Lista de episodios de Dragon Ball Z

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.
Artigo principal: Dragon Ball Z.

Lista de episodios de Dragon Ball Z, continuacion do anime Dragon Ball

Tempadas[editar | editar a fonte]

Tempadas Episodios Ano de emisión
En xaponés (orixinal) En galego
Os Saiáns 1-35 1989 - 1990 1991
O Planeta Namek 36-74 1990 - 1991 ?
Freezer 75-107 1991 ?
O retorno de Garlic Jr. 108-117 1991 ?
Os Androides 118-139 1991 - 1992 ?
Célula 140-165 1992 ?
Os Xogos de Célula 166-194 1992 - 1993 ?
O Torneo de Artes Mariciais do Outro Mundo 195-199 1993 ?
O 25 Aniversario do Torneo de Artes Marciais 200-219 1993 - 1994 ?
O Meigo Babidí 220-253 1994 - 1995 ?
O Monstro Bu 254-291 1995 - 1996 ?

Episodios[editar | editar a fonte]

Os Saiáns (1-35)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
001 ミニ悟空はおぼっちゃま!ボク悟飯です Mini Gokū wa Obotchama! Boku Gohan Desu Mini Gokū é precioso! Eu son Gohan O guerreiro misterioso 26 de abril, 1989
002 史上最強の戦士は悟空の兄だった! Shijō Saikyō no Senshi wa Gokū no Ani Datta! O soldado máis forte da historia é o irmán de Gokū! O pasado de Son Goku 3 de maio, 1989
003 やった!これが地上最強のコンビだ! Yatta! Kore ga Chijō Saikyō no Konbi Da! Si! Esta é a mellor combinación do mundo! Un equipo de combate 10 de maio, 1989
004 ピッコロの切り札!悟飯は泣きむしクン Pikkoro no Kirifuda! Gohan wa Nakimushikun A carta do triúnfo de Piccoro! Gohan é un cativo choromicas Cando os inimigos se alían 17 de maio, 1989
005 悟空死す!ラストチャンスは一度だけ Gokū Shisu! Rasuto Chansu wa Ichido dake Gokū morre! Só hai unha última oportunidade Son Goku sacrifica a súa vida 24 de maio, 1989
006 エンマ様もびっくりあの世でファイト Enmasama mo Bikkuri Ano Yo de Faito Enma-Sama tamén se sorprende, a pelexa dese mundo. Por unha victoria definitiva 7 de xuño, 1989
007 恐竜サバイバル!悟飯のツライ修業 Kyōryū Sabaibaru! Gohan no Tsurai Shugyō Sobrevivir ós dinosauros! O dooroso adestramento de Gohan O adestramento de Son Gohanda 14 de xuño, 1989
008 月の輝く夜に大変身!悟飯パワーの秘密 Tsuki no Kagayaku Yoru ni Daihenshin! Gohan Pawā no Himitsu Gran transformación na noite cando a lúa brilla! O segredo do poder de Gohan A metamorfose de Son Gohanda 21 de xuño, 1989
009 ゴメンねロボットさん砂漠に消えた涙 Gomen ne Robotto-san Sabaku ni Kieta Namida Desculpe señor Robó, Bágoas que desaparecen no deserto. O robot 28 de xuño, 1989
010 泣くな悟飯!はじめての闘い Naku na Gohan! Hajimete no Tatakai Non chores Gohan! É a primeira pelexa. Un compañeiro para Son Gohanda 5 de xullo, 1989
011 宇宙一の強戦士サイヤ人めざめる Uchūichi no Kyōsenshi Saiyajin Mezameru Os guerreiros máis fortes do Universo, o espertar dos Saiyan. Unha pequena escala 12 de xullo, 1989
012 蛇の道でいねむり悟空が落っこちる Hebi no Michi de Inemuri Gokū ga Okkochiru Un sonolento Gokū cai do camiño da serpe. Un camiño sen fin 19 de xullo, 1989
013 手を出すな!エンマ様の秘密の果物 Te o Dasu na! Enmasama no Himitsu no Kudamono Non toques iso! A froita secreta de Enma-Sama O pasadizo secreto 26 de xullo, 1989
014 あまーい誘惑!蛇姫さまのおもてなし Amāi Yūwaku! Hebi Himesama no Omotenashi Que doce tentación! A hospitalidade da Princesa Serpe Hospitalidade principesca 2 de agosto, 1989
015 ピッコロからの脱出!嵐を呼ぶ悟飯 Pikkoro kara no Dasshutsu! Arashi o Yobu Gohan Escapa de Piccoro! Gohan chama unha treboada A tempestade 9 de agosto, 1989
016 走れ悟飯!チチの待つなつかしのパオズ山 Hashire Gohan! Chichi no Matsu Natsukashi no Paozu Yama Corre Gohan! Chichi agardate na montaña Paozu A vila abandonada 16 de agosto, 1989
017 明日なき街!勝利への遠い道のり Ashita Naki Machi! Shōri e no Tōi Michinori Unha cidade sen futuro! Un longo camiño cara á vitoria A cidade dos guerreiros 30 de agosto, 1989
018 終点~ん蛇の道!おめえ界王様か? Shūtennn Hebi no Michi! Omē Kaiōsama ka? O final do camiño da serpe. Ti és Kaiō-Sama? A fin do Camiño da Serpe 6 de setembro, 1989
019 重力との戦い!バブルス君をつかまえろ Jūryoku to no Tatakai! Baburusukun o Tsukamaero Pelexa contra a forza da gravidade! Atrapa o Bubbles A lei da gravidade 13 de setembro, 1989
020 よみがえるサイヤ人伝説!悟空のルーツ Yomigaeru Saiyajin Densetsu! Gokū no Rūtsu A lenda dos Saiyan! As raíces de Gokū A lenda dos guerreiros 20 de setembro, 1989
021 いでよ神龍!サイヤ人ついに地球到着 Ide yo Shenron! Saiyajin Tsui ni Chikyū Tōchaku Ven Shenlong! Os Saiyan chegaron á Terra A chegada do inimigo 27 de setembro, 1989
022 んなバカな!!土から生まれたサイバイマン 'nna Baka na!! Tsuchi kara Umareta Saibaiman Imposíbel!! Saibaiman, nacidos da terra Unhas sementes moi estrañas 11 de outubro, 1989
023 ヤムチャ死す!おそるべしサイバイマン Yamucha Shisu! Osoru Beshi Saibaiman Yamcha morre! O terror dos Saibaiman Unha táctica monstruosa 18 de outubro, 1989
024 さよなら天さん!餃子の捨て身の戦法 Sayonara Ten-san! Chaozu no Sutemi no Senpō Adeus Ten-san! A estratexia suicida de Chaoz. Un acto de valor 25 de outubro, 1989
025 天津飯絶叫!!これが最後の気功砲だ Tenshinhan Zekkyō!! Kore ga Saigo no Kikōhō Da Tenshinhan berra!! Este é o derradeiro Kikōhō A forza da desesperación 1 de novembro, 1989
026 ひたすら待って3時間!弾丸飛行の筋斗雲 Hitasura Matte Sanjikan! Dangan Hikou no Kintoun Un intenso atraso de 3 horas! O expreso bala, a nube Kinton A tregua 8 de novembro, 1989
027 ぼくにまかせて!悟飯、怒りの大爆発 Boku ni Makasete! Gohan, Ikari no Daibakuhatsu Deixádemo a min! Gohan, o grande estoupido de ira Un retorno moi esperado 22 de novembro, 1989
028 サイヤ人の猛威!神様もピッコロも死んだ Saiyajin no Mōi! Kami-sama mo Pikkoro mo Shinda A ferocidade dos Saiyan! Kami-sama e Piccoro morren Unha dobre perda 29 de novembro, 1989
029 父さんすげえや!究極の必殺技・界王拳 Tōsan Sugee ya! Kyūkyoku no Hissatsuwaza · Kaiōken Papá é incríbel! A última técnica mortal, Kaiōken. A insuperable Técnica de Kaioh 6 de decembro, 1989
030 限界を超えた熱い戦い!悟空対ベジータ Genkai o Koeta Atsui Tatakai! Gokū Tai Bejīta Unha ardente pelexa sen límites! Gokū contra Vexeta O terceiro ataque 13 de decembro, 1989
031 いまだ悟空!すべてを賭けた最後の大技 Ima Da Gokū! Subete o Kaketa Saigo no Ōwaza Agora Gokū! Apóstao todo cunha última gran técnica. A metamorfose do derradeiro guerreiro 20 de decembro, 1989
032 戦闘力10倍!!ベジータ大変身 Sentōryoku Jūbai!! Bejīta Daihenshin ¡O poder de pelexa aumentou dez veces máis! A trasformación de Vexeta O outro lado do derradeiro destino 17 de xaneiro, 1990
033 死なないで父さん!!これが悟飯の底力 Shinanaide Tōsan!! Kore ga Gohan no Sokojikara Non morras papá! Este é o poder latente de Gohan. O don da forza 24 de xaneiro, 1990
034 撃てクリリン!願いをこめた元気玉 Ute Kuririn! Negai o Kometa Genkidama Dispara Krilin! Unha Genki-dama chea de desexos Unha pesada responsabilidade 31 de xaneiro, 1990
035 奇跡を起こせ!スーパーサイヤ人孫悟空 Kiseki o Okose! Sūpā Saiyajin Son Gohan Causa un milagre! Son Gohan Súper Saiyan Unha transformación sorprendente 7 de febreiro, 1990

O Planeta Namek (36-74)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
036 飛び出せ宇宙へ!希望の星はピッコロの故郷 Tabidase Uchū e! Kibō no Hoshi wa Pikkoro no Furusato Fuxida cara ò espazo! Cómpre ir ó planeta natal de Piccoro Un novo destino 14 de febreiro, 1990
037 謎のユンザビット!神様の宇宙船を探せ Nazo no Yunzabitto! Kami-sama no Uchūsen o Sagase O misterio de Yunzabitto! A nave espacial de Kami-sama Unha viaxe arredor do mundo 21 de febreiro, 1990
038 ナメック星行き発進!悟飯たちを待つ恐怖 Namekkusei Iki Hasshin! Gohantachi o Matsu Kyōfu Cara ó planeta Namek! O terror espera o Gohan e os demais Destino Namek 28 de febreiro, 1990
039 敵か味方か?謎の巨大宇宙船の子供たち Teki ka Mikata ka? Nazo no Kyodai Uchūsen no Kodomotachi Inimigos ou aliados? Os cativos da xigantesca e misteriosa nave espacial Prisioneiros no espazo 7 de marzo, 1990
040 ホントにホント?あれが希望のナメック星 Honto ni Honto? Are ga Kibō no Hoshi Namekkusei Iso é verdade? Ese é o noso destino, o planeta Namek Isto é Namek? 14 de marzo, 1990
041 親切な宇宙人いきなりあったよ五星球 Shinsetsu na Uchūjin Ikinari Atta yo Ūshinchū Os amábeis extraterrestres. De súpeto atopan a bóla de cinco estrelas Os meus moi atentos amigos 21 de marzo, 1990
042 惑星フリーザNo.79復活のベジータ!! Wakusei Furīza Nanbaa Nanajūkyū Fukkatsu no Bejīta!! O planeta Freezer number 79. A recuperación de Vexeta!! O inimigo espértase 4 de abril, 1990
043 そろったぞ神龍球!ピッコロさんも生き返る Sorotta zo Doragon Bōru! Pikkoro-san mo Ikikaeru Xa teñen tódalas Dragon Ball! Piccoro-san revive A derradeira trampa 11 de abril, 1990
044 あらたな強敵!宇宙の帝王フリーザ Arata na Kyōteki! Uchū no Teiō Furīza Un novo inimigo! O tirano do espazo Freezer Un novo inimigo 18 de abril, 1990
045 野望のベジータ!宇宙一の戦士はオレだ!! Yabō no Bejīta! Uchūichi no Senshi wa Ore Da!! A ambición de Vexeta! Hei ser o n.º1 dos guerreiros!! Un poder asombroso 25 de abril, 1990
046 悟空パワー全開!!銀河の果てまで6日間 Gokū Pawā Zenkai!! Ginga no Hate made Rokkakan O poder rexenerativo de Gokū!! Seis días a viaxar pola galaxia Ata os confíns do universo 2 de maio, 1990
047 意表をついた攻撃!!長老の狙いはスカウター Ihyō o Tsuita Kōgeki!! Chōrō no Nerai wa Sukautā Ataque indiscriminado!! O ancián destroi os escúters Os de Namek contra o tirano 9 de maio, 1990
048 悟飯危うし!死を呼ぶ追跡者ドドリア Gohan Ayaushi! Shi o Yobu Tsuisekisha Dodoria Gohan arríscase! Dodoria inicia unha persecución mortal Un soldado desapiadado 16 de maio, 1990
049 爆死ドドリア!ベジータの恐るべき衝撃波 Bakushi Dodoria! Bejīta no Osoru Beki Shōgekiha A morte de Dodoria! Vexeta causa o pánico entre o inimigo Unha terrible revelación 23 de maio, 1990
050 燃える惑星からの脱出!!命がけのカメハメ波 Moeru Wakusei kara no Dasshutsu!! Inochigake no Kamehameha Fuxida do planeta en chamas!! O Kamehameha salvador Un incidente no camiño 30 de maio, 1990
051 勇気百倍!界王の下に集結する戦士たち Yūki Hyakubai! Kaiō no Moto ni Shūketsu Suru Senshitachi Coraxe ó 100! Os guerreiros reúnense por Kaiō Boas novas de Kaido 6 de xuño, 1990
052 聞け悟空よ!フリーザには手を出すな Kike Gokū yo! Furīza ni wa Te o Dasu na Escoita Gokū! Non lle deas a man a Freezer O terceiro adversario 20 de xuño, 1990
053 ほとんど鳥肌!美戦士ザーボンの悪魔の変身 Hotondo Torihada! Bisenshi Zābon no Akuma no Henshin A metamorfose do terceiro adversario 27 de xuño, 1990
054 希望の星を守れ!!クリリン驚異のパワーUP Kibō no Hoshi o Mamore!! Kuririn Kyōi no Pawā Appu Reencontro co Xefe dos Namekianos 4 de xullo, 1990
055 死の淵からよみがえった奇跡の男・ベジータ Shi no Fuchi kara Yomigaetta Kiseki no Otoko · Bejīta Unha curación milagrosa 18 de xullo, 1990
056 どでかい戦闘力!!砕け散るフリーザの陰謀 Dodekai Sentōryoku!! Kudakechiru Furīza no Inbō Quen rirá o derradeiro? 1 de agosto, 1990
057 元気が戻ったぞ!!100倍超重力の中の悟空 Genki ga Modotta zo!! Hyakubai Chōjūryoku no Naka no Gokū Día de sorte para o inimigo 8 de agosto, 1990
058 フリーザの秘密兵器!悪魔のギニュー特戦隊 Furīza no Himitsu Heiki! Akuma no Ginyū Tokusentai Principio xenérico 22 de agosto, 1990
059 ブルマが危ない!!四星球はフリーザの手に Buruma ga Abunai!! Sūshinchū wa Furīza no Te ni Boa sorte, Bulma 29 de agosto, 1990
060 激突だ!!不屈の闘志の界王拳とカメハメ波 Gekitotsu Da!! Fukutsu no Tōshi no Kaiōken to Kamehameha Os deberes de Bulma 5 de setembro, 1990
061 迫る超決戦!ギニュー特戦隊ただ今参上!! Semaru Chōkessen! Ginyū Tokusentai Tadaima Sanjō!! Chega a arma secreta 12 de setembro, 1990
062 悟空が大接近!フリーザ包囲網をぶち破れ Gokū ga Daisekkin! Furīza Hōimō o Buchiyabure A forza de choque 19 de setembro, 1990
063 超魔術かトリックか?Mr.グルドが怒った Chōmajutsu ka Torikku ka? Misutā Gurudo ga Okotta Baixo o poder do inimigo 26 de setembro, 1990
SP1 ドラゴンボールZ たったひとりの最終決戦~フリーザに挑んだZ戦士孫悟空の父~ Doragon Bōru Zetto Tatta Hitori no Saishū Kessen ~Furīza ni Idonda Zetto Senshi Kakarotto no Chichi~ Dragon Ball Z Unha última batalla en soitario ~O pai do Guerreiro Z Kakarotto que desafiou a Freezer~ As Bólas Máxicas: O pai de Son Goku ataca a Freezer na súa derradeira batalla 17 de outubro, 1990
064 猛攻リクーム!悪くて強くてとんでもない奴 Mōi Rikūmu! Warukute Tsuyokute Tondemonai Yatsu O sopro destrutor 24 de outubro, 1990
065 死ぬな悟飯!悟空・ついに決戦場に到着だ Shinu na Gohan! Gokū · Tsui ni Kessenjō ni Tōchaku Da Son Gohanda contra o soldado inimigo 31 de outubro, 1990
066 ケタ外れの強さ!!伝説の超サイヤ人孫悟空 Ketahazure no Tsuyosa!! Densetsu no Sūpā Saiyajin Son Gokū Un guerreiro lexendario 7 de novembro, 1990
067 赤と青の光球!ジースとバータが悟空を襲う Aka to Ao no Raitoningu Bōru! Jīsu to Bāta ga Gokū o Osō Son Goku contra as Forzas Especiais 14 de novembro, 1990
068 ついに直接対決!!ギニュー隊長のおでましだ Tsui ni Chokusetsu Taiketsu!! Ginyū Taichō no Odemashi Da O Capitán das Forzas Especiais 21 de novembro, 1990
069 凄まじい迫力!!見たか、悟空のフルパワー Susamajī Hakuryoku!! Mita ka, Gokū no Furu Pawā O desafío do Capitán 28 de novembro, 1990
070 闘いの行方!?最長老に迫るフリーザの魔の手 Tatakai no Yukue!? Saichōrō ni Semaru Furīza no Ma no Te O futuro da batalla 5 de decembro, 1990
071 ビックリ!!悟空がギニューでギニューが悟空 Bikkuri!! Gokū ga Ginyū de Ginyū ga Gokū A metamorfose 12 de decembro, 1990
072 出でよスーパー神龍!!ボクの願いをかなえたまえ Ide yo Sūpā Shenron!! Boku no Negai o Kanaetamae As Bólas Máxicas reunidas 19 de decembro, 1990
073 奴はオラじゃネェ!悟飯びびるな父を撃て!! Yatsu wa Ora ja Nee! Gohan Bibiru na Chichi o Ute!! Baixo a aparencia de Son Goku 16 de xaneiro, 1991
074 大誤算!! ギニューがカエルになっちゃった Daigosan!! Ginyū ga Kaeru ni Natchatta Un erro fatal 23 de xaneiro, 1991

Freezer (75-107)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
075 七ッの玉を揃えし者よ…さあ合言葉を言え! Nanatsu no Tama o Soroeshi Mono yo... Saa Aikotoba o Ie! A fórmula máxica 30 de xaneiro, 1991
076 神様も生き返った!超神龍でピッコロが復活 Kami-sama mo Ikikaetta! Sūpā Shenron de Pikkoro ga Fukkatsu Os 3 desexos 6 de febreiro, 1991
077 最強戦士の誕生か!?ネイルとピッコロが合体 Saikyou Senshi no Tanjō ka!? Neiru to Pikkoro ga Gattai A unión fai a forza 13 de febreiro, 1991
078 悪夢の超変身!!戦闘力100万のフリーザ Akumu no Chōhenshin!! Sentōryoku Hyakuman no Furīza Unha forza insuperable 20 de febreiro, 1991
079 ここまでか!?凶悪超絶パワーが悟飯を襲う Koko made ka!? Kyōaku Chōzetsu Pawā ga Gohan o Osō A resposta de Son Gohanda 27 de febreiro, 1991
080 一気に形勢逆転!!遅れてきた戦士・ピッコロ Ikki ni Keisei Gyakuten!! Okurete Kita Senshi · Pikkoro O regreso de Piccoro 6 de marzo, 1991
081 ピッコロの自信!フリーザを倒すのはオレだ Pikkoro no Jishin! Furīza o Taosu no wa Ore Da Freezer contra Piccoro 13 de marzo, 1991
082 出撃だ悟空!!激怒のフリーザが第2の変身 Shutsugeki Da Gokū!! Gekido no Furīza ga Daini no Henshin Segunda transformación 20 de marzo, 1991
083 恐怖しろ!! フリーザは3度の変身で勝負する Kyōfu Shiro!! Furīza wa Sando no Henshin de Shōbu Suru Vexeta debe ser salvado 27 de marzo, 1991
084 デンデの死…でてこい!とびきり全開パワー Dende no Shi... Dete Koi! Tobikiri Zenkai Pawā A perda dun amigo apreciado 3 de abril, 1991
085 待ちに待ったぜ、この瞬間!!!孫悟空が復活だ Machi ni Matta ze, Kono Shunkan!!! Son Gokū ga Fukkatsu Da O regreso de Son Goku 10 de abril, 1991
086 無念…!!誇り高きサイヤ人・ベジータ死す Munen...!! Hokori Takaki Saiyajin · Bejīta Shisu Un final tráxico para Vexeta 17 de abril, 1991
087 超決戦の幕開けだ!!おめえだけはオラが倒す Chōkessen no Makuake Da!! Omee dake wa Ora ga Taosu Cumprirá Son Goku a súa promesa? 24 de abril, 1991
088 激突の2大超パワー!本気同士の肉弾戦!!! Gekitotsu no Ni Daisūpā Pawā! Honki Dōshi no Nikudansen!!! A promesa rota 1 de maio, 1991
089 フリーザ恐怖の宣言!手を使わずお前を倒す Furīza Kyōfu no Sengen! Te o Tsukawazu Omae o Taosu Unha loita interminable 8 de maio, 1991
090 ハッタリじゃねえぞ!!大胆素敵な奴・孫悟空 Hattari ja Nee zo!! Daitan Suteki na Yatsu · Son Gokū Intento de intimidación 15 de maio, 1991
091 決着だ!!炎の化身20倍界王拳のカメハメ波 Ketchaku Da!! Honō no Keshin Nijūbai Kaiōken no Kamehameha A técnica de Kaido, un novo fracaso para Son Goku 22 de maio, 1991
092 超特大の元気玉これが最後の切り札だ!! Chōtokudai no Genkidama Kore ga Saigo no Kirifuda Da!! Un triunfo para a victoria 29 de maio, 1991
093 チャンスを生かせ!!ピッコロ捨身の援護射撃 Chansu o Ikase!! Pikkoro Sutemi no Engo Shageki As grandes forzas do universo 5 de xuño, 1991
094 元気玉の超破壊力!!生き残ったのは誰だ!? Genkidama no Chōhakairyoku!! Ikinokotta no wa Dare Da!? A fase final 12 de xuño, 1991
095 ついに変身!!伝説の超サイヤ人・孫悟空 Tsui ni Henshin!! Densetsu no Sūpā Saiyajin · Son Gokū A aparición dun guerreiro lendario 19 de xuño, 1991
096 怒り爆発!!悟空よ、みんなの仇を討ってくれ Ikari Bakuhatsu!! Gokū yo, Minna no Kataki o Utte Kure Unha terrible vinganza 26 de xuño, 1991
097 ナメック星消滅か!?大地を貫く魔の閃光 Namekkusei Shoumetsu ka!? Daichi o Tsuranuku Ma no Senkō Un desenlace difícil 3 de xullo, 1991
098 勝つのはオレだ…生き残りをかけた最終攻撃 Katsu no wa Ore Da... Ikinokori o Kaketa Saishū Kōgeki A forza total 10 de xullo, 1991
099 神龍よ宇宙を走れ!!迫るナメック星消滅の時 Shenron yo Uchū o Hashire!! Semaru Namekkusei Shōmetsu no Toki O desexo de Kaido 17 de xullo, 1991
100 ボクは孫悟空の息子だ!!悟飯、再び決戦場へ Boku wa Son Gokū no Musuko Da!! Gohan, Futatabi Kessenjō e Un fillo valente 24 de xullo, 1991
101 オレはこの星に残る!!勝利への最後の願い Ore wa Kono Hoshi ni Nokoru!! Shōri e no Saigo no Negai O derradeiro desexo 31 de xullo, 1991
102 とことんやろうぜ!!消えゆく星に残った二人 Tokoton Yarō ze!! Kieyuku Hoshi ni Nokotta Futari A derradeira esperanza 7 de agosto, 1991
103 哀れフリーザ!震えだしたら止まらない!! Aware Furīza! Furuedashitara Tomaranai!! Os últimos minutos antes da explosión 14 de agosto, 1991
104 悟空の勝利宣言だ!!フリーザが自滅する時… Gokū no Shōri Sengen Da!! Furīza ga Jimetsu Suru Toki... A fin do tirano 21 de agosto, 1991
105 フリーザ敗れる!!すべての怒りをこめた一撃 Furīza Yabureru!! Subete no Ikari o Kometa Ichigeki A derrota de Freezer! O estoupido do planeta Namek 28 de agosto, 1991
106 ナメック星大爆発!!宇宙に消えた悟空 Namekkusei Daibakuhatsu!! Uchū ni Kieta Gokū Que pasará co planeta Namek!? Rematará Son Goku os seus días no espacio? 4 de setembro, 1991
107 生きていた孫悟空Z戦士が全員復活だ!! Ikite Ita Son Gokū Zetto Senshi Zen'in Fukkatsu Da!! Son Goku está vivo! Os Soldados Z reviven! 11 de setembro, 1991

O retorno de Garlic Jr. (108-117)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
108 天界が大変だ!!ガーリックJrが神になる!? Tenkai ga Taihen Da!! Gārikku Junia ga Kami ni Naru!? Os ceos tremen! Garlick vai ser Deus! 18 de setembro, 1991
109 恐怖の黒い霧…!!みんな魔族になっちゃった Kyōfu no Kuroi Kiri...!! Minna Mazoku ni Natchatta O maligno Vapor Negro 25 de setembro, 1991
110 天界が戦場だ!!ピッコロが魔族に逆戻り… Tenkai ga Senjō Da!! Pikkoro ga Mazoku ni Gyakumodori... O ceo, un campo de batalla 2 de outubro, 1991
111 ピッコロと直接対決!!天界に怒りの魔せん光 Pikkoro to Chokusetsu Taiketsu!! Tenkai ni Ikari no Masenkō Loita con Piccoro! O poder da Onda Vital! 9 de outubro, 1991
112 みんなの心を取り戻せ!!神殿に眠る超神水 Minna no Kokoro o Torimodose!! Shinden ni Nemuru Chōshinsui O espertar de Piccoro! 16 de outubro, 1991
113 朝まで待てない!!神様の覚悟を決めた決死行 Asa made Matenai!! Kami-sama no Kakugo o Kimeta Kesshikō O contraataque desesperado de Deus 23 de outubro, 1991
114 超過激に勝負だ!!掟やぶりの神様 Chōkageki ni Shōbu Da!! Okite Yaburi no Kami-sama A vida de Deus corre perigo! O misterio da Zona Sagrada 30 de outubro, 1991
115 効いたぜ超神水!!世界が悪夢からさめた Kiita ze Chōshinsui!! Sekai ga Akumu kara Sameta O último As de Garlick! A Zona Morta 6 de outubro, 1991
116 悟飯に一瞬の勝機!!あの魔凶星を撃て… Gohan ni Isshun no Shōki!! Ano Makyōsei o Ute... O poder de Son Gohanda e a destrución da Maxia Negra 13 de novembro, 1991
117 男だねェ…クリリン101回目のプロポーズ Otoko Da nee... Kuririn Hyakuikkaime no Puropōzu Que duro é ser home! 20 de novembro, 1991

Os Androides (118-139)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
118 あれが地球だよパパ…フリーザ親子の逆襲 Are ga Chikyū Da yo Papa... Furīza Oyako no Gyakushū O contraataque de Freezer 27 de novembro, 1991
119 フリーザはボクが倒す…悟空を待つ謎の少年 Furīza wa Boku ga Taosu... Gokū o Matsu Nazo no Shōnen O regreso de Freezer 4 de decembro, 1991
120 フリーザを一刃両断!!もう一人の超サイヤ人 Furīza o Ittō Ryōdan!! Mō Hitori no Sūpā Saiyajin Freezer abraiado pola aparición doutro Super Guerreiro do Espacio! 11 de decembro, 1991
121 オッス!!ひさしぶり…帰って来た孫悟空 Ossu!! Hisashiburi... Kaette Kita Son Gokū Quen será o estraño guerreiro!? 18 de decembro, 1991
122 ボクの父はベジータです…謎の少年の告白 Boku no Chichi wa Bejīta Desu... Nazo no Shōnen no Kokuhaku O estraño guerreiro revela a verdade 15 de xaneiro, 1992
123 悟空の新必殺技!?見てくれ、オラの瞬間移動 Gokū no Shinhissatsuwaza!? Mite Kure, Ora no Shunkan Idō Son Goku ten outro truco mortal!? 22 de xaneiro, 1992
124 こえてやる…悟空を!!戦闘民族サイヤ人の王 Koete Yaru. ..Gokū o!! Sentō Minzoku Saiyajin no Ō Os guerreiros prepáranse para a batalla de dentro de 3 anos 29 de xaneiro, 1992
125 免許皆伝?悟空の新たなる試練 Menkyo Kaiden? Gokū no Arata naru Shiren Son Goku enfróntase a outra dura proba 5 de febreiro, 1992
126 気配を持たぬ殺人鬼どいつが人造人間だ!? Kehai o Motanu Satsujinki Doitsu ga Jinzōningen Da!? Por fin, os monstros asasinos aparecen! 12 de febreiro, 1992
127 冷血20号の悪逆非道!!悟空・怒りの超変身 Reiketsu Nijūgō no Akugyaku Hidō!! Gokū · Ikari no Chōhenshin Os monstros poden absorbe-lo poder dos seus rivais! 19 de febreiro, 1992
128 悟空、ダブルショック!!病と敵のはさみ撃ち Gokū, Daburu Shokku!! Yamai to Teki no Hasamiuchi Son Goku recibe un dobre golpe! A enfermidade e o inimigo 26 de febreiro, 1992
129 ベジータ強し!!目覚める超サイヤ人の血 Bejīta Tsuyoshi!! Mezameru Sūpā Saiyajin no Chi Vexeta transfórmase nun Super Guerreiro 4 de marzo, 1992
130 20号の不敵な笑い…ドクターゲロの秘密 Nijūgō no Futeki na Warai... Dokutā Gero no Himitsu O segredo do Doutor Gero 11 de marzo, 1992
131 事実は未来より恐ろしい!?トランクスの疑惑 Jijitsu wa Mirai yori Osoroshī!? Torankusu no Giwaku Quen son realmente os robots!? 18 de marzo, 1992
132 追撃!!ドクターゲロ謎の研究所を探し出せ Tsuigeki!!! Dokutā Gero Nazo no Kenkyūjo o Sagashidase Seguide ó Doutor Gero e buscade o seu laboratorio! 25 de marzo, 1992
133 そして恐怖が現実に…目覚める17号と18号!! Soshite Kyōfu ga Genjitsu ni... Mezameru Jūnanagō to Jūhachigō O pesadelo faise realidade... C-17 e C-18 espertan! 1 de abril, 1992
134 すべてが手遅れか!?悟空を殺す最終兵器 Subete ga Teokure ka!? Gokū o Korosu Saishū Heiki A arma decisiva para matar a Son Goku 8 de abril, 1992
135 カワイイ顔で超パワー!?18号に死角なし Kawaī Kao de Chōpawā!? Jūhachigō ni Shikaku Nashi Un robot moi atractivo! O C-18 non ten debilidades 15 de abril, 1992
136 誰にも奴らを止められない…Z戦士全滅か!? Dare ni mo Yatsura o Tomerarenai... Zetto Senshi Zenmetsu ka!? A terra está ameazada polos robots! 22 de abril, 1992
137 ピッコロの決意!!とっておきの最後の手段 Pikkoro no Ketsui!! Totte Oki no Saigo no Shudan A decisión de Piccoro! O último recurso 29 de abril, 1992
138 歩く超破壊兵器!!人造人間が悟空に迫る Aruku Chōhakai Heiki!! Jinzōningen ga Gokū ni Semaru A super arma! Os robots pechan o cerco arredor de Son Goku 6 de maio, 1992
139 不吉な予感!ブルマが知らせたミステリー Fukitsu na Yokan! Buruma ga Shiraseta Misuterī Bulma transmite unha mensaxe de mal agoiro 13 de maio, 1992

Célula (140-194)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
140 邪悪の卵を発見!!恐怖するトランクス Jaaku no Tamago o Hakken!! Kyōfu Suru Torankusu Aparece un ovo maligno! O medo apodérase de Toranks 20 de maio, 1992
141 かつてない敵に向けて…超ナメック星人誕生!! Katsute Nai Teki ni Mukete... Sūpā Namekkuseijin Tanjō!! O nacemento do Super Namek... contra o inimigo descoñecido! 27 de maio, 1992
142 カメハメ波!?悟空の気を持つモンスター Kamehameha!? Gokū no Ki o Motsu Monsutā Un monstro co espírito de Son Goku 3 de xuño, 1992
143 憎悪と破壊の生命体!!奴の名は人造人間セル Zōo to Hakai no Seimeitai!! Yatsu no Na wa Jinzōningen Seru O malvado e destructivo robot Célula! 10 de xuño, 1992
144 ピッコロ痛恨の大失敗!セルが街に放たれた! Pikkoro Tsūkon no Daishippai! Seru ga Machi ni Hanatareta Piccoro comete un grave erro! A Célula asexa a cidade 17 de xuño, 1992
145 セル誕生の秘密!研究所の地下に何がある!? Seru Tanjō no Himitsu! Kenkyūjo no Chika ni Nani ga Aru!? Cal é o segredo de Célula!? 24 de xuño, 1992
146 悟空闘いへの目覚め!超サイヤ人を超えろ!! Gokū Tatakai e no Mezame! Sūpā Saiyajin o Koero!! A curación de Son Goku! 1 de xullo, 1992
147 修行を急げサイヤ人!精神と時の部屋で… Shugyō o Isoge Saiyajin! Seishin to Toki no Heya de... Cun rápido adestramento pódese supera-lo poder dos Super Guerreiros 8 de xullo, 1992
148 天を裂く激烈光弾!!ピッコロVS人造人間17号 Ten o Saku Gekiretsu Kōdan!! Pikkoro Tai Jinzōningen Jūnanagō Célula o monstro vén á cidade! 15 de xullo, 1992
149 この日を待っていた!!セル・完全体への序曲 Kono Hi o Matte Ita!! Seru · Kanzentai e no Jokyoku Un preludio á reunificación de Célula 22 de xullo, 1992
150 捨て身の反撃及ばず!ピッコロ燃え尽きる!! Sutemi no Hangeki Oyobazu! Pikkoro Moetsukiro!! Piccoro contra Célula o invencible! 29 de xullo, 1992
151 残された唯一の望み…無言の戦士16号立つ!! Nokosareta Yuiitsu no Nozomi... Mugon no Senshi Jūrokugō Tatsu O derradeiro recurso... O robot silencioso C-16! 5 de agosto, 1992
152 17号を飲み込んだ…変身セルは超グルメ Jūnanagō o Nomikonda... Henshin Seru wa Chōgurume Célula consegue engulir a C-17... 12 de agosto, 1992
153 明日はオメエを叩きのめす!!悟空の挑戦状 Ashita wa Omee o Tatakinomesu!! Gokū no Chōsenjō Ten Shin Han esgota as súas forzas! 19 de agosto, 1992
154 全てオレが片付ける!!新生ベジータ親子出現 Subete Ore ga Katazukeru!! Shinsei Bejīta Oyako Shutsugen Célula inicia un ataque indiscriminado! 26 de agosto, 1992
155 いきなり全開!!光り輝くベジータの超パワー Ikinari Zenkai!! Hikarikagayaku Bejīta no Chōpawā Super Vexeta demostra todo o seu poder! 2 de setembro, 1992
156 セルよひざまずけ!オレは超ベジータだ!! Seru yo Hizamazuke! Ore wa Sūpā Bejīta Da Super Vexeta desafía a Célula! 9 de setembro, 1992
157 危険なプライド!!完全体セルへの挑戦 Kiken na Puraido!! Kanzentai Seru e no Chōsen A perigosa arrogancia de Vexeta! 16 de setembro, 1992
158 オレ悩んじゃう!!クリリンの18号破壊工作 Ore Nayanjau!! Kuririn no Jūhachigō Hakai Kōsaku O dilema de Krilín! 23 de setembro, 1992
159 全宇宙に衝撃!!セル、完全体へ驚異の進化 Zen'uchū ni Shōgeki!! Seru Kanzentai no Kyōi no Shinka Célula transfórmase nun ser terrorífico! 30 de setembro, 1992
160 戦闘力無限大!!セルという名の破壊神誕生 Sentōryoku Mugendai!! Seru to Iu Na no Hakaishin Tanjō Célula, o demo da destrucción! 14 de outubro, 1992
161 超ベジータ危うし!!完全無欠の恐怖が迫る!! Sūpā Bejīta Ayaushi!! Kanzen Muketsu no Kyōfu ga Semaru!! Vexeta está en perigo! 21 de outubro, 1992
162 超サイヤ人の限界突破!!嵐を呼ぶトランクス Sūpā Saiyajin no Genkai Toppa!! Arashi o Yobu Torankusu Toranks supera o poder dos Super Guerreiros! 28 de outubro, 1992
163 父を救え!!天をも焦がすトランクスの怒り Chichi o Sukue!! Ten o mo Kogasu Torankusu no Ikari A ira de Toranks salva ó seu pai! 4 de novembro, 1992
164 絶望の未来!!地獄を生き抜いた男トランクス Zetsubō no Mirai!! Jigoku o Ikinuita Otoko Torankusu Toranks, o home que foi quen de sobrevivir ó inferno! 11 de novembro, 1992
165 超トランクスに弱点!!セル、衝撃の爆弾発言 Sūpā Torankusu ni Jakuten!! Seru, Shōgeki no Bakudan Hatsugen O punto feble de Super Toranks! Célula revela unha verdade sorprendente 18 de novembro, 1992

Os Xogos de Célula (166-194)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
166 悟空に迫る大決戦!!新天下一武道会の謎 Gokū ni Semaru Daikessen!! Shintenkaichi Budōkai no Nazo O misterio do novo Torneo Mundial de Artes Marciais 25 de novembro, 1992
167 視聴率 100%!!死を呼ぶセルゲーム独占生放送 Shichōritsu Hyaku Pāsento!! Shi o Yobu Seru Gēmu Dokusen Namahōsō O espectáculo en directo de Célula ten unha audiencia do 100%! 2 de decembro, 1992
168 悟空と悟飯…ヒーロー親子究極のレべルアップ Gokū to Gohan... Hīrō Oyako Kyūkyoku no Reberu Appu Pai e fillo... Xa saíron os heroes 9 de decembro, 1992
169 悟空の余裕!?休んで待とうセルゲーム Gokū no Yoyū!? Yasunde Matō Seru Gēmu Son Goku e Son Gohanda tranquilos e confiados! 16 de decembro, 1992
170 戦士の休息…少女と嘘と悟飯の決意 Senshi no Kyūsoku... Shōjo to Uso to Gohan no Ketsui A mentira dunha rapaza e a decisión de Son Gohanda 13 de xaneiro, 1993
171 秘められた力!!悟飯が赤ン坊だった頃 Himerareta Chikara!! Gohan ga Akanbō Datta Koro Os segredos da infancia de Son Gohanda! 20 de xaneiro, 1993
172 神様を探し出せ!!悟空、大瞬間移動 Kami-sama o Sagashidase! Gokū, Daishunkan Idō Buscade un novo Deus que salve á Terra! 27 de xaneiro, 1993
173 デンデの初仕事!!ドラゴンボール復活だ Dende no Hatsu Shigoto!! Doragon Bōru Fukkatsu Da Dende restituíu as Bólas Máxicas! 3 de febreiro, 1993
174 悟空に難問!?神龍球をとり戻せ Gokū ni Nanmon!? Doragon Bōru o Torimodose Son Goku atopou as 7 Bólas Máxicas! 10 de febreiro, 1993
175 セルに挑む者たち!!決戦の幕開け Seru ni Idomu Monotachi!! Kessen no Makuake Os combatentes contra Célula! 17 de febreiro, 1993
SP2 ドラゴンボールZ 絶望への反抗!!残された超戦士・悟飯とトランクス Doragon Bōru Zetto Zetsubō e no Hankō!! Nokosareta Chōsenshi · Gohan to Torankusu Dragon Ball Z Resistencia desesperada!! Os súper guerreiros restantes, Gohan e Trunks ¡Un futuro diferente! Songohanda e Toranks 24 de febreiro, 1993
176 ちょっと待った!!サタン軍大暴れ Chotto Matta!! Satan Gun Ōabare Xa chega o asombroso batallón de Satán! 3 de marzo, 1993
177 勝負だ悟空!!超緊迫セルゲーム Shōbu Da Gokū!! Chōkinpaku Seru Gēmu O emocionante combate de Célula. Comeza con Son Goku! 10 de marzo, 1993
178 地球直撃!!セルの特大カメハメ波 Chikyū Chokugeki!! Seru no Tokudai Kamehameha A tremenda Onda Vital de Célula fai treme-la Terra! 17 de marzo, 1993
179 敗北か死か!?悟空、逆転の秘策 Haiboku ka Shi ka!? Gokū, Gyakuten no Hisaku As tácticas secretas de Son Goku! 31 de marzo, 1993
180 死闘に決着!!悟空の降参宣言!? Shitō ni Ketchaku!! Gokū no Kōsan Sengen!? Son Goku réndese! 7 de abril, 1993
181 最強を継ぐ者…その名は悟飯 Saikyō o Tsugu Mono... Sono Na wa Gohan O nome do guerreiro máis forte da Terra é... Son Gohanda 14 de abril, 1993
182 怒れ悟飯!!眠れる力を呼び起こせ Ikare Gohan!! Nemureru Chikara o Yobiokose Vírate tolo e esperta o teu poder escondido, Son Gohanda 21 de abril, 1993
183 ちっちゃな脅威!!セルジュニア来襲 Chitcha na Kyoui!! Seru Junia Raishū Os cachorros de Célula dispérsanse para atacar! 28 de abril, 1993
184 16号無惨!!動き出した怒りの超悟飯 Jūrokugō Muzan!! Ugokidashita Ikari no Son Gohan A terrible morte de C-16 provoca a carraxe de Son Gohanda! 5 de maio, 1993
185 吹き荒れる真の力!!セルジュニア粉砕 Fukiareru Shin no Chikara!! Seru Junia Funsai O verdadeiro poder de Son Gohanda esnaquiza ós cachorros de Célula! 12 de maio, 1993
186 セルをko!!たった1発の超鉄拳 Seru o Nokkuauto!! Tatta Ippatsu no Chōtekken Só compren dous súper golpes de Son Gohanda para derrotar a Célula! 19 de maio, 1993
187 セルに異変!!崩された完全体 Seru ni Ihen!! Kuzusareta Kanzentai Algo lle ocorre a Célula! O fracaso do ser completo 26 de maio, 1993
188 バイバイみんな悟空最後の瞬間移動 Bai Bai Minna Gokū Saigo no Shunkan Idō A transmisión no último momento de Son Goku 2 de xuño, 1993
189 白昼の悪魔!!恐怖はより完璧に Hakuchū no Akuma!! Kyōfu wa yori Kanpeki ni Un día de terror! 16 de xuño, 1993
190 悟空から悟飯へ…父の魂は伝わった Gokū kara Gohan e... Chichi no Tamashii wa Tsutawatta De tal pai, tal fillo 23 de xuño, 1993
191 戦いは終った…ありがとう悟悟空 Tatakai wa Owatta... Arigatō Son Gokū A guerra rematou... Gracias, Son Goku 30 de xuño, 1993
192 オラあの世で修業する!!笑顔の別れ Ora Ano Yo de Shugyō Suru!! Egao no Wakare Seguirei adestrando no Outro Mundo! 7 de xullo, 1993
193 新しい日々…父さん!ボクがんばる Atarashii Hibi... Tōsan! Boku ga Ganbaru Unha nova vida comeza para os nosos amigos! 14 de xullo, 1993
194 もう一つの結末!!未来はオレが守る Mō Hitotsu no Ketsumatsu!! Mirai wa Ore ga Mamoru Outra conclusión! Protexerei o futuro 21 de xullo, 1993

O Torneo de Artes Mariciais do Outro Mundo (195-199)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
195 大感激!!いたぞ!あの世のスゲエ奴 Daikangeki!! Ita zo! Ano Yo no Sugee Yatsu Os tipos extraordinarios do Outro Mundo! 28 de xullo, 1993
196 あの世一はオラだ歴代の勇者大集合 Anoyoichi wa Ora Da Rekishi no Yūsha Daishūgō Son o mellor do Outro Mundo 11 de agosto, 1993
197 大界王星熱狂!!まきおこせ悟空旋風 Daikaiōsei Nekkyou!! Makiokose Gokū Senpū Acontecementos inesperados nos cuartos de final! 18 de agosto, 1993
198 炎の決勝!!悟空かパイクーハンか!? Honō no Kesshō!! Gokū ka Paikūhan ka!? O combate final! Son Goku contra Paikuhan! 25 de agosto, 1993
199 逃がすな勝利!!決めろ超速かめはめ波 Nigasu na Shōri!! Kimero Chōhaya Kamehameha Non perda-lo combate da victoria! 1 de setembro, 1993

O 25 Aniversario do Torneo de Artes Marciais (210-219)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
200 あれから7年!今日から僕は高校生 Are kara Shichinen! Kyō kara Boku wa Kōkōsei Son Gohanda vai ó instituto da cidade de Satán 8 de setembro, 1993
201 愛と正義のグレートサイヤマン参上 Ai to Seigi no Gurēto Saiyaman Sanjō O Superheroe, o Gran Super Guerreiro 15 de setembro, 1993
202 悟飯のハチャメチャ初デート!? Gohan no Hachamecha Hatsu Dēto!? A primeira cita de Son Gohanda! 29 de setembro, 1993
203 悟飯、緊急出動!ビーデルを救え!! Gohan, Kinkyū Shutsudō! Bēderu o Sukue!! Son Gohanda ó rescate de Videl! 20 de outubro, 1993
204 盗難事件発生!!犯人はサイヤマン!? Tōnan Jiken Hassei!! Hannin wa Saiyaman!? Son Gohanda contra Videl! 27 de outubro, 1993
205 悟空も復活!?天下一武道会出場だ!! Gokū mo Fukkatsu!? Tenkaichi Budōkai Shutsujō Da!! Como vai facer Son Gohanda para participar no Campionato Mundial de Artes Marciais!? 3 de novembro, 1993
206 悟飯もビックリ!悟天の爆発パワー Gohan mo Bikkuri! Goten no Bakuhatsu Pawā A incrible forza de Son Goten! 10 de novembro, 1993
207 あっ飛べた!!ビーデルの舞空術入門 A Tobeta!! Bēderu no Bukūjutsu Nyūmon O ABC da arte de voar! 17 de novembro, 1993
208 おかえり悟空!Zチーム全員集合!! Okaeri Gokū! Zetto Chīmu Zen'in Shūgō!! O Equipo do Dragón xa está preparado 24 de novembro, 1993
209 危うしサイヤマン!激写に御用心!? Ayaushi Saiyaman! Gekisha ni Goyōjin!? Coidado con esa cámara! 8 de decembro, 1993
210 ハンパじゃないぜ!!チビトランクス Hanpa ja Nai ze!! Chibi Torankusu Toranks resulta ser un gran guerreiro! 15 de decembro, 1993
211 ボクの出番だ!!悟天、緊張の第一戦 Boku no Deban Da!! Goten, Kinchō no Daiissen Son Goten contra Toranks 22 de decembro, 1993
212 うれしさ百万倍!少年王者決定!! Ureshisa Hyakumanbai! Shōnen Chanpion Kettei!! O campión infantil! 12 de xaneiro, 1994
213 どうするサタン!?史上最大のピンチ Dō Suru Satan!? Shijō Saidai no Pinchi Satán vese en apuros! 19 de xaneiro, 1994
214 対戦相手決定!!早くやろうぜ一回戦 Taisen Aite Kettei!! Hayaku Yarō ze Ikkaisen Emparellamentos para o Campionato Mundial das Artes Marciais! 26 de xaneiro, 1994
215 どうしたピッコロ!!まさかの不戦敗 Dō Shita Pikkoro!! Masa ka no Fusenbai Piccoro, por que te retiras do combate!? 2 de febreiro, 1994
216 不死身で不気味!?スポポビッチの謎 Fujimi de Bukimi!? Supopobitchi no Nazo O segredo do corpo invulnerable de Spopobitch! 9 de febreiro, 1994
217 ビーデル無残!!出るか怒りの超悟飯 Bīderu Muzan!! Deru ka Ikari no Sūpā Gohan Son Gohanda non pode evita-la súa ira cando ve como esmagan a Videl! 16 de febreiro, 1994
218 バレちゃった!!サイヤマンは孫悟飯 Barechatta!! Saiyaman wa Son Gohan Por fin o mundo descobre quen é o Gran Super Guerreiro! 23 de febreiro, 1994
219 うごめく陰謀!!悟飯の力が奪われた Ugomeku Inbō!! Gohan no Pawā ga Ubawareta A conspiración que lle absorbeu toda a enerxía a Son Gohanda! 2 de marzo, 1994

O Meigo Babidí (220-253)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
220 黒幕登場!!悪の魔導師バビディ Kuromaku Tōjō!! Aku no Madoushi Babidi O mago Babidi! A orixe dos espíritos malignos 9 de marzo, 1994
221 待ち受けるワナ!!魔界からの挑戦状 Machiukeru Wana!! Makai kara no Chōsenjō Unha invitación ó mundo infernal 16 de marzo, 1994
222 なめるな!!ベジータ怒りの初戦突破 Nameru na!! Bejīta Ikari no Hassen Toppa Vexeta supera a primeira planta 23 de marzo, 1994
223 悟空パワー全開!!ブッ飛べヤコン Gokū Pawā Zenkai!! Buttobe Yakon Son Goku loita contra Yakon, o monstro devorador de luz 13 de abril, 1994
224 大誤算!!サタンVS3人の超戦士!? Daigosan!! Satan Tai Sannin no Chōsenshi!? Un tremendo erro de cálculo! Satán contra tres Super Guerreiros! 20 de abril, 1994
225 強いぜチビッコ!!18号大苦戦!? Tsuyoi ze Chibikko!! Jūhachigō Daikusen!? Unha muller demasiado forte, o duro combate de C-18! 27 de abril, 1994
226 たちはだかる魔王!出番だ悟飯!! Tachihadakaru Maō! Deban Da Gohan!! O rei do escuro mundo infernal interponse no camiño de Son Gohanda! 4 de maio, 1994
227 見つけられた邪心!!ダーブラの名案 Mitsukerareta Jashin!! Dābura no Meian A gran batalla entre o rei do escuro mundo infernal e Son Gohanda 18 de maio, 1994
228 破壊王子ベジータ復活!!武闘会乱入 Hakai Ōji Bejīta Fukkatsu!! Butōkai Rannyū O regreso do príncipe da destrucción e a desfeita de Vexeta no Campionato Mundial das Artes Marciais! 25 de maio, 1994
229 宿命の超対決!!激突 悟空 VS ベジータ Shukumei no Chōtaiketsu!! Gekitotsu Gokū Tai Bejīta O orgullo de Vexeta. Ninguén me pode deter! 15 de xuño, 1994
230 待ってろ バビディ!!野望は許さない Matte'ro Babidi!! Yabō wa Yurusanai Agarda Babidi! Non está permitida a ambición sen límite 22 de xuño, 1994
231 解けた封印!出るぞ 凶悪魔人ブウ!! Toketa Fūin! Deru Kyōaku Majin Bū!! O selo roto! O malvado Meigo Bu resucita 29 de xuño, 1994
232 復活させない!!抵抗のかめはめ波 Fukkatsu Sasenai!! Teikō no Kamehameha E ó cabo aparece! Velaquí o Gran Bu do que tanto se fala 6 de xullo, 1994
233 絶望へ一直線!?嘆きの界王神 Zetsubō e Itchokusen!? Nageki no Kaiōshin Cal é o verdadeiro poder do Gran Bu? 13 de xullo, 1994
234 魔人恐るべし!!悟飯に迫る死の恐怖 Majin Osoru Beshi!! Gohan ni Semaru Shi no Kyōfu O Gran Bu é arrepiante! O terror da morte pesa sobre Son Goku 27 de xullo, 1994
235 食べちゃうぞ!!腹ペコ魔人の超能力 Tabechau zo!! Harapeko Majin no Chōnouryoku A derradeira loita a morte de Vexeta 3 de agosto, 1994
236 戦士の決意!!魔人はオレが始末する Senshi no Ketsui!! Majin wa Ore ga Shimatsu Suru A decisión do guerreiro! Vou acabar co Gran Bu 17 de agosto, 1994
237 愛する者のために…ベジータ散る!! Ai Suru Mono no Tame ni... Bejīta Chiru!! Vexeta desaparece polo ben dos seus seres queridos! 24 de agosto, 1994
238 悪夢ふたたび!生きていた魔人ブウ Akumu Futatabi! Ikite Ita Majin Bū O pesadelo repítese! O Gran Bu segue vivo 31 de agosto, 1994
239 ビーデルたちの奮闘!探せ神龍球 Bīderutachi no Funtō! Sagase Doragon Bōru Son Goku aparece de novo! Haberá xeito de elimina-lo Gran Bu? 7 de setembro, 1994
240 でっかい希望!!チビたちの新必殺技 Dekkai Kibō!! Chibitachi no Shinhissatsuwaza Por fin aparece o Dragón Sagrado! 21 de setembro, 1994
241 悟天 トランクス全世界に指名手配 Goten Torankusu Zensekai ni Shimei Tehai Son Goten e Toranks, os cativos máis buscados do mundo 28 de setembro, 1994
242 悟飯復活界王神の秘密兵器!? Gohan Fukkatsu!! Kaiōshin no Himitsu Heiki!? A resurrección de Son Gohanda! A arma secreta de Shin! 12 de outubro, 1994
243 抜けたァ~!!伝説のゼットソード Nuketaaa!! Densetsu no Zetto Sōdo Arríncase a Espada Máxica lendaria! 19 de outubro, 1994
244 狙われた西の都!止まれ魔人ブウ!! Nerawareta Nishi no Miyako! Tomare Majin Bū!! A Cidade do Oeste está en perigo! Detede ó Máxico Bu! 2 de novembro, 1994
245 アッと驚く大変身!!超サイヤ人3 At'to Odoroku Daihenshin!! Sūpā Saiyajin Surī Primeiro asalto contra o Máxico Bu! O poder do Super Guerreiro de nivel 3 9 de novembro, 1994
246 バイバイ・バビディ!!魔人ブウ反逆 Bai Bai · Babidi!! Majin Bū Hangyaku Adeus Babidi! A rebelión do Máxico Bu 16 de novembro, 1994
247 メチャカッコ悪い!?特訓変身ポーズ Mecha Kakko Warui!? Tokkun Henshin Pōzu Xa non hai ninguén que deteña a Bu! 23 de novembro, 1994
248 じゃあな みんな!!悟空あの世に帰る Jā na Minna!! Gokū Ano Yo ni Kaeru Adeus a todos! Son Goku volve ó Outro Mundo 30 de novembro, 1994
249 悟飯はどこだ!?界王神界の猛特訓 Gohan wa Doko Da!? Kaiōshinkai no Mōtokkun Onde está Son Gohanda!? Adestramento especial no Mundo dos Deuses 7 de decembro, 1994
250 ウソだろ!?ゼットソードが折れちゃった Uso Daro!? Zetto Sōdo ga Orechatta Non pode ser certo! A Espada Z rompeu 14 de decembro, 1994
251 合体超人誕生!!その名はゴテンクス Gattai Chōjin Tanjō!! Sono Na wa Gotenkusu O nacemento dun superloitador! O seu nome é Son Gotoranks 21 de decembro, 1994
252 最終兵器始動!?サタンは地球を救う Saishū Heiki Shidō!? Satan wa Chikyū o Sukū As armas secretas de Satán 11 de xaneiro, 1995
253 殺すのやめた!!魔人ブウよい子宣言 Korosu no Yameta!! Majin Bū Yoi Ko Sengen O anuncio explosivo do Máxico Bu. Vou deixar de matar! 25 de xaneiro, 1995

O Monstro Bu (254-291)[editar | editar a fonte]

Episodio Título Data
Kana/kanji Rōmaji Tradución Galiza
254 逃げろサタン!!怒りの魔人ブウ出現 Nigero Satan!! Ikari no Majin Bū Shutsugen Fuxe Satán! O Máxico Bu enfureceu 1 de febreiro, 1995
255 どっちが勝つの!?善悪ブウブウ対決 Dotchi ga Katsu no!? Zen'aku Bū Bū Taiketsu O enfrontamento dos dous Bus. Cal dos dous gañará!? 8 de febreiro, 1995
256 待ったなしの破局!!地球人類絶滅 Matta Nashi no Hakyoku!! Chikyū Jinrui Zetsumetsu Colapso inmediato! A xente da Terra vaise extinguir 15 de febreiro, 1995
257 特訓成功!!これで終りだ魔人ブウ Tokkun Seikou!! Kore de Owari Da Majin Bū O adestramento especial é un éxito! Será a fin do Máxico Bu 22 de febreiro, 1995
258 本気で行くぜ!!超ゴテンクス全開 Honki de Iku ze!! Sūpā Gotenkusu Zenkai A cousa vai en serio! Son Gotoranks ataca con tódolos seus poderes 1 de marzo, 1995
259 やったぜ!!オバケで成功 ブウ退治!? Yatta ze!! Obake de Seikō Bū Taiji!? Apareceu a técnica definitiva! O ataque devastador do Kamikaze! 8 de marzo, 1995
260 異次元からの脱出!!超ゴテンクス3 Ijigen kara no Dasshutsu!! Sūpā Gotenkusu Surī Fuxindo dunha dimensión diferente! Super Son Gotoranks de nivel 3 15 de marzo, 1995
261 ノリすぎ!?ブウブウ バレーボール Norisugi!? Bū Bū Barēbōru Xogando ó voleibol co Gran Bu 22 de marzo, 1995
262 まさにグレート!!新生悟飯地球へ Masa ni Gurēto!! Shinsei Gohan Chikyū e Complétase o adestramento! Nace un novo Son Gohanda 26 de abril, 1995
263 ブウを圧倒!!悟飯のミラクルパワー Bū o Attō!! Gohan no Mirakuru Pawā Os milagrosos poderes de Son Gohanda deixan abraiado ó Gran Bu 3 de maio, 1995
264 やったか!?魔人ブウ大爆発 Yatta ka!? Majin Bū Daibakuhatsu Conseguiuno!? O Gran Bu estoupa polo aire 17 de maio, 1995
265 ブウ最悪の反則!!ゴテンクス吸収!? Bū Saiaku no Hansoku!! Gotenkusu Kyūshū Que porco é o Gran Bu! A súa técnica máis perfeccionada contravén as regras 24 de maio, 1995
266 全宇宙のために…よみがえれ孫悟空 Zen'uchū no Tame ni... Yomigaere Son Gokū Volve á vida, Son Goku... polo ben de todo o Universo 31 de maio, 1995
267 奇跡は一度…なるか悟飯との超合体 Kiseki wa Ichido... Naru ka Gohan to no Chōgattai Con quen se fusionará o corpo resucitado de Son Goku? 7 de xuño, 1995
268 合体!!ベジータの誇りと悟空の怒り Gattai!! Bejīta no Hokori to Gokū no Ikari Ó final uniranse Son Goku e Vexeta! 28 de xuño, 1995
269 壮絶パワー!!究極を超えるベジット Sōzetsu Pawā!! Kyūkyoku o Koeru Bejitto Poder heroico! Vexekou é o adversario definitivo 5 de xullo, 1995
270 次元に亀裂!!ブウがキレちゃった!? Jigen ni Kiretsu!! Bū ga Kirechatta!? Sorpresa para Bu! O superpoder do guerreiro invencible! 12 de xullo, 1995
271 ブウの奥の手!!アメ玉になっちゃえ Bū no Oku no Te!! Amedama ni Natchae A baza de Bu! Convertelo en caramelo 19 de xullo, 1995
272 ヒーロー喪失!?吸収されたベジット Hīrō Sōshitsu!? Kyūshū Sareta Bejitto A perda dun heroe! Vexekou é aspirado 26 de xullo, 1995
273 魔の迷宮!!ブウの腹に何がある!? Ma no Meikyū!! Bū no Onaka ni Nani ga Aru!? O labirinto do diaño! Que hai no estómago de Bu!? 2 de agosto, 1995
274 悪夢か幻か!?悟空と悟飯の親子対決 Akumu ka Maboroshi ka!? Gokū to Gohan no Oyako Taiketsu Derrota ó guerreiro que hai na túa memoria 9 de agosto, 1995
275 魔人の秘密!!ブウの中に2人のブウ Majin no Himitsu!! Bū no Naka ni Futari no Bū O segredo de Bu! Os dous Bus que viven dentro del 16 de agosto, 1995
276 出口はどこだ!?崩れるブウから脱出 Deguchi wa Doko Da!? Kuzureru Bū kara Dasshutsu Onde está a saída!? A fuxida de Bu 23 de agosto, 1995
277 地球消滅!!ブウ邪悪への逆変身 Chikyū Shōmetsu!! Bū Jaaku e no Gyakuhenshin A Terra é aniquilada! 6 de setembro, 1995
278 ブウ来襲!!界王神界で決着だ Bū Raishū!! Kaiōshinkai de Ketchaku Da Bu ataca! No Mundo dos Deuses Kaido toma unha decisión 13 de setembro, 1995
279 未来をつかめ!!宇宙をかけた大決戦 Mirai o Tsukame!! Uchū o Kaketa Daikessen O futuro do Universo depende dunha gran batalla 20 de setembro, 1995
280 ベジータ脱帽!!悟空おまえがNo.1だ Bejīta Datsubō!! Gokū Omae ga Nanbā Wan Da Vexeta inclínase ante o mellor! Son Goku, é-lo No. 1 18 de outubro, 1995
281 耐え抜けベジータ!!命がけの1分間 Taenuke Bejīta!! Inochigake no Ippunkan Vexeta, resiste! Dous minutos poden salva-lo Universo 1 de novembro, 1995
282 サタンをいじめるな!!元祖ブウ復活 Satan o Ijimeru na!! Ganso Bū Fukkatsu Non amoles a Satán! O regreso do primeiro Bu 8 de novembro, 1995
283 ベジータの秘策!!神龍と2つの願い Bejīta no Hisaku!! Porunga to Futatsu no Negai A estratexia de Vexeta! Os 2 desexos de Polunga 15 de novembro, 1995
284 最後の希望!!作るぜでっかい元気玉 Saigo no Kibō!! Tsukuru ze Dekkai Genkidama A última esperanza! Faremos unha enorme Bóla Genki 22 de novembro, 1995
285 超感激!!できたぜみんなの元気玉 Chōkangeki!! Dekita ze Minna no Genkidama Por fin a Bóla Genki complétase! 29 de novembro, 1995
286 やっぱり最強孫悟空!!魔人ブウ消滅 Yappari Saikyō Son Gokū!! Majin Bū Shōmetsu Dende logo Son Goku é o máis forte! Disponse a exterminar a Bu 13 de decembro, 1995
287 戻った平和!!正義の味方魔人ブウ!? Modotta Heiwa!! Seigi no Mikata Majin Bū!? Volve a paz! O Gran Bu convértese en defensor da xustiza 20 de decembro, 1995
288 遅いぜ悟空!みんなでパーティ!! Osoi ze Gokū! Minna de Pāti!! Gokū é lento! Todos na festa!! Chegas tarde, Son Goku! Todos están de troula! 10 de xaneiro, 1996
289 悟空おじいちゃん!私がパンよ!! Gokū Ojīchan! Watashi ga Pan yo!! Avó Gokū! Eu son Pan! Avó Son Goku! Eu son Pan! 17 de xaneiro, 1996
290 オイラはウーブ!今10歳で元魔人!? Oirá wa Ūbu! Ima Jussai de Moto Majin!? Son Ūb! A orixe do Majin 10 anos despois?! Eu son Oob! Teño 10 anos e antes fun Bu! 24 de xaneiro, 1996
291 もっと強く!!悟空の夢は超でっけえ Motto Tsuyoku!! Gokū no Yume wa Chōdekkee O máis forte!! Cúmprese o soño de Gokū Ides ter que ocuparvos vos de mante-la paz, rapaces! Son Goku emprende unha nova viaxe 31 de xaneiro, 1996