Lista de episodios de Doraemon

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.


O que a continuación segue é unha lista de episodios de Doraemon, un exitoso anime xaponés que se vén emitindo pola TVG dende os anos 90 ata a actualidade.

No Xapón existen tres series de Doraemon: unha do 1973, outra de 1979 e unha derradeira do 2005. A primeira constou de 26 episodios, pero co paso do tempo, perdéronse. A segunda, a máis coñecida, posúe un total de 1787 capítulos, e produciuse ata o comezo do ano 2005. A terceira, que continúa producíndose nos nosos días e conta cunha mellora na calidade visual, ten xa máis de 300 capítulos.

É importante ter en conta que as series que chegaron a Galiza foron as do 1979 e a do 2005. No caso da primeira, a numeración xaponesa ten en conta que un só capítulo equivale a unha soa historia da serie de 8 minutos, porén, en Galiza emitíanse en bloques de tres ou dous capítulos que formaban un total de 25 minutos. É por iso que se dobraron ao galego os máis dos episodios orixinais da serie, aínda que á hora de numeralos, son moitos menos. Cómpre sinalar que se emitiron normalmente en desorde. Antes de producirse a estrea dos episodios do 2005 a versión galega meteu entre eles as curtametraxes da serie de 1979, numerándoas tamén como capítulos normais. Será a partir do capítulo 772 cando se estree en galego a serie do 2005. No caso desta última serie, moitos episodios non son emitidos e outros non se emiten en orde. Sendo deste xeito que o episodio 875 en galego, por exemplo, correspóndese co 151 da serie do 2005.

En resumo, a numeración galega establece que tres ou dúas historietas da serie de 1979 conforman un episodio, engade as curtametraxes desta serie e, posteriormente, os episodios da serie do 2005.

Lista de episodios[editar | editar a fonte]

Episodio Galicia Título en galego Data da estrea en Xapón Flag of Japan.svg
Especial
Ano 2112 - O nacemento de Doraemon
4 de marzo do 1995
0001
Unha cidade de ensoño: A cidade de Nobita
As galletas transformantes
O pan da memoria para o exame
2 de abril do 1979
3 de abril do 1979
4 de abril do 1979
0002
O polo positivo e o polo negativo
O interceptador
A moza de Nobita
5 de abril do 1979
6 de abril do 1979
7 de abril do 1979
0003
A gran premonición de Doraemon
O cazador de dinosaurios
O pasaporte do demo
9 de abril do 1979
10 de abril do 1979
11 de abril do 1979
0004
O revólver da sorte
A cámara vodú
A familia Lobo
12 de abril do 1979
13 de abril do 1979
14 de abril do 1979
0005
Construíndo un metro
O amigo bondadoso, o defensor da xustiza
Por unha vez na vida un 10!
16 de abril do 1979
17 de abril do 1979
18 de abril do 1979
0006
O xogo de troco de nais
A saba do tempo
O tesouro do monte Chingapa
19 de abril do 1979
20 de abril do 1979
21 de abril do 1979
0007
A grande batalla aérea
A habitación inexistente
Corre, Zanco, corre!
23 de abril do 1979
24 de abril do 1979
25 de abril do 1979
0008
Ámote, ámote
Historia da luva amansa animais
Prácticas de tiro con brancos de verdade
26 de abril do 1979
27 de abril do 1979
28 de abril do 1979
0009
O accesorio para transportarse
Alto segredo, a estratexia do mestre dos espías
Chupar un caramelo e ser unha estrela
30 de abril do 1979
1 de maio do 1979
2 de maio do 1979
0010
A fermosa Mii-Chan
Os soldados de xoguete
Os papaventos
3 de maio do 1979
4 de maio do 1979
5 de maio do 1979
0011
A guerra das antigüidades
O besbello do perdón
Os xoguetes de papel son moi divertidos
7 de abril do 1979
8 de abril do 1979
9 de abril do 1979
0012
Unha moza moi fermosa
A frauta da contraria
A cámara detective
10 de maio do 1979
11 de maio do 1979
12 de maio do 1979
0013
Unha proposición estratéxica
A máquina de facer reservas
A máquina mapache
14 de maio do 1979
15 de maio do 1979
16 de maio do 1979
0014
Cero máis X igual a E
A rapaza dos zapatos vermellos
Atrapa o culpable coa máquina do tempo
17 de maio do 1979
18 de maio do 1979
2 de xuño do 1979
0015
Lembranzas da avoa (1ª parte)
Lembranzas da avoa (2ª parte)
Eu son o meu profesor
21 de maio do 1979
22 de maio do 1979
23 de maio do 1979
0016
A máquina dos encontros na terceira fase
Nobita e mailo espello
A copia sólida
24 de maio do 1979
25 de maio do 1979
26 de maio do 1979
0017
Imos ao mar no submarino
O adhesivo da amizade
O diadema da vontade
28 de maio do 1979
29 de maio do 1979
30 de maio do 1979
0018
Lanzadeira particular de satélites
A máquina reparadora de erros
A máquina simuladora de catástrofes
21 de xuño do 1979
22 de xuño do 1979
5 de xullo do 1979
0019
O concurso de pistoleiros
A máquina comeaforros
O robot doméstico
4 de xuño do 1979
5 de xuño do 1979
6 de xuño do 1979
0020
Nobita Robinson Crusoe
Construíndo co aire
O aerosol da vida
7 de xuño do 1979
8 de xuño do 1979
9 de xuño do 1979
0021
A máquina recuperadora
A antena previsora
As letras sonoras
11 de xuño do 1979
12 de xuño do 1979
13 de xuño do 1979
0022
A estrela dos desexos
A gran batalla dos navíos teledirixidos
A cámara de raios X
14 de xuño do 1979
15 de xuño do 1979
16 de xuño do 1979
0023
Acostumarse aos lóstregos
O home misterioso do mundo futuro
A máquina do clima
18 de xuño do 1979
19 de xuño do 1979
20 de xuño do 1979
0024
O devanceiro farfallán
O moneco da verdade
Unha piscina nas nubes
2 de agosto do 1979
3 de agosto do 1979
6 de xullo do 1979
0025
Reconstruamos a cara do visitante
Esa mentira é verdade
Roboko quérete
25 de xuño do 1979
26 de xuño do 1979
27 de xuño do 1979
0026
Xoguemos coas nubes
O que está dentro agora está fóra
O impostor que viña do espacio
28 de xuño do 1979
29 de xuño do 1979
30 de xuño do 1979
0027
Un libro con debuxos de verdade
A cámara que prefire a xente guapa
O día que nacín eu
2 de xullo do 1979
3 de xullo do 1979
4 de xullo do 1979
0028
A lanterna de investigación
O doutor Jekyll e mister Hyde
Pasémo-lo día rindo
9 de agosto do 1979
10 de agosto do 1979
30 de agosto do 1979
0029
A pantasma disecada
Á clase con arco e frecha
A cuncha dos caracois é moi agradable
9 de xullo do 1979
10 de xullo do 1979
11 de xullo do 1979
0030
Anuncios no espello
A máquina que fabrica persoas
O roubo do diamante de mamá
12 de xullo do 1979
13 de xullo do 1979
14 de xullo do 1979
0031
A mudanza ao castelo encantado (1ª parte)
A mudanza ao castelo encantado (2ª parte)
Os pos acuáticos
16 de xullo do 1979
17 de xullo do 1979
18 de xullo do 1979
0032
O paraugas do amor
As fotografías trucadas
Mercando no futuro
19 de xullo do 1979
20 de xullo do 1979
21 de xullo do 1979
0033
A crema lobisome
Escapou un xigante
O rei do insomnio
23 de xullo do 1979
24 de xullo do 1979
25 de xullo do 1979
0034
O pase universal
O timbre das desaparicións
A cortadora de sombras
26 de xullo do 1979
27 de xullo do 1979
28 de xullo do 1979
0035
A máquina de simulación
Cultivando arroz na casa
O reloxo máxico
30 de xullo do 1979
31 de xullo do 1979
1 de agosto do 1979
0036
A máquina controladora de persoas
O luar e a música dos insectos
O xogo da caza de tesouros
14 de setembro do 1979
31 de agosto do 1979
17 de setembro do 1979
0037
Ola, son un marciano! (1ª parte)
Ola, son un marciano! (2ª parte)
Como ler o futuro e ter éxito
6 de agosto do 1979
7 de agosto do 1979
8 de agosto do 1979
0038
Apreciada espada
O pau das sorpresas
O pano que retarda o reflexo
28 de setembro do 1979
19 de setembro do 1979
20 de setembro do 1979
0039
Gato sociedade anónima
Pensando na moza do futuro
O telescopio máxico
13 de agosto do 1979
14 de agosto do 1979
2 de febreiro do 1980
0040
Quero volver a casa
O equipo de béisbol
A illa deserta
16 de agosto do 1979
17 de agosto do 1979
18 de agosto do 1979
0041
É imposible estudiar no deserto do Sahara
O irresistible
O espello loamiñeiro
20 de agosto do 1979
21 de agosto do 1979
22 de agosto do 1979
0042
Lanza a corda
A casa dos extraterrestres
Seguindo o mal camiño
23 de agosto do 1979
24 de agosto do 1979
25 de agosto do 1979
0043
Cousas de homes ou cousas de mulleres
A folla telepática
O martelo da memoria
27 de agosto do 1979
28 de agosto do 1979
29 de agosto do 1979
0044
O parlamento portátil
O anxo da garda
Os localizadores
12 de outubro do 1979
1 de outubro do 1979
15 de outubro do 1979
0045
O Tarzán do espazo (1ª parte)
O Tarzán do espazo (2ª parte)
O aparello rexuvenecedor
3 de setembro do 1979
4 de setembro do 1979
6 de setembro do 1979
0046
Viaxe ao centro do corpo humano
O canal dos soños máxicos
O raio do progreso
7 de setembro do 1979
8 de setembro do 1979
10 de setembro do 1979
0047
A armadura nova de Nobita
De vacacións
Se Xigante fose Supermán
11 de setembro do 1979
12 de setembro do 1979
13 de setembro do 1979
0048
A cámara secreta
O chicle do arrepentimento
Os caramelos retardadores
19 de outubro do 1979
2 de novembro do 1979
22 de outubro do 1979
0049
O cómic do súper león
Pero! Esperta
O Nobita-Nobita
9 de novembro do 1979
10 de novembro do 1979
16 de novembro do 1979
0050
A casa que comía a xente
Ratos e bombas
Seguro que se vai facer realidade
21 de setembro do 1979
22 de setembro do 1979
24 de setembro do 1979
0051
O chapeu portentoso
O proxector do pasado
A persoa controlada por radio
25 de setembro do 1979
26 de setembro do 1979
27 de setembro do 1979
0052
O perigoso diario dos acontecementos
O equipo de Sherlock Holmes
A estación de esquí en miniatura
30 de novembro do 1979
19 de novembro do 1979
3 de decembro do 1979
0053
O aparello creador de fobias
O tifonciño Fuko
As pingas máxicas
2 de outubro do 1979
3 de outubro do 1979
4 de outubro do 1979
0054
Os distintivos de rango
Papá tamén é un neno mimado
A ducha con ultra poderes
5 de outubro do 1979
6 de outubro do 1979
8 de outubro do 1979
0055
A boina de pedra
O insecto das premonicións
As bridas máxicas
9 de outubro do 1979
10 de outubro do 1979
11 de outubro do 1979
0056
A chave sésamo
Un equipo de quiromancia fiable
Pintando unha cara nova
14 de decembro do 1979
23 de novembro do 1979
17 de decembro do 1979
0057
Eu serei un bo pai
O paxaro para despistados
A máquina expendedora
16 de outubro do 1979
17 de outubro do 1979
18 de outubro do 1979
0058
Heroe por un día
Plano para un mísil caseiro
A casa ximnasio
21 de decembro do 1979
28 de decembro do 1979
24 de decembro do 1979
0059
O avó aparece nun soño
O robot de papel
Nobita é cinto negro
23 de outubro do 1979
24 de outubro do 1979
25 de outubro do 1979
0060
A batedora máxica
Como construír unha illa deserta
O aparello dos tifóns
26 de outubro do 1979
27 de outubro do 1979
29 de outubro do 1979
0061
A máquina para crear novas prantas
Un mundo sen diñeiro
As agullas para tolear
30 de outubro do 1979
31 de outubro do 1979
1 de novembro do 1979
0062
Algo vai suceder ás sete en punto
O reprodutor de sonidos insoportables
O reloxo de varias velocidades
4 de xaneiro do 1980
31 de decembro do 1979
7 de xaneiro do 1980
0063
Un chicle demasiado saboroso
O tesouro de Nobitaemon
Un reloxo moi disciplinado
6 de novembro do 1979
7 de novembro do 1979
8 de novembro do 1979
0064
O aparello para determinar propiedades
A lanterna delatora
O robot
18 de xaneiro do 1980
14 de xaneiro do 1980
21 de xaneiro do 1980
0065
O naufraxio
O canón sen límites
Os peixes voadores
13 de novembro do 1979
14 de novembro do 1979
15 de novembro do 1979
0066
O guiso de Xigante
A pluma estilográfica
O equipo de xornalismo
15 de febreiro do 1980
15 de agosto do 1979
18 de febreiro do 1980
0067
Os obreiros elfos
O chapeu miniaturizador
O desfile de modas
20 de novembro do 1979
21 de novembro do 1979
22 de novembro do 1979
0068
Sombreiro de soños
Ímonos mudar
Unha historia emocionante
27 de novembro do 1979
28 de novembro do 1979
29 de novembro do 1979
0069
As burbullas sonoras
A luva inculpadora
O frío que queima
4 de decembro do 1979
5 de decembro do 1979
6 de decembro do 1979
0070
A pluma misteriosa
O rei de Idade de Pedra
O mecheiro
7 de decembro do 1979
8 de decembro do 1979
10 de decembro do 1979
0071
Xogando coas bonecas
A chama
Pasto para chocolate
11 de decembro do 1979
12 de decembro do 1979
13 de decembro do 1979
0072
Un desfile de paraugas
A gorra campioa
Os xogos do século XXI
18 de decembro do 1979
19 de decembro do 1979
20 de decembro do 1979
0073
A lotería da sorte
Dous por dous
Como librarse dun invitado pesado
25 de decembro do 1979
26 de decembro do 1979
27 de decembro do 1979
0074
Aburrido do panorama de sempre
Esquiando na habitación
King Kong
8 de xaneiro do 1980
9 de xaneiro do 1980
10 de xaneiro do 1980
0075
Esquiando no parque
A campá máxica
A rémora
15 de xaneiro do 1980
16 de xaneiro do 1980
17 de xaneiro do 1980
0076
A barra de suplantación
Mudamos de pel
Aforrando tempo
22 de xaneiro do 1980
23 de xaneiro do 1980
24 de xaneiro do 1980
0077
Telepatía
Un artista non recoñecido
A cabina dos desexos
25 de xaneiro do 1980
26 de xaneiro do 1980
28 de xaneiro do 1980
0078
Peneques por beber auga
A quentura itinerante
O robot telepático
29 de xaneiro do 1980
30 de xaneiro do 1980
31 de xaneiro do 1980
0079
A natureza na miña habitación
Defensa animal
O paxaro de facenda
5 de febreiro do 1980
6 de febreiro do 1980
4 de abril do 1980
0080
Esfameado
A maza máxica
As fotografías de tamaño real
8 de febreiro do 1980
9 de febreiro do 1980
11 de febreiro do 1980
0081
Unha historia ateigada de desgrazas
A noite está á venda
O aparello para aprender a estar agradecido
12 de febreiro do 1980
13 de febreiro do 1980
14 de febreiro do 1980
0082
A caixa de Pandora
Conducindo de verdade
O controlador de músculos
19 de febreiro do 1980
20 de febreiro do 1980
21 de febreiro do 1980
0083
O mediador de humor
Xogar polo ceo é moi perigoso
A casa de empeños automática
22 de febreiro do 1980
1 de febreiro do 1980
25 de febreiro do 1980
0084
A máquina das preguntas e respostas
Pensando en fuxir da Terra
Loubado por un robot
26 de febreiro do 1980
27 de febreiro do 1980
28 de febreiro do 1980
0085
Unha historia de amor na montaña
A rosa do esquecemento
O reloxo das cen torturas
29 de febreiro do 1980
1 de marzo do 1980
3 de marzo do 1980
0086
Os pantalóns maratonianos
As larpeiradas da superstición
A liseira dos desexos
4 de marzo do 1980
5 de marzo do 1980
6 de marzo do 1980
0087
O altofalante hipnótico para obxectos inanimados
A máquina do tempo
O boomerang
11 de marzo do 1980
10 de marzo do 1980
13 de marzo do 1980
0088
A pastilla do guerreiro
O teléfono dos pedidos
Cando un se anoxa de verdade
18 de marzo do 1980
19 de marzo do 1980
20 de marzo do 1980
0089
Axudando o necesitado
O conto dos broches
Que medo a cabeza de Gorgón
21 de marzo do 1980
22 de marzo do 1980
24 de marzo do 1980
0090
A palliña da fortuna
O círculo de cartas anónimas
Unha boina de pintar mecánica
14 de marzo do 1980
26 de marzo do 1980
27 de marzo do 1980
0091
O falso teléfono
Estou toliño por ti
A bufanda de seda de Shizuka
28 de marzo do 1980
29 de marzo do 1980
31 de marzo do 1980
0092
Xogando cos paracaídas
O ordenador multiusos
Un cómic en conserva
1 de abril do 1980
2 de abril do 1980
3 de abril do 1980
0093
A pementa explosiva
A esencia territorial
A máquina do tempo
7 de abril do 1980
8 de abril do 1980
9 de abril do 1980
0094
Que é a máquina de controlar maxia?
A máquina transportadora dos obxectos esquecidos
Transformándome en nube
10 de abril do 1980
11 de abril do 1980
14 de abril do 1980
0095
Perséguenos un mísil
Menciña de crer
Gafas hipnotizadoras
17 de marzo do 1980
16 de abril do 1980
17 de abril do 1980
0096
O paxaro azul
Montañismo no xardín
Selos de irmáns
18 de abril do 1980
21 de abril do 1980
7 de marzo do 1980
0097
O proxector de sombras
O minitifón
Facer pasteis con bacteria
30 de abril do 1980
24 de abril do 1980
25 de abril do 1980
0098
A maneira de gastar o diñeiro que aínda non tes aforrado
Alimentos para vitalizar
Gas acuario
1 de maio do 1980
2 de maio do 1980
6 de maio do 1980
0099
Imos incrementar os días de festa
Colaboración co estudante que prepara exames
A bolboreta
7 de maio do 1980
8 de maio do 1980
9 de maio do 1980
0100
Rescatar a Kurobei
O pasadizo secreto
A tarxeta do itinerario
28 de abril do 1980
13 de maio do 1980
14 de maio do 1980
0101
Subín á locomotora
Espectáculo gratis
Gas antigravidade
15 de maio do 1980
16 de maio do 1980
19 de maio do 1980
0102
A nosa nova casa
A abella recolectora de diñeiro
Máquina controladora da gravidade
23 de maio do 1980
26 de maio do 1980
27 de maio do 1980
0103
Eu son un mago
O bolso atopa obxectos
Xa veñen as mans diabólicas
28 de maio do 1980
29 de maio do 1980
22 de maio do 1980
0104
O proxecto restaurador
A tinta odia persoas
A pistola do aire
2 de xuño do 1980
3 de xuño do 1980
4 de xuño do 1980
0105
A foto con son
O barro teledirixido
O planeta da felicidade
5 de xuño do 1980
6 de xuño do 1980
9 de xuño do 1980
0106
Acampada con súper tenda de campaña
O talonario de cheques do futuro
Minileón
10 de xuño do 1980
11 de xuño do 1980
12 de xuño do 1980
0107
As súper gafas
Disfrace de Drácula
A cámara fotográfica por forza
13 de xuño do 1980
16 de xuño do 1980
17 de xuño do 1980
0108
Subamos ao tren azul!
Un paseo feliz
O temposcopio
18 de xuño do 1980
19 de xuño do 1980
20 de xuño do 1980
0109
A vinganza de Nobita
Parar o tempo
O barro flotante
23 de xuño do 1980
24 de xuño do 1980
25 de xuño do 1980
0110
A máquina cambia material
Esquiar sen neve
Pobres pantasmas
26 de xuño do 1980
27 de xuño do 1980
30 de xuño do 1980
0111
Debuxante con gas do riso
O colgante substituidor
Pegamento de substitución
?
0112
Ciclismo en cuarta dimensión
O teatro de monicreques automáticos
O baúl das pantasmas
?
0113
O traxe do home moucho
Os lentes fantásticos
Sete extremidades e tres ollos
?
0114
O patinador do estanque
O xogo da oca humano
A colonia da mente
?
0115
A máquina inversora de gravidade
O virus fabrica moda
Fagamos un coche
?
0116
Pílulas endurecedoras
Diademal magnética atraebólas
Espello rebota dolor
?
0117
Semanal Nobita
Pastel obedece-ordes
Deuses da sorte e da mala sorte
?
0118
O caramelo que transforma en animal
O funil espanta-persoas
O rotulador de plantas
?
0119
Toca a cámara
Pedir un desexo aos fogos artificiais
Método para construír a Terra
?
0120
A miña colección
Cava aquí
O micrófono que dá ordes
?
0121
As gafas marabillosas
Os auriculares que traducen o falar dos animais
A lata das estacións
?
0122
O cronómetro máxico
A pistola emocionante
O espello multiplicable
?
0123
Máquina de pelexar
O pulsador de regreso instantáneo
O súper gas
?
0124
O ataque a Xigante
A serea feliz
O vídeo para intervir na televisión
?
0125
A corda da xustiza
Un dinosauro auténtico
As trasnadas de Doraemon
?
0126
A lupa
Compras coas follas
A pintura invisible
?
0127
As gafas dos soños
O chocolate da harmonía
O aro de atravesar obxectos
?
0128
A gravadora de experiencias
A arxila de nubes
Nobita o mangallón
?
0129
A pistola de convencer
Quen te coida?
Doraemon
?
0130
Imos facer debuxos animados caseiros
Quero ser can
O lazo para cortar a auga
?
0131
O xogo dos animais
Quen é o home da chuvia?
Superanel
?
0132
O lapiseiro milagreiro
Nobita e a batalla da espada
A gravadora de pensamentos
?
0133
A compensadora
Que cámara máis chula
Billa para todo
?
0134
A panca de pendente
Verán fresco en mini casa
O teléfono invasor
?
0135
O globo do nariz
A almofada dos soños
O transportador instantáneo
?
0136
Gotas dos ollos que fan transparente o corpo
Doraemon perde o seu cascabel
O casco autoconfianza
?
0137
Pistola da obediencia
Máquina cambiadora do ambiente da casa
Papel gardián
?
0138
Xoguemos cun enorme xeo flotante
Reloxo máxico
O gráfico nunca mente
?
0139
O gas da felicidade
Broche capta-atención
Satélite espía
?
0140
Traxes de robot
Gas melódico
Computador copión
?
0141
A amiga de Doraemon
Miniacuario
Reconstruamos un vello hotel
?
0142
O robot do test
Vén o rei
Casa despregable
?
0143
Froita da imitación
Os pasteis da obediencia
Eu son o telequinésico
?
0144
Xogo de exploración do espazo
O mundo afúndese
O espello que le a mente
?
0145
O aniversario de Xigante
O Nadal
?
0146
Calendario cambia-datas
Mini Papá Noel
Soño real
?
0147
A máquina para nevar
O xogo de saída do sol
A festa do Aninovo
?
0148
O diario de calquera momento
A pantasma do teléfono
Comida para capturar a nube
?
0149
Imos ver o soño doutra persoa
A folla clínica máxica
O vídeo para cambiar os protagonistas
?
0150
A piscina da casa
A moneca de cascudas
O proxector da imaxe real
?
0151
Os guantes das animadoras
A roupa para meterse na terra
As sorteiriñas
?
0152
A máquina para examinar obras mestras
A cámara fotográfica para ver futuros
A selva instantánea
?
0153
O reino subterráneo de Nobita (1ª parte)
O reino subterráneo de Nobita (2ª parte)
Vou facer pins
?
0154
Desapareceu a máquina do tempo (1ª parte)
Desapareceu a máquina do tempo (2ª parte)
A pistola do raio arranxador
?
0155
Unha caixa útil para todo
Nobita, o pistoleiro (1ª parte)
Nobita, o pistoleiro (2ª parte)
?
0156
O problema dos selos transparentes
A bomba para ser iguais
O martelo para dividir
?
0157
A multiplicación da paga extra por mil vinte e catro
O peite de mexacán
Envexo a mamá
?
0158
Salva a vida
Fai un acuario
O lazo das augas termais
?
0159
O papel petardo
Salva os animais soltos (1ª parte)
Salva os animais soltos (2ª parte)
?
0160
O pánico
O brazal para rifarlles aos maiores
A máquina para cambiar
?
0161
A batedora de historias
A máquina da viaxe gastronómica
O selo para recuperar a propiedade
?
0162
Como desfrutar un concerto de Xigante
O teléfono de alugar
O embigo máxico
?
0163
A raqueta máxica
A cámara para gañar
O lapis para cambiar a realidade
?
0164
Os auriculares fascinantes
A pistola para ver os desexos
O raio espertador
?
0165
A pesca
Nobita o covarde
O espello perseguidor
?
0166
Vamos facer un robot xigantesco (1ª parte)
Vamos facer un robot xigantesco (2ª parte)
O coche máxico
?
0167
Vai desaparecer Nobita
As sementes da boa sorte
A inxección para equilibrar
?
0168
O moneco inchable
A antena para acabar as tarefas
O furado negro de Nobita
?
0169
O siluro sísmico
O aerosol para protexer os animais
Quero un robot obediente
?
0170
A cámara fotográfica humana
A quen escribo?
O bosque está vivo
?
0171
O sinal de prohibido
O brazal de probar profesións
O lapis produtor de cartos
?
0172
O mundo sen espellos
O reino de Nobita
O cartel de Nobita
?
0173
A máquina para adestrar pilotos
O raio poñedor de ovos
O proxector para entrar nas fotos
?
0174
O raio construtor de estradas
Antena da paz
O traballiño do Home das Neves
?
0175
O barro moldeador corporal
Grandes almacéns na casa
Nobita marcha da casa
?
0176
Os dinosauros (1ª parte)
Os dinosauros (2ª parte)
Alarma predetectora de incendios
?
0177
A publicidade de Nobita
O rescate do globo
Autoescola en miniatura
?
0178
A barreira do tempo
A lanterna para cambiar de peso
A bomba agrandadora
?
0179
O produtor de mecanismos
O colgadoiro aéreo
Cámara de seis vistas
?
0180
Xigante namorado
Rico grazas á cabina dos desexos
O visgo
?
0181
Odio entre Nobita e Doraemon
Pesca suberránea
?
0182
Asociación televidente de Nobita
A máquina do eco
?
0183
A voda de Nobita
O globo de chicle máxico
?
0184
A bruza Shizuka
Operación diorama superreal
?
0185
A caixa do correo cambia a data do xornal
O aerostático de baixa enerxía
?
0186
O satélite espacial de Nobita
O xogo de Deus
?
0187
O salario de papá
O rotulador de animais
?
0188
O botón do cambio
O extracto esquimó
?
0189
O robot ventrílocuo
A pílula que cambia o estado
?
0190
A viaxe ao conto infantil
O recambio do peto de catro dimensións
?
0191
Ultraheroe
O can fiel
?
0192
O pano máxico
Pastillas para convidar dinosauros
?
0193
Máquina de almacenar e aproveitar o tifón
A teoría de Nobita da civilización subterránea
?
0194
A fiestra da viaxe turística
Que bos eran os vellos tempos!
?
0195
O convertedor do tempo e espazo
Subamos ao insecto avión
?
0196
O cinto magnético
Chicle que levanta o ánimo
?
0197
Máquina fabricante de mar instantáneo
O robot santo
?
0198
Xogo de gardián da habitación
Insignia para a paz e a seguridade do mundo
?
0199
O profesor enmascarado
A expedición Gulliver
?
0200
Papel adestrador para terremotos
A onda da honestidade
?
0201
O robot gardián pantasma
O casco obedecedor
?
0202
Concerto de Xigante pouco desexado
Coida coida-nenos
?
0203
A máquina transmisora do sentido
A robot animadora
?
0204
Mina fabricante de cousas
Nobita salva a andoriña
?
0205
Nobita é un papá testán
Bolsa curacatarros
?
0206
A máquina manipuladora de realidade
Compañía de Nadal de teatro de Nobita
?
0207
O líquido incubador de ovas
O fío enleador
?
0208
O vídeo sorpresa
Animais imaxinarios no Safari Park
?
0209
O selo talismán
Satélite transmisor de aire
?
0210
A cola de Haley
A cámara ao revés
?
0211
A batería de forza
Vídeo de auga
?
0212
Aproveitemos a rotación da Terra
Moneco de neve robot
?
0213
Aventúrate
O adhesivo de reloxo bomba
?
0214
Xogando con artigos de broma
O espantallo
?
0215
Forno fabrica-peluches
Colores para o aire
?
0216
Etiqueta autorretornadora
Raio de sol seco
?
0217
Faremos amigos co anel
Tarxeta gañadora de premios
?
0218
Gas dramático
Micrófono merlo
?
0219
Papel voador
Cámara oportuna
?
0220
Gato atrae-clientes
Neve en marzo
?
0221
Un día de festa para Doraemon
Televisión radio control
?
0222
Lata copiadora de persoas
Caixa adestradora de espiritismo
?
0223
Máquina creadora de inseguridade
Sigamos a princesa Gran de Millo
?
0224
Compañía resolve-todo
Selo de substitución
?
0225
Buraco da táboa do tempo
Copia do tempo
?
0226
Medicina rexeneradora
Pílula opositora
?
0227
Tarxeta de crédito máxica
Escaleira de soño
?
0228
Xarope acelerador
Pararraios para sermóns
?
0229
Canón mensaxeiro
Pano de regalo
?
0230
Robot barro
Nobita vai pescar
?
0231
Niño de abella calmante
A táboa máxica
?
0232
Máquina observadora da ira
Avión pluma
?
0233
Previsor de camiños
O bloque construtor da cuarta dimensión
?
0234
Rolo estendedor
A baralla da felicidade
?
0235
Di xusto o que pensas
Ferro pasador
?
0236
Vaste namorar da primeira persoa que vexas
Placa cambiadora de casa
?
0237
Máquina exploradora do enfado
A cinta do horizonte
?
0238
Tícket de desconto
Bebida emocional
?
0239
O esprai mellorador
A maleta da nostalxia
?
0240
Máquina cambiadora de momentos
Submarino teledirixido
?
0241
A pistola transformadora
Quero ver o resto da historia
?
0242
Gardacostas á forza
Mecanizaremos as persoas
?
0243
Bomba de inverter
Perdín o meu amor
?
0244
Vontade de pedra
Equipo adestrador de ninja
?
0245
Luz solidificadora
Selo do medo
?
0246
O derradeiro concerto de Xigante
Pistola de evolución parcial
?
0247
Ollo e boca a distancia
Máquina copiadora de humanos
?
0248
Xardín en miniatura en serie
Ser un xenio coa caixa
?
0249
Abano de todas partes
Ovo de cuco
?
0250
O gardacostas
Primeira impresión
?
0251
Robot reporteiro
Xogo de Deus
?
0252
A estrela creadora de ángulos mortos
A voz solidificada que voa
?
0253
O convencedor
Cámara fixadora do momento
?
0254
Ovos de heroínas e heroes
Robot instantáneo
?
0255
A bomba ridícula
Mundo dentro do espello
?
0256
Equipo para facer nubes
Enciclopedia máxica
?
0257
Tesoiras da decisión
Odio os exames
?
0258
Como evitar sacar un cero nun exame
O esprai devolvedor
?
0259
A tarxeta cumpre-desexos
Nadal voador
?
0260
Libro de xogos
Club de fans de Xigante
?
0261
O receptor do tempo
O ungüento fortalecedor
?
0262
Corda intercambiadora
Aventura espacial
?
0263
A abella salvadora
Tapas de libro humanas
?
0264
Papá tamén é mimado
Xigante actúa en televisión
?
0265
Adeus a aquela ventá
A barreira invisible
?
0266
A máquina bombardeadora
Haiko, a debuxante de historietas
?
0267
O casco sabio
O colar de Shizuka
?
0268
Fociños de sabuxo
O robot paralizador
?
0269
A máquina adestradora de pilotar ovins
O can gardasegredos
?
0270
A máquina alternadora do espazo
Club de fans de Xigante
?
0271
A batería acumuladora de ira
A barca que viaxa polos planetas
?
0272
As luvas e os lentes do tempo
O detector de persoas que buscan algo
?
0273
O micrófono da verdade
A bebida transformadora
?
0274
A papeleira de catro dimensións
O lapis mísil
?
0275
?
0276
O lugar inhabitado
A colección de Nobita
?
0277
A estudar, Nobita
O vestido voador
?
0278
O bolígrafo creador de pasadizos
Tenda de todo a dez
?
0279
O cinto controlador da gravidade
O fusible máxico
?
0280
O equipo de construír a Terra
Doce fogar con Shizuka
?
0281
Rede e martelo para cazar estrelas
O pau do espírito
?
0282
A tarxeta de depósito
O adaptador de transmisión
?
0283
A lámpada marabillosa sen xenio
A máquina aseguradora
?
0284
A pegatina da cuarta dimensión
O caramelo de espírito
?
0285
O portador de paisaxes
O avión mensaxeiro
?
0286
O espello materializador
Enchufe alternador de cuartos
?
0287
A pluma para facer borranchos
Kaguya, a nena da lúa
?
0288
O superesvarador
A cápsula transformadora
?
0289
O segredo de Tsubasa
O anzol para pesca grande
?
0290
A pistola intercambiadora
A máquina recuperadora do tempo estragado
?
0291
O billete para a terra encantada
O chip para reservas
?
0292
A decisión de Nobita
O sal interesador de libros
?
0293
A cadeira para dirixir soños
A decisión de formigón
?
0294
O controla-globos con mando a distancia
A luva para tocar
?
0295
Hedra de fibra óptica
A medicina devolve agradecemento
?
0296
O casco de burbulla
As fotos retroactivas
?
0297
Impreso de fotos ao teu gusto
A lente para ver o que un vai facer
?
0298
O hándicap
O barco subterráneo
?
0299
O casco entregador
A malicia do demo
?
0300
Os talóns da vinganza
A medalla da compaixón
?
0301
O televisófono
A pistola transmisora da vontade
31 de outubro do 1986
?
0302
Os minicoches
O tapón para emborrachar
7 de novembro do 1986
?
0303
O bastón telecadeira
O mando para teledirixir
21 de novembro do 1986
?
0304
Os buscadores de cometas
A máquina de comprar automática
28 de novembro do 1986
?
0305
O anel para gañar partidarios
O disco da memoria
5 de decembro do 1986
?
0306
O líquido para mellorar
O bastón de Moisés
12 de decembro do 1986
?
0307
Reconstruamos o hotel
O reloxo para cambiar as horas
19 de decembro do 1986
?
0308
A agulla para comprimir
A táboa para esquiar
26 de decembro do 1986
?
0309
O teléfono para dobrar
O banco para aumentar os cartos
9 de xaneiro do 1987
?
0310
Os zapatos para andar polo aire
As cartas para Xigante
16 de xaneiro do 1987
?
0311
O chip para acadar soños
A antena contiñeira
23 de xaneiro do 1987
?
0312
A pelota de monstros
O gas endurecedor de nubes
30 de xaneiro do 1987
?
0313
O espello do mundo ao revés
A coitela abre-espazos
6 de febreiro do 1987
4 de maio do 1984
0314
A base secreta de Nobita
O encerado dos dez mandamentos
13 de febreiro do 1987
?
0315
Todo se pode converter nun animal doméstico
Podes patinar onde queiras
20 de febreiro do 1987
23 de decembro do 1983
0316
A corda das idades
Cheminea de tren de vapor
27 de febreiro do 1987
7 de outubro do 1983
0317
Recordos do zapato vermello
A cinta de capacidade
6 de marzo do 1987
14 de outubro do 1983
0318
O xiz para cambiar a data
A enciclopedia das novas especies
13 de marzo do 1987
29 de outubro do 1982
0319
Lembranza infantil dun tente mozo valente
O mal fadado home da chuvia
20 de marzo do 1987
11 de maio do 1984
0320
O banquete nocturno
Vamos xogar coa auga!
27 de marzo do 1987
23 de xullo do 1982
0321
A máquina de holografías
A fonte da sinceridade
10 de abril do 1987
17 de abril do 1987
0322
O líquido para transplantar
A galiña copiadora
24 de abril do 1987
1 de maio do 1987
0323
O soto instantáneo e o espello copiador
O esprai para non se mollar
8 de maio do 1987
15 de maio do 1987
0324
O líquido para copiar
O lunar para programar persoas
22 de maio do 1987
29 de maio do 1987
0325
O líquido para producir pantasmas
O libro recortable de bioloxía
5 de xuño do 1987
12 de xuño do 1987
0326
Adhesivos de sinalización de tráfico
A frecha perseguidora
19 de xuño do 1987
26 de xuño do 1987
0327
Foguete cumpridor de desexos
Parches destrutores e reparadores
3 de xullo do 1987
10 de xullo do 1987
0328
Cámara esaxeradora
Os lentes para ver quen é o máis valente
17 de xullo do 1987
24 de xullo do 1987
0329
O aspirador
Os billetes da emoción
31 de xullo do 1987
8 de agosto do 1987
0330
A pluma de burato negro
O rifle aspirador de peso
21 de agosto do 1987
28 de agosto do 1987
0331
Reloxo temporizador da pantasma
Faremos calar a Xigante
4 de setembro do 1987
11 de setembro do 1987
0332
O temporizador de bloqueo de tráfico
Perderse na casa
18 de setembro do 1987
25 de setembro do 1987
0333
Benvidos á casa de empeños
Non chores, Pepo
2 de outubro do 1987
23 de outubro do 1987
0334
O micrófono controlador da mente
Aqueles marabillosos anos
23 de outubro do 1987
30 de outubro do 1987
0335
As cápsulas de entendemento
Papá é avó
30 de outubro do 1987
6 de novembro do 1987
0336
O aceite para sombras
A insignia de amigos
6 de novembro do 1987
13 de novembro do 1987
0337
A nube para pasear
O mando a distancia para humanos
13 de novembro do 1987
20 de novembro do 1987
0338
As pantallas para viaxar
As caixas para traballar dumindo
20 de novembro do 1987
27 de novembro do 1987
0339
Os robots de fume
O robot gardacostas invisible
27 de novembro do 1987
4 de decembro do 1987
0340
O robot raposo
A máquina para mellorar
4 de decembro do 1987
11 de decembro do 1987
0341
O globo teledirixido
O zapato para viaxar
11 de decembro do 1987
18 de decembro do 1987
0342
A pistola para mandar
O aparello para saltar no tempo
18 de decembro do 1987
25 de decembro do 1987
0343
A vara de mando para obxectos inanimados
O papel para encontrar tesouros
25 de decembro do 1987
8 de xaneiro do 1988
0344
A pistola de quitar o sono
A tinta para crear animaliños
15 de xaneiro do 1988
22 de xaneiro do 1988
0345
O calzón de Tarzán
O encerado para cambiar o tempo
29 de xaneiro do 1988
5 de febreiro do 1988
0346
Presentimento
Equipo de pesca aérea
12 de febreiro do 1988
19 de febreiro do 1988
0347
Os botóns do ascensor
O equipo da pantalla azul
26 de febreiro do 1988
4 de marzo do 1988
0348
A lupa máxica
Cápsulas para ser moi amable
11 de marzo do 1988
18 de marzo do 1988
0349
O mini semáforo
As pallas cumpridoras de desexos
25 de marzo do 1988
1 de abril do 1988
0350
O escáner
A máquina reformadora de cadeiras
8 de abril do 1988
15 de abril do 1988
0351
O espello que reflicte a distancia
A boina de imaxinar
22 de abril do 1988
29 de abril do 1988
0352
O diorama verdadeiro
O pastel salvador
6 de maio do 1988
20 de maio do 1988
0353
O regalo de papá
A man que dá
27 de maio do 1988
3 de xuño do 1988
0354
A man invisible
A pluma furadora
10 de xuño do 1988
17 de xuño do 1988
0355
O teléfono sen cables
O gas esvarador
24 de xuño do 1988
8 de xullo do 1988
0356
A sombra que te axuda
O pau para agarcharse
15 de xullo do 1988
25 de xaneiro do 1991
0357
A comida para animais
A onda que lles dá vida aos bonecos
1 de febreiro do 1991
8 de febreiro do 1991
0358
A lente adiviña
O alfofalante
15 de febreiro do 1991
22 de febreiro do 1991
0359
Os xoguetes feitos á man
Como se mete un barco nunha botella?
1 de marzo do 1991
8 de marzo do 1991
0360
A lente para recuperar a memoria
Gota a gota faise o río
15 de marzo do 1991
22 de marzo do 1991
0361
O paraugas captura-estrela fugaz
O globo que leva a onde sexa
29 de marzo do 1991
12 de abril do 1991
0362
As cunchas para gardar cousas
O espello máxico
19 de abril do 1991
26 de abril do 1991
0363
O timbre para chamadas urxentes
O todoterreo en miniatura
3 de maio do 1991
10 de maio do 1991
0364
A gravadora para repetir accións
O anxiño conselleiro
17 de maio do 1991
24 de maio do 1991
0365
A caixa dos trasnos
O mazo dos desexos
31 de maio do 1991
7 de xuño do 1991
0366
Vamos domar a Xigante
Clases particulares para Nobita
21 de xuño do 1991
28 de xuño do 1991
0367
5 de xullo do 1991
12 de xullo do 1991
0368
O televisor substituto
Tarxetas para atraer insectos
19 de xullo do 1991
26 de xullo do 1991
0369
Tesoira para confeccionar orixinais
Fusil para comprimir o tempo
2 de agosto do 1991
9 de agosto do 1991
0370
Reloxo programador
Descubre un tsuchinoko
23 de agosto do 1991
30 de agosto do 1991
0371
Moitos Doraemons
O inceso da marcha pantasmal
6 de setembro do 1991
13 de setembro do 1991
0372
De acampada con Dorami
Dieta para mamá
20 de setembro do 1991
27 de setembro do 1991
0373
Mazo para fabricar estrelas fugaces
O dosificador da sorte
4 de outubro do 1991
11 de outubro do 1991
0374
Pano taxi
Adhesivo de agradecemento
18 de outubro do 1991
25 de outubro do 1991
0375
O detector de gastos inútiles
A impresora multifuncións
1 de novembro do 1991
8 de novembro do 1991
0376
O megáfono animador
Compensador de penas e ledicias
15 de novembro do 1991
22 de novembro do 1991
0377
Pasta de arroz das cen pregrarias
Buscando o entusiasmador
29 de novembro do 1991
6 de decembro do 1991
0378
Catálogo de peiteados
A radio do futuro
13 de decembro do 1991
20 de decembro do 1991
0379
A tarxeta máxica
Imos buscar un tesouro
27 de decembro do 1991
10 de xaneiro do 1992
0380
O cadradiño
O marco transpirador aéreo
17 de xaneiro do 1992
24 de xaneiro do 1992
0381
O abano primaveral
Superxigante
31 de xaneiro do 1992
7 de febreiro do 1992
0382
O tambor dos tronos
O certificado do empréstito forzoso
14 de febreiro do 1992
21 de febreiro do 1992
0383
Bonecos de papel
Máquina vendedora de cousas útiles
28 de febreiro do 1992
6 de marzo do 1992
0384
Quero unha mascota forte
A trompeta máxica
13 de marzo do 1992
20 de marzo do 1992
0385
Aerosol realizador de imaxes consecutivas
Adhesivos atléticos
27 de marzo do 1992
10 de abril do 1992
0386
O álbum de tres dimensións
A lata máxica
17 de abril do 1992
24 de abril do 1992
0387
A caixa para cambiar nais
Quero ser unha pedriña
1 de maio do 1992
8 de maio do 1992
0388
O lapis ordenador
O amor desgraciado do tío Tamao
15 de maio do 1992
22 de maio do 1992
0389
O saltón reflexivo
Bóla de arroz que produce fame
29 de maio do 1992
5 de xuño do 1992
0390
Pan para memorizar
Toupa detectora da paixón e dos soños
12 de xuño do 1992
19 de xuño do 1992
0391
Supermini robot
Muku, non morras
26 de xuño do 1992
3 de xullo do 1992
0392
Nobita, o gran loitador
O submarino saltaricas
10 de xullo do 1992
17 de xullo do 1992
0393
Chicle substitutivo
Cartas voadoras
24 de xullo do 1992
31 de xullo do 1992
0394
A enciclopedia ilustrada auténtica
Apodérate de Xigante
7 de agosto do 1992
21 de agosto do 1992
0395
Almofada para soñar
Pasta de soia das dificultades
28 de agosto do 1992
4 de setembro do 1992
0396
Nobita e a balea
Flor do esquecemento
11 de setembro do 1992
19 de setembro do 1992
0397
Coidado co garda persoal
Caramelos para cambiar a voz
25 de setembro do 1992
9 de outubro do 1992
0398
Caracol Nobita
A ducha vexo pero non vexo
16 de outubro do 1992
23 de outubro do 1992
0399
Quero coñecer a Eri
Caramelo da gratitude
30 de outubro do 1992
6 de novembro do 1992
0400
Caramelos das dificultades
O micrófono das emocións
13 de novembro do 1992
20 de novembro do 1992
0401
?
0402
?
0403
?
0404
?
0405
?
0406
?
0407
?
0408
?
0409
?
0410
?
0411
?
0412
?
0413
?
0414
?
0415
?
0416
?
0417
?
0418
?
0419
?
0420
?
0421
?
0422
?
0423
?
0424
?
0425
?
0426
?
0427
?
0428
?
0429
?
0430
?
0431
?
0432
?
0433
?
0434
?
0435
?
0436
?
0437
?
0438
?
0439
?
0440
?
0441
?
0442
?
0443
?
0444
?
0445
?
0446
?
0447
?
0448
?
0449
?
0450
?
0451
?
0452
?
0453
?
0454
?
0455
?
0456
?
0457
?
0458
?
0459
?
0460
?
0461
?
0462
?
0463
?
0464
?
0465
?
0466
?
0467
?
0468
?
0469
?
0470
?
0471
?
0472
?
0473
?
0474
?
0475
?
0476
?
0477
?
0478
?
0479
?
0480
?
0481
?
0482
?
0483
?
0484
?
0485
?
0486
?
0487
?
0488
?
0489
?
0490
?
0491
?
0492
?
0493
?
0494
?
0495
?
0496
?
0497
?
0498
?
0499
?
0500
?
0501
?
0502
?
0503
?
0504
?
0505
?
0506
?
0507
?
0508
?
0509
?
0510
?
0511
?
0512
?
0513
?
0514
?
0515
?
0516
?
0517
?
0518
?
0519
?
0520
?
0521
?
0522
?
0523
?
0524
?
0525
?
0526
?
0527
?
0528
?
0529
?
0530
?
0531
?
0532
?
0533
?
0534
?
0535
?
0536
?
0537
?
0538
?
0539
?
0540
10 de xullo do 1998
17 de xullo do 1998
0541
24 de xullo do 1998
31 de xullo do 1998
0542
7 de agosto do 1998
14 de agosto do 1998
0543
21 de agosto do 1998
28 de agosto do 1998
0544
11 de setembro do 1998
18 de setembro do 1998
0545
25 de setembro do 1998
16 de outubro do 1998
0546
23 de outubro do 1998
30 de outubro do 1998
0547
6 de novembro do 1998
13 de novembro do 1998
0548
20 de novembro do 1998
27 de novembro do 1998
0549
4 de decembro do 1998
11 de decembro do 1998
0550
8 de xaneiro do 1999
15 de xaneiro do 1999
0551
22 de xaneiro do 1999
29 de xaneiro do 1999
0552
5 de febreiro do 1999
12 de febreiro do 1999
0553
19 de febreiro do 1999
12 de marzo do 1999
0554
19 de marzo do 1999
9 de abril do 1999
0555
30 de abril do 1999
2 de febreiro do 1996
0556
?
9 de febreiro do 1996
0557
?
14 de maio do 1999
0558
?
0559
21 de maio do 1999
8 de marzo do 1996
0560
28 de maio do 1999
15 de marzo do 1996
0561
4 de xuño do 1999
22 de marzo do 1996
0562
11 de xuño do 1999
19 de abril do 1996
0563
18 de xuño do 1999
26 de maio do 1996
0564
25 de xuño do 1999
3 de maio do 1996
0565
2 de xullo do 1999
10 de maio do 1996
0566
16 de xullo do 1999
24 de maio do 1996
0567
?
23 de xullo do 1999
31 de maio do 1996
0568
?
30 de xullo do 1999
7 de xuño do 1996
0569
?
6 de agosto do 1999
0570
?
14 de xuño do 1996
0571
13 de agosto do 1999
21 de xuño do 1996
0572
20 de agosto do 1999
28 de xuño do 1996
0573
27 de agosto do 1999
5 de xullo do 1996
0574
3 de setembro do 1999
12 de xullo do 1996
0575
10 de setembro do 1999
19 de xullo do 1996
0576
17 de setembro do 1999
26 de xullo do 1996
0577
24 de setembro do 1999
2 de agosto do 1996
0578
1 de outubro do 1999
9 de agosto do 1996
0579
22 de outubro do 1999
29 de outubro do 1999
0580
5 de novembro do 1999
12 de novembro do 1999
0581
19 de novembro do 1999
26 de novembro do 1999
0582
3 de decembro do 1999
10 de decembro do 1999
0583
17 de decembro do 1999
14 de xaneiro do 2000
0584
21 de xaneiro do 2000
28 de xaneiro do 2000
0585
4 de febreiro do 2000
11 de febreiro do 2000
0586
18 de febreiro do 2000
3 de marzo do 2000
0587
17 de marzo do 2000
14 de abril do 2000
0588
28 de abril do 2000
5 de maio do 2000
0589
12 de maio do 2000
19 de maio do 2000
0590
26 de maio do 2000
2 de xuño do 2000
0591
9 de xuño do 2000
16 de xuño do 2000
0592
23 de xuño do 2000
7 de xullo do 2000
0593
14 de xullo do 2000
21 de xullo do 2000
0594
28 de xullo do 2000
4 de agosto do 2000
0595
11 de agosto do 2000
18 de agosto do 2000
0596
25 de agosto do 2000
1 de setembro do 2000
0597
8 de setembro do 2000
15 de setembro do 2000
0598
20 de outubro do 2000
27 de outubro do 2000
0599
3 de novembro do 2000
10 de novembro do 2000
0600
17 de novembro do 2000
24 de novembro do 2000
0601
1 de decembro do 2000
8 de decembro do 2000
0602
15 de decembro do 2000
12 de xaneiro do 2001
0603
19 de xaneiro do 2001
26 de xaneiro do 2001
0604
2 de febreiro do 2001
9 de febreiro do 2001
0605
23 de febreiro do 2001
2 de marzo do 2001
0606
16 de marzo do 2001
13 de abril do 2001
0607
O día ten setenta e oito horas
Copia o teu cerebro para que che solucionen a vida
2 de xaneiro do 1982
2 de abril do 1982
0608
Encontro na Idade de Pedra
O avión-triciclo
1 de xaneiro do 1983
2 de xaneiro do 1983
0609
Burato secreto para lixo
Hana-chan, o bebé elefante
30 de marzo do 1983
30 de marzo do 1983
0610
Á delta para nenos
Poción planta-móbil
1 de xaneiro do 1984
6 de abril do 1984
0611
Foco controlador de persoas
Un templo cheo de fantasmas
1 de xaneiro do 1985
16 de agosto do 1985
0612
Quérote avoa
O extractor do bo humor
3 de xaneiro do 1986
14 de abril do 1995
0613
Xogo de Aninovo para lacazáns
A lanterna da loanza
3 de xaneiro do 1986
16 de febreiro do 1996
0614
Hoi, un rapaz de Doni-lara
A miña illa deserta
10 de agosto do 1984
5 de maio do 1989
0615
O papaventos inverso
De aquí a sete anos
6 de xaneiro do 1989
3 de marzo do 1996
0616
Nobita e o globo balsa
Creamos natureza desde o cuarto
7 de abril do 1989
5 de maio do 1989
0617
Regalo na montaña nevada
Mandil de súper ama de casa
5 de maio do 1989
6 de outubro do 1989
0618
A planta apartamento
O aro transformador e as tarxetas
5 de maio do 1989
11 de agosto do 1989
0619
O xogo para fundar a túa propia nación
Marioneta humana
29 de decembro do 1989
16 de agosto do 1996
0620
Chándal copión
Desde un futuro remoto
26 de xullo do 2002
31 de decembro do 2002
0621
O elefante e o home
3 de xaneiro do 1980
0622
Nessy, o monstro do lago Ness
8 de agosto do 1980
0623
Guerra espacial no faiado
1 de xaneiro do 1981
0624
O misterio da vila da montaña
1 de abril do 1981
0625
Nobita, o buscador de tesouros
3 de xaneiro do 1982
0626
Salvar a familia lobo
5 de abril do 1985
0627
O misterio de Taro Urashima
16 de agosto do 1985
0628
Benvido ao castelo do Barón Münchhausen
4 de abril do 1986
0629
O señor feudal do século XX
15 de agosto do 1986
0630
O país de Ichí, o can rueiro
2 de xaneiro do 1987
0631
Nobita o neno, o pistoleiro
3 de abril do 1987
0632
Adiante, Nobitamán!
14 de agosto do 1987
0633
A cápsula Doraemon-Tempo
9 de outubro do 1987
0634
A volta ao mundo en globo
5 de abril do 1988
0635
O tesouro da montaña da morte
12 de outubro do 1988
0636
Nobita o espadachín
30 de setembro do 1988
0637
Reprodutor de soños
5 de xaneiro do 1990
0638
A revisión de Doraemon
6 de abril do 1990
0639
Barco adhesivo
17 de agosto do 1990
0640
Visitando o Xapón de hai setecentos mil anos
5 de outubro do 1990
0641
Unha película de ciencia ficción: Ura-Dora-Man
4 de xaneiro do 1991
0642
Nobita e a fraga
5 de abril do 1991
0643
Aventuras nos mares do sur
16 de agosto do 1991
0644
Aventura nunha illa do sur
3 de abril do 1992
0645
Converterse en neno prodixio coa almofada da realidade
14 de agosto do 1992
0646
O planeta ao revés
2 de outubro do 1992
0647
Aventura no país subterráneo
8 de xaneiro do 1993
0648
Formigas
2 de abril do 1993
0649
Vamos atopar donos para cans e gatos abandonados!
13 de agosto do 1993
0650
A capital do futuro está en perigo
10 de agosto do 1993
0651
A cámara de facer maquetas
7 de xaneiro do 1994
0652
Máquina para empezar unha vida nova
8 de abril do 1994
0653
Supervivencia nunha illa deserta
12 de agosto do 1994
0654
Lentes para ver o crecemento inverso
30 de setembro do 1994
0655
Diversión de Aninovo
6 de xaneiro do 1995
0656
Nobita é un ditador?
31 de marzo do 1995
0657
Caixa de fantasmas variados
11 de agosto do 1995
0658
O pano do tempo de Doraemon
5 de xaneiro do 1996
0659
O día dos inocentes
29 de marzo do 1996
0660
Viaxes de tres minutos
20 de setembro do 1996
0661
Tarxeta de Papá Noel
21 de decembro do 1996
0662
Cine ao teu gusto
29 de marzo do 1997
0663
Dorami en apuros con Nobita no período xurásico
3 de abril de 1998
0664
O saco de Papá Noel
18 de decembro do 1998
0665
Creando unha cidade subterránea
26 de marzo do 1999
0666
Aventura nun parque safari de animais fantásticos
15 de outubro do 1999
0667
Corre Nobita! Ao tribunal dos robots!
24 de marzo do 2000
0668
As vacacións de verán de Xigante
13 de outubro do 2000
0669
Mexacáns viaxan polo ceo
23 de marzo do 2001
0670
Na busca do devanceiro de Nobita
6 de outubro do 2001
0671
Un bolso misterioso da cuarta dimensión
30 de marzo do 2002
0672
Facer realidade o soño de papá
5 de outubro do 2002
0673
A primeira aparición de Dorami! A aventura no fondo do mar
5 de abril do 2003
0674
O aro das promesas
Axúdame rapaciente!
27 de abril do 2001
5 de maio do 2001
0675
Xogo de béisbol
Radar de primeiro premio
11 de maio do 2001
18 de maio do 2001
0676
Caixa mensaxeira
A faba de Jack
25 de maio do 2001
1 de xuño do 2001
0677
Luz de intercambio
O xogo Doraemon-Robot dobre
8 de xuño do 2001
15 de xuño do 2001
0678
Reloxo de marcha rápida
Prognóstico meteorolóxico humano
22 de xuño do 2001
29 de xuño do 2001
0679
Martelo duplicador
Cámara Doraemon-Tempo
6 de xullo do 2001
13 de xullo do 2001
0680
Chunta
Aro de intercambio
3 de agosto do 2001
10 de agosto do 2001
0681
Xiz de levitación magnética
O baño de Sigfrido
17 de agosto do 2001
24 de agosto do 2001
0682
A crema hidratante
Luvas coxegueiras
31 de agosto do 2001
7 de setembro do 2001
0683
O abano do esquecemento
A trompeta dos anxos
14 de setembro do 2001
21 de setembro do 2001
0684
O proxector de soños
O ultracronómetro
12 de outubro do 2001
19 de outubro do 2001
0685
A superpelota
A máquina dos medos
26 de outubro do 2001
2 de novembro do 2001
0686
A gorra atravesadora
A pasarela da felicidade
9 de novembro do 2001
16 de novembro do 2001
0687
Nobita non ten sorte ningunha
Anímate Uranari!
23 de novembro do 2001
30 de novembro do 2001
0688
Un puñazo, cen iens
Pistola de aire
7 de decembro do 2001
14 de decembro do 2001
0689
A catapulta de santo desde a ponte
O cuarto inexistente
11 de xaneiro do 2002
18 de xaneiro do 2002
0690
O convertedor de materia
O visor do futuro alternativo
25 de xaneiro do 2002
1 de febreiro do 2002
0691
Tarxeta de oficios
Banco Doraemon-Tempo
8 de febreiro do 2002
22 de febreiro do 2002
0692
Shizuka ten un problema
Supercoche aspirador
1 de marzo do 2002
15 de marzo do 2002
0693
O ovo do xenio
O caderno recordatorio
22 de marzo do 2002
19 de abril do 2002
0694
O romance de Suneo
Enganar coma un teixugo
26 de abril do 2002
3 de maio do 2002
0695
Mosquito chuchador
Xigante quere coñecer a súa futura muller
10 de maio do 2002
17 de maio do 2002
0696
Equipo de rescate de Minidoras en marcha
Segunda bertorella
24 de maio do 2002
31 de maio do 2002
0697
A casa da felicidade
O bufo vixiante
7 de xuño do 2002
14 de xuño do 2002
0698
O segredo de Dorami
O anxo da garda
21 de xuño do 2002
28 de xuño do 2002
0699
A máquina da experimentación
A poción da realeza
5 de xullo do 2002
19 de xullo do 2002
0700
A máquina para entrar no mundo dos mapas
O pasadizador
2 de agosto do 2002
9 de agosto do 2002
0701
O parche dos bos recordos
A semente dos rumores
16 de agosto do 2002
23 de agosto do 2002
0702
Dorami salva a Doraemon na Idade Media
O gas osixenador de pulmóns
30 de agosto do 2002
6 de setembro do 2002
0703
A superlocutora
Os Minidoras e o OVNI
13 de setembro do 2002
20 de setembro do 2002
0704
Minidoras emprestados
Os Minidoras e as mans de gato
4 de outubro do 2002
18 de outubro do 2002
0705
O rival de Doraemon
Na procura do coello lunar
25 de outubro do 2002
1 de novembro do 2002
0706
A estrela dos desexos
O traxe de superheroe
8 de novembro do 2002
15 de novembro do 2002
0707
A superespía Shizuka
Xigante o profeta
22 de novembro do 2002
29 de novembro do 2002
0708
O xerador de grandes actuacións
Á escola nunha montaña rusa
6 de decembro do 2002
13 de decembro do 2002
0709
O megáfono da motivación
O adhesivo da exclusividade
20 de decembro do 2002
17 de xaneiro do 2003
0710
A chave máxica
Nobita multiplícase
24 de xaneiro do 2003
31 de xaneiro do 2003
0711
A chapa do shériff da paz
As gafas das cores
7 de febreiro do 2003
14 de febreiro do 2003
0712
Que agarre o dedo!
Parella de abella
28 de febreiro do 2003
14 de marzo do 2003
0713
O micrófono de dobraxe
O adhesivo do medo
21 de marzo do 2003
4 de abril do 2003
0714
Microflash
Nobita e a lenda de Ushiwakamaru
11 de abril do 2003
18 de abril do 2003
0715
O esprai boomerang
O caderno de consultas
25 de abril do 2003
2 de maio do 2003
0716
A luz protectora da vida
O disco de programación cerebral
9 de maio do 2003
16 de maio do 2003
0717
O espello do cambio de rol
O mapa que intercambia o tempo
23 de maio do 2003
30 de maio do 2003
0718
A cidade dos xoguetes
A boina captadora
6 de xuño do 2003
13 de xuño do 2003
0719
A pementa das gargalladas
Globo robot
20 de xuño do 2003
27 de xuño do 2003
0720
A alfombra voadora
Pipeta estractora de peso
4 de xullo do 2003
11 de xullo do 2003
0721
O ascensor da cuarta dimensión
Cortando as augas
18 de xullo do 2003
25 de xullo do 2003
0722
A herba do sono
O bastón dos lóstregos
1 de agosto do 2003
8 de agosto do 2003
0723
A familia portátil
Cámara de vídeo de recordos
15 de agosto do 2003
22 de agosto do 2003
0724
O pescanubes
O guerreiro sombra
5 de setembro do 2003
12 de setembro do 2003
0725
Papel absorbente
Palliña fantasmal
19 de setembro do 2003
10 de outubro do 2003
0726
A marioneta copiona
O imán máxico
17 de outubro do 2003
24 de outubro do 2003
0727
Dorami en servizo
O bastón axudante
31 de outubro do 2003
7 de novembro do 2003
0728
Parche de promesas
Pirámide portátil
14 de novembro do 2003
21 de novembro do 2003
0729
O adhesivo do sentimento dos obxectos
A campá da reconciliación
28 de novembro do 2003
5 de decembro do 2003
0730
Minidora, a semente do arrefriado
A grúa que emborca
12 de decembro do 2003
9 de xaneiro do 2004
0731
O elefante aspirador
A tele da vida real
16 de xaneiro do 2004
23 de xaneiro do 2004
0732
A insignia da cigarra e as formigas
Os Minidoras e os ovos termais
30 de xaneiro do 2004
6 de febreiro do 2004
0733
O catálogo de cuartos
O controlador de movementos
13 de febreiro do 2004
27 de febreiro do 2004
0734
A pedra cómica
O grupo de patrulla
12 de marzo do 2004
19 de marzo do 2004
0735
O asubío de mascotas
A pelota das sete cores
26 de marzo do 2004
23 de abril do 2004
0736
A coitela corta-espazo
A batata de marca
16 de abril do 2004
30 de abril do 2004
0737
Quen é Momotaro para min? (1ª parte)
1 de agosto do 1981
0738
Quen é Momotaro para min? (2ª parte)
1 de agosto do 1981
0739
Dorami e os sete Doraemons! Os sete magníficos da escola de robots
2 de marzo do 1996
0740
Dorami S.O.S. (1ª parte)
11 de marzo do 1989
0741
Dorami S.O.S. (2ª parte)
11 de marzo do 1989
0742
Dorami! Ola dinosauro (1ª parte)
6 de marzo do 1993
0743
Dorami! Ola dinosauro (2ª parte)
6 de marzo do 1993
0744
De Doraemons! Un reto misterioso
8 de marzo do 1997
0745
Dorami e os bandidos da caveira (1ª parte)
9 de marzo do 1991
0746
Dorami e os bandidos da caveira (2ª parte)
9 de marzo do 1991
0747
De Doraemons! O país dos robots insectos
7 de marzo do 1998
0748
O día en que nacín
9 de marzo do 2002
0749
De Doraemons! Vivan os doces! O reino do doce feliz
6 de marzo do 1999
0750
A voda de Nobita e Shizuka
6 de marzo do 1999
0751
O retorno de Doraemon
7 de marzo do 1998
0752
7 de maio do 2004
14 de maio do 2004
0753
Os accesorios de Poseidón, o Deus do mar
O transparentador
21 de maio do 2004
28 de maio do 2004
0754
A extraberenxena
Pompas de xabón
4 de xuño do 2004
11 de xuño do 2004
0755
O satélite buscador
A estrepitosa fuxida do dentista
18 de xuño do 2004
25 de xuño do 2004
0756
A nube limpadora
O gorro do trasno do río
2 de xullo do 2004
16 de xullo do 2004
0757
Observando os mamuts
O detective Nobita!
23 de xullo do 2004
6 de agosto do 2004
0758
Nobita vaise da casa
O abano do valor
13 de agosto do 2004
27 de agosto do 2004
0759
O traxe que transforma en insecto
A cápsula de obxectos futuros
3 de setembro do 2004
10 de setembro do 2004
0760
As dúas Shizukas
A perruca de samurai
17 de setembro do 2004
24 de setembro do 2004
0761
Mantel para comellóns
Os adhesivos de visión a distancia
26 de novembro do 2004
3 de decembro do 2004
0762
Os Minidoras reporteiros
Nobita e Nobío
10 de decembro do 2004
17 de decembro do 2004
0763
O peor día do profesor
O tesouro de Nobita
7 de xaneiro do 2005
14 de xaneiro do 2005
0764
A carta de amor perfecta
Unha proposta de matrimonio
21 de xaneiro do 2005
28 de xaneiro do 2005
0765
A lanterna do luxo
Ao espazo no foguete de Nobita
4 de febreiro do 2005
18 de febreiro do 2005
0766
Que Doraemon é de Suneo?
Shizuka, a bruxa
25 de febreiro do 2005
4 de marzo do 2005
0767
O reloxo do tempo
A bandeirola da verdade
29 de agosto do 2005
18 de decembro do 2004
0768
O robot turístico
4 de outubro do 2003
0769
A goma de mascar antilixo
2 de abril do 2004
0770
O simulacro de despedida
1 de outubro do 2004
0771
Pode Doraemon ter un día de descanso?
18 de marzo do 2005
0772
Sen présa pero sen pausa
A muller de Nobita
22 de abril do 2005
0773
O interruptor do despotismo
29 de abril do 2005
0774
O emisor de ondas sonoras molestas
O pase prodixioso
6 de maio do 2005
0775
O pano do tempo
O mexacán que voou polo ceo
13 de maio do 2005
0776
Top Secret, a grande estratexia da espionaxe
Ola, extraterrestres!
20 de maio do 2005
0777
27 de maio do 2005
0778
3 de xuño do 2005
0779
10 de xuño do 2005
0780
17 de xuño do 2005
0781
24 de xuño do 2005
0782
8 de xullo do 2005
0783
15 de xullo do 2005
0784
29 de xullo do 2005
0785
5 de agosto do 2005
0786
12 de agosto do 2005
0787
19 de agosto do 2005
0788
26 de agosto do 2005
0789
2 de setembro do 2005
0790
9 de setembro do 2005
0791
16 de setembro do 2005
0792
23 de setembro do 2005
0793
28 de outubro do 2005
0794
4 de novembro do 2005
0795
11 de novembro do 2005
0796
18 de novembro do 2005
0797
A sopa negra
Pastillas para ser invencible
25 de novembro do 2005
0798
Gústache a miña Robo-moza?
O solidificador de voz
2 de decembro do 2005
0799
Os adhesivos imán
Nobita ten casa nova
9 de decembro do 2005
0800
O xenio da lámpada
Festa de Aninovo nun póster
13 de xaneiro do 2006
0801
Que che contaxio a gripe!
Viaxe ao balneario
20 de xaneiro do 2006
0802
O arrozal de Nobita
A chaqueta da aventura
27 de xaneiro do 2006
0803
Os libros da realidade
Nobita crea a Terra
3 de febreiro do 2006
0804
A pistola de raios de avance e retroceso
Un día ao garete no pasado
10 de febreiro do 2006
0805
A canle dos sonos
Descubrindo pegadas de dinosauro
17 de febreiro do 2006
0806
Os monstros da illa deserta
10 de marzo do 2006
0807
O ovo transformador
O rei da Idade de Pedra
17 de marzo do 2006
0808
Desde un lugar tan afastado coma o futuro
21 de abril do 2006
0809
Unha cidade de soño, Nobitalandia
Quero ser un pai de primeira!
28 de abril do 2006
0810
Suneo ten superpoderes
Suneo é o irmán ideal
5 de maio do 2006
0811
Shizuka está en apuros
Pero volve á vida!
12 de maio do 2006
0812
O club de fans de Xigante
Xigante namorado
19 de maio do 2006
0813
A crise do selo de Raios X
A cuberta de libro humana
26 de maio do 2006
0814
Non esteas triste, Jaiko!
O novo cómic de Jaiko
2 de xuño do 2006
0815
O día vago
Nobita, o gato da casa
9 de xuño do 2006
0816
Intercambio de nais
E se Nobita non nacese?
16 de xuño do 2006
0817
Só na cidade do futuro
O reloxo dos horarios
23 de xuño do 2006
0818
Os caramelos das sensacións
Todo o mundo mente
7 de xullo do 2006
0819
O diario de náufrago de Nobita
A cámara redutora de espazo
14 de xullo do 2006
0820
A bomba de reloxaría
O diario premonitorio dá medo
21 de xullo do 2006
0821
O recipiente de pantasmas
Que é verdade e que é mentira? O fusil da incredulidade
28 de xullo do 2006
0822
Que ninguén nos moleste!
O sal que moldea a auga
4 de agosto do 2006
0823
A explosión da igualdade
As pastillas para axudar
18 de agosto do 2006
0824
Santain
A realizalmofada
25 de agosto do 2006
0825
A canción de Doraemon
O chisqueiro-guión
8 de setembro do 2006
0826
Non pode ser! Nobita sacou un cen
A tarxeta do Demo
22 de setembro do 2006
0827
Un regulador lixeiramente pesado
O comunicador interplanetario
20 de outubro do 2003
0828
A folla cambiadora
Un pouco de caridade para o Robot Deus
27 de outubro do 2006
0829
O recada-polo
O colirio do home invisible
3 de novembro do 2006
0830
A máquina da inseguridade
O diamante da mala sorte
10 de novembro do 2006
0831
A temible orde xusticieira
O miniaerostato
17 de novembro do 2006
0832
O bloque cuadrimensional
O fío enlazador
24 de novembro do 2006
0833
O pasaporte do Demo
A pedra, o mellor amigo do home
8 de decembro do 2006
0834
A cabina da posibilidade
Recuperarei a Shizuka (1ª parte)
12 de xaneiro do 2007
0835
Recuperarei a Shizuka (2ª parte)
A doce Mii
19 de xaneiro do 2007
0836
Nobita, o mestre da sesta
O kit de Robinson Crusoe
26 de xaneiro do 2007
0837
As mentiras agora son verdade
Crise coa nota de Suneo
2 de febreiro do 2007
0838
O diluvio universal
A medalla examina-parellas
9 de febreiro do 2007
0839
A expedición ao mundo subterráneo (1ª parte)
16 de febreiro do 2007
0840
A expedición ao mundo subterráneo (2ª parte)
23 de febreiro do 2007
0841
A serie de maquetas para a investigación
Un mundo sen espellos
9 de marzo do 2007
0842
Isto non son debuxos animados
O burato negro de Nobita
16 de marzo do 2007
0843
A nena dos zapatos vermellos
Terror no descampado
20 de abril do 2007
0844
Un equipo disposto a todo para salvar a Nobita
11 de maio do 2007
0845
O aro da gratitude
Quero estar no teu recibidor
18 de maio do 2007
0846
A bruxiña Shizuka
O segredo mellor gardado de Shizuka
25 de maio do 2007
0847
Súper Xigante, o defensor da xustiza
Súper Sacomán, o heroe da xustiza
1 de xuño do 2007
0848
Quen quere coidar a Doraemon?
O aniversario terrorífico de Xigante (1ª parte)
8 de xuño do 2007
0849
O aniversario terrorífico de Xigante (2ª parte)
Quen derrotou a Xigante?
15 de xuño do 2007
0850
Pesca de andar pola casa
Recorda a túa primeira impresión
15 de abril do 2005
0851
A desaparición da máquina do tempo
15 de abril do 2005
0852
Un cen por unha vez na vida
A cámara maldita
1 de xullo do 2005
0853
A guerra estelar no faiado
1 de xullo do 2005
0854
Calquera tempo pasado foi mellor
21 de outubro do 2005
0855
O planeta do tesouro
21 de outubro do 2005
0856
O romance da montaña nevada
31 de decembro do 2005
0857
A guerra das maquetas
31 de decembro do 2005
0858
Oito días no castelo de Ryugu (1ª parte)
31 de decembro do 2005
0859
Oito días no castelo de Ryugu (2ª parte)
31 de decembro do 2005
0860
A lea dos recortables de papel
De onde saíron eses dinosauros?
24 de febreiro do 2006
0861
Benvidos ao Xapón, dinosauros!
24 de febreiro do 2006
0862
Avalancha no cuarto
O gran depósito de fósiles
24 de marzo do 2006
0863
Tarzán espacial (1ª parte)
Tarzán espacial (2ª parte)
24 de marzo do 2006
0864
Caramelos para cantar coma un artista
Unha historia realmente conmovedora
30 de xuño do 2006
0865
Recordos da avoa
30 de xuño do 2006
0866
Nunca te hei esquecer, Nobita. Doraemon regresa ao futuro (1ª parte)
1 de setembro do 2006
0867
Nunca te hei esquecer, Nobita. Doraemon regresa ao futuro (2ª parte)
1 de setembro do 2006
0868
Os caramelos Urashima
1 de decembro do 2006
0869
Doraemon e Dorami
1 de decembro do 2006
0870
Adiante Nobitamán! (1ª parte)
31 de decembro do 2006
0871
Adiante Nobitamán! (2ª parte)
31 de decembro do 2006
0872
Os meus amigos os lobos
2 de marzo do 2007
0873
Nobita, o mago
23 de marzo do 2007
0874
Gran batalla decisiva dos piratas. O romance do mar do sur (1ª parte)
29 de xuño do 2007
0875
Gran batalla decisiva dos piratas. O romance do mar do sur (2ª parte)
29 de xuño do 2007
0876
O esprai ben-mal
A gastar os aforros que aínda non temos
22 de xuño do 2007
0877
O horizonte no meu cuarto
Un ovo para Shizuka
6 de xullo do 2007
0878
Doraemon e o gas dramático
Estrelas de tinta negra
13 de xullo do 2007
0879
A ximnasticasa
Unha empresa de gatos
20 de xullo do 2007
0880
Unha piscina nas nubes
A cita secreta de Nobita
27 de xullo do 2007
0881
Especial de verán! O elefante e o ancián
10 de agosto do 2007
0882
Un amo con moita fame
O diamante roubado de mamá
17 de agosto do 2007
0883
De compras no futuro
Doraemon está enfermo
31 de agosto do 2007
0884
Non me leves as cousas
Unha princesa para Nobita
14 de setembro do 2007
0885
Songoku vai de compras e Cinsenta limpa a casa
Nobita faise ermitán?
21 de setembro do 2007
0886
Unha brisa con aires de tifón
26 de outubro do 2007
0887
A flor de Pinoquio
O señor feudal do século vinte e un
2 de novembro do 2007
0888
O mantel do gourmet
O traballo do Home das Neves
16 de novembro do 2007
0889
Son MiniDoraemon
Listo, forte ou guapo?
30 de novembro do 2007
0890
O intercambiador electrónico
A granxa dos doces
11 de xaneiro do 2008
0891
Operación "Chegar a tempo"
Maxia para derrotar a Xigante
18 de xaneiro do 2008
0892
Nobita máis unha pomba
Unha vontade de pedra
25 de xaneiro do 2008
0893
Suneo vai ao salón de peiteado
Ata sempre, Suneo
1 de febreiro do 2008
0894
Nobita, pistoleiro do espazo (1ª parte)
8 de febreiro do 2008
0895
Nobita, pistoleiro do espazo (2ª parte)
15 de febreiro do 2008
0896
O comandante Nobita
O foguete de Dekisugi
22 de febreiro do 2008
0897
A invencible súper armadura ultraespecial hiperforte
O espírito que se namorou de Nobita
29 de febreiro do 2008
0898
O bosque está vivo
14 de marzo do 2008
0899
O día que nacín
25 de abril do 2008
0900
A proba do adeus
2 de maio do 2008
0901
Nobita é o agasallo para Shizuka
30 de maio do 2008
0902
Doraemon contra Dorácula (1ª parte)
9 de maio do 2008
0903
Doraemon contra Dorácula (2ª parte)
16 de maio do 2008
0904
O xogo da realidade
Detective Nobita
6 de xuño do 2008
0905
O metro do día do pai
Xigante namórase
13 de xuño do 2008
0906
Xigante namorado
Imos ao mar en submarino
20 de xuño do 2008
0907
O planeta dos desexos
11 de xullo do 2008
0908
Este neno é peor ca min
O fantasma gardián
18 de xullo do 2008
0909
A apócema duplicadora
Ata sempre, Trompiña
25 de xullo do 2008
0910
Un fantasma de verdade
1 de agosto do 2008
0911
De aniversario en aniversario
O emendador do pasado
8 de agosto do 2008
0912
Un hotel na Idade da Pedra
15 de agosto do 2008
0913
Hai que gañarlle a Xigante
22 de agosto do 2008
0914
Pintando o mundo
O día libre de Doraemon
29 de agosto do 2008
0915
Aventúrate
Predicir o futuro lendo a lingua
12 de setembro do 2008
0916
Os tres mil días de Nobita nunha illa deserta
19 de setembro do 2008
0917
O robot Nobita é un desastre
O catálogo das amigas de Nobita
17 de outubro do 2008
0918
Non hai quen pare os lingoreteiros
Avanza, tempo!
31 de outubro do 2008
0919
Unha viaxe moi longa
7 de novembro do 2008
0920
Moi ben, Nobita, outra vez!
Suneo é invencible
14 de novembro do 2008
0921
Ata os coxíns teñen alma
21 de novembro do 2008
0922
Quero un irmanciño
Quero ser malo
28 de novembro do 2008
0923
O peor día da vida de Dorami
Os mellores boliños do mundo
5 de decembro do 2008
0924
Un robot caseiro xigante
12 de decembro do 2008
0925
O bastón inclinador
O plan de Nobita para aprobar
19 de decembro do 2008
0926
O tesouro de Nobizaemon
9 de xaneiro do 2009
0927
Os soños de Nobita
16 de xaneiro do 2009

Véxase tamén[editar | editar a fonte]

Outros artigos[editar | editar a fonte]