Lista de filmes con versión en galego

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Esta lista de filmes está ordenada alfabeticamente segundo os títulos galegos das obras aquí relacionadas. Para esta orde non se teñen en conta, por defecto, os artigos (morfemas) ao inicio dos títulos en galego. A táboa que contén a relación de filmes ofrece a posibilidade de ordenar os seus contidos alfabeticamente a través de todos os seus campos, o que permite a orde alfabética considerando os artigos (morfemas).

Esta páxina inclúe longametraxes das que hai versión en oficial en galego, ben sexa dobrada, orixinal, ou subtitulada, considerando os seus títulos galegos tal e como se impuxo cada un deles, independentemente de que sexan correctos segundo diferentes criterios ou variantes da lingua galega.

Lista de filmes con versión en galego[editar | editar a fonte]

#[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
007: Alta tensión The Living Daylights 1987 John Glen Dobrada
007 Casino Royale Casino Royale 2006 Martin Campbell Dobrada
007 contra o doutor No Dr. No 1962 Terence Young Dobrada
007: A espía que me amou The Spy Who Loved Me 1977 Lewis Gilbert Dobrada
007: Goldeneye Goldeneye 1995 Martin Campbell Dobrada
007: Licencia para matar Licence to Kill 1989 John Glen Dobrada
007: O mañá nunca morre Tomorrow Never Dies 1997 Roger Spottiswoode Dobrada
007: Moonraker Moonraker 1979 Lewis Gilbert Dobrada
007: Nunca digas endexamais Never Say Never Again 1983 Irvin Kershner Dobrada
007: Octopussy Octopussy 1983 John Glen Dobrada
007: Panorama para matar A View to a Kill 1985 John Glen Dobrada
10, a muller perfecta 10 1979 Blake Edwards Dobrada
18 comidas 18 comidas 2010 Jorge Coira Orixinal
20th Century Boys 20-seiki shônen: Honkaku kagaku bôken eiga 2008 Yukihiko Tsutsumi Subtitulada
24 horas ó límite Michel Vaillant 2003 Louis-Pascal Couvelaire Dobrada
50 primeiras citas 50 First Dates 2004 Peter Segal Dobrada
55 días en Pequín[1] 55 Days at Peking 1963 Nicholas Ray
100 mozas 100 Girls 2000 Michael Davis Dobrada
300 300 2006 Zack Snyder Dobrada
Os 1001 contos de Bugs Bunny Bugs Bunny's 3rd Movie: 1001 Rabbit Tales 1982 Friz Freleng, Chuck Jones, Robert McKimson Dobrada
1612 1612: Khroniki smutnogo vremeni 2007 Vladimir Khotinenko Dobrada
1941 1941 1967 Steven Spielberg Dobrada
2013: Rescate en L.A. Escape from L.A. 1996 John Carpenter Dobrada
10,000 BC 10,000 BC 2008 Roland Emmerich Dobrada
20000 leguas de viaxe submarina 20,000 Leagues Under the Sea 1985 Stephen MacLean Dobrada

A[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Á caza do inimigo The Hunt for Eagle One 2006 Brian Clyde Dobrada
Á caza do inimigo 2: Punto de choque The Hunt for Eagle One: Crash Point 2006 Henry Crum Dobrada
A sangue frío The Job 2003 Kenny Golde Dobrada
¿A que non sabes quen vén cear esta noite? Guess Who's Coming to Dinner 1967 Stanley Kramer Dobrada
Aberto ata o amencer From Dusk Till Dawn 1996 Robert Rodriguez Dobrada
Acoso Disclosure 1994 Barry Levinson Dobrada
Acurralado First Blood 1982 Ted Kotcheff Dobrada
Adeus ás armas A Farewell to Arms 1932 Frank Borzage Dobrada / Subtitulada
Adeus, boneca Farewell, My Lovely 1975 Dick Richards Dobrada
Os adversarios máis fortes Doragon Bōru Zetto: Tobikkiri no Saikyō tai Saikyō 1991 Mitsuo Hashimoto Dobrada
O agasallo de Silvia El regalo de Silvia 2003 Dionisio Pérez Dobrada
O Álamo The Alamo 1960 John Wayne Dobrada
O Álamo: Trece días cara á Gloria The Alamo: Thirteen Days to Glory 1987 Burt Kennedy Dobrada
Alemaña, ano cero[2] Germania anno zero 1948 Roberto Rossellini Subtitulada
Alén do tempo The Time Traveler's Wife 2009 Robert Schwentke Dobrada
Alex e Emma Alex & Emma 2003 Rob Reiner Dobrada
Algo de que falar Something to Talk About 1995 Lasse Hallström Dobrada
Algo para recordar Sleepless in Seattle 1993 Nora Ephron Dobrada
Algo salvaxe[3] Something Wild 1986 Jonathan Demme
Alguén voou sobre o niño do cuco One Flew Over the Cuckoo's Nest 1975 Miloš Forman Dobrada
Algúns homes bos A Few Good Men 1992 Rob Reiner Dobrada
Ali Ali 2001 Michael Mann Dobrada
Alí Babá e os corenta ladróns. A cimitarra perdida de Arabia Ali Baba and the Forty Thieves 1944 Arthur Lubin Dobrada
Alicia no país das marabillas: que lle pasa ao sombrereiro? Alice in Wonderland: What's the Matter with Hatter? 2007 Ric Machin Dobrada
O alquimista impaciente El alquimista impaciente 2002 Patricia Ferreira Dobrada
Álvarez Kelly Alvarez Kelly 1966 Edward Dmytryk Dobrada
Amadeus Amadeus 1984 Milos Forman Dobrada
A ameaza da zona escura Doragon Bōru Zetto Ora no Gohan o Kaese!! 1989 Daisuke Nishio Dobrada
A ameaza invisible Stealth 2005 Rob Cohen Dobrada
O americano impasible The Quiet American 2002 Phillip Noyce Dobrada
As amizades perigosas Dangerous Liaisons 1988 Stephen Frears Dobrada
O amor[4] L'Amore 1948 Roberto Rossellini Subtitulada
Amor con preaviso Two Weeks Notice 2002 Marc Lawrence Dobrada
O amor non custa diñeiro Love Don't Cost a Thing 2003 Troy Beyer Dobrada
O amor ten dúas caras The Mirror Has Two Faces 1996 Barbra Streisand Dobrada
Amores perros Amores perros 2000 Alejandro González Iñárritu Dobrada
Un amor por descubrir The Nephew 1998 Eugene Brady Dobrada
Amorodos salvaxes Smultronstället 1957 Ingmar Bergman Subtitulada
A Andrómena Le Boulet 2002 Alain Berbérian, Frédéric Forestier Dobrada
Anaquiños picantes Picking Up the Pieces 2000 Alfonso Arau Dobrada
Anne das tellas verdes 2 Anne of Green Gables: The Sequel 1987 Kevin Sullivan Dobrada
Annie Annie 1982 John Huston Dobrada
O ano da carracha El año de la garrapata 2004 Jorge Coira Dobrada
O ano sen Santa Claus The Year Without a Santa Claus 2006 Ron Underwood Dobrada
Ant Bully, benvido ao formigueiro The Ant Bully 2006 John A Davis Dobrada
Antes da tormenta Before the Storm 2000 Reza Parsa Dobrada
Anxo e demo Angel and the Badman 1947 James Edward Grant Dobrada
Arac Attack Eight Legged Freaks 2002 Ellory Elkayem Dobrada
Arachnid Arachnid 2001 Jack Sholder Dobrada
A árbore do aforcado The Hanging Tree 1959 Delmer Daves, Karl Malden Dobrada
A arca de Noé do Oso Iogui Yogi's Ark Lark 1972 Hanna-Barbera Dobrada
Arde Mississippi Mississippi Burning 1988 Alan Parker Dobrada
Arizona, prisión federal The Badlanders 1958 Delmer Daves Dobrada
Arma letal Lethal Weapon 1987 Richard Donner Dobrada
Arma letal 2 Lethal Weapon 2 1989 Richard Donner Dobrada
Arma letal 3 Lethal Weapon 3 1992 Richard Donner Dobrada
Arma letal 4 Lethal Weapon 4 1998 Richard Donner Dobrada
Armas invencibles Ging chaat goo si 1985 Jackie Chan Dobrada
A asasina Point of No Return 1993 John Badham Dobrada
TMNT-As tartarugas ninja mutantes TMNT 2007 Kevin Munroe Dobrada
O asasinato de Jesse James a mans do covarde Robert Ford The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford 2007 Andrew Dominik Dobrada
O asasinato dun corredor de apostas chinés The Killing of a Chinese Bookie 1976 John Cassavetes Subtitulado
Asasinato na casa branca Murder at 1600 1997 Dwight H Little Dobrada
Asasino Control 2004 Tim Hunter Dobrada
Asasinos Assassins 1995 Richard Donner Dobrada
Astérix e a sorpresa do César Astérix et la surprise de César 1985 Gaëtan Brizzi, Paul Brizzi Dobrada
Astérix e Cleopatra Astérix et Cléopâtre 1968 René Goscinny, Lee Payant, Albert Uderzo Dobrada
Astérix e o golpe de menhir Astérix et le coup du menhir 1989 Philippe Grimond Dobrada
Astérix en América Asterix in America 1994 Gerhard Hahn Dobrada
Astérix en Bretaña Astérix chez les Bretons 1986 Pino Van Lamsweerde Dobrada
Astérix o galo Astérix le Gaulois 1967 Ray Goossens Dobrada
Ata que chegou a súa hora C'era una volta il West 1968 Sergio Leone Dobrada
Ataque verbal Ataque verbal 1999 Miguel Albaladejo Dobrada
Aterrou a águia The Eagle Has Landed 1976 John Sturges Dobrada
A Atlántida La Atlántida 2005 Belén Macías Dobrada
Austin Powers: A espía que me achouchou Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 1999 Jay Roach Dobrada
Autopsia Autopsia 2002 Milagros Bará Dobrada
Atila o huno Attila 2001 Dick Lowry Dobrada
A aventura máis milagrosa endexamais contada Miracles 1986 Jim Kouf Dobrada
Aventura mística Doragon bôru: Makafushigi dai bôken 1988 Kazuhisa Takenouchi Dobrada
As aventuras de Jeremiah Johnson Jeremiah Johnson 1972 Sydney Pollack Dobrada
Ave do paraíso Bird of Paradise 1932 King Vidor Subtitulada

B[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Bad Santa Bad Santa 2003 Terry Zwigoff Dobrada
Bágoas do sol Tears of the Sun 2003 Antoine Fuqua Dobrada
Baixo o peso da lei Down by Law 1986 Jim Jarmusch Subtitulada
Baixo sospeita Under Suspicion 2000 Stephen Hopkins Dobrada
A balada de Cable Hogue The Ballad of Cable Hogue 1970 Sam Peckinpah Dobrada
A balada dos Dalton La ballade des Dalton 1978 René Goscinny, Henri Gruel, Morris, Pierre Watrin Dobrada
Balas sobre Broadway[5] Bullets Over Broadway 1994 Woody Allen
Bandeiras de nosos pais Flags of Our Fathers 2006 Clint Eastwood Dobrada
Bandoleiro Bandolero! 1968 Andrew V. McLaglen Dobrada
Barrabás Barabba 1961 Richard Fleischer Dobrada
Batman Batman 1989 Tim Burton Dobrada
Batman e Robin Batman & Robin 1997 Joel Schumacher Dobrada
Batman empeza Batman Begins 2005 Christopher Nolan Dobrada
Batman Forever Batman Forever 1995 Joel Schumacher Dobrada
Batman volve Batman Returns 1992 Tim Burton Dobrada
Batman: A máscara do Fantasma Batman: Mask of the Phantasm 1993 Eric Radomski, Bruce W. Timm Dobrada
Batman: Baixo cero SubZero 1998 Boyd Kirkland Dobrada
Batman: O regreso de Jocker Batman Beyond: Return of the Joker 2000 Curt Geda Dobrada
A bela dormente do castelo do demo Doragon bôru: Majinjô no nemuri hime 1987 Daisuke Nishio Dobrada
Ben-Hur Ben-Hur 1959 William Wyler Dobrada
Beowulf Beowulf 2007 Robert Zemeckis Dobrada
Beowulf e Grendel Beowulf & Grendel 2005 Sturla Gunnarsson Dobrada
A biblioteca da iguana A biblioteca da iguana 2006 Antón Dobao Orixinal
Big Fish Big Fish 2003 Tim Burton Dobrada
Billy o neno Billy the Kid 1941 David Miller Dobrada
Black Dog Black Dog 1998 Kevin Hooks Dobrada
Blade Blade 1998 Stephen Norrington Dobrada
Blade Runner Blade Runner 1982 Ridley Scott Dobrada
Bo día[6] Ohayo 1959 Yasujirō Ozu Subtitulada
O bo fillo The Good Son 1993 Joseph Ruben Dobrada
O bo, o feo e o malo Il buono, il brutto, il cattivo 1966 Sergio Leone Dobrada
Boiling Point 3-4 x jûgatsu 1990 Takeshi Kitano Dobrada
Bonnie e Clyde Bonnie and Clyde 1967 Arthur Penn Dobrada
Bos días Babilonia[7] Good morning Babilonia 1987 Paolo e Vittorio Taviani Subtitulada
O bosque animado El bosque animado 1987 José Luis Cuerda Dobrada
O bosque animado El bosque animado 2001 Ángel de la Cruz, Manolo Gómez Dobrada
Un botín de 500.000 dólares[8] Thunderbolt and Lightfoot 1974 Michael Cimino
Brannigan Brannigan 1975 Douglas Hickox Dobrada
Bruno Bruno 2000 Shirley MacLaine Dobrada
Os búfalos de Durham Bull Durham 1988 Ron Shelton Dobrada
Bule, isto é Nova York New York Minute 2004 Dennie Gordon Dobrada
Bullitt Bullitt 1968 Peter Yates Dobrada
Buscando xustiza Out for Justice 1991 John Flynn Dobrada
Búscanse fulmontis Se buscan fulmontis 1999 Álex Calvo-Sotelo Dobrada

C[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
O cabaleiro enmasarado The Lone Ranger 2003 Jack Bender Dobrada
O cabaleiro escuro O cabaleiro escuro 2008 Christopher Nolan Dobrada
Os cabaleiros do rei Artur Knights of the Round Table 1953 Richard Thorpe Dobrada
A cabalgada dos malditos A Time for Killing 1967 Phil Karlson Dobrada
Cabalgar en solitario Ride Lonesome 1959 Budd Boetticher Dobrada
O cabalo salvaxe The Wild Stallion 2009 Craig Clyde Dobrada
A cadea invisible Lassie Come Home 1943 Fred M. Wilcox Dobrada
Cairo Branco White Fang 1991 Randal Kleiser Dobrada
Calafrío Frailty 2001 Bill Paxton Dobrada
Un caldeiro de sangue[9] A Bucket of Blood 1959 Roger Corman Subtitulada
Calexón sanguento Blood Alley 1955 William A. Wellman, John Wayne Dobrada
Callas forever Callas Forever 2002 Franco Zeffirelli Dobrada
O camiño The Way 2010 Emilio Estevez Dobrada
Camiño da vinganza The Scalphunters 1968 Sydney Pollack Dobrada
O camiño de Santa Fe Santa Fe Trail 1940 Michael Curtiz Dobrada
Cando Harry atopou a Sally When Harry Met Sally... 1989 Rob Reiner Dobrada
Cando os dinosauros gobernaban a Terra When Dinosaurs Ruled the Earth 1970 Val Guest Dobrada
Canguro Jack Kangaroo Jack 2003 David McNally Dobrada
Canícula Canícula 2002 Álvaro García-Capelo Dobrada
Cans de palla Straw Dogs 1971 Sam Peckinpah Dobrada
Cans millonarios Hot Dogs: Wau - wir sind reich! 1999 Michael Schoemann Dobrada
Canto me amas? Combien tu m'aimes? 2005 Bertrand Blier Dobrada
O capitán John Smith e Pocahontas Captain John Smith and Pocahontas 1953 Lew Landers Dobrada
O capitán Kidd Captain Kidd 1945 Rowland V. Lee Dobrada
Cara a cara[10] Ansikte mot ansikte 1976 Ingmar Bergman Subtitulada
Cargo Cargo 2006 Clive Gordon Dobrada
Carolina Carolina 2003 Marleen Gorris Dobrada
A carreira do século The Great Race 1965 Blake Edwards Dobrada
Carreira espacial Race to Space 2001 Sean McNamara Dobrada
Carson City Carson City 1952 André De Toth Dobrada
Cartas de Iwo Jima Letters from Iwo Jima 2006 Clint Eastwood Subtitulada
A carta final 84 Charing Cross Road 1987 David Hugh Jones Dobrada
Carne viva Prime Cut 1972 Michael Ritchie Dobrada
A casa da alegría The House of Mirth 2000 Terence Davies Dobrada
A casa das dagas voadoras Shi mian mai fu 2004 Yimou Zhang Dobrada
Casa de area e néboa House of Sand and Fog 2003 Vadim Perelman Dobrada
A casa de cera House of Wax 2005 Jaume Collet-Serra Dobrada
A casa de mamá House of Wax 2005 Jaume Collet-Serra Dobrada
A casa vermella The Red House 1947 Delmer Daves Dobrada
Casablanca Casablanca 1942 Michael Curtiz Dobrada
Casada con todos Married to the Mob 1988 Jonathan Demme Dobrada
O caso Thomas Crown The Thomas Crown Affair 1968 Norman Jewison Dobrada
Catalina Catalina 2006 Mario Iglesias Dobrada
O cativo The Kid 1921 Charles Chaplin Subtitulada
Os catro moinantes I Quattro dell'Ave Maria 1968 Giuseppe Colizzi Dobrada
Catro tipos de Texas 4 for Texas 1963 Robert Aldrich Dobrada
Catro vodas e un funeral Four Weddings and a Funeral 1994 Mike Newell Dobrada
Catwoman Catwoman 2004 Pitof Dobrada
A caverna maldita The Cave 2005 Bruce Hunt Dobrada
Caza implacable The Hunting Party 1971 Don Medford Dobrada
Caza legal Fair Game 1995 Andrew Sipes Dobrada
Caza ó terrorista The Assignment 1997 Christian Duguay Dobrada
O cazador de soños Dreamcatcher 2003 Lawrence Kasdan Dobrada
Cela 211 Celda 211 2009 Daniel Monzón Dobrada
Centauros do deserto The Searchers 1956 John Ford Dobrada
Chacal The Day of the Jackal 1973 Fred Zinnemann Dobrada
Chamábanlle Trindade Lo chiamavano Trinità 1970 Enzo Barboni Dobrada
Chámame Santa Claus Calle Me Claus 2001 Peter Werner Dobrada
Charro Charro! 1969 Charles Marquis Warren Dobrada
Chegaron a Cordura They Came to Cordura 1959 Robert Rossen Dobrada
Cherry 2000 Cherry 2000 1987 Steve De Jarnatt Dobrada
Cherry Falls Cherry Falls 2000 Geoffrey Wright Dobrada
Chino Valdez, il mezzosangue 1973 John Sturges, Duilio Coletti Dobrada
Chisum Chisum 1970 Andrew V. McLaglen Dobrada
Chitty Chitty Bang Bang Chitty Chitty Bang Bang 1968 Ken Hughes Dobrada
Chuka Chuka 1967 Gordon Douglas Dobrada
Chuvia Rain 1932 Lewis Milestone Subtitulada
O Cid El Cid 1961 Anthony Mann Dobrada
O Cid, a lenda El Cid, la leyenda 2003 José Pozo Dobrada
Cidade sen lei A Lawless Street 1955 Joseph H. Lewis Dobrada
Cidade sen lei Edison 2005 David J Burke Dobrada
Cimarrón Cimarron 1960 Anthony Mann Dobrada
A Cincenta Cinderella 1977 Michael Pataki Dobrada
Unha cincenta moderna A Cinderella Story 2004 Mark Rosman Dobrada
Cinema Paradiso Nuovo cinema Paradiso 1988 Giuseppe Tornatore Dobrada / Subtitulada
Cinto de lume Fire Belt 2004 Bahij Hojeij Subtitulada
O circo The Circus 1928 Charles Chaplin Subtitulada
Cleaner Cleaner 2007 Renny Harlin Dobrada
Cleopatra Cleopatra 1963 Joseph L. Mankiewicz, Rouben Mamoulian, Darryl F. Zanuck Dobrada
O club social de Cheyenne The Cheyenne Social Club 1970 Gene Kelly Dobrada
Coa morte nos talóns North by Northwest 1959 Alfred Hitchcock Dobrada
O cogombro The Pickle 1993 Paul Mazursky Dobrada
O colexial College 1927 James W. Horne, Buster Keaton Subtitulada
Colgadas do teléfono Hanging Up 2000 Diane Keaton Dobrada
A color púrpura The Color Purple 1985 Steven Spielberg Dobrada
O coloso en chamas The Towering Inferno 1974 John Guillermin, Irwin Allen Dobrada
Coma cans e gatos 2: A viganza de Kitty Galore Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore 2010 Brad Peyton Dobrada
Coma tolos polo ouro Fool's Gold 2008 Andy Tennant Dobrada
Comanche Creek Gunfight at Comanche Creek 1963 Frank McDonald Dobrada
Os comancheiros The Comancheros 1961 Michael Curtiz, John Wayne Dobrada
Coma tolos polo ouro Fool's Gold 2008 Andy Tennant Dobrada
Combate contra cen millóns de poderosos guerreiros Doragon Bōru Zetto Gekitotsu!! Hyaku-Oku Pawā no Senshi-tachi 1992 Daisuke Nishio Dobrada
A comedia dos terrores The Comedy of Terrors 1964 Jacques Tourneur Subtitulada
Cometeron dous erros Hang 'Em High 1968 Ted Post Dobrada
Como nun espello[11] Såsom i en spegel 1961 Ingmar Bergman Subtitulado
Compañeiros mortais The Deadly Companions 1961 Sam Peckinpah Dobrada
Compromiso fatal Terror im Namen der Liebe 1997 Bodo Fürneisen Dobrada
Con furia no sangue The Deadly Trackers 1973 Barry Shear, Samuel Fuller Dobrada
Con saias e a rachar Some Like It Hot 1959 Billy Wilder Subtitulada
Conan o bárbaro Conan the Barbarian 1982 John Milius Dobrada
Conan o destrutor Conan the Destroyer 1984 Richard Fleischer Dobrada
Concepción Arenal, a visitadora de cárceres Concepción Arenal, la visitadora de cárceles 2012 Laura Mañá Dobrada
Concursante Concursante 2007 Rodrigo Cortés Dobrada
Condenado a vivir Condenado a vivir 2001 Roberto Bodegas Dobrada
A condesa descalza The Barefoot Contessa 1954 Joseph L. Mankiewicz Subtitulada
A conquista do Oeste How the West Was Won 1962 John Ford, Henry Hathaway, George Marshall, Richard Thorpe Dobrada
Conspiración Conspiracy Theory 1997 Richard Donner Dobrada
A conspiración do silencio Conspiracy 2008 Adam Marcus Dobrada
Constantine Constantine 2005 Francis Lawrence Dobrada
Conta comigo Stand by Me 1986 Rob Reiner Dobrada
Contact Contact 1997 Robert Zemeckis Dobrada
Continental Continental 1990 Xavier Villaverde Dobrada
Conto de Nadal Conte de Nadal@.cat 2010 Ferran Llagostera Dobrada
Un conto de Nadal A Christmas Carol: Scrooge's Ghostly Tale 2006 Ric Machin Dobrada
Contos de Tokio[6] Tokyo Monogatari 1953 Yasujirō Ozu Subtitulada
Os contrabandistas de Moonfleet Moonfleet 1955 Fritz Lang Dobrada
Contratempo dobre Double Whammy 2001 Tom DiCillo Dobrada
Copito de Nieve Floquet de Neu 2011 Andrés G. Schaer Dobrada
Corazóns de ferro Casualties of War 1989 Brian De Palma Dobrada
O corcovado de Notre-Dame The Hunchback 1997 Peter Medak Dobrada
Corre o rumor... Rumor Has It... 2005 Rob Reiner Subtitulada
O corruptor The Corruptor 1999 James Foley Dobrada
O corsario negro Il corsaro nero 1971 Lorenzo Gicca Palli Dobrada
Cortina esgazada Torn Curtain 1966 Alfred Hitchcock Dobrada
A cousa do pantano Swamp Thing 1982 Wes Craven Dobrada
A cousa máis doce The Sweetest Thing 2002 Roger Kumble Dobrada
O creador de ídolos The Idolmaker 1980 Taylor Hackford Dobrada
Creep Creep 2004 Christopher Smith Dobrada
Os crentes The Believers 1987 John Schlesinger Dobrada
A criatura perfecta Perfect Creature 2007 Glenn Standring Dobrada
Os crimes da Rúa Morgue The Murders in the Rue Morgue 1986 Jeannot Szwarc Dobrada
Os crimes do doutor Mabuse Die 1000 Augen des Dr. Mabuse 1960 Fritz Lang Dobrada
Crime perfecto Dial M for Murder 1954 Alfred Hitchcock Dobrada
Un crime perfecto A Perfect Murder 1998 Andrew Davis Dobrada
A crise carnívora La crisis carnívora 2007 Pedro Rivero Dobrada
Cristovo Molón Cristóbal Molón 2006 Aitor Arregi Dobrada
A cuadrilla dos once Ocean's Eleven 1960 Lewis Milestone Dobrada
O cuarto protocolo The Fourth Protocol 1987 John Mackenzie Dobrada
O curioso caso de Benjamin Button The Curious Case of Benjamin Button 2008 David Fincher Dobrada
Curtocircuíto Short Circuit 1986 John Badham Dobrada
A curva da felicidade Les femmes... ou les enfants d'abord... 2002 Manuel Poirier Dobrada
Cyborg Soldier Cyborg Soldier 2008 John Stead Dobrada

D[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Dagon, a seita do mar Dagon 2001 Stuart Gordon Dobrada
Dallas, cidade fronteiriza Dallas 1950 Stuart Heisler Dobrada
Dálle estopa que é francesa Slap Her... She's French 2002 Melanie Mayron Dobrada
Os Dalton contra Lucky Luke Les Dalton 2004 Philippe Haïm Dobrada
Os Dalton en liberdade Les Dalton en cavale 1983 Joseph Barbera, William Hanna, Morris, Ray Patterson Dobrada
Daniel o fedello Dennis the Menace 1993 Nick Castle Dobrada
Daniel o fedello ataca outra vez Dennis the Menace Strikes Again! 1998 Charles T. Kanganis Dobrada
Dave, presidente por un día Dave 1993 Ivan Reitman Dobrada
David Copperfield David Copperfield 1999 Simon Curtis Dobrada
De súpeto, o último verán[12] Suddenly, Last Summer 1959 Joseph L. Mankiewicz Subtitulada
Debaixo do xeo The River King 2005 Nick Willing Dobrada
Débeda de sangue Blood Work 2002 Clint Eastwood Dobrada
A decisión de Anna My Sister's Keeper 2009 Nick Cassavetes Dobrada
Declarádeme culpable Find Me Guilty 2006 Sidney Lumet Dobrada
Deep Blue Sea Deep Blue Sea 1999 Renny Harlin Dobrada
O demoledor Demolition Man 1993 Marco Brambilla Dobrada
Dentro do labirinto Labyrinth 1986 Jim Henson Dobrada
A derradeira película[13] The Last Picture Show 1971 Peter Bogdanovich Subtitulada
Os desbravadores The Rounders 1965 Burt Kennedy Dobrada
Desconxélate Descongélate! 2003 Dunia Ayaso, Félix Sabroso Dobrada
Desde Rusia con amor From Russia with Love 1963 Terence Young Dobrada
O desenlace El desenlace 2005 Juan Pinzás Dobrada
O deserto vermello[14] Il deserto rosso 1964 Michelangelo Antonioni Subtitulada
Desperado Desperado 1995 Robert Rodriguez Dobrada
Destino de cabaleiro A Knight's Tale 2001 Brian Helgeland Dobrada
Detective privado The Big Sleep 1978 Michael Winner Dobrada
O detective cantante The Singing Detective 2003 Keith Gordon Dobrada
O detective Conan: Explosión no rañaceos Meitantei Conan: Tokei Jikake no Matenro 1997 Kanetsugu Kodama Dobrada
O detective Conan: A décimo cuarta vítima Meitantei Conan: 14 banme no target 1998 Kanetsugu Kodama Dobrada
O detective Conan: Conta atrás cara ao ceo Meitantei Conan: Tengoku no Countdown 2001 Kanetsugu Kodama Dobrada
O detective Conan: O mago do ceo prateado Meitantei Conan: Ginyoku no Majishan 2004 Yasuichiro Yamamoto Dobrada
O detective Conan: O derradeiro mago do século Meitantei Conan: Seikimatsu no Majutsushi 1999 Kanetsugu Kodama Dobrada
O detective Conan: Engaiolado nos seus ollos Meitantei Conan: Hitomi no naka no ansatsusha 2000 Kanetsugu Kodama Dobrada
O detective Conan: A pantasma de Baker Street Meitantei Conan: Beikaa Sutoriito no Bōrei 2002 Kanetsugu Kodama Dobrada
O detective Conan: Encrucillada na antiga capital Meitantei Conan: Meikyū no Kurosuroodo 2003 Kanetsugu Kodama Dobrada
Dez bandidos Ten Wanted Men 1955 H. Bruce Humberstone Dobrada
Os dez mandamentos The Ten Commandments 1956 Cecil B. DeMille Dobrada
Día de adestramento Training Day 2001 Antoine Fuqua Dobrada
Día de festa[15] Jour de fête 1949 Jacques Tati Subtitulada
O día dos tramposos There Was a Crooked Man... 1970 Joseph L. Mankiewicz Dobrada
Diamante de sangue Blood of Diamond 2006 Edward Zwick Dobrada
Diamantes para a eternidade Diamonds Are Forever 1971 Guy Hamilton Dobrada
Diario dun executivo agresivo Man About Town 2006 Mike Binder Dobrada
Diario dun rebelde The Basketball Diaries 1995 Scott Kalvert Dobrada
Días azuis Días azules 2006 Miguel Santesmases Dobrada
Días tranquilos en Clichy Jours tranquilles à Clichy 1990 Claude Chabrol Dobrada
Dies irae Vredens dag 1943 Carl Theodor Dreyer Subtitulada
Difícil de matar Hard to Kill 1990 Bruce Malmuth Dobrada
A dilixencia Stagecoach 1939 John Ford Subtitulada
Dino Rex[5] Theodore Rex 1995 Jonathan R. Betuel
Diñeiro sucio Run for the Money 2002 Predrag Antonijevic Dobrada
Di que si Yes Man 2008 Peyton Reed Dobrada
Dirty Dancing Dirty Dancing 1987 Emile Ardolino Dobrada
Do inferno a Texas From Hell to Texas 1958 Henry Hathaway Dobrada
Doberman Dobermann 1997 Jan Kounen Dobrada
Dobre fío Black and White 1999 Yuri Zeltser Dobrada
Doce do patíbulo The Dirty Dozen 1967 Robert Aldrich Dobrada
Doce paxaro de xuventude Sweet Bird of Youth 1962 Richard Brooks Dobrada
As doce probas de Astérix Les douze travaux d'Astérix 1976 René Goscinny, Albert Uderzo, Pierre Watrin Dobrada
Dodge City Dodge City 1939 Michael Curtiz Dobrada
Dolls Dolls 2002 Takeshi Kitano Dobrada / Subtitulada
Don Camilo Don Camilo 1984 Terence Hill Dobrada
O don da dúbida El don de la duda 2006 Alber Ponte Dobrada
Donkey Xote Donkey Xote 2007 Jose Pozo Dobrada
Doraemon no Planeta Animal Doraemon: Nobita to Animaru puranetto 1990 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e a fábrica de xoguetes Doraemon: Nobita no neji maki toshi bouken ki 1997 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e as mil e unha aventuras Doraemon: Nobita no Arabian naito 1991 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e o dinosauro pequeno Doraemon: Nobita no kyôryû 2006 Ayumu Watanabe Dobrada
Doraemon e o imperio maia Doraemon: Nobita no Taiyô'ô densetsu 2000 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon no máxico mundo das aves Doraemon: Nobita to tsubasa no yuusha tachi 2001 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e o misterio das nubes Doraemon: Nobita to kumo no oukoku 1992 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e o mundo perdido Doraemon Nobita no Dai makyoi 1982 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e o segredo do labirinto Doraemon Nobita to buriki no meikyuu 1993 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e o tren do tempo Doraemon: Nobita to ginga chou tokkyuu 1996 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e os cabaleiros enmascarados Doraemon: Nobita to ryuu no kishi 1987 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e os deuses do vento Doraemon: Nobita to fushigi kaze tsukai 2003 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e os piratas do sur Doraemon: Nobita no nankai daibôken 1998 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e os sete magos Doraemon: Nobita no shin makai daibôken 2007 Yukiyo Teramoto Dobrada
Doraemon o gladiador Doraemon: Nobita to robotto Ookoku 2002 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon: Odisea no espazo Doraemon: Nobita no uchuu hyouryuuki 1999 Tsutomu Shibayama Dobrada
Doraemon e o reino de Kibo Eiga Doraemon: Nobita to Midori no Kyojinden 2008 Ayumu Watanabe Dobrada
Dous misioneiros Porgi l'altra guancia 1974 Franco Rossi Dobrada
Dous na estrada[16] Two for the Road 1967 Stanley Donen Subtitulada
Dous perdidos en Chicago Just Visiting 2001 Jean-Marie Poiré Dobrada
Dous pirados e moitas curvas The Dukes of Hazzard 2005 Jay Chandrasekhar Dobrada
Dous pirados e moitas curvas: o comezo The Dukes of Hazzard: The Beginning 2007 Robert Berlinger Dobrada
Dous policías rebeldes Bad Boys 1995 Michael Bay Dobrada
Dous policías rebeldes II Bad Boys II 2003 Michael Bay Dobrada
Doutor Zhivago Doctor Zhivago 1965 David Lean Dobrada
Doutor Zhivago Doctor Zhivago 2002 Giacomo Campiotti Dobrada
Drácula de Bram Stoker Dracula 1992 Francis Ford Coppola Dobrada
Dúas mulas e unha muller Two Mules for Sister Sara 1970 Don Siegel Dobrada
Duelo na serra alta Ride the High Country 1962 Sam Peckinpah Dobrada
Duelo no fondo do mar Beneath the 12-Mile Reef 1953 Robert D. Webb Dobrada
Duelo no Mississippi Duel on the Mississippi 1955 William Castle Dobrada
O durmiñón Sleeper 1973 Woody Allen Dobrada
Duro de pelar Every Which Way But Loose 1978 James Fargo Dobrada

E[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
E despois chamáronlle o magnífico E poi lo chiamarono il magnifico 1972 Enzo Barboni Dobrada
Eclipse total Dolores Claiborne 1995 Taylor Hackford Dobrada
Ela é o rapaz She's the Man 2006 Andy Fickman Dobrada
El Dorado El Dorado 1966 Howard Hawks Dobrada
A elección dun pai A Father's Choice 2000 Christopher Cain Dobrada
Eles e elas[17] Guys and Dolls 1955 Joseph L. Mankiewicz Subtitulada
Emilia Pardo Bazán, a condesa rebelde Emilia Pardo Bazán, la condesa rebelde 2011 Zaza Ceballos Dobrada
En coche ata Zigzigland Driving to Zigzigland 2006 Nicole Ballivian Subtitulada
Encontros na terceira fase Close Encounters of the Third Kind 1977 Steven Spielberg Dobrada
En Noiteboa armouse o belén Botte di Natale 1994 Terence Hill Dobrada
En nome da lei Lawman 1971 Michael Winner Dobrada
O ente[18] The Entity 1982 Sidney J. Furie
Enterrádeme o corazón en Wounded Knee Bury My Heart at Wounded Knee 2007 Yves Simoneau Dobrada
Enterrado Buried 2010 Rodrigo Cortés Dobrada
En terra de homes[19] North Country 2005 Niki Caro Dobrada
En terra hostil The Hurt Locker 2008 Kathryn Bigelow Dobrada
As entrañas da besta Belly of the Beast 2003 Siu-Tung Ching Dobrada
Entre amigas Just Between Friends 1986 Allan Burns Dobrada
Entre bateas Entre bateas 2002 Jorge Coira Dobrada
O enxame The Swarm 1978 Irwin Allen Dobrada
Era o comandante Callicut The Man Behind the Gun 1953 Felix E. Feist Dobrada
Eraser, eliminador Eraser 1996 Chuck Russell Dobrada
O escolta The Bodyguard 1992 Mick Jackson Dobrada
A escrava libre Band of Angels 1957 Raoul Walsh Dobrada
A esmorga Parranda 1977 Gonzalo Suárez Dobrada
Es o meu heroe Eres mi héroe 2003 Antonio Cuadri Dobrada
O especialista The Specialist 1994 Luis Llosa Dobrada
Espertares Awakenings 1990 Penny Marshall Dobrada
Espías sen identidade Little Nikita 1988 Richard Benjamin Dobrada
Estación comanche Comanche Station 1960 Budd Boetticher Dobrada
Estala o duelo Doragon bôru Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen 1993 Shigeyasu Yamauchi Dobrada
Estalido[20] Outbreak 1995 Wolfgang Petersen
Este morto está moi vivo Weekend at Bernie's 1989 Ted Kotcheff Dobrada
Estou feito un animal The Animal 2001 Luke Greenfield Dobrada
Estoute perdendo I'm Losing You 1998 Bruce Wagner Dobrada
A estraña que hai en ti The Brave One 2007 Neil Jordan Dobrada
O estraño The Stranger 1946 Orson Welles Subtitulada
A estrela do norte The North Star 1943 Lewis Milestone Subtitulada
Eternamente novo Forever Young 1992 Steve Miner Dobrada
Eu son a xustiza Death Wish II 1982 Michael Winner Dobrada
Eu vixío o camiño I Walk the Line 1970 John Frankenheimer Dobrada
Evangelion: O final de Evangelion Shin seiki Evangelion Gekijō-ban: The End of Evangelion 1998 Hideaki Anno, Kazura Tsurumaki Dobrada
Evangelion: Morte e renacemento Shin seiki Evangelion Gekijō-ban: Shito shinse 1997 Hideaki Anno, Kazura Tsurumaki Dobrada
Evasión ou vitoria Victory 1981 John Huston Dobrada
Execución inminente True Crime 1999 Clint Eastwood Dobrada
Executivo agresivo Anger Management 2003 Peter Segal Dobrada
Éxodo Exodus 1960 Otto Preminger Dobrada
O exorcista The Exorcist 1973 William Friedkin Dobrada
Experimento letal Tejing xinrenlei 2 2000 Benny Chan Dobrada

F[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Os fabulosos Baker Boys The Fabulous Baker Boys 1989 Steve Kloves Dobrada
O falcón e a frecha The Flame and the Arrow 1950 Jacques Tourneur Dobrada
Fallen Fallen 1998 Gregory Hoblit Dobrada
A familia Bean The Beans Of Egypt, Maine 1994 Jennifer Warren Dobrada
Fanny e Alexander[21] Fanny och Alexander 1982 Ingmar Bergman Subtitulada
O fantasma e a señora Muir[22] The Ghost and Mrs. Muir 1947 Joseph L. Mankiewicz Subtitulada
Fantasmas de Marte Ghosts of Mars 2001 John Carpenter Dobrada
Fargo Fargo 1996 Joel Coen, Ethan Coen Dobrada
Feitizo de lúa Moonstruck 1987 Norman Jewison Dobrada
Os feos tamén mollan The New Guy 2002 Ed Decter Dobrada
Ferida[23] Damage 1992 Louis Malle Subtitulada
Ferida aberta Exit Wounds 2001 Andrzej Bartkowiak Dobrada
A festa da cervexa Beerfest 2006 Jay Chandrasekhar Dobrada
O fidalgo dos mares Captain Horatio Hornblower R.N. 1951 Raoul Walsh Dobrada
Filadelfia[5] Philadelphia 1993 Jonathan Demme
O fillo da pantera rosa Son of the Pink Panther 1993 Blake Edwards Dobrada
Fillos dun deus menor Children of a Lesser God 1986 Randa Haines Dobrada
Fillos dun mesmo deus Edges of the Lord 2001 Yurek Bogayevicz Dobrada
Finais felices Happy Endings 2005 Don Roos Subtitulada
Firefox Firefox 1982 Clint Eastwood Dobrada
Firewall Firewall 2006 Richard Loncraine Dobrada
Fixéronme criminal[24] They Made Me a Criminal 1939 Busby Berkeley Subtitulada
Flash Gordon Flash Gordon 1980 Mike Hodges Dobrada
Flyboys, heroes do aire Flyboys 2006 Tony Bill Dobrada
Foise co vento Gone with the Wind 1939 Victor Fleming, George Cukor, Sam Wood Dobrada
Fogo sobre Bagdad Live from Baghdad 2002 Mick Jackson Dobrada
Follas de outono[25] Autumn Leaves 1956 Robert Aldrich Subtitulada
O fóra da lei The Outlaw Josey Wales 1976 Clint Eastwood Dobrada
Fóra do mapa Off the Map 2003 Campbell Scott Dobrada
O forense Consequence 2003 Anthony Hickox Dobrada
Fort Bravo Escape from Fort Bravo 1953 John Sturges Dobrada
Forza 10 de Navarone Force 10 from Navarone 1978 Guy Hamilton Dobrada
Four Rooms Four Rooms 1995 Allison Anders, Alexandre Rockwell, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino Dobrada
Un franco, 14 pesetas Un franco, 14 pesetas 2006 Carlos Iglesias Dobrada
Frecha rota Broken Arrow 1950 Delmer Daves Dobrada
Frenesí Frenzy 1972 Alfred Hitchcock Dobrada
Frenético[26] Frantic 1988 Roman Polanski
Frequency Frequency 2000 Gregory Hoblit Dobrada
Furia de titáns Clash of the Titans 2010 Louis Leterrier Subtitulada
Furia oriental Jing wu men 1972 Wei Lo Dobrada
Furia silenciosa Silent Rage 1982 Michael Miller Dobrada
O furor do dragón Meng long guo jiang 1972 Bruce Lee Dobrada
Un futuro diferente Doragon Bōru Zetto Zetsubō e no Hankō!! Nokosareta Chō-Senshi•Gohan to Torankusu 1993 Yoshihiro Ueda Dobrada
O fuxitivo The Fugitive 1993 Andrew Davis Dobrada

G[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Gahoole. A lenda dos gardiáns Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole 2010 Zack Snyder Dobrada
Unha gaiola de grilos The Birdcage 1996 Mike Nichols Dobrada
Galatasaray-Dépor One Day in Europe 2005 Hannes Stöhr Dobrada
O Gatopardo Il Gattopardo 1963 Luchino Visconti Dobrada
Genghis Khan Genghis Khan 1965 Henry Levin Dobrada
George e o dragón George and the Dragon 2004 Tom Reeve Dobrada
Get Carter Get Carter 2000 Stephen T. Kay Dobrada
Ghost World Ghost World 2001 Terry Zwigoff Dobrada
Girlfight Girlfight 2000 Karyn Kusama Dobrada
Gisaku Gisaku 2005 Baltasar Pedrosa Dobrada
Glup, unha aventura sen desperdicio Glup, una aventura sin desperdicio 2004 Aitor Arregi Dobrada
Godzilla Godzilla 1998 Roland Emmerich Dobrada
Un golpe de sorte[27] The Big White 2004 Mark Mylod
Golpe en Hawai The Big Bounce 2004 George Armitage Dobrada
Goomer Goomer 1999 José Luis Feito, Carlos Varela Veiga Dobrada
Os Goonies The Goonies 1985 Richard Donner Dobrada
Gothika Gothika 2003 Mathieu Kassovitz Dobrada
O gran circo The Big Circus 1959 Joseph M. Newman
O gran combate[28] Cheyenne Autumn 1964 John Ford
O gran ditador The Great Dictator 1940 Charles Chaplin Subtitulada
O gran Jake Big Jake 1971 George Sherman, John Wayne Dobrada
A gran pelexa Any Which Way You Can 1980 Buddy Van Horn Dobrada
O gran raparigo vai ás mozas Angus 1995 Patrick Read Johnson Dobrada
Gran Torino Gran Torino 2008 Clint Eastwood Dobrada
Gremlins Gremlins 1984 Joe Dante Dobrada
Greystoke: a lenda de Tarzán, o rei dos monos Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes 1984 Hugh Hudson Dobrada
Grupo salvaxe The Wild Bunch 1969 Sam Peckinpah Dobrada
A guerra das galaxias, episodio IV: Unha esperanza nova Star Wars 1977 George Lucas Dobrada
A guerra das galaxias, episodio V: O imperio contraataca Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back 1980 Irvin Kershner Dobrada
A guerra das galaxias, episodio VI: O retorno do Jedi Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi 1983 Richard Marquand Dobrada
A guerra de Connor Connors' War 2006 Nick Castle Dobrada
A guerra de Hart Hart's War 2002 Gregory Hoblit Dobrada
A guerra de Molly Molly: An American Girl on the Home Front 2006 Joyce Chopra Dobrada
O guerreiro de ferro Iron Warrior 2006 Alfonso Brescia Dobrada
O guerreiro do bosque Forest Warrior 1996 Aaron Norris Dobrada
O guerreiro encarnado Red Sonja 1985 Richard Fleischer Dobrada

H[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Unha habitación con vistas[29] A Room with a View 1985 James Ivory Subtitulada
A habitación de Marvin[30] Marvin’s Room 1996 Jerry Zaks
Hair Hair 1979 Milos Forman Dobrada
Happy Feet Happy Feet 2006 George Miller Dobrada
Harry o executor The Enforcer 1976 James Fargo Dobrada
Harry o forte Magnum Force 1973 Ted Post Dobrada
Harry o sucio Dirty Harry 1971 Don Siegel Dobrada
Harry o sucio na lista negra The Dead Pool 1998 Buddy Van Horn Dobrada
Harry Potter e a Cámara dos Segredos Harry Potter and the Chamber of Secrets 2002 Chris Columbus Dobrada
Harry Potter e a Orde do Fénix Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 2007 David Yates Dobrada
Harry Potter e a pedra filosofal Harry Potter and the Order of the Phoenix 2001 Chris Columbus Dobrada
Harry Potter e as reliquias da morte (1ª parte) Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 2010 David Yates Dobrada
Harry Potter e o Cáliz de fogo Harry Potter and the Goblet of Fire 2005 Mike Newell Dobrada
Harry Potter e o misterio do príncipe Harry Potter and the Half-Blood Prince 2009 David Yates Dobrada
Harry Potter e o preso de Azkaban Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 2004 Alfonso Cuarón Dobrada
Harry, un amigo que vos quere ben Harry un ami qui vous veut du bien 2000 Dominik Moll Dobrada
Heite querer sempre[31] Viaggio in Italia 1954 Roberto Rossellini Subtitulada
Héitor Héctor 2004 Gracia Querejeta Dobrada
Hellboy Hellboy 2004 Guillermo del Toro Dobrada
Herbas errantes[6] Ukigusa 1959 Yasujirō Ozu Subtitulada
Heroe Hero 2002 Zhang Yimou Dobrada
Heroe por accidente Hero 1992 Stephen Frears Dobrada
Heroes sen patria One Man's Hero 1999 Lance Hool Dobrada
Heroína Heroína 2005 Gerardo Herrero Dobrada
Unha historia de Brooklyn The Squid and the Whale 2005 Noah Baumbach Dobrada
Historia dunha monxa[32] The Nun's Story 1959 Fred Zinnemann Subtitulado
Historias do San Valentín Valentine's Day 2010 Garry Marshall Dobrada
Unha historia verdadeira The Straight Story 1999 David Lynch Subtitulada
Un home Hombre 1967 Martin Ritt Dobrada
Un home chamado Cabalo A Man Called Horse 1970 Elliot Silverstein Dobrada
O home da pistola de ouro The Man with the Golden Gun 1974 Guy Hamilton Dobrada
O home de Laramie The Man from Laramie 1955 Anthony Mann
O home de Oklahoma The Oklahoman 1957 Francis D. Lyon Dobrada
O home do clan The Klansman 1974 Terence Young Dobrada
Un home para a eternidade[33] A Man for All Seasons 1966 Fred Zinnemann Subtitulada
O home que amou a Cat Dancing The Man Who Loved Cat Dancing 1973 Richard C. Sarafian Dobrada
O home que matou a Liberty Valance[34] The Man Who Shot Liberty Valance 1962 John Ford Subtitulada
O home que puido reinar The Man Who Would Be King 1975 John Huston Dobrada
O home tranquilo The Quiet Man 1952 John Ford Dobrada
Homes de negro II Men in Black II 2002 Barry Sonnenfeld Dobrada
Homes fronte a fronte At Close Range 1986 James Foley Dobrada
Honor de cabaleiros De brief voor de Koning 2008 Pieter Verhoeff Dobrada
O honor do capitán Lex Springfield Rifle 1952 André De Toth Dobrada
Hook, o capitán Garfo Hook 1991 Steven Spielberg Dobrada
Hora punta Rush Hour 1998 Brett Ratner Dobrada
Horizontes distantes Bend of the River 1952 Anthony Mann Dobrada
Hostage Hostage 2005 Florent Emilio Siri Dobrada
Hotel Ruanda Hotel Rwanda 2004 Terry George Dobrada
Hotel Tívoli Hotel Tívoli 2007 Antón Reixa Dobrada
Hot Shots! II Hot Shots! Part Deux 1993 Jim Abrahams Dobrada

I[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Identidade Identity 2003 James Mangold Dobrada
Ilegal Ilegal 2003 Ignacio Vilar Dobrada
A illa The Island 2005 Michael Bay Dobrada
A illa do tesouro Treasure Island 1950 Byron Haskin Dobrada
Impacto súbito Sudden Impact 1983 Clint Eastwood Dobrada
O importante é amar[35] L’important c’est d’amair 1975 Andrzej Zulawski Subtitulada
A India, vista por Rossellini[36] India: Matri Bhumi 1959 Roberto Rossellini Subtitulada
Indiana Jones e a última cruzada Indiana Jones and the Last Crusade 1989 Steven Spielberg Dobrada
Indiana Jones e o templo maldito Indiana Jones and the Temple of Doom 1984 Steven Spielberg Dobrada
Inferno de covardes High Plains Drifter 1973 Clint Eastwood Dobrada
Inferno na estrada Retroactive 1997 Louis Morneau Dobrada
Infiltrados The Departed 2006 Martin Scorsese Dobrada
O informe pelicano The Pelican Brief 1993 Allan J Pakula Dobrada
Os inmortais II[11] Highlander II: The Quickening 1991 Russell Mulcahy Dobrado
O inocente[37] L'innocente 1976 Luchino Visconti Subtitulada
Inseparables[38] Dead Ringers 1988 David Cronenberg Subtitulada
Inserts Inserts 1975 John Byrum Subtitulada
Insomnio Insomnia 2002 Christopher Nolan Dobrada
Instinto Instinct 1999 Jon Turteltaub Dobrada
Instinto básico Basic Instinct 1992 Paul Verhoeven Dobrada
O internado de Saint Trinian St. Trinian's 2007 Oliver Parker Dobrada
O intrépido Lucky Luke Daisy Town 1971 René Goscinny Dobrada
Os intrépidos salvaxes The Norseman 1978 Charles B. Pierce Dobrada
Os invasores The Long Ships 1964 Jack Cardiff Dobrada
Invicto Undisputed 2002 Walter Hill Dobrada
Invictus Invictus 2009 Clint Eastwood Dobrada
A inxénua explosiva Cat Ballou 1965 Elliot Silverstein Dobrada
A irmandade dos pantalóns viaxeiros[39] The Sisterhood of the Traveling Pants 2 2008 Sanaa Hamri
Isto é Hollywood Hacks 1997 Gary Rosen Subtitulada
Isto non é Hollywood Movers & Shakers 1985 William Asher Dobrada
Ivanhoe Ivanhoe 1952 Richard Thorpe Dobrada

J[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Jack Frost Jack Frost 1998 Troy Miller Dobrada
James Bond contra Goldfinger Goldfinger 1964 Guy Hamilton Dobrada
James Dean James Dean 2001 Mark Rydell Dobrada
Jesse Stone: Campo de regatas Jesse Stone: Sea Change 2007 Robert Harmon Dobrada
John Wayne e os cowboys The Cowboys 1972 Mark Rydell Dobrada
Johnny Superstar Johnny Be Good 1988 Bud S. Smith Dobrada
Jubal Jubal 1956 Delmer Daves Dobrada

K[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Kansas Pacific Kansas Pacific 1953 Ray Nazarro Dobrada
Karate a morte en Bangkok Tang shan da xiong 1971 Wei Lo, Jiaxiang Wu Dobrada
Karate Kid The Karate Kid 1984 John G. Avildsen Dobrada
Kes Kes 1970 Ken Loach Subtitulada
Kickboxer Kickboxer 1989 Mark DiSalle, David Worth Dobrada
Kinsey Kinsey 2004 Bill Condon Dobrada
Kong: O rei da Atlántida Kong: King of Atlantis 2005 Patrick Archibald Dobrada
Kramer contra Kramer Kramer vs. Kramer 1979 Robert Benton Dobrada
Krull Krull 1983 Peter Yates Dobrada
Kung Fu Sion Kung Fu 2004 Stephen Chow Dobrada

L[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Labios ardentes The Hot Spot 1990 Dennis Hopper Dobrada
Ladróns de risa Fun with Dick and Jane 2005 Dean Parisot Dobrada
Ladróns de trens The Train Robbers 1973 Burt Kennedy Dobrada
Layer Cake - Crime organizado Layer Cake 2004 Matthew Vaughn Dobrada
O lapis do carpinteiro El lápiz del carpintero 2003 Antón Reixa Dobrada
Lassie Lassie 2005 Charles Sturridge Dobrada
Latexos do corazón Heartbeat 1946 Sam Wood Dobrada
Lawrence de Arabia Lawrence of Arabia 1962 David Lean Dobrada
O lazo sagrado Made for Each Other 1939 John Cromwell Subtitulada
A lei da fronteira La ley de la frontera 1995 Adolfo Aristarain Dobrada
Lena Lena 2001 Gonzalo Tapia Dobrada
A lenda de Lochnagar The Legend of Lochnagar 1993 Jocelyn Stevenson Dobrada
A lenda de Robbie o reno Legend of the Lost Tribe 2002 Peter Peake Dobrada
A lenda de Shenron, o Dragón Sagrado Doragon bôru: Shenron no densetsu 1986 Daisuke Nishio Dobrada
A lenda de Starchaser Starchaser: The Legend of Orin 1985 Steven Hahn Dobrada
A lenda do indomable Cool Hand Luke 1967 Stuart Rosenberg Dobrada
A lenda do vento do Norte La leyenda del viento del Norte 1992 Maite Ruiz de Austri, Carlos Varela Dobrada
León e Olvido León y Olvido 2004 Xavier Bermúdez Dobrada
A letra escarlata[5] The Scarlet Letter 1995 Roland Joffé
A lexión invencible She Wore a Yellow Ribbon 1949 John Ford Dobrada
Liberade a Willy Free Willy 1993 Simon Wincer Dobrada
Liberade a Willy 2 Free Willy 2: The Adventure Home 1995 Dwight H. Little Dobrada
Liberade a Willy 3 Free Willy 3: The Rescue 1997 Sam Pillsbury Dobrada
Liberade a Willy 4[40] Free Willy: Escape from Pirate's Cove 2010 Will Geiger
Liberdade ou morte The First Texan 1956 Byron Haskin Dobrada
O libro da selva Jungle Book 1942 Zoltan Korda Dobrada
O libro da selva: Rikki Tikki Tavi ó rescate Jungle Book: Rikki-Tikki-Tavi to the Rescue 2006 Rick Ungar Rating Dobrada
A lingua das bolboretas La lengua de las mariposas 1999 José Luis Cuerda Dobrada
Liña mortal Flatliners 1990 Joel Schumacher Dobrada
A lista de Schindler Schindler's List 1993 Steven Spielberg Dobrada
A loba[41] The Little Foxes 1941 William Wyler Subtitulada
Lobo The Wolf 1994 Mike Nichols Dobrada
Lobos de Arga Lobos de Arga 2011 Juan Martínez Moreno Dobrada
A longa viaxe a casa The long ride home 2003 Robert Marcarelli Dobrada
Looney Tunes: De novo en acción Looney Tunes: Back in Action 2003 Joe Dante Dobrada
O louco, louco mundo do xendarme Le gendarme et les gendarmettes 1982 Tony Aboyantz, Jean Girault Dobrada
Love Me Tender Elvis Has Left the Building 2004 Joel Zwick Dobrada
Lúa nova His Girl Friday 1940 Howard Hawks Dobrada
Luces da cidade City Lights 1931 Charles Chaplin Subtitulada
Lucky You Lucky You 2007 Curtis Hanson Dobrada
Lume sobre África[20] Malaga 1954 Richard Sale
Os luns ó sol Los lunes al sol 2002 Fernando León de Aranoa Dobrada
A luz prodixiosa La luz prodigiosa 2003 Miguel Hermoso Dobrada

M[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
O mago The Magus 1968 Guy Green Subtitulada
O máis forte do mundo Doragon bôru Z: Kono yo de ichiban tsuyoi yatsu 1990 Daisuke Nishio Dobrada
Máis ca irmáns Más que hermanos 2005 Ramón Costafreda Dobrada
A maldición das meigas The Witches 1990 Nicolas Roeg Dobrada
Malas rúas Mean Streets 1973 Martin Scorsese Dobrada
Malone Malone 1987 Harley Cokeliss Dobrada
A mancha humana The Human Stain 2003 Robert Benton Dobrada
Mandela e de Klerk Mandela and de Klerk 1997 Joseph Sargent Dobrada
Mando perdido Lost Command 1966 Mark Robson Dobrada
Manequín Mannequin 1987 Michael Gottlieb Dobrada
Manuale d'amore Manuale d'amore 2005 Giovanni Veronesi Dobrada
O mañá nunca morre Tomorrow Never Dies 1997 Roger Spottiswoode Dobrada
A máquina do tempo The Time Machine 2002 Simon Wells Dobrada
O maquinista The Machinist 2004 Brad Anderson Dobrada
Mar adentro Mar adentro 2004 Alejandro Amenábar Dobrada
A mariñeira A mariñeira 2008 Antón Dobao Orixinal
Mars Attacks! Mars Attacks! 1996 Tim Burton Dobrada
A máscara da morte vermella[42] The Masque of the Red Death 1964 Roger Corman Subtitulada
A máscara do Zorro The Mask of Zorro 1998 Martin Campbell Dobrada
Match Point Match Point 2005 Woody Allen Dobrada
Matrix The Matrix 1999 Andy Wachowski, Larry Wachowski Dobrada
Matrix Reloaded The Matrix Reloaded 2003 Andy Wachowski, Larry Wachowski Dobrada
Matrix Revolutions The Matrix Revolutions 2003 Andy Wachowski, Larry Wachowski Dobrada
Maverick Maverick 1994 Richard Donner Dobrada
Maxie Maxie 1985 Paul Aaron Dobrada
Os McMaster The McMasters 1970 Alf Kjellin Dobrada
McQ McQ 1974 John Sturges Dobrada
McQuade, lobo solitario Lone Wolf McQuade 1983 Steve Carver Dobrada
O medallón The Medallion 2003 Gordon Chan Dobrada
A meiga novata Bedknobs and Broomsticks 1971 Robert Stevenson Dobrada
A memoria dos mortos The Final Cut 2004 Omar Naim Dobrada
Memoria letal The Long Kiss Goodnight 1996 Renny Harlin Dobrada
Memorias dunha gueixa Memoirs of a Geisha 2005 Rob Marshall Dobrada
O menor dos males El menor de los males 2007 Antonio Hernández Dobrada
Mensaxeiro do futuro The Postman 1997 Kevin Costner Dobrada
O meu corazón The Heart of Me 2002 Thaddeus O'Sullivan Subtitulada
O meu pé esquerdo My Left Foot 2002 Jim Sheridan Subtitulada
O mexicano Once Upon a Time in Mexico 2003 Robert Rodriguez Dobrada
Mia Sarah Mia Sarah 2006 Gustavo Ron Dobrada
Miami Blues Miami Blues 1990 George Armitage Dobrada
Michael Collins Michael Collins 1996 Neil Jordan Dobrada
Million Dollar Baby Million Dollar Baby 2004 Clint Eastwood Dobrada
As minas do Rei Salomón King Solomon's Mines 1985 J Lee Thompson Dobrada
As minas do Rei Salomón King Solomon's Mines 1950 Compton Bennet, Andrew Marton Dobrada
A miña irmá Helena[43] My Sister Eileen 1955 Richard Quine Subtitulada
A miña vida empeza hoxe Große Mädchen weinen nicht 2002 Maria von Heland Dobrada
Miss axente aspecial Miss Congeniality 2000 Donald Petrie Dobrada
Miss axente especial 2: Armada e fabulosa Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous 2005 John Pasquin Dobrada
Míster Bones Mr. Bones 2001 Gray Hofmeyr Dobrada
Míster Magorium e a tenda máxica Mr. Magorium's Wonder Emporium 2007 Zach Helm Dobrada
O misterio Galíndez El misterio Galíndez 2003 Gerardo Herrero Dobrada
A misteriosa dama de negro[44] The Notorious Landlady 1962 Richard Quine Subtitulada
As modelos[30] Cover Girl 1944 Charles Vidor Subtitulada
Mogambo Mogambo 1953 John Ford Dobrada
Mónica Mónica 2003 Eduard Cortés Dobrada
Montana Montana 1950 Ray Enright Dobrada
A montaña dos heroes Heroes' Mountain 2002 Peter Andrikidis Dobrada
O monxe Bulletproof Monk 2003 Paul Hunter Dobrada
Moonraker Moonraker 1979 Lewis Gilbert Dobrada
Mortal Kombat Mortal Kombat 1995 Paul W.S. Anderson Dobrada
Mortal Kombat: Aniquilación Mortal Kombat: Annihilation 1997 John R. Leonetti Dobrada
A morte e a doncela Death and the Maiden 1994 Roman Polanski Dobrada
Os mortos van á présa Los muertos van deprisa 2008 Ángel de la Cruz Dobrada
Mothman, a derradeira profecía The Mothman Prophecies 2002 Mark Pellington Dobrada
A mosca The Fly 1986 David Cronenberg Dobrada
A moza da auga Lady in the Water 2006 M. Night Shyamalan Dobrada
Os mozos da miña vida Riding in Cars with Boys 2001 Penny Marshall Dobrada
Mr. Jones Mr. Jones 1993 Mike Figgis Dobrada
Mulleres namoradas[45] Women in Love 1969 Ken Russell Subtitulada
As mulleres perfectas The Stepford Wives 2004 Frank Oz Dobrada
Mulleres valentes True Women 1997 Karen Arthur Dobrada
O mundo está tolo, tolo, tolo It's a Mad Mad Mad Mad World 1963 Stanley Kramer Dobrada
Un mundo perfecto A Perfect World 1993 Clint Eastwood Dobrada
My Kingdom My Kingdom 2001 Don Boyd Subtitulada
Mystic River Mystic River 2003 Clint Eastwood Dobrada

N[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Na rede da miña canción La red de mi canción 1971 Mariano Ozores Dobrada
Nacer para matar Cradle 2 the Grave 2003 Andrzej Bartkowiak Dobrada
Nacín, pero[6] Umarete wa keredo 1932 Yasujirō Ozu Subtitulada
O Nadal de Casper Casper's Haunted Christmas 2000 Owen Hurley Dobrada
Nadal en agosto Palwolui Christmas 1998 Jin-ho Hur Subtitulada
Nancy Drew: misterio nos outeiros de Hollywood Nancy Drew 2007 Andrew Fleming Dobrada
Napoleón, o canciño aventureiro Napoleon 1995 Mario Andreacchio Dobrada
Nena Nena 1997 Xavier Bermúdez Dobrada
O neno de barro El niño de barro 2007 Jorge Algora Dobrada
Neno rico Ri¢hie Ri¢h 1994 Donald Petrie Dobrada
Nikita Nikita 1990 Luc Besson Dobrada
Nin en soños Ni en sueños 1994 Alber Ponte Dobrada
Nocturna Nocturna 2007 Adrià García Dobrada
A noite da iguana The Night of the Iguana 1964 John Huston Dobrada
A noite dos mortos viventes Night of the Living Dead 1968 George A. Romero Dobrada
A noite dos xenerais The Night of the Generals 1967 Anatole Litvak Dobrada
A noite dos xigantes The Stalking Moon 1968 Robert Mulligan Dobrada
Unha noite en Casablanca A Night in Casablanca 1946 Archie Mayo Dobrada
Unha noite na ópera A Night at the Opera 1935 Sam Wood, Edmund Goulding Dobrada
Noite de titáns Rough Night in Jericho 1967 Arnold Laven Dobrada
A noiva de Chucky Bride of Chucky 1998 Ronny Yu Dobrada
A noiva de medianoite La novia de medianoche 1997 Antonio F. Simón Dobrada
Non é outra estúpida película americana Not Another Teen Movie 2001 Joel Gallen Dobrada
Non espertedes a un policía que dorme Ne réveillez pas un flic qui dort 1988 José Pinheiro Dobrada
Non é un país para vellos No Country for Old Men 2007 Irmáns Coen Dobrada
Nova York para principiantes How to Lose Friends & Alienate People 2008 Robert B. Weide Dobrada
Novembro doce Sweet November 2001 Pat O'Connor Dobrada
Noviñas e bruxas The Craft 1996 Andrew Fleming Dobrada

O[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Ó caer a noite The Badge 2002 Robby Henson Dobrada
Ao caer o día Sundown 1941 Henry Hathaway Dobrada
Ó fío do abismo Gleaming the Cube 1989 Graeme Clifford Dobrada
Ao límite Edge of Darkness 2010 Martin Campbell Dobrada
Ocean's Eleven Ocean's Eleven 2001 Steven Soderbergh Dobrada
Ocean's Twelve Ocean's Twelve 2004 Steven Soderbergh Dobrada
Ocean's Thirteen Ocean's Thirteen 2007 Steven Soderbergh Dobrada
A Odisea The Odyssey 1997 Andrei Konchalovsky Dobrada
Un oficial e un cabaleiro An Officer and a Gentleman 1982 Taylor Hackford Dobrada
Oliver Twist Oliver Twist 2005 Roman Polanski Dobrada
O ollo Gin gwai 2002 Oxide Pang Chun, Danny Pang Dobrada
O ollo da agulla Eye of the Needle 1981 Richard Marquand Dobrada
Onde viven os monstros Where the Wild Things Are 2009 Spike Jonze Dobrada
Open Range Open Range 2003 Kevin Costner Dobrada
Operación Swordfish Swordfish 2001 Dominic Sena Dobrada
Operación Trono Thunderball 1965 Terence Young Dobrada
Orfa Orphan 2009 Jaume Collet-Serra Dobrada
Orgullo de estirpe The Horsemen 1971 John Frankenheimer Dobrada
O osiño polar Der Kleine Eisbär 2001 Piet De Rycker, Thilo Rothkirch Dobrada
O ouro de ninguén Catlow 1971 Sam Wanamaker Dobrada
O protector Avenging Angelo 2002 Martyn Burke Dobrada
Outeiros ardentes The Burning Hills 1956 Stuart Heisler Dobrada
Outono en Nova York Autumn in New York 2000 Joan Chen Dobrada
Outono tardío[6] Akibiyori 1960 Yasujirō Ozu Subtitulada

P[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
O paciente inglés The English Patient 1996 Anthony Minghella Dobrada
Pactar co demo The Devil's Advocate 1997 Taylor Hackford Dobrada
O pacto dos lobos Le pacte des loups 2001 Christophe Gans Dobrada
O padriño The Godfather 1972 Francis Ford Coppola Dobrada
O pai de Goku Doragon bôru Z: Tatta hitori no saishuu kessen - Furiiza ni itonda Z senshi Kakarotto no chichi 1990 Mitsuo Hashimoto Dobrada
Paisá, camarada[46] Paisà 1946 Roberto Rossellini Subtitulada
A paixón de Darkly Noon The Passion of Darkly Noon 1995 Philip Ridley Dobrada
Paixón salvaxe The Hairy Ape 1944 Alfred Santell Subtitulada
Paixóns en Quenia[47] White Mischief 1987 Michael Radford
A palabra[48] Ordet 1955 Carl Theodor Dreyer Subtitulada
Pantasmas de Marte Ghosts of Mars 2001 John Carpenter Dobrada
Papá canguro[49] Daddy Day Care 2003 Steve Carr
Para que non me esquezas Para que no me olvides 2005 Patricia Ferreira Dobrada
Paréceme que sei o que berrastes o último venres 13 Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth 2000 John Blanchard Dobrada
París, Texas Paris, Texas 1984 Wim Wenders Dobrada
Parque Xurásico Jurassic Park 1993 Steven Spielberg Dobrada
O partido El partido 2006 Juan Calvo Dobrada
Os canóns de San Sebastián La Bataille de San Sebastian 1968 Henri Verneuil Dobrada
Un paseo para recordar A Walk to Remember 2002 Adam Shankman Dobrada
Pasaxeiro 57 Passenger 57 1992 Kevin Hooks Dobrada
Paso ao noroeste 'Northwest Passage' (Book I -- Rogers' Rangers) 1940 King Vidor, W.S. Van Dyke Dobrada
Pasos na néboa Footsteps in the Fog 1955 Arthur Lubin Subtitulada
Pataghorobí Pataghorobí 2005 Ricardo Llovo Orixinal
Os paxaros The Birds 1963 Alfred Hitchcock Dobrada
A pedra máxica Shorts 2009 Robert Rodriguez Dobrada
A pegada[50] Sleuth 1972 Joseph L. Mankiewicz Subtitulada
Un peixe chamado Wanda A Fish Called Wanda 1988 Charles Crichton, John Cleese Dobrada
A pequena pillabana Curly Sue 1991 John Hughes Dobrada
Pérez, o ratiño dos teus soños El ratón Pérez 2006 Juan Pablo Buscarini Dobrada
Perigo, menores ceibos Unaccompanied Minors 2006 Paul Feig Dobrada
Permiso para casar. Ata que o cura nos separe[51] License to Wed 2007 Ken Kwapis
Perversidade Scarlet Street 1945 Fritz Lang Subtitulada
Philadelphia Philadelphia 1993 Jonathan Demme Dobrada
O pianista The Pianist 2002 Roman Polanski Dobrada
Picnic Picnic 1955 Joshua Logan Subtitulada
O pico das viúvas[52] Widows' Peak 1994 John Irvin Dobrada
Pinocho 3000 Pinocchio 3000 2004 Daniel Robichaud Dobrada
Unha pistola ó amencer Great Day in the Morning 1956 Jacques Tourneur Dobrada
Pistolas na fronteira Cattle King 1963 Tay Garnett Dobrada
O planeta dos simios Planet of the Apes 1968 Franklin J. Schaffner Dobrada
Plans de voda The Wedding Planner 2001 Adam Shankman Dobrada
Platoon Platoon 1986 Oliver Stone Dobrada
Plunkett e Macleane Plunkett & Macleane 1999 Jake Scott Dobrada
Pluto Nash The Adventures of Pluto Nash 2002 Ron Underwood Dobrada
Pódeche pasar a ti It' could happen to you 1994 Andrew Bergman Dobrada
Poderosa Afrodita[5] Mighty Aphrodite 1995 Woody Allen
Poder absoluto Absolute Power 1997 Clint Eastwood Dobrada
Polar Express The Polar Express 2004 Robert Zemeckis Dobrada
Pollyanna Pollyanna 1960 David Swift Dobrada
Unha ponte lonxana A Bridge Too Far 1977 Richard Attenborough Dobrada
A ponte sobre o río Kwai The Bridge on the River Kwai 1957 David Lean Dobrada
As pontes de Madison The Bridges of Madison County 1995 Clint Eastwood Dobrada
Por derriba da lei Above the Law 1988 Andrew Davis Dobrada
Por fin sós Second Chorus 1940 H. C. Potter Subtitulada
Por un puñado de dólares Per un pugno di dollari 1964 Sergio Leone Dobrada
Porta ao inferno Knocking on Death's Door 1999 Mitch Marcus Dobrada
A porta do ceo[53] Heaven's Gate 1980 Michael Cimino Subtitulada
Practicamente maxia Practical Magic 1998 Griffin Dunne Dobrada
A pradería sen lei Man Without a Star 1955 King Vidor Dobrada
Pradolongo Pradolongo 2008 Ignacio Vilar Orixinal
Pregúntalle ao vento Ask the Dust 2006 Robert Towne Dobrada
Premonición The Gift 2000 Sam Raimi Dobrada
A presa The Hunted 2003 William Friedkin Dobrada
Prescripción asasinato Prescription: Murder 1968 Richard Irving Dobrada
Presentando a Pancho Villa And Starring Pancho Villa as Himself 2003 Bruce Beresford Dobrada
Presunto inocente[54] Presumed Innocent 1990 Alan J. Pakula
O prezo do poder Scarface 1983 Brian De Palma Dobrada
Primavera tardía[6] Banshun 1949 Yasujirō Ozu Subtitulada
A primeira metralladora do Oeste Something Big 1971 Andrew V. McLaglen Dobrada
A princesa prometida The Princess Bride 1987 Rob Reiner Dobrada
A princesiña A Little Princess 1995 Alfonso Cuarón Dobrada
O príncipe e mais eu The Prince & Me 2004 Martha Coolidge Dobrada
O príncipe e o mendigo. Traballos dobrados The Prince and The Pauper - Double Trouble 2007 Dobrada
Prisioneiros do ceo Heaven's Prisoners 1996 Phil Joanou Dobrada
Proba de vida Proof of Life 2000 Taylor Hackford Dobrada
Os problemas crecen The Growing Pains Movie 2000 Alan Metter Dobrada
Procura o teu refuxio Run for Cover 1955 Nicholas Ray Dobrada
Os profesionais The Professionals 1966 Richard Brooks Dobrada
Profetas menores Dobrada
A promesa La promesa 2004 Héctor Carré Dobrada
O protector Avenging Angelo 2002 Martyn Burke Dobrada
Pulp Fiction Pulp Fiction 1994 Quentin Tarantino Dobrada
Purple Rain Purple Rain 1984 Albert Magnoli Dobrada

Q[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Que fermoso é vivir It's a Wonderful Life 1946 Frank Capra Subtitulada
¿Quen enganou a Roger Rabbit? Who Framed Roger Rabbit 1988 Robert Zemeckis Dobrada
Quero a cabeza de Alfredo García[55] Bring Me the Head of Alfredo Garcia 1974 Sam Peckinpah Subtitulada
Quo Vadis Quo Vadis 1951 Mervyn LeRoy Dobrada

R[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Raíces profundas Shane 1953 George Stevens Dobrada
Rain Man Rain Man 1988 Barry Levinson Dobrada
A raíña de África The African Queen 1951 John Huston Subtitulada
A raíña dos condenados Queen of the Damned 2002 Michael Rymer Dobrada
A raíña Margot La reine Margot 1994 Patrice Chéreau Subtitulada
Raís e lazos Rails & Ties 2007 Alison Eastwood Dobrada
Rambo Rambo: First Blood Part II 1985 George P. Cosmatos Dobrada
Rambo: Acurralado II 'Rambo: First Blood Part II 1985 George P Cosmatos Dobrada
Rambo III Rambo III 1988 Peter MacDonald Dobrada
Ran Ran 1985 Akira Kurosawa Dobrada
Os rapaces de decembro December Boys 2007 Rod Hardy Dobrada
O rapaz celestial The Heavenly Kid 1985 Cary Medoway Dobrada
O raposo dos océanos The Sea Chase 1955 John Farrow Dobrada
Ratos á carreira Rat Race 2001 Jerry Zucker Dobrada
Ras Frogs 1972 George McCowan Dobrada
Razas Children of the Dust 1995 David Greene Dobrada
Rebelión a bordo[56] Mutiny on the Bounty 1962 Lewis Milestone
Rede de mentiras Body of Lies 2008 Ridley Scott Dobrada
Regras de compromiso Rules of Engagement 2000 William Friedkin Dobrada
Regresando Going Back 2001 Sidney J. Furie Dobrada
O regreso de Blácula Scream Blacula Scream 1973 Bob Kelljan Dobrada
O rei pescador The Fisher King 1991 Terry Gilliam Dobrada
Os renegados de Wyomong Wyoming Renegades 1954 Fred F. Sears Dobrada
Replicant Replicant 2001 Ringo Lam Dobrada
Resacón nas Vegas The Hangover 2009 Todd Phillips Dobrada
Rescate Ransom 1996 Ron Howard Dobrada
Resident Evil Resident Evil 2002 Paul W.S. Anderson Dobrada
Resident Evil: Apocalypse Resident Evil 2002 Alexander Witt Dobrada
A resurrección dos mortos Les revenants 2004 Robin Campillo Subtitulada
O retrato de Midori Shozo 1948 Keisuke Kinoshita Subtitulada
Revolta nas aulas To Sir, with Love 1967 James Clavell Dobrada
O rifle e a Biblia Rooster Cogburn 1975 Stuart Millar Dobrada
Río Bravo Rio Bravo 1959 Howard Hawks Dobrada
Río Conchos Rio Conchos 1964 Gordon Douglas Dobrada
Río Grande Rio Grande 1950 John Ford Subtitulada
Río Lobo Rio Lobo 1970 Howard Hawks Dobrada
Río sen retorno River of No Return 1954 Otto Preminger, Jean Negulesco Dobrada
Río vermello Red River 1948 Howard Hawks, Arthur Rosson Dobrada
Os ríos de color púrpura Les rivières pourpres 2000 Mathieu Kassovitz Dobrada
Robin e Marian Robin and Marian 1976 Richard Lester Dobrada
Robin Hood, a procura do rei Robin Hood - Quest for the King 2007 Dobrada
Robin Hood, príncipe dos ladróns Robin Hood: Prince of Thieves 1991 Kevin Reynolds Dobrada
Robocop Robocop 1987 Paul Verhoeven Dobrada
Robocop 2 Robocop 2 1990 Irvin Kershner Dobrada
Robocop 3 Robocop 3 1993 Fred Dekker Dobrada
Rob Roy Rob Roy 1995 Michael Caton-Jones Dobrada
RocknRolla RocknRolla 2008 Guy Ritchie Dobrada
Rock Star Rock Star 2001 Stephen Herek Dobrada
Rocky Rocky 1976 John G. Avildsen Dobrada
Rocky Balboa Rocky Balboa 2006 Sylvester Stallone Dobrada
Rocky II Rocky II 1979 Sylvester Stallone Dobrada
Rocky III Rocky III 1982 Sylvester Stallone Dobrada
Rocky IV Rocky IV 1985 Sylvester Stallone Dobrada
Rocky V Rocky V 1990 John G. Avildsen Dobrada
Rollerball Rollerball 1975 Norman Jewison Dobrada
Roma, cidade aberta[57] Roma città aperta 1945 Roberto Rossellini Subtitulada
Romasanta. A caza da besta Romasanta 2004 Paco Plaza Dobrada
Romeo ten que morrer Romeo Must Die 2000 Andrzej Bartkowiak Dobrada
Ronin Ronin 1998 John Frankenheimer Dobrada
A rosa de Alexandría La rosa de Alejandría 2003 Rafael Moleón Dobrada
O rostro impenetrable One-Eyed Jacks 1961 Marlon Brando Dobrada
Roxanne Roxanne 1987 Fred Schepisi Dobrada
Rumbo ó Oeste They Rode West 1954 Phil Karlson Dobrada
Ruta suicida The Gauntlet 1977 Clint Eastwood Dobrada

S[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
O sabor do allo[6] Sanma no aji 1962 Yasujirō Ozu Subtitulada
Sabotaxe Sabotage 1936 Alfred Hitchcock Dobrada
Saias de aceiro The Iron Petticoat 1956 Ralph Thomas Dobrada
O salario da violencia Gunman's Walk 1958 Phil Karlson Dobrada
Salomón Solomon 1997 Roger Young Dobrada
Salvaxe In Hell 2003 Ringo Lam Dobrada
Salvaxe Salvaje 2002 Joaquín Llamas Dobrada
Sangue e viño[9] Blood and Wine 1996 Bob Rafelson
Sangue sobre o sol Blood on the Sun 1945 Frank Lloyd Dobrada
Sansón e Dalila Samson and Delilah 1996 Nicolas Roeg Dobrada
O sarxento de ferro Heartbreak Ridge 1986 Clint Eastwood Dobrada
O sarxento negro Sergeant Rutledge 1960 John Ford Dobrada
Scream Scream 1996 Wes Craven Dobrada
Secuestrados en Xeorxia Secuestrados en Georgia 2003 Gustavo Balza Dobrada
Seguíanlle chamando Trindade Trinity Is Still My Name 1971 Enzo Barboni Dobrada
Un segundo para morrer Second to Die 2002 Brad Marlowe Dobrada
Sei quen es Sé quién eres 2000 Patricia Ferreira Dobrada
Seis xendarmes en fuga Le gendarme en balade 1970 Jean Girault Dobrada
Sempre Xonxa Sempre Xonxa 1989 Chano Piñeiro Orixinal
Os sen nome Los sin nombre 1999 Jaume Balagueró Dobrada
Sen perdón Unforgiven 1992 Clint Eastwood Dobrada
Sen reservas No Reservation 2007 Scott Hicks Dobrada
Sen volta atrás No Way Home 1996 Buddy Giovinazzo Dobrada
A sentenza The Statement 2003 Norman Jewison Dobrada
O señor da guerra Lord of War 2005 Andrew Niccol Dobrada
A serea e o delfín Boy on a Dolphin 1957 Jean Negulesco Dobrada
Sereas Sirens 1994 John Duigan Dobrada
Unha serie de sucesos desafortunados, de Lemony Snicket Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events 2004 Brad Silberling Dobrada
No servicio secreto da súa maxestade[58] On Her Majesty's Secret Service 1969 Peter R. Hunt Dobrada
Sete espadas Qi Jian 2005 Hark Tsui Dobrada
Os sete magníficos The Magnificent Seven 1960 John Sturges Dobrada
Sete mesas de billar francés Siete mesas de billar francés 2007 Gracia Querejeta Dobrada
Sete noivas para sete irmáns Seven Brides for Seven Brothers 1954 Stanley Donen Dobrada
O sétimo selo[59] Det sjunde inseglet 1957 Ingmar Bergman Subtitulado
O seu xoguete favorito The Toy 1982 Richard Donner Dobrada
Seven Se7en 1995 David Fincher Dobrada
Sherlock Holmes Sherlock Holmes 2009 Guy Ritchie Dobrada
Shin Chan: Na procura das bólas perdidas Crayon Shin-chan: Ankoku Tamatama Daitsuiseki 1997 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: A invasión Crayon Shin-chan: Action Kamen vs Haigure Maô 1993 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: Na illa do tesouro Crayon Shin-chan: Buriburi Ôkoku no hihô 1994 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: A ambición do Kakafede Crayon Shin-chan: Unkokusai no yabô 1995 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: Aventuras en Henderland Crayon Shin chan: Henderland no Daibôken 1996 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: Operación rescate Crayon Shin chan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen 1998 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: A guerra dos balnearios Crayon Shin chan: Bakuhatsu! Onsen wakuwaku kessen 1999 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: O imperio dos carrozas Crayon Shin chan: Arashi wo yobu - Môretsu! Otona Teikoku no Gyakushû 2001 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: O pequeno samurai Crayon Shin chan: Arashi wo yobu - Appare! Sengoku Daikassen 2002 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: E a costelada imposible Crayon Shin chan: Arashi wo yobu - Eikô no yakiniku rôdo 2003 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: Chamábanlle Shin Chan Crayon Shin chan: Arashi wo yobu - Yûhi no Kasukabe Boys 2004 Keiichi Hara Dobrada
Shin Chan: Salvar o mundo en tres minutos Crayon Shin chan: Densetsu o Yobu - Buri Buri Sanpun Pokkiri Daishingeki 2005 Tsutomu Mizushima Dobrada
Shorts: A pedra máxica Shorts 2009 Robert Rodríguez Dobrada
Showgirls Showgirls 1995 Paul Verhoeven Dobrada
Showtime Showtime 2002 Tom Dey Dobrada
Shrek Shrek 2001 Andrew Adamson e Vicky Jenson Dobrada
O silencio dos cordeiros The Silence of the Lambs 1991 Jonathan Demme Dobrada
Simbad e a princesa The 7th Voyage of Sinbad 1958 Nathan Juran Dobrada
O sinal 2 The Ring Two 2005 Hideo Nakata Dobrada
Sinfonía da vida Our Town 1940 Sam Wood Subtitulada
Slumdog Millionaire Slumdog Millionaire 2008 Danny Boyle Dobrada
Smoochy Death to Smoochy 2002 Danny DeVito Dobrada
Snatch, cochos e diamantes Snatch. 2000 Guy Ritchie Dobrada
So Close Chik yeung tin si 2002 Corey Yuen Dobrada
Só ante o perigo High Noon 1952 Fred Zinnemann Subtitulada
A soidade do corredor de fondo The Loneliness of the Long Distance Runner 1962 Tony Richardson Subtitulada
Só na casa Home Alone 1990 Chris Columbus Dobrada
Só para os teus ollos For Your Eyes Only 1981 John Glen Dobrada
Só se vive dúas veces You Only Live Twice 1967 Lewis Gilbert Dobrada
A soga da forca Cahill U.S. Marshal 1973 Andrew V. McLaglen Dobrada
O solteiro The Bachelor 1999 Gary Sinyor Dobrada
A sombra da testemuña Someone to Watch Over Me 1987 Ridley Scott Dobrada
Sonatine Sonatine 1993 Takeshi Kitano Subtitulada
Son Goku superguerreiro Doragon Bōru Zetto Sūpā Saiyajin da Son Gokū 1991 Mitsuo Hashimoto Dobrada
Son lenda I Am Legend 2007 Francis Lawrence Dobrada
Un dos nosos Goodfellas 1990 Martin Scorsese Dobrada
Un soño posible The Blind Side 2009 John Lee Hancock Dobrada
Soños de adolescente Skipped Parts 2000 Tamra Davis Dobrada
O soño de Valentín Valentín 2002 Alejandro Agresti Dobrada
O sorriso de Mona Lisa Mona Lisa Smile 2003 Mike Newell Dobrada
Sorrisos e lágrimas The Sound of Music 1965 Robert Wise Dobrada
Space Cowboys Space Cowboys 2000 Clint Eastwood Dobrada
Space Jam Space Jam 1996 Joe Pytka Dobrada
Spawn Spawn 1997 Mark A.Z. Dippé Dobrada
Species. Especies asasinas Species 1995 Roger Donaldson Dobrada
Speed Speed 1994 Jan de Bont Dobrada
Speed Racer Speed Racer 2008 The Wachowski Brothers Dobrada
Stuart Little 2 Stuart Little 2 2002 Rob Minkoff Dobrada
O submarino Das Boot 1981 Wolfgang Petersen Dobrada
O substituto The Substitute 1996 Robert Mandel Dobrada
A sucia historia de Joe Dirt Joe Dirt 2001 Dennie Gordon Dobrada
Suicide Kings Suicide Kings 1997 Peter O'Fallon Dobrada
Superbatalla na Terra Doragon bôru Z 3: Chikyû marugoto chô kessen 1990 Daisuke Nishio Dobrada
O superchef Yat goh ho yan 1997 Sammo Hung Kam-Bo Dobrada
O superheroe da galaxia Doragon Bōru Zetto: Ginga Giri-Giri!! Butchigiri no Sugoi Yatsu 1993 Yoshihiro Ueda Dobrada
Super Mario Bros. Super Mario Bros. 1993 Rocky Morton e Annabel Jankel Dobrada
Starman Starman 1984 John Carpenter Dobrada
Sucedeu en Manhattan Maid in Manhattan 2002 Wayne Wang Dobrada
Superaxente 86 Get Smart 2008 Peter Segal Dobrada
Superman Superman 1978 Richard Donner Dobrada
Superman II Superman II 1980 Richard Lester, Richard Donner Dobrada
Superman III Superman III 1983 Richard Lester Dobrada
Superman Returns Superman Returns 2006 Bryan Singer Dobrada
As Supernenas: A película The Powerpuff Girls 2002 Craig McCracken Dobrada
Swimming Pool Swimming Pool 2003 François Ozon Subtitulada

T[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
A taberna do irlandés Donovan's Reef 1963 John Ford Dobrada
O tambor de folla de lata[60] Die Blechtrommel 1989 Volker Schlöndorff Subtitulada
Tango e Cash Tango & Cash 1989 Andrei Konchalovsky, Albert Magnoli Dobrada
Tank Girl Tank Girl 1995 Rachel Talalay Dobrada
Tarzán, o home mono Tarzan, the Ape Man 1981 John Derek Dobrada
Teléfono vermello, voamos cara a Moscova[61] Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb 1964 Stanley Kubrick Subtitulada
O temible burlón The Crimson Pirate 1952 Robert Siodmak Dobrada
Terminator The Terminator 1984 James Cameron Dobrada
Terminator 3: A rebelión das máquinas Terminator 3: Rise of the Machines 2003 Jonathan Mostow Dobrada
Terra de faraóns Land of the Pharaohs 1955 Howard Hawks Dobrada
Terra de paixóns Nouvelle-France 2004 Jean Beaudin Dobrada
Terror no mar Shark Zone 2003 Danny Lerner Dobrada
O tesouro do Amazonas The Rundown 2003 Peter Berg Dobrada
O tesouro dos templarios: Primeira Parte Tempelriddernes skat 2006 Kasper Barfoed Dobrada
O tesouro dos templarios: Segunda Parte Tempelriddernes skat II 2007 Johanne Stryhn Felding Dobrada
O tesouro dos templarios: Terceira Parte Tempelriddernes skat III: Mysteriet om slangekronen 2008 Giacomo Campeotto Dobrada
Testemuña única Witness 1985 Peter Weir Dobrada
Tes un correo You've Got Mail 1998 Nora Ephron Dobrada
Teus, meus e nosos Yours, Mine and Ours 1968 Melville Shavelson Dobrada
The Host Gwoemul 2006 Joon-ho Bong Dobrada
The Majestic The Majestic 2001 Frank Darabont Dobrada
The Salton Sea The Salton Sea 2002 D.J. Caruso Dobrada
The Sunshine Boys The Sunshine Boys 1995 John Erman Dobrada
Thelma e Louise Thelma & Louise 1991 Ridley Scott Dobrada
Tiburón Jaws 1975 Steven Spielberg Dobrada
A tiro limpo Pistol Whipped 2008 Roel Reiné Dobrada
Todo o que quero Try Seventeen 2002 Jeffrey Porter Dobrada
Todo por un soño To Die For 1995 Gus Van Sant Dobrada
Tom Horn Tom Horn 1980 William Wiard Dobrada
Tomates verdes fritos Fried Green Tomatoes 1991 Jon Avnet Dobrada
Tombstone, a lenda de Wyatt Earp Tombstone 1993 George P. Cosmatos Dobrada
A tormenta perfecta The Perfect Storm 2000 Wolfgang Petersen Dobrada
Torque, rodando ó límite Torque 2004 Joseph Kahn Dobrada
Toureiro Torero 1956 Carlos Velo Dobrada
Touro salvaxe[62] Raging Bull 1980 Martin Scorsese Subtitulada
Trala tormenta After the Storm 2001 Guy Ferland Dobrada
Trauma Trauma 2004 Marc Evans Dobrada
A través do furacán Ride in the Whirlwind 1965 Monte Hellman Dobrada
Trece badaladas Trece campanadas 2002 Xavier Villaverde Dobrada
Os tres grandes superguerreiros Doragon Bōru Zetto Kyokugen Batoru!! San Dai Sūpā Saiyajin 1992 Daisuke Nishio Dobrada
Tres horas para vivir Three Hours to Kill 1954 Alfred L. Werker Dobrada
Os Tres Mosqueteiros – A Salvar a Coroa De tre musketerer 2005 Janis Cimermanis Dobrada
Tres pailáns e unha bruxa Saving Silverman 2001 Dennis Dugan Dobrada
Tres reis Three Kings 1999 David O. Russell Dobrada
Tres solteiros e un biberón: 18 anos despois 18 ans après 2003 Coline Serreau Dobrada
Tres vidas e unha soa morte[63] Trois vies et une seule mort 1996 Raúl Ruiz Subtitulada
Troia Troy 2004 Wolfgang Petersen Dobrada
Unha trompeta distante A Distant Trumpet 1964 Raoul Walsh Dobrada
Trono azul Blue Thunder 1983 John Badham Dobrada
Troula de solteiros Tomcats 2001 Gregory Poirier Dobrada

U[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
U.S. Marshals U.S. Marshals 1998 Stuart Baird Dobrada
A última noite de Boris Grushenko Love and Death 1975 Woody Allen Dobrada
A última seducción[64] The Last Seduction 1994 John Dahl Subtitulada
O último asalto The Last Drop 2005 Colin Teague Dobrada
O último Boy Scout The Last Boy Scout 1991 Tony Scott Dobrada
O último chanzo Stir of Echoes 1999 David Koepp Dobrada
O último gran heroe Last Action Hero 1993 John McTiernan Dobrada
O último samurai The Last Samurai 2003 Edward Zwick Dobrada
Último tango en París[65] Last Tango in Paris 1972 Bernardo Bertolucci Subtitulada
Os últimos días do Edén Medicine Man 1992 John McTiernan Dobrada
Underworld Underworld 2003 Len Wiseman Dobrada
As uvas da ira[66] The Grapes of Wrath 1940 John Ford Subtitulada

V[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
As vacacións do señor Hulot[67] Les vacances de M. Hulot 1953 Jacques Tati Subtitulada
O val da vinganza Vengeance Valley 1951 Richard Thorpe Dobrada
O valor de Lassie Courage of Lassie 1946 Fred M. Wilcox Dobrada
Valor de lei True Grit 1969 Henry Hathaway Dobrada
V de Vendetta V for Vendetta 2005 James McTeigue Dobrada
Veludo azul[68] Blue Velvet 1986 David Lynch Subtitulada
A ventá indiscreta Rear Window 1954 Alfred Hitchcock Dobrada
A ventá secreta Secret Window 2004 David Koepp Dobrada
O vento e o león The Wind and the Lion 1975 John Milius Dobrada
Vento nas velas[69] A High Wind in Jamaica 1965 Alexander Mackendrick Subtitulada
Veracruz Vera Cruz 1954 Robert Aldrich Dobrada
Verán en Louisiana The Man in the Moon 1991 Robert Mulligan Dobrada
Vertixe Vertigo 1958 Alfred Hitchcock Dobrada
A viaxe do emperador La marche de l'empereur 2005 Luc Jacquet Dobrada
As viaxes de Gulliver Gulliver's Travels 1996 Charles Sturridge Dobrada
A vida aquí La vida aquí 2003 Jesús Font Dobrada
A vida e mais nada La vie et rien d'autre 1989 Bertrand Tavernier Dobrada
A vida que che espera La vida que te espera 2004 Manuel Gutiérrez Aragón Dobrada
A vida privada de Sherlock Holmes The Private Life of Sherlock Holmes 1970 Billy Wilder Subtitulada
Vidas alleas Taking Lives 2004 D.J. Caruso Dobrada
Vinganza cega Out for a Kill 2003 Michael Oblowitz Dobrada
A vinganza dun home chamado Cabalo The Return of a Man Called Horse 1976 Irvin Kershner Dobrada
Virus Virus 1999 John Bruno Dobrada
Vítor ou Vitoria Victor Victoria 1982 Blake Edwards Dobrada
Vive e deixa morrer Live and Let Die 1973 Guy Hamilton Dobrada
Vivir e morrer en Los Anxeles To Live and Die in L.A. 1985 William Friedkin Dobrada
Violent Cop Sono otoko, kyôbô ni tsuki 1989 Takeshi Kitano Dobrada / Subtitulada
Á volta da esquina Around the Bend 2004 Jordan Roberts Dobrada
A volta ó mundo en 80 días Around the World in Eighty Days 1956 Michael Anderson, John Farrow Dobrada
A volta ó mundo en 80 días Around the World in 80 Days 2004 Frank Coraci Dobrada

W[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Whiteout Whiteout 2009 Dominic Sena Dobrada
Wichita Wichita 1955 Jacques Tourneur Dobrada
Wild Wild West Wild Wild West 1999 Barry Sonnenfeld Dobrada
Willow Willow 1988 Ron Howard Dobrada
Willy Wonka e a fábrica de chocolate Willy Wonka & the Chocolate Factory 1971 Mel Stuart Dobrada
Wyatt Earp Wyatt Earp 1994 Lawrence Kasdan Dobrada

X[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
O xendarme casa Le gendarme se marie 1968 Jean Girault Dobrada
O xendarme de Saint-Tropez Le gendarme de St. Tropez 1964 Jean Girault Dobrada
O xendarme e os extraterrestres Le gendarme et les extra-terrestres 1979 Jean Girault Dobrada
O xendarme en Nova York Le gendarme à New York 1965 Jean Girault Dobrada
Xerónimo Geronimo:An American Legend 1993 Walter Hill Dobrada
Xigante Giant 1956 George Stevens Dobrada
O xinete pálido Pale Rider 1985 Clint Eastwood Dobrada
Xiro inesperado Twisted 2004 Philip Kaufman Dobrada
Xoana de Arco Joan of Arc 1999 Christian Duguay Dobrada
Xoán Ninguén Meet John Doe 1941 Frank Capra Subtitulada
Xogando coa morte[70] Playing God 1997 Andy Wilson Dobrada
O xogo da verdade El juego de la verdad 2004 Álvaro Fernández Armero Dobrada
Xogo de espías Spy Game 2001 Tony Scott Dobrada
Xogos de guerra WarGames 1983 John Badham Dobrada
Xogos salvaxes 3 Wild Things: Diamonds in the Rough 2005 Jay Lowi Dobrada
Xuíz Dredd Judge Dredd 1995 Danny Cannon Dobrada
Xustiza e vinganza Brothers in Arms 2005 Jean-Claude La Marre Dobrada

Y[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Yakuza The Yakuza 1974 Sydney Pollack Subtitulada
Yamakasi - Os samurais dos tempos modernos Yamakasi - Les samouraïs des temps modernes 2001 Ariel Zeitoun Dobrada
O Yang-Tse en chamas[71] The Sand Pebbles 1966 Robert Wise

Z[editar | editar a fonte]

Índice: A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z
Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
A zona gris The Grey Zone 2001 Tim Blake Nelson Dobrada

Notas[editar | editar a fonte]

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Ligazóns externas[editar | editar a fonte]