Lista de concellos de Segovia

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Lista de concellos da provincia de Segovia:

Mapa municipal de Segovia
Nombre Pob. (2006)
Abades 887
Adrada de Pirón 45
Adrados 208
Aguilafuente 761
Alconada de Maderuelo 53
Aldea Real 374
Aldealcorvo 18
Aldealengua de Pedraza 102
Aldealengua de Santa María 85
Aldeanueva de la Serrezuela 50
Aldeanueva del Codonal 179
Aldeasoña 81
Aldehorno 59
Aldehuela del Codonal 39
Aldeonte 91
Anaya 143
Añe 116
Arahuetes 59
Arcones 254
Arevalillo de Cega 44
Armuña 241
Ayllón 1.244
Barbolla 212
Basardilla 147
Bercial 113
Bercimuel 75
Bernardos 628
Bernuy de Porreros 455
Boceguillas 689
Brieva 76
Caballar 101
Cabañas de Polendos 129
Cabezuela 692
Calabazas de Fuentidueña 60
Campo de San Pedro 367
Cantalejo 3.671
Cantimpalos 1.371
Carbonero el Mayor 2.449
Carrascal del Río 200
Casla 153
Castillejo de Mesleón 157
Castro de Fuentidueña 66
Castrojimeno 41
Castroserna de Abajo 48
Castroserracín 43
Cedillo de la Torre 108
Cerezo de Abajo 180
Cerezo de Arriba 213
Chañe 766
Cilleruelo de San Mamés 42
Cobos de Fuentidueña 50
Coca 2.103
Codorniz 432
Collado Hermoso 162
Condado de Castilnovo 126
Corral de Ayllón 89
Cozuelos de Fuentidueña 160
Cubillo 55
Cuéllar 9.540
Cuevas de Provanco 166
Domingo García 48
Donhierro 110
Duruelo 138
Encinas 60
Encinillas 87
Escalona del Prado 593
Escarabajosa de Cabezas 353
Escobar de Polendos 229
El Espinar 8.230
Espirdo 539
Fresneda de Cuéllar 210
Fresno de Cantespino 281
Fresno de la Fuente 108
Frumales 185
Fuente de Santa Cruz 156
Fuente el Olmo de Fuentidueña 118
Fuente el Olmo de Íscar 89
Fuentepelayo 1.001
Fuentepiñel 135
Fuenterrebollo 375
Fuentesaúco de Fuentidueña 310
Fuentesoto 153
Fuentidueña 143
Gallegos 96
Garcillán 410
Gomezserracín 705
Grajera 117
Honrubia de la Cuesta 88
Hontalbilla 377
Hontanares de Eresma 428
Los Huertos 146
Ituero y Lama 131
Juarros de Riomoros 79
Juarros de Voltoya 274
Labajos 144
Laguna de Contreras 152
Languilla 106
Lastras de Cuéllar 454
Lastras del Pozo 91
La Lastrilla 2.649
La Losa 488
Maderuelo 140
Marazoleja 128
Marazuela 59
Martín Miguel 199
Martín Muñoz de la Dehesa 182
Martín Muñoz de las Posadas 393
Marugán 553
Mata de Cuéllar 313
Matabuena 220
La Matilla 115
Melque de Cercos 101
Membibre de la Hoz 48
Migueláñez 168
Montejo de Arévalo 258
Montejo de la Vega de la Serrezuela 174
Monterrubio 63
Moral de Hornuez 100
Mozoncillo 1.051
Muñopedro 370
Muñoveros 202
Nava de la Asunción 2.881
Navafría 354
Navalilla 123
Navalmanzano 1.150
Navares de Ayuso 66
Navares de Enmedio 120
Navares de las Cuevas 34
Navas de Oro 1.468
Navas de Riofrío 353
Navas de San Antonio 324
Nieva 337
Olombrada 750
Orejana 83
Ortigosa de Pestaño 121
Ortigosa del Monte 476
Otero de Herreros 926
Otones de Benjumea 87
Pajarejos 41
Palazuelos de Eresma 3.142
Pedraza 477
Pelayos del Arroyo 60
Perosillo 24
Pinarejos 158
Pinarnegrillo 159
Pradales 64
Prádena 615
Puebla de Pedraza 85
Rapariegos 255
Rebollo 120
Remondo 335
Riaguas de San Bartolomé 67
Riaza 2.224
Ribota 39
Riofrío de Riaza 51
Roda de Eresma 147
Sacramenia 517
Samboal 531
San Cristóbal de Cuéllar 206
San Cristóbal de la Vega 145
San Cristóbal de Segovia 2.596
San Ildefonso 5.468
San Martín y Mudrián 259
San Miguel de Bernuy 195
San Pedro de Gaíllos 343
Sanchonuño 833
Sangarcía 459
Santa María la Real de Nieva 1.289
Santa Marta del Cerro 53
Santiuste de Pedraza 122
Santiuste de San Juan Bautista 704
Santo Domingo de Pirón 63
Santo Tomé del Puerto 331
Sauquillo de Cabezas 218
Sebúlcor 264
Segovia 55.476
Sepúlveda 1.316
Sequera de Fresno 65
Sotillo 36
Sotosalbos 105
Tabanera la Luenga 77
Tolocirio 57
Torre Val de San Pedro 192
Torreadrada 110
Torrecaballeros 872
Torrecilla del Pinar 267
Torreiglesias 369
Trescasas 569
Turégano 1.158
Urueñas 110
Valdeprados 113
Valdevacas de Montejo 33
Valdevacas y Guijar 148
Valseca 310
Valtiendas 153
Valverde del Majano 680
Valle de Tabladillo 144
Vallelado 814
Valleruela de Pedraza 88
Valleruela de Sepúlveda 65
Veganzones 294
Vegas de Matute 269
Ventosilla y Tejadilla 42
Villacastín 1.600
Villaverde de Íscar 672
Villaverde de Montejo 58
Villeguillo 135
Yanguas de Eresma 186
Zarzuela del Monte 546
Zarzuela del Pinar 553