra Inglaterra
Profesión Actor (1994-presente)
Páxina web oficial
Ficha na IMDb

Shaun Parkes, nado o 9 de febreiro de 1973 en Londres, é un actor inglés coñecido polo seu traballo na serie de televisión Identity.

Traxectoria[editar | editar a fonte]

Tras actuar en teatro e televisión, o filme que supuxo a súa entrada no cinema foi Human Traffic. Despois diso, participou en máis filmes entre os que se inclúen Clubbed, The Mummy Returns, Things To Do Before You're 30 e a aclamada Notes on a Scandal.

Filmografía[editar | editar a fonte]


Filmografía
Ano Título Formato Personaxe Notas
1994 Soldier Soldier Televisión Clive Nelson
Casualty Televisión Grant Flock BBC
1995 Crown Prosecutor Televisión Eric Jackson BBC, 10 episodios
The Bill Televisión Derek Leno
1996 Heartbeat Televisión Errol Jones
1997 Turning World Televisión Julian Roberts
1999 Casualty Televisión Grant Flock BBC
Human Traffic Filme Koop
2000 Lock, Stock... Televisión Bacon
2001 The Mummy Returns Filme Izzy
2002 Offending Angels Filme
2005 Casanova Televisión Rocco BBC
Things To Do Before You're 30 Filme Adam
2006 Doctor Who "The Impossible Planet" Televisión Zachary Cross Flane
Doctor Who "The Satan Pit" Televisión Zachary Cross Flane
2007 Miss Marie Lloyd - Queen of The Music Hall Televisión O Showman BBC
2008 Kiss of Death Televisión Doutor Clive Morrell
Harley Street Televisión Dr. Ekkow Obiang
Daylight Robbery Filme Yardie
2009 Clubbed Filme Rob
Moses Jones Televisión Moses Jones BBC
Small Island Televisión Winston BBC
2010 Chris Ryan's Strike back Televisión Masaku
Identity Televisión DS Anthony Wareing
2011 The River Televisión Andres Jude (A.J.) Poulain ABC

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]