Lista de episodios de Doraemon

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.


O que a continuación segue é unha lista de episodios de Doraemon, un exitoso anime xaponés que vense emitindo pola TVG dende os anos 90 ata a actualidade.

No Xapón existen tres series de Doraemon: unha do 1973, outra de 1979 e unha derradeira do 2005. A primeira constou de 26 episodios, pero co paso do tempo, perdéronse. A segunda, a máis coñecida, posúe un total de 1787 capítulos, e produciuse ata o comezo do ano 2005. A terceira, que continúa producíndose nos nosos días e conta cunha mellora na calidade visual, ten xa máis de 300 capítulos.

É importante ter en conta que as series que chegaron a Galiza foron as do 1979 e a do 2005. No caso da primeira, a numeración xaponesa ten en conta que un só capítulo equivale a unha soa historia da serie de 8 minutos, porén, en Galiza emitíanse en bloques de tres ou dous capítulos que formaban un total de 25 minutos. É por iso que se dobraron ao galego todos os episodios orixinais da serie, aínda que á hora de numeralos, son moitos menos. Cómpre sinalar que se emitiron normalmente en desorde. Antes de producirse a estrea dos episodios do 2005 a versión galega meteu entre eles as curtametraxes da serie de 1979, numerándoas tamén como capítulos normais. Será a partir do capítulo 772 cando se estree en galego a serie do 2005. No caso desta última serie, moitos episodios non son emitidos e outros non se emiten en orde. Sendo deste xeito que o episodio 875 en galego, por exemplo, correspóndese co 151 da serie do 2005.

En resumo, a numeración galega establece que tres ou dúas historietas da serie de 1979 conforman un episodio, engade as curtametraxes desta serie e, posteriormente, os episodios da serie do 2005.

Lista de episodios[editar | editar a fonte]

Episodio Galicia Título en galego Data da estrea en Xapón Flag of Japan.svg
0001
Unha cidade de ensoño: A cidade de Nobita
As galletas transformantes
O pan da memoria para o exame
2-4 de abril de 1979
0002
O polo positivo e o polo negativo
O interceptador
A moza de Nobita
5-7 de abril de 1979
0003
A gran premonición de Doraemon
O cazador de dinosaurios
O pasaporte do demo
9-11 de abril de 1979
0004
O revólver da sorte
A cámara vodú
A familia Lobo
12 de abril de 1979
0005
Construíndo un metro
O amigo bondadoso, o defensor da xustiza
Por unha vez na vida un 10!
14 de abril de 1979
0006
O xogo de troco de nais
A saba do tempo
O tesouro do monte Chingapa
17 de abril de 1979
0007
A grande batalla aérea
A habitación inexistente
Corre, Zanco, corre!
18 de abril de 1979
0008
Ámote, ámote
Historia da luva amansa animais
Prácticas de tiro con brancos de verdade
21 de abril de 1979
0009
O accesorio para transportarse
Alto segredo, a estratexia do mestre dos espías
Chupar un caramelo e ser unha estrela
23 de abril de 1979
0010
A fermosa Mii-Chan
Os soldados de xoguete
Os papaventos
24 de abril de 1979
0011
A guerra das antigüidades
O besbello do perdón
Os xoguetes de papel son moi divertidos
27 de abril de 1979
0012
Unha moza moi fermosa
A frauta da contraria
A cámara detective
2 de maio de 1979
0013
Unha proposición estratéxica
A máquina de facer reservas
A máquina mapache
5 de maio de 1979
0014
Cero máis X igual a E
A rapaza dos zapatos vermellos
Atrapa o culpable coa máquina do tempo
?
0015
Lembranzas da avoa (1ª parte)
Lembranzas da avoa (2ª parte)
Eu son o meu profesor
11 de maio de 1979
0016
A máquina dos encontros na terceira fase
Nobita e mailo espello
A copia sólida
16 de maio de 1979
0017
Imos ao mar no submarino
O adhesivo da amizade
A diadema da vontade
18 de maio de 1979
0018
Lanzadeira particular de satélites
A máquina reparadora de erros
A máquina simuladora de catástrofes
?
0019
O concurso de pistoleiros
A máquina comeaforros
O robot doméstico
?
0020
Nobita Robinson Crusoe
Construíndo co aire
O aerosol da vida
?
0021
A máquina recuperadora
A antena previsora
As letras sonoras
11 de xuño de 1979
0022
A estrela dos desexos
A gran batalla dos navíos teledirixidos
A cámara de raios X
14 de xuño de 1979
0023
Acostumarse aos lóstregos
O home misterioso do mundo futuro
A máquina do clima
18 de xuño de 1979
0024
O devanceiro farfallán
O moneco da verdade
Unha piscina nas nubes
?
0025
Reconstruamos a cara do visitante
Esa mentira é verdade
Roboko quérete
25 de xuño de 1979
0026
Xoguemos coas nubes
O que está dentro agora está fóra
O impostor que viña do espacio
28 de xuño de 1979
0027
Un libro con debuxos de verdade
A cámara que prefire a xente guapa
O día que nacín eu
2 de xullo de 1979
0028
A lanterna de investigación
O doutor Jekyll e mister Hyde
Pasémo-lo día rindo
?
0029
A pantasma disecada
Á clase con arco e frecha
A cuncha dos caracois é moi agradable
9 de xullo de 1979
0030
Anuncios no espello
A máquina que fabrica persoas
O roubo do diamante de mamá
12 de xullo de 1979
0031
A mudanza ao castelo encantado (1ª parte)
A mudanza ao castelo encantado (2ª parte)
Os pos acuáticos
16 de xullo de 1979
0032
O paraugas do amor
As fotografías trucadas
Mercando no futuro
19 de xullo de 1979
0033
A crema lobisome
Escapou un xigante
O rei do insomnio
23 de xullo de 1979
0034
O pase universal
O timbre das desaparicións
A cortadora de sombras
26 de xullo de 1979
0035
A máquina de simulación
Cultivando arroz na casa
O reloxo máxico
30 de xullo de 1979
0036
A máquina controladora de persoas
O luar e a música dos insectos
O xogo da caza de tesouros
?
0037
Ola, son un marciano! (1ª parte)
Ola, son un marciano! (2ª parte)
Como ler o futuro e ter éxito
6 de agosto de 1979
0038
Apreciada espada
O pau das sorpresas
O pano que retarda o reflexo
?
0039
Gato sociedade anónima
Pensando na moza do futuro
O telescopio máxico
13 de agosto de 1979
0040
Quero volver a casa
O equipo de béisbol
A illa deserta
16 de agosto de 1979
0041
É imposible estudiar no deserto do Sahara
O irresistible
O espello loamiñeiro
?
0042
Lanza a corda
A casa dos extraterrestres
Seguindo o mal camiño
?
0043
Cousas de homes ou cousas de mulleres
A folla telepática
O martelo da memoria
?
0044
O parlamento portátil
O anxo da garda
Os localizadores
?
0045
O Tarzán do espazo (1ª parte)
O Tarzán do espazo (2ª parte)
O aparello rexuvenecedor
?
0046
Viaxe ao centro do corpo humano
O canal dos soños máxicos
O raio do progreso
?
0047
A armadura nova de Nobita
De vacacións
Se Xigante fose Supermán
?
0048
A cámara secreta
O chicle do arrepentimento
Os caramelos retardadores
?
0049
O cómic do súper león
Pero! Esperta
O Nobita-Nobita
?
0050
A casa que comía a xente
Ratos e bombas
Seguro que se vai facer realidade
?
0051
O chapeu portentoso
O proxector do pasado
A persoa controlada por radio
?
0052
O perigoso diario dos acontecementos
O equipo de Sherlock Holmes
A estación de esquí en miniatura
?
0053
O aparello creador de fobias
O tifonciño Fuko
As pingas máxicas
?
0054
Os distintivos de rango
Papá tamén é un neno mimado
A ducha con ultra poderes
?
0055
A boina de pedra
O insecto das premonicións
As bridas máxicas
?
0056
A chave sésamo
Un equipo de quiromancia fiable
Pintando unha cara nova
?
0057
Eu serei un bo pai
O paxaro para despistados
A máquina expendedora
?
0058
Heroe por un día
Plano para un mísil caseiro
A casa ximnasio
?
0059
O avó aparece nun soño
O robot de papel
Nobita é cinto negro
?
0060
A batedora máxica
Como construír unha illa deserta
O aparello dos tifóns
?
0061
A máquina para crear novas prantas
Un mundo sen diñeiro
As agullas para tolear
?
0062
Algo vai suceder ás sete en punto
O reprodutor de sonidos insoportables
O reloxo de varias velocidades
?
0063
Un chicle demasiado saboroso
O tesouro de Nobitaemon
Un reloxo moi disciplinado
?
0064
O aparello para determinar propiedades
A lanterna delatora
O robot
?
0065
O naufraxio
O canón sen límites
Os peixes voadores
?
0066
O guiso de Xigante
A pluma estilográfica
O equipo de xornalismo
?
0067
Os obreiros elfos
O chapeu miniaturizador
O desfile de modas
?
0068
Sombreiro de soños
Ímonos mudar
Unha historia emocionante
?
0069
As burbullas sonoras
A luva inculpadora
O frío que queima
?
0070
A pluma misteriosa
O rei de Idade de Pedra
O mecheiro
?
0071
Xogando coas bonecas
A chama
Pasto para chocolate
?
0072
Un desfile de paraugas
A gorra campioa
Os xogos do século XXI
?
0073
A lotería da sorte
Dous por dous
Como librarse dun invitado pesado
?
0074
Aburrido do panorama de sempre
Esquiando na habitación
King Kong
?
0075
Esquiando no parque
A campá máxica
A rémora
?
0076
A barra de suplantación
Mudamos de pel
Aforrando tempo
?
0077
Telepatía
Un artista non recoñecido
A cabina dos desexos
?
0078
Peneques por beber auga
A quentura itinerante
O robot telepático
?
0079
A natureza na miña habitación
Defensa animal
O paxaro de facenda
?
0080
Esfameado
A maza máxica
As fotografías de tamaño real
?
0081
Unha historia ateigada de desgrazas
A noite está á venda
O aparello para aprender a estar agradecido
?
0082
A caixa de Pandora
Conducindo de verdade
O controlador de músculos
?
0083
O mediador de humor
Xogar polo ceo é moi perigoso
A casa de empeños automática
?
0084
A máquina das preguntas e respostas
Pensando en fuxir da Terra
Loubado por un robot
?
0085
Unha historia de amor na montaña
A rosa do esquecemento
O reloxo das cen torturas
?
0086
Os pantalóns maratonianos
As larpeiradas da superstición
A liseira dos desexos
?
0087
O altofalante hipnótico para obxectos inanimados
A máquina do tempo
O boomerang
?
0088
A pastilla do gerreiro
O teléfono dos pedidos
Cando un se anoxa de verdade
?
0089
Axudando o necesitado
O conto dos broches
Que medo a cabeza de Gorgón
?
0090
A palliña da fortuna
O círculo de cartas anónimas
Unha boina de pintar mecánica
?
0091
O falso teléfono
Estou toliño por ti
A bufanda de seda de Shizuka
?
0092
Xogando cos paracaídas
O ordenador multiusos
Un cómic en conserva
?
0093
A pementa explosiva
A esencia territorial
A máquina do tempo
?
0094
Que é a máquina de controlar maxia?
A máquina transportadora dos obxectos esquecidos
Transformándome en nube
?
0095
Perséguenos un mísil
Menciña de crer
Gafas hipnotizadoras
?
0096
O paxaro azul
Montañismo no xardín
Selos de irmáns
?
0097
O proxector de sombras
O minitifón
Facer pasteis con bacteria
?
0098
A maneira de gastar o diñeiro que aínda non tes aforrado
Alimentos para vitalizar
Gas acuario
?
0099
Imos incrementar os días de festa
Colaboración co estudante que prepara exames
A bolboreta
?
0100
Rescatar a Kurobei
O pasadizo secreto
A tarxeta do itinerario
?
0101
Subín á locomotora
Espectáculo gratis
Gas antigravidade
?
0102
A nosa nova casa
A abella recolectora de diñeiro
Máquina controladora da gravidade
?
0103
Eu son un mago
O bolso atopa obxectos
Xa veñen as mans diabólicas
?
0104
O proxecto restaurador
A tinta odia persoas
A pistola do aire
?
0105
A foto con son
O barro teledirixido
O planeta da felicidade
?
0106
Acampada con súper tenda de campaña
O talonario de cheques do futuro
Minileón
?
0107
As súper gafas
Disfrace de Drácula
A cámara fotográfica por forza
?
0108
Subamos ao tren azul!
Un paseo feliz
O temposcopio
?
0109
A vinganza de Nobita
Parar o tempo
O barro flotante
?
0110
A máquina cambia material
Esquiar sen neve
Pobres pantasmas
?
0111
Debuxante con gas do riso
O colgante substituidor
Pegamento de substitución
?
0112
Ciclismo en cuarta dimensión
O teatro de monicreques automáticos
O baúl das pantasmas
?
0113
O traxe do home moucho
Os lentes fantásticos
Sete extremidades e tres ollos
?
0114
O patinador do estanque
O xogo da oca humano
A colonia da mente
?
0115
A máquina inversora de gravidade
O virus fabrica moda
Fagamos un coche
?
0116
Pílulas endurecedoras
Diademal magnética atraebólas
Espello rebota dolor
?
0117
Semanal Nobita
Pastel obedece-ordes
Deuses da sorte e da mala sorte
?
0118
O caramelo que transforma en animal
O funil espanta-persoas
O rotulador de plantas
?
0119
Toca a cámara
Pedir un desexo aos fogos artificiais
Método para construír a Terra
?
0120
A miña colección
Cava aquí
O micrófono que dá ordes
?
0121
As gafas marabillosas
Os auriculares que traducen o falar dos animais
A lata das estacións
?
0122
O cronómetro máxico
A pistola emocionante
O espello multiplicable
?
0123
Máquina de pelexar
O pulsador de regreso instantáneo
O súper gas
?
0124
O ataque a Xigante
A serea feliz
O vídeo para intervir na televisión
?
0125
A corda da xustiza
Un dinosauro auténtico
As trasnadas de Doraemon
?
0126
A lupa
Compras coas follas
A pintura invisible
?
0127
As gafas dos soños
O chocolate da harmonía
O aro de atravesar obxectos
?
0128
A gravadora de experiencias
A arxila de nubes
Nobita o mangallón
?
0129
A pistola de convencer
Quen te coida?
Doraemon
?
0130
Imos facer debuxos animados caseiros
Quero ser can
O lazo para cortar a auga
?
0131
O xogo dos animais
Quen é o home da chuvia?
Superanel
?
0132
O lapiseiro milagreiro
Nobita e a batalla da espada
A gravadora de pensamentos
?
0133
A compensadora
Que cámara máis chula
Billa para todo
?
0134
A panca de pendente
Verán fresco en mini casa
O teléfono invasor
?
0135
O globo do nariz
A almofada dos soños
O transportador instantáneo
?
0136
Gotas dos ollos que fan transparente o corpo
Doraemon perde o seu cascabel
O casco autoconfianza
?
0137
Pistola da obediencia
Máquina cambiadora do ambiente da casa
Papel gardián
?
0138
Xoguemos cun enorme xeo flotante
Reloxo máxico
O gráfico nunca mente
?
0139
O gas da felicidade
Broche capta-atención
Satélite espía
?
0140
Traxes de robot
Gas melódico
Computador copión
?
0141
A amiga de Doraemon
Miniacuario
Reconstruamos un vello hotel
?
0142
O robot do test
Vén o rei
Casa despregable
?
0143
Froita da imitación
Os pasteis da obediencia
Eu son o telequinésico
?
0144
Xogo de exploración do espazo
O mundo afúndese
O espello que le a mente
?
0145
O aniversario de Xigante
O Nadal
?
0146
Calendario cambia-datas
Mini Papá Noel
Soño real
?
0147
A máquina para nevar
O xogo de saída do sol
A festa do Aninovo
?
0148
O diario de calquera momento
A pantasma do teléfono
Comida para capturar a nube
?
0149
Imos ver o soño doutra persoa
A folla clínica máxica
O vídeo para cambiar os protagonistas
?
0150
A piscina da casa
A moneca de cascudas
O proxector da imaxe real
?
0151
Os guantes das animadoras
A roupa para meterse na terra
As sorteiriñas
?
0152
A máquina para examinar obras mestras
A cámara fotográfica para ver futuros
A selva instantánea
?
0153
O reino subterráneo de Nobita (1ª parte)
O reino subterráneo de Nobita (2ª parte)
Vou facer pins
?
0154
Desapareceu a máquina do tempo (1ª parte)
Desapareceu a máquina do tempo (2ª parte)
A pistola do raio arranxador
?
0155
Unha caixa útil para todo
Nobita, o pistoleiro (1ª parte)
Nobita, o pistoleiro (2ª parte)
?
0156
O problema dos selos transparentes
A bomba para ser iguais
O martelo para dividir
?
0157
A multiplicación da paga extra por mil vinte e catro
O peite de Mexacán
Envexo a mamá
?
0158
Salva a vida
Fai un acuario
O lazo das augas termais
?
0159
O papel petardo
Salva os animais soltos (1ª parte)
Salva os animais soltos (2ª parte)
?
0160
O pánico
O brazal para rifarlles aos maiores
A máquina para cambiar
?
0161
A batedora de historias
A máquina da viaxe gastronómica
O selo para recuperar a propiedade
?
0162
Como desfrutar un concerto de Xigante
O teléfono de alugar
O embigo máxico
?
0163
A raqueta máxica
A cámara para gañar
O lapis para cambiar a realidade
?
0164
Os auriculares fascinantes
A pistola para ver os desexos
O raio espertador
?
0165
A pesca
Nobita o covarde
O espello perseguidor
?
0166
Vamos facer un robot xigantesco (1ª parte)
Vamos facer un robot xigantesco (2ª parte)
O coche máxico
?
0167
Vai desaparecer Nobita
As sementes da boa sorte
A inxección para equilibrar
?
0168
O moneco inchable
A antena para acabar as tarefas
O furado negro de Nobita
?
0169
O siluro sísmico
O aerosol para protexer os animais
Quero un robot obediente
?
0170
A cámara fotográfica humana
A quen escribo?
O bosque está vivo
?
0171
O sinal de prohibido
O brazal de probar profesións
O lapis produtor de cartos
?
0172
O mundo sen espellos
O reino de Nobita
O cartel de Nobita
?
0173
A máquina para adestrar pilotos
O raio poñedor de ovos
O proxector para entrar nas fotos
?
0174
O raio construtor de estradas
Antena da paz
O traballiño do Home das Neves
?
0175
O barro moldeador corporal
Grandes almacéns na casa
Nobita marcha da casa
?
0176
Os dinosauros (1ª parte)
Os dinosauros (2ª parte)
Alarma predetectora de incendios
?
0177
A publicidade de Nobita
O rescate do globo
Autoescola en miniatura
?
0178
A barreira do tempo
A lanterna para cambiar de peso
A bomba agrandadora
?
0179
O produtor de mecanismos
O colgadoiro aéreo
Cámara de seis vistas
?
0180
Xigante namorado
Rico grazas á cabina dos desexos
O visgo
?
0181
Odio entre Nobita e Doraemon
Pesca suberránea
?
0182
Asociación televidente de Nobita
A máquina do eco
?
0183
A voda de Nobita
O globo de chicle máxico
?
0184
A bruza Shizuka
Operación diorama superreal
?
0185
A caixa do correo cambia a data do xornal
O aerostático de baixa enerxía
?
0186
O satélite espacial de Nobita
O xogo de Deus
?
0187
O salario de papá
O rotulador de animais
?
0188
O botón do cambio
O extracto esquimó
?
0189
O robot ventrílocuo
A pílula que cambia o estado
?
0190
A viaxe ao conto infantil
O recambio do peto de catro dimensións
?
0191
Ultraheroe
O can fiel
?
0192
O pano máxico
Pastillas para convidar dinosauros
?
0193
Máquina de almacenar e aproveitar o tifón
A teoría de Nobita da civilización subterránea
?
0194
A fiestra da viaxe turística
Que bos eran os vellos tempos!
?
0195
O convertedor do tempo e espazo
Subamos ao insecto avión
?
0196
O cinto magnético
Chicle que levanta o ánimo
?
0197
Máquina fabricante de mar instantáneo
O robot santo
?
0198
Xogo de gardián da habitación
Insignia para a paz e a seguridade do mundo
?
0199
O profesor enmascarado
A expedición Gulliver
?
0200
Papel adestrador para terremotos
A onda da honestidade
?
0201
O robot gardián pantasma
O casco obedecedor
?
0202
Concerto de Xigante pouco desexado
Coida coida-nenos
?
0203
A máquina transmisora do sentido
A robot animadora
?
0204
Mina fabricante de cousas
Nobita salva a andoriña
?
0205
Nobita é un papá testán
Bolsa curacatarros
?
0206
A máquina manipuladora de realidade
Compañía de Nadal de teatro de Nobita
?
0207
O líquido incubador de ovas
O fío enleador
?
0208
O vídeo sorpresa
Animais imaxinarios no Safari Park
?
0209
O selo talismán
Satélite transmisor de aire
?
0210
A cola de Haley
A cámara ao revés
?
0211
?
0212
?
0213
?
0214
?
0215
?
0216
?
0217
?
0218
?
0219
?
0220
?
0221
?
0222
?
0223
?
0224
?
0225
?
0226
?
0227
?
0228
?
0229
?
0230
?
0231
?
0232
?
0233
?
0234
?
0235
?
0236
?
0237
?
0238
?
0239
?
0240
?
0241
?
0242
?
0243
?
0244
?
0245
?
0246
?
0247
?
0248
?
0249
?
0250
?
0251
?
0252
?
0253
?
0254
?
0255
?
0256
?
0257
?
0258
?
0259
?
0260
?
0261
?
0262
?
0263
?
0264
?
0265
?
0266
?
0267
?
0268
?
0269
?
0270
?
0271
?
0272
?
0273
?
0274
?
0275
?
0276
?
0277
?
0278
?
0279
?
0280
?
0281
?
0282
?
0283
?
0284
?
0285
?
0286
?
0287
?
0288
?
0289
?
0290
?
0291
?
0292
?
0293
?
0294
?
0295
?
0296
?
0297
?
0298
?
0299
?
0300
Os talóns da vinganza
A medalla da compaixón
?
0301
?
0302
?
0303
?
0304
?
0305
?
0306
?
0307
?
0308
?
0309
?
0310
?
0311
?
0312
?
0313
?
0314
?
0315
?
0316
?
0317
?
0318
?
0319
?
0320
?
0321
?
0322
?
0323
?
0324
?
0325
?
0326
?
0327
?
0328
?
0329
?
0330
?
0331
?
0332
?
0333
?
0334
?
0335
?
0336
?
0337
?
0338
?
0339
?
0340
?
0341
?
0342
?
0343
?
0344
?
0345
?
0346
?
0347
?
0348
?
0349
?
0350
?
0351
?
0352
?
0353
?
0354
?
0355
?
0356
?
0357
?
0358
?
0359
?
0360
?
0361
?
0362
?
0363
?
0364
?
0365
A caixa dos trasnos
O mazo dos desexos
?
0366
Vamos domar a Xigante
Clases particulares para Nobita
?
0367
?
0368
O televisor substituto
Tarxetas para atraer insectos
?
0369
Tesoira para confeccionar orixinais
Fusil para comprimir o tempo
?
0370
Reloxo programador
Descubre un tsuchinoko
?
0371
Moitos Doraemons
O inceso da marcha pantasmal
?
0372
De acampada con Dorami
Dieta para mamá
?
0373
Mazo para fabricar estrelas fugaces
O dosificador da sorte
?
0374
Pano taxi
Adhesivo de agradecemento
?
0375
O detector de gastos inútiles
A impresora multifuncións
?
0376
O megáfono animador
Compensador de penas e ledicias
?
0377
Pasta de arroz das cen pregrarias
Buscando o entusiasmador
?
0378
Catálogo de peiteados
A radio do futuro
?
0379
A tarxeta máxica
Imos buscar un tesouro
?
0380
O cadradiño
O marco transpirador aéreo
?
0381
O abano primaveral
Superxigante
?
0382
O tambor dos tronos
O certificado do empréstito forzoso
?
0383
Bonecos de papel
Máquina vendedora de cousas útiles
?
0384
Quero unha mascota forte
A trompeta máxica
?
0385
Aerosol realizador de imaxes consecutivas
Adhesivos atléticos
?
0386
O álbum de tres dimensións
A lata máxica
?
0387
A caixa para cambiar nais
Quero ser unha pedriña
?
0388
O lapis ordenador
O amor desgraciado do tío Tamao
?
0389
O saltón reflexivo
Bóla de arroz que produce fame
?
0390
Pan para memorizar
Toupa detectora da paixón e dos soños
?
0391
Supermini robot
Muku, non morras
?
0392
Nobita, o gran loitador
O submarino saltaricas
?
0393
Chicle substitutivo
Cartas voadoras
?
0394
A enciclopedia ilustrada auténtica
Apodérate de Xigante
?
0395
Almofada para soñar
Pasta de soia das dificultades
?
0396
Nobita e a balea
Flor do esquecemento
?
0397
Coidado co garda persoal
Caramelos para cambiar a voz
?
0398
Caracol Nobita
A ducha vexo pero non vexo
?
0399
Quero coñecer a Eri
Caramelo da gratitude
?
0400
Caramelos das dificultades
O micrófono das emocións
?
0401
?
0402
?
0403
?
0404
?
0405
?
0406
?
0407
?
0408
?
0409
?
0410
?
0411
?
0412
?
0413
?
0414
?
0415
?
0416
?
0417
?
0418
?
0419
?
0420
?
0421
?
0422
?
0423
?
0424
?
0425
?
0426
?
0427
?
0428
?
0429
?
0430
?
0431
?
0432
?
0433
?
0434
?
0435
?
0436
?
0437
?
0438
?
0439
?
0440
?
0441
?
0442
?
0443
?
0444
?
0445
?
0446
?
0447
?
0448
?
0449
?
0450
?
0451
?
0452
?
0453
?
0454
?
0455
?
0456
?
0457
?
0458
?
0459
?
0460
?
0461
?
0462
?
0463
?
0464
?
0465
?
0466
?
0467
?
0468
?
0469
?
0470
?
0471
?
0472
?
0473
?
0474
?
0475
?
0476
?
0477
?
0478
?
0479
?
0480
?
0481
?
0482
?
0483
?
0484
?
0485
?
0486
?
0487
?
0488
?
0489
?
0490
?
0491
?
0492
?
0493
?
0494
?
0495
?
0496
?
0497
?
0498
?
0499
?
0500
?
0501
?
0502
?
0503
?
0504
?
0505
?
0506
?
0507
?
0508
?
0509
?
0510
?
0511
?
0512
?
0513
?
0514
?
0515
?
0516
?
0517
?
0518
?
0519
?
0520
?
0521
?
0522
?
0523
?
0524
?
0525
?
0526
?
0527
?
0528
?
0529
?
0530
?
0531
?
0532
?
0533
?
0534
?
0535
?
0536
?
0537
?
0538
?
0539
?
0540
?
0541
?
0542
?
0543
?
0544
?
0545
?
0546
?
0547
?
0548
?
0549
?
0550
?
0551
?
0552
?
0553
?
0554
?
0555
?
0556
?
0557
?
0558
?
0559
?
0560
?
0561
?
0562
?
0563
?
0564
?
0565
?
0566
?
0567
?
0568
?
0569
?
0570
?
0571
?
0572
?
0573
?
0574
?
0575
?
0576
?
0577
?
0578
?
0579
?
0580
?
0581
?
0582
?
0583
?
0584
?
0585
?
0586
?
0587
?
0588
?
0589
?
0590
?
0591
?
0592
?
0593
?
0594
?
0595
?
0596
?
0597
?
0598
?
0599
?
0600
?
0601
?
0602
?
0603
?
0604
?
0605
?
0606
?
0607
?
0608
?
0609
?
0610
?
0611
Foco controlador de persoas
Un templo cheo de fantasmas
?
0612
Quérote avoa
O extractor do bo humor
?
0613
Xogo de Aninovo para lacazáns
A lanterna da loanza
?
0614
Hoi, un rapaz de Doni-Iara
A miña illa deserta
?
0615
O papaventos inverso
De aquí a sete anos
?
0616
Nobita e o globo balsa
Creamos natureza desde o cuarto
?
0617
Regalo na montaña nevada
Mandil de súper ama de casa
?
0618
A planta apartamento
O aro transformador e as tarxetas
?
0619
?
0620
?
0621
?
0622
?
0623
?
0624
?
0625
?
0626
?
0627
?
0628
?
0629
?
0630
?
0631
?
0632
?
0633
?
0634
?
0635
?
0636
?
0637
?
0638
?
0639
?
0640
?
0641
?
0642
?
0643
?
0644
?
0645
?
0646
?
0647
?
0648
?
0649
?
0650
?
0651
?
0652
?
0653
?
0654
?
0655
?
0656
?
0657
?
0658
?
0659
?
0660
?
0661
?
0662
?
0663
?
0664
?
0665
?
0666
?
0667
?
0668
?
0669
?
0670
?
0671
?
0672
?
0673
?
0674
?
0675
?
0676
?
0677
?
0678
?
0679
?
0680
?
0681
?
0682
?
0683
?
0684
?
0685
?
0686
?
0687
?
0688
?
0689
?
0690
?
0691
?
0692
?
0693
?
0694
?
0695
?
0696
?
0697
?
0698
?
0699
?
0700
?
0701
?
0702
?
0703
?
0704
?
0705
?
0706
?
0707
?
0708
?
0709
?
0710
?
0711
?
0712
?
0713
O micrófono de dobraxe
O adhesivo do medo
21 de marzo do 2003
4 de abril do 2003
0714
?
0715
?
0716
?
0717
?
0718
?
0719
?
0720
?
0721
?
0722
?
0723
?
0724
?
0725
?
0726
?
0727
?
0728
?
0729
?
0730
?
0731
?
0732
?
0733
?
0734
?
0735
?
0736
?
0737
?
0738
?
0739
?
0740
?
0741
?
0742
?
0743
?
0744
?
0745
?
0746
?
0747
?
0748
?
0749
?
0750
?
0751
?
0752
?
0753
?
0754
?
0755
?
0756
?
0757
?
0758
?
0759
?
0760
?
0761
?
0762
?
0763
?
0764
?
0765
?
0766
?
0767
?
0768
?
0769
?
0770
?
0771
Pode Doraemon ter un día de descanso?
18 de marzo do 2005
0772
22 de abril do 2005
0773
29 de abril do 2005
0774
6 de maio do 2005
0775
13 de maio do 2005
0776
20 de maio do 2005
0777
27 de maio do 2005
0778
3 de xuño do 2005
0779
10 de xuño do 2005
0780
17 de xuño do 2005
0781
24 de xuño do 2005
0782
8 de xullo do 2005
0783
15 de xullo do 2005
0784
29 de xullo do 2005
0785
5 de agosto do 2005
0786
12 de agosto do 2005
0787
19 de agosto do 2005
0788
26 de agosto do 2005
0789
2 de setembro do 2005
0790
9 de setembro do 2005
0791
16 de setembro do 2005
0792
23 de setembro do 2005
0793
28 de outubro do 2005
0794
4 de novembro do 2005
0795
11 de novembro do 2005
0796
18 de novembro do 2005
0797
25 de novembro do 2005
0798
2 de decembro do 2005
0799
9 de decembro do 2005
0800
13 de xaneiro do 2006
0801
20 de xaneiro do 2006
0802
27 de xaneiro do 2006
0803
3 de febreiro do 2006
0804
10 de febreiro do 2006
0805
17 de febreiro do 2006
0806
10 de marzo do 2006
0807
17 de marzo do 2006
0808
21 de abril do 2006
0809
28 de abril do 2006
0810
5 de maio do 2006
0811
12 de maio do 2006
0812
19 de maio do 2006
0813
26 de maio do 2006
0814
2 de xuño do 2006
0815
9 de xuño do 2006
0816
16 de xuño do 2006
0817
23 de xuño do 2006
0818
7 de xullo do 2006
0819
14 de xullo do 2006
0820
21 de xullo do 2006
0821
28 de xullo do 2006
0822
4 de agosto do 2006
0823
18 de agosto do 2006
0824
25 de agosto do 2006
0825
8 de setembro do 2006
0826
22 de setembro do 2006
0827
20 de outubro do 2003
0828
27 de outubro do 2006
0829
3 de novembro do 2006
0830
10 de novembro do 2006
0831
17 de novembro do 2006
0832
24 de novembro do 2006
0833
8 de decembro do 2006
0834
12 de xaneiro do 2007
0835
19 de xaneiro do 2007
0836
26 de xaneiro do 2007
0837
As mentiras agora son verdade
Crise coa nota de Suneo
2 de febreiro do 2007
0838
O diluvio universal
A medalla examina-parellas
9 de febreiro do 2007
0839
A expedición ao mundo subterráneo (1ª parte)
16 de febreiro do 2007
0840
A expedición ao mundo subterráneo (2ª parte)
23 de febreiro do 2007
0841
A serie de maquetas para a investigación
Un mundo sen espellos
9 de marzo do 2007
0842
Isto non son debuxos animados
O burato negro de Nobita
16 de marzo do 2007
0843
A nena dos zapatos vermellos
Terror no descampado
20 de abril do 2007
0844
11 de maio do 2007
0845
O aro da gratitude
Quero estar no teu recibidor
18 de maio do 2007
0846
A bruxiña Shizuka
O segredo mellor gardado de Shizuka
25 de maio do 2007
0847
Súper Xigante, o defensor da xustiza
Súper Sacomán, o heroe da xustiza
1 de xuño do 2007
0848
Quen quere coidar a Doraemon?
O aniversario terrorífico de Xigante (1ª parte)
8 de xuño do 2007
0849
O aniversario terrorífico de Xigante (2ª parte)
Quen derrotou a Xigante?
15 de xuño do 2007
0850
Pesca de andar pola casa
Recorda a túa primeira impresión
15 de abril do 2005
0851
A desaparición da máquina do tempo
15 de abril do 2005
0852
Un cen por unha vez na vida
A cámara maldita
1 de xullo do 2005
0853
A guerra estelar no faiado
1 de xullo do 2005
0854
Calquera tempo pasado foi mellor
21 de outubro do 2005
0855
O planeta do tesouro
21 de outubro do 2005
0856
O romance da montaña nevada
31 de decembro do 2005
0857
A guerra das maquetas
31 de decembro do 2005
0858
Oito días no castelo de Ryugu (1ª parte)
31 de decembro do 2005
0859
Oito días no castelo de Ryugu (2ª parte)
31 de decembro do 2005
0860
24 de febreiro do 2006
0861
24 de febreiro do 2006
0862
Avalancha no cuarto
O gran depósito de fósiles
24 de marzo do 2006
0863
Tarzán espacial (1ª parte)
Tarzán espacial (2ª parte)
24 de marzo do 2006
0864
Caramelos para cantar coma un artista
Unha historia realmente conmovedora
30 de xuño do 2006
0865
Recordos da avoa
30 de xuño do 2006
0866
Nunca te hei esquecer, Nobita. Doraemon regresa ao futuro (1ª parte)
1 de setembro do 2006
0867
Nunca te hei esquecer, Nobita. Doraemon regresa ao futuro (2ª parte)
1 de setembro do 2006
0868
Os caramelos Urashima
1 de decembro do 2006
0869
Doraemon e Dorami
1 de decembro do 2006
0870
Adiante Nobitamán! (1ª parte)
31 de decembro do 2006
0871
Adiante Nobitamán! (2ª parte)
31 de decembro do 2006
0872
Os meus amigos os lobos
2 de marzo do 2007
0873
Nobita, o mago
23 de marzo do 2007
0874
Gran batalla decisiva dos piratas. O romance do mar do sur (1ª parte)
29 de xuño do 2007
0875
Gran batalla decisiva dos piratas. O romance do mar do sur (2ª parte)
29 de xuño do 2007
0876
O esprai ben-mal
A gastar os aforros que aínda non temos
22 de xuño do 2007
0877
O horizonte no meu cuarto
Un ovo para Shizuka
6 de xullo do 2007
0878
Doraemon e o gas dramático
Estrelas de tinta negra
13 de xullo do 2007
0879
A ximnasticasa
Unha empresa de gatos
20 de xullo do 2007
0880
Unha piscina nas nubes
A cita secreta de Nobita
27 de xullo do 2007
0881
Especial de verán! O elefante e o ancián
10 de agosto do 2007
0882
Un amo con moita fame
O diamante roubado de mamá
17 de agosto do 2007
0883
De compras no futuro
Doraemon está enfermo
31 de agosto do 2007
0884
Non me leves as cousas
Unha princesa para Nobita
14 de setembro do 2007
0885
Songoku vai de compras e Cinsenta limpa a casa
Nobita faise ermitán?
21 de setembro do 2007
0886
Unha brisa con aires de tifón
26 de outubro do 2007
0887
A flor de Pinoquio
O señor feudal do século vinte e un
2 de novembro do 2007
0888
16 de novembro do 2007
0889
30 de novembro do 2007
0890
O intercambiador electrónico
A granxa dos doces
11 de xaneiro do 2008
0891
Operación "Chegar a tempo"
Maxia para derrotar a Xigante
18 de xaneiro do 2008
0892
Nobita máis unha pomba
Unha vontade de pedra
25 de xaneiro do 2008
0893
Suneo vai ao salón de peiteado
Ata sempre, Suneo
1 de febreiro do 2008
0894
Nobita, pistoleiro do espazo (1ª parte)
8 de febreiro do 2008
0895
Nobita, pistoleiro do espazo (2ª parte)
15 de febreiro do 2008
0896
O comandante Nobita
O foguete de Dekisugi
22 de febreiro do 2008
0897
A invencible súper armadura ultraespecial hiperforte
O espírito que se namorou de Nobita
29 de febreiro do 2008
0898
O bosque está vivo
14 de marzo do 2008
0899
O día que nacín
25 de abril do 2008
0900
A proba do adeus
2 de maio do 2008
0901
Nobita é o agasallo para Shizuka
30 de maio do 2008
0902
Doraemon contra Dorácula (1ª parte)
9 de maio do 2008
0903
Doraemon contra Dorácula (2ª parte)
16 de maio do 2008
0904
6 de xuño do 2008
0905
O metro do día do pai
Xigante namórase
13 de xuño do 2008
0906
Xigante namorado
Imos ao mar en submarino
20 de xuño do 2008
0907
O planeta dos desexos
11 de xullo do 2008
0908
Este neno é peor ca min
O fantasma gardián
18 de xullo do 2008
0909
A apócema duplicadora
Ata sempre, Trompiña
25 de xullo do 2008
0910
Un fantasma de verdade
1 de agosto do 2008

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]